Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 25 van 40
 1. #1
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 07:18
  Berichten
  41.309
  Discussies
  4581
  Thanks
  46
  Thanked
  13.904 in 8.253 posts

  Beitrag Sandra (Masseuse), Schieferhof

  Naam : Sandra

  Haarkleur/-lengte : Donkerblond

  Lengte dame : 1.70

  Postuur/Cupmaat : Slank, B-cup

  Nationaliteit/Taal : Duitse, duits en engels

  Leeftijd : 37 jaar

  Tatoeages/Piercings : nee

  Service : Goede Massage, PZC, FT

  Bijzonderheden : Voor 14 uur boeken anders zit ze vol. Ontvangstdame.

  Extra : Natuurgeil
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 2. #2
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  6 november 2023 @ 17:22
  Locatie
  100 km westelijk van Duisburg
  Berichten
  496
  Discussies
  40
  Thanks
  74
  Thanked
  18 in 8 posts

  Standaard Een voorbeeld van verkeerde planning

  Voor het vertrek naar Schieferhof was Sandra al een veel besproken dame tussen de verschillende ijsberen. Een masseuse en 'working girl' in een!!
  Dat moest toch wel het hoogtepunt van het bezoek worden. In de auto kwam al de vraag van Bredero: 'zeg, ga wil jij eigenlijk met Sandra gaan?' En het antwoord luidde: 'Dat wil ik wel eens meemaken'. Toen we binnenkwamen en ons omgekleed hadden volgde het boeken van Sandra. Afgesproken dat Bredero eerst zou gaan en ik zou volgen. Maar dat zou voor Bredero pas om half zijn... en ik dus later... zo rond 3 uur.

  Echter Sandra kwam veel eerder dan gepland en met een pas afgetapt zaadkanon is het lastig deze weer op bedrijfstemperatuur te krijgen. Zeker nadat ik ook al weer een volgende afspraak met Babsi had staan.

  Op de kamer kreeg ik eerst van Sandra een rugmassage, benen werden vervolgens meegenomen alvorens de voorkant aan de beurt kwam. Hierbij kwam de veel gehanteerde techniek weer naar boven, de zgn 'franse massage'
  Bij mij duurde de hele sessie een half uur... Gestopt door mij omdat ik andere plannen had dan klaar te komen. Het was te kort op een de vorige sessie geweest en ik had immers al weer de volgende staan.

  De dame in kwestie zat er wel een beetje mee maar ik de schuld lag bij mij.... verkeerde planning.

  Andere ijsberen die intussen wel een ervaring hebben zullen nu denken: hè? Niet bij Sandra klaargekomen? Ik kan alleen maar zeggen dat wat erop volgde fantastisch was...

 3. #3
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  8 februari 2021 @ 19:11
  Berichten
  2.892
  Discussies
  492
  Thanks
  531
  Thanked
  720 in 230 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Horny_one
  Een masseuse en 'working girl' in een!!
  Dat moest toch wel het hoogtepunt van het bezoek worden. In de auto kwam al de vraag van Bredero: 'zeg, ga wil jij eigenlijk met Sandra gaan?'
  Blijkbaar nam ze een groot deel van je hersenactiviteit in beslag als ik je laatste zin lees :thefinger ...of is dit echt letterlijk wat Bredero zei? Dan geldt dat niet alleen voor jou...

  tiga

 4. #4
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 22:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Daumen hoch Sandra, 23/09/05

  Vervolgens koffie gedronken, waarna masseuse Sandra me kwam halen en mee naar boven nam. Kennisgemaakt en naakt op de massagetafel beland. Sandra trok haar massage-uniform uit en ging aan de slag, ondertussen wat gepraat, m'n benen en rug met baby-olie gemasseerd. Daarna omgedraaid, waarna Sandra m'n knalharde stijve begon te likken. De behandeling voortgezet op de kamer ernaast, op bed. Dat bood wat meer ruimte dan de massagetafel :D.

  Verdergegaan waar we gebleven waren, met 'n heerlijke pijpbeurt van Sandra. Dat doet ze minstens even goed als de dames beneden, hetzelfde geldt voor al het andere. Heel geil en nat beffen en neuken, Sandra doet het gewoon heel graag, in alle denkbare posities. Kon me in doggy nog net inhouden, maar meteen daarna over haar lippen en tongetje klaargekomen. Sandra is 'n supergeile masseuse, begrijp nu waarom ze zo snel is volgeboekt. Twintig minuten massage, half uur kamer, 75,- , absolute top, pfff !
  Founding Member

 5. #5
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 22:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Standaard Sandra, 17/10/05

  De middag begonnen met 'n behandeling van masseuse Sandra. Enkele weken geleden voor het eerst bij haar geweest; toen gingen de remmen pas echt los op de kamer ernaast. Nu was het meteen op de massagetafel al feest ! Bij plaatsnemen op de tafel meteen heel heftig tongzoenen; toch maar besloten om Sandra's massage 'n serieuze kans te geven. Dat duurde hooguit 5 minuten, en eindigde toen ze topless vlak voor m'n neus aan het hoofdeind stond. Kon mezelf niet langer bedwingen, nam Sandra's grotje onder handen, toen ze zich over me heen boog. Broekje naar beneden gestroopt en Sandra de tafel op gesleurd.

  Ontzettend geil nummer op de tafel; eerst flink gepijpt, daarna heftig cowgirl. Vervolgens Sandra op de tafelrand gezet; staande voor de tafel geneukt. Toen de massagetafel onder ons vandaan dreigde te schuiven, zijn we naar de kamer ernaast vertrokken. Wat 'n begin ! Op de kamer wederom Sandra's succesrecept mogen beleven. Eerst flink nat en diep pijpen, daarna alle hoeken van het bed gezien in diverse standjes. Afsluitend wederom zeer goed pijpwerk, veel geil oogcontact, resulterend in 'n FT over haar tong en lippen, brrr !

  Sandra werkt op maandag, woensdag en vrijdag. Ze mag slechts 2-3x per dag naar de kamer, maar mag op de massagetafel haar gang gaan. Daarom is Sandra kort na openingstijd al volgeboekt, veelal (maar niet alleen) door stamgasten. Tja, na 8 bezoeken aan het Hof ben ik er inmiddels zelf ook een .
  Founding Member

 6. #6
  Geregistreerd
  19 oktober 2005
  Last Online
  16 februari 2024 @ 09:01
  Locatie
  Int noordn
  Berichten
  465
  Discussies
  25
  Thanks
  10
  Thanked
  17 in 8 posts

  Reden "Wraak" voor alle massagemartelingen

  [bericht van een bezoek in september 2005]

  Gekozen voor een massage van Sandra (moet je je voor op een lijst laten zetten, dus gelijk om 13 uur toen ik binnenkwam laten doen -was toen al nummer 2-) hier kwam ik eigenlijk special voor op die woensdag.

  Ik heb me al vaak in luxe hotels laten masseren, vaak door aantrekkelijke dames van begin 20 waarbij ik meestal naakt op de tafel lag. Hierbij heb ik heel wat tegeltjes aan de wand, lampjes aan het plafond, etc. geteld om mijn jongeheer onder controle te houden ondanks de aangename aanrakingen van deze dames.

  Bij Sandra wist ik dat ik dat niet hoefde te doen en kon mij laten gaan....
  En toen ik mij van mijn buik op mijn rug draaide en deze dame haar werk vervolgde met het masseren van mijn bovenbenen en daarbij op subtiele manier mijn "zaakje" aanraakte wist ik dat het goed zou komen en ik eindelijk revanche kon nemen voor al die keren dat ik me in bedwang moest houden!. :teuflisch

  Na wat kriebelingen en aanrakingen zei ze "klaar!, zal ik ophouden?".
  Mijn reactie "ben je helemaal gek geworden?" zorgde voor een lachreactie waarbij ze opmerkte dat de naastgelegen kamer bezet was en we dus weinig meer ter beschikking hadden dan de massagetafel.
  MEER dan genoeg voor mij. Sandra vervolgde haar "werk" oraal en ik verzocht haar stelling te nemen voor beidseitig französisch wat zowel voor haar als voor mij succesvol FT werd afgerond.
  's avonds bij de eindafrekening: 50 Euro voor 55 minuten behandeling (waarvan alleen al 25 Euro voor 30 minuten massage)

  WAAR vind je nog zo'n service voor deze prijs??? :D :D

  Veel plezier :wink: , Liefhebber
  To err is human...to really screw things up requires a computer!

  Do what makes you happy. Be with who makes you smile. Laugh as much as you breath. Love as long as you live.

  Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly And NEVER REGRET anything that made you smile!!

 7. #7
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 22:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Standaard Woensdag 28/12/05

  Meteen na binnenkomst om 13.15 Sandra geboekt, er waren toen al 5 (!) boekingen voor mij. Gelukkig kwam Sandra al om 13.45 binnen, dus was HM rond 16 uur aan de beurt. De massagetafel zien we al 'n hele tijd niet meer; het was trouwens al 'n maand geleden met Sandra. Daarom meteen door naar de kamer boven, voor 'n gloeiend hete sessie met alles erop en eraan. Het klikt met Sandra buitengewoon goed, al vanaf de allereerste ontmoeting. Het gevolg is uitzonderlijk geile seks, zeker als je 'n tijdje niet samen bent geweest .

  Sandra's witte jurkje bijna van haar lijf gescheurd; meteen staande voor het bed 'n lekkere natte en diepe pijpbeurt van haar gekregen. Heb Sandra op bed 'n wederdienst bewezen door haar lang en nat naar haar hoogtepunt te likken. HM mag graag geloven dat dat niet gefaket was; het was in elk geval zeer opwindend :p. Daarna de rollen omgedraaid, met Sandra langdurig tussenbeens voor nogmaals 'n lange en natte pijpbeurt. Heb haar dat maar niet af laten maken, om niet halverwege de sessie al klaar te komen .

  Daarom vervolgd met supergeil neuken in alle standjes; lang, zacht en gevoelig. Cowgirl, reverse, missie, doggy; Sandra doet alles graag. Zou plat achterop in doggy zeker in haar natte grotje zijn klaargekomen; Sandra had het graag zo willen hebben. Toch maar besloten om het FT te doen, om nog even langer te kunnen genieten. Heerlijk over haar tong en lippen klaargekomen. Ach, in Sandra's grotje klaarkomen komt de volgende keer wel. Je moet toch iets te wensen overhouden, nietwaar .

  Sandra blijft 'n alltime favoriete van HM; 'n hele warme, sympathieke en natuurgeile meid .
  Founding Member

 8. #8
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 22:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Standaard 26/04/06

  Na binnenkomst m'n naam op Sandra's massagelijst gezet. Niet zo druk in het Hof, dus kwam Sandra me al snel afhalen aan de Theke. Lang niet in het Hof geweest, mekaar dik 3 maanden niet gezien, dus 'n heftig weerzien. Wil niet in herhaling vallen; bovenstaande recensie zegt genoeg over Sandra's kwaliteiten. Een uur op de kamer geweest: 'n half uur massagetijd (25,-) plus 'n half uur gewone kamertijd (50,-). Sandra is 'n paar kilo afgevallen, nu 'n superslanke MILF van 38, inmiddels ook haar Muschi gladgeschoren, op 'n klein pornostreepje na. Sandra blijft een van HM's favorietes in het Hof .
  Founding Member

 9. #9
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 22:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Standaard 24/05/06

  Dat er gisteren weinig beren in het Hof waren, bleek ook uit de ontbrekende wachtlijst die er normaal voor Sandra is. Vanwege langlopende nek- en schouderklachten deze keer 'n reguliere massage van 'n klein half uur voor 25 euro. Normaal gesproken zit daar geen extra service bij, maar Sandra maakte voor HM 'n uitzondering . Ze was geheel ontkleed; heb op de massagetafel ook nog 'n lekkere blowjob van haar gehad. Nou niet allemaal in de rij gaan staan voor Sandra, want je moet eerst vaste klant in het Hof worden :D.
  Founding Member

 10. #10
  Geregistreerd
  29 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 15:14
  Berichten
  2.845
  Discussies
  80
  Thanks
  2.038
  Thanked
  3.106 in 932 posts

  Standaard

  Goede raad moet je nooit in de wind slaan. Zo volgde ik dan Hollandmale zijn advies op om zo snel mogelijk na binnenkomst een afspraak voor de massage te maken. Goede tip...Misschien is het niet de beste massage die ik ooit heb gehad maar met zekerheid de beste after care ervaring. Gewoon een lieve meid die net zoals alle Hof dames beschikt over DE kwaliteiten: prima PZC,TZ en neuken. Wil je ook een massage? Laat je dan reeds vroeg op de lijst zetten want ze was wel degelijk vlug volgeboekt.

 11. #11
  Geregistreerd
  27 november 2005
  Last Online
  26 april 2018 @ 12:03
  Berichten
  1.737
  Discussies
  198
  Thanks
  13
  Thanked
  84 in 20 posts

  Standaard Sandra, 14 augustus 2006

  Al direct na binnenkomst heb ik me op de lijst laten zetten om me eens lekker door haar te laten masseren. Ze schijnt ook andere diensten te verlenen. Alleen deed ze dit vandaag niet.
  Ze heeft me heerlijk gemasseerd met de babyolie. Dit doet ze opvallen lekker. Ik was goed opgegeild, waarna ik dit kon gaan botvieren op Mara.

  Sandra, een lekkere ontspannend intermezzo in Hennef.

  BR, Sonny

 12. #12
  Geregistreerd
  28 oktober 2006
  Last Online
  Gisteren @ 19:16
  Locatie
  Nordschleife
  Berichten
  5.894
  Discussies
  109
  Thanks
  1.345
  Thanked
  8.644 in 2.624 posts

  Beitrag

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door hollandmale
  Nou niet allemaal in de rij gaan staan voor Sandra, want je moet eerst vaste klant in het Hof worden.
  Grinnik, dan vraag ik me toch af wat ik bij mijn debuut afgelopen juni goed gedaan heb. Die massage had toch een behoorlijke hoeveelheid "after care" :p
  Vorige week gewoon tot massage beperkt (teveel RSI-knopen die eruit moesten) en van beurt geruild met iemand die wél wat extra after care wilde (ook een manier om vrienden te maken). Grappig detail, ik ben al vier keer bij Oom Bernds langs geweest, maar ze is niet van het idee af te brengen dat ik Luxemburger ben :D
  "When in doubt... go flat out!" - Colin McRae

  "Never break the Chain" - Fleetwood Mac

 13. #13
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 22:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Standaard Woensdag 27/12/06

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door hollandmale
  Om 12.55 aangekomen, gedoucht en m'n naam als 2e op Sandra's massagelijstje laten zetten. Rond 14 uur met Sandra naar boven vertrokken, had haar alweer 4 maanden niet gezien. De massagetafel maar overgeslagen en meteen naar de kamer ernaast vertrokken voor 'n errug heftige sessie (!).
  Weinig aan toe te voegen; 'n sessie zoals altijd met Sandra, van het hoogste Hof-nivo. Met veel moeite me kunnen beheersen om niet
  ver voortijdig al in haar warme grotje klaar te komen. Heb het weten te rekken tot 'n half uur en uiteindelijk met FT in Sandra's mondje gefinist. Ze was zelf ook tevreden over onze sessie: Super dass ich dir noch immer aufreizen kann. Een behoorlijk understatement :p.
  Founding Member

 14. #14
  Geregistreerd
  28 oktober 2006
  Last Online
  Gisteren @ 19:16
  Locatie
  Nordschleife
  Berichten
  5.894
  Discussies
  109
  Thanks
  1.345
  Thanked
  8.644 in 2.624 posts

  Reden

  "Turn the megawatts way up loud. Send an earth tremor through the crowd. C'mon, ya heads start shakin', C'mon. I said We'll bring the house down. We'll bring the house down. C'mon 'n' get it, C'mon 'n' get it. Now"

  Deze racebeer moet eerlijk bekennen dat hij Sandra echt gemist heeft in die zes maanden. Niet alleen vanwege haar massagekwaliteiten (en laten we ook haar andere kwaliteiten niet vergeten :teuflisch ), maar ook vanwege haar vrolijkheid. Ik heb haar nog nooit met een kwaad gezicht binnen zien komen. Woensdag was ze door de verkeerschaos een flink stuk later dan normaal, maar ik hoefde niet te wachten tot ik een ons woog. Ze begroette me met een enthousiaste knuffel en een paar zoenen. "Dit kon wel eens leuk worden" dacht ik nog. En dat werd het ook: ze heeft me goed gemasseerd en we hebben een leuk gesprek gehad.

  :dudepp:
  Vergeet je nu niet iets? Ach natuurlijk: Toen ik me moest omdraaien verplaatste ze haar aandacht naar Kleine Sphinx, die heel vlug wakker werd en niet echt klein meer kon worden genoemd. Aangezien Mara en seksenfun zich naast ons hadden verschanst hebben we de massagetafel maar gebruikt. Op gegeven moment nam ik haar staand tegen die tafel geleund en het enige wat luider was dan Sandra's gesteun was het gepiep en gekraak wat dat Oost-Duits uitziende meubel produceerde; ik dacht even dat ie onder het geweld zou instorten. Mara maakte er later ook nog een opmerking over. So what; seksenfun liet af en toe ook luid en duidelijk zijn appreciëring blijken, dat heb je nou eenmaal met die dunne wandjes :p Tijdens de zeer uitgebreide aftersales merkte ik op dat ze een zeer enthousiaste amateur was. Nog nooit iemand zo zien stralen na een compliment. Later kwam ze zelfs even vragen of ik het even wilde herhalen zodat zij het weer tegen Babsi en Conny kon zeggen.
  Laatst gewijzigd door Sphinx; 21 april 2007 om 22:26
  "When in doubt... go flat out!" - Colin McRae

  "Never break the Chain" - Fleetwood Mac

 15. #15
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 22:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Standaard Een insider.....

  .....op ISG meldt Sandra afwezig tot 30 juli .
  Founding Member

 16. #16
  Geregistreerd
  28 oktober 2006
  Last Online
  Gisteren @ 19:16
  Locatie
  Nordschleife
  Berichten
  5.894
  Discussies
  109
  Thanks
  1.345
  Thanked
  8.644 in 2.624 posts

  Reden Simply irresistable

  How can it be permissable. They compromise my principle. Their attitude is mythical. They're anything but typical. They're a craze you'd endorse, they're a powerful force, you're about to confirm that there's no other course. They used to look good to me but now I find them... simply irresistable.

  Het is deze racebeer nog niet eerder overkomen dat hij nog VOOR hij hier iets heeft kunnen schrijven al met zijn eigen woorden om zijn oren is geslagen. Dat amateur-complimentje aan Sandra´s adres kwam een aantal bezoeken later me achtervolgen. Gevolg, deze racebeer beloofde laatst eens een trio met een amateur (Sandra) en een profi (Mara). Aangezien het maandag met termine voor Sandra niet zo hard ging, vond ze het geen probleem de massage eens over te slaan. Toen we al een tijdje bezig waren, kwam Mara ons ook nog eens gezelschap houden Later op de avond heb ik Mara nog eens apart voor haar inside-information bedankt. Dit gaan we vaker doen!
  Laatst gewijzigd door Sphinx; 2 november 2007 om 00:10
  "When in doubt... go flat out!" - Colin McRae

  "Never break the Chain" - Fleetwood Mac

 17. #17
  Geregistreerd
  30 mei 2006
  Last Online
  23 juli 2018 @ 13:39
  Locatie
  België
  Berichten
  2.314
  Discussies
  90
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Sphinx Bekijk bericht
  How can it be permissable. They compromise my principle. Their attitude is mythical. They're anything but typical. They're a craze you'd endorse, they're a powerful force, you're about to confirm that there's no other course. They used to look good to me but now I find them... simply irresistable.
  http://www.youtube.com/watch?v=M3geoXOdnJQ

  :ass::ass::ass:


  :wink:
  TSB
  Cancel my subscription to the ressurection...

 18. #18
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 22:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Daumen hoch Vrijdag 02/05/08

  Sandra is een van de pijlers onder het Hof-succes :
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Hollandmale Bekijk bericht
  Meteen na binnenkomst als eerste m'n naam op Sandra's massagelijstje gezet. Ze vroeg nog of HM eerst wilde eten, maar had het al ruim 'n half jaar zonder haar buitengewone gezelschap moeten doen, dus om 13.15 (!) stonden we naakt op de bovenverdieping al te tongzoenen. Superheftige sessie van dik 3 kwartier op de bovenkamer, zoals gewoonlijk weer geen massagetafel gezien. Sandra is gestopt met roken en ietsje aangekomen, wat haar erg goed staat. Ze is nog steeds mooi slank, maar heeft nu heerlijk vrouwelijke rondingen .
  Hele lieve meid, al heel lang in m'n alltime toplijstje .
  Founding Member

 19. #19
  Geregistreerd
  29 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 15:14
  Berichten
  2.845
  Discussies
  80
  Thanks
  2.038
  Thanked
  3.106 in 932 posts

  Standaard

  Mocht het belangrijk zijn: ze rookt weer....
  Een uurtje is ook maar een uur...

 20. #20
  Geregistreerd
  29 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 15:14
  Berichten
  2.845
  Discussies
  80
  Thanks
  2.038
  Thanked
  3.106 in 932 posts

  Standaard

  hahahahaha, is het nou meer dan een jaar geleden dat ik als laatste wat heb geschreven over deze dame? Wellicht niet knapste, zeker wel fijn vertoefen. En dat ik niet de enige ben met die mening wordt onderstreept door de vele massages die ze zo op een dag geeft....
  Een uurtje is ook maar een uur...

 21. #21
  Geregistreerd
  7 augustus 2006
  Last Online
  28 februari 2024 @ 17:45
  Berichten
  656
  Discussies
  40
  Thanks
  53
  Thanked
  292 in 75 posts

  Standaard Sandra [Masseuse]

  Hallo beste ijsberen werkt Masseuse Sandra nog bij Bernds-sauna-club[Schieferhof],Hennef-Lichtenberg.
  Ik heb haar daar toen wel gezien,niet zo,n type om meteen mee onder de lakens te kruipen.
  Maar toch moet ze wel goed geweest zijn ,want ze was alltijd volgeboekt.
  Ook in de grote FFK/Sauna clubs lopen masseurs.Maar mijn ding is dat niet zo,ik laat mijn liever masseren door zo,n lekker meisje.
  Ook heb ik wel eens een keer een Masseuse mee gemaakt in een Partytreff.
  Deze dama vergleek ik met ma Flodder ze zag er echt niet uit zo dik was ze.
  Maar geen ijsbeer kon haar ontlopen,ze ging zelf wel op stroop tocht.
  En zelfs Josef moest er aan geloven! Maar ik dacht nou ik lig toch op mijn buik,dus ik zie haar toch niet.
  Nou en die massage die ze gaf was van de bovenste plank echt goed.
  Maar toen kwam het vervelende van alles,Josef moest zich omdraaien op zijn rug liggen.
  Ik dacht wat gaat er nu gebeuren?? En Josef kwam al overeind en wou opstappen! Maar ik werd meteen op mijn rug terug geduwd.
  En toen pakte ze de fles met massageolie en kneep er flink in boven kleine Josefje.
  En ze begon mijn jonge heer flink te masseren tot hij op oorlogssterkte was.
  Ze ging steeds een versnelling hoger!! Op een gegevenmoment zat ze in de hoogste versnelling.
  En toen zat ze er zo aan te rukken dat de koppelingsplaten oververheet raakte.
  En toen de inmiddels op oorlogssterkte Big Josef het niet meer uit hield.
  En de brandblusser leeg spoot om de boel teblussen.
  En toen moest Josef eerst op adem komen om aan het volgende karwei te klaren.
  Meschien was dit wel de uitgekookste Partytreff waar ik ooid geweest was.
  Zo ging er geen ijsbeer ongeblust naar huis en zo bleven de dames in de club gespaart en bleef er nog wat over voor de club.
  Maar in welke Partytreff dit afgespeeld heeft weet ik niet meer/ik kan er niet meer op komen.
  Want ik heb al heel wat verschilende clubs gezien.
  Meschien zijn er ijsberen die dit nog wel herinneren,dan hoor ik het graag waar dit was.
  Maar bij Berns hield het mijn tegen om te betalen terweil er genoeg mooie dames rondliepen moest je natuurlijk ook betalen.
  Maar je had waar voor je geld!!
  En in die voormij nog niet tebinnen schietende Partytreff was die massage inclusief.

 22. #22
  Geregistreerd
  21 april 2009
  Last Online
  21 december 2010 @ 18:43
  Locatie
  omgeving Nijmegen
  Berichten
  15
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Hallo Josef,

  Ik weet dat Helena van Partytreff Xanten graag masseert. Zij is zeker niet de slankste. Misschien was zij het?

  Fransje

 23. #23
  Geregistreerd
  7 augustus 2006
  Last Online
  28 februari 2024 @ 17:45
  Berichten
  656
  Discussies
  40
  Thanks
  53
  Thanked
  292 in 75 posts

  Standaard Sandra [Masseuse]

  Hallo fransje123 het was niet Helena uit Partytreff Xanten.
  Want die tijd in Partytreff Xanten kan ik mij nog goed voor de geest halen!
  En die dames ook.Meschien was het bij Partytreff Selm??? Maar ik weet het niet meer ,al lang geleden! En volgens mij bestaat deze club niet meer ,ook hadden ze er een in Seesen maar daar ben ik nooit geweest.
  fransje123 heel erg bedankt voor je reactie.Groetjes Josef.

 24. #24
  Geregistreerd
  16 april 2007
  Last Online
  13 augustus 2019 @ 18:05
  Berichten
  103
  Discussies
  8
  Thanks
  174
  Thanked
  26 in 19 posts

  Standaard

  Last month I made my annual Hof pilgrimage, #1 priority,
  a session with Sandra

  She is one of my all time favorites ( and this from someone who has an Oriental addiction !:wink I had intentions to book 90 mins or 2 hours but only got her last hour after a long wait.

  But I was a very smiley kiwi that emerged after her "care" ! Sandra is addictive, she has a the body of a 20 yr old , good thing I don't live closer, I'd be broke !

  Unfortunately all the others ( Mara, Leonie, et al ) were taken " long time " so I admitted defeat and returned to the Reuter.

  What really hurts is I could have sessioned with Leonie while I was waiting..........

 25. #25
  Geregistreerd
  7 januari 2008
  Last Online
  12 juli 2023 @ 21:43
  Berichten
  351
  Discussies
  42
  Thanks
  819
  Thanked
  912 in 184 posts

  Standaard van een verrassing gesproken....

  Vorige week mijn vrijkaartje voor Schieferhof verzilverd. Na een uurtje lachen met Conny en Sandra aan de theke was ik eigenlijk verrast door de vrolijke persoonlijkheid van Sandra. Ik had reeds meermaals over haar gelezen maar haar nog nooit ontmoet. Nog groter was mijn verrassing dat ze vrij was maar slechts voor een half uurtje. Naar boven getogen en haar gevraagd voor een full service massage. Op mijn buik gelegen werden mijn rug en billen met olie verwend. Regelmatig voelde ik haar tepels over mijn rug glijden en kon ik zo nu en dan eens haar strakke lichaam strelen. Toen ik me mocht omdraaien kon ik haar jonge lichaam aanschouwen en werd de massage geconcentreerd rond mijn rechtopstaand lichaamsdeel. Ze nam in 69 houding plaats op het massagebed en ik kreeg haar heerlijke poesje aangeboden. Wat toen volgde was een zalige 69 met voor ons beide een happy-end. Alhoewel ik reeds van vele meiden genoten heb bij Bernds komt Sandra samen met Mara gelijk bovenaan de herhalingslijst. Als ik dan nu lees in haar fiche dat ze 37 is dan kan ik dat nauwelijks geloven want ik zou ze amper 25 schatten.
  " A dirty mind is a joy forever"

 

 
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:15.

Babylon 468*60