Weergegeven resultaten: 1 t/m 14 van 14

Discussie: Babsi en Mara

 1. #1
  Geregistreerd
  10 januari 2006
  Last Online
  7 december 2022 @ 16:39
  Berichten
  42
  Discussies
  8
  Thanks
  1
  Thanked
  7 in 3 posts

  Reden Babsi en Mara

  Ik heb bij mijn laatste bezoek aan schieferhof vrijdag een trio gedaan met
  Babsi en Mara .
  Heren dit is pas hot : de iets oudere Babsi samen met de jonge Mara
  Ik heb nog nooit zo een geil moment meegemaakt :D :D :D

  Alleen al hiervoor keer ik binnenkort terug naar Bernds sauna Club .

  Beide dames doen het zeer graag met een vrouw waarvan akte .

  Alles erop en eraan : ik met de dames , de dames met elkaar ,
  tongzoenen , pzc , nmc , beffen ...

  Jammer dat het zo ver is voor mij. :-(

 2. #2
  Geregistreerd
  19 oktober 2005
  Last Online
  18 maart 2023 @ 09:33
  Locatie
  Int noordn
  Berichten
  467
  Discussies
  25
  Thanks
  10
  Thanked
  16 in 7 posts

  Reden Bezig met conditietraining voor de volgende keer....

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pedro28
  Alleen al hiervoor keer ik binnenkort terug naar Bernds sauna Club .

  Beide dames doen het zeer graag met een vrouw waarvan akte .
  YEP,

  Ik had in januari het genoegen deze twee dames te 'vernaschen' of... eigenlijk hebben deze twee mij.... te pakken gehad!! (ze denderen als een trein over je heen -I mean this in the BEST possible way- WOEHA )
  Een ongelooflijk anderhalf uur met ze op de kamer (bij de omkleedruimte) geweest waarbij ze beiden vergaten me naar mijn kluisnummer te vragen en vervolgens beiden maar 1 programma op mijn kaart schreven (:D de engeltjes ).

  Het was een gedenkwaardige dag DIE heeeeel lang voor een grote smile op mijn gezicht heeft gezorgd! (ook al kwam ik veeeel te laat op mijn volgende afspraak!! :o )

  I' ll be back.. :wink:,

  Liefhebber
  To err is human...to really screw things up requires a computer!

  Do what makes you happy. Be with who makes you smile. Laugh as much as you breath. Love as long as you live.

  Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly And NEVER REGRET anything that made you smile!!

 3. #3
  Geregistreerd
  15 september 2006
  Last Online
  19 maart 2023 @ 02:37
  Berichten
  1.970
  Discussies
  52
  Thanks
  410
  Thanked
  855 in 318 posts

  Standaard

  Donderdag was het wat kalmer in het hof, dus het ideale moment om Mara bij de lurven te nemen. Maar Mara is altijd druk bezet. Ik kwam net van de kamer met Tanja toen Mara aan de bar hing te hangen, nu zo vlug na elkaar zou het niet lukken, gegokt op een later moment, wetende dat de kans klein zou zijn om ze vrij te vinden maar het was van moeten.
  Nadie zag ik ze even door de bar huppelen en verdween ze telkens weer…. Maar op een onbewaakt moment, een goed uur na de sessie met Monica, stond ze aan de bar op het gelijkvloers met babsi te kletsen, nootjes te nuttigen en een watertje te nuttigen. Ik zat in de sofa naast een medeijsbeer wat over Monica te kletsen, ik verontschuldigde me en ging bij Mara staan. Beetje zitten kletsen in haar moerstaal, en daar Babsi half Vlaams is, kon ook zij een mondje mee tateren. Het ging over het koude (drink) water de Belgische pralines enz… tot ik plots besefte dat het haar tong was die ik aan het aflikken was. Ja van het gesprek kwam ge tongzoen en gefoefel aan de bar. Ze stelde voor om een kamer op te zoeken en Babsi vroeg of ze ook mee mocht, ik twijfelde even ongeveer 0.001 sec en zei dan ja natuurlijk. En dat heb ik geweten. Een trio met deze 2 geile beestjes is wel “HET” drie kwartie lang hebben we elkaar zitten aflikken beffen zuigen werd ik gepijpt afwisselend door de één en de andere. Terwijl de ene op mijn eikel zoog was de andere mijn ballen aan het afzuigen. Toen Mara een poging ondernam om mijn penis helemaal op te slokken, kwam Basi op mijn mond zitten om gebeft te worden, dan weer andersom en terug en weer en nog eens tot ik plots voelde dat ik iets rond mijn lul kreeg en nog iets, juist eerst een condoom, dan Mara’s poesje, tewijl Babsi wild op mijn mond zat klaar te komen, reed Mara in reverse cow girl gretig op mij.
  Ze liet hem eruit floepen, rukte het condoom eraf, en die 2 geile pijpbeesten likte en zogen mij tezamen klaar, en nadat het sperma in het ronde vloog, en alles netjes werd opgeruimd, knuffelde en babbelde we nog wat na.
  Je moet het beste voor het laatste houden, en dat was donderdag zeker het geval.
  Men had mij er voor gewaarschuwd, een trio met Mara en Babsi is WOW en dat is zeker niet overdreven.
  Volgens Julio is een Trio Mara Stella ook de moeite, dat zal dan voor een volgende keer Bernds zijn zeker, ik vermoed ergens begin september, maar wie weet………..
  Ze is knap dat is een feit, maar als je ze achterwaarts berijd, is dat geen prioriteit

 4. #4
  Geregistreerd
  27 december 2007
  Last Online
  28 december 2010 @ 11:49
  Berichten
  100
  Discussies
  11
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Beste Pedro 28 . Wat kost zo'n lesbisch trio ??

 5. #5
  Geregistreerd
  27 november 2005
  Last Online
  26 april 2018 @ 11:03
  Berichten
  1.739
  Discussies
  198
  Thanks
  13
  Thanked
  84 in 20 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Henk71 Bekijk bericht
  Beste Pedro 28 . Wat kost zo'n lesbisch trio ??
  Bij Ome Bernds betaal je gewoon 50 euro per programma per dame. Programma duurt meestal een halfuurtje. De meeste trio's welke ik daar heb gedaan kostte me dan ook 100 euros.

  Sonny:wink:

 6. #6
  Geregistreerd
  28 oktober 2006
  Last Online
  Gisteren @ 23:35
  Locatie
  Nordschleife
  Berichten
  5.663
  Discussies
  103
  Thanks
  1.255
  Thanked
  7.938 in 2.457 posts

  Reden Het beste medicijn na een week vol hoofdpijn

  "Pretty paracetamol you soothe my aching brow. I need you when my head is spinning round. I look into the looking glass but none of them is me. It takes at least an hour to pin me down. First impressions often lie, they always fool the naked eye."

  Van alle werkgerelateerde problemen had deze racebeer zo'n hoofdpijn gekregen dat zelf een echte paracetamol niet meer hielp. Dus had ik vrijdag een afspraakje met een wat sterker medicijn: een combo van Mara-cetamol en Babsi-codine. Beide dames namen bij hun entree per tongzoen de temperatuur op en stelden vast dat deze patiëntbeer een licht verhoogde temperatuur en hartslag en een onnatuurlijk snel wisselende gelaatskleur had (wisselend van lichtbleek naar vuurrood ). Babsi meende dat een cocktail wel zou helpen, en gelukkig bleek de bar behalve traditionele pina colada's en mojito's ook alcoholvrij in de aanbieding te hebben. De korte paniekaanval was intussen weg, maar mijn temperatuur ging nog verder te hoogte in aangezien beide dames er een driewegkus uitgooiden en ... die werd onderbroken doordat Babsi Mara een niesaanval bezorgde

  We lagen even alledrie te schateren en begonnen weer opnieuw. Babsi kreeg echter lik op stuk toen ze aan haar bloasmeziek begon. "Dat kan dieper" en Mara duwt Babsi zo naar voren dat ze een onvrijwillige DT uithaalt. Ze stribbelt echter niet tegen, zuigt even door en laat dan los. "Alles mitsamt die Eier" grijnst ze. Ze pijpt even verder, maar als ze ziet dat ik Mara genoeg afleid door zachtjes haar borsten en tussen haar benen te strelen glipt ze even weg, haalt een ijsblokje uit haar mojito en smokkelt dat in mijn hand. Mara geeft een hartgrondige kreun "Babsi!?" maar kijkt dan verbaasd als ik het ijsblokje tussen haar benen weghaal. We barsten weer alledrie in lachen uit en ook de omstanders staan zeer geamuseerd toe te kijken. Zo blijven we nog even doorklunzen (en toch staat Kleine Sphinx tussen alle vrolijke onzin door overeind) tot deze racebeer vindt dat er genoeg reclame voor een Beneluxtriootje is gemaakt

  "I hold you gently on my tongue and then you drift away. It's hard to read the writing on the label. I force my hands out sideways but I can't resist the strain, and it don't help me, no it don't help me. First impressions often lie, they always fool the naked eye."

  Op kamer wordt het beide dames ernst. Deze patiëntbeer vertoont tekenen van herstel, maar ze maken zich zorgen over het gebrek aan opwinding van de laatste week en een vreemde waanvoorstelling met Fischer Z en Dr. House Daar moet hoognodig iets aan gedaan worden. Babsi neemt enthousiast de temperatuurmeting via tong op zich, terwijl Mara geëngageerd Kleine Sphinx mond-op-mond beademing geeft. Deze patiëntbeer genoot ervan hoe ze elkaar rustig afwisselden, af en toe tegelijk bezig waren en toch nog tijd vonden elkaar te treiteren. Alina kwam tussendoor even binnen met een alcoholvrije Pina Colada ter aansterking. Het stuk ananas als garnering moest deze patiëntbeer maar meteen innemen vanwege de positieve bijwerkingen.

  Toen vond Mara het nodig om Kleine Sphinx een steriel operatiehemdje aan te doen en bij zichzelf in te brengen, terwijl Babsi over me heen boog zodat ik haar kon beffen; tenslotte moest deze patiëntbeer wel opgewonden blijven. Mara ging zeer langzaam op en neer in cowgirl, maar de gecombineerde inspanningen misten hun uitwerking niet. Hartslag ging te snel de hoogte in, temperatuur liep plots razendsnel op, spieren verkrampten al... maar ze houdt pre-cies op het juiste moment in. Die terloopse opmerking van aan het begin maken ze gewoon waar "je mag er gerust de tijd voor nemen."

  "I think I recognize a friendly face I've seen before, I'm floating far too quickly to be sure (don't you despair). Tangled in a web of twisted memories and lies (There's no one there). Fighting for a reason to go on.

  Babsi wil nu ook en deze patiëntbeer mag even zijn bedrust opschorten om haar in doggy te nemen. Mara assisteert enthousiast en al gauw is Babsi meer opgewonden dan deze patientbeer. Maar nu komt het lastigste deel. Mara controleert of Kleine Sphinx nog levenstekens geeft en gaat dan tot een weinig uitgevoerde operatie over: de reversecowgirl methode. Het wordt tevens zeer aangemoedigd dat Babsi haar voorzichtig begint te beffen en dat deze patiëntbeer voorzichtig haar borsten streelt. Als afsluiting besluiten ze deze patiëntbeer met vereende krachten van een te hoge concentratie spermatozoïden af te helpen. Babsi's zuigkracht alleen zou nog te harden zijn, maar Mara's tongmassage is er te veel aan. Babsi smoort gelukkig een kreet van wanhoop als ik in Mara's mondje klaarkom: I think I've lost control, I think I've lost control, I think I've lost control, I think I've lost control...

  Ik neem een flinke slok van mijn cocktail en blijf dan nog even gezellig met beide dames nakletsen. Na zo'n hoofdpijnweekje was er werkelijk geen beter medicijn dan dit. Er is slechts één bijwerking aan te vinden, de verslavingsfactor is vrij hoog. Daarom heb ik in overleg besloten om het volgende consult tot 14 mei uit te stellen. Aan alles met 'te' vooraan is slecht, behalve... tevreden

  Pretty paracetamol you soothe my aching brow. I need you when my head is spinning round. I multiply myself by two in the mirror on the wall, and it don't help me, no it don't help me. First impressions often lie. They always fool the naked eye."
  "When in doubt... go flat out!" - Colin McRae

  "Never break the Chain" - Fleetwood Mac

 7. #7
  Geregistreerd
  24 februari 2006
  Last Online
  18 maart 2023 @ 19:21
  Locatie
  3e planeet van ons zonnestelsel
  Berichten
  1.938
  Discussies
  14
  Thanks
  279
  Thanked
  505 in 161 posts

  Standaard

  Verdorie Sphinx , zoals jij het opschrijft dan denk ik dat ik toch ook eens een trio moet gaan proberen daar

 8. #8
  Geregistreerd
  28 oktober 2006
  Last Online
  Gisteren @ 23:35
  Locatie
  Nordschleife
  Berichten
  5.663
  Discussies
  103
  Thanks
  1.255
  Thanked
  7.938 in 2.457 posts

  Daumen hoch Hocus Pocus in een caravan

  Deze racebeer heeft het niet zo op seks in kleine ruimtes. Een caravan had ik nog niet eerder geprobeerd, maar een camper wel. Dat beviel iig beter dan dat houten tuinhuisje wat ze in Finca hebben neergezet, dat hele ding gaat mee op en neer als je niet uitkijkt. Ik zal dan ook eerlijk toegeven dat ik die Oost-Duitse caravan met redelijk wat argwaan stond te bekijken, zeker na wat anti-reclame van Magda. Het viel allemaal nogal mee, Mara zelf zat minstens een uur met een gast in dat ding, al hebben we met zn vieren een beetje pesterig lopen schudden om te kijken of beiden wel wakker waren Jenny hield het een stuk minder lang vol, de warmte scheen haar gast een beetje parten te spelen.

  Maar later op de avond viel het met die warmte wel mee, gewoon alle ramen open en die gordijnen dicht (en dat er bewolking hing hielp ook mee. Babsi en ik lagen wat te zoenen, kletsen, gekken en wachtten rustig af terwijl Mara nog op haar klompen rondklostte en even onder de buitendouche sprong. Jan Akkerman tokkelde wat op de achtergrond ter voorbereiding en na binnenkomst liet Mara zich pardoes op mijn schoot vallen om zich weer op te laten warmen En voor je het weet ontploft er een bom van tederheid, geen brandvertragend middel dat er tegen helpt. Deze racebeer ligt muurvast in Mara's omhelzing, terwijl Babsi alvast de fluit van Thijs van Leer ligt te imiteren met haar bloasmeziek. Als ze eindelijk van positie wisselen merkt deze racebeer twee dingen op. Ten eerste heeft Liefhebber gewoon gelijk met zijn Doctor Who-vergelijking, dit ding is knus, maar niet benauwend en je beweegt je er vrij makkelijk in. Ten tweede, het tempo van Focus is behoorlijk omhoog aan het gaan. Babsi zoent een heel stuk fanatieker, Mara neemt weliswaar langzamer, maar met veel gevoel de fanfare over. En ik moet mijn best doen die yodel/gil van Thijs van Leer niet te imiteren

  Een paar verschuivingen later zit Mara in cowgirl op me en lijkt vastbesloten haar uitvalbeurt van de vorige keer goed te maken. Lukt haar heel aardig moet ik zeggen. Toch hou ik het vol en besluit om even te proberen hoe wankel dit ding nu wel is door met Babsi een missio te proberen. Als je geen poging doet om een gemiddelde pornoster te imiteren (wat mijns inziens meer op fysieke geweldpleging lijkt, maar alla) kun je toch aardig ver gaan. Mara wil dat vervolgens ook proberen en ook dat is een groot succes. Ze schiet echter in de lach als Babsi per ongeluk/express een vinger in haar oor propt. Babsi kijkt met een blik van "Ik dee toch nix?" en schiet ook in de lach. Even later lig ik weer onderop en laat beide dames een finale partij bloasmeziek bij elkaar improviseren. Het resultaat is een explosie met een flinke rookpluim, alle motorolie wordt door Babsi zonder morren opgevangen
  Deze racebeer vond het campingexperiment geslaagd: ruimte zat, goeie sex gehad en ik zweette nauwelijks door alle openingen waardoor frisse lucht binnenkwam. Rosi reageerde naderhand wat terughoudend toen Babsi over een verlenging van het caravanverblijf begon, denkt waarschijnlijk dat ze dan nooit meer van dat ding afkomt.
  "When in doubt... go flat out!" - Colin McRae

  "Never break the Chain" - Fleetwood Mac

 9. #9
  Geregistreerd
  9 mei 2007
  Last Online
  29 januari 2023 @ 22:16
  Berichten
  349
  Discussies
  18
  Thanks
  31
  Thanked
  96 in 53 posts

  Standaard

  Ik was afgelopen weer met Mara naar de kamer. Een lekkere Nederlandse
  sprekende dame. Lekker tongzoenen, fr zonder en masseren. Van mij krijgt ze een 10.
  Tot gauw Mara.xxx

 10. #10
  Geregistreerd
  28 oktober 2006
  Last Online
  Gisteren @ 23:35
  Locatie
  Nordschleife
  Berichten
  5.663
  Discussies
  103
  Thanks
  1.255
  Thanked
  7.938 in 2.457 posts

  Idee TT of Man: Hof-style

  "Now!"

  "The writing’s on the wall! It won’t go away.
  It’s an Omen. You just run, an automation"

  "Now!"

  "The writing’s on the wall! It won’t go away
  It’s an Omen. It’s an Omen. It’s an Omen"


  Nee, trance is eigenlijk niet mijn smaak. The Prodigy is een uitzondering, maar dat hangt er vooral mee samen dat zanger Keith Flint net als deze racebeer nogal van motorracen houdt. En een samenzijn met Babsi en Mara doet me inmiddels denken aan een behoorlijk waanzinnige motorrace. Uitdagend, fantastisch om mee te maken, maar ook totaal onvoorspelbaar. Net de Mountain Course van de TT of Man, 60 km, 37 bochten en géén vangrail! We hadden zo rond 22.00 afgesproken en Babsi maakt haar aanwezigheid op typisch katachtige wijze duidelijk: door haar nagels even aan mijn rug te scherpen. We kletsen en gekken wat tot Mara zich uit de sauna waagt en iets te horen krijgt over punctualiteit. Ze maakt dat goed door na een bliksemdouche zich meteen in mijn armen te gooien, terwijl Babsi even afzakt naar beneden. De vlag gaat naar beneden, de "rabbit" (de eerste rijder) is vertrokken. Ball on the Mountain Course!! Beide dames houden me een tijdje heel handig aan die barkruk geketend, totdat Erika het schijnbaar nodig vindt wat aandacht op te gaan eisen en vraagt of de muziek harder kan. Schijnbaar is dat lawaai nog niet genoeg, want ze begint luidkeels te gillen, alsof ze een Kawasaki-motorblokje moet imiteren. We trekken ons maar naar de Spielwiese terug, dan is die geluidshinder wat gedempt. Uit ervaring weet ik dat je het eerste van Douglas naar Peel niet meteen te gek moet gaan doen, ondanks de uitnodigende omstandigheden van het heuvelachtige terrein Mara ligt rustig in mn armen, laat zich helemaal niet opjagen en zoent toch heel lekker. Babsi houdt me ondertussen aardig bij de les met diepgravend bloasmeziek spelen. En dan komt zo'n onverwachte speedbump, want ineens liggen we allemaal over elkaar heen (ik nog steeds onder) en onderbreekt Babsi even om een vergelijking tussen "het gevoel in cupmaten" te maken. Dat daardoor "d'n Eifeltoren even in de Seine zakt" is niet erg. Ten eerste breien ze dat zo weer recht en ten tweede... krijg ik Babsi nog wel

  Erika probeert nog een paar keer om met flink wat lawaai ons af te leiden en iemand klopt een paar keer op de ruit (ik verdenk Jackrum, maar vond het uitzicht voor me te goed om me om te draaien. Mara maakt een soort radslagmanoeuvre, hangt ineens boven me en zakt heeeel langzaam op me in cowgirl, houdt even vast, trekt zich bijna helemaal terug, zakt dan weer terug. Deel 2 van Peel naar Kirkmichael vangt aan, zelfs de muziek staat weer op normaal geluidsniveau. Grinnik, blijkbaar hebben Mara's capriolen de aandacht. En net zoals bij ons enkelspel versnelt ze heel geleidelijk, onmerkbaar, maar ook onhoudbaar. Babsi zorgt voor afleiding door boven mijn gezicht te hangen, zich te laten beffen en na verloop van tijd simpel "ik wil ook" te vragen. Nadat ook Babsi zich lekker op me heeft zitten uitleven (deze racebeer merkt dat het bankschroefje waarin Kleine Sphinx inmiddels redelijk stevig is aangetrokken, glibber ik eronder uit en ga weer in missio over. Hoewel ik het zo lang mogelijk wil rekken, denken beide dames daar anders over. Babsi wil steeds sneller en knijpt ineens zo heftig dat ik ook was klaargekomen als dit niet einde dag was. Het voordeel ervan is dat terwijl Babsi even daas is, ik mn aandacht weer naar Mara kan verplaatsen. We zitten nu over de helft, van Kirkmichael naar Ramsey. En we vliegen inmiddels over het parcours, dat de muziek harder staat deert niet meer, dat in de kamer naast ons Nathalie ligt te gillen alsof ze twee keer per tien minuten klaarkomt deert ook niet, het valt niet eens meer op.

  En eigenlijk veel te snel zitten we alweer in het laatste deel van Ramsey naar Douglas, op de weg terug naar de Grandstand. Beide dames zijn vastbesloten er een eindschot uit te krijgen en dat lukt ze ook zonder enige problemen. Het woord voor deze ervaring is niet WUMPF, de hele ervaring is gewoon WUMPF. Je hele mening over GFE wordt gewoon op zijn kop gegooid. Wie na zo'n triootje nog loopt te miepen over "iets meer luxe" en "misschien wat meer optickficks" die verdient gewoon een trap op een gevoelige plaats, nondeju. Dit schiet me allemaal met een noodvaart door het hoofd in twee seconden en beide dames kijken me wat bezorgd aan. "System overload" krijg ik eruit door een rauwe keel waarin zand knerst. Van naknuffelen komt niet zo heel veel, beide dames vliegen namelijk elkaar aan, Mara rijkt kleenex met haar voet aan, Babsi hapt er tevergeefs naar, Mara slaagt terug en krijgt wel een teen van Babsi te pakken en moet dan op de vlucht. Deze racebeer neemt het voor haar op, hapt ook naar Babsi's voeten en meteen ben ik in een stoeipartijtje verstrikt waar Mara dan weer invalt en nu happen we ondanks haar gillend verzet naar haar voeten. Totale chaos dus in dertig tellen. We moeten er allemaal om lachen, maar Mara trekt zich toch wat angstig terug als ik een hand naar haar been uitsteek "Geh weg, geh weg." Als ze wat is afgekoeld lopen we omarmd weer naar boven. De tijden worden genoteerd in het klassement en als zoenoffer wil Mara de reservevoorraad verkoudheidssnoepjes hebben (grmpf, ze kent me te goed). We nemen uitgebreid afscheid en later in Reuter valt deze racebeer als snel in dromen met HM Plant Honda's, the Prodigy en deze twee geile geniale gekken. Ik kon het motorgeluid op een gegeven ogenblik écht horen, al kan dat ook Mara zijn geweest die op haar motor langsknetterde en even het gas wijd open trok
  "When in doubt... go flat out!" - Colin McRae

  "Never break the Chain" - Fleetwood Mac

 11. #11
  Geregistreerd
  28 oktober 2006
  Last Online
  Gisteren @ 23:35
  Locatie
  Nordschleife
  Berichten
  5.663
  Discussies
  103
  Thanks
  1.255
  Thanked
  7.938 in 2.457 posts

  Standaard Power and Passion

  "Sunburned faces around, with skin so brown. Smiling, zinc cream and crowds, Sundays the beach never a cloud. Breathing eucalypt, pushing panel vans.
  Stuff and munch junk food, laughing at the truth, cos Gough was tough til he hit the rough. Hey! Uncle Sam and John were quite enough

  Too much of sunshine too much of sky. It's just enough to make you wanna cry! It's just enough to make you wanna cry!"


  Geknipt uit mijn bericht...

  Niet gek veel later staat Mara naast me, tijd voor de volgende afspraak. Babsi was haar laatste kamer nog aan het afronden, dus ik kon in de tussentijd een beetje met haar bijkletsen. Dat deze racebeer een beetje gehandicapped was hoefde geen probleem te vormen. Toen kwam Babsi erbij en al gauw ben ik in een maf experiment betrokken: een driewegkus tussen drie brildragers. Lukte totaal niet natuurlijk, maar we konden erom lachen, en toen alleen ik nog een bril op had ging het al veeeel beter. Babsi zakte op haar knieeën en pijpte al snel de vlag in top terwijl Mara haar fameuze tongcapriolen op me uitprobeerde. Als we dan naar de spielwiese verhuizen is het dit keer Mara die er gemakkelijk bij gaat liggen, deze racebeer zit er op z'n knieën naast terwijl ze rustig opbouwend Babsi's bloaskarweitje overneemt.

  Rob Hirst van Midnight Oil begint zachtjes mee te drummen in de achtergrond terwijl mevrouw Jansen en Janssen ruzie beginnen te maken door wie ik me nou het liefste laat pijpen. Als ik er een kwalificatie aan moest geven zou deze racebeer deze hemelse afwisseling The Power (Babsi) and The Passion (Mara) noemen: de een zuigt krachtig en diep zonder streberig te worden, de ander zuigt net zo diep, maar langzamer en met veel gevoel. Het is maar goed dat Mara een paar keer een lachbui krijgt en Babsi zich vervolgens verontwaardigd laat ontvallen dat ze écht niks gedaan heeft

  De comic relief zorgt voor een nodige pauze en geeft deze racebeer de kans een conti om te doen. En dan breekt het zich op dat ik hier bijna een half jaar niet geweest ben, dan had ik namelijk geweten dat het heel gevaarlijk kan worden als je met een op stoom gekomen Mara een lange missio begint. Hirst waarschuwt nog met een daverende drumsolo waar dit heen gaat, maar Mara knijpt me hemels edoch onverbiddelijk leeg. BAM!! Ik lig even uit te hijgen, Mara lacht weer: "Oh-oh" en Babsi kijkt een beetje mopperig. "Just so good it makes you wanna cry!" denk ik bij mezelf. Bij de nababbel klinkt toevallig nog een keer Midnight Oil, dit keer Beds are Burning (zeker nog een late grap over mijn rug ) Ik neem hartelijk afscheid van mevrouw Jansen en Janssen. Babsi schaar ik onder Type M: MILF. Mara schaar ik onder Type G: Girl-next-door. Beiden hebben enoeg ervaring om zich onder normale omstandigheden perfect professioneel op te stellen en zich in buitengewone omstandigheden lekker te buiten te gaan aan malligheid en geile toestanden. Vervolgafspraken zullen een regel zijn, geen uitzondering.
  "When in doubt... go flat out!" - Colin McRae

  "Never break the Chain" - Fleetwood Mac

 12. #12
  Geregistreerd
  28 oktober 2006
  Last Online
  Gisteren @ 23:35
  Locatie
  Nordschleife
  Berichten
  5.663
  Discussies
  103
  Thanks
  1.255
  Thanked
  7.938 in 2.457 posts

  Standaard Thunderstruck

  "I was caught in the middle of a railroad track (Thunder)
  I looked round, and I knew there was no turning back (Thunder)
  My mind raced and I thought what could I do (Thunder)
  And I knew there was no help, no help from you (Thunder)

  Sound off the drums, beatin' in our heart
  The thundering galms tore me apart
  You've been - thunderstruck."


  geknipt uit mijn bericht

  Fysio 3: Medicijncocktail-therapie (Maracetamol+Babsicodine)

  En als ik kan nageltjes over mijn schouder voel krabben is het te laat om te vluchten. Het is die katachtige grijns die Babsi opzet, daar valt niet aan te ontkomen. De forumgemeinde probeerde ons wat af te leiden toen we daar aan de bar stonden te zoenen, maar ik geloof dat het Babsi alleen maar opzweepte. Ze hield even op toen Mara er bij kwam staan en liet het zoenen dan maar aan haar over terwijl ze zelf wat bloasmeziek ter hand ehh.. mond nam. Een golf van verontwaardiging bij de toeschouwers, dat hadden zij nou nooit gekregen, openbare sex. "Jaloezie en voyeurisme, wat een combinatie." Mara vond blijkbaar dat ik teveel praatte en klemde mijn tong vast met de hare Toen we later in ons hoekje lagen probeerden ze het nog één keer, die schavuiten, door keihard muziek op te zetten. Maar wat krijg je dan als je uit al die rotslechte nummers in je Music Master dan uitgerekend Thunderstruck kiest? Voor drie AC/DC-fans was het juist olie op het vuur: "Thunder... thunder..... thunder.. . THUNDER!!"

  Een tijdlang laat deze racebeer beide dames lekker hun gang gaan, steekt af en toe een paar vingers en een tong uit die meteen ergens in verdwijnen waar het nat donker en warm is en krijgt af en toe een kleine lachpauze als Babsi Mara herhaaldelijk beschuldigt van niet eerlijk delen, zowel bij bloasmeziek als bij zoenen als cowgirl. Het is ook een beetje mn eigen schuld, want Mara had me gewoon helemaal vastgeklemd. Deze racebeer kon maar twee kanten op: tientallen centimeters vooruit en weer achteruit, en dat steeds sneller maar moeizamer doordat de klem steeds stevig werd. Daardoor werd die missio bij Babsi eerder een adempauze, maar wel een hele welkome. Een blik achter me leerde me dat Mara na wat gezo(e)nde bijstand weer klaar was gaan zitten. Laat Brian Johnson er dan net tussendoor blèren

  "And I was shaking at the knees. Could I come again please!? Yeah the ladies where too kind. You've been... thunderstruck!!"

  De doggy die ik daarna met Mara afdraaide was een regelrechte kopie van eerder vanmiddag, maar een knallend einde bleef dit keer uit; waarschijnlijk even teveel kruit verschoten. Ook onder dubbele bloasmeziek bezweek de turbo niet. Babsi dreigde vrolijk dat ik nu echt een arts nodig had, maar we kwamen overeen dat over twee weken in te halen. En toen viel de forumgemeinde binnen met Magda voorop, die een soort roestvrijstalen dildo meesleurde, waar ze zichzelf en de rest in de bar mee had liggen opgeilen. Mara moest er ook aan geloven, maar pakte haar daarna weer terug. De klets die Magda uit zelfverdediging uitdeelde bleef nog lang als 'handafdruk' op Mara's achterste zichtbaar
  "When in doubt... go flat out!" - Colin McRae

  "Never break the Chain" - Fleetwood Mac

 13. #13
  Geregistreerd
  28 oktober 2006
  Last Online
  Gisteren @ 23:35
  Locatie
  Nordschleife
  Berichten
  5.663
  Discussies
  103
  Thanks
  1.255
  Thanked
  7.938 in 2.457 posts

  Standaard De Hogeschool

  "I can see you in the morning when you go to school.
  Don't forget your books, you know you've got to learn the golden rule,
  Teacher tells you stop your play and get on with your work.
  And be like Johnnie - too-good, well don't you know he never shirks
  - he's coming along!"


  Geknipt uit mn bericht

  Iets over tienen laat Mara zich dan naast me neervallen, springt meteen weer op om alvast een plekje op de spielwiese te reserveren, die letterlijk vol lag. Babsi is er dan ook en vertelt dat ze helaas geen uurtje gaat blijven, maar in een half uur valt ook al aardig wat te beleven niet waar? Terwijl een eenzame mondharmonica de start Supertramp's hit School aankondigt zweeft deze racebeer weg als beide copiloten langzaam opbouwend mij en elkaar opgeilen. Zelfs onder tijdsdruk laat Babsi zich niet opjagen, ook niet door de heren Hodgson en Davies: "Don't do this and don't do that. What are they trying to do?- Make a good boy of you. Do they know where it's at?"

  Inmiddels is de wiese vrij en schakelen we een versnelling hoger. Als Mara dan haar blaaskunsten op me loslaten vraag ik me kort af of ik niet toch wat meer druckabbau had moeten doen... tot Nathalie voor comic relief zorgt. Ze had zich net dertig tellen terug op de bank geïnstalleerd met een gast en kreunt nu al alsof ze een hoogtepunt nadert. Bleek echter dat ze op een scherp randje lag wat haar kreunen veroorzaakt. Beide copiloten draperen zich weer om me heen, laten zich omstebeurt beffen, maken me omstebeurt gek met hun pijpkunsten. Dit keer neemt Babsi bij GV het voortouw, ze heeft dan ook iets minder tijd, maar reageert quasi-beledigd als ik haar "eil-ficker" noem. Als Babsi aan haar gerief gekomen is kan ik doen met Mara wat me goeddunkt. Welk standje ik ook uitkies, het wordt eigenlijk alleen maar leuker omdat ze weer eens lekker mee gaat knijpen. De tempoverhoging kan ik goed hebben en zo krijg ik het halfuur vol. Babsi neemt met een dikke zoen afscheid, Mara mag de finish afhandelen.

  En dat doet ze uitstekend, met nog een diepe en zachte blowjob. Laatste turbo ploft, Mara vangt de olie op Het was het afwachten meer dan waard, tell ya that! We kletsen de tijd vol, krijgen gezelschap van Ina die een beetje tipsy is geworden van de alcoholische versnaperingen en staan na weeral een geweldig uur weer boven; we rammelen van de honger. Mara heeft nog één date op haar wachten, dus ik rare altruïst masseer nog even haar schouders wat losser, we kunnen niet hebben dat iemand straks over haar performance klaagt hè? Ergens heb ik het vermoeden dat ik haar voor het einde niet meer zie, dus we nemen maar meteen afscheid.

  "After School is over you're playing in the park.
  Don't be out too late, don't let it get too dark.
  They tell you not to hang around and learn what life's about
  And grow up just like them - won't you let it work it out
  - and you're full of doubt...."
  "When in doubt... go flat out!" - Colin McRae

  "Never break the Chain" - Fleetwood Mac

 14. #14
  Geregistreerd
  28 oktober 2006
  Last Online
  Gisteren @ 23:35
  Locatie
  Nordschleife
  Berichten
  5.663
  Discussies
  103
  Thanks
  1.255
  Thanked
  7.938 in 2.457 posts

  Standaard Wasn't that a Party?

  "Coulda been the whiskey, mighta been the gin.
  Coulda been three or four sixpacks I dunno, but look at the mess we're in.
  Our head is like a football, I think we're gonna die.
  Tell me, Mara-my wasn't that a party ?"


  geknipt uit mn bericht

  Terug van een koude douche is het alweer bijna etenstijd en Sandra neemt afscheid voor vanavond. Ik tank even broodnodige energie bij, groet Rosi die achter de bar staat en wacht geduldig tot Gabi haar rokertje op heeft. Hoewel ik dankzij die loopband wat minder last heb van overduidelijke rsi-knopen blijkt er toch het een en ander flink te knersen in mn schouder als Gabi me onder handen neemt. Achteraf ben ik er wel blij mee (voelde me heerlijk ontspannen), ook al maakte het op dat moment dezelfde geluiden als knappende soepstengels. Beneden kom ik al snel Babsi tegen, die me waarschuwt dat ze Mara idd met Alain en een grote champagnefles op kamer zag verdwijnen en dat het wel eens uit kan lopen.

  Twee kamers later is het iets voor negenen enkomt Babsi nog eens langs; ze heeft hen weer gevonden en was een beetje geschrokken. Als Mara bovenkomt snap ik waarom: ze heeft Alain's pruik achterstevoren op en zn Heino-zonnebril erbij opgezet. Ze valt me meteen om de hals en het eerste wat me invalt is dat ouwe Ierse drinkliedje wat ik wel eens vaker heb gebruikt heb in dit soort gevallen: "Someone took a grapefruit, wore it like a hat. I saw Alain under the kitchentable, talking to an old tomcat. They were talking 'bout rugby. The cat was talking back. Long about then everything went black, wasn't that a party?"

  Schijnbaar wel, als ik te lang op haar naar champagne smakende tong ga zuigen mag ik straks op de terugweg ook nog blazen ook. Ach wat, zien we dan wel weer. De kamerzoektocht die volgt is wel grappig, want Babsi laat Mara met vermomming en al het voortouw nemen wat in diverse gevallen in lachsalvo's resulteert. Uiteindelijk vinden we beneden onderdak, maar pakt Mara me terug door me ineens die zonnebril op mn neus te zetten, zodat ik A) er uitzie als die Griek uit de Hangover en B) helemaal niets meer zie, maar wel nog voel dat ze me nu overal kust. Babsi komt meedoen en ik zet die bril maar snel af als ze aan afwisselende fanfare-intermezzo's beginnen, want anders word ik helemaal gek. Mara gaat door met bloasmeziek, Babsi ontneemt me opnieuw alle zicht, ligt een tijdje uitgebreid met me te tongen en wil dan gebeft te worden.

  "Maybe just my memory playing tricks on me, but I think I saw my buddies cutting down my neighbours tree."

  Schijnbaar zijn de geluiden die ze maakt genoeg om Mara's aandacht te trekken, want die wisselt de rollen om en laat Babsi diepgaand pijpen terwijl zij zich nu laat beffen. Een aangeschoten DVP kan een engel in bed zijn (heb ik vaker met Debbie uitgeprobeerd), maar een aangeschoten Mara... da's "part angel, part speeddemon". Als ze in cowgirl op me klimt zit deze racebeer zodanig klem dat het wel lijkt of ze daar beneden een tweede pijpmondje heeft Het is echt heerlijk neuken zo en het is maar goed dat Babsi nog even afwisselt met haar, kan ik even bijkomen. Helaas helpt dat niet in het verlengen van dit triootje, want als Mara weer op me klimt ben ik vijf minuten later een vogel voor de kat: "Mara and Babsi, well they will went a little far, they was sitting in the backyard, blowin up the sireen of somebody's policecar!" Dus u ziet eerwaarde, het was allemaal voor de lol. Weer krijg ik de definitie van waanzin voor elkaar: steeds hetzelfde proberen en andere resultaten produceren. We kwekken nog wat na, vergewissen ons ervan dat iedereen weer enigzins rechtuit kan lopen en helpen elkaar de trap weer op.
  "When in doubt... go flat out!" - Colin McRae

  "Never break the Chain" - Fleetwood Mac

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:21.