Pagina 211 van 305 EersteEerste ... 111161201207208209210211212213214215221261 ... LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 5.251 t/m 5.275 van 7605
  1. #5251
    Geregistreerd
    19 november 2009
    Last Online
    23 februari 2024 @ 10:32
    Berichten
    589
    Discussies
    7
    Thanks
    1.139
    Thanked
    722 in 293 posts

  2. Onderstaande 3 leden hebben frits the cat bedankt voor deze bijdrage:

    phoenix (16 september 2020),schoolmeester (14 september 2020),WANDELAAR5 (14 september 2020)

  3. #5252
    Geregistreerd
    24 februari 2009
    Last Online
    Gisteren @ 22:19
    Locatie
    Silicon valley
    Berichten
    8.178
    Discussies
    211
    Thanks
    11.945
    Thanked
    7.985 in 3.266 posts

    Standaard

    Een leuke voor Badslippers, ook MSM (de telegraaf) zegt nu dat Amsterdam op Zimbabwe begint te lijken. Had de boobmeister toch weer eens gelijk!

    Column Afshin Ellian

    Amsterdam is het Zimbabwe van Europa aan het worden
    author avatar
    Door AFSHIN ELLIAN

    Updated 1 uur geleden
    3 uur geleden in NIEUWS



    Akwasi wil ongelijk behandeld worden. Wat? Hij strijdt toch tegen het racisme en dus voor gelijkheid: gelijke gevallen dienen gelijk te worden behandeld? Naïevelingen in onze wereld verwarren Akwasi en andere activisten met Nelson Mandela. Hij ging 27 jaar de gevangenis in voor zijn opvatting inzake het gelijkheidsbeginsel. Als Akwasi voor gelijkheid strijdt, dan moet hij het OM verzoeken om hem juist te vervolgen. Een echte politieke activist gebruikt de rechtszaal voor een vurig pleidooi voor zijn idealen.


    Verzet tegen tirannie is nogal tragisch en heldhaftig, maar de burgerlijke ongehoorzaamheid in een democratie eindigt niet zelden in een hartelijke komedie.

    De serieuze kwestie in de Akwasi-zaak is echter niet Akwasi zelf, maar het OM, de instantie die belast is met het vervolgen van strafbare feiten. De politie en het OM dreigen zichzelf en daardoor de rechtsstaat in verlegenheid en diskrediet te brengen. Dat krijg je wanneer je je oren te luister legt bij de rappers van inclusiviteit en diversiteit. Ze hadden moeten weten dat de diversocracy in werkelijkheid een ernstige aantasting van het gelijkheidsbeginsel teweegbrengt. Omdat deze vorm van diversiteit juist is gebaseerd op gender, huidskleur en afkomst. Terwijl het gelijkheidsbeginsel de gelijke behandeling van alle gelijke gevallen ongeacht huidskleur, afkomst of gender inhoudt.

    Beperktheid van talent
    De diversiteitsideologen en activisten willen dat ze, soms ondanks de beperktheid van hun talent, worden voorgetrokken: discriminatie in optima forma.

    Het begon op 1 juni, toen de Amsterdamse politie en burgemeester de openlijke schending van de coronamaatregelen in de hoofdstad hebben toegestaan. Dit gebeurde niet vanwege een dramatische gebeurtenis in Nederland. Halsema juichte de schending van de veiligheidswetten inzake het coronavirus toe, omdat in Amerika een crimineel bij excessief en ontoelaatbaar politiegeweld omkwam.

    Activistische rappers
    Op hetzelfde moment vertrouwden ze de geestelijke zorg van het volk toe aan de activistische rappers van de BLM: „Op het moment dat ik in november een Zwarte Piet zie, ik trap hoogstpersoonlijk op zijn gezicht.” Hoe zouden het OM en de politie hebben geoordeeld wanneer een dierenactivist de opgewonden massa toespreekt en zegt: „Op het moment dat ik een moslim zie, die het offerfeest viert, ik trap hoogstpersoonlijk op zijn gezicht.” Zwarte Piet en ook moslims zijn de reële mensen: de een vermomt zich als Zwarte Piet en de ander gelooft in islam.

    Toch seponeerde het OM de Akwasi-zaak: „Het risico op geweld vermindert door een publieke terugtrekking van zijn woorden. Zo kan eenieder zich veilig voelen tijdens de komende Sinterklaasperiode.” Een vreemde redenering. Het zou anders zijn, wanneer Akwasi het OM belooft dat hij tot en met Sinterklaasfeest via massamedia activisten gaat oproepen om het Sinterklaasfeest met rust te laten. Maar dat hebben ze niet afgesproken.

    Bedreigen met geweld
    Met dit besluit schendt het OM twee belangrijke rechtsbeginselen die rechtstreeks voortvloeien uit het gelijkheidsbeginsel, namelijk de rechtszekerheid en de rechtsgelijkheid. Voor de verdachten die een deel der bevolking bedreigen met geweld, bestaat er geen zekerheid meer over de vraag hoe de autoriteiten met hen zouden omgaan. De enige aanwijzing die we nu hebben is de huidskleur van de verdachte. Welkom in het apartheidsregiem!

    De Akwasi-zaak toont ook nog de belangenverstrengelingen binnen het OM. De Telegraaf meldde dat officier van justitie Jacobien Vreekamp, die namens het Openbaar Ministerie de beslissing ondertekende om rapper Akwasi niet te vervolgen, tot voor kort samenwerkte met Kick Out Zwarte Piet (KOZP)-activist Mitchell Esajas. Allebei zaten in het bestuur van het Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam. Het Amsterdamse OM laat zich feitelijk door Meldpunt Discriminatie en activisten adviseren over het meest gevoelige politieke vraagstuk van deze tijd, namelijk discriminatie. Juist moet de politie KOZP en andere activisten in de gaten houden. Betrek dus de activisten niet bij de overheidsorganen en de beoordeling van strafbare feiten zoals discriminatie.

    Amsterdam is aardig op weg om het Zimbabwe van Europa te worden: geen rechtsbeginselen, geen zuiverheid van oogmerk, geen onderscheid tussen overheid en private bewegingen, en het centrum van witwassen.

    Schending van rechtszekerheid
    Deze belangenverstrengeling van een officier van justitie houdt tevens de schending van de rechtszekerheid in. Omdat de verdachte niet meer weet namens wie het machtige orgaan van de overheid, namelijk het OM spreekt: namens KOZP of namens een redelijk en onpartijdig Openbaar Ministerie.

    Van witte privileges naar zwarte privileges is echt geen vooruitgang. Zie de vruchten van de BLM: willekeur, rechtsonzekerheid en rechtsongelijkheid.
    Bigger is better!
    Plastic is Fantastic!
    I prefer silicone boobs on slim and beautiful womans!
    Read my lips: no more taxes!
    “The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money.”
    Voor de Nederlandse staat: Ik had geen ernstig vermoeden dat de betreffende dame met wie ik betaalsex had word uitgebuit of op enige wijze word gedwongen.

  4. Onderstaande 2 leden hebben Megaboob bedankt voor deze bijdrage:

    Husky (14 september 2020),schoolmeester (14 september 2020)

  5. #5253
    Geregistreerd
    4 juli 2014
    Last Online
    Gisteren @ 22:06
    Berichten
    5.062
    Discussies
    41
    Thanks
    1.100
    Thanked
    9.583 in 2.509 posts

    Standaard

    Benieuwd of nog iemand de zwarte piet toegespeeld krijgt in deze kwestie...

  6. #5254
    Geregistreerd
    24 februari 2009
    Last Online
    Gisteren @ 22:19
    Locatie
    Silicon valley
    Berichten
    8.178
    Discussies
    211
    Thanks
    11.945
    Thanked
    7.985 in 3.266 posts

    Standaard

    Trump verdiend de nobelprij omdat hij in tegenstelli9ng tot de bewierrookte Obama WEL wat bereikt heeft. Maar dat wil links Nederland niet horen en weten natuurlijk...

    de Telegraaf:

    Analyse: Israël dolblij met onorthodoxe politiek

    ’Donald Trump verdient de Nobelprijs voor de Vrede’
    author avatar
    Door FRANK VAN VLIET

    Updated 1 uur geleden
    2 uur geleden in BUITENLAND



    TEL AVIV - Het woord vrede zal woensdag zeker vallen in het Witte Huis, of ook de term Nobelprijs voor de Vrede wordt genoemd is wat meer onzeker, maar die prijs heeft Donald Trump, in ieder geval volgens diplomaten en analisten rond de Israëlische premier, zeker verdiend.


    Ⓒ REUTERS
    Het initiatief om druk te zetten op normalisering van de betrekkingen met Israël door andere Arabische landen dan Jordanië en Egypte doorbrak een patstelling die 26 jaar duurde. Dat onder toeziend oog van Trump en Netanjahu en vertegenwoordigers van de Verenigde Arabische Emiraten en Bahrein er documenten worden ondertekend waarbij de normalisering van de betrekkingen tussen deze Arabische landen en de Joodse staat worden bekrachtigd, is volgens volgens Dore Gold, een veteraan van de vredesbesprekingen en vertrouweling van ‘Bibi’, een doorbraak.

    ,,Door zijn onorthodoxe ideeën brak Trump het ijs. Hij verdient de Nobelprijs. De Arabieren zijn het zat dat de Palestijnen een veto hebben over hun verhouding met Israël. Als je de opiniepagina’s in de Arabische pers ziet worden ze gezien als dieven van hun eigen volk. Bovendien is het Arabische nationalisme een beetje verdwenen.”

    Iran
    Gold is uiteraard partijdig, maar waar de unieke aanpak van de zelf benoemde ’meesterlijke handelaar’ in Noord-Korea uiteindelijk faalde, is er meer hoop in het Midden-Oosten.

    Ook Trumps houding ten aanzien van Iran hielp – al dan niet bewust - ook. Dat conflict werd op scherp gezet en zorgde voor een nog grotere tegenstelling tussen het sjiitische Iran en de soennitische Arabische landen waarvan Saoedi-Arabië de leider is. De angst voor Iraanse dominantie wint het van de afkeer van Israël.

    Khashoggi
    Nu incasseert Trump ook de bonus voor zijn beleid om de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman niet aan te pakken voor de moord op de journalist Khashoggi. Zo als Trump zich ook niet druk maakte over de rechten van de Palestijnen. Ze werden op zijn zachts gezegd genegeerd.

    Het resulteerde in een unieke samenkomst van voormalige vijanden in Washington. Voorlopig kan Trump daarmee goede sier maken.

    Maar het blijft het Midden-Oosten. Dore Gold, die Trump zo de Nobelprijs gunt, had na zijn opmerking over het breken van het ijs nog deze zin paraat: ,,Het blijft het Midden-Oosten, morgen kunnen we weer in het vriesvak zitten.”
    Bigger is better!
    Plastic is Fantastic!
    I prefer silicone boobs on slim and beautiful womans!
    Read my lips: no more taxes!
    “The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money.”
    Voor de Nederlandse staat: Ik had geen ernstig vermoeden dat de betreffende dame met wie ik betaalsex had word uitgebuit of op enige wijze word gedwongen.

  7. #5255
    Geregistreerd
    24 februari 2009
    Last Online
    Gisteren @ 22:19
    Locatie
    Silicon valley
    Berichten
    8.178
    Discussies
    211
    Thanks
    11.945
    Thanked
    7.985 in 3.266 posts

    Standaard

    Meedere mensen snakken blijkbaar naar het einde van treurnis 1 (Rutte 3)

    de Telegraaf:

    Huwelijkse voorwaarden Rutte-III achterhaald
    author avatar
    Door WOUTER DE WINTHER

    Gisteren, 19:41 in COLUMNS



    Komende maand is het al weer drie jaar geleden dat Nederland een, volgens D66’er Alexander Pechtold, unieke dag in de geschiedenis meemaakte. Het was de presentatie van het coalitieakkoord tussen VVD, CDA, D66 en CU, de basis voor Rutte-III. „Vier mannen zeggen tegelijkertijd ’ja’ tegen elkaar!”, glunderde Pechtold.


    Ⓒ MATTY VAN WIJNBERGEN
    De camera zoomde in op zijn drie collega-onderhandelaars. CDA’er Sybrand Buma grijnsde, VVD’er Mark Rutte lachte.

    Ook CU-voorman Carlitos Segers kon de grap waarderen. De politieke tegenpool van D66 was met weinig enthousiasme aan de onderhandelingen begonnen. De CU mocht als tweede keus aanschuiven, nadat GL wegliep voor het nemen van verantwoordelijkheid.

    Hoewel medische ethiek een fors obstakel voor samenwerking beloofde te zijn, bleef wapengekletter erover deze periode uit. Essentieel hierbij was het onderlinge vertrouwen dat in de maandenlange formatie tussen de partijen was opgebouwd.

    Eén van de onderhandelaars verklapte onlangs nog dat zijn lotgenoten van de andere drie partijen hem geregeld beter begrepen dan zijn eigen fractie. Dat gevoel zou bovendien zo weer opgeroepen kunnen worden, of het nou met CU-minister Carola Schouten is of met de uit de politiek vertrokken VVD’er Halbe Zijlstra.

    Gezamenlijke opdracht
    De onderhandelaars van de vierpartijencoalitie wisten wat het is om niet alleen idealen te hebben, maar dat het verwezenlijken ervan samen moet gebeuren. Men voelde een gezamenlijke opdracht en een verantwoordelijkheid om het land te besturen.

    Deze week onthult Rutte-III zijn laatste volwaardige begroting. De reeds uitgelekte kabinetsplannen rusten op de fundamenten van het onderhandelingsresultaat dat de vier partijen na de formatie presenteerden. Een beetje lastenverlaging hier, extra geld naar ontwikkelingssamenwerking daar. En grote gezinnen worden behoed voor armoede.

    Spannend was het de afgelopen jaren vooral op de momenten dat zich zaken aandienden die in de formatie niet besproken waren, of wanneer partijen er voor kozen om van de eerder gemaakte afspraken af te wijken.

    De eerste categorie betrof bijvoorbeeld stikstof, een taai probleem dat de coalitie in een permanente worsteling heeft gestort.

    De tweede categorie betrof onder meer het sluiten van handelsverdragen. Toen de CU daarover de gemaakte formatieafspraken ter discussie stelde in het coalitieoverleg, liep de spanning zoals hier eerder beschreven hoog op.

    Zo hoog zelfs dat toen de CU-delegatie even op de gang ging afkoelen, Mark Rutte aan de overgebleven aanwezigen meegaf: „De volgende keer doen we het in ieder geval zonder hén!”

    Daarbij was ’de volgende keer’ het kabinet Rutte-IV en ’hén’ de CU.

    Meest beladen onderwerp
    Het meest beladen onderwerp is het dossier rond immigratie gebleken. Ook hier zijn stevige afspraken over gemaakt in het coalitieakkoord, als onderdeel van een brede balans tussen de vier partijen. Onder druk van rumoer in de achterban van sommige coalitiepartijen zijn ze evenwel nogal eens aangepast. Gesprekken die door een onderhandelend Kamerlid als een enorme knokpartij worden omschreven.

    Het gebeurde bij het kinderpardon. En het gebeurt nu ook met de deal over het hier naartoe halen van migranten uit het Griekse opvangkamp Moria. Opvang voor 50 kinderen en 50 ’kwetsbaren’, het nieuwe modewoord aan het Binnenhof. Kennelijk zitten er ook onkwetsbare migranten in het kamp.

    100 mensen op een geschatte populatie van 13.000 migranten. Sommigen vinden dat het er 500 moeten zijn, maar ook dat getal is natuurlijk arbitrair. Als je dan nummer 501 bent en kwetsbaar, heb je net zo veel pech als nummer 101 nu. CDA, D66 en CU kopen hun schuldgevoel immers het liefst op een rond getal af.

    Intussen worden de 100 alvast van het migrantenquotum voor volgend jaar afgetrokken. Hiermee moet de VVD kunnen doen alsof het failliete asielbeleid nog consistent is.

    Na het sluiten van de deal spraken coalitiepolitici van ’een goede balans’ en dat ze ’elkaar gevonden hadden’. De 100 migranten die straks de coalitieloterij blijken te hebben gewonnen zullen er blij mee zijn.

    Maar verder?

    Uithuilen geblazen
    Het was maandag tijdens het coalitieoverleg uithuilen geblazen, toen drie partijen aangaven dat ze de deal niet uitgelegd kregen bij de achterban en de VVD verdrietig was over berichtgeving erover.

    Dat krijg je ervan als het sluiten van een deal een doel op zich is geworden, in plaats van je eigen afspraken nakomen of een echte oplossing bieden.

    Stonden er aan het begin van Rutte-III nog vier partijleiders voor hun handtekening, rond het immigratiebeleid is het tegenwoordig terugkrabbelen, goedpraten en wegkijken geblazen.

    Het bontst maakt D66-leider Sigrid Kaag het. Zij verdedigt de deal, terwijl ze intussen in een klessebes-interview in de Volkskrant belooft dat een volgende coalitie met D66 zulks natuurlijk niet zal toestaan. ’Nieuw leiderschap’ kent blijkbaar een elitair kwartiertje.

    De huwelijkse voorwaarden van Rutte-III blijken achterhaald. Er wordt gesnakt naar de aanstaande scheiding.
    Bigger is better!
    Plastic is Fantastic!
    I prefer silicone boobs on slim and beautiful womans!
    Read my lips: no more taxes!
    “The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money.”
    Voor de Nederlandse staat: Ik had geen ernstig vermoeden dat de betreffende dame met wie ik betaalsex had word uitgebuit of op enige wijze word gedwongen.

  8. #5256
    Geregistreerd
    6 maart 2009
    Last Online
    Gisteren @ 13:14
    Berichten
    11.085
    Discussies
    224
    Thanks
    13.046
    Thanked
    17.454 in 6.141 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Megaboob Bekijk bericht
    Meedere mensen snakken blijkbaar naar het einde van treurnis 1 (Rutte 3)
    Nogmaals, wordt moeilijk met 40 zetels voor de VVD.

    En dan heb je ook nog het nieuws van de dag:
    "Vertrouwen in de politiek sterk gestegen"

  9. #5257
    Geregistreerd
    6 maart 2009
    Last Online
    Gisteren @ 13:14
    Berichten
    11.085
    Discussies
    224
    Thanks
    13.046
    Thanked
    17.454 in 6.141 posts

    Standaard

    Vraag me af of alle Coronamaatregelen wel gevolgd en gewaarborgd zijn tijdens Prinsjesdag. En wat kost de complete organisatie van zo'n dag? Allemaal gefinancierd met belastinggeld van Megaboob.

    "- In grotere zalen of ruimtes waar meer dan 100 personen bij elkaar kunnen komen is het verplicht vooraf te reserveren en vindt er een gezondheidscheck plaats. Dan is er geen maximum aantal personen, maar is het nodig om de verkeersstromen rond bijvoorbeeld in- en uitgang en sanitaire voorzieningen goed van elkaar te scheiden.
    - Zonder gezondheidscheck en reservering zijn maximaal 100 personen per ruimte toegestaan, mits hierbij voldoende afstand kan worden gehouden. De verkeersstromen moeten goed gescheiden blijven."



  10. #5258
    Geregistreerd
    9 oktober 2005
    Last Online
    Gisteren @ 21:52
    Berichten
    41.719
    Discussies
    4592
    Thanks
    46
    Thanked
    14.442 in 8.520 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Badslippers Bekijk bericht
    Ja en dat zijn allemaal rechtse partijen dus het is feest in huize Megaboob
    Ieder voordeel heb zijn nadeel............

  11. #5259
    Geregistreerd
    9 oktober 2005
    Last Online
    Gisteren @ 21:52
    Berichten
    41.719
    Discussies
    4592
    Thanks
    46
    Thanked
    14.442 in 8.520 posts

    Standaard

    Ieder voordeel heb zijn nadeel............

  12. #5260
    Geregistreerd
    19 november 2009
    Last Online
    23 februari 2024 @ 10:32
    Berichten
    589
    Discussies
    7
    Thanks
    1.139
    Thanked
    722 in 293 posts

  13. Onderstaande leden hebben frits the cat bedankt voor deze bijdrage:

    schoolmeester (16 september 2020)

  14. #5261
    Geregistreerd
    18 september 2014
    Last Online
    25 januari 2024 @ 09:03
    Berichten
    1.913
    Discussies
    20
    Thanks
    552
    Thanked
    1.574 in 819 posts

    Standaard

    Willen jullie meer of minder Ghanezen?
    Dan kan Zwarte Piet weer vanuit Spanje in Nederland terugkomen.

    Waarom zijn er geen Zwarte Pieten Meer?
    Sinterklaas heeft ze allemaal ontslagen want ze voerden geen flikker uit
    en luisterden niet naar anderen!!!!!

  15. #5262
    Geregistreerd
    9 oktober 2005
    Last Online
    Gisteren @ 21:52
    Berichten
    41.719
    Discussies
    4592
    Thanks
    46
    Thanked
    14.442 in 8.520 posts

    Standaard

    'Diep dal, maar toch enig optimisme', dit zijn de hoofdpunten uit de Miljoenennota
    Als het tegenzit, kan de coronacrisis de samenleving ook na volgend jaar ontwrichten. Maar toch is er reden om met enig optimisme naar de toekomst te kijken. Dat zei minister Hoekstra bij het aanbieden van de Miljoenennota, de begroting voor volgend jaar, aan de Tweede Kamer. Volgens de Miljoenennota is er volgend jaar sprake van herstel, maar loopt de werkloosheid op.

    Hoekstra voegde eraan toe dat we door een diep dal gaan, dat dit geen normale begroting is en dat veel getallen onzeker zijn, maar dat de economische fundamenten sterk zijn. "De overheidsfinanciën zijn goed op orde; we klimmen uit het dal en zorgen voor perspectief." De minister van Financiën zei verder dat het kabinet alles op alles zet om de schade voor burgers en bedrijven zoveel mogelijk te beperken.

    .... https://nos.nl/collectie/13848/artik...-miljoenennota
    Ieder voordeel heb zijn nadeel............

  16. Onderstaande leden hebben Willem2 bedankt voor deze bijdrage:

    Husky (15 september 2020)

  17. #5263
    Geregistreerd
    19 januari 2007
    Last Online
    Gisteren @ 19:43
    Berichten
    4.450
    Discussies
    44
    Thanks
    4.679
    Thanked
    6.228 in 2.435 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Willem2 Bekijk bericht
    Ja en dat zijn allemaal rechtse partijen dus het is feest in huize Megaboob
    De PVV staat 2e in de laatste peilingen.

  18. Onderstaande leden hebben pietpotent44 bedankt voor deze bijdrage:

    Husky (15 september 2020)

  19. #5264
    Geregistreerd
    9 juni 2013
    Last Online
    15 april 2021 @ 19:44
    Berichten
    3.223
    Discussies
    85
    Thanks
    19.086
    Thanked
    9.024 in 2.133 posts

    Standaard

    PVV staat in de peilingen altijd hoog. Bij de verkiezingen stemmen de Nederlanders toch iets anders
    Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

  20. Onderstaande leden hebben Sjeufke bedankt voor deze bijdrage:

    Husky (15 september 2020)

  21. #5265
    Geregistreerd
    19 januari 2007
    Last Online
    Gisteren @ 19:43
    Berichten
    4.450
    Discussies
    44
    Thanks
    4.679
    Thanked
    6.228 in 2.435 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Sjeufke Bekijk bericht
    PVV staat in de peilingen altijd hoog. Bij de verkiezingen stemmen de Nederlanders toch iets anders
    Bij de laatste verkiezingen werd de pvv anders toch ook daadwerkelijk de 2e partij van Nederland (op basis van aantal stemmen).
    Alleen werden ze door de andere partijen buitengesloten / niet uitgenodigd aan de onderhandelingstafel.

  22. Onderstaande 4 leden hebben pietpotent44 bedankt voor deze bijdrage:

    Agronymus1 (16 september 2020),Megaboob (16 september 2020),schoolmeester (16 september 2020),Zeus1 (16 september 2020)

  23. #5266
    Geregistreerd
    15 januari 2020
    Last Online
    8 juni 2022 @ 10:20
    Berichten
    1.264
    Discussies
    70
    Thanks
    2.654
    Thanked
    1.538 in 715 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pietpotent44 Bekijk bericht
    Alleen werden ze door de andere partijen buitengesloten / niet uitgenodigd aan de onderhandelingstafel.
    En dat zal ook de volgende keer weer gebeuren, ze worden nu al uitgesloten (gediscrimineerd dus).

  24. Onderstaande 2 leden hebben Zeus1 bedankt voor deze bijdrage:

    Husky (16 september 2020),Megaboob (16 september 2020)

  25. #5267
    Geregistreerd
    3 december 2015
    Last Online
    Gisteren @ 23:58
    Locatie
    Midden Brabant
    Berichten
    5.825
    Discussies
    91
    Thanks
    14.668
    Thanked
    9.541 in 3.444 posts

    Standaard

    Dat opblazen van het gedoogkabinet in 2012 was een cruciale politieke fout van Wilders. Niemand wil afhankelijk zijn van zo’n onbetrouwbare partner. Wilders had daar water bij de wijn moeten doen en die gedoogconstructie als opstapje moeten gebruiken naar echte regeringsdeelname. Dit zal de PVV nog lang nagedragen worden en dus worden ze altijd genegeerd bij coalitie vorming.

  26. Onderstaande 2 leden hebben WANDELAAR5 bedankt voor deze bijdrage:

    Megaboob (16 september 2020),Zeus1 (16 september 2020)

  27. #5268
    Geregistreerd
    9 oktober 2005
    Last Online
    Gisteren @ 21:52
    Berichten
    41.719
    Discussies
    4592
    Thanks
    46
    Thanked
    14.442 in 8.520 posts

    Standaard

    Prinsjesdagdebat gaat tot nu toe over proces-Wilders

    Het gaat ruim een uur over het proces van Wilders
    Het debat is ruim een uur bezig. Tot nu toe is het alleen over het proces van Wilders gegaan. De andere fractieleiders zeggen dat zij er begrip voor hebben dat Wilders het moeilijk heeft met de doodsbedreigingen aan zijn adres en met de beveiliging die hij sinds jaar en dag heeft. Maar ze hebben geen begrip voor de harde bewoordingen waarmee hij stelling neemt tegen Marokkanen en het Nederlandse rechtssysteem.
    ... https://nos.nl/liveblog/2348513-prin...s-wilders.html

    Totaal absurd. Ik denk dat er echt veel belangrijkere dingen zijn ...
    Ieder voordeel heb zijn nadeel............

  28. Onderstaande 2 leden hebben Willem2 bedankt voor deze bijdrage:

    Husky (16 september 2020),pietpotent44 (16 september 2020)

  29. #5269
    Geregistreerd
    15 januari 2020
    Last Online
    8 juni 2022 @ 10:20
    Berichten
    1.264
    Discussies
    70
    Thanks
    2.654
    Thanked
    1.538 in 715 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Willem2 Bekijk bericht
    ... https://nos.nl/liveblog/2348513-prin...s-wilders.html

    Totaal absurd. Ik denk dat er echt veel belangrijkere dingen zijn ...
    Absurd idd maar dat is nu eenmaal de Nederlandse Politiek, oeverloos lullen over bijzaken maar de echte problemen niet aanpakken.

  30. Onderstaande 4 leden hebben Zeus1 bedankt voor deze bijdrage:

    Badslippers (16 september 2020),Husky (16 september 2020),Megaboob (16 september 2020),pietpotent44 (16 september 2020)

  31. #5270
    Geregistreerd
    24 februari 2009
    Last Online
    Gisteren @ 22:19
    Locatie
    Silicon valley
    Berichten
    8.178
    Discussies
    211
    Thanks
    11.945
    Thanked
    7.985 in 3.266 posts

    Standaard

    Links kiest traditioneel weer voor potverteren en linkse hobbies. Voorspelbare geldverspilling helaas.Triest.

    joop.nl

    Linkse tegenbegroting: salarissen in de zorg omhoog, huren omlaag
    Oppositiepartijen GroenLinks, SP en PvdA dienen woensdag een gezamenlijke tegenbegroting in als antwoord op de Miljoenennota die op Prinsjesdag werd gepresenteerd. De linkse oppositie komt onder meer met plannen voor hogere salarissen in de zorg, een verlaging van de huren en een CO2-belasting voor grote vervuilers.

    In de linkse tegenbegroting staat een investering van 3,6 miljard euro opgenomen om medewerkers in de publieke sector – zorgmedewerkers, maar ook leraren, agenten, boa’s en welzijnswerkers – structureel beter te belonen. Het geld moet worden ingezet om behalve de salarissen te verhogen, de werkdruk te verlagen.

    Ook moet de verhuurdersheffing volledig worden afgeschaft. Op die manier moeten woningbouwcorporaties gestimuleerd worden nieuwe woningen te bouwen, bestaande woningen te verduurzamen en de huurprijzen te verlagen.

    Om de economische crisis als gevolg van de coronapandemie tegen te gaan, moet er budget beschikbaar komen voor omscholing wanneer mensen hun baan verliezen. Ook moet de partnertoets in de TOZO (Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers) worden afgeschaft en moet de zorgpremie worden bevroren.

    Andere investeringen gaan in de tegenbegroting naar de culturele sector (500 miljoen) die zwaar te lijden heeft onder de coronacrisis en naar ontwikkelingssamenwerking (1 miljard). De oppositie wijst erop dat de Adviesraad Internationale Vraagstukken het kabinet heeft opgeroepen een miljard vrij te maken voor de bestrijding van het coronavirus elders in de wereld: “Het kabinet heeft deze oproep maar half beantwoord. Wij doen het helemaal.”

    Het benodigde geld voor de investeringen moet onder andere komen uit een hogere belasting voor multinationals. Grote bedrijven spelen landen tegen elkaar uit, zo schrijven de drie partijen, waardoor de winstbelasting steeds verder wordt uitgehold: ‘Wij doorbreken deze trend en laten bedrijven hun eerlijke steentje bijdragen aan de publieke voorzieningen in dit land.’ De oppositie wil naast een verhoging van het toptarief in de winstbelasting van 25 procent naar 30 procent, ook de door het kabinet geplande 2 miljard euro aan belastingkorting voor het bedrijfsleven (BIK) schrappen.

    De expatregeling moet op de schop van GroenLinks, SP en PvdA. Expats krijgen nu nog 30 procent korting op hun inkomstenbelasting, maar volgens de oppositie is ‘geen reden om expats anders te behandelen dan gewone Nederlanders’. Er moet daarnaast een vermogensbelasting komen voor miljonairs en een toptarief van 60 procent voor inkomens boven de 150.000 euro.

    Voor grote vervuilers komt er als het aan de oppositie ligt een steviger CO2-belasting:

    Het kabinet komt met een CO2-belasting die bedrijven niks gaat kosten. De aanpak van klimaatverandering is al veel te lang uitgesteld, er moet nu een serieuze CO2-belasting komen waarbij de vervuilende industrie wél gaat betalen voor hun CO2-uitstoot. Anders halen we nooit de Klimaatdoelen van Parijs.
    Woensdagochtend beginnen in de Tweede Kamer de Algemene Politieke Beschouwingen. Daarin gaat de Kamer in debat met premier Rutte over de Rijksbegroting. Traditioneel dienen oppositiepartijen een tegenbegroting in. GroenLinks, SP en PvdA trekken hierin samen op en komen met een alternatief op de plannen van het kabinet. De PVV van Geert Wilders komt niet met een tegenbegroting, maar wijst gewoon alle plannen af.
    Bigger is better!
    Plastic is Fantastic!
    I prefer silicone boobs on slim and beautiful womans!
    Read my lips: no more taxes!
    “The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money.”
    Voor de Nederlandse staat: Ik had geen ernstig vermoeden dat de betreffende dame met wie ik betaalsex had word uitgebuit of op enige wijze word gedwongen.

  32. #5271
    Geregistreerd
    6 maart 2009
    Last Online
    Gisteren @ 13:14
    Berichten
    11.085
    Discussies
    224
    Thanks
    13.046
    Thanked
    17.454 in 6.141 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Megaboob Bekijk bericht
    GroenLinks, SP en PvdA trekken hierin samen op en komen met een alternatief op de plannen van het kabinet. De PVV van Geert Wilders komt niet met een tegenbegroting, maar wijst gewoon alle plannen af.
    Ik weet niet hoe betrouwbaar dit soort berichten zijn. Dat GroenLinks, SP en PvdA een tegenbegroting indienen geloof ik wel. Het CBP heeft daar een notitie over geschreven. Ik neem niet aan dat ze een notitie schrijven over iets wat niet bestaat. Conclusie, GroenLinks, SP en PvdA hebben zich in ieder geval een inspanning getroost. Hoeveel partijen doen dat?

    "De PVV van Geert Wilders komt niet met een tegenbegroting, maar wijst gewoon alle plannen af."
    Lijkt me kort door de bocht. Wellicht dat Wilders niks op papier heeft gezet. Van de andere kant heb ik wat flarden van het debat gezien en Wilders bereed traditioneel zijn stokpaardjes. Marokkanen-probleem en zijn proces. Daar werd uren aan besteed (mede veroorzaakt door de interrupties). Dat Wilders voor de bühne wat zit te raaskalen is bekend en is een nutteloze aangelegenheid waarmee hij zijn kiezers in de kou laat staan. En dat duurt nu al 16 jaar. Oplossingen draagt hij amper aan. En als hij ze al aandraagt zijn ze niet realistisch en zeer slecht onderbouwd.

    Eerst maar eens de basis opnieuw op poten zetten: Onderwijs, zorg, economie en veiligheid. Miljarden zijn te halen bij corruptie- en criminaliteitsbestrijding, nutteloze overheidsprojecten, sociale zekerheid en allerlei externe (buitenlandse) geldschieterij waar het geld met miljarden over de balk wordt gegooid. Bij de eerder genoemde terreinen (Onderwijs, zorg, economie en veiligheid) ook maar eens de stofkam er doorheen en de bureaucratie en overhead drastisch terugdringen. Onderwijs en zorg gaan kapot aan pennenlikkerij, overbetaalde managers en luxueus uitgeruste kantoorgebouwen.

    Onlangs id laten verlengen bij de gemeente. Vroeger nam je plaats op een degelijk houten stoel en las je een kapot gelezen tijdschrift. Nu hangen de flatscreens aan de muur en kun je plaatsnemen op luxe designbanken om je vervolgens te melden bij de kantoorklerk die zijn werk doet achter een kersenhouten desk met ook weer designmeubilair. Terwijl je alleen even aan de balie bij een kantoorklerk hoeft te zijn die je wat onnozele vragen stelt en naar een foto vraagt. Klaar. Zo'n ambtenaar mag natuurlijk gerust op een ergonomisch verantwoorde stoel en een degelijk bureau met daarop een laptop zijn werkzaamheden verrichten maar dan houdt het wel zo'n beetje op.

    Denk nog maar even aan het luxueus ingerichte kantoor van oppergraaier en geldverslinder Joustra die een goed uitgerust kantoorgebouw liet renoveren en het budget met miljoenen overschreed.

  33. Onderstaande 2 leden hebben Badslippers bedankt voor deze bijdrage:

    phoenix (16 september 2020),pietpotent44 (20 september 2020)

  34. #5272
    Geregistreerd
    15 januari 2006
    Last Online
    Vandaag @ 00:30
    Berichten
    13.824
    Discussies
    98
    Thanks
    5.267
    Thanked
    10.355 in 4.539 posts

    Standaard

    Een typische voorbeeld van incoherente en inconsistente beleid/programma van Groenlinks. En vervolgens ook nog er omheen draaien op het moment dat ze daar op worden geattendeerd. Keuzes maken is iets wat ze duidelijk niet kunnen.


  35. Onderstaande 3 leden hebben Picasso 1 bedankt voor deze bijdrage:

    Megaboob (16 september 2020),pietpotent44 (20 september 2020),Zeus1 (16 september 2020)

  36. #5273
    Geregistreerd
    15 januari 2020
    Last Online
    8 juni 2022 @ 10:20
    Berichten
    1.264
    Discussies
    70
    Thanks
    2.654
    Thanked
    1.538 in 715 posts

    Standaard

    Klaver begrijpt hem wel maar is gewoon vastgeluld. Die Baudet is een vreselijke kak kwal maar hij zet die kleuter van een Klaver hier echt te kakken

  37. Onderstaande 4 leden hebben Zeus1 bedankt voor deze bijdrage:

    Badslippers (17 september 2020),Megaboob (16 september 2020),Picasso 1 (16 september 2020),pietpotent44 (20 september 2020)

  38. #5274
    Geregistreerd
    6 maart 2009
    Last Online
    Gisteren @ 13:14
    Berichten
    11.085
    Discussies
    224
    Thanks
    13.046
    Thanked
    17.454 in 6.141 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Zeus Bekijk bericht
    Klaver begrijpt hem wel maar is gewoon vastgeluld. Die Baudet is een vreselijke kak kwal maar hij zet die kleuter van een Klaver hier echt te kakken
    Verbaal en intellectueel is Klaver niet opgewassen tegen Baudet. In verbaal opzicht is hij een zeer matig spreker. Niet echt rap van de tongriem gesneden. Daarom het gestuntel. Hoeft niet direct aan opleidingsniveau te liggen. Klaver VMBO en een of andere maatschappelijke HBO opleiding. Baudet start al met Gymnasium en vervolgens universiteit. Er zijn ook politici met weinig opleiding die wel verbaal begaafd en goede sprekers zijn. Weinig analytisch vermogen bij Klaver. Kortom beperkt niveau op alle terreinen. Dat gaat hem in de toekomst opbreken.

  39. Onderstaande 4 leden hebben Badslippers bedankt voor deze bijdrage:

    frits the cat (17 september 2020),Megaboob (17 september 2020),pietpotent44 (20 september 2020),Zeus1 (17 september 2020)

  40. #5275
    Geregistreerd
    24 februari 2009
    Last Online
    Gisteren @ 22:19
    Locatie
    Silicon valley
    Berichten
    8.178
    Discussies
    211
    Thanks
    11.945
    Thanked
    7.985 in 3.266 posts

    Standaard

    Bigger is better!
    Plastic is Fantastic!
    I prefer silicone boobs on slim and beautiful womans!
    Read my lips: no more taxes!
    “The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money.”
    Voor de Nederlandse staat: Ik had geen ernstig vermoeden dat de betreffende dame met wie ik betaalsex had word uitgebuit of op enige wijze word gedwongen.

 

 
Pagina 211 van 305 EersteEerste ... 111161201207208209210211212213214215221261 ... LaatsteLaatste

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:05.

  FKK Artemis 468*60