Pagina 1 van 28 1234511 ... LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 25 van 696
  1. #1
    Geregistreerd
    19 oktober 2005
    Last Online
    22 maart 2022 @ 17:23
    Locatie
    de oneindige ruimte, waar mannen zich mannen voelen
    Berichten
    34
    Discussies
    16
    Thanks
    1
    Thanked 16 Times in 1 Post

    Standaard Salome, Herne, Algemeen

    Club Salome in de Herner Riemkestrasse 110 is mijn toevluchtsoord als ik “geschäftlich” weer eens in de buurt vertoef, en als het wat later wordt. Ze sluiten door de week nl. pas om 2 uur, vrijdags en zaterdag om 4u. Een goed FKK-bezoek neemt toch een paar uur in beslag vind ik, en als je dan pas laat vrij bent… Let wel: enkel omwille van de late openingstijden bezoek ik deze club, als ik er vroeger aan kan beginnen zijn er betere alternatieven zat (in de buurt: Freude39, en een dik uur rijden richting Nederland: GT & PHG), want er wordt naar mijn ervaring vrij vaak routinematig/snel afgewerkt. Dat ligt aan het feit dat het publiek er voor 90% uit Turken bestaat (logische concentratie, aangezien die in de meeste andere FKKs niet binnenmogen). Deze geven macho-gewijs de voorkeur aan een snelle/hevige wip, en de meisjes spelen hierop in. Toch vindt ik deze club wel een zekere charme hebben, omwille van de speciale sfeer. Onze Duits-Turkse mede-ijsberen slenteren in kleine groepjes heen en weer, keuren de meisjes, af en toe verdwijnt er één naar een kamer, heel relax allemaal, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen ervan houdt.

    Een overzichtje:

    Adres: FKK-Salome, Riemker Strasse 110, 44625 Herne
    Tel. 0049-2323-387696 (infolijn)
    Internet: via www.fkk-salome.de

    Route: via Venlo A40 volgen tot knooppunt Moers, A57 nemen richting Oberhausen, gaat over in A42 richting Oberhausen/Dortmund, afslaan op A43 richting Bochum, afrit Herne Riemke afrijden, richting Herne nemen, onder de snelweg door en dan voor het Shell-station linksaf = Riemker Strasse (evenwijdig aan de A43). Nr 110 ligt iets verderop aan de linkerkant, er is een parking rechts achterom.
    Je kan ook de A40 gewoon volgen tot aan de A43 voorbij Bochum en dan dezelfde afrit nemen, maar dat schiet niet op (doortocht Essen), het is langer, en je moet opletten dat je niet spontaan afslaat bij Freude39 of per vergissing aan de afrit “Herne Riemke” op de A40.

    Openingstijden: zondag t/m donderdag van 14.00 tot 02.00, op vrijdag / zaterdag tot 04.00

    Entree: 30,- € (geen happy-hour), meteen bij binnenkomst te voldoen aan de receptie, alleen cash.
    Inbegrepen: handdoek (geen badjassen), kluis, slippers, niet-alcoholische dranken (koffie/thee, fris, sap, zelfbediening), pizza-buffet rond tienen. Aparte kluis voor kleding (in de kleedruimte) en geld / waardezaken (klein, aan de ingang van de barruimte). De kluissleutel heeft 'n bandje, dat je om je pols draagt. Betaling van de clubdames gebeurt bij de kleine kluisjes.

    Indeling: ingang, rechts kleedruimtes/douches, links trap naar kamers beneden/boven, verderop links enkele kamers en kleedruimte van de meisjes, rechtdoor eerst de bar met links een kleine zitruimte (4banken) en rechtdoor een grote (10-tal banken), daarachter sauna met zicht op de grote ruimte en toegang tot een klein terras/tuin.
    De inrichting is vreselijk: schreeuwlelijke banken, plastic planten, …

    Publiek: grotendeels Turks dus, vaak in kleine groepjes, ook wat verdwaalde duitsers, verhouding 90-10%. De atmosfeer is er dan ook naar: beetje zwoel, veel macho-gedrag, weinig spontane ineractie met andere gasten op een gesprekje in de sauna na, als er Turkse meisjes zijn hebben die wat de neiging om samen te troepen.

    Modus operandi: je kiest een meisje door haar aan te spreken of naast haar op de bank te gaan ziten. Na een kennismakingsgesprekje naar de kamer. Geen actie op de bank of in de tuin. s’Avonds soms wachttijden voor een kamer. Hygiene = ok, doorlopend schoonmaak door een wat norse dame.

    Dames: meestal een 20-tal, vaak flink wat Turkse meisjes, wat mij steeds heeft verwonderd gezien de grote sociale controle in deze bevolkingsgroep. Je zou verwachten dat ze liever anoniem in een club die geen Turken toelaat zouden werken. Verder vooral Oost-Europees + enkele latina’s en blacks. Ze lopen allen topless, slechts enkele helemaal naakt. Slechts een kwart haalt PHG/GT-niveau, het valt op hoe ongegeneerd met ronduit slappe tieten wordt rondgeparadeerd.

    Service: standaardservice 30€ = wat lebberen, pzc, nmc, 20-tal minuutjes. TZ is niet standaard, beffen laten de meeste meisjes toe zonder meerprijs. FT = 20€ extra, meer tijd wordt gewoon aan 30€ per 20’ extra gerekend.
    Laatst gewijzigd door Willem2; 3 januari 2016 om 16:56

  2. #2
    Geregistreerd
    15 december 2006
    Last Online
    24 januari 2022 @ 18:16
    Berichten
    107
    Discussies
    8
    Thanks
    4
    Thanked 4 Times in 1 Post

    Standaard Salome

    Niet alleen vond men het bij Freude39 stilaan tijd voor een nieuwe website, ook Salome ontsnapt niet aan deze vernieuwingsdrang, zie ook http://www.fkksalome.de/

    Teneinde Willem2 een bijkomende reactie te besparen, zullen we stellen dat de foto’s eerder ‘verouderd’ zijn.

    GZ :p

  3. #3
    Geregistreerd
    11 maart 2008
    Last Online
    Gisteren @ 22:32
    Locatie
    Nomad
    Berichten
    1.929
    Discussies
    62
    Thanks
    8.109
    Thanked
    2.610 in 929 posts

    Standaard

    De openingstijden kloppen niet meer, hier onder de nieuwe tijden.

    Öffnungszeiten:

    täglich von 12 Uhr - 3 Uhr

    außer FR. und SA u. vor Feiertagen 12 Uhr - 6 U
    hr

    Ik ben hier vorig jaar 3 keer geweest, best een leuke tent.
    Ok niet zo chique als GT of PHG, maar toch wel ok.
    Ook staat er af en toe Doner Kebab :essen: op het menu, misschien een tip voor andere clubs

    Enige nadeel is dat het wel een kleine club (kwa ruimte) is, dus soms nog al krapjes.
    The Gods pause for a moment to contemplate your fate.

  4. #4
    Geregistreerd
    30 mei 2006
    Last Online
    23 juli 2018 @ 12:39
    Locatie
    België
    Berichten
    2.314
    Discussies
    90
    Thanks
    0
    Thanked
    0 in 0 posts

    Standaard

    TSB en bevriende beer hebben afgelopen donderdag deze club met een bezoek(je) vereerd. Alle info die hierboven beschreven wordt door 'de tarbot' klopt nog steeds. Het is een FKK club maar jammer genoeg (of in sommige gevallen, gelukkig genoeg) was het donderdag dessous-dag

    Omstreeks 15u30 waren er een 10-tal dames in de club aanwezig, allen ts de 20 en de 30. Sommigen beeldschoon anderen .

    Na rijp beraad de kamer op gedoken met ene Linda van Albanese oorsprong, op een blauwe maandag zou ze nog in GT gewerkt hebben en ook even gepasseerd zijn in Freude. Voor diegenen die een archief bijhouden: Linda is zo'n 1m75, zo strak als een pianosnaar met lange zwarte haren.

    De sessie op de kamer was meer dan Ok te noemen; voorzichtig zoenen, hévig pijpen met deepthroat en doordat Linda werkelijk superstrak was moest het neuken in het begin zachtjes maar nadien gingen we lekker van bil. AL bij al niet slecht.
    Omdat er na de kamersessie nog weinig aantrekkelijke dames rondliepen zijn we maar verkast naar PT Gelsenkirchen, daarover later meer.

    Conclusie: FKK Salome is een club waar je zeker niet voor hoeft om te rijden. Ben je in de buurt dan valt er voor een redelijke prijs zeker iets lekkers te scoren.

    Yours truly, TSB
    :wink:
    Cancel my subscription to the ressurection...

  5. #5
    Geregistreerd
    17 april 2006
    Last Online
    29 december 2022 @ 13:33
    Locatie
    Bochum, Duitsland
    Berichten
    160
    Discussies
    27
    Thanks
    16
    Thanked
    94 in 31 posts

    Standaard FKK Salome in Herne, Riemker Str. 110

    HP: http://www.fkksalome.de

    ... Der Erweiterungsbau ist schon sehr weit fortgeschritten und dürfte in diesen Tagen eröffnet werden. Hinter den schönen Duschen schliesst sich ein atriumähnlicher Gartenbereich mit diversen Planschbecken an. Das muss man auf jeden Fall im Auge behalten... ...Nachinspektion ist zwingend!
    Die Nachinspektion erfolgte Ende September. Leider waren die neuen Räumlichkeiten immer noch nicht ganz fertig. Eine Woche noch! versicherte mir der Cheffe, ein freundlicher dauertelefonierender Türke, der vor Ort war. Es sieht aber alles sehr gediegen aus und vielversprechend aus und auch die Damenwelt scheint sich schon auf den neuen Riesenclub zu freuen.
    Bei meinem Besuch waren tatsächlich über 20 Ladies anwesend, die sich mehr oder weniger in den Hauptraum quetschten. Da war es im wahrsten Sinne des Wortes, schwer dazwischen zu kommen.

    Ein unbedeutender Fickbericht mit Raina, bildhübsche Rumänin mit Pagenschnitt, leider auf dem Zimmer der totale Blindgänger wäre hier noch nachzutragen, aber ich erspar´s mir und sage Euch:
    Erspart´s Euch auch

    Nächstes Mal probier ich ne andere, die leider mehrfach weggebucht wurde.

    Eintritt 35€ ganztägig, die Mädels wollen 30€ für die 20 min.
    Bei geschickter geschäftspolitik kann sich dieser Club als gute Alternative zur Freude 39 erweisen. Let´s wait and see.

    PS: Eröffnungsparty lt. HP jetzt am 16.10.
    "Die Holländer sind vorne vom Feinsten bestückt." (Oliver Kahn)

  6. #6
    Geregistreerd
    20 oktober 2005
    Last Online
    Gisteren @ 13:03
    Berichten
    486
    Discussies
    63
    Thanks
    203
    Thanked
    229 in 74 posts

    Beitrag Stau usw.

    Ich kam von "Tief im Westen" und habe 2 Staus erfolgreich umfahren und 2 "durchgestanden".
    Ich hatte meinen Lappi dabei worauf ich gefragt wurde ob ich wegen der Waschmaschine komme . Ich präsentierte den ausgedruckten Freizugangsschein und erklärte ich komme zum Poppen und wegen der "Forensik".
    Der Eingangsbereich ist wohl Altbausubstanz, der Neubaubereich ist gut gestylt. Wie man es schafft mit 5 Duschen die gesamte Fläche der Umkleiden bodennass zu halten ist mir nicht klar, also erst mal ein 3. Handtuch aus der Tonne recycled um meine Rauchwaren trocken zu lagern, 2. Tuch zum Abtrocknen, 3. als Lendenschurz.
    Der Club ist proppevoll, kaum ein Sitzplatz mit Aschenbecher zu bekommen, beim 2. Rundgang sehe ich einige "Forensiker" und missbrauche zunächst eine Lehne um meine müden Knochen zu lagern. Bohnenkaffee und Cola Light Fehlanzeige, das Buffet ist für 20 Uhr avisiert, also erst mal Eiswaffeln ohne Eis und Instantkaffee aus Plastikbecher. So weit im Nordosten des Ruhrgebeats erwartungsgemäß kaum bekannte Dienstleisterinnen, die meisten sind aus Bulgarien, davon sprechen bekanntlich 100% bulgarisch, 80% türkisch und 20% a little deitsch, im Salome sprechen jedoch 40% einigermaßen deutsch. 4 Zimmer sind im Neubaubereich (ob es im Altbau noch Fickzimmer gibt ist mir nicht bekannt). So sollte es eigentlich Wartezeiten auf die Zimmer geben. Weil wir "üblichen Verdächtigen" direkt vor diesen 4 Zimmern lagern und einige mit einer Armbanduhr ausgerüstet sind checken wir mal die Verbleibedauer auf den Zimmern, diese ist zwischen 6 und 9 1/2 Minuten, also keine Zimmerwartezeit. Einige hübsche Mädels sind dennoch dauergebucht (mittlere 8 Minuten Zimmerzeit zu 30 Euro each lassen die Mädels also in 90 Minuten bis zu 300 Euro verdienen). Meine Kriterien für eine erfolgreiche Buchung erfüllen von ca. 40 Mädels etwa 5,6 (also 7 Mädels die mir zu 80% gefallen ). Ob eine davon in der Lage gewesen wäre mich in weniger als 10 Minuten zu befriedigen weiß ich nicht, ich erwarte sehnsüchtig den Bericht eines Kollegen welcher zu späterer Stunde die vom mir favorisierte Maus (ohne Tattoo, Piercing, Silikon, wenig bis keine Kosmetik, schlank mit Killerarsch, keine Plastikkrallen) buchen wollte.
    Ich für meinen Teil trat die recht weite Heimreise an und machte einen "Abstecher" (dazu anderer Bericht an anderer Stelle).

  7. #7
    Geregistreerd
    10 oktober 2005
    Last Online
    12 september 2015 @ 22:48
    Locatie
    linker Niederrhein ™
    Berichten
    5.650
    Discussies
    392
    Thanks
    4.150
    Thanked
    2.853 in 1.178 posts

    Standaard

    Diese Woche von Montag - Donnerstag (8. - 11.11.) ganztägig nur 10 € Eintritt!
    Ein Niederrheiner ist einer, der nix weiß und alles erklären kann. (Hanns Dieter Hüsch, † 12/2005)

    In DFB-Pokal und Champions League noch ungeschlagen! Die Elf vom Niederrhein - Auf, auf, auf in die Champions League

    Nach dem Club ist vor dem Club. (frei nach Sepp Herberger, † 4/1977)

  8. #8
    Geregistreerd
    9 december 2008
    Last Online
    Gisteren @ 10:06
    Berichten
    380
    Discussies
    14
    Thanks
    92
    Thanked
    255 in 73 posts

    Standaard

    Dankzij vrijkaartje van bevriende ijsbeer, toch deze club maar eens bezocht.

    Spontane ontvangst door zeer bekende ex-DVP (uit Freude, GT, etc) als thekefrau. Normaal is hier de entreeprijs Euro 30 (happy hour) of 40, in de zomermaanden is het 20(!) euro. Badjas kost 5 euro extra, en aangezien dit echt een low budget tent is, zie je dus vrijwel niemand in zo'n ding lopen, maar met een handdoek om. Ruime kleedkastjes, mooie douches en veel faciliteiten (sauna, stoombad, hamam, etc). Doelgroep is duidelijk de mediterrane ijsbeer, 90% van de aanwezigen voldoet aan die omschrijving (inderdaad, er waren in totaal zo'n 10 mannen aanwezig ).

    Salomé is een echte RTC, maar gelukkig veel meer licht dan bv in (zusterclub) Freude. En zowaar ook aardig buitengedeelte (1 wat groter, met BBQ, sauna, en wat zitjes en 1 wat kleiner binnenterrein met alleen wat zitjes). Inrichting, aankleding, etc is eigenlijk een stuk beter dan dat "dreckige" Freude, maar goed, dat is al gauw.

    Ook leuk is dat je echt kan "rondlopen" door de club, en dan ook alles wel kan overzien.

    Na een tijdje aanwezig te zijn, begint je langzaam een apart gevoel te bekruipen: er mist iets........nee, vrouwen zijn er wel (stuk of 10-12), die zien er ook niet onaardig uit, maar dan weet ik wat het is: het ontbreekt totaal aan sfeer, en aan interactie tussen mannen en vrouwen. Zie paar keer hoe een kamersessie begint en dat stemt niet vrolijk: man gaat naast dame zitten. Ze wisselen geen woord, staren wat voor zich uit, en na paar minuten staan ze beiden op en haalt zij de sleutel om naar de kamer te gaan. Er is geen enkel contact geweest, niet door communicatie, maar al helemaal niet "fysiek". Dit gaat een paar keer zo, één man maakt het nog bonter, en zit op paar meter afstand van een dame in een schuin tegenover (de dame) gepositioneerde bank. Hij roept wat tegen de dame, die staat op en gaat de sleutel halen............dus nog zonder dat ze naast elkaar gezeten hebben!

    Totaal geen club voor mij dus. Paar keer geprobeerd wat contact te zoeken met een dame, maar dat is duidelijk niet gebruikelijk hier. Meeste lol heb ik nog met de mij bekende thekefrau, en gelukkig heb ik al een aantal goede sessies achter de rug in Freude. Focus ligt hier duidelijk op korte, snelle sex. Standaard kamersessie is 20 minuten (voor 30 euro), 30 minuten kost 50 euro en als je echt gek doet daar, doe je een uur voor 80 euro (wat feitelijk nog duurder is dan de "officiele" prijs in GT). FT is +20 euro, AV is +50 euro, maar dat zal niet veel voorkomen hier.

    Degene die Acapulco en Freude te saai vinden omdat de dames te afwachend zijn, die zullen in Salomé helemaal in slaap vallen.

    Het was leuk om een keer te bezoeken, heeft qua aankleding, inrichting en faciliteiten zeker potentie, maar als het uitgebreide voorspel- en service nivo van de dames uit Freude niet gehanteerd gaat worden, zal het slechts een heel beperkte doelgroep blijven bedienen.

  9. Onderstaande 5 leden hebben MeesterMixer bedankt voor deze bijdrage:

    Ascari (11 juli 2012),Badslippers (11 juli 2012),Henk74 ( 1 december 2012),Megaboob (11 juli 2012),vrije jongen (11 juli 2012)

  10. #9
    Geregistreerd
    31 januari 2012
    Last Online
    17 oktober 2021 @ 06:49
    Locatie
    vlak over de grens, NRW
    Berichten
    174
    Discussies
    8
    Thanks
    39
    Thanked
    204 in 90 posts

    Standaard FKK Salome, Herne

    FKK Salome
    Riemker Straße 110
    44625 Herne
    www.fkksalome.de

    Vlaak bij Bochum en Gelsenkirchen,
    A43 uitrit A16: 900 m
    Openbare vervoer: Gelsenkirchen Hbf of Wanne-Eickel, U35 (Haltestelle Herne Berninghausstraße)

    Nijmegen - Herne: 135 lm
    Amsterdam - Herne: 218 km
    Maastricht - Herne: 165 km

    Openingstijden
    12:00 - 03:00, Zaterdag 12:00-06:00

    Prijzen
    Entree 30 €, Zaterdag 35 €
    Service: 20 min - 30 €, 30 min - 50 €, 1 uur 100 €

    Communicatie
    Turks of Duits, Engels minder, Nederlands - "kannitverstaan" …

    Waarschuwing ( of aanbeveling)
    Dit is een allahtonen-tent met uitstekkende wellnessanbieding, leuke sfeer, smakkelijk eeten en meer stevige dan slanke meisjes geschikt voor turkse (95 %) of duitse (5 %) klanten - 100 % batavers- en alkoholvrij! Niks vor Pannekoeken-Piets! Ama Holanda'daki Türk vatandaslar icin uygun ve harika bir yer - tavsiye ederim!

    Wer aber nicht davor zurückschreckt, die kulturellen Eigenarten akzeptieren und sich auch auf Deutsch verständigen kann, darf jetzt weiterlesen …

    Parkplatz: großzügig, direkt vor dem Club

    Empfang: freundlich, aber routiniert

    Umkleide: etwas eng, schmale Spinde, keine Sitzbänke

    Duschen: sauber und nicht zu eng, auch Einzelduschen, nicht einsehbar (Wir sind nun mal manchmal etwas schamhafter …)

    Toiletten: 2 Stück, werden immer saubergehalten

    Theke: Alle Getränke inclusive, Kaffee aus dem Automaten und türkischer Tee aus dem Samowar - KEIN ALKOHOL (Alhamdu…h!)

    Essen: Buffet, tagsüber zwei Suppen (Hühnersuppe, Tomaten- oder Linsensuppe), ab 20:00 Uhr Grillfleisch, Reis (richtiger Pilav!), ausreichend Fladenbrot und Salate. Nachts Pizza oder kiymali pide (Pastete mit Fleischfüllung). KEIN SCHWEIN (Alhamdu…h!)

    Clubräume: 3 große Aufenthaltsräume, ca 20 Doppelcouchen, große Fernsehlounge mit Fußballübertragung (Bundesliga und Musiksender). Musikbeschallung: NICHT ZU LAUT, sehr dezent, internationale, türkische und Balkanhits.

    Wellness: sahane! Große Außensauna mit Garten, auch im Winter in Betrieb, Innensauna (8 Plätze), Dampfbad, Haman (türkisches Dampfbad) :smile: und großes Kaltwasserbecken.
    Professioneller medizinischer Masseur (20 min 20 €, 30 min 30 €) und Friseur

    Damen: tagsüber 15, abends bis zu 30, ethnisch fraktioniert - jede Gruppe sitzt für sich: Rumäninnen, Osteuropäerinnen, Latinas, Bulgarinnen und Türkinnen. Keine Bohnenstangen, keine Teenies, keine Girlies, meist etwas kräftiger, auch MILF's - Wir mögen's halt etwas kräftiger!

    Presales: Unterhaltung ok, die Mädels haben auch kein Problem, sich mal etwas Zeit dafür zu nehmen, aber keine Animation und kein Rumgeknutsche auf der Couch - Ist halt nicht unser Ding, so was macht man auf dem Zimmer … oder Zuhause!

    Service: gut, professionell und zielorientiert - die meisten Gäste wollen das halt so. Aber ausgiebigst PZC, NMC oder GFE auch möglich. Extras - z. B. FO - gegen geringen Aufpreis. NZC - NO!

    Aftersales: Unbekannt, statt dessen bevorzugen die Gäste, sich mit allen ihnen bekannten Damen mal für ein paar Minuten für ein Pläuschchen zurückzuziehen.

    Gäste: Wenig Jungvolk, meist mittelalte durchweg freundliche türkische Junggesellen und Familienväter. treten meist in Gruppen auf. Wenig Deutsche, keine Niederländer gesichtet (Doch: einer - aber der hieß Halil)

    Fazit: Selten so Zuhause gefühlt, es stimmte halt alles, der Preis, das Angebot, das Ambiente, die Atmosphäre, die kulturelle Ausrichtung.

  11. Onderstaande 8 leden hebben Efendi bedankt voor deze bijdrage:

    bad pritt (16 december 2012),Dalton (16 december 2012),Horny_one (11 december 2012),ijsbeer2121 (11 december 2012),jaro (11 december 2012),Megaboob ( 3 januari 2013),Pistol Pete ( 3 januari 2013),Wijze grijze (11 december 2012)

  12. #10
    Geregistreerd
    19 oktober 2008
    Last Online
    16 mei 2016 @ 07:25
    Berichten
    32
    Discussies
    1
    Thanks
    1
    Thanked
    6 in 4 posts

    Standaard

    Turkce bilen bir Hollandali icin da guzel olmasi lazim, iyi anliyorsam ... Di mi ?

  13. #11
    Geregistreerd
    5 juni 2010
    Last Online
    27 januari 2014 @ 17:49
    Locatie
    In mijn eigen hoofd.
    Berichten
    4.400
    Discussies
    227
    Thanks
    4.864
    Thanked
    4.028 in 1.511 posts

    Standaard

    In onze zoektocht naar onbekende climaxen in nieuwe clubs kwamen rmjhexe (de vip en escort chauffeur) bij Salome uit.
    Een club in het budgetsegment wat entree en korte kamertijden betreft. ( 30 entree en 30 per 20 min.)
    Voor budgetneukers ziet het er op papier goed uit en de wellness zou top zijn , dus op naar Herne bij Bochum.

    Het is van buiten niet veel soeps en heeft weinig cachet, van binnen is het best een ruime en mooie club.
    Het is wel echt een turkenpuff, omdat ik aca/penelope en pte goed ken zie ik wel wat paralellen.

    1. de slechte ongintresseerde ontvangst door de theke zonder rondleiding
    2. het hoogtepunt ligt in de avond en de weekends, overdag en doordeweeks is er niemand of is het rustig
    3 de dames zijn allemaal bijzonder inactief en vaak zeer oncommunicatief, wachtend op een vingerknip om zich bij Kemal Attaturk te voegen, die ze binnen 5 minuten ontvoert naar de kamer. Ideaal dus voor luie dvps die beslist niet meer dan de benen breed willen maken.
    4 verrassenderwijs, zitenheir vrijwel alleen turken binnen

    Salome heeft een leuk restaurantje met permanent soep, avondeten was pas om 20.00 uur ( schijnt goed te zijn) maar hebben we niet gehaald. 2 sauna's beiden veel te koud (80gr) en eentje zonder aufguss ( jammer ging voor de wellness), een koud fraai inpandig waterbassin,en een veel te hete/gevaarlijk hete stoomcabine. Fraaie douches, mooie lockerruimte,mooie kamers, allemaal in een carre vorm rond een ruim binnenterras aangelegd. Zitjes rond een groot tv scherm waarop alleen turkse pop draait ( wtf kon niks anders op gezet worden, dat of turks voetbal) Geen echte gokkasten...jammer.
    Salome is best een mooie club, binnen groter dan bijvoorbeeld GT en LR.

    Nu even onze weinig spectaculaire dag: paar kopjes soep gegeten en wat wellness bedreven er zitten ongeveer 12 dames rond 14.00 uur en vooral de roemeentjes hadden een kruidje roer me niet houding, er eentje op aangesproken, ja ze wilde wel geld verdienen maar er was een absoluut animeer verbod. Dat kennen we uit de turkenpuffs..turken komen neit voor ouwehoeren met die hoeren maar voor erop en erover.Sfeer doods en assi onder de trailer trash roemeentjes die Salome op dit tijdstip bevolkten. Zo kom je lekker in de stemming en rmj en ik hadden het al snel gezien met dit uitschot. Er zaten trouwens wel hele fraaie dames tussen, 2 absolute stunners, ook dat zie je vaker in de turkenpuffs, er zitten soms dames die echt buitencategorie zijn. Maar een blonde zeer fraaie roemeense had ook contactuele problemen en ik hoef net met je te kameren, maar jij met mij verleiden kun je dat niet dan verdien je je bani voor je pimpvriendje maar elders. De bulgaarse dames die als in elke club kompleet afgezonderd zaten ( de apartheid is er niks bij) van dat roemeens trailer trash, waren een stuk aardiger en communicatiever maar hadden een te hoge BMI index, toch vonden we daar onze toevlucht voor een gesprekje en wat aandacht van de dames.

    Kom ik terug, nee niet bij vol verstand ( maar in de horny mode op zoek naar billig ficken kan alles gebeuren hahaaha), de wellness die hier zo goed zou zijn viel me tegen, de sfeer onder de roemeentjes hoe fraai ze ook uitzagen soms, laat je het HL afleren en de algemene sfeer staat me niet aan, niet vriendelijk, niet gastvrij, niks van dat alles, stil tegenover elkaar zitten en dat kan in Penelope goedkoper en beter en daar zitten al in de middag veel meer meiden. Sterkr nog de line up van Penelope is zeer goed !!! Dus als hardcore neuktent geef mij dan maar Penelope. Wil je toch hierheen gaan ga dan pas in de avond ( tot 3 uur open en tot 6 uur in de weekends) of kies een drukke weekend dag uit voor een goede line up ( 40/50 dames wat ik hoorde)?

    Dus snel maar Penelope ( maar 19km verder) en daar hebben we een zeer geslaagde neukdag en avond gehad. Wat is de line up daar jummie....zeer goed en de russische sloper Ilona was er ( ik heb rmjjexe zelden zo zien lachen na een kamergan) en mijn poolse volvette schatje Monica ( oh wat een lekker meisje en ik kon weer geen nee zeggen) en ongeveer 30 roemeentjes. En daaronder zeer fraaie exemplaren.
    Laatst gewijzigd door bad pritt; 13 februari 2013 om 10:25

  14. Onderstaande 6 leden hebben bad pritt bedankt voor deze bijdrage:

    forgetskinnyletsgetfatty (14 februari 2013),hansdordt (13 februari 2013),LittleJoe (13 februari 2013),Opa57 (13 februari 2013),rmjhexe (13 februari 2013),Wijze grijze (13 februari 2013)

  15. #12
    Geregistreerd
    16 augustus 2010
    Last Online
    15 april 2022 @ 22:19
    Berichten
    1.607
    Discussies
    58
    Thanks
    942
    Thanked
    1.832 in 506 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bad pritt Bekijk bericht
    Een club in het budgetsegment wat entree en korte kamertijden betreft. ( 30 entree en 30 per 20 min.)
    Voor budgetneukers ziet het er op papier goed uit en de wellness zou top zijn , dus op naar Herne bij Bochum.
    Entree voor budget neukers, maar voor neukers om te neuken is €30 per 20! min. niet echt billig....

  16. #13
    Geregistreerd
    5 juni 2010
    Last Online
    27 januari 2014 @ 17:49
    Locatie
    In mijn eigen hoofd.
    Berichten
    4.400
    Discussies
    227
    Thanks
    4.864
    Thanked
    4.028 in 1.511 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Carlitos Bekijk bericht
    Entree voor budget neukers, maar voor neukers om te neuken is €30 per 20! min. niet echt billig....
    Wel als je aan 20 min genoeg hebt.

  17. #14
    Geregistreerd
    13 oktober 2005
    Last Online
    4 februari 2024 @ 10:04
    Berichten
    4.055
    Discussies
    196
    Thanks
    2.494
    Thanked
    2.371 in 847 posts

    Standaard

    Typische budget club, maar dat hoeft niet erg te zijn (denk aan top tijd in Goch).

    In Salome is de sfeer echter de grootste killer: dames en ijsberen hebben totaal geen contact, voorspel is minimaal. Man roept vanuit luie stoel dat hij met een dame (die 5 meter verderop zit) de kamer op wil. Dame haalt sleutel en zonder een woord te wisselen gaan ze de kamer op.

    90% van de ijsberen zijn Sudlander, dit komt trouwens de aankleding wel ten goede.

    Een van de Thekefrauen is ex-dvp (top-10 2006) en enorm vriendelijk. Denk dat BP een andere dame heeft getroffen aan zijn beschrijving te zien.

    Voor kritische ijsberen geen enkele reden deze club te bezoeken.
    Laatst gewijzigd door Willem2; 13 februari 2013 om 20:09 Reden: tfout

    Voor al mijn postings geldt de volgende DISCLAIMER

  18. #15
    Geregistreerd
    14 november 2005
    Last Online
    21 maart 2024 @ 18:50
    Locatie
    omg. Venlo
    Berichten
    306
    Discussies
    34
    Thanks
    4
    Thanked
    33 in 15 posts

    Standaard

    Ik ben ook eens een keer in Salome geweest.

    Opzich best een mooie grote tent, met veel faciliteiten.
    Goed aangekleed, met een tikkeltje oosterse sfeer.
    Het eten was goed tot zeer goed te noemen.
    Het is inderdaad een Turkentent.
    Opzich is daar niets mis mee, vele budgettenten zijn dat ook.
    Turken gaan voor kwantiteit, wij voor kwaliteit

    Iedere club is weer anders, wie daar verantwoordelijk is, is nooit duidelijk.
    De klant, de dames, of de leiding.
    Voor beren die de grote saunaclubs gewend zijn, is dit een tent om te mijden.
    De budget beren kunnen hier gerust binnenwandelen.
    Deze groep beren doen toch al niet moeilijk om een Turk meer of minder.
    En het voorspel op de bank is een must, maar geen plicht

    We moeten niet al te kritisch zijn.
    Laatst gewijzigd door Willem2; 14 februari 2013 om 17:33

  19. #16
    Geregistreerd
    31 januari 2012
    Last Online
    17 oktober 2021 @ 06:49
    Locatie
    vlak over de grens, NRW
    Berichten
    174
    Discussies
    8
    Thanks
    39
    Thanked
    204 in 90 posts

    Standaard

    "Turken gaan voor kwantiteit, wij voor kwaliteit"

    Sacma!

    Die Menschen haben halt verschiedene Vorlieben und man sollte hier in Deutschland nicht davon ausgehen, das die hiesigen Saunaclubs ein Biotop für Batavers sind wo alles nach Ihrem Geschmack eingerichtet ist. Dann bleibt bitte zuhause oder geht nach GD ...

  20. Onderstaande 2 leden hebben Efendi bedankt voor deze bijdrage:

    MiniME ( 3 maart 2013),Opa57 ( 3 maart 2013)

  21. #17
    Geregistreerd
    5 juni 2010
    Last Online
    27 januari 2014 @ 17:49
    Locatie
    In mijn eigen hoofd.
    Berichten
    4.400
    Discussies
    227
    Thanks
    4.864
    Thanked
    4.028 in 1.511 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Efendi Bekijk bericht
    "Turken gaan voor kwantiteit, wij voor kwaliteit"

    Sacma!

    Die Menschen haben halt verschiedene Vorlieben und man sollte hier in Deutschland nicht davon ausgehen, das die hiesigen Saunaclubs ein Biotop für Batavers sind wo alles nach Ihrem Geschmack eingerichtet ist. Dann bleibt bitte zuhause oder geht nach GD ...
    Ik bekijk een club zoals ik wil zonder het hele multiculturele verwateringspakket erop los te laten en ga het binnenkort nog een keer proberen.

  22. #18
    Geregistreerd
    5 december 2006
    Last Online
    15 mei 2018 @ 20:33
    Berichten
    480
    Discussies
    25
    Thanks
    127
    Thanked
    398 in 196 posts

    Standaard

    Is er iemand met wat recente informatie over salome ?

  23. #19
    Geregistreerd
    31 januari 2012
    Last Online
    17 oktober 2021 @ 06:49
    Locatie
    vlak over de grens, NRW
    Berichten
    174
    Discussies
    8
    Thanks
    39
    Thanked
    204 in 90 posts

    Standaard

    Erg rustig nu in Ramadan ... Weinig meiden (60 % Roemenie, 20 % Bulgarie) maar helemal antreklijk. Naar de 8. Augustus (Bayram) meer sfer te verwachten.

    Eeten en wellness is uitstekend (as ever). Er is nu oog en nieuwe masseur (Eugen uit Roemenie). Anraader: Kese (Massage en Peeling in de Hamam) bij Fatma.

    Kamergang: Kurz und schmerzlos! Geen gesabber en gedoe met tongzoenen en ander medeleuropeese perversiteiten.

  24. Onderstaande leden hebben Efendi bedankt voor deze bijdrage:

    vakantieganger24 (28 juli 2013)

  25. #20
    Geregistreerd
    6 augustus 2013
    Last Online
    27 juli 2019 @ 18:44
    Locatie
    Dortmund
    Berichten
    54
    Discussies
    3
    Thanks
    13
    Thanked
    21 in 9 posts

    Standaard FKK SALOME

    War heute im Salome.
    Ich war das erste Mal in einem überwiegend von Türken besuchten Club. Ich muss gestehen das ich positiv überrascht bin. Die Bilder auf der Homepage sind veraltet. Der Club hat den oberen Zimmerbereich komplett renoviert, was man auch noch riecht.
    Die Atmosfähre war Ruhig, die Damen animieren dezent aber noch angenehmen.

    Das Lineup war auch sehr ansehnlich von jung bis alt, dick bis skinny war alles dabei.
    Meine erste Buchung:

    Name: "Leider zweimal nachgefragt, denoch vergessen"
    Herkunft: Rumänien
    Alter: ca 24
    Größe: 170 cm
    Schwarze lange Haare
    KF: ca. 34 , 36
    Besonderheit: Braun gebrannte Haut, im Gesicht unglatte Haut(fällt erst aus der Nähe auf), Zahnlücke(macht mich irgendwie an), Geiler Killerarsch

    Bei einem Kaffee viel mir dieser geile Arsch erst auf, als sie nach draussen ging um sich eine Zigarette zu rauchen. Der Anblick ihres Killerarschs lies mein Herz schneller schlagen, als meine Rute ansprang war sie sogut wie gebucht.
    Als sie zurück kahm gesellte ich mich zu ihr aufs Sofa. Als sie mir ihren Namen sagte dachte ich immernoch an ihr Hinterteil, so das wahrscheinlich nicht genug Blutt in meinem Gehirn war, mir den Namen zu merken. Kurz abgecheckt ob sie küsst und andere Extras anbietet und ab aufs Zimmer in den oberen Bereich der sehr stillvoll frisch renoviert wurde.

    Im Zimmer mit Zungenküssen losgelegt und erstmal den Arsch abgetastet!!! Sie hat mir erstmal im stehen ihre FO Künste vorgeführt, wobei sie sich auch ausführlich um die Glocken kümmerte. Dabei löste ich ihren Bikini und begutachtete ihre geilen Titten. Bin kein Experte aber etwas grösser als eine Hand, schön fest mit reagierenden Brustwarzen.
    Danach aufs Bett und in der 69, die geile Mumu betrachtet und verwöhnt. War inzwischen schon so geil, das ich nach gefühlten 4 min. Abbrach und zum gummieren bittete.
    Weil ich fühlte das ich nicht lange durchhalten würde bittete ich in die Doggy. Mit Blick auf das geile Hinterteil fing ich an sie von Hinten zu poppen, immer mit Blick auf den Arsch und den geilen Rücken. Zwischendurch musste ich abstoppen, damit ich nach 5 min nicht abspritze.
    Nach weiteren gefühlten 5 min war es aber nicht mehr zu halten, festgekrallt an ihren Arschbacken entlud ich meine Ladung in ihr, sie lies mich noch einige Zeit auszucken und säuberte nach 3 min Ruhepause, gefühlvoll den Ort des Geschehens.
    Unten am Spind wollte sie 30€ haben, was ich mit einem Tipp aufstockte.

    Nach 1 Stunde und 2 türk tee ging die 2 Runde wieder an die gleiche Dame, diesmal alles relaxter im 30 min Zeitfenster, mit intensiven Zungenküssen, 4 Stellungen und FT. Für 30 min und FT wahren 70€ fällig.

    Da wahren noch einige andere Damen die ich auch gebucht hätte. Ich stehe auf die GFE.

    Hatte Insiderinformationen zu einigen girls, die für mich interessant gewehsenen girls waren leider am Sonntag nicht anzutreffen.
    Werde den Club auf jeden Fall nochmal besuchen.

    Hat jemand noch ein paar Tipps oder Zimmergangbeschreibungen über die girls in diesem Club ???

  26. Onderstaande 3 leden hebben ThomasP bedankt voor deze bijdrage:

    Big30 (11 augustus 2013),hansdordt (11 augustus 2013),Megaboob (11 augustus 2013)

  27. #21
    Geregistreerd
    5 december 2006
    Last Online
    15 mei 2018 @ 20:33
    Berichten
    480
    Discussies
    25
    Thanks
    127
    Thanked
    398 in 196 posts

    Standaard

    Na een flits bezoekje aan een andere sudlander puff eerder op de dag ben ik in club salome terecht gekomen. Normaal gesproken ben ik geen fan van dit soort clubs maar met een vrijkaartje heb je natuurlijk niets te verliezen. Normaal gesproken zou ik hier ook niet snel gaan kijken vanwege de afstand en het aanbod van andere clubs. Bij binnenkomst aan de balie mijn printje gegeven aan de mevrouw. Ze draaide zich om en begon minuten lang met haar rug naar mij toe te babbelen met een hoertje over koetjes en kalfjes terwijl ik stond te wachten. Toen ze zich omdraaide liet ze eerst nog een paar heren voor gaan die wel gewoon met de flappen kwamen. Ze zei daarna dat de vrijkaart niet in het weekend geldig is. Ik zeg nee nee mevrouw. Ze belde toen een meneer en na twee tellen werden de handdoeken en het sleuteltje op de desk geworpen en kreeg ik het standaard verhaaltje. Een irritante start maar de avond kon beginnen. Na het douchen heb ik eigenlijk al na een kwartiertje een keuze gemaakt en dat werd een 24 jarige roemeense. (mooie kop, strak sterk lijf met enorme ballen en prachtig kutje) Ik zei tegen haar dat ik een half uurtje zou doen als de eerste twintig minuten mij goed bevallen. Dat is natuurlijk onzin, maar ergens hoop ik dat ze het trucje nog niet kennen haha. Bij binnenkomst op de kamer begon ze meteen de handdoek neer te leggen en sprong op het bed en zette haar tasje naast zich neer en gebaarde me te komen. Dit is typisch gedrag voor afwerkstertjes dus ik dacht alweer ooh jee. In andere clubs maak ik het namelijk dikwijls mee dat een vrouw mij begint te zoenen en lekker met haar kont een beetje tegen me aan staat te schuuren e.d. voordat we op het bed plaats nemen. Dan weet ik dat het goede sessie gaat worden. Maar deze meid deed dat allemaal dus niet. Ik ging op het handdoekje liggen en ze kroop over me heen en begon met haar mooie lijf en super tieten over me heen te wrijven terwijl ze vanaf de eerste seconde begon te kreunen, zo nep als het maar kon zijn. Toen heb ik haar opgedragen om mij te pijpen, iets waar ze nog wat in moet oefenen. Na een poosje pakte ze het condoom en ik dacht vooruit dan maar stop er maar mee als je er geen zin in hebt. Toen ik haar wilde gaan neuken merkte ik dat ze best nat was. Ik dacht hoe is dat nou mogelijk na die komedie. Ik heb haar toen even lekker standaard missionair geneukt. Na een paar minuutjes over gegaan op de doggy waarbij ik al snel klaar kwam. Ik heb toen nog eventjes liggen praten over niks met haar en heb het afgebroken voordat ik bij moest gaan bijbetalen. Na nog een uurtje op de bank ben ik naar huis gegaan. Ik vind de club op zich best aardig, maar ook hier was ik de enige met onbesneden lul, dus ook deze tent is niet echt iets voor mij. Ik ben toch meer iemand voor de grote tenten, maar ik blijf alles afstruinen. Tot zover mijn bijdrage weer.

  28. Onderstaande 4 leden hebben vakantieganger24 bedankt voor deze bijdrage:

    Bluebear ( 1 september 2013),Flurkman ( 3 september 2013),forgetskinnyletsgetfatty ( 3 september 2013),hansdordt ( 1 september 2013)

  29. #22
    Geregistreerd
    23 maart 2007
    Last Online
    3 januari 2021 @ 14:24
    Locatie
    België
    Berichten
    6.075
    Discussies
    548
    Thanks
    989
    Thanked
    3.898 in 1.218 posts

    Daumen hoch Salome is niet meer. Freude39 Herne is geboren.

    Allicht iets voor de mod's om dit te wijzigen.

    Zijn er nog clubs waarvan ik denk dat ze voldoen aan wat ik wil of heb ik ze al allemaal gezien? Nee dus.

    Ik moest een uitweg vinden om niet in PHG te belanden waar dan Rebecca sluw op me zou liggen wachten. Je kan dan niet beter doen dan op een trein stappen die niet stopt op een verbindingsstation naar PHG. Zo ongeveer (gepland natuurlijk ook) kwam ik uit bij Freude39 te Herne.

    Ik had op voorhand voor ogen dat het wel eens zou kunnen tegenvallen. Ik schatte in dat de club aan de kleine kant zou zijn, het eten maar gewoontjes zou zijn en hoe zou het gesteld zijn met de wellness? De website onthuld maar bijzonder weinig en dan heb ik al direct vooroordelen. http://freude39.com/

    Voor de deur aangekomen geeft de club een mooie indruk en betreft het een brede pandgevel. De club leek van buiten niet echt klein. Ik hoopte natuurlijk wel dat het ook nog in de diepte een heel eind zou lopen.

    Laten we aanbellen anders weten we het nooit.

    De bevallige dame aan het onthaal wil de gehele uitleg beginnen. Het gehele clubconcept. Dat was natuurlijk niet nodig. De dame aan het onthaal en ook al het andere personeel is qua uiterlijk op zich niet te onderscheiden van de DVP's die er rondlopen.
    Ik vroeg haar enkel om een aantal zaken duidelijk te maken die in elke club verschillen.
    Zo kwam ik het volgende te weten.
    - De inkomprijs bedraagt vanaf heden altijd € 40 (geen happy hour meer).
    - Een minimumservice bestaat niet.
    - 20' = € 40, 30' = € 50 en 1 uur kameren kost € 100.
    - Er heerst een absoluut animeerverbod dat ook zeer goed wordt nageleefd. Buiten starend oogcontact en een goedendag aan klanten, komt het in 95 % van de gevallen enkel tot meer als je zélf naast de dame gaat plaatsnemen. Er zijn altijd dames die met opzet op de leuning naast jou komen zitten en je regelmatig aankijken en dus hints genoeg geven. Negeer je dit koudweg, gebeurt er niets. Het is dus niet anders dan in het hoofdfiliaal van Freude39 in Bochum.
    - Eten en drinken zit in de prijs inbegrepen, het gebruik van de wellnessfaciliteiten ook maar da's nogal wiedes in saunaclubs. Fruitsappen zijn er niet te verkrijgen, ook niet tegen betaling. Bier is tegen betaling (verhoogde inkomprijs).

    Waarom ik juist deze club uitkoos? Ondanks dat ik een beetje argwanend was, dacht ik terzelfdertijd aan hetgene ik vernomen had. Het zou een club zijn waar vooral Turken komen. Turken zien Kerstmis niet als een religieus feest maar eerder gewoon een gezellig samenzijn. In dit opzicht dacht ik dat het daar nog wel eens goed zou kunnen meevallen met het aantal dames, wat in de doorsnee clubs nu werkelijk triestig is gesteld.

    Al snel zou blijken dat er inderdaad veel niet-Duitsers van origine aanwezig waren, bijna uitsluitend zelfs. De bezoekers waren gastvrij en vriendelijk. Een gezellig volkje. Het zijn ook geen Turken die daar zijn maar Koerden.
    Buiten twee kerstbomen was er geen kerstversiering te bespeuren in de club.

    De club ziet er mooi verzorgd uit en ook een mooi interieur met veel rood en bladgoud (nu ja, goud).

    De indeling is makkelijk. Je kan niet verloren lopen. Aan de inkom kan je ofwel direct de bar binnenlopen ofwel naar rechts lopen. Dan kom je in de kleedkamer met sanitaire voorzieningen. De sanitaire voorzieningen zijn proper en voldoende aanwezig. Er zijn gezamenlijke douches en separate douches. Voorbij de douches loop je vanzelf in het wellnessgedeelte met centraal een grote HWP met koud water in en enkele massagestralen. Ideaal om weer af te koelen na een saunabeurt of na het gebruik van het dampbad. Er is ook een hamam tegen betaling. Ook een massagestoel tegen betaling. Massage kan je ook nog krijgen tegen betaling. Er is ook een kapper aanwezig (ook niet gratis). De sauna en het dampbad bevinden zich rond de HWP. De ruimte loopt nog door en dan heb je een rustruimte met erg gemakkelijke grote ruime ligzetels met TV voor sportevenementen (maar dat is een buitenlandse zender, niet Duits). Daar versta je dus niks van. Nog een apart iets is de thee die je jezelf kan schenken uit een reuze grote theepot. Ook warm water komt uit die theepot zodat je de sterkte zelf kan bepalen. Je hebt in die rustruimte nog gewone sofa's ook en een self bar. Dan loop je gewoon door (je loopt steeds in een vierkant) en kom je in een gang met sofa's en de kamers beneden (die vuil zijn). De kamers boven zijn gerenoveerd en prima in orde en proper maar wel erg eenvoudig. Zelfs geen kussens op het bed. Loop je nog verder door kom je in de bar/lounge terecht met danspaal en twee tv-schermen waarop twee verschillende pornokanalen spelen. Zowel de pornofilms als de muziek in de bar herhalen zich de hele tijd. Dat zou dus beter kunnen, hoewel het me niet stoorde en ik niet naar een club kom om muziek te luisteren. De muziek was een goede mix en vrees niet dat het allemaal muziek was waar Koerden alleen maar kaas van gegeten hebben. Net als Mondial ook vooral bezocht wordt door niet-Duitsers van origine, wordt er daar ook vooral hedendaagse muziek gedraaid. Achter de lounge, achter de bar, bevindt zich het restaurant dat meer dan ruim genoeg is. Je mag trouwens in heel de club eten, zo je dat wil. Er is ook een grote tafel in de bar waar je kan eten met een 25-tal personen. Best gezellig. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
    Tot voor kort zou er in het grote midden tussen het wellnessgedeelte en de lounge/bar een (binnen)tuin geweest zijn. Zonder daar last van gehad te hebben zijn ze die plek nu aan het ombouwen tot bar/lounge waarbij een danspodium en danspaal een belangrijk element zou moeten worden. Ik kan me voorstellen dat dit de club enorm zal opwaarderen en het enkel maar kan bijdragen tot de sfeer. De club zal ineens ook een pak groter ogen. Zonder van een grote club te spreken zal zo de bar/lounge een stuk groter zijn dan die van LR, om een idee te geven. Je kan ook naar boven en onder maar dat zijn enkel kamers. Achter de lounge is ook nog een deur die naar buiten uitgeeft. Daar heb je een rookhok en een tuin. Niet de grootste maar wel met de nodige voorzieningen. Een prieeltje, een stuk overdekt, een stuk terras, een stuk ligweide en een buitensauna. De tuin is ook weer niet een van de grootste maar is in elk geval groter dan de tuin van LR om maar weer dat voorbeeld te nemen.

    Zo, we zijn de club in een drafje doorgelopen.

    Wat kunnen we nog kwijt over de dames? Er waren in elk geval meer dan genoeg dames. tot 's avonds waren er beduidend meer dames dan heren. Daarna keerde het wat maar bleef het nog mooi in evenwicht. Op party's zijn er ongeveer 80 dames en doordeweeks mag je rekenen op een veertigtal. Vrijdags en zaterdags liggen de getallen wat hoger. Gisteren lag het getal wat lager door de periode van het jaar.
    Hoewel de dames niet mogen animeren heb ik op geen enkel moment gevonden dat er geen sfeer was. Dat komt mede door het gezellige en het kleinschaligere in deze club in vergelijking met de andere Freude39 of Acapulco. De club bestaat ook niet uit één grote ruimte zoals bijvoorbeeld Acapulco. Wat me heel erg opviel was dat de dames heel erg vriendelijk en correct zijn. Ik heb er geen enkele dame tegengekomen die onopgevoed was. Dat is in andere clubs wel anders.
    De service van de dames valt heel erg goed mee. Er bestaat echter geen minimumservice zodat je telkens navraag dient te doen als je iets zeker wil. In mijn geval is dat tongzoenen. De dames namen voldoende tijd om te pre salen. Dat heb je natuurlijk ook wel wat zelf in de hand, net als wat er zich afspeelt op kamer. De dames hebben doorgaans de neiging om het snel te laten gaan op kamer. Ze zitten een beetje in een 20'-roulement. Da's trouwens iets om attentie op te doen want 20' zijn snel om en de tijdspanne tussen 20' en 30' is maar 10' (ik kan nog rekenen) dus... je voelt me al aankomen... 25' (23' ook...) is € 50 afrekenen. Als je aangeeft dat je tijd hebt, komen ze snel af met het voorstel om een uur op kamer te blijven en af te ronden met massage. Ieder zijn ding maar ik maak hen dan duidelijk dat als ik een uur op kamer blijf, ik een uur wil seksen. PZC en standjes zijn natuurlijk wel standaard. Tegen een flinke meerprijs kan er schijnbaar ook wat bijvoorbeeld in Bernds kan.
    De dames zijn bijna stuk voor stuk mooi om te zien, nochtans vind je er zo goed als geen lolita's omdat Koerden schijnbaar niet van ultra slank houden. Typetjes als Melanie in PSR bijvoorbeeld zijn hier een zeldzaamheid. Wie het dus enkel kan met lolita's, zakt beter niet af naar deze club. Dit had ook niets met de periode van het jaar te maken, vertrouwden ze mij toe.

    De wellness is heel o.k.. Een mooie en erg aangename sauna en ook een mooi aangenaam dampbad. Het is heerlijk om in de HWP van Planet Eden (even groot maar nog veel kouder dus) te vertoeven gedurende een halve minuut of wat langer na een saunabad.

    Het ontbijt en het avondeten was lekker, zondermeer. Niets op aan te merken. De soep was speciaal. Een kippensoep met citroensmaak en een tomatensoep die een beetje pikant was. Tot ongeveer halfdrie staat het ontbijt. Pas vanaf 19:30 is er doorlopend avondeten. Het ontbijt was traditioneel voor clubs. Kaas, vlees, tomaatje, komkommer, corn flakes,... Jammer dat er enkel witte broodjes waren. Het avondeten was lekker maar vraag me niet om precies te zeggen wat het allemaal was (streekgerechten). Ook een uitgebreide koude schotel stond gereed (verbazend, maar goed voor mij, zonder olijven).

    Ik heb twee erg goede kamersessies gehad, lekker en voldoende kunnen eten en zalig kunnen wellnessen. Meer moet dat niet zijn. Mij zien ze daar zeker weer. Ik ga nu wel even wachten tot wanneer de vernieuwde lounge klaar is. Dat is gepland ergens in het voorjaar .
    het verlangen van de man is naar de vrouw, maar het verlangen van de vrouw is naar het verlangen van de man

  30. Onderstaande 5 leden hebben seksenfun bedankt voor deze bijdrage:

    aamu (26 december 2013),dbd67 (25 december 2013),forgetskinnyletsgetfatty (25 december 2013),MiniME (25 december 2013),Wijze grijze (25 december 2013)

  31. #23
    Geregistreerd
    23 maart 2007
    Last Online
    3 januari 2021 @ 14:24
    Locatie
    België
    Berichten
    6.075
    Discussies
    548
    Thanks
    989
    Thanked
    3.898 in 1.218 posts

    Standaard

    Naar aanleiding van een IM, maar voor iedereen nuttig allicht, er wordt niet getongzoend en gepijpt op de bank zoals in de andere Freude39 (misschien later?) .
    het verlangen van de man is naar de vrouw, maar het verlangen van de vrouw is naar het verlangen van de man

  32. #24
    Geregistreerd
    29 maart 2011
    Last Online
    19 februari 2017 @ 23:18
    Berichten
    817
    Discussies
    12
    Thanks
    2.195
    Thanked
    2.253 in 541 posts

    Standaard

    Sjah een recensie van een club bezoek wat een beetje tussen wal en schip valt. Zowel de recensie als het bezoek zelf. Wegens drukke planning had ik een vrij strak club ritme. Waardoor Freude Herne alleen mogelijk was op de laatste dag dat Freude in Bochum nog open was. Is dit dan representatief voor Salome? Zal de club in 1 dag anders draaien of zal het oude Salome doorzetten, eventueel met invloeden uit Freude Bochum?

    Er zijn clubs waar je voor het eerst binnen komt en denkt: "Dit bevalt wel". Bij het nieuwe Freude had ik nog voor het inleveren van het vrijkaartje de neiging om alweer te vertrekken. De 3 dames bij zich de entree ophoopten hadden zich in de loop der tijd redelijk laten gaan en na wat blikken heen en weer voelde ik geen liefde. Het vrijkaartje werd in eerste instantie betwist omdat het alleen op de dag van uitgave (30Dec2013) geldig zou zijn. Ik wees naar het Duits en gaf aan dat het tot 2 maanden na dato was. Vervolgens was de veronderstelling dat de registratie datum van Willem2 in 2005 de uitgave datum zou zijn. Na wat aandringen en overleg met de leiding werd het geaccepteerd. Kosten zouden anders 50 euro geweest zijn. Ik kreeg een badmantel en handdoek en er werd we me gewezen op 2 dames die een rondleiding zouden geven. Ik liep naar hen toe en eentje wees me op de lockers in de gang, draaide zich om en wees me de andere kant naar de lockers en douches. Einde rondleiding.

    Omgekleed tot ijsbeer en zelf maar een rondje gelopen in de nog in verbouwing verkerende sauna club. Ik was een dag te vroeg. Morgen was de sluiting van de Freude39 in Bochum. Het was rustig qua beren, maar er waren redelijk wat vrouwen. Optisch weinig hoogvliegers. Best wat leuke snoetjes maar het later vette voorgeschotelde eten doet weinig goed met de lijn.

    Avondeten was om kwart voor 8 nog deels in de maak en dus mij zelf maar alvast een stukje brood en een koffie toegeëigend. De rijst stond al een tijdje in warmhoudbak en een tweede bak dampte een beetje door het afgedekte aluminiumfolie heen. Dat bleek sompige patat te zijn. In de tijd dat ik zelf opschepte inmiddels koud. Zo’n 10 minuten nadat het vrijgegeven was. Wellicht een Duitse delicatesse.

    Ik was maar gaan douchen. Ik had eerst even willen eten, maar bij gebrek aan eten de rollen omgedraaid. Douches hier zijn redelijk drama; je dient namelijk de douche continu met 1 hand zelf aan te houden anders gaat hij uit. Hard op durf ik toch wel af te vragen hoe veel dat scheelt zo’n waterspaarknop. Normaal ben ik in 5 minuten klaar. Na 15 minuten sta ik er nog, omdat dat rotding steeds uit gaat en ik hem steeds meer weer op temperatuur moet stellen.

    Ik loop een 2e rondje en zie een meisje met een boord eten lopen. Ok het is zo ver denk ik en ik storm naar het restaurant om te kijken wat er over is. Mijn laatste maaltijd was het ontbijt in Parijs. Honger had ik dus zeker wel. Het eten doet niet veel onder voor beruchte eten uit de Bochum-stal en zal wellicht de stammies die overkomen vertrouwd aanvoelen. Het is wat meer Arabisch georiënteerd met kebab, rijst en sompige patat. Hoewel of dat laatste Arabisch is? Denk het ook niet. Maar de kwaliteit is gehandhaafd. Ik kon nog wat restjes paprika wat voor groente diende opscheppen. De dames proberen dus wel de lijn te denken, maar als de groente la leeg is dan moet je toch maar wat kebab erbij scheppen. Een leeg boord is zo sneu. Zouden we vroeger dan weer Freudiaanse haute cuisine genoemd hebben. Velen hadden grotere ogen dan hun maag. Meerdere dames lieten de helft van het eten in de vuilnisbak verdwijnen. Ik was bij een groep dames aan de grote tafel gaan zitten, daar het restaurant vol zat en sloeg alles een beetje gade.

    Wat de F is hier gebeurd, vroeg ik me af. Alles leek me de indruk te geven van een club niet goed functioneert. Like-clockwork liep alles in ieder geval niet. Het eten is daar een goed voorbeeld van. Om half 9 pas avondeten serveren wat dan inmiddels koud is behalve de kebab na. Een poetsvrouw die de baas aangeeft geen tijd te hebben om de wc’s te boenen, omdat ze het druk heeft een deel van de club wat aangrenzend is van de verbouwing stof vrij te houden.

    Ik was er de dag voor de grote Bochumiaanse volksverplaatsing en heb dus alleen zicht gehad op de oude clan. Animeerverboden zijn toch niet mijn ding. Liever heb ik dat de dames die denken een kans te maken zich komen voorstellen. Dan kan ik duidelijkheid geven en dan zijn we er mee klaar. Nu heeft een Roemeense Milf 3 uur lang gedacht dat ze kans maakte, maar ik verlegen was. Er op af stappen en er iets van te zeggen, is ook not done. Na een uurtje of 2 aanwezig te zijn, had ik niet het idee dat er iets voor me bij zat. Twijfelde over 2 dames een beetje en ging maar voor degene met een mooie cup. Irena, Roemeens, kort vriendelijk praatje vooraf. Op kamer bleek dat ik qua tieten in ieder geval goed zat. Uit de BH kwamen een heel mooi stel DD. Of misschien zelfs wel E/F. Ben niet thuis in de grotere maten. Puur natuur en meer dan mijn handvol waren ze zeker. Irena gebruikt ze dan ook heerlijk bij soort van body-to-body massage waar ze mee begon.

    Feitelijk gezien stelde het allemaal niet zo veel voor, maar ze is wel vriendelijk. Ze vroeg van te voren hoe lang ik wilde blijven en ik gaf aan dat we wel zouden zien. We stonden 15 minuten later beneden. Vingers in poesjes worden niet geapprecieerd en ze pijpt met condoom. Wat vreemd ging om ze het probeerde te verbloemen door een condoom met haar mond aan te brengen. Alleen over de eikel. Dit condoom werd ook weer verwijderd voor een ander condoom. Dit werd nu zichtbaar aangebracht. Ik keek haar maar een beetje dom aan. Alsof ze eerst zichtbaar een konijn in een hoed had zitten proppen. Recht voor mijn neus welteverstaan. Vervolgens met een toverstafje op het randje tikte en wat kwam er dan uit? Juist het konijn. Ik had een week droog gestaan en voornamelijk te veel gewined en dined, dus ik had wel trek in een snelle hap en dat was dit. Ze hebben hier in Freude ook een 20 minuten tarief dus dat scheelde weer een tientje.

    Sauna gepakt en neer geploft op de reuzenfauteillen. Een stelletje lag hier met zijn tweeën in en hadden een typisch echtelijk saunaclubstelletjes geschil. Als hij haar zo leuk vond, waarom betaalde hij dan andere meisjes voor sex? Ze gingen hun eigen weg en twee gasten namen plaats naast me. Eentje liep er op een moment weg met mijn badslippers. Op hallo werd niet gereageerd dus met zijn slippers in mijn hand op blote voeten naar de bar gelopen en mijn slippers terug te krijgen.

    Een tijdje met mijn ziel onder mijn arm in de rooktent gezeten en overwegend om bij de Hongaars Jessica te gaan zitten. Anders optie was om een rondje te doen bij de Gussstahlstrasse in Bochum. Een buurt waar ik een jaar of 3 geleden wel eens geweest was, gewoon als kijkmissie. Ik stond op een moment zelf bij mijn locker. Ik zei tegen mijzelf “Aamu, misschien is het 2e meisje wel het juiste meisje. Laat deze clubervaring niet alleen afhangen door 1 kamer gang, de rare sfeer en de sompige patat.”

    Ik betrapte Jessica stiekem in de koud te roken en zei hier wat van. Kreeg een glimlach van haar en bij binnenkomst nam ik plaats naast haar. Ze sprak geen Engels en weinig Duits. Mijn Hongaarse woordschat zal ook uit iets van 5 woorden bestaan. Hallo, Dank je wel, Alsjeblieft, Bier en uiteraard Aardbei. We tasten een beetje af en ze wilde weer roken. Dit keer binnen. Terug in de club maande ik haar wat dichter bij te zitten. Ze legde haar benen over mij heen en zo instond er dan enig intimiteit. Voor een paar minuten. Een Duitser zat met een dame tegen over ons en hij stond op en liep weg. Meisje sip vragend kijkend. Jessica keek mij schouderophalend aan. Sjah ik weet het ook niet. Een paar minuten verder haalde ze al 1 been van mijn schoot af. De 2e volgde snel en herplaatste ze zich. Nu zat er een stukje ruimte tussen ons. Ik haalde langzaam mijn arm achter haar schouder vandaan. Ze stond op en haalde iets te drinken voor haarzelf. Ze kwam weer naast me zitten. Dit keer weer wat verder. Ik haalde mijn arm nu ook van de leuning en besloot dat dit niets ging worden. “Hast du Angst?”, vroeg ze me. “Nein, Ich bin mude. Ich gehe zu Hause”, loog ik en maakte zo een einde aan deze vreemde avond.

    Ik hoop voor de club dat de 45 vrouwen uit Freude Bochum en voornamelijk hun clientèle de club kunnen transformeren. Qua ruimte is het mooi. De nieuwe bar waar nog volop aangewerkt werd, zag er goed uit. De dames die ik dan even gesproken of geneukt heb, hebben alleen deze club als referentie en weten niet beter. Een soort ontwikkelingsprojectje. Of er vanaf vandaag weer op de bank gepijpt en gezoend word? Geen idee. Ik denk dat de Herne dames dan wel even een cultuurshock moeten overleven.

  33. Onderstaande 10 leden hebben aamu bedankt voor deze bijdrage:

    Ascari ( 2 februari 2014),hansdordt ( 2 februari 2014),KanariePiet ( 2 februari 2014),Mr Pussy ( 8 februari 2014),noglangnietuitgewandeld ( 2 februari 2014),satanic surfer ( 2 februari 2014),seksenfun ( 2 februari 2014),Toulouse-Lautrec ( 2 februari 2014),vrije jongen ( 2 februari 2014),Wijze grijze ( 2 februari 2014)

  34. #25
    Geregistreerd
    11 januari 2006
    Last Online
    7 februari 2024 @ 20:16
    Locatie
    't Gooi
    Berichten
    39
    Discussies
    0
    Thanks
    78
    Thanked
    30 in 12 posts

    Standaard

    Bezoek op 1 februari .

    Met het bovenstaande van Aamu kan ik mij geheel aansluiten. Samen met Ruikertje de club bezocht en snel kwamen wij er achter dat er iets ontbrak. Er was totaal geen sfeer. Men was nog bezig om de apparatuur op te hangen voor de muziek. Dat duurde tot s' avonds alvorens er geluid uitkwam. De Freude dames die wij gesproken hebben klaagden dat de inkomsten achterbleven. We hebben op punt gestaan om de club te verlaten en naar Panthera te gaan. We hielden goede moed en zijn gebleven. Op de banken gebeurde helemaal niets met uitzondering van enkele Freude meiden. De kamergangen duurden hoogstens 15 minuten en zoals Aamu al schreef hadden wij het gevoel dat de service minimaal is. Misschien dat dit de komende tijd nog verandert als de ex Freude vrouwen zich aan hun service houden en een soort opvoedcursus geven aan de overige vrouwen. Daarnaast was het eten koud en op sommige tijden ontbrak het vlees. Onze eerste indruk is zeer negatief en er moet nog veel gebeuren om het oude Freude gevoel terug te krijgen.
    Laatst gewijzigd door einzelganger; 2 februari 2014 om 13:16
    Beter een natte kut dan een droge mond.

  35. Onderstaande 6 leden hebben einzelganger bedankt voor deze bijdrage:

    aamu ( 2 februari 2014),bart_007 ( 2 februari 2014),hansdordt ( 2 februari 2014),Henk74 ( 2 februari 2014),noglangnietuitgewandeld ( 2 februari 2014),seksenfun ( 2 februari 2014)

 

 
Pagina 1 van 28 1234511 ... LaatsteLaatste

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:33.

  Living Room 468*60