De politie in Mebane, Verenigde Staten heeft afgelopen week een man aangehouden die verdacht werd van roekeloos rijgedrag en het beledigen van een politieagent. Aanvankelijk kreeg de politie een telefoontje over een verdachte auto die rondreed op een parkeerplaats van een winkel. Het onderzoek kreeg echter een onverwachte wending.

Medewerkers van het bedrijf hadden de politie gebeld, omdat ze bang waren voor een mogelijke overval. Een man in een pickup reed rondjes over de parkeerplaats. Toen de politie arriveerde in een onopvallende auto, zagen ze inderdaad een man in een pickup. Toen we er voorbij reden, zagen we dat hij alleen een T-shirt aanhad, aldus een van de politiemensen. Dat was al vreemd, want het was niet bepaald warm die avond. De man probeerde te ontkomen, al zigzaggend tussen geparkeerde auto’s door. Na een 2 minuten durende achtervolging hield de politie hem aan.

Herhaaldelijk zagen ze hem achter en onder zijn bestuurdersstoel reiken. De politie dacht aan een wapen en commandeerden hem uit de auto te stappen. De man bleef zijn handen maar uit het raam steken, om te laten zien dat hij geen wapen had. Toen de agenten uiteindelijk de man benaderden, werd het wel duidelijk wat hij in de auto deed.

De bestuurder was inmiddels half aangekleed, maar zijn handen waren met vaseline besmeerd. Verder lagen er papieren zakdoekjes, handdoeken, een grote pot vaseline en pornoblaadjes in de auto. Hij was bezig aan het masturberen in zijn auto op de parkeerplaats. De man bleek later een strafblad te hebben voor onzedelijk gedrag en exhibitionisme. Volgens de politie hebben ze dit in 15 jaar tijd nog nooit meegemaakt.

Bron: Sexnieuws 20/12/2005.