Haarkleur/-lengte : Zwart, lang
Lengte dame : 1.65
Postuur/Cupmaat : B (echt)
Nationaliteit/Taal : Roemeense, Engels, Spaans, beperkt Duits
Leeftijd : 24
Tatoeages/Piercings : navelpiercing
Service: beperkt ZK, geen AV, FT, FO
Voordelen: mooi, intelligent, girl next door
Nadelen: beperkt ZK
Tijdsduur : 1 uur
Prijs : 75
Extra’s bij het bezoek: massage


Vrijdag ook met Flavia naar de kamer geweest. Flavia is niet alleen zeer mooi om te zien, ze is nog intelligent ook. Een heel naturel meisje. Ze vertelde me in de bar dat ze alles doet behalve AV. We zijn op de kamer gestart met een uigebreide wederzijdse massage. Wedstrijdje gedaan wie de beste was en eerlijk is eerlijk, ik was de winnaar. Alles is heel rustig gegaan. Verwacht geen wilde dingen met haar. Ze moet ook zelf goed opgewarmd worden, dus niets voor korte sessies. Dat gaf ze zelf ook aan. Heb haar nog uit het hoofd proberen te praten dat ze geen siliconen moet nemen, want dat wil ze graag. Ik hoop dat ze luistert, maar dit wijsneusje doet toch wat ze wil denk ik.
Flavia is namelijk een meisje met een duidelijke eigen mening. Ze weet wat ze wil en zeker wat ze niet wil. Hoewel ze buiten de kamer AV full service beloofde stelde het tongzoenen niets voor. Ze heeft echter een heerlijk glad en zeer mooi gevormd poesje (kleine niet uitpuilende schaamlipjes; mijn voorkeur heeft dat wel). Ze laat zich graag beffen, hoewel je daar in het begin niet veel van merkt. Ze zei vooraf nog nadrukkelijk dat ze niet zou faken en dat ze ook niet houdt van overdreven gekreun, zoals sommige meiden plegen te doen. Tijdens ons kamerbezoek vonden er in de kamer naast ons drie sessies plaats, waarbij de dame(s) in kwestie aardig wat geluid maakte(n). "Ze nemen een pornofilm op", was het commentaar van Flavia iedere keer, of "Wat een comedy". Ik hou wel van een dergelijke houding.
Inderdaad maakte ze zelf weinig geluid bij het beffen, alleen kort voor ze klaar kwam hoorde ik wat. In denk (zeker weten doe je dat nooit) dat het orgasme inderdaad niet gefaked was.
Daarna nam ze mij onder handen. Door de massage en het gebef was ik echter zo ontzettend geil geworden dat ik al na enkele minuten haar orale oefeningen een halt toe moest roepen, m.a.w. ik sond op springen. Iedere hervatting moest ik na enkele minuten weer "afblazen". Ik wilde haar perse neuken in dat lekkere grotje. Na enkele keren tot het randje te zijn gegaan, het rubbertje maar aan laten brengen. Neuken met Flavia was super, met name door haar strakke kutje. Gezien haar lekkere kont het in doggy afgemaakt en super klaargekomen. Nu produceerde zij zelf ook het nodige lawaai, wat mij noopte tot de opmerking dat ze niet in een pronofilm zat. Dus lachend de kamer af gegaan en haar een dikke fooi gegeven.