Pagina 25 van 73 EersteEerste ... 1521222324252627282935 ... LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 601 t/m 625 van 1811

Discussie: Samya, Algemeen

  1. #601
    Geregistreerd
    2 mei 2011
    Last Online
    22 april 2024 @ 16:02
    Locatie
    Veel te ver van Duitsland
    Berichten
    3.687
    Discussies
    220
    Thanks
    1.695
    Thanked
    6.331 in 1.624 posts

    Standaard

    Dat is nog van vroeger toen ze een stuk of 6 verschillende bieren in de koelkasten hadden. Ze hebben volgens mij nog wel wat ander spul op fles (bv alcoholvrij).

    Ze hebben overigens meerdere djs van verschillende kwaliteit. Voor de rest zal ieder zijn voorkeuren hebben... al bergijp ik ze niet.

  2. #602
    Geregistreerd
    23 december 2011
    Last Online
    Vandaag @ 13:51
    Berichten
    6.148
    Discussies
    449
    Thanks
    1.595
    Thanked
    3.386 in 1.847 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door licky luke Bekijk bericht
    Misschien bedoelen ze dat je zo veel bier kunt drinken als je wilt, gratis?

    Maar je hebt gelijk, het is niet ieders club... gelukkig zijn er veel en veel meer clubs en die zijn allemaal weer een beetje anders...

    En dat van die dj die vaak nèt de verkeerde muziek draait was mij ook al een paar keer opgevallen...
    Zelf heeft hij echter wel de grootste lol...
    in pantera hebben ze ook zo dj

  3. #603
    Geregistreerd
    16 augustus 2010
    Last Online
    15 april 2022 @ 22:19
    Berichten
    1.607
    Discussies
    58
    Thanks
    942
    Thanked
    1.832 in 506 posts

    Cool De lekkerst ruikende lul sinds jaren! Letterlijk....

    De verbouwing van Samya is bijna afgerond. Ik was heel erg benieuwd hoe ze de trap hebben betegeld tijdens de openingsuren. Maar het was in ieder geval gebeurd, en ik kon veilig naar onder voor me om te kleden. Tussendoor nog een begroeting van een grote Duitse dame die me echt niet bekoorde, maar wel heel erg aardig was. Dat is nu eigenlijk typisch Duits, altijd correct en vriendelijk. Hoewel ik boven ook werd begroet door enkele Roemeense dames, waar ik maar eentje van kon uit Haus Panthera, hoewel zij kon mij. Alweer helemaal niet mijn type, dan 10 keer liever de Duitse.

    Maar goed we gaan eten, er is nog ontbijt en dat smaakt erg goed. Verschillende soorten beleg, eieren en fruit. De keuken is een echte vooruitgang, daar konden ze in Club Rayna een voorbeeld aan nemen. Maar dat konden ze wel aan veel meer punten, zeker als het een zusterclub van Acapulco is.

    De meeste dames zitten buiten te roken, helemaal geen oog voor klanten alleen maar kletsen. Ze hebben wel lol, dus dat is goed. Als ik een rondje heb gelopen en buiten kom zitten ze er nog steeds en zullen daar naar mijn inschatting zeker 2,5 uur hebben gezeten.
    Ik heb nog steeds niets naar mijn gading gezien en ben al aan mijn tweede maaltijd bezig, en nodig een dame uit om bij me plaatst te nemen, geluk treft want ze spreekt alleen Roemeens. Nu kan ik enkele woordjes Roemeens, maar dan denk ze dat ik alles kan verstaan, maar helaas.
    Ik ben er klaar voor, ga me douchen en mijn tanden verzorgen en ben van plan om de eerste beste die me bevalt mee te nemen. Maar dan zie ik een bekende dame van Panet Happy Garden, Ariana, ik zie haar vriendin Sharon niet en die is blijkbaar naar Dolce Vita verhuist. Ariana heet nu Cala, ik weet het, maar ik verzin de namen niet!

    Cala heb ik nog nooit mee gekamerd maar wel veel lol mee gehad. En als ik haar uitnodig om naar de Kino te gaan komt ze ook na het eten. Boven wat liggen te kletsen en ik kreeg steeds meer zin. Maar ze vertelde alleen over haar moeder en de ruzie met andere meisjes. Kijken of het op de kamer beter gaat, mooie nieuwe kamer, LCD TV die uitstaat, geen nachtkastjes voor mijn drankje, geen haakje voor mijn badjas en ga maar verder. Dan op het bed naast Cala en wat verwennen, dacht ik.
    Maar eigenlijk kan ik een lang verhaal kort maken. Ik lag naast haar met een gigantische paal in mijn broek, we hebben 2 keer gekust, ik heb 1 borst 2 keer in de mond gehad en ik wist dat er voor mij niet meer inzat. Ik krijg wel eens de opmerking dat ik makkelijk gesprekken voer, maar Cala nam het deze keer erg serieus. Terwijl ik naar onder loop, druipt mijn voorvocht echt langs mijn benen. Ik betaal Cala netjes, en klaag nergens over. Stom, maar ze verdiende het niet om tegen te klagen, maar ik verdiende ook veel meer dan alleen een natte stijve lul.

    Terwijl ik wat te drinken bestel zie ik in mijn ooghoek een dame die me de laatste keer is ontglipt, ik wil haar eigenlijk direct aan de hand nemen en naar de kamer slepen. Maar nu ging ik voor de zekerheid even polsen of haar gemoedstoestand wel normaal was. Nou die was heel erg goed, haar aanrakingen deden mijn lul weer steigeren en als ze me onder de handdoek grijpt voelt ze het voorvocht en vraagt of ik haar echt zo opwind? Als een Roemeen lieg ik en zeg dat dit zeker zo is.
    Ik ga me toch even douchen, want mijn lul moet toch even in het sop. We gaan naar kamer 2 met een jacuzzi, ik waande me Knaktuut in Haus Panthera en wilde best er een uur van maken. Maar helaas werkte de jacuzzi niet. Maar het zeker een uur met Lorena. Een meisje met een figuur van een 16-jarige en een gezicht van een 18-jarige, maar ze is over de twintig en een profi. Ee zeer realistische DVP die goede service geeft en op een bepaalde manier heel eerlijk overkomt zeker als Roemeense. Geen poespas of nep gedoe. Gewoon lekkere seks. Zoenen heerlijk, lichaam heerlijk, kutje super schoon en heerlijk om te beffen. Daar ook mee begonnen, want ik wist dat ik gewoon snel zou klaarkomen. Ze gaf aan beffen lekker te vinden, geen fake geluiden, maar na een 15 minuten een trilling en dat was het. Even uitblazen voor haar, inspannend zo'n befbeurt....
    Nu was het mijn beurt zegt Lorena en duikt tussen mijn benen, en dan krijg ik toch de mooiste opmerking van mijn Clubleven: Dit is toch de lekkerst ruikende lul die ik jaren heb geroken! Ik had het laatste restje van Fabian zijn douchegel gebruikt en die gaf deze reactie, ik moet zeggen dat ik er rood van aanliep. Maar ze meende wat ze zei en vertelde even wat ervaringen waar je lul eigenlijk uren slap van blijft als ik een MVP (Man Van Plezier) was.
    Pijpen was lekker, misschien kon het iets harder, maar wat ze daarna deed was eigenlijk beter. Met heel veel spuug speelde ze met mijn lul en dat was met zoveel gevoel dat ik al bijna klaarkwam. Maar voor het principe wil ik neuken, ze had een rode condoom, die zijn iets groter en prettiger. zelf heb ik in mijn tas Durex voor iets grotere lullen, maar niet bij me. Ze begint me te bereiden en neukt me, daarna kronkelt ze voor haar eigen plezier rond mijn lul en lijkt voor een tweede keer te komen. Als ik ernaar vraag is het gewoon omdat ze het lekker vind, en zo vaak wil ze niet komen.
    Ze buigt voorover en likt aan mijn tepel, dat is normaal echt mijn ding, maar ik wil terug naar dat spuug spelletje. Als ik ik dat en naar een extra vraag weet ik dat ik ga genieten. In het gezicht klaarkomen en in de mond is mogelijk, nou als je weet dat ze uitziet als een buurmeisje die je normaal dus niet legaal mag neuken, wordt dit een prettige ervaring.
    Het spuug spelletje laat ik zolang mogelijk doorgaan, tot ik echt niet meer kan. Ik ga op het bed staan, Lorena onder me knielend wachtend op mijn lading. Ik was in de vorige dagen al iedere dag 2 keer gekomen en verwachte niet veel, maar er kwam een voor mijn gigantische lading uit, het eerste schot over haar hele gezicht en haar, de rest tegen haar wang en in haar mond. Wat een genot, lang niet meer zo lekker klaargekomen. Jammer dat Lorena mijn lul niet meer in de mond nam en het laatste restje eruit zoog. Maar ach, we kunnen in een Sauna club geen pornofilm sessie verwachten.

    Alles bij elkaar toch 1,5 uur op de kamer geweest, beide genoten en als ik afreken toch wat trinkgeld erbij. Douchen, eten en nagenieten van de lekkere sfeer met Duitse schlagers en 50-jaren muziek en als daar zelfs Roemeense dames op gaan dansen, is het toch tijd om te vertrekken.

    Ik ben in totaal ben ik 10 uur daar geweest, een kut sessie gehad en een heerlijke sessie gehad. Maar totaal gewoon genoten van een lekkere dag in Samya. Volgende week weer!

  4. Onderstaande 11 leden hebben Carlitos bedankt voor deze bijdrage:

    aamu (25 september 2014),bergm550 ( 2 oktober 2014),bob0808 ( 7 oktober 2014),KanariePiet (25 september 2014),Mr Pussy ( 3 oktober 2014),rmjhexe (25 september 2014),saralai (12 oktober 2014),Shaggie ( 7 oktober 2014),Sjeufke (25 september 2014),Wijze grijze (25 september 2014),Willi69 ( 2 oktober 2014)

  5. #604
    Geregistreerd
    12 juli 2009
    Last Online
    6 september 2022 @ 00:21
    Berichten
    123
    Discussies
    1
    Thanks
    163
    Thanked
    280 in 57 posts

    Standaard

    Tolle 10-Jahres-Geburtstagsparty im Samya


    Hallo,

    es wurde ja wenig Werbung gemacht, jedenfalls habe ich es zumindest erst einen Tag vorher mitbekommen und spontan Lust darauf gehabt:

    Das Samya lud am gestrigen Mittwoch zur 10-Jahres-Geburtstagsparty!

    Und da ich diese Woche Urlaub habe, kam mir dieser Termin unter der Woche sehr recht, zumal er bei mir mit der Hoffnung verbunden war, das es unter der Woche dann vielleicht doch nicht ganz so voll wird...

    Ankunft gegen 15 Uhr, von Partystimmung/flair noch nichts zu sehen. Stattdessen waren noch fleißige Handwerker emsig am arbeiten. Und sowohl die männlichen Gäste als auch die Mädels waren bis dahin nur in geringer Anzahl zugegen.

    Naja, die Zeit nutzte ich dann erstmal, einem neuen Gast das Samya zu zeigen. Dabei kam ich jedoch selbst aus dem Staunen nicht mehr heraus. Ende Mai war ich zuletzt da, es ist noch einiges passiert seitdem. Sämtliche Zimmer wurden komplett renoviert und völlig neu gestaltet. Vielleicht ein bißchen zu steril, dennoch war ich beeindruckt. Ganz besonders von meinem einstigen Lieblingszimmer Nr.3, einfach nur WOW! Jetzt Luxus pur und mit einem Riesenwhirlpool. Auch Zimmer Nr. 2 jetzt mit Whirlpool. Die Benutzung dieser Zimmer sind jedoch künftig wohl aufpreispflichtig. Sehr gut gefiel mir auch Zimmer Nr.1, da war einfach mehr Farbe drin, zudem ein sehr schönes großes Rundbett. Insgesamt mein Kompliment, toll geworden!

    Auch das komplette Treppenhaus jetzt neugestaltet, sieht edel aus! Den Rest kannte ich ja schon, der neue Hauptraum, Empfang, Umkleiden, die neuen errichteten Zimmer im EG, das Restaurant, der Außenbereich etc. Im Samya ist nichts mehr wie es mal war, das ist jetzt ein richtig toller, schmucker Club mit tollem Ambiente geworden. Vielleicht fehlt ein wenig die Gemütlichkeit von früher, aber ich finde es jetzt trotzdem deutlich schöner. Das einzige was ich vermisse sind die Getränkeschränke von früher. Die waren so praktisch. Kann man da nicht irgendwo doch nochmal so einen plazieren? Nicht nur ich fände es toll...

    Nach dem Rundgang machte ich mir es dann draußen auf der neuen Außenterasse im 1 OG gemütlich, das Wetter lud regelrecht dazu ein. Und dann füllte sich so ganz langsam das Samya, auch viele Mädels kamen so ab etwa 18 Uhr, und auch da sage ich nur WOW!
    Fast ausnahmslos toll zurechtgemacht in supersexy Abendgarderobe. Vergleichbares habe ich nur einmal bei einer Silvesterparty im Globe erlebt. Ich finde sowas einfach nur toll. Sowohl qualitativ als auch quantitativ bestens, so um die 60 Mädels könnten es gewesen sein.
    Die Handwerker waren da auch nicht mehr zu sehen und das Samya wurde festlich geschmückt. Allmählich kam die berühmte Samya-Abendpartystimmung auf, es gab Livemusik, die ich absolut toll fand.

    Ein erstklassiges Büffet wurde dann so gegen 19 Uhr freigegeben, und entgegen meinen sonstigen Gewohnheiten stürzte ich mich als einer der ersten darauf, ganz einfach, weil ich einen Mordshunger hatte. Absolut vom feinsten.

    Es wurde voller und voller, gegen 22 Uhr dann eine etwa einstündige Unterbrechung im Hauptraum. Die Besitzer, das Bruderpaar Ali und Hakan hielten bewegende Geburtstagsreden, die 10 Jahre wurden Revue passieren lassen. Ein Gast der ersten Stunde erzählte von den extrem schwierigen Anfängen des Clubs (die hatten aber auch andere Clubs wie GT usw.). Danach folgte eine Tombola mit 50 Preisen. Keine Kracherpreise, dafür aber eben in der Anzahl mehr, was ich auch gut fand. Ob Eintrittsgutscheine, Zimmergutscheine, Champagner oder Elektroartikel. Nur den Wasserkocher, den wollte irgendwie keiner. War schon auffällig, das die Gewinnnummern dafür angeblich nie jemand von den Tombolaanwesenden hatte...

    Beim zweiten Hauptpreis angekommen schlug dann auch meine Stunde... Eigentlich aber kein Wunder, wenn eine hübsche Blonde (die Thekenkraft Andrea) die Lose zieht, dann sollte auch ein Blondinenschatz beglückt werden. Gesagt, getan, ich war um einen Laptop reicher...

    Danach wieder tolle Partystimung, der Hauptraum wurde mit goldenen Papierschnitzeln vollgedonnert und irgendwann wurde dann von zahlreichen Mädels zusammen die riesige symbolische Geburtstagstorte angeschnitten.
    Nach der Tombola ging dann auch der Run auf die Zimmer los, die Mädels mußten Akkordarbeit leisten. Lustig war es zu der Zeit im Kino. Die Fußballübertragungen stockten immer wieder, so das die anwesenden Herren (mich eingeschlossen) unter der Moderation eines absoluten Spaßvogels sich den Pärchen widmeten, die im hinteren Bereich notgedrungen (weil alle Zimmer besetzt waren) ihre Session verrichteten...

    Ja, und was war mit mir, mädelstechnisch? Ein schwieriger Abend! Drei Topblondinen nach meinem Geschmack waren da, die an dem Abend bezaubernd aussehende Derine trug ihr Näschen leider mal wieder zu hoch, was mich abtörnte es zu wagen, sie anzusprechen. Die anderen zwei dauerbesetzt und dauergebucht. Andere wollte ich einfach nicht, da war ich trotzig.
    So hatte ich mich gedanklich schon damit abgefunden, diese Party ungepoppt zu verlassen und mir als Trostpflaster mehrmals den Bauch regelrecht vollgefressen. Als er kurz vor dem Platzen war, schlug meine Stunde doch noch. Gegen 1:30 Uhr sichtete ich doch Tamara plötzlich und das allein. Blitzschnell erfasste ich meine Chance, sprach sie an. Die Gute war wirklich regelrecht fertig und k.o. und dennoch gab sie mir ihr Jawort für eine halbe Stunde .
    Die wurde für uns beide ziemlich anstrengend, ja auch für mich, ich kämpfte mit meinem vollen Bauch. Aber es war lustig und mit letzten und vereinten Kräften kamen wir (naja ich..) zum Höhepunkt. Tamara kann ich noch nicht abschließend bewerten, dennoch: Ich finde sie toll. Toller, hingebungsvoller Service und optisch einfach voll mein Typ, weder mollig noch ein Hungertuch und ein sehr schönes Gesicht. 19 Jahre jung und deutsch.

    Nach dem Kraftakt mit Tamara war für mich dann die Party gelaufen. Obwohl ich absolut kein Partytyp bin, ich fands einfach nur toll! Und Gott sei Dank hat das Samya nicht den Mist anderer gemacht, die für solche Partys oftmals Gangbangveranstaltungen mit abgetakelten Pornosternchen arrangieren, die mMn einfach nur noch peinlich sind.

    Und bei dieser Gelegenheit: Ein Danke an das Brüderpaar Ali und Hakan für die tolle Party, eine Bewunderung für das, was sie in diesen zehn Jahren aus diesem Club machten und (nicht nur meine) Feststellung, das man im Samya nicht wie ein Gast sondern eher wie ein Freund behandelt wird. Ich kenne keine vergleichbare Club-GL, die mir sowas von sympathisch ist.

    Gruß vom
    Blondinenschatz

  6. Onderstaande 6 leden hebben Blondinenschatz bedankt voor deze bijdrage:

    bergm550 ( 2 oktober 2014),saralai (12 oktober 2014),satanic surfer ( 6 oktober 2014),Shaggie ( 7 oktober 2014),Stief ( 2 oktober 2014),Willi69 ( 2 oktober 2014)

  7. #605
    Geregistreerd
    29 maart 2011
    Last Online
    19 februari 2017 @ 23:18
    Berichten
    817
    Discussies
    12
    Thanks
    2.195
    Thanked
    2.253 in 541 posts

    Standaard

    Vrijdagavond Samya avond. Na een rustige donderdag avond een maand geleden viel het dit maal gewoon beter op vrijdag. Zoals altijd op vrijdag gewoon nog werk te doen. Het aantal halve dagen dat ik kan creëren door middel van werk op andere tijden te doen blijft iets gelimiteerd. Dus at ik wat op mijn werk rolde om even na 7en het restant van de file in.

    Een kleine 2 uur later kwam ik bij het Flintstones hotel in Godorf aan en nog een klein half uurtje later overhandigde ik de grote vriendelijke bodybuilder van Samya een stuk hollandse kaas. Verbaasd keek hij mij aan, maar herinnerende zich toen dat hij me op het hart had gedrukt om een goed stuk kaas de grens over te smokkelen.

    Omkleden en naar de bar voor biertje waar ik al snel aansluit bij een illuster gezelschap van Vendezz, KanariePiet, Ricardo Banana & Dhr. N.. Ze houden een pretparty alvast voor de verjaardag afgelopen vrijdag. Het bier vloeit rijkelijk. Dames dienen zich aan voor kleine besloten feestjes en op een moment zie ik om mijn ooghoek de dame die mij een maand terug tot lang na sluitingstijd heeft doen wachten in Babylon. Niet per se op haar wachten, maar met de vriend die voor zijn kamer nog riep: “Wacht je wel op mij?”, omdat hij wilde blijven crashen op mijn hotel. Als ik van te voren wist dat ze 3 uur wegbleven had ik wellicht minder snel toegestemd (of een sleutel verstop plaats verzonnen of zo).

    Mijn oog viel dus op Elena (ex-Samantha uit Babylon); Blond, Roemeens, iets van 1.70 , normaal figuur en ergens midden 20 of zo. Een Roemeense variant van de polonaise later liep ze in de grijpgrage handen van de mannen om ons heen en belandde op mijn schoot. Stelde zich voor als Elena en ik vroeg wat er mis was met Samantha. Even snel schakelen en ze wist ook weer wie ik was. Een sleutel vraag werd in de zelfde zin gekoppeld. Deze ontweken en gecounterd met een drinkenvraag. Deze werd door haar verdraaid met een betaald drankje. Gecounterd - met een open vizier - door een prijsofferte. Hoewel 5 euro best te doen was, bleek mijn uiteindelijke troef toch te zijn dat ik naar de lockers moest om 5 euro uit mijn kluisje te halen. Op die lange weg zou ik natuurlijk makkelijk verschalkt kunnen worden door een of ander mokkel dus wilde mevrouw even niets. Voor de heren en mijzelf een goudgele rakker gehaald. KanariePiet lag al weer op kamer met een rebound-roemeentje dus ging het ondergetekende makkelijk af met 4 glazen.

    Drankje op en met Elena naar kamer vertrokken, puur op de goede verhalen of eigenlijk het lange wachten in Babylon. Sjah dan valt er over de kamergang niet veel te zeggen, Elena heeft een volledig service pakket, maar niet helemaal mijn kleursmaak. Dus na een minuut of 20 had ik het wel gezien. Nog even gepraat op kamer wat allemaal wat natuurlijker aanvoelde dan wat voor kamer door moest gaan. Nee niet mijn type vrouw. Zij kreeg het idee dat ik misschien nog meer ontspanning nodig had en stelde voor boven even te zitten en zo kon ze alsnog mijn ‘geld ligt in het kluisje’ overtroeven.

    Bij de kluisjes afgerekend, lekker lang gedoucht en ik kwam Elena boven in de bar weer tegen. Ze stond al op de uitkijk. "Als ik zijn vriend drie uur op kamer krijg dan moet ik gewoon bij deze ook de juiste knopjes zoeken", zal ze gedacht hebben. We haalden de drankjes en ze leidde me door de bar naar een groepje vriendinnetjes van haar. Ik werd keurig voorgesteld, maar de enige naam die ik nog weet is Anna. Jong spring in het veldje, Roemeens blond tienertje van 20, nam haar tieten in de hand en vroeg “You like? “. Ja, kan dat moeilijk ontkennen. Dus ja ik houd wel van (jouw) tieten, vertelde ik haar.

    Anna dichter op mij en liet zich uit als een prima knuffeldiertje. Elena danste erop los en ontdekte dat ze me goed geplaatst had aan de hand van de paal in de badjas. Na een ruim half uur stond er niets anders op om Anna mee te vragen naar een iets meer privé plekje. We waren beiden al warm gedraaid en bestegen de mooie nieuwe trap om te geraken in een verbouwd kamertje 8. Het is wel fijn zo’n groter kamertje voor een langer verblijf. Anna trok haar visnetje uit en ik hielp met haar BH om vervolgens haar mooi C cup in mijn handen te hebben. Kussen en tongzoenen ging voluit en de kamer was eigenlijk een soort trio - met 1 dame. Het ene moment was ze de actrice die Anna uit Italië speelde. Het andere moment kwam een verschrikkelijk lief Roemeens meisje boven drijven. Dan nam Anna weer een beetje de leiding als vamp in de club en dan weer het Roemeense schatje. Heb met beide dames denk een uurtje gekamerd, per stuk dan wel.

    Details over kamerhandelingen zijn voor mij niet zo interessant. Condoom ombrengen gaat nog niet automatisch en dat geeft je ook wel een idee voor hoe de sessie kan zijn. Nieuw jong meisje, nieuw in het vak. Viel van verbazing bijna van het bed toen ik haar in het Roemeens begon te beantwoorden. Had ze zichtbaar nog niet meegemaakt en ook het kunnen overtuigen dat een kamer dus ook gewoon langer dan een half uurtje kon duren. Eenmaal daaraan overgegeven was het een pracht avond. Nog even in de bar met haar zitten knuffelen tot sluitingstijd. Moest nog een beetje denken aan een recensie die ik laatst las en de schrijver zich onder de douche bedacht wat een ellende er nog allemaal over dit onschuldige meisje heen zou komen. Getriggered door showtje wat op het podium wordt gegeven met een dame en een slagroomspuit. Een dronken jonge Duitser met petje en tshirt aan staat ook op het podium, maar heeft een slagroom allergie of zo. Anna kijkt mij aan en geeft aan dat ze dit niet normaal vind. Nee, denk ik. Het is inderdaad wat tam.

    Nog naar meneer en mevrouw KanariePiet gezwaaid. Ricardo en Vendezz gedag gezegd bij de kluisjes. Mijn nummertje en naam op een blaadje achtergelaten bij de Milf bij de receptie voor de 5e maal en rustig naar hotel gereden om me voor te bereiden op het feestje in Babylon de volgende dag.

    Een summier ontbijtje later reed ik met het zonnetje schijnend en het dakraampje open over de Duitse Autobahn en voelde me nog wel een beetje verliefd op Anna en haar Roemeense vriendinnetje ... Op naar Babylon, waar het weekend zich vorderde.
    Laatst gewijzigd door aamu; 4 oktober 2014 om 13:12

  8. Onderstaande 15 leden hebben aamu bedankt voor deze bijdrage:

    Ace2 ( 6 oktober 2014),Again and Again ( 4 oktober 2014),bob0808 ( 7 oktober 2014),cavediver ( 4 oktober 2014),jacky pakutra ( 4 oktober 2014),KanariePiet ( 4 oktober 2014),licky luke ( 4 oktober 2014),Mr Pussy ( 4 oktober 2014),Oudebelg ( 4 oktober 2014),Ricardo Banana ( 6 oktober 2014),rmjhexe ( 5 oktober 2014),satanic surfer ( 6 oktober 2014),Shaggie ( 7 oktober 2014),Wijze grijze ( 4 oktober 2014),Willi69 (12 oktober 2014)

  9. #606
    Geregistreerd
    2 mei 2011
    Last Online
    22 april 2024 @ 16:02
    Locatie
    Veel te ver van Duitsland
    Berichten
    3.687
    Discussies
    220
    Thanks
    1.695
    Thanked
    6.331 in 1.624 posts

    Standaard Avondje Samya

    Eigenlijk was ik niet van plan om dit weekend naar Duitsland af te reizen, maar op de een of andere manier kreeg ik zo tegen het einde van de week ontzettende zin om te clubben… en zowaar bleken de treinkaartjes (auto niet beschikbaar) nog alleszins betaalbaar. Zaterdagochtend nog een paar verplichte nummers, een voorspoedig ICE tripje, inchecken voor de overnachting en zo rond vieren in een overvolle tram gestapt. In LR heb ik wel eens een dame zien lopen die ik daarvoor in de S-Bahn had gezien… maar het was nu toch wat vreemd toen halverwege een oud kamergenote instapte. Toch de vraag of je zo een meisje met rust laat of “gezellig samen” naar de club loopt, zeker als je nauwelijks met elkaar kunt communiceren… tegen de tijd dat ik uitstapte zag ik haar nergens meer en toen ik rechtsaf sloeg naar de club zag ik haar samen met een collegaatje op een afstandje volgen. Zullen de twee minst hoerig gekleede dames in die tram zijn geweest. Ook grappig dat ze een uur of twee meer nodig hadden om in de bar te verschijnen dan ik.

    Ik had gedacht weinig bekenden tegen te zullen komen, daar vrijdag de forumdag was geweest… maar toen ik met mijn eerste bakkie rustig naar het terras wandelde liep ik direct tegen een bekende Nederlands sprekende Waal op, die met een stel knoflooksprekers op pad was. Later ook Knabbel nog ontmoet; altijd leuk om een gezicht bij een bekende naam te kunnen plaatsen. Genoeg mogelijkheden om wat om me heen te lullen dus.

    Het was allemaal nog tamelijk mat - en dat zou het ook nog lang blijven – met zo op het eerste gezicht een niet echt imposante line up. Eigenlijk een handvol dames die ik wel eens gekamerd had, zonder directe behoefte voor herhaling, een handvol die al eens waren afgevallen en dan nog een aantal die door associaties een rood lampje boven het hoofd hadden. Het zegt genoeg dat de minder dan modelige Poolse dames meteen dauergebucht werden toen ze verschenen. Er was dus weinig dat een vroege kamergang in de sterren zette.

    Na een uurtje of zo plofte Candy naast me op de bank. Best een leuk meisje om wat mee te kletsen, maar de getimede kamergang van 15 minuten (van bar naar bar dus) eerder gaf me weinig hoop (net zoals eerdere berichten). Zoals gezegd een aardig praatje, al kan ik nou niet zeggen dat de erotische spanning enorm werd opgebouwd… vrijdag was het half 6 geworden en dus was er van slapen niet veel terecht gekomen, eigenlijk was ze op weg naar boven om de haartjes te wassen – dat was wel weer eens nodig, terwijl ze een plukje rondzwaaide; ik zal haar niet tegenspreken – ze had last van hoofdpijn… ik verwachtte al bijna dat ze niet eens wilde kameren. Toch viel opeens de kamervraag; het idee dat ze daar niet helemaal fris voor was werd makkelijk weggewuifd onder het mom: zo een kamertje draai ik op de automatische piloot (toegegeven, mijn interpretatie:wink. Het mezelf makkelijk gemaakt door een service gerelateerde vraag en na een zuchtende tongzoenweigering, wenste ze me veel succes bij het vinden van “liefde” in de club (helaas inderdaad nog wel eens een issue in Samya). Ze verdween hierna een paar uur en kwam daarna weer fris en met weelderige haardos de club rond dansen; dat ze de rest van de avond mij geen blik waardig gunde mag vanzelfsprekend zijn.

    Voor de rest was de meest interessante vrouw theke Jasmine, die naast een leuk koppie ook ontzettend vrolijk druk was te wezen (en poogde Italiaans over te komen, behalve de pula’s die door de lucht vlogen als ze eens iets liet vallen). Toen later een bekende zei dat “de theke van vanmiddag” aan de juiste kant van de bar stond, was de opwinding groot… om er al snel achter te komen dat het de andere "theke van vanmiddag" was. De “werkende” meisjes lagen voornamelijk in de banken en ik had het er later met de landgenoot nog over dat zelfs een beetje oogcontact maken een uitdaging was. Zo keek Anka – waar ik goede dingen over had gehoord – me consequent aan alsof ik net haar puppy had geschopt.

    In de avond kwamen er wat interessantere meisjes binnen, waarbij Poloma en Olivia direct door wat kerels met flessen werden geschaakt (kennelijk zonder dat er veel gekamerd werd)… en rond tienen kwam ook Nieky ons met haar aanwezigheid verblijden. Weer met zwart haar en aangezien het voor de rest niet echt opschoot, meteen maar even dag gaan zeggen. Lekker even dat lijfje in mijn handen en aangezien we de vorige keer – in haar geval boos - hadden geconstateerd dat wel heel lang niet meer gekamerd hadden, vond ik dat we daar wel weer eens verandering in konden brengen. Tja, eerst een lachje… maar iets met een andere client, maar als die niet wilde zou ze met een sleutel komen. Heerlijk om even als alternatieve optie benoemt te worden. Voor de rest ook geen idee wat ze nou ging doen en ik nam dus nog maar een biertje. Ze bleef eventjes weg en daarna stond ze weer vrolijk te dansen; een paar uur later zwaaide ze nog even vrolijk naar me, maar over die kamergang heb ik nooit meer wat vernomen. Whatever.

    Inmiddels al tegen elven en ik was weer eens gesommeerd door Melly, waar ik enkele bezoeken geleden een buitengewoon middelmatige kamer mee had. Sindsdien wel altijd heel leuk in de bar en altijd leuk om een beetje meet te geinen, ook lief hoe ze samen met enkele anderen de een traantje latende Cala beknuffelden (jarig zijn is soms vooral eenzaam). Dus met de verwachting van een wat betere klik maar op herhaling.

    Aan de ene kant zeker een leukere verstandhouding, maar voor de rest nog steeds middelmaat troef. Het begon al geweldig met Melly op de buik in de “massagehouding”, vooruit eventjes dan. Daarna een beetje zoenen – zonder noemenswaardig gebruik van de tong – en op zich wel lekker om haar boven op je te hebben liggen. Een beetje langs het poesje strelen, met meteen de opmerking dat het bij de buitenkant moest blijven… dat eikelde een tijdje door en na een goedgemutst discussietje over al dan niet tongzoenen, gaf ze me zowaar een lange tongzoen (welke echter niet speciaal goed was). Inmiddels al een half uur op de kamer zonder echt iets te hebben gedaan en voor die paar tientjes wilde ik wel even kijken of het nu wat beter zou worden. Dat viel dus weer tegen, want op een paar kleine schermutselingetjes na was het wel weer over met het bekken. Ik kan me niet herinneren dat ze gepijpt heeft, maar ik kreeg wel een mooie oranje billyboy over mijn willy. Bij het neuken weinig zoenen, maar voor het overige behoorlijk close. Veel lichaamscontact en eigenlijk deed ze haar best zich steeds steviger tegen me aan te drukken. Op zich best leuk en na een tijdje in missionaris billy volgeblaft. Nou ja, doel volbracht… maar verdere herhaling lijkt me tamelijk uitgesloten.

    Op de trap naar beneden hoorden we de happy birthday klanken voor Cala en zo rond middernacht was er eindelijk een beetje sfeer in de toko. Heeft misschien ook te maken met de dj die begon met Duitse Schlagers (op verzoek van moffen die in voetbalshirt rondliepen) en daarna een stamgast de kans bood om in een of ander pakje vals liedjes te zingen. Tja… gelukkig had de grote baas inmiddels de manele aangezwengeld.

    Op de paar beroemde namen na, kreeg ik nou niet de indruk dat er heel veel servicekanonnen rondliepen en zag een tweede ronde niet echt plaatsvinden. Wel was vrolijke Olivia kennelijk niet meer bezet en stond met een ieder die wilde te dansen. Toen ik een biertje haalde kreeg ik ook haar kont in mijn kruis en had al snel ook handen op de topless tietjes. Lekker een tijdje gedanst met dit super vrolijke en lekker fysieke tienertje. Samen meegeblerd met een Roemeentje dat op het podium dat Titanic liedje van Celine Dion ging zingen (best goed en een stuk beter dan die Duitser eerder). Een beetje dansen zonder verder vervolg is tamelijk standaard in Samya, maar als je als dvp met je kont een stijve piemel heen en weer aan het wippen bent mag je best vragen of er interesse in een kamer is. Dat gebeurde dus niet en na nog een beetje geinen ging ze even naar de wc, om daarna met een Fransoos om haar heen terug te komen.

    Nog maar wat rondgehangen, naar dansmeisjes gekeken en rond een uurtje of half drie ging ik eens zweet, gemorste drank en rook van me afspoelen… en bedacht dat ik me misschien ook maar eens moest gaan omkleden. Bij de trap waren de net uitgeneukte Candy en Olivia met elkaar een het kloten en ik hoorde een Roemeense uitroep – naar ik dacht voor die Fransman die net naar boven kwam – die bij herhaling voor mij bleek. Kennelijk had Olivia de smaak te pakken en wilde weer naar een kamer. Ik keek even onder haar handdoek en wees haar er op dat de poes nog niet eens gewassen was; natuurlijk sprong ze onder een verontwaardigd gilletje snel weg… maar dan wel op zo een manier dat ze meteen daarna haar armen om je nek heeft. Ik vervolgde mijn weg om te gaan douchen en hoorde bij het afdrogen de twee meiden giebelen in die poesdouche bij de sauna. Natuurlijk even gaan kijken en Candy – die haar topje niet eens uit deed en alleen met de douche haar poes stond uit te soppen - dacht kennelijk dat ik wilde “kijke-kijke-maar-nie-kope” en riep het een of ander naar me… maar ik was meer bezig met lekkertje Olivia en zei toen Candy bleef doorgaan (niet echt boos overigens) dat ik haar boven wel zou zien. So much voor de voornemens om op een redelijke tijd af te taaien.

    Leuk meisje hoor die Olivia, maar ze had een wat vreemde uitwerking op me. De rest van de avond was tamelijk onkarakteristiek voor me. Toen ze een paar minuten later ook boven kwam, ging het natuurlijk direct naar mij toe… en binnen no time stonden we samen op het podium te dansen. Gelukkig was ik niet de enige mongol, met de eerder genoemde zuiderburen die er ook stonden… net als een wat nuks kijkende Nieky. Not my problem en lekker aan mijn vrolijke tienertje staan frunikken. Na een paar liedjes werd ik weer van het podium getrokken en stond ik plotseling rode wodka-red bull’s te bestellen… ik geloof dat dit de eerste keer is dat ik voor een kamergang drank voor een dame sponsor. Snel daarna naar de kamer… wat dan ook weer zonder specifieke reden meerdere uren ging duren.

    Nou was dit niet mijn eerste kamer met Olivia: ongeveer een jaar geleden was ik met een ontzettend nieuw – en toen nog roodharig – meisje naar de kamer gegaan, dat toen alleen Roemeens sprak en constant bij Poloma rondhing. De kamer begon toen heel voorzichtig… en eindigde in eindeloos en sloom tongzoenen. Inmiddels spreekt ze redelijk Engels – en geen Duits, wat mij dan weer verwondert – al gooit ze er regelmatig wat Roemeens doorheen. Verbazingwekkend genoeg herinnerde ze zich nog dat we al eens op de kamer waren, al wist ze niet meer precies hoe en wat. Geinig wat over gekletst - haar woorden: “toen was ik afwachtend, nu spreid ik voor iedereen mijn benen” – en enkele “scenes” van de vorige kamergang nagespeeld.

    Op de kamer dus nog steeds vrolijk en niks geen idee om een “programma” af te gaan werken. Ze plofte rechts van me op het bed en gooide meteen haar linker been om me heen; een vervolg op dat lichamelijke dat ze in de bar heeft en als bonus meteen een poes waar je mee kunt spelen. Tongzoenen is niet dat langzame eindeloze van de vorige keer, maar meer aggressieve aanvalletjes waarbij je af en toe ook nog eens in je lippen word gebeten. Wel leuk en vaak genoeg aanwezig, zonder nou super GFE gevoel te krijgen. Vingers in eerste instantie niet naar binnen, ergens halverwege een kwartiertje druk tongen terwijl ze een vinger bereed, daarna weer “not inside”. Neuken kon alleen in standjes die vermoeiend zijn – al beter dan de vorige keer toen alles te mare voor haar pizda was – en daar was ik zo tegen vieren ’s nachts snel klaar mee. Pijpen ook hier niet aan bod gekomen en het is mij ook niet geheel duidelijk waarom ik wel een keer of vier aan haar kut heb liggen likken. Ook veel te laat om daar veel moeite in te investeren, dus al snel naar haar kontje toe… wat er altijd voor zorgt dat ze je snel weer naar boven trekt en je boos vertelt dat ze niet gaat zoenen met een tong die net in haar kont zat. Gelukkig is ze steeds net op tijd. Eigenlijk dus voornamelijk liggen kloten, waarbij ze dan wel regelmatig lichaamsdelen op een onbehoorlijk geile manier tegen je aan drukt. Vaak in een soort lepeltje-lepeltje, met gespreide benen en een poes om aan te frunikken, terwijl ze haar poes langs je piemel schuurt. Af en toe een tijdje tongzoenen, of in de tietjes knijpen, aanhoren wat een “nebunule” we zijn, een aantal peuken en in ieder geval lol. Hoewel ik steeds heb liggen ontkennen tot sluitingstijd op de kamer te blijven, was het op een gegeven moment gedaan met de muziek… met weinig haast breiden we er ook een einde aan en eenmaal beneden was de bar al leeg; het was dan ook al ruim voorbij vijven. Leuk meisje dus, maar niet speciaal geweldige service en ik heb geen idee waarom dit niet in een uurtje kon…maar goed.

    Betaald en meteen naar de U bahn vertrokken, die me tegen zessen bij het hotel bracht voor 3 heerlijke uurtjes slaap. Blijft gezelig in Samya, al blijft het niveau van de seks steeds verder achter bij de andere clubs waar ik heen ga.
    Laatst gewijzigd door vrije jongen; 6 oktober 2014 om 18:44

  10. Onderstaande 14 leden hebben vrije jongen bedankt voor deze bijdrage:

    Ace2 ( 6 oktober 2014),Bosco ( 6 oktober 2014),Champollion ( 6 oktober 2014),Costana ( 6 oktober 2014),Don Rudo ( 6 oktober 2014),KanariePiet ( 6 oktober 2014),Knabbel ( 6 oktober 2014),Mr Pussy ( 6 oktober 2014),Pistol Pete ( 6 oktober 2014),saralai (12 oktober 2014),satanic surfer ( 6 oktober 2014),Shaggie ( 7 oktober 2014),Wijze grijze ( 6 oktober 2014),Willi69 (12 oktober 2014)

  11. #607
    Geregistreerd
    3 januari 2013
    Last Online
    18 oktober 2017 @ 16:27
    Berichten
    139
    Discussies
    11
    Thanks
    30
    Thanked
    294 in 61 posts

    Standaard

    Ich machte mich mal wieder auf den weiten Weg ins ferne Köln, um einen Tag im Samya zu verbringen. Ich kam nachmittags so gegen 18 Uhr dort an und hatte sogar Glück, als ich auf den Parkplatz vor dem Haus fuhr. Ich konnte prompt noch ein Plätzchen ergattern. Bei Betreten des Clubs fiel mir schnell auf, dass sich bereits wieder ein bisschen im Bereich des Umbaus getan hatte. Aber zunächst wurde ich wie immer sehr lieb empfangen.

    Auf dem Weg nach unten zur Umkleide stellte ich fest, dass der Treppenflur mittlerweile gestrichen war und zudem an der hinteren Wand mit einem Frauenportrait dekoriert war. Das schafft schon mal Atmosphäre. Im unteren Bereich ist alles wie zuletzt.

    Nach dem Umziehen begab ich mich dann in den Barbereich, wo schon locker 20 Mädels erwartungsvoll lauerten. Ein weiteres Dutzend saß im Außenbereich und noch ein paar bestimmt auch auf den Zimmern oder in der Mädelsumkleide.

    Ich ließ mich erst einmal an der Bar nieder und verschaffte mir bei einer Cola light einen ersten Überblick. Meine Stammdame war leider für etwa eine Woche in außerplanmäßigem Heimaturlaub, so dass ich mich ausnahmsweise mal anders orientieren musste. Einige hübsche Mädels konnte ich auf jeden Fall antreffen und ich war mir sicher, dass ich zurecht kommen würde, aber ich brauchte erst einmal eine kleine Stärkung.

    Das Abendbuffet war wie immer sehr gut. Es gab Pasta, Hähnchenfilet, Dönerfleisch, Pommes, Gemüse, Fisch, Salat usw. Alles war wirklich gut. Das mit dem Dönerspieß finde ich auch echt gut. Ich glaube es war Hähnchendöner. Kalb wäre auch mal geil und Fladenbrot dazu, aber wie gesagt… Ich finde das so schon super.

    Egal, kommen wir mal zum Wesentlichen… Nachdem ich mich frisch gemacht hatte, begegnete ich bei einem kleinen Rundgang einer alten Bekannte, mit der ich schon mal auf`s Zimmerchen verschwunden war und mit der ich damals eine tolle halbe Stunde mit gutem Service hatte. An ihr gefielen mir schon damals ihre extrem guten „Argumente“, die übrigens nicht getunt sind!

    Kari
    23 Jahre
    Rumänien
    Konversation in Englisch
    ca. 170cm
    KF 36
    D-Cup natur!!!!
    lange schwarze Haare

    Bei unserer ersten Begegnung genoss ich bereits einen wirklich guten Service von Kari. FO war super und beim GV ging sie in allen Stellungen echt gut mit. Küssen war beim ersten Mal nicht so ihrs. GF6 war da leider nicht Programm. Naja, aber dieses Mal überzeugte sie mich erneut mit ihren beeindruckenden Boobs, so dass ich mir ein zweites Schäferstündchen mit der lieben Kari gönnte.

    Dieses Mal wurde alles etwas vertrauter. Sie ließ sogar etwas mehr Nähe zu und kuschelte sich bei unserem ersten Kontakt auf dem Sofa im Barraum ganz süß an mich. Ich hatte daher ein gutes Gefühl und war freudig gespannt auf unser Zimmer.


    Auf dem Zimmer angekommen verpieselte sich Kari zunächst auf`s Klöchen, während bereits die Eieruhr lief. Das fand ich irgendwie blöd. Zum einen war ich rattig auf die Kleine und zum anderen wollte ich auch nicht, dass diese Aktion von unserer Zeit abgeht. Als es dann endlich los ging, war sie anfangs leider einige Zeit sehr passiv. Sie legte sich einfach nur hin und wartete, was passiert. Das mag ich ja gar nicht und bat sie daher irgendwann um FO, was sie dann auch machte. Das kann sie übrigens echt gut. Irgendwann sattelte sie dann auf und bot mir eine gekonnte Reiter. Da es meine erste Nummer an jenem Tag war und es mich irgendwie geil machte, wie diese Traumtitties auf meinen Oberkörper platschten, kam ich sehr zügig zum Finale.

    Glücklich und zufrieden ging ich mit Kari zum Schließfach und überreichte ihr 50 Euro für eine halbe Stunde. Sie erwiderte dann plötzlich, dass es eine volle Stunde war. Ich war völlig verblüfft und wies sie darauf hin, dass ich doch ziemlich schnell „glücklich“ war und es nie und nimmer mehr als eine halbe Stunde war. Dennoch blieb sie dabei und wirkte sehr entschlossen. Ich frage sie noch, ob sie es echt ernst meint. Als sie dies bejahte, gab ich ihr den Restbetrag mit dem Hinweis, dass es dann wohl das letzte Mal mit uns beiden war! Damit trennten sich dann unsere Wege, was ich sehr schade finde.

    Während ich im Untergeschoss duschte, ging mir das einfach nicht aus dem Kopf und ich ärgerte mich sogar ziemlich darüber. Ich fühlte mich abgezockt. Ich bin ja niemand, der wegen 25 Euro rumzetert, aber irgendwie fühlte ich mich echt mies behandelt.

    Naja echt schade, dass es so laufen musste. Ich mochte Kari, aber dass sie mich so abmücken wollte, ist mir irgendwie sauer aufgestoßen. Hätte sie das nicht mit mir abgezogen, wäre ich sicher öfter mal mit ihr verschwunden, wenn meine Stammdame im Urlaub ist. Aber das ist auch der Grund, warum es für mich jetzt kein Beinbruch ist. Wenn ich ins Samya fahre, habe ich fast immer ein festes Date. Daher kann ich das mit Kari verschmerzen. Dennoch finde ich es wichtig, dass es erwähnt wird, was ich erlebt habe. Im negativen Sinne betrifft dies Kari und positiv erwähne ich das Samya im Bezug auf den sehr guten Kundenservice!
    Laatst gewijzigd door Big30; 8 oktober 2014 om 16:35

  12. Onderstaande 2 leden hebben Iubi bedankt voor deze bijdrage:

    Wijze grijze ( 7 oktober 2014),Willi69 (12 oktober 2014)

  13. #608
    Geregistreerd
    12 april 2012
    Last Online
    6 april 2024 @ 06:12
    Locatie
    nog niet in Thailand
    Berichten
    96
    Discussies
    3
    Thanks
    300
    Thanked
    79 in 20 posts

    Standaard

    Persoonlijk vind ik dit een zeer mooie club en aangezien ik al week of 5 op minder dan 8 km overnacht staat deze club regelmatig op mijn lijst om de avond daar door te brengen ipv aan de bar in m,n hotel.

    Dames aanbod enorm en vooral keus genoeg en mooie dames, leuke showtjes s,avonds vooral de Turks-Asia dansjes waarmee de dames ons vermaken, keurige kamers en een ruimte buiten waar je ff uit kan zweten na een heerlijke kamergang.

    Eten ook prima, kortom een zeer mooie club.

    Willem 2 en team van ijsberenforum bedankt voor de vrijkaart.
    Sabai sabai.

  14. #609
    Geregistreerd
    30 april 2011
    Last Online
    21 april 2024 @ 13:02
    Berichten
    4.702
    Discussies
    354
    Thanks
    5.154
    Thanked
    10.150 in 2.566 posts

    Standaard

    5 Jahr Freiercafeparty im Samya:

    zaterdag 15u-22.45u in de dans&fuckclub bij uitstek, degenen die menen dat het in Kaarst party is; think fookin again, kinderspel qua dansmariekens en sfeer maar alla; egal. Schuimwijnontvangst voor schreiberlingen, 35E entree voor FC-leden, rondom 15 uur tombolanummer 52, owkidoki, helaas tijdens de talloze verlosungen geen freifick gewonnen, jammer maar alla, zo is het leven. Club was behoorlijk vol te noemen doch door het ruimere terras en het stengelen der heren en dames niemals echt storend stampvol. Kan zijn dat dit na 23 uur veranderde, doch weinig Turkse bezoekers gezien ditmaal wat kan wijzen op voorkennis der festiviteiten. Ook een beperkte Fransozenverjaardaggroepje, agréable. Stemming gezellig en met een boel gelijkgezinden gekeuveld, met de enige echte Reesbeer gekletst, immer gezellig en de tip richting Roemeense scheen hem wel te zijn bevallen, leuk toch. Avondeten lekker, wel ietje té laat qua timing volgens velen, ss had eens te meer z'n kritiekloze petje op, had eigenlijk niet zo'n honger. Livemuziek met een niet onaardig ogende zangeres, sneu dat ze geen uitzinnig zangtalent was maar alla, beter dan oorverdovende manelemucke denk k dan maar. Sphinx zal na de 6 dames in Bernds de dag voordien wel geschrokken zijn van de 70 dames in Samya, hoe het met hun respectievelijk effect qua motoropblazen gesteld is zal hij u zelf ongetwijfeld berichten in z'n karakteristieke stijl. Ondanks weinig sessiezin na een gekke week toch gezwicht voor een onderdeurtje uit Roemenistan, sinds enkele daagjes daar, voorheen in fkkWorld, ow, risicobuchung en dat klopt, tengevolge na een happyendloze poging tot ras erna een reboundsessie tot algehele tevredenheid...En dan als een haas op speed de toko verlaten gezien verplichtingen elsewhere waar wat te vieren viel top100gewijs voor musicfanaatjes...Dame 1 had een dusdanig ongebruikelijke werknaam dat ie me al ontsnapt was nadat ze 'm had uitgesproken, 1m50, E-cups naturel, behoorlijke tieten op voetjes dus zeg maar, helaas Frankfurtiaanse serviceskills en attitude zeg maar, Dame 2 een servicetopper waarvan aktetas en al effie als dusdanig bekend bij menigeen...Zo, übergezellig dagje, qua looks zit Samya derzeit in het koppeleton in NRW zonder discussie, kamerwachttijden binnen de perken ondanks grote berentoeloop, de bijgebouwde kamers zorgen meteen voor een behoorlijke meerwaarde en ik hoop en meen ook dat dit bijgewerkte euvel om menige topdame langtijdig te kunnen blijven behouden verholpen is en dat de damesselectie sterker wordt, vorige week werden 15 dames buitengebonjourd of richting Mondial gestuurd, mal gucken hoe dit zich alles ontwikkeld...Thanks Freiercafe voor de fijne dag, menige bekannte had al iets te veel gratis cocktails binnen en begon evenveel taalfouten als ss in hun Duits te maken, spoorslags richting elsewhere dus om erger te voorkomen...
    "... two roads diverged in a wood, and i- i took the one less traveled by,
    and that has made all the difference."
    r. frost

  15. Onderstaande 5 leden hebben satanic surfer bedankt voor deze bijdrage:

    "de souza" (20 oktober 2014),aamu (21 oktober 2014),Badslippers (20 oktober 2014),Sphinx (21 oktober 2014),vrije jongen (20 oktober 2014)

  16. #610
    Geregistreerd
    28 oktober 2006
    Last Online
    Gisteren @ 16:25
    Locatie
    Nordschleife
    Berichten
    5.915
    Discussies
    109
    Thanks
    1.347
    Thanked
    8.705 in 2.636 posts

    Standaard Ik kom hier voor mn rust: Fuck n Dance in Samya (18.10)

    "I was walking down the street,
    when out the corner of my eye, I saw a pretty little thing approaching me.
    She said I never seen a man, who looks so all alone. Could you use a little company?
    If you could pay the right price, Your evening will be nice.
    and you can go and send me on my way.
    I said "you're such a sweet young thing, hy you do this to yourself?"
    She looked at me and this is what she said.

    Oh, there ain't no rest for the wicked.
    Money don't grow on trees,
    I got bills to pay, I got mouths to feed
    There ain't nothing in this world for free.
    Oh no I can't slow down, I can't hold back.
    Though you know, I wish, I could,
    Oh no there ain't no rest for the wicked.
    Until we close our eyes for good."


    Heel onkarakteristiek van mij, maar deze racebeer begint zijn avonturen van de afgelopen week met de epiloog. Ik had eigenlijk de gedachtegang om na op vrijdag 17.10 de verjaardagskorting in Bernds te gebruiken (ik was de 13e jarig) nog even te gaan uitrusten in Samya, het komt maar weinig voor dat ik zo'n FC-feestje überhaupt kan bezoeken. Zonder nu al te veel details te willen verraden, maar ondanks een vrij magere damesopkomst ben ik zeer tevreden weggegaan vrijdag (het gezegde blijft staan: je hebt er maar één nodig, maar twee wil ook al eens helpen ). Dus zaterdag laat wakker geworden, ontbijt / lunch naar binnen werken en zo tegen drieeën met de openingstune van een favoriet computerspel nog in mn oren natetterend de auto parkeren aan de Kirschbaumweg. Ik verwachtte er eigenlijk niet zo heel veel van op wat socializen na (laatste keer dat deze racebeer hier was, ging het ook al om een feestje) en dankzij de verbouwingen die op de wat donkere tinten na goed gelukt zijn, voelde ik me in den beginne als de bekende kat die in vreemde pakhuizen ronddwaalt.

    A rare smile

    Dan is het natuurlijk een voordeel als je satanic surfer tegenkomt, die een wat meer ervaren socializer is en me veel meer FC-gezichten kan aanwijzen dan ik zelf zou kunnen uitvogelen. Na wat aan de bar gehangen te hebben en de eerste ronde Freificks aan andere gelukkigen te zien gaan, zijn we met een clubje beren op het terras beland terwijl er op het buffet werd gewacht (het tikt toch wel aan als je slechts een paar boterhammen en voor de rest veel thee en koffie op hebt). De file naar dat buffet nam echter al snel zulke gargantueske vormen aan dat ik en fc-college Ulrich afspraken even te wachten en elkaars plaatsen te bewaken. Lukte uitstekend en aangezien ik vreesde dat "nachschub" nog even ging duren meteen mn bord maar helemaal volgeschept met ravioli, boeuf bourgignon, wokgroenten en een verdwaald varkenslapje. De dames waren dixit een meer taalkundig onderlegde surfer een beetje aan het mopperen dat vele gasten hetzelfde idee hadden als ik (veel socializen weinig op kamer). Een zwarte dame die helaas opgepikt was door kollege Liebling flirtte wel een paar keer, maar daar heb je niet zoveel aan op dat moment. Maar door een tip van de surfer ging ik wel nadenken over een mogelijkheid: Julia heette ze, lang zwart haar, helaas een wat zuinige uitdrukking op dat moment, maar toen ik naast haar neerstreek glimlachte ze vrij snel weer en twee zinnen verder zat ze zelfs te schateren en kreeg ik het verwijt gek te zijn. Dank je voor het bruggetje schat: Gek zijn is gezond!

    Ik heb er maar niet lang om heen gedraaid, we zetten dit elders voort. En de tip van de surfer blijkt helemaal te kloppen. Mijn tong wordt nauwelijks de deur van kamer 9 dicht is liefdevol in beslag genomen en ze weigert hem nog terug te geven, niet als ze bovenop mij ligt, niet als ik haar omrol en al helemaal niet als we bijna van het bed rollen en elkaar stevig blijven omhelzen. Nou ja, uiteindelijk geeft ze hem toch de vrijheid, maar valt ze nu aan met een alleszins goede pijpbeurt die precies goed is na de belevenissen in Bernds, niet te heftig, maar door de diepgang wel degelijk opgeilend. Ik denk iets terug te moeten, maar zoals gewoonlijk overdrijf ik weer met die befpauzes. Ik land weer op mn rug, wordt weer in een tongworstelen terwijl Julia ondertussen een condoom omdoet en in cowgirl op me klimt. En dat ging bepaald niet rustig meer daarna, zoals ze letterlijk op en neer stuiterde, tot ze wat vermoeid raakte en ik haar zelf maar op en neer bewoog (kijk zo is gewichtheffen toch veel leuker nietwaar?) In doggy maakte deze racebeer uiteindelijk een zeer geslaagd programma vol (en het rubbertje ook trouwens) Bam! Conclusie: prima service, leuke meid, wat wil je nog meer? WGSA-rating: 8/10 en een nominie voor de Absolute Beginners award (beste basistest)

    Cracker

    Na dat geslaagde akkefietje dacht deze racebeer eigenlijk de avond rustig te kunnen uitdrijven op de automatische piloot, maar ik ging na het zangintermezzo even beneden een ligstoel zoeken om in alle rust een hoofdstukje te kunnen lezen en wie kom ik daar tegen? Mn favoriete masseuse: Gaby. Na het vertrek bij Bernds heeft ze bij Samya werk gevonden en dat ging ik dus mooi niet laten lopen. Ze had het niet zo heel druk met gasten, dus ik kon langskomen wanneer ik zin had. Bij de verloting van “freificks” die daarna volgde had ik helaas geen geluk, dat had ik trouwens de hele avond niet. Ik had het zelfs het concept niet begrepen, want ik dacht dat het op sleutelnummer, maar ergens had ik een flyertje weggegooid waarop het nummer stond (60, zo bleek, hele avond niet gehoord, dus niks misgelopen). Halfuurtje later stond ik opnieuw bij Gaby, die inderdaad meteen de tijd nam met haar grijpgrage handen alle rsi-knopen te lijf te gaan die zich inmiddels weer hadden opgebouw. Aan de soms akelige 'krak'-geluiden te horen was het ook nodig ook. Alleen voor die massage al zou ik nog wel eens terug willen komen hier. Kostte me €35 goedbestede euro's Toen ik even later de olie had afgedouched en me weer aan stond te kleden tikt fc-kollege shadow me ineens op de schouder. Hij had een geweldige tip die ik maar moest nazoeken. Ik verstond hem helaas niet helemaal, naam klonk als dea of thea ofzo.

    Devil inside

    Toen ik daarna in de bar werd aangesproken door een hoogblonde dame namens thea dacht deze racebeer "safety first", wimpelde haar af en ging het toch nog een keer shadow vragen. Blijkbaar heb ik als dertiger al een gehoorapparaat nodig, want de jongedame die shadow had betoverd heette Eva (hij sprak het als Ewa uit) En ze zag er ook erg mooi uit toen shadow haar aan de bar aanwees, lichtbruin haar, mooi lichaam, leuke glimlach, totaalplaatje klopte. Aangezien op dat moment een paar "showdames" zich amuseerde met de Manele-muziek uit hun geboorteland en Eva vrolijk mee ging doen, liet ik me een beetje meeslepen toen ik er strategisch langsliep. Of ze nu om mn gestuntel of mn enthousiasme moest lachen weet ik niet, maar ik kreeg weer te horen dat ik gek was (oh ja, dan heb je die corpulente Arabier nooit meegemaakt die in LR een compleet dansnummer opvoerde alsof ie voor de nationale kampioenschappen poledancing trainde). Er stonden nog iets van 5 man omheen die eigenlijk niet op een kamer uit waren, maar wiens attenties Eva wel kon waarderen (een masseerde haar nek, een ander stond in het Frans met haar te kleppen). Toen het wat rustiger werd vroeg ik of ze zin had in een kamer en dat werd met weer zo'n mooie glimlach begroet. Ik had het inmiddels warm gekregen dus dook ik voor de pret begon nog even beneden onder de douche.

    En terug op weg naar boven gebeurt me iets grappigs, een van de showgirls van een halfuurtje geleden komt de trap af met een vriendin. Vriendin loopt langs me heen, zij blijft staan, kijkt me indringend aan. Gitzwart haar, zwarte ogen en een wat superieure glimlach, opvallend kenmerk is een hoofdsieraad dat je vaker in jaren 30 films tegenkomt, soort haarband/diadeem achtig ding. "Where you going?" vraagt ze en blijft me strak aankijken. Voor ze me kan zoenen antwoord ik waarheidsgetrouw: "To room six." Ze lacht een beetje spijtig, stapt opzij: "sorry." Normaliter had deze racebeer er zich misschien lullig over gevoeld, die dame was echt een stunner, maar bij wat in kamer 6 op me wachtte verdween dat weer. Natuurlijk moest ik het haar ook nog eens uitleggen, maar ze onderbrak mn verhaal om de zoveel woorden met een plagerige zoen, legt zich dan op bed met haar kont in de lucht en trekt me zo in een omhelzing als ik te dichtbij kom. Ze weet wel heel goed stemming te creeëren, want haar smartphone speelde een of ander Roemeens deuntje dat nu eens niet opzwepend maar vrij rustig klonk tijdens die pijpbeurt waarmee ze me weer wakker kreeg. De muziektic drukte dat echter meer en meer weg als Eva's stijl PSE-trekjes aanneemt en ineens Michael Hutchence het overneemt: "Here comes the woman, with the look in her eye. Raised on leather, with flesh on her mind. Words as weapons, sharper than knives. Makes you wonder, how the other half died." Dat ook Eva een duivelinnetje in zich heeft merk ik zowel in missio en doggy erg goed aan de manier waar op ze blijft opzwepen en tegengas geven. Na nog een afsluitende pijpbeurt en nog wat handeinsatz is motor 2 er ook aan voor de moeite. Bam! Ook deze leuke Roemeense krijgt een Absolute Beginners nominatie, maar de WGSA-rating valt vanwege de omslag van knuffelig voorspel naar hardere sex een half punt hoger uit: 8.5/10

    Mission Accomplished

    Zowel uitgerust, als gesocialized, als lekker geneukt, plus een mooie bonusmassage. Ik zit er toch wel aan te denken Samya op een wat meer reguliere dag te bezoeken, al was het alleen maar vanwege het feit dat Gaby weer bereikbaar is voor massagenoodgevallen. Op de terugweg zette deze racebeer een klassieke radiozender op, die een aantal stukken van Bach liet horen. Toccata und fuge is vooral al orgelstuk en al eens in Rollerball gebruikt als een perfecte tune, maar de vioolversie is ook erg mooi. Ik viel dan ook van mn stoel toen ik een paar jaar geleden ineens een versie te horen kreeg die door Vincent de Moor (producent van o.a. Ferry Corsten) was geremixed tot een tranceversie voor een anime-serie onder de titel Mission Fuga. Never underestimate Bach! Zelfs op het Amsterdam Dance Event kan ie nog meepraten

    "When in doubt... go flat out!" - Colin McRae

    "Never break the Chain" - Fleetwood Mac

  17. Onderstaande 11 leden hebben Sphinx bedankt voor deze bijdrage:

    aamu (24 oktober 2014),Badslippers (24 oktober 2014),biged (26 oktober 2014),Bosco (27 oktober 2014),Dalton (25 oktober 2014),Laatbloeier (24 oktober 2014),noglangnietuitgewandeld (24 oktober 2014),satanic surfer (24 oktober 2014),vrije jongen (23 oktober 2014),Wijze grijze (23 oktober 2014),Znipper (24 oktober 2014)

  18. #611
    Geregistreerd
    21 november 2008
    Last Online
    27 juni 2023 @ 09:47
    Locatie
    mooie stad achter de duinen
    Berichten
    2.953
    Discussies
    105
    Thanks
    3.238
    Thanked
    3.309 in 1.020 posts

    Standaard 1ste keer Samya

    Op aandringen van Ricardo Banana afgelopen zaterdag naar Samya geweest. Voor mij fucking 300 km ver weg. Het zou voor mij de ultieme feestclub zijn met boordevol mooie geile Roemeentjes. Na een reis van op de kop af 3 uur, dankzij weer 20 minuten in de file staan op de Duitse autobaan, kwam ik daar aan om 15:00. Ja rijd lekker door die Duitse autobaan, je knalt het hele jaar al van de ene stau in de andere stau. Een middenbermpje snoeien duurt maar liefs 2 maanden en dan heb ik nog niet eens over dat afslagje maken bij Kaarst wat al 6,5 jaar duurt.

    Ik was er als eerste, en nadat ik me had omgekleed, ben ik de club een beetje gaan verkennen. Het was nog vrij rustig met 20 dames en 10 gasten of zo. Vond het wel raar dat je niet de wifi-code kreeg van de tent, het tijdelijke barmeisje van dat moment vertelde mij dat dat alleen bestemt voor het buro is. Grappig dat de meisjes die voor de bar werken ook beurtelings achter de bar moeten werken. Dus als je kickt op een theke naaien.... kwestie van gewoon ff wachten tot de wisseling van de wacht. Half uurtje later kwamen bob0808, Vendezz en Ricardo Banana binnen. Eerst deden we een hapje in het restaurant, wat uitstekend smaakte, en daarna snel aan de bier, het tempo lag hoog.... zelfs zo hoog dat die Banana het niet kon bijhouden tot onze verbazing.

    Buiten moest er gerookt worden, geen probleem op het overdekte met kachelzuilen verwarmde terras. Op een gegeven moment dat ik voor ongeveer de 6de keer daar buiten stond te stomen, vroeg een mooi meisje of ik bij haar op schoot wilde zitten. Ik vond dat ze een beetje op Mariah Carey leek met dat golvende haar zo, interessant.... dus ik plofte gelijk boven op haar. Ongeveer 10 seconden heeft ze mij volgehouden en toen moesten we wisselen. Van het een komt het andere en een kamergang was onoverkoombaar.

    Ik had geluk want het was gelijk een schot in de roos, heerlijk mooi meisje... goed TZ, en als verassing stopte ze tijdens het diep PZC haar vinger ongevraagd in mijn ster. MMmmmm ...denk dat zoiets extra's bij de meeste dames toch wel 25 extra kost.
    https://www.ijsberenforum.com/forum/...ny-(Roemeense)

    Terug in de barruimte gingen we weer verder met bieren en al snel was het 22:00. Ineens kwamen er overal asbakken te voorschijn en mocht er binnen gerookt worden. Beetje vreemd maar wel lekker! De DJ draaide toen ook ineens zijn volume op 200% en normaal lullen met mekaar was van toen af onmogelijk.De party was begonnen... er werd flink gezopen en gedanst, wat kon je anders doen? Ondanks dat de tent volstroomde met sudlanders was de zweer best wel gezellig. En de meiden.... denk 60/70 stuks, allemaal leuk en gezellig. Voor 80 % bestond de line-up uit Roemeense dames natuurlijk en daar zaten een paar hele mooie plaatjes tussen.

    Op een wat later tijdstip zie ik zo een mooi Roemeentje supersexy dansen aan de andere kant van de tent, wijs ik Banana erop en meteen rent hij op haar af en brengt haar naar mij. Natuurlijk kon hij haar weer. Ondanks haar zeer beperkte Engels en mijn beperkte Roemeens merkte ik snel dat het een supergeil snolletje was. In de kamer maakte ze dat ook goed waar, alleen met PZC kon ze maar niet stoppen met me ballen likken. Het is ook een levensgevaarlijk dametje, want ze wilde gelijk mijn nummer en naar mijn huis komen om met me te trouwen en mijn kinderen te baren. Ik was ook een van de mooiste mannen met de mooiste ogen die ze ooit geneukt had, en buiten dat was ik ook nog eens de beste likker die haar het snelst kan laten klaarkomen. Natuurlijk geloofde ik dat allemaal, maar toen ze mij 34 jaar schatte kon je mij weggooien van het lachen. Wat een mafkut is dat zeg.... maar wel een supergeile mafkut.
    https://www.ijsberenforum.com/forum/...na-(Roemeense)

    Om 3 uur zijn banaan en ik vertrokken naar het hotel, ik heb het goed naar me zin gehad. Samya idd een partyclub met veel mooie geile Roemeentjes. Deze tent zal ik ook vaker moeten doen.

  19. Onderstaande 16 leden hebben Bosco bedankt voor deze bijdrage:

    Ace2 ( 9 november 2014),Badslippers ( 2 november 2014),Bluebear ( 2 november 2014),Carlitos (28 oktober 2014),Costana (28 oktober 2014),Dalton ( 2 november 2014),De Shyman (28 oktober 2014),gignnl ( 2 november 2014),Jaeger-Lecoultre (18 november 2014),KanariePiet (28 oktober 2014),Megaboob ( 2 november 2014),Piet Plezier (27 oktober 2014),Ricardo Banana (28 oktober 2014),satanic surfer (28 oktober 2014),terminator (28 oktober 2014),Wijze grijze (28 oktober 2014)

  20. #612
    Geregistreerd
    30 mei 2012
    Last Online
    Gisteren @ 13:29
    Berichten
    2.039
    Discussies
    207
    Thanks
    1.736
    Thanked
    5.576 in 1.461 posts

    Standaard

    Eergisteren ben ik voor het eerst sinds vrijdag 3/10 (Vendezz zijn verjaardagsfeest) nog eens naar Samya getrokken. Ik had ter plaatse om 11u30 met Vendezz afgesproken. Later op de dag/avond zouden oa Foots, Noo75 en Laurent74 ook nog afkomen.

    Vendezz en ik hadden beiden nog een vrijkaart, maar die werden niet geaccepteerd omdat het vrijdag Halloween Party (de club was versierd en de meeste meiden hadden zich verkleed) en pokertoernooi was. Geen probleem: we hebben dan maar 50€ inkom betaald (Samya verhoogt de inkomprijs niet tijdens party’s) en zullen binnenkort dus nog eens moeten terugkeren naar Samya. Wat een straf.

    De club kwam eergisteren heel traag op gang. Tegen 16u bijvoorbeeld was er nog maar heel weinig volk aanwezig. Beetje bij beetje werd het wel drukker, maar de party-sfeer, die we de voorbije maanden gewoon waren van deze club, zouden we afgelopen vrijdag de ganse avond/nacht moeten missen. Eigenlijk is dat des te vreemder als je je bedenkt dat Samya eergisteren dus net een party organiseerde.

    Ik vermoed dat het pokertoernooi dat urenlang de aandacht van tientallen mannen opslorpte, hier veel voor tussen zat. Toen het tornooi eindelijk voorbij was, slaagde de DJ er niet meer in de keet terug in vuur en vlam te zetten (op een zeldzaam moment na). De meiden hadden zich duidelijk te lang moeten vervelen. Veel kamers zullen ze ook niet gemaakt hebben. Tot middernacht waren er weinig tot geen wachttijden voor een kamer. Integendeel: het bakje waar de sleutels in liggen, was steeds royaal gevuld.

    Het personeel was gisteren vriendelijk als altijd. Op 1 kuiser na, die vond dat een ijsbeer en ik te luid aan het praten waren aan de douches aan de welness, en ons daar op een heel groffe manier op wees. Ik heb maar gedaan alsof ik geen Duits versta en ik heb hem genegeerd.

    Van die welness heb ik btw, ondanks toch al weer zo'n 10 bezoeken aan Samya dit jaar, nog steeds geen gebruik gemaakt. Dat moet er binnenkort toch maar eens van komen.

    Het eten was vrijdag weer goed in orde. 's Middags heb ik broodjes met charcuterie, tomaat en komkommer gegeten. 's Avonds een lekker gegrild kippetje met groentjes en frietjes. Het heeft gesmaakt.

    En dan, het belangrijkste. De dames! Zoals eerder gezegd, kwam de club vrijdag maar heel traag op gang en de dames sijpelden maar bij mondjesmaat binnen, maar tegen de avond was de line-up toch weer uitstekend, zoals steeds op een vrijdagavond. Ik heb eergisteren 4 keer gekamerd, met 4 Roemeense meiden:

    In de latere namiddag ben ik op herhaling geweest met Roemeense Natali. Wat kan ik daar nog over zeggen!? Het was mijn 5de kamergang met haar en het wordt op kamer nog elke keer beter. Eergisteren was mijn kamergang met haar veruit de beste van de 4. Jammer eigenlijk dat ik met haar begonnen ben. Volgende keer zal zij de afsluiter van de dag worden.


    Als 2de heb ik eergisteren rond 20u met de 21 jaar jonge Roemeense Melly gekamerd. Melly is een kleine meid van 1,62m. Ze heeft een mooi gezichtje en lang zwart haar. Bruin-groene ogen. Een A-cup en een lekkere, stevige kont. Ze heeft een litteken onder haar kin/ op haar schouderblad. Dat litteken is btw niet storend. Tattoo's en piercings kan ik me niet herinneren.

    De kamergang. Tja... Mijn slechtste van dit jaar en 1 van mijn 5 slechtste ooit. Melly was extreem passief en niks kon of mocht. Zoenen, vingeren, beffen: liever niet. Het pijpen was gelukkig wel oké. Het neuken daarentegen was ondermaats. Geen passie, geen beleving, niks.

    Alles moest heel voorzichtig en zacht gebeuren en tijdens bijna elk standje vond ze het nodig Piet met haar hand tegen te houden. Wonder boven wonder ben ik toch klaargekomen en na net geen half uur heb ik de kamer verbouwereerd verlaten. Lang geleden dat ik nog zo een slechte ervaring heb gehad.

    Herhalingsgevaar: tja, onbestaande natuurlijk.


    Mijn 3de kamergang was met de 21 jaar jonge Roemeense Rosalia. Rosalia heeft een heel mooi gezicht. Ze ziet er op haar hoge hakken groot uit, maar is eigenlijk maar 1,65m. Ze heeft een A-cup met grote tepels en een mooie, lekkere kont. Lang bruin haar en mooie, bruine ogen. Een kleine tattoo in haar zij en 1 op haar onderarm. Piercings kan ik me niet herinneren.

    De kamergang was heel goed. Zoenen was enigszins voorzichtig, maar toch leuk. De pijpbeurt was uitstekend en de sex was heel goed. Cowgirl, missio en hondjes. Rosalia deed goed mee en ik mocht stevig doorbeuken. Tijdens hondjes knallend voor de 3de keer klaargekomen.

    Herhalingsgevaar: 50/50. Het was een heel goede kamer met een bloedmooie meid, maar ergens miste ik toch een zekere chemie. After-sales waren ook te beperkt.


    Mijn 4de en laatste kamergang vrijdag was met de 20 jaar jonge Roemeense Jiovana. Jiovana is 1,60m klein en heeft een iets voller, maar heel mooi figuur. Ze heeft een mooi gezicht, een stralende glimlach en heel expressieve ogen. Een heel vrouwelijk figuur met een volle, stevige kont en een zalige, jeugdige B-cup. Ze heeft lang zwart haar en bruine ogen. Geen tattoo's of piercings.

    De kamergang was goed zonder meer. Zoenen was heel beperkt. Aan een pijpbeurt zijn we niet toegekomen, want na een lange befbeurt had Piet zoveel zin in Jiovana gekregen, dat ik dat overgeslagen heb. Neuken was oké. Ik mocht lekker mijn ding doen, maar alles voelde toch enigszins afstandelijk aan. Desalniettemin tijdens hondjes redelijk vlot tot mijn 4de orgasme van de dag gekomen en na 26 minuten de kamer al bij al tevreden verlaten.

    Herhalingsgevaar: klein. Hoewel Jiovana een heel mooie en lieve meid is, is haar service voor een saunaclub nog te beperkt. Ze heeft nog veel bij te leren.


    Conclusie van mijn bezoek aan Samya afgelopen vrijdag: het was het minste van al mijn bezoeken aan Samya tot nu toe. Mijn kamergangen waren gemiddeld van een mindere tot veel mindere kwaliteit dan ik gewoon ben in Samya en, hoewel er een party was, hing er nooit een party-sfeer in de club. Integendeel: ik heb het er nog nooit zo rustig en mat geweten.

    Binnen 2,3 weken bezoek ik Samya opnieuw. Hopelijk is het er dan terug als vanouds!
    Cuius testiculos habes, habeas cardeo et cerebellum

  21. Onderstaande 13 leden hebben KanariePiet bedankt voor deze bijdrage:

    Ace2 ( 9 november 2014),Again and Again ( 2 november 2014),Badslippers ( 2 november 2014),Bosco ( 2 november 2014),gignnl ( 2 november 2014),jacky pakutra ( 2 november 2014),licky luke ( 2 november 2014),Megaboob ( 2 november 2014),SeX++ ( 3 november 2014),terminator ( 2 november 2014),Vendezz ( 2 november 2014),why not me ( 2 november 2014),Wijze grijze ( 2 november 2014)

  22. #613
    Geregistreerd
    30 mei 2012
    Last Online
    Gisteren @ 13:29
    Berichten
    2.039
    Discussies
    207
    Thanks
    1.736
    Thanked
    5.576 in 1.461 posts

    Standaard

    Op 7/11 ben ik voor de 2de opeenvolgende vrijdag in Samya beland. Een week eerder was de sfeer in de club me tegengevallen en had ik enkele mindere kamergangen gehad, maar het kriebelde om de club zo snel mogelijk een herkansing te geven. En op 7/11 was het dus al zover.

    Ik ben thuis om 10u15 vertrokken en ik ben rustig richting Keulen getuft. Aan het begin van mijn route passeer ik altijd de Chaussée d’Amour, een beruchte hoerenstraat tussen Sint-Truiden en Luik. In de tientallen hoerenhuizen die je langs de straat hebt, telde ik slechts een tiental vrouwen, waarvan er 4 veertig plus waren en het merendeel van het type ‘olifant’ was. Oh, wat was ik blij dat ik niet veel later in Samya zou zitten.

    Onderweg heb ik vrijdag nogal wat verkeersproblemen gehad door een auto-ongeluk en door de gekende wegenwerken en de frustraties omwille van het tijdverlies groeiden gestaag. Toen ik op een kleine 20 kilometer van Samya de ‘Skyline’ van Keulen echter zag opduiken, heb ik nog een beetje extra gas gegeven en iets na de twaalven reed ik dan ook een quasi lege parking binnen.

    Ik pakte mijn spulletjes en begaf me met mijn vrijkaart (waarvoor dank aan ijsberenforum, Satanic Surfer en uiteraard Samya!) naar binnen. Een vorige keer werd een vrijkaartje van A tot Z bestudeerd en werd het met moeite aanvaard, deze keer werd er met moeite een blik op geworpen en stond ik in no time met mijn ijsbeer spulletjes in de kleedkamers.

    Mezelf snel omgetoverd tot ijsbeer en kennis gemaakt met een heel toffe Duitse ijsbeer, met wie ik een ontbijtje zou nuttigen (2 broodjes, lekkere kaas en een pikant goedje van worst, tomaten, paprika en kleine stukjes kip => héél lekker). Lang zou de Duitse bon vivant me geen gezelschap houden, want hij kwam snel een half uurtje met zijn favorietje kameren en zou de club dan al weer verlaten. Ik club alleen lange dagen, maar zo kan het dus ook hé.

    Tegen 13u begaf ik me naar de bar en daar bevond ik me als enige ijsbeer tussen 16 vrouwen, veelal heel lekkere snoepjes. Ze waren echter allen nog aan het wakker worden en straalden nog niet veel lust uit. Ik heb het even aangekeken, maar ben me uiteindelijk toch maar naast Natali gaan zetten. Met haar is het immers altijd leuk praten en knuffelen.

    We hebben een uurtje afwisselend binnen in de bar en buiten op het (op dat moment eigenlijk te frisse) terras rondgehangen en toen vond ik het wel tijd voor een eerste kamergang. En tja: wat kan ik daar nog over schrijven. Natali heeft Piet een uurtje stevig aan het werk gezet en ik heb de kamer met knikkende knieën verlaten. Voor mij is ze dan ook hét toppertje in Samya.

    Ik heb Natali na de kamergang haar verdiende centjes gegeven, heb me een verfrissende douche genomen en ben gaan uitrusten op 1 van de ligzetels in de welness ruimte. Daar ben ik achtereenvolgens ‘aangevallen’ door Rosalia en Iovana, 2 meiden met wie ik op 31/10 gekamerd had, maar hun timing kon niet slechter zijn: zowel in kleine Piet als mij zat er op dat moment immers geen spatje leven.

    Toen ik eindelijk terug rechtop kon staan, zonder dat mijn knikkende knieën mijn hersenen doorheen klutsten, begaf ik mij terug naar de bar. Daar was het rond 15u30 nog steeds heel rustig, beetje doods zelf. Gelukkig kwam ik 2 bekende niet-schrijvende ijsberen tegen en met hen zou ik het komende anderhalf uur doorbrengen: beetje drinken, beetje bijpraten en de barruimte langzaam maar zeker zien opvullen.

    Tegen 17u, toen Vendezz ook arriveerde, zat er eindelijk wat leven in de club. Er was nu voldoende volk en de aanwezigen begonnen zich openlijk te amuseren.

    Ik zou eerst nog een hele tijd met Vendezz in de bar rondhangen, maar toen we het daar te warm kregen (het was mij eigenlijk de ganse avond te warm en te laf in de barruimte) hebben we ons verplaatst naar het buitenterras, waar het nu, in tegenstelling tot eerder op de middag, dankzij enkele buitenbranders gezellig en aangenaam warm was. Het buitenterras was dan ook goed gevuld met zowel dames als heren.

    Na een tijdje kwam Natali ons buiten gezelschap houden. Tot Vendezz zijn afgrijzen ging ze echter niet naast hem zitten, maar kroop ze bij mij op de schoot. We hadden met ons drietjes een leuk gesprek, maar Natali kon het niet nalaten kleine Piet met haar poep wakker te maken. Toen ze terug naar binnen trok, was ik dan ook alweer volledig verkocht en niet veel later zou ik haar naar binnen volgen en haar een sleutel laten halen. Deze keer zou ik van 19u15 tem 22u15 met Natali op een kamer belanden en werd ik gesloopt als zelden te voren. Na 3 heel intensieve uren, waarin Natali elk greintje energie (en 2 orgasmes) uit Piet en mij heeft gesleurd, verliet ik de kamer met een zalige lach op mijn gezicht.

    Ik heb de centjes weer afgerekend, me een heel lange douche genomen en ben terug richting bar getrokken, waar Vendezz en een bevriende Duitser me met verbazing zagen binnenkomen. Waar heb jij al die tijd uitgehangen!? Tja, in de zevende hemel hé.

    Mijn maag eiste ondertussen de nodige aandacht op, dus ik snel naar het restaurant, waar ik een lekkere pasta met een soort van bolognaise-saus en gesmolten kaas gegeten heb. Ideaal om weer een beetje op kracht te komen. Na de deugddoende maaltijd nog even uitgebuikt en hop, terug naar de bar.

    Het was ondertussen al een stuk voorbij de elven en nu bruisde de bar zoals vanouds van het leven. Het was er druk, maar niet storend druk, iedereen lachte en amuseerde zich. Enig minpunt: ik vond de muziekkeuze niet zo geslaagd en de volumeknop werd af en toe ook iets te hard open gezet.

    Vendezz en onze Duitse vriend amuseerden zich met de dansende meiden. Mijn bobijn was echter nog steeds volledig af, dus ik beperkte me tot passief genieten van de party-sfeer.

    Tegen 0u30 begon kleine Piet ondanks de vermoeidheid tot mijn grote verbazing ineens terug zin te krijgen in een lekkere meid. Ik vermoedde dat het geen goed idee was om nog eens te kameren, maar wie ben ik om niet te luisteren naar mijn meest trouwe wapenbroeder. Ik raapte dus mijn laatste beetje energie bijeen en zette me naast Gabriella, een Braziliaanse(?) meid, die me afgelopen vrijdag al meermaals opgevallen was.

    Ai probleem. Gabrialla sprak enkel Portugees, Spaans en Italiaans en laat dat nu net 3 van de weinige talen zijn die ik niet machtig ben. Chinees, Russisch, Mandarijns, allemaal geen probleem, maar die Zuid-Europese talen zijn nu eenmaal niet zo mijn ding.

    Enfin: het werd een grappig gesprek met veel misverstanden, maar na een 20 minuten was ik toch om, voornamelijk omdat Gabriella er subtiel in was geslaagd Piet zijn lust op het gewenste niveau te krijgen (knuffeltje, kusje, hand in de beha, handen op haar poep…).

    Wij dus naar de receptie waar we de sleutel van dat kleine kamertje naast het restaurant kregen. Hoewel het maar klein is, heb ik geen probleem met dat kamertje, maar eergisteren was het er snikheet. We stonden nog geen minuut in dat kamertje of we waren beiden al aan het zweten als een rund. Ik heb Gabriella dan ook gezegd dat ik een andere kamer wou .

    Zo gezegd, zo gedaan en niet veel later lagen we in kamer 30. Ik legde me onmiddellijk op bed (ik was immers moe) en ondertussen ontdeed Gabriella zich van haar kledij. Gabriella is 25 jaar jong, heeft een mooi gezicht en lang, zwart haar. Ze is heel slank, maar heeft een lekkere poep en een leuke A-cup. Ze heeft een grote vlinder tattoo op haar rug. Piercings kan ik me niet herinneren.

    Eens ze in haar Eva-kostuum stond, kwam Gabriella bij me op bed zitten. We begonnen met voorzichtige tongzoenen, maar al snel begaf Gabriella zich naar beneden. Ze had een aparte manier van pijpen, maar Piet vond het wel oké en hij stond dan ook al snel fier te smeken om seks. Gabriella voorzag hem dan ook snel van een condoom en besteeg hem.

    We hebben lekker geneukt in cowgirl, missio (nu zoende Gabriella wel stevig door) en hondjes en in elk standje viel me op hoe nauw Gabriella wel aanvoelde, ondanks de stevige kwak glijmiddel die ze gesmeerd had. Tijdens hondjes zou het dan ook niet lang meer duren eer ik tot mijn 4de orgasme van de dag kwam.

    We hebben vervolgens nog een 5-tal minuten nageknuffeld en na 25 minuten hebben we de kamer verlaten. Het was een goede kamergang geweest, zonder meer. Echt los is het nooit gekomen. Herhalingsgevaar is dan ook eerder klein.

    Rond 1u30 bevond ik me terug in de bar, waar ik Vendezz een laatste keer aantrof. Mijne clubmaat had net een intensief uurtje met Roemeense Sissi achter de rug, en hij besloot het voor bekeken te houden. Een lange werkdag en dik 8 uur Samya hadden ook hem gesloopt.

    Ik heb na Vendezz zijn vertrek in de bar nog 20 minuten in Natali haar armen gelegen, genietend van de nog steeds leuke sfeer, heb daarna snel afscheid genomen van onze Duitse vriend en heb rond 2u de club verlaten.

    Het was een topdagje geweest: lekker gegeten, lekker gedronken, veel geneukt, genoten van de sfeer. Meer moet dat niet zijn! Enige bedenking: voor 17u was het wel héél rustig in Samya. Had ik Natali en mijn 2 niet-schrijvende kameraden niet gehad, had ik me bij momenten ongetwijfeld dood verveeld.

    De komende weken heb ik nog een heel drukke club-kalender, met oa bezoeken aan Magnum, DV, GT, Rayna en LR, maar ik wil Samya in 2014 toch nog zeker 1 keer bezoeken. Misschien zelfs volgende week al!
    Cuius testiculos habes, habeas cardeo et cerebellum

  23. Onderstaande 7 leden hebben KanariePiet bedankt voor deze bijdrage:

    Again and Again ( 9 november 2014),Eddy_V ( 9 november 2014),licky luke ( 9 november 2014),LittleJoe ( 9 november 2014),satanic surfer ( 9 november 2014),Vendezz ( 9 november 2014),Wijze grijze ( 9 november 2014)

  24. #614
    Geregistreerd
    27 mei 2010
    Last Online
    29 augustus 2022 @ 18:40
    Locatie
    Dordrecht
    Berichten
    448
    Discussies
    14
    Thanks
    275
    Thanked
    318 in 175 posts

    Standaard

    Iets zegt mij dat Samya een steeds grotere kans van slagen heeft vrijdag

    Ligt dat aan mij, ons of
    Sissi of Natali??

    Samya heeft een goede geile mentaliteit..


    We gaan weer feestje bouwen

  25. Onderstaande leden hebben Vendezz bedankt voor deze bijdrage:

    KanariePiet ( 9 november 2014)

  26. #615
    Geregistreerd
    30 mei 2012
    Last Online
    Gisteren @ 13:29
    Berichten
    2.039
    Discussies
    207
    Thanks
    1.736
    Thanked
    5.576 in 1.461 posts

    Standaard

    Dat ligt aan jou, aan mij, aan Natali, aan Sissi, aan al die andere meiden en toffe beren, aan de toffe party-sfeer... Samya staat bij mij momenteel op 1 en de kans is dus uiteraard héél groot dat we er volgende week al weer staan.

    Feestjeuh bouwen! Hoeren neuken!!
    Cuius testiculos habes, habeas cardeo et cerebellum

  27. Onderstaande leden hebben KanariePiet bedankt voor deze bijdrage:

    Vendezz ( 9 november 2014)

  28. #616
    Geregistreerd
    27 mei 2010
    Last Online
    29 augustus 2022 @ 18:40
    Locatie
    Dordrecht
    Berichten
    448
    Discussies
    14
    Thanks
    275
    Thanked
    318 in 175 posts

    Standaard

    Nooit meer werkuhhhh

  29. Onderstaande 4 leden hebben Vendezz bedankt voor deze bijdrage:

    Eddy_V ( 9 november 2014),Jaeger-Lecoultre (18 november 2014),KanariePiet ( 9 november 2014),terminator (16 november 2014)

  30. #617
    Geregistreerd
    30 mei 2012
    Last Online
    Gisteren @ 13:29
    Berichten
    2.039
    Discussies
    207
    Thanks
    1.736
    Thanked
    5.576 in 1.461 posts

    Standaard

    Geen 2 zonder 3, zei mijn grootvader zaliger altijd. Ik twijfel er aan of hij daarmee op saunaclubbezoeken doelde, maar ik heb mij zijn goede raad toch maar ter harte genomen en bevond mij gisteren dus voor de derde opeenvolgende vrijdag in Samya.

    Na een voorspoedige rit, met weinig verkeersproblemen, reed ik om 11u45 de parking van Samya binnen.

    Snel mijn vrijkaartje (waarvoor uiteraard dank aan Samya en een ander forum) ingeleverd, mezelf in de kleedkamer omgetoverd tot ijsbeer en richting restaurant getrokken.

    Het was al redelijk druk in de club. Om 12u telde ik al 25 vrouwen (vele nieuwe, mooie gezichtjes) en 7 mannen.

    Ik verorberde eerst een stevig ontbijtje (2 broodjes, kaas, salami en een vreemd maar lekker goedje van oa tomaat, paprika en stukjes kip) en begaf me daarop naar de bar, waar ik op oa Vendezz en Tjeppah wou wachten.

    Ik had me echter nog maar net op een zetel neer gevleid of Natali kwam me al gezelschap houden. We hebben weer een uurtje leuk gekletst en geknuffeld, waarop ik 'brak' en aangaf op kamer te willen gaan. Slechte timing, want ondertussen was Tjeppah net aangekomen. Sorry maat: kleine Piet gaat nu even voor. Ik zie je binnen een uurtje wel!

    Ik dus voor de ondertussen zoveelste keer met Natali op kamer. Het werd een mooie kamer op de eerste verdieping. De kamergang zelf echter verliep… ontgoochelend.

    De vrolijke, aanhankelijke Natali van de voorbije weken kwam plots professioneel en afstandelijk over en de kamergang zou dan ook nooit volledig los komen. Toch een uurtje op kamer gebleven en er tijdens hondjes uiteindelijk een orgasme uit geperst, maar nee dit was het niet. Ik heb de kamer met een wrang gevoel verlaten.

    Ik heb Natali haar centjes overhandigd, heb me een verfrissende douche genomen en ben naar de bar getrokken, waar ik ondertussen naast Tjeppah ook Vendezz, Laurent74 en nog een paar bekende schrijvende en niet-schrijvende ijsberen aantrof/later zou aantreffen. De komende 2 uur heb ik dan ook vooral al drinkend en pratend in de bar doorgebracht.

    Samya vulde meer en meer, maar superdruk zou het gisteren nooit worden. Ik heb gisteren 5 kamers gemaakt, tussen 13u en 2u en telkens was er onmiddellijk een kamer vrij (hierbij heb ik gisteren waarschijnlijk telkens geluk gehad, want enkele kameraden hebben wel wachttijden gehad, tot wachttijden van een half uur).

    Ik heb tussen het drinken en zeveren door ook nog enkele meiden aangesproken, waaronder Hongaarse Viva, met wie ik midden september een uitstekende kamergang heb gehad, maar de herinnering aan de mislukte kamergang met Natali remde gisteren lange tijd mijn lust af...

    Tot… Ik mooie Roemeense Delide (of Delaila of…?) alleen zag zitten. Haar mooie gezicht en bloedgeile lichaam spraken me al langere tijd aan, maar ik had op basis van Delide haar strenge, afstandelijke blik, mijn twijfels over haar service. Laurent74 heeft daarenboven enkele maanden geleden blijkbaar 2 mindere kamergangen met haar gehad. Dat deed haar zaak ook geen goed.

    Gelukkig doe ik meestal koppig mijn eigen ding, dus ik sloeg Laurent zijn waarschuwing in de wind en zette me naast Delide. Wat volgde was een interessant gesprek met een verrassend vrolijke meid en na een twintig minuutjes trok ik met haar op kamer, weerom een mooie kamer op de eerste verdieping.

    Delide is Roemeense en 23 jaar jong. Ze heeft lang zwart haar en een mooi gezicht. Enkel haar gebit is iets minder. Delinde heeft een zalig lichaam: slank, een heel mooie B-cup en een wondermooie poep . Ze heeft een tattoo op haar pols en een bloementattoo op haar enkel. Piercings kan ik me niet herinneren.

    Op de kamer was Delinde top, top, top . Ik heb in een club in lange tijd niet meer zo lang, diep en innig getongzoend met een meid. Zo puur, zo echt, zo enthousiast. Wauw! De pijpbeurt was ook van uitstekende kwaliteit, vingeren, beffen, wild pussysliden… het kon allemaal en het was allemaal super.

    Finaal toch maar aan neuken begonnen en ook dit was… je raadt het al: top! Ergens rond de 50ste minuut van de kamergang ben ik tijdens hondjes met een knal klaargekomen . Wat een topervaring. De mindere kamergang met Natali eerder op de dag was onmiddellijk vergeten.

    Nog 10 minuten nageknuffeld en ik heb de kamer heel tevreden verlaten. Weer een toppertje in Samya ontdekt !

    Centjes afgerekend, douche genomen en ik trok op zoek naar mijn kameraden. Sommigen waren aan het neuken, anderen aan het eten, nog anderen aan het chillen. Iedereen deed zijn ding en iedereen amuseerde zich uitstekend.

    Ik heb weer een hele tijd in de bar rondgehangen, tot ik plots een droevige blik van Natali kreeg. Ik zette me naast haar en we praatten een beetje over koetjes en kalfjes. Tot ons gesprek plots over Melly ging, een meid waar ik recent op aanraden van Natali mee gekamerd had, maar die me zwaar was tegengevallen.

    Ik deed mijn ‘beklag’ bij Natali, maar had niet gemerkt dat Melly in het zeteltje achter Natali zat. Plots valt Melly’s knalrode, boze gezicht me op. Ze had uiteraard gehoord wat ik aan het vertellen was… Ik gegeneerd en hop… naar het terras buiten gespurt, waar Natali me al snel kwam vervoegen. We hebben maar eens hartelijk gelachen om het gebeurde en zijn spontaan beginnen kussen en knuffelen.

    Natali slaagde er in no time in Piet en mij op te geilen en dus dacht ik: de eerdere, tegengevallen kamergang was waarschijnlijk een accident de parcours. Ik geef het een nieuwe kans.

    Ik dus met een staalharde Piet achter Natali aan en voor de derde keer op naar een kamer op de eerste verdieping.

    Mijn hoop op een goede kamergang werd jammer genoeg al snel de grond ingeboord: het vrolijke, geile van Natali verdween dit keer nog sneller dan tijdens onze eerste kamergang en toen ik haar daar op wees, zei ze dat ze zich niet anders gedroeg dan anders. Das was echter wel degelijk het geval. Ik heb toch nog zo’n 40 minuten geprobeerd er iets van te maken, maar heb de kamergang uiteindelijk gedesillusioneerd afgebroken. Het zal nu lange tijd duren eer ik nog eens met Natali op kamer trek...

    Na de centjes te hebben afgerekend, trok ik terug naar de bar waar ik mijn beklag over Natali haar vreemde gedrag deed bij oa Vendezz en Laurent74. Ik was echter te onrustig en volede dat ik dringend mijn kwak moest kwijtraken. Ik plaatste me dan ook al snel naast een heel kleine, slanke Roemeense (ex-DV). Jammer genoeg stelde ze in haar eerste 5 zinnen 3 keer de sleutelvraag. Tja, dan hoeft het voor mij niet meer…

    Ik heb deze meid dan maar snel verlaten en ben me naast Samantha gaan zetten, ook Roemeense, ook ex-DV. We hadden een aangenaam gesprekje, en Samantha antwoorde positief op de vraag of ze kuste, maar toch had ik mijn bedenkingen. Ik had echter nog steeds dringend nood aan een orgasme, dus ik trok toch maar met haar op een kamer. Ja hoor, opnieuw een mooie kamer op de eerste verdieping, opnieuw zonder wachttijden (het zal toen btw ongeveer 22u30 geweest zijn).

    Samantha is 21 jaar jong, is 1,68m groot, heeft lang bruin haar, een witte huid, een mooi gezicht en een lekker lichaam: een leuke poep en een mooie B-cup. Ze werkt sinds 3 maand in Samya. Ze heeft een tattoo op haar pols. Piercings kan ik me niet herinneren.

    De kamergang dan. Deze begon heel goed. Samantha deed een leuke striptease en kwam lekker geil tegen me aan dansen. We begaven ons vervolgens naar het bed en toen begon het... Van het beloofde zoenen kwam maar weinig in huis. De daaropvolgende pijpbeurt startte pok aarzelend, maar Samantha herpakte zich hierin gelukkig wel snel. Ze begon dieper en heviger te pijpen en Piet stond dan ook al snel op oorlogssterkte.

    Ik voelde dat dit een kamergang voor max een half uur was, dus ik gaf Samantha aan te willen neuken. Het heeft haar vervolgens zeker 5 minuten gekost om een condoom te vinden, te openen en over Piet aan te brengen. Ik snap nog altijd niet dat mijn kleine vriend tijdens dat lange wachten (want die 5 minuten leken een eeuwigheid te duren) zijn lust niet is verloren.

    Enfin, kleine Piet stond na dit debacle nog steeds paraat en het neuken kon beginnen: cowgirl, missio en hondjes. Alles oké zonder meer en op minuut 25 van de kamergang was daar het noodzakelijke 3de orgasme van de dag.

    We hebben de kamer verlaten, de financiën geregeld, ik heb me een douche genomen en ik ben naar het restaurant getrokken, waar een paar kameraden aan het eten waren. Het avondeten gisteren stond me niet zo aan, het zag er gewoon niet lekker uit. Ik heb het dan maar bij de spaghetti gehouden. Simpel, maar hij smaakte wel.

    Vervolgens heb ik een uurtje afwisselend in de bar en op het terras buiten rondgehangen, tot Bulgaarse Bria plots rond mijn nek kwam hangen. Ik heb een hele tijd geleden al eens een uitstekende kamergang met haar gehad, maar aangezien haar beste vriendin Hannah en ik niet meer zo goed met elkaar kunnen opschieten , heeft ze mij de voorbije weken bewust een beetje vermeden.

    Gisteren was Hannah echter niet in Samya, dus Bria zag haar kans schoon en ze trok alle registers open: lekker tongzoenen, hadjes in de beha en slip, spelen met Piet...). Ik liet het allemaal maar gebeuren en zou ergens kort na middernacht dan ook met Bria op een kamer op het gelijkvloers belanden.

    Vlak voor ik met Bria op kamer trok, heb ik nog snel afscheid kunnen nemen van Vendezz, die gisteren 2 uitstekende kamergangen heeft gehad en zich zoals altijd rot heeft geamuseerd in Samya.

    De kamergang met Bria was net als de vorige uitstekend: lekker tongzoenen, uitstekend pijpen en heel intiem neuken. Een echte GFE. Alles voelde zo relax en lekker aan, dat ik uitzonderlijk niet eens aan hondjes toegekomen ben, maar al tijdens (de heel lange, intense) missio mijn zaadjes verschoot. Hoera voor Bria en voor het 4de orgasme van de dag!

    Na deze geslaagde kamergang was het vat volledig af. Ik heb nog een uurtje met Laurent74 nagepraat in de bar (waarbij het me opviel dat er tussen 1u en 2u verrassend weinig meiden in de bar rondhingen) en ergens ronds de tweeën besloot ik naar huis te gaan.

    Het was een wisselend dagje geweest: 2 mindere kamergangen met Natali en tegenvallend avondeten, maar de kamergangen met Bria en Delinde, de leuke sfeer en het vele, leuke zeveren en lachen met de kameraden heeft veel goedgemaakt. Overall is het gisteren weer een topdagje geweest en ben ik dan toch weer met een 'big smile on my face' naar huis gereden.

    Samya ga ik nu enkele weken links laten liggen; tijd voor bezoeken aan Rayna, ACA, DV, LR, Magnum en PHG, maar op 30/12 ga ik mijn jaar sowieso afsluiten in deze club, die dit jaar met stip is gepromoveerd tot mijn favoriete club.
    Cuius testiculos habes, habeas cardeo et cerebellum

  31. Onderstaande 11 leden hebben KanariePiet bedankt voor deze bijdrage:

    Again and Again (15 november 2014),biged (16 november 2014),Bluebear (15 november 2014),Eddy_V (15 november 2014),gignnl (15 november 2014),Golfpik (15 november 2014),Jaeger-Lecoultre (18 november 2014),Oudebelg (15 november 2014),terminator (16 november 2014),Vendezz (15 november 2014),Wijze grijze (16 november 2014)

  32. #618
    Geregistreerd
    30 mei 2012
    Last Online
    Gisteren @ 13:29
    Berichten
    2.039
    Discussies
    207
    Thanks
    1.736
    Thanked
    5.576 in 1.461 posts

    Standaard

    Verleden week woensdag ben ik samen met Vendezz naar Rayna en ACA getrokken. We misten ons favo clubje Samya in deze sfeerloze clubs echter zo hard dat we besloten afgelopen zaterdag toch maar weer naar Samya te trekken.

    Zo gezegd zo gedaan en zaterdag om 19u bereikten we Samya. Aangezien de parkings vol stonden, parkeerden we ons in de straat.

    Vervolgens snel naar binnen, ons omgetoverd tot ijsbeer en richting bar getrokken, waar we De Laef en de Banaan aantroffen. De Laef met een fruitsapje in de hand, en de Banaan, geloof het of niet: met een pint in zijn pollen. Niet veel later troffen we in het restaurant ook enkele bekende, sympathieke Duitsers aan. We hadden maw voldoende mannelijk gezelschap om mee te zeveren en potten mee te pakken.

    De barruimte was eergisteren om 19u al goed gevuld met heren en mooie dames, zonder dat de drukte stoorde. Iedereen zat/stond/hing er wel maar bij. Van een feeststemming was er nog geen sprake. Naarmate de avond en nacht vorderen werd de bar sfeervoller, zonder dat de sfeer op enig moment kon tippen aan de sfeer op vrijdavonden. Dan ligt het ‘party-gehalte’ toch nog beduidend hoger. Dit lag btw grotendeels aan de DJ die er eergisteren maar niet in slaagde goeie muziek te spelen.

    Ik heb afgelopen zaterdagavond en -nacht 3 keer gegeten: Spaghetti carbonara; kebab met frietjes; en kip met gebakken aardappelen, een apart Provencaals sausje en groentjes. Heel slecht allemaal voor dat groeiend gezwel ter hoogte van mijn navelbuik, maar het heeft verdomd goed gesmaakt.

    Ik heb 3 kamers gemaakt, telkens van 1 uur: eerst ben ik op herhaling geweest met Bulgaarse Bria en Roemeense Delinde en vervolgens heb ik een eerste keer gekamerd met Roemeense Carina (meer details: zie haar topic). 3 heel goede tot uitstekende kamergangen. Enkel voor de kamergang die ik rond middernacht heb gemaakt, was er een korte wachttijd.

    Vendezz en ik hebben Samya om 4u verlaten. Op dat moment was de barruimte nog steeds redelijk goed gevuld met zowel dames als heren.

    Zoals altijd werd ons bij ons vertrek gevraagd of alles in orde was geweest en werden we met een grote glimlach uitgewuifd. Hierbij dan ook een pluim voor het personeel van Samya, dat op een uitzondering na steeds vriendelijk en behulpzaam is!

    Conclusie van dit bezoek: hoewel we de party-sfeer van de voorbije vrijdagen een beetje gemist hebben, was dit toch weer een geslaagd bezoek aan Samya: ik heb veel gezeverd, veel gedronken, lekker en veel gegeten, 3 keer heel goed tot uitstekend gekamerd. Meer moet dat niet zijn!

    Samya: tot ergens in december!
    Cuius testiculos habes, habeas cardeo et cerebellum

  33. Onderstaande 10 leden hebben KanariePiet bedankt voor deze bijdrage:

    Big30 (25 november 2014),Bosco (24 november 2014),cavediver (24 november 2014),De Laef (24 november 2014),Eddy_V (24 november 2014),gignnl (25 november 2014),licky luke (24 november 2014),Ricardo Banana (24 november 2014),Vendezz (24 november 2014),Wijze grijze (25 november 2014)

  34. #619
    Geregistreerd
    24 november 2014
    Last Online
    Vandaag @ 08:41
    Berichten
    1.180
    Discussies
    84
    Thanks
    793
    Thanked
    1.653 in 672 posts

    Standaard

    Op 14 November voor de eerste keer in deze club geweest. Daar afgesproken met Kanariepiet die ik nog niet kende. Aangezien het rond een uur of 13 u, de tijd dat ik aankwam nog erg rustig was met ijsberen hadden we elkaar zo gevonden. Kanariepiet stond op het punt naar de kamer te gaan met Natali. Ik heb ondertussen wat gegeten en toen heb ik na de kamergang van Kanariepiet nog tips over de services van de aanwezige dames van hem gekregen. Later ook nog Vendezz ontmoet die ook veel in deze club te vinden is. Later sloten er zich nog meer wandelaars aan waaronder Laurent74 .
    Toen ik drank ging halen bij de bar regelmatig oogcontact gehad met "Italiaanse" Karla en Lorena. Eerst voor "Italiaanse" Karla gekozen, ze zei dat ze Italiaans was maar andere meiden vertelden me later dat ze gewoon Roemeens is. "Italiaanse" Karla, 28 jr maar ziet er veel jonger uit, slank , b cup, 1.60m , lang zwart haar in een staart en ze had een pony. Ze zei haar naam en haar te willen veranderen. Ik heb een erg slechte ervaring met haar gehad ! Dus dit is niet de Karla met de grote tattoo op haar been.
    Eerst na langere tijd oogcontact met de "Italiaanse" Karla te hebben gehad bij haar op de bank gaan zitten. Een ontspannen gesprek gehad waarbij ze zei dat alles mogelijk was. Na een tijdje "Italiaanse" Karla een sleutel laten halen. Ik was nog helemaal verblind door haar heerlijke figuur en mooi gezichtje.
    Toen we de trap opliepen kreeg ze een telefoontje van een klant van haar. Ze vertelde hem, toen we inmiddels al op de kamer waren, dat ze nu in Samya werkte en dat ze hem over 1/2 u het adres zou sturen. Ik had nog niet aangegeven hoe lang ik wilde blijven dus waarschijnlijk wilde ze alleen een 1/2 u. Toen "Italiaanse" Karla het gesprek beeindigd had en verontschuldigde ze zich aan mij voor het telefoongesprek, immers ze was toch nog wel verschillende minuten op de kamer aan het bellen geweest.
    Toen begon de volgende teleurstelling met deze "Italiaanse" Karla. Beneden op de bank was nog alles mogelijk en kostte alleen anaal en FT nog extra maar op de kamer was dit ineens een ander verhaal. Op de bank beneden nog heerlijk getongzoend maar op de kamer kostte TZ en PZC samen 50 euro extra. Dus ik heb hier voor bedankt.
    Als ik nog niet eerder met een dame op de kamer ben geweest laat ik altijd de begintijd dat we op de kamer zijn ook aan de dame zien dit om later geen discussies te krijgen. Dus ik heb haar nu ook de begintijd laten zien. Na de dubbelle valse start met "Italiaanse" Karla was de lust bij mij naar een dieptepunt gezonken. Nadat ik mijn tijd had volgemaakt en zei tegen haar dat we moesten gaan, zei ze volgens mij hebben we nog even. Aangezien ik zeker wist dat het half uur erop zat en me niet opnieuw een loer wilde laten draaien door haar zijn we naar beneden gegaan. Tot mijn verbazing liep "Italiaanse" Karla naar de receptie waar op dat moment niemand was en wist me te vertellen dat we 38 minuten op de kamer waren gebleven.
    Het stoom kwam me uit mijn oren en heb ik haar verteld dat het de eerste keer voor mij bij Samya was maar dat ik wel een ervaren ijsbeer was en ik dus daar niet intrapte. Haar verteld dat ze 50 euro kon krijgen en dat is het. Dit moest ze natuurlijk gelijk doorbrieven aan andere dames die langs de kleedruimtes liepen. Zodat die zeker niet met me naar de kamer zouden gaan.
    Later op de bank vertelde ze me dat het kwam omdat ze weinig had geslapen en moe was en bood ze haar excuses aan. Ze zou het me vertellen wanneer ze niet meer moe zou zijn zodat we dan weer naar de kamer zouden kunnen gaan. Toch maar vriendelijk bedankt voor deze uitnodiging van deze gevaarlijke "Italiaanse" Karla.
    Later van andere meisjes begrepen de reden waarom ze haar excuses heeft aangeboden. Ze is sinds kort weer terug bij Samya en had in het verleden ook al verschillende keren problemen met ijsberen gehad. Hierop was ze dus bij Samya weggestuurd maar nadat ze zelf gebeld had of ze weer mocht komen hadden ze haar nog een kans gegeven. Aangezien ze bij Samya bij het weggaan aan de ijsberen altijd vragen hoe ze het gehad hebben voelde"Italiaanse" Karla natuurlijk nattigheid. Ik weet niet of ze er nog werkt maar ijsberen blijf weg van deze erg goed uitziende "Italiaanse" Karla , de slanke meid met pony.
    Dus nogmaals dit is niet de iets grotere, forsere Karla met een grote tattoo op haar been. Dus mijn eerste ervaring in Samya was de slechtste in jaren. Daarna een erg goede ervaring met Lorena(2x) en Nina gehad. Na een goede ervaring met Lorena gehad te hebben was ik in gesprek geraakt met Delide. Een leuk gesprek met haar gehad maar ze moest naar het toilet zei ze zich even opfrissen. Maar ondanks dat ze zei terug te komen en inmiddels 25 min gewacht te hebben toch maar niet langer gewacht en nogmaals met Lorena naar de kamer gegaan. Voor mijn ervaringen met Lorena en Nina lees mijn aparte recensies.

  35. Onderstaande 7 leden hebben Tjeppah bedankt voor deze bijdrage:

    Again and Again (25 november 2014),Champollion (25 november 2014),gignnl (25 november 2014),KanariePiet (25 november 2014),licky luke (25 november 2014),Vendezz (25 november 2014),Wijze grijze (25 november 2014)

  36. #620
    Geregistreerd
    12 februari 2006
    Last Online
    Vandaag @ 12:27
    Locatie
    NRW und Hessen
    Berichten
    24.636
    Discussies
    870
    Thanks
    4.682
    Thanked
    9.268 in 5.181 posts

    Standaard

    Tjeppah, welkom op IJBF en bedankt dat je ook al meteen een aantal mooi geschreven en informatieve berichten hebt geplaatst!
    1."L'intelligence? Une question de chimie organique, rien de plus. On n'est pas plus responsable d'être intelligent que d'être bête. "! Paul Léautaud
    2. "Ich lehre euch den Übermenschen. Der Mensch ist Etwas das überwunden werden soll." Friedrich Nietzsche

  37. #621
    Geregistreerd
    26 oktober 2014
    Last Online
    23 juli 2015 @ 19:02
    Berichten
    38
    Discussies
    1
    Thanks
    6
    Thanked
    5 in 5 posts

    Standaard

    Na enkele Thaise massagesalons bezocht te hebben,besloot ik toch maar iets anders uit te zoeken.Die salons zijn nu ook niet alles.
    Dus zo eens rondgekeken op het web en op aanraden van een collega eens naar de Oosterburen gekeken.Hij had een fijne tijd in GT gehad,maar mijn www oog viel op een club in Keulen:Samya.
    Lekker,redelijk dicht bij huis(uurtje rijden)en op het net kon je ook zien wat lekkers er aanwezig is.
    Dus enkele maanden geleden op een zaterdagavond naar Samya.Daar aangekomen waren de werken bezig om de club op te kalfateren.(nadien bleek dit een geslaagde ingreep)
    Mijn eerste sessie was met een Roemeense Ilone,iets molliger dan de meeste meiden maar met een stevig balkon.Jammer genoeg was dit niet de perfecte kamergang.Ik had al schrik dat de buren op de muur zouden bonken door haar hevig gekreun.
    Later trof ik Beatrice.Ik was haar al tegengekomen toen ik uit de kleedkamer kwam.Ze is een Spaanse,blond haar en volle Bcup.Ze lijkt wel niet het meest spraakzame type,maar ik ben dat ook niet bij onbekenden.Maar de kamergang met haar was wel heel goed.Zelfs zo goed dat ik bij mijn 2 volgende bezoeken steeds met haar de kamer opging.
    Door werk en andere omstandigheden is het niet mogelijk om langere tijd in Samya door te brengen.Maar nu het zomerseizoen erop zit is het in de zaak rustig,dus plan ik ergens op een zaterdag in december een dagje Samya.Zal wss op 20/12 zijn.

  38. Onderstaande leden hebben suzuki bedankt voor deze bijdrage:

    Big30 (25 november 2014)

  39. #622
    Geregistreerd
    12 februari 2006
    Last Online
    Vandaag @ 12:27
    Locatie
    NRW und Hessen
    Berichten
    24.636
    Discussies
    870
    Thanks
    4.682
    Thanked
    9.268 in 5.181 posts

    Standaard

    Ook suziki welkom als lid en schrijver van het IJBF en bedankt voor je eerste berichtje hier.
    1."L'intelligence? Une question de chimie organique, rien de plus. On n'est pas plus responsable d'être intelligent que d'être bête. "! Paul Léautaud
    2. "Ich lehre euch den Übermenschen. Der Mensch ist Etwas das überwunden werden soll." Friedrich Nietzsche

  40. #623
    Geregistreerd
    4 maart 2014
    Last Online
    6 maart 2024 @ 00:55
    Berichten
    104
    Discussies
    0
    Thanks
    422
    Thanked
    380 in 65 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tjeppah Bekijk bericht
    Ik weet niet of ze er nog werkt maar ijsberen blijf weg van deze erg goed uitziende "Italiaanse" Karla , de slanke meid met pony.
    Oftewel een wolf in schaapskledij

    2007413145232WolfInSheepsClothing2.jpg

    Wolf_in_schaapskleren_534_300_s_c1_smart_scale.jpg

    wolf.jpg

  41. Onderstaande leden hebben Again and Again bedankt voor deze bijdrage:

    Tjeppah (13 december 2014)

  42. #624
    Geregistreerd
    2 mei 2011
    Last Online
    22 april 2024 @ 16:02
    Locatie
    Veel te ver van Duitsland
    Berichten
    3.687
    Discussies
    220
    Thanks
    1.695
    Thanked
    6.331 in 1.624 posts

    Standaard

    Net uit samya. Andrea weer terug, zonder corina, en ook hannah van de partij. Zorana inmiddels als theke... Ook wel tilf.

    Sfeer redelijk, maar ook wel eens beter gezien. Best een hoop stunnertjes, maar geen servicekanonnen.

    Buiten me een aantal keer voor lul te hebben gezet een slechte kamer en twee redelijke ( voor in totaal te veel geld). Ook dat is dit jaar standaard voor Samya. Stammies vertrokken ongepopt...voor het neuken waren die al in baby geweest

  43. Onderstaande 5 leden hebben vrije jongen bedankt voor deze bijdrage:

    Costana (29 november 2014),licky luke (29 november 2014),MiniME (30 november 2014),terminator (29 november 2014),Tjeppah (29 november 2014)

  44. #625
    Geregistreerd
    27 mei 2010
    Last Online
    29 augustus 2022 @ 18:40
    Locatie
    Dordrecht
    Berichten
    448
    Discussies
    14
    Thanks
    275
    Thanked
    318 in 175 posts

    Standaard

    Kunnen we Andra weer terug zetten in Samya... Die is hier meer op dr plaats dan elders. Hannah is weer beter en net weer gestart gisteren.
    Vrijdag blijft voor mij de beste dag in Samya..

  45. Onderstaande 2 leden hebben Vendezz bedankt voor deze bijdrage:

    licky luke (29 november 2014),terminator (30 november 2014)

 

 
Pagina 25 van 73 EersteEerste ... 1521222324252627282935 ... LaatsteLaatste

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:52.

Babylon 468*60   Freude 468*60