Weergegeven resultaten: 1 t/m 3 van 3
 1. #1
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  3 augustus 2023 @ 15:21
  Berichten
  1.447
  Discussies
  96
  Thanks
  1.464
  Thanked
  801 in 233 posts

  Daumen hoch GESTOPT: Lemiers, Aspasia, Rijksweg 1, Claudia

  Mijn recensie van Claudia (eerder gepubliceerd bij Hookers) nu ook te zien op dit nieuwe forum...
  Sindsdien nog een paar keer met veel plezier deze dame bezocht...

  Mislukt...
  Gisteren middag (even tussen de bedrijven door) richtten zich de 215/45 ZR 17 Pirelli's met gezwinde spoed naar Kerkrade. De geur van verschroeiend rubber gaf al aan dat Befke er zin in had en dat de trouwe vierwieler daar geen enkel probleem mee had.
  Drie jaar geleden was Befke's eerste bezoek aan Tiffany's op een teleurstelling uitgelopen. Gewoon niet de goede madam uitgekozen, huiswerk niet gemaakt, afijn: geen sukses.
  't Kan 'beuren.

  Heden (gisteren, 28 juli) herkansing (na de lovende verhalen hier over Adriana, Sabrina, Marielle). Kan bijna niet missen toch, met drie gedoodverfde toppers en zo nog het een en ander op de reservebank?
  Helaas. Lauw loenen dus - iedereen bezet...
  Slechts een (1) meisje was beschikbaar en helaas niet Befke's tiep - ook geen onmiddelijke klik en dan gaat het wat Befke betreft over).

  De verbouwing
  's Avonds een hernieuwde kuierpoging. Nu - ondanks de gestegen prijzen - naar vaste stek Aspasia.
  Befke had al wel vernomen dat de verbouwing op zo'n beetje vegen in de hoeken na klaar is, maar om allerlei redenen was het alweer lang geleden dat een bezoek had plaatsgevonden en was er van enige controle op de werkzaamheden nog geen sprake geweest. Dus eerst: inspectie!

  Netjes, heel netjes. Mooie materialen, chique kamers. Elke kamer heeft een ander bed, allemaal op maat gemaakt. Elke kamer met een eigen kleur en sfeer (er moeten nog een paar planten in, dat komt na het vegen in de hoekjes). Veel marmer, uiterst effectieve airco, uitstekende matrassen, perfect passende lakens. Elke kamer minimaal zijn eigen douche, de ruimere kamers hebben een bad of een whirlpool. Erg verzorgd allemaal. Chapeau (i.e.: petje af!).
  Toch denkt Befke met enige weemoed terug aan het knusse kamertje 6 (trap op, meteen eerste rechts achter de douches) waar de allereerste vrijpartij bij Aspasia (met Cindy, God zij geloofd en geprezen voor zo'n lichtekooi) plaatsgreep.
  Maar ja, de tijden veranderen en Befke wordt ouder...

  Claudia
  Hoewel het ook bij Aspasia druk was, waren daar toch volop meisjes aanwezig waarvan Gastvrouw (met een hoofdletter!) Beate aanam dat zij, tegen redelijke financiele vergoeding natuurlijk, wel bereid zouden zijn zich over Befke (en diens kleine zelfstandige) te ontfermen. En daar hoefde dan weer geen uur op gewacht te worden.
  Progress!

  In het rijtje namen van beschikbare dames werd die van Claudia met een lichte trilling in de stem uitgesproken (of was dat Befke's invulling achteraf?) en (het huiswerk was gemaakt, dankuwel) die moest maar eens op zicht komen.

  Claudia verscheen alras bij de bar waar zij zich bevallig op een van de beschikbare krukken neervleide. Deels transparant setje (vooruitzicht: lekkah uitpakken straks). Geile schoenen met van die veters tot halverwege de kuit. Aangenaam h0erig met een zweempje stijl. Niet verkeeerd!
  Ins gegenteil.
  Klein befke werd onrustig.
  Plakplaatje van een Kreeft (niet haar zodiac) op de rechter schouder en een tribal om de linker bovenarm. Een piercing in de navel. Noch de piercing noch de tatoos hebben tijdens de rest van het bezoek ernstig in de weg gezeten. Befke vindt het doorgaans zonde, maar de meisjes moeten dat helemaal zelf weten. Plastic borsten vindt Befke veeeeel storender.

  Beetje slappig handje ter kennismaking. En een voorzichtig zoentje.
  Mooi lijf! Slank maar niet mager. Alles mooi in verhouding. Lekkere bos zwart haar.
  Niet helemaal mijn snoetje... Maar wel: goede oogopslag. Beetje doorleefde, aangenaam rauwige stem.
  Beperkte conversatie mogelijk: weinig Duits, helaas (Befke houdt nu eenmaal wel van een beetje babbelen - dat blijkt, zie alhier).
  (Moet Befke dan toch maar op een cursus Pools voor beginners? Wel scoren bij de dames natuurlijk. Hmmm. Zou mevrouw Befke daar iets verdachts achter zoeken?)
  Afijn - dat het met de converstaie niet echt wilde vlotten dan maar.
  Kopje lekkere espresso trouwens! En een glaasje prikwijn van de zaak. Ook lekker. Samen leeggezogen. Onderzoekende, beetje afwachtende blikken over en weer in plaats van beschaafde conversatie en af een toe en hier en daar een proevend handje.

  Befke geeft het toe: helemaal overtuigd was hij op dat moment niet: uiterst beperkte conversatie, beetje terughoudende kennismaking. Anderzijds: leuk verpakt, mooie dame, donkere ogen en mooie bos haar. Aangename stem. Aantrekkelijke geur. Niet opdringerig.
  Wat zeur je nog, Befke: gaan met die banaan, neem risico voor 100 euro. Hookers liegt niet. (Toch niet vaak, als je weet waar je moet kijken).

  Op de kamer
  Kamer met douche. Veel marmer. Veel spiegels. Mooie douche. Lekker bed.
  En een zelf langzaam naakter wordende vrouw van einde twintig die Befke uitkleedt. Gladde huid. En plotsklaps: gulzige lippen en overal handen en een onderzoekende tong - in mijn oor, op mijn borst, in mijn mond.
  Hallo. Is dit dezelfde, beetje terughoudende mevrouw van zo-even aan de bar? Naar later bleek: inderdaad! Dezelfde. Maar nu: naakt en gulzig.
  Over naakt en gulzig gesproken: eenmaal ontdaan van de bedekking van het semi-transparante baby-dolletje bleken de borsten (een ferme A, een kleine B) gekroond met mooie middelbruine en niet te kleine areola met pronte, gevoelige en vooral lekkere tepels. Waarop Befke gulzig aanviel. Tot beider genoegen.

  Beetje kille airco - uit met dat ding, koel genoeg. Geen zin om kou te vatten met dit weer.
  En onder de douche.

  En onder de douche werd gezoend en gestreeld en gezoend en gelikt en betast en onderzocht en meer gezoend. Tongen maakten nader kennis met elkaar en met de rest van de mevrouw en mijnheer en het smaakte naar meer, en dat kwam er ook.
  Wie wil er nu nog Pools leren spreken? De taal van het Poolse vrouwelijke lichaam en die van het Nederlandse mannelijke lopen niet ver uiteen. Meer een dialect- dan een taal-verschil.
  Kun je nog likken, lik dan mee.

  We hebben elkaar daar oppervlakkig afgedroogd. Aftastend en onderwijl zoenend en tongend en glimlachend en volgens mij klikte het wel.
  Uit de kofferbak had Befke snel nog wat kleding gegrist. En die paste prima (maatje Small). En de kleding stond haar bijzonder goed (een zwarte transparante top en bijbehorende broek waaronder haar naaktheid esperanto sprak).
  En opeens had Claudia Befke's lid in maar mond. Totaal onverwacht (daar was Befke niet voor gekomen, die was gekomen voor een goed gesprek... Toch?).
  Niet al te zachtzinnig maar wel behoorlijk lekker en - inderdaad - gulzig en goeddeels met losse handjes (die waren elders bezig). Befke streelde gedachtenloos (hersenen uitgeschakeld, lichaam neemt de boel over) haar rug, haar billen en borsten, en na wat gefrunnik met de rits ging de broek weer uit. Stukken toegankelijker opeens, deze dame.

  Taalproblemen bestaan niet. Opeens was er een tong aan de gang in de omgeving van het putje, en een roos van vlees, een roos van vrouwenvlees, een roos van vochtig vrouwenvlees kwam binnen tongbereik. En zonder een moment van aarzeling begon als vanzelf een bef- en pijppartij waar de muren van deze kamer nog lang over hebben nagepraat. (Inmiddels praten zij waarschijnlijk alweer over de volgende na, maar zo gaan die dingen...)

  Vingers onderzochten beschikbare holten, tongen vergezelden vingers op plaatsen waar niet eerder tongen vingers vergezelden. Een paar keer op het randje, een keer net eroverheen maar toch nog enigzins onder Befkes controle - dit mag niet stoppen, nooit ophouden, doorgaan, doorgaan. En tenslotte, met Claudia gezeten op Befkes hoofd, met haar handen aan haar borsten, met zijn tong in duistere geuriger oorden, kwam de ontlading.
  En wat voor een. Wild en gulzig en zonder ophouden. Hard en wild en gulzig en godvergeten lekker.

  Sigaretje, laatste slokken bubbels, massage (lekker!)knuffelen, zoenen, likken, knuffelen, strelen, tongen (hmm geil en lekker en met de smaak van geilheid en zweet en honing) - alweer hard.
  Damned.
  Een heks, lieve kijkbuiskindertjes: een heks.

  Douchen, wassen, strelen, laatste likken, gestolen knuffels over en weer, geschonken blikken en lachjes en nog even zitten. Nog steeds hard.

  Voorbij. Dag Claudia! Tot gauw.

  Samenvattend
  Wilde, geile, zweterige en gulzige seks met

  Naam: Claudia
  Haarkleur/-lengte: Zwart, halflang
  Lengte: ca. 170 cm
  Figuur: Slank, A/B-cup,
  Herkomst/Taal: Oost Europa, spreekt nauwelijks Duits
  Geboortejaar: ca. 1978
  Tattoos/Piercings: Navelpiercing, rechterschouder: kreeft; linker bovenarm: tribal
  Service: Standaard pakket? Uiterst bevredigend...
  Overige: Tikkeltje wild...
  Levensloop: Sinds midden juli in Nederland werkzaam[/QUOTE]

 2. #2
  Geregistreerd
  12 oktober 2005
  Last Online
  1 februari 2024 @ 12:45
  Locatie
  Wallonie
  Berichten
  52
  Discussies
  3
  Thanks
  5
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard LB/Lemiers/Aspasia/Claudia

  Na het schitterend bericht van Befke te hebben gelezen, ben ik gisteren naar Aspasia gereden, om de heks Claudia te ontmoeten. En ze was vrij ! Dus een uur met haar doorgebracht. Een prachtige, onvergeetbare uur !
  Ik heb geen tijd genoeg, om onze sessie nauwkeurig te beschrijven. Hoe dan ook heeft al Befke (die een kenner en ook een dichter in de zaak is) alles gezegd, beter dan ik arme franstalige man.
  Het spel begon onmiddelijk, van het uitkelden af, en duurde voort, totdat wij de kamer verlaatten, intens, onophoudelijk. Een uur en tien minuten puur en wild sex. Ik ben bezweet (ondanks de slotdouche) en uitgeput vertrokken.:D Mamma mia !!!.
  Ik ook kan maar zoals Befke zeggen: tot gauw, Claudia.

  Haarkleur/-lengte : zwart, halblang
  Lengte dame : 160 - 170 cm (ik had geen meetlint meegebracht...)
  Postuur/Cupmaat : B
  Nationaliteit/Taal : Pools/nauwelijks duits
  Leeftijd : 30
  Tatoeages/Piercings :zie Befke's bericht
  Service: volledig: tongzoenen, strelen, PZC, beffen, kutje en kontje vingeren, NMC enz.
  Voordelen: "naturgeil", geen taboes; knapp lichaam
  Nadelen: banaal gezicht, schore onangename stem
  Tijdsduur :1 uur en 10 minuten
  Prijs : 95 euros
  Extra’s bij het bezoek:-

 3. #3
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  3 augustus 2023 @ 15:21
  Berichten
  1.447
  Discussies
  96
  Thanks
  1.464
  Thanked
  801 in 233 posts

  Standaard Verplaatsen naar de Oude Doos aub...

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Befke
  Ze heeft het niet gered...
  Claudia is terug naar huis. Voorgoed. Gestopt. Helaas voor mij en Protea, gelukkig maar voor haar, za'k maar zeggen.

  Baai baai zwaai zwaai
  Kan naar het archief...

  :wink:
  *..._______
  *./________\
  ./OO__V__OO\
  |=_-_____-_=|

  I just bought my wife a "Get Better Soon" card. She's not ill, but there is plenty of room for improvement.
  B'dum tsch ®

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:08.

Babylon 468*60