Weergegeven resultaten: 1 t/m 3 van 3
 1. #1
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  12 juni 2024 @ 21:44
  Berichten
  42.108
  Discussies
  4599
  Thanks
  46
  Thanked
  14.975 in 8.779 posts

  Standaard Lerares geeft seks met leerling toe

  De 25-jarige Debra LaFave heeft toegegeven dat zij seks heeft gehad met een 14-jarige leerling. In ruil voor deze bekentenis ontloopt de Amerikaanse docente een gevangenisstraf en krijgt zij drie jaar elektronisch huisarrest opgelegd met een proeftijd van zeven jaar. Daarnaast mag zij geen enkel beroep meer uitoefenen waarin zij contact heeft met kinderen of geld verdienen door haar verhaal te verkopen.

  De zaak kwam aan het rollen nadat de toen 14-jarige jongen aangaf dat hij met de lerares seks had gehad. Dit vond onder andere plaats in een klaslokaal, in het huis van de lerares en op de achterbank van een auto die bestuurd werd door een 15-jarige neef van de jongen.

  Enkele maanden geleden wist de advocaat van LaFave nog in het nieuws te komen met een opmerkelijk pleidooi. Hij vond dat zijn cliënte te sexy was voor de gevangenis. "Een aantrekkelijke vrouw als Debbie in een gevangenis opsluiten is te riskant. Het is net een stuk rauw vlees naar de leeuwen gooien", aldus de raadsman.


  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 2. #2
  Geregistreerd
  11 november 2005
  Last Online
  25 februari 2018 @ 22:28
  Locatie
  AB
  Berichten
  106
  Discussies
  18
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard

  'k Wou dat ik ook nog maar 14j was
  it was not me but my twin brother..

 3. #3
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  12 juni 2024 @ 21:44
  Berichten
  42.108
  Discussies
  4599
  Thanks
  46
  Thanked
  14.975 in 8.779 posts

  Standaard

  Misbruikt door de lerares
  Een op vijf seksuele misdrijven op kinderen door vrouw

  Rechtbanken in de Verenigde Staten worden overspoeld met processen wegens pedofilie door vrouwen. Dat lijkt vreemd, maar een op de vijf seksuele misdrijven op kinderen wordt gepleegd door een vrouw. ,,We verwachten niet van vrouwen dat ze seksueel agressief kunnen zijn. Dat past niet in ons maatschappelijk beeld", zegt psychotherapeut Mark Luyten.

  Het aandeel van vrouwen als pleger van een seksueel misdrijf wordt zwaar onderschat", zegt Mark Luyten. ,,Vrouwen misbruiken doorgaans zeer jonge slachtoffers. De gemiddelde leeftijd is 6,4 jaar, terwijl dit bij mannelijke daders toch vijf jaar hoger ligt. Als je op jonge leeftijd wordt misbruikt, kan je dat niet altijd verwoorden en de kans dat je het gaat verdringen is groter. Daarbij komt dat vrouwen zich meestal naar hun eigen kinderen richten, terwijl mannen het vaker buitenshuis gaan zoeken. Slachtoffers zijn minder geneigd het seksueel misbruik te onthullen als ze ervan overtuigd zijn dat hun ervaring buitengewoon is. Als je moet gaan vertellen dat je eigen moeder je misbruikt, gaan ze je rap een rare vinden."

  ,,Vaak gaat het hier ook om mannelijke slachtoffers", zegt Luyten, ,,en die zijn sowieso minder geneigd het misbruik te onthullen. Als man hoor je gewoonweg niet misbruikt te worden. Wat vaak gebeurt, is dat mannen de ervaring op latere leeftijd gaan herdefiniëren als seksuele exploratie. Het is toch de fantasie van iedere jongen ingewijd te worden door een oudere vrouw. Het blijft beter bij een fantasie. Hoe hard deze slachtoffers ook proberen hun zware emoties te verdringen, de kans is groot er op latere leeftijd toch negatieve gevolgen naar de oppervlakte komen. Slachtoffers van seksueel misbruik krijgen veelal te maken met relatie-, seks- en opvoedingsproblemen."

  ,,Je kan vrouwelijke daders over het algemeen onderverdelen in vier groepen", zegt Luyten. ,,Ten eerste heb je de vrouwen die zelf als kind werden misbruikt en die hun eigen misbruik opnieuw ensceneren. Dat is in 60 tot 70 procent het geval. Dan is er het zogenaamde lerares/minnares-type. Vrouwen die zich engageren in liefdesaffaires met een jongen tussen 11 en 16 jaar oud, veelal omdat er problemen zijn in hun partnerrelatie. Het kan lijken alsof ze de gedroomde eerste sekspartners zijn voor zulke gasten, maar het is niet gezond en blijft de verantwoordelijkheid van de vrouw.''

  Babysit

  ,,Ten derde heb je de babysitters. Dat zijn normale adolescente meisjes die tijdens het babysitten jongens van zes jaar of jonger misbruiken. Ze hebben angst voor seksuele relaties met leeftijdgenoten en gebruiken de kinderen omdat het 'gemakkelijker' is. En als laatste zijn er de vrouwen die gedwongen worden door hun man om deel te nemen in een misbruiksituatie, maar na verloop van tijd vaak zelf de smaak te pakken krijgen."

  ,,Vrouwelijke daders zijn er over het algemeen psychologisch erger aan toe dan mannelijke daders", zegt Luyten. ,,Ze hebben een lage zelfwaarde, geen netwerk, zijn niet in staat relaties uit te bouwen en gebruiken het kind als uitlaatklep. Het is belangrijk dat we alerter worden voor sommige signalen. Als een kind tegen zijn zin met de moeder in hetzelfde bed moet slapen, haar moet masseren of obsessief gewassen wordt, is dat al subtiel misbruik. Ik heb hier een geval gehad van een moeder die iedere keer als haar zoontjes thuis was met een wijde witte plooirok aan op tafel begon te dansen en rond te draaien. Zo konden haar zonen zie dat ze geen onderbroek aanhad. Ook dat is misbruik. Veel vrouwen gaan wel een pak verder en kunnen evengoed gewelddadig en sadistisch te werk gaan. Als een misbruikt kind gerapporteerd wordt, gaat men nog te vaak alleen op zoek naar mannen in de omgeving van het kind, terwijl men soms beter ook de moeder onder de loep zou nemen."


  Valerie VAN PEEL02/12/2005
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:26.

  Freude 468*60