Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 25 van 27
 1. #1
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  18 februari 2022 @ 17:11
  Locatie
  SKW Antwerpen
  Berichten
  2.215
  Discussies
  169
  Thanks
  0
  Thanked
  11 in 8 posts

  Daumen hoch Schippersstraat 06/1 , Mirela (Albanese)

  Haarkleur: zwart
  Lengte dame : 1m65
  Cupmaat : C (siliconen)
  Nationaliteit/Taal : Albanees, taal :engels
  Leeftijd : 30
  Service: pmc / nmc / aftrekken / russisch
  Tijdsduur : 20 min
  Prijs : 50 euro

  Mirella is een aantrekkelijke Albanese dame die voor velen als een toppertje beschouwd wordt in SKW.
  Zij heeft een 5-tal jaren geleden lange tijd in schippersstraat 22 gewerkt, vanwaar ik haar nog zeer goed ken, al zij het op een totaal andere manier!
  Een 4-tal jaren geleden heeft zij haar borsten laten vergroten, en sindsdien is zij nog veel aantrekkelijker als vroeger.
  Zij is tamelijk impulsief, aangezien zij een bepaalde tijd werkt, en dan weer voor een bepaalde tijd verdwijnt, doch zij IS en blijft EEN van de TOPPERS in SKW.


  Anvers :wink:

 2. #2
  Geregistreerd
  16 november 2005
  Last Online
  22 maart 2017 @ 11:44
  Locatie
  Schippersstraat 24/1
  Berichten
  465
  Discussies
  23
  Thanks
  12
  Thanked
  6 in 5 posts

  Standaard

  Ik heb vorige week Mirella weer eens bezocht, voor de zoveelste keer. Ik ken haar ook al van toen ze op de Schipperstraat 22 zat. Ze is op dit moment voor mij de absolute top in SKW, en omdat ik haar al een zes of zevental jaren ken, is het bijna een vriendin geworden. We praten ook vaak over persoonlijke dingen uit de privesituatie. Wij kleden elkaar vaak tijdens het spel uit, waarna zij mij geweldig begint te pijpen. Daarna in enkele standjes neuken. Dit zijn zelden de standaard standjes, er altijd wel minstens een apart standje bij. Dit zal echter niet bij iedereen doen, hiervoor moet je wel een vertrouwde vaste klant zijn. Ze is met name de laatste paar jaar toch wel wat kieskeuriger geworden in wat ze met wie doet.

 3. #3
  Geregistreerd
  16 november 2005
  Last Online
  22 maart 2017 @ 11:44
  Locatie
  Schippersstraat 24/1
  Berichten
  465
  Discussies
  23
  Thanks
  12
  Thanked
  6 in 5 posts

  Standaard

  Afgelopen Vrijdag weer eens mijn topper bezocht. Mirella was weer in topvorm en er werd weer een heel arsenaal van standjes waar ze behoorlijk lenig voor moest zijn uit de kast gehaald. Het was een ervaring zoals met een echte vriendin. ik zal niet al te veel in detail treden om te voorkomen dat er nieuwe meteen om een dergelijke behandeling gaan vragen. Hoewel ze iedereen een goede tot zeer goede service geeft, moet je voor de echte top-GFE toch al een tijd vaste en gewaardeerde klant bij haar zijn. Gelukkig mag ik me tot deze categorie rekenen. Het pijpen was nog redelijk standaard, maar daarna werd het steeds meer en meer een GFE met standjes dat op een gegeven moment bijna volledig dubbel gevouwen lag, en andere standjes waarvoor ze nogal lenig moest zijn.

 4. #4
  Geregistreerd
  16 november 2005
  Last Online
  22 maart 2017 @ 11:44
  Locatie
  Schippersstraat 24/1
  Berichten
  465
  Discussies
  23
  Thanks
  12
  Thanked
  6 in 5 posts

  Standaard

  Eerst maar eens wat beloofde oude recensies schrijven. Deze recensie is van mijn eerste bezoek aan Mirela na haar terugkeer uit studie/werkverlof, en is dus al van ongeveer een maand geleden.

  Ik was weer wat eerder uit mijn werk weggeglipt om Mirela te bezoeken. Ik stond weer te wachten tot ze vrij was, en naast mij stond Amber ruzie te maken met iemand die ook op Mirela stond te wachten, en volgens haar, haar in haar werk belemmerde, Die man is toen uiteindelijk maar weer wat rond gaan lopen, en kon uiteindelijk pas na mij bij Mirela binnen. Toen ze de klant die binnen was buiten liet, en ik van de overkant van de straat naar haar toeliep glipte er iemand voor mijn neus naar binnen, en ik dacht dat mijn taktiek deze keer niet gewerkt had en dat ik nog eens minstens een half uur zou moeten wachten. De persoon die binnen stond en de deur achter hem wilde dicht trekken, werd echter vriendelijk verzocht terug buiten te gaan omdat er een vaste klant aankwam, en dat was ik dus. Mijn aankondiging had dus toch gewerkt, en ze had dus de straat weer in de gaten gehouden wanneer ik er was, zoals ze normaal altijd doet.

  Beneden eerst een rustige en vriendelijke welkom. De uitgebreidde en geile welkom volgde zoals gebruikelijk pas op de kamer.

  Hierna zijn we elkaar gaan uitkleden en al stoeiend op bed beland. Mirela begon met mij te pijpen, en na een tijdje ging zij op haar rug liggen, en werd ik "verplicht" om haar te beffen. Toen Mirela voldoende genoten had, zijn we nog even in "69" verder gegaan. Daarna zijn we nog in een vijftal standjes bezig geweest, waar geen missinarishouding of doggystyle bij zaten. Wel zijn we zijdelings en in andere aparte standjes waar de meeste Dames nog niet aan denken laat staan dat ze ze doen bezig geweest. Grote stukken van wat er zich afgespeeld heeft boven op die kamer, zouden in een hardcore pornofilm niet misstaan. Verdere details blijven voor Mirela en mijzelf, met zeer prettige herinneringen, waar we nu nog plezier aan beleven als we er over spreken of aan terug denken.

  Er hebben al weer drie nieuwe bezoeken plaats gevonden intussen, wordt dus vervolgt.

  Grz Sub

 5. #5
  Geregistreerd
  16 november 2005
  Last Online
  22 maart 2017 @ 11:44
  Locatie
  Schippersstraat 24/1
  Berichten
  465
  Discussies
  23
  Thanks
  12
  Thanked
  6 in 5 posts

  Standaard

  Nog maar eens achterstallige recensie.

  Een maandje terug mijn schatje nog maar eens bezocht, en weer een perfecte tijd door gemaakt met leuke en afwisselende spelletjes.

  Eerst begonnen met pijpen,daarna ging ze relaxted op haar rug liggen om optimaal van mijn "befkunsten" te kunnen genieten.

  Buiten de gebruikelijke "standaard"standjes, weer wat extra leuke en afwisselende standjes erbij. Zo lag Mirela op een gegeven moment op haar zij, en zat ik op haar been terwijl ik haar penetreerde, en hield zij haar andere been voor mijn borst langs omhoog met haar voet in mijn nek.

  Tijdens de doggy style "moest" ik aan haar haar trekken. Ik ben een van de zeer weinige waar ze dergelijke zaken mee doet. Ze wil namelijk continu de zaak onder controle houden, en doet dergelijke zaken dus alleen met iemand die voor meer dan 100% vertrouwd.

  Mirela en ik hebben een dusdanige en nog steeds niet uitgeputte fantasie, dat het nog steeds niet gaat vervelen.

  Als je bij zo een hete en geile duvel niets interessanters kunt schrijven dan over een fantasieloze pzc, ben je bij Mirela aan het verkeerde adres.

  We hebben een lijst met nieuwe nog uit te voeren spelletjes, enkele daarvan kunnen voorlopig niet uitgevoerd worden, omdat daar haar huidige kamer niet geschikt voor is. Wij zijn dus op zoek naar een geschikte lokatie, die we daar eens voor kunnen gebruiken. Als het eenmaal zover is dan lezen jullie het weer wel.

  Grz Sub

 6. #6
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  7 juli 2010 @ 13:49
  Locatie
  hell, heaven, hell, heaven...
  Berichten
  3.979
  Discussies
  248
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Blinzeln haar haar

  Hey sub,

  echt knap, die Mirela hoor

  Maar van dat haartjetrek, ik kan je er een tiental opnoemen die je ruig met de haren mag trekken in t skw zenne.
  Alleen mag je niet te hard trekken bij sommigen, want je zou dan wel eens haar extensions in je pollen kunnen hebben

  Neen, alle gekheid op een stokje, het is een heet monstertje, maar denk nu eens echt niet dat we de enige zijn hoor.
  Ze laten ons dat graag geloven, maar hebben zo heel wat klanten. De dames die je het GEVOEL geven dat wij ieder als klant de beste zijn, dat zijn de goeden, en natuurlijk trappen wij er in, en willen wij dat maar al te graag geloven.
  Zo zal Mirela U doen geloven dat jij de beste bent, en Stefany zal dat proberen aan mij wijs te maken, en ons ballenmeisje aan Anvers :teuflisch, maar na jaren 'hoertjeslopen' weet ik intussen al beter hoor. Het zijn de harde euro's die tellen.
  En uiteraard zitten de Dames er voor ons te plezieren, van het moment dat we denken dat het andersom is, haha, dan zijn we verliefd vrees ik

  Uiteraard is verliefd zijn mooi, maar NIET op een pleziermeisje, geloof me vrij, dat komt in 99 percent van de gevallen niet echt goed (neem het maar aan van iemand die er al meerdere malen is ingetrapt)

  groetjes,

  rplover

 7. #7
  Geregistreerd
  16 november 2005
  Last Online
  22 maart 2017 @ 11:44
  Locatie
  Schippersstraat 24/1
  Berichten
  465
  Discussies
  23
  Thanks
  12
  Thanked
  6 in 5 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door rplover
  ...Uiteraard is verliefd zijn mooi, maar NIET op een pleziermeisje, geloof me vrij, dat komt in 99 percent van de gevallen niet echt goed (neem het maar aan van iemand die er al meerdere malen is ingetrapt)

  groetjes,

  rplover
  Zij maar niet bang, ik weet echt wel hoe ik moet interpreteren. Ik neem dergelijke uitspraken ook met een korreltje zout. Er gebeuren als ik bij Mirela binnen ben echter ook dingen waarvan ik zeker ben dat het niet bij vele gebeurd, en van een dusdanig kaliber dat ik het hier niet kan neerschrijven. Maar daar hebben we het binnenkort nog wel eens over.

  Grz Sub
  Laatst gewijzigd door Befke; 29 januari 2007 om 21:42

 8. #8
  Geregistreerd
  16 november 2005
  Last Online
  22 maart 2017 @ 11:44
  Locatie
  Schippersstraat 24/1
  Berichten
  465
  Discussies
  23
  Thanks
  12
  Thanked
  6 in 5 posts

  Daumen hoch Absoluut hemels

  Gisteren weer maar eens bij mijn absolute nr.1 topfavorietje op bezoek geweest. Deze keer een ander taktiek toegepast. Ze heeft deze keer eerst de rij wachtenden voor een vluggertje afgewerkt, zodat ze daarna relaxed en ontspannen alle tijd voor mij had.

  Tijdens dit wachten heb ik nog wat rondgewandeld. Tijdens deze wandeling zag ik omstreeks vier uur mijn favorietje van de avondshift al arriveren. Ik ben heel even een babbeltje met haar gaan maken, wat zag zij er ook weer verleidelijk uit in haar "normale" tenue. Toen kreeg ik een enorme zin in een trisome met deze twee absolute toppers uit skw, Mirela en Paola. Bang dat ik deze twee hete donderstenen gelijktijdig niet zou overleven toch maar gekozen om bij mijn oorspronkelijke plan te blijven en bij Mirela alleen binnengeweest.

  Hier binnen was het uiteraard weer als vanouds. Haar arsenaal aan services is nog steeds niet uitgeput, en weer wat anders gedaan dan gebruikelijk. Het was weer een GIGA-ervaring met een schat van een meid, waar voor mij bijna niemand aan kan tippen. Voor de rest zou ik zeggen, lees mijn eerdere recensie's maar, ik zou toch alleen in herhaling vallen.

  Grz Sub

 9. #9
  Geregistreerd
  16 november 2005
  Last Online
  22 maart 2017 @ 11:44
  Locatie
  Schippersstraat 24/1
  Berichten
  465
  Discussies
  23
  Thanks
  12
  Thanked
  6 in 5 posts

  Daumen hoch

  Afgelopen Vrijdag mijn topfavorietje weer eens bezocht.

  Na in een paar berichten geschreven te hebben dat er eindelijk een andere Dame in staat ging lijken te zijn die Mirela van haar voetstuk als absolute #1 ging stoten, heeft Mirela er Vrijdag voor gezorgd dat dit van de baan is, en dat ze steviger dan ooit op haar voetstuk staat.

  We hebben elkaar stevig aangepakt, en zijn heftiger dan ooit te keer gegaan. We hebben eerst in 4 verschillende posities aan orale sex gedaan, en zijn later verder gegaan met neuken in een stuk of 6 verschillende posities, waarvan een aantal wisselingen plaats vonden zonder kleine Sub terug te trekken. We zijn aan het eind beiden heerlijk klaargekomen, zoals meestal.

  Grz Sub

 10. #10
  Geregistreerd
  16 november 2005
  Last Online
  22 maart 2017 @ 11:44
  Locatie
  Schippersstraat 24/1
  Berichten
  465
  Discussies
  23
  Thanks
  12
  Thanked
  6 in 5 posts

  Daumen hoch Het einde nabij

  Gistermiddag één van mijn laatste bezoekjes aan mijn topfavorietje gebracht. Zoals enkele anderen ook al schreven op het andere forum, heeft ze ook mij verteld dat ze eind mei gaat stoppen, en heeft ze ook aardig wat details over haar toekomstplannen verteld.

  Zoals jullie wel zullen verwachten, was het uiteraard weer een erevaring die door niemand te evenaren gaat zijn. Het zal voor mij niet meevallen om een goede opvolgster te vinden voor Mirela. Ik mis haar nu al en vind het voor mezelf ontzettend erg haar niet meer te kunnen bezoeken. Uiteraard wens ik haar veel geluk voor de toekomst in haar nieuwe leef- en werkomgeving. Ik hoop ook voor Mirela dat ik haar niet terug ga zien, want dat zou betekenen dat haar nieuwe start mislukt is.

  Ondanks dat ik Mirela voor haar vertrek nog enkele keren zal bezoeken heb ik haar nu al alle geluk toegewenst.

  Grz Sub

 11. #11
  Geregistreerd
  16 november 2005
  Last Online
  22 maart 2017 @ 11:44
  Locatie
  Schippersstraat 24/1
  Berichten
  465
  Discussies
  23
  Thanks
  12
  Thanked
  6 in 5 posts

  Daumen hoch Fout

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door 1234
  Ik kan me die Mirella nog altijd niet goed voorstellen.
  Vorige zondag zat er in 29 een zwartharige dame, met een zwart netkleedje.
  Was dat Mirella ?
  Zo ja, dan had ze wel heel weinig te doen zondag - zat (lag) ganse namiddag in haar stoel.
  Nee, Mirela werkt "nooit" op Zaterdag of Zondag. De laatste jaren heeft ze misschien 2 keer in het weekend gewerkt. Normaal gezien wekt ze alleen op weekdagen overdag, en heeft ze een naambordje hangen.

  Mirela is nog steeds één van de drukst bezette Dames uit de dagshift.

  Grz Sub

 12. #12
  Geregistreerd
  3 november 2005
  Last Online
  4 oktober 2020 @ 05:39
  Berichten
  14
  Discussies
  3
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Witte laarzen ... die had ze vrijdag ook aan dus het zou best kunnen.
  Normaal werkt ze nooit in het WE maar gezien de geruchten dat ze er een punt wil achter zetten en definitief naar Albanië wil terugkeren zou het best kunnen dat ze zoveel mogelijk wil werken om zoveel mogelijk te verdienen in de resterende tijd.

 13. #13
  Geregistreerd
  16 november 2005
  Last Online
  22 maart 2017 @ 11:44
  Locatie
  Schippersstraat 24/1
  Berichten
  465
  Discussies
  23
  Thanks
  12
  Thanked
  6 in 5 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door coco 2 Bekijk bericht
  ...Voor al diegenen die haar telefoonnummer hebben(en dat zijn er naar eigen zeggen wel wat);helaas slecht nieuws:dit is weer veranderd. ...
  Coco 2,

  Nog beter nieuws voor mij, ik heb haar nieuwe nummer al:wink: , en nog meer ook:thefinger :teuflisch .

  Ook minder goed nieuws. Haar plannen te stoppen staan inderdaad op losse schroeven, maar ze zijn helaas geen 9/10 maar slechts 50/50 .

  Ze heeft me gezegd dat ze met je gesproken heeft, maar ze vertelde me er ook bij dat ze niet alles naar waarheid vertelde , omdat ze weet dat je de draak met mij steekt, ook tegenover haar .

  Grz Sub
  Laatst gewijzigd door Befke; 26 april 2007 om 19:20 Reden: fullquote

 14. #14
  Geregistreerd
  16 november 2005
  Last Online
  22 maart 2017 @ 11:44
  Locatie
  Schippersstraat 24/1
  Berichten
  465
  Discussies
  23
  Thanks
  12
  Thanked
  6 in 5 posts

  Daumen hoch Mijn Topfavorietje

  Deze week Mirela weer eens bezocht. Ze was eigenlijk net gestopt en liet juist haar laatste klant buiten toen ze mij zag en dus toch nog binnen liet. Ik werd wel echt haar laatste klant, en we namen samen dan ook meteen al haar spulletjes mee naar boven.

  Boven tijdens het uitkleden wat gebabbeld over verleden, heden, en toekomst. Hierna zijn we op de voor ons gebruikelijke manier stevig en wild te keer gegaan. Op een bepaald moment had lag ze dubbel gevouwen met haar hoofd tussen haar voeten, en die voeten tegen de spiegel aan het hoofdeinde van het bed.Terwijl ik haar op deze manier anaal verwende, duwde zij een vinger in mijn anus. Nog een paar keer van positie veranderd en uiteindelijk heerlijk klaargekomen.

  Nog even wat ander nieuws. Haar plannen om te stoppen staan even op een laag pitje. Haar privésituatie is dusdanig gewijzigd, dat ze momenteel in dubio staat of ze wel of niet zal stoppen. Er is dus voor ons weer een sprankje hoop, zeg ongeveer 50%, dat ze toch zal blijven.

  Ik zou het enerzijds betreuren als ze toch zou blijven, dat is de lieve Sub, die een zeer goede vriendschappelijke band met Mirela heeft. De egoïstische Sub sprong echter een gat in de lucht toen hij het hoorde. Die was zelfs zo blij dat toen hij het tegen een bevriende vrouwelijke collega, die van al zijn escapades op de hoogte is, vertelde, dat deze gewoon aan de Sub zag dat hij helemaal opfleurde. Evenzo als dat ze hem in een dip zag zitten toen hij vertelde dat Mirela ging stoppen.

  We zullen echter even af moeten wachten wat het exact gaat worden.

  Grz Sub

 15. #15
  Geregistreerd
  16 november 2005
  Last Online
  22 maart 2017 @ 11:44
  Locatie
  Schippersstraat 24/1
  Berichten
  465
  Discussies
  23
  Thanks
  12
  Thanked
  6 in 5 posts

  Standaard

  Pas geleden Mirela nog eens bezocht. Ik bezoek haar nog wel van tijd tot tijd, maar sinds ik Beyoncé heb leren kennen, is Mirela toch duidelijk naar het tweede plan geschoven, en wordt ze toch wel wat "verwaarloosd" door mij.

  Normaal heb ik bij Mirela stevige, harde sex, waarbij we elkaar wederzijds hard aanpakken. Deze keer was echter volledig anders, en lekker soft, relaxed en teder. Het was echter een even goede ervaring als anders, en ik had uiteraard ook niet anders van Mirela verwacht. We hebben lekker liggen kroelen en knuffelen. Was een heel andere gewaarwording, ik was al haast vergeten hoe lekker ontspannen kroelen met Mirela was.

  Grz Sub

 16. #16
  Geregistreerd
  28 november 2005
  Last Online
  25 december 2023 @ 12:41
  Locatie
  Holtorland
  Berichten
  1.529
  Discussies
  121
  Thanks
  2.288
  Thanked
  2.360 in 473 posts

  Daumen hoch Nog steeds op SS 24 / 1

  Daar ik in het weekend men lust niet had kunnen stillen in Phg , vandaag direct na men werk richting Skw. Na twee rondjes lopen was Mirela vrij , dus onmiddelijk naar binnen. Het is gewoonweg een hete geile dame die van sex houd...hmmm lekker. :teuflisch Ze vertelde dat ze net een nieuwe matras liggen had. Tja ,... Ze lag uitdagend op bed acrobatische bewegingen te doen met haar benen. Men ballen kregen een likbeurt en dan kreeg ik kusjes op men lul , die kwam al snel op sterkte. Met men stijve lul sloeg ze tegen haar bortsten en klit. Dan condoom aangebracht en we gingen over in de 69. Het begonnen in de missionaris hop naar z'n hondjes. In de hondjes positie smeerde ze wat glijmiddel op haar derde gaatje en gaf aan dat ik men vinger moest inbrengen. :p Zo volgas verder na een tijdje heeft ze dan het condoom verwijderd en vroeg met op haar borsten zalig zo de sessie afgesloten. Ik kan erweer enkele tegen.
  My German girlfriend likes to rate our sex between 1-10. Last night we tried anal, she kept shouting 9 ! That's the best I've done so far.

  A dirty mind, is a joy forever

  Love hurts : anal too

 17. #17
  Geregistreerd
  9 juni 2009
  Last Online
  18 augustus 2009 @ 11:28
  Locatie
  randstad
  Berichten
  47
  Discussies
  4
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Vorige week nog geweest trouwens. Het toppertje van de buurt. Ze is wel van de kinky sex zeg, zelfs ik kon het haast niet aan. Geweldige sex biedt ze. Op de achtergrond een merkwaardige pornofilm.
  Ze zei dat ik 1 van favoriete nieuwe klanten ben. Sure, het was pas de derde keer dus dat gelieg had van mij niet gehoeven. Heb ik haar ook gezegd waarop ze me met grote ronde ogen aankeek. En maar blijven complimenten maken. Ik heb dat eerlijk gezegd liever niet. Dat is het enigste wat jammer is aan haar. Maar ja, welke dvp liegt niet, liegen is de kruipolie van het intermenselijk verkeer.

 18. #18
  Geregistreerd
  9 juni 2009
  Last Online
  18 augustus 2009 @ 11:28
  Locatie
  randstad
  Berichten
  47
  Discussies
  4
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard Mirela

  Ik las op een ander forum dat Mirela op vakantie gaat vanaf 12 juli. Ze zal 2 maanden afwezig zijn. Dat heeft ze dik verdiend. Ze blijft denk ik de beste van het hele kwartier en is daarom vaak bezet. Ongetwijfeld zal ze ook wel toneel spelen want ze kan echt geen 20 orgasmes op een dag krijgen.
  Maakt ook niet uit want ze levert een ware topprestatie en laat iedere klant zeer tevreden naar huis gaan.

  Sub, jij zal gedurende haar afwezigheid toch een vervangster moeten zoeken:D
  Een suggestie?

 19. #19
  Geregistreerd
  16 november 2005
  Last Online
  22 maart 2017 @ 11:44
  Locatie
  Schippersstraat 24/1
  Berichten
  465
  Discussies
  23
  Thanks
  12
  Thanked
  6 in 5 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Audrey Bekijk bericht
  Ik las op een ander forum dat Mirela op vakantie gaat vanaf 12 juli. Ze zal 2 maanden afwezig zijn. Dat heeft ze dik verdiend. Ze blijft denk ik de beste van het hele kwartier en is daarom vaak bezet. Ongetwijfeld zal ze ook wel toneel spelen want ze kan echt geen 20 orgasmes op een dag krijgen.
  Maakt ook niet uit want ze levert een ware topprestatie en laat iedere klant zeer tevreden naar huis gaan.

  Sub, jij zal gedurende haar afwezigheid toch een vervangster moeten zoeken:D
  Een suggestie?
  Mirela vertrekt Woensdag 15 Juli pas. Je hebt dus nog 2 dagen de kans om haar wat extra vakantiegeld mee te geven. En nee, ik ben niet van plan een vervangster te zoeken. Ik ga me 2 maanden beheersen, en daarna extra van Mirela genieten.

  Grz Sub

 20. #20
  Geregistreerd
  6 oktober 2009
  Last Online
  11 oktober 2009 @ 18:47
  Berichten
  6
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  vanmiddag om 16.00 uur afgesproken. Recensie volgt.

 21. #21
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  18 februari 2022 @ 17:11
  Locatie
  SKW Antwerpen
  Berichten
  2.215
  Discussies
  169
  Thanks
  0
  Thanked
  11 in 8 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bellamy Bekijk bericht
  vanmiddag om 16.00 uur afgesproken. Recensie volgt.
  Afgesproken met Mirela ????????????

  En Mirela werkte niet die dag!
  Want zij is die dag verhuisd naar SS 29/2.

  Dus ga ergens anders ONZIN verklaren hé maat.
  Anvers

 22. #22
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  18 februari 2022 @ 17:11
  Locatie
  SKW Antwerpen
  Berichten
  2.215
  Discussies
  169
  Thanks
  0
  Thanked
  11 in 8 posts

  Standaard Mirela nu op SS 06/1 !

  Mireal is vanaf vandaag verhuisd naar SS 06/1 ! :smile:
  Anvers

 23. #23
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  18 februari 2022 @ 17:11
  Locatie
  SKW Antwerpen
  Berichten
  2.215
  Discussies
  169
  Thanks
  0
  Thanked
  11 in 8 posts

  Standaard

  Lange tijd geleden dat er over deze schoonheid nog iets geschreven is op dit forum.

  Dus kameraad sub, nog eens een recensie over haar ? Ik weet dat jij haar ondertussen nog bezocht hebt.
  Anvers

 24. #24
  Geregistreerd
  16 november 2005
  Last Online
  22 maart 2017 @ 11:44
  Locatie
  Schippersstraat 24/1
  Berichten
  465
  Discussies
  23
  Thanks
  12
  Thanked
  6 in 5 posts

  Standaard

  Ik bezoek Mirela altijd. Zij is nog steeds mijn vaste Dame, en kamaraad. Ik ben echter over haar uitgeschreven. Ik zou alleen maar eerdere berichten herhalen. Maandag begint deze schoonheid weer aan een periode van 2 weken werken. Ik zal dus weer meerdere keren in de buurt te vinden zijn.

 25. #25
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  18 februari 2022 @ 17:11
  Locatie
  SKW Antwerpen
  Berichten
  2.215
  Discussies
  169
  Thanks
  0
  Thanked
  11 in 8 posts

  Standaard

  Definitief gestopt
  Anvers

 

 
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:38.

Diamond 468*60   Living Room 468*60