Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 25 van 54
 1. #1
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 19:11
  Berichten
  42.520
  Discussies
  4651
  Thanks
  46
  Thanked
  15.390 in 9.010 posts

  Beitrag Babsi (Belgische/Duitse) ex-Schieferhof

  Naam : Babsi

  Haarkleur/-lengte : Blond

  Lengte dame : 1.70

  Postuur/Cupmaat : Normaal, C-cup mooie borsten

  Nationaliteit/Taal : Duitse , duits, engels en een beetje vlaams

  Leeftijd : 42 jaar

  Tatoeages/Piercings :

  Service : Goed.Zoenen zeer goed, beffen, NMC, PZC, FT

  Bijzonderheden : Ziet er voor haar leeftijd heel goed uit.
  Laatst gewijzigd door Willem2; 12 april 2006 om 13:50
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 2. #2
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  6 november 2023 @ 16:22
  Locatie
  100 km westelijk van Duisburg
  Berichten
  496
  Discussies
  42
  Thanks
  74
  Thanked
  18 in 8 posts

  Standaard Der Hammer!!!!!

  Zoals in mijn recensie bij Sandra vermeld had ik al een afspraak staan met Babsi toen ik nog met Sandra de kamer op moest (nou ja, moest.... beter is: mocht) gaan.

  Babsi is een duitse met een belgische moeder waardoor ze dus heel goed nederlands verstaat en het ook een heel klein beetje spreekt. En dit was niet het enige wat ze met Bredero gemeenschappelijk had.

  Op de bank al lekker gezoend en wat gepijpt... Zodoende wist ik al dat de weigering bij Sandra een incident was en ik was helemaal uitgerust voor het zwaardere parcours. Met Babsi een heel reportoire doorgenomen aan technieken. En dit zelfde parcours later op de avond nog maals afgelegd.

  Het is dat we besloten hadden dat we op tijd naar huis zouden gaan en dat er relatief weinig meer in de beurs zat (aan euro's!). Anders was het nog tot een derde en eventueel een vierde ronde gekomen. Deze dame heeft zich gekwalificeerd voor de selectie van Miss NRW 2005.

  Samenvatting van de service: pijpen, neuken, zoenen, vingeren, beffen

  Een beste beurt dus.

 3. #3
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 21:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  339
  Thanks
  67
  Thanked
  868 in 168 posts

  Daumen hoch Babsi, 23/09/05

  's-Avonds kwam Babsi bij me op de bank zitten. Al eerder met Babsi geweest, had haar 's-middags al gevraagd, dus enkele uurtjes na de massage kwam ze mijn oliestok peilen. Die gaf aan dat het dik in orde was, dus lekker tongzoenen op de bank, gevolgd door 'n flinke deepthroat-partij.

  Op de kamer staande voor het bed verder gepijpt, daarna Babsi goed nat gebeft. Vervolgens alle hoeken van het bed gezien: afwisselend missie, cowgirl, reverse en doggy. Uiteindelijk door Babsi klaargezogen en alles in haar mondje gedropt. Moest uit m'n tenen komen, de pijp was echt leeg, maar Babsi kreeg het er nog wel uit. Hele geile meid met wie het heel goed klikt.

  Het is in Schieferhof de gewoonte om 's-avonds bij vertrek alles af te rekenen; je dames komen dan naar de receptie en laten je daarna uit. Ben dus met flinke tongzoenen van Nadja, Sandra en Babsi de auto ingestuurd. Fijne manier van werken, daar in Hennef .
  Founding Member

 4. #4
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 21:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  339
  Thanks
  67
  Thanked
  868 in 168 posts

  Daumen hoch Babsi, 18/11/05

  Afgelopen vrijdag HM's 11e bezoek aan het Hof. Dat zou nog 'n zeer onverwacht staartje krijgen, maar daarover later meer. Rond 5 uur gearriveerd na oponthoud van 'n half uur in de vrijdagmiddagspits. Daags tevoren nog van H1's bezoek op de hoogte gebracht, kon ik z'n groeten overbrengen aan Babsi. Nou, H1 mag terugkomen; Babsi en de anderen hebben 'm goedgekeurd .

  Had Babsi bij m'n laatste bezoek misgelopen, dus me deze keer voorgenomen om haar meteen na binnenkomst te nemen (!). Dat lukte, omdat het niet al te druk was, en Babsi aan de bar voor het grijpen stond. Even 'n biertje, hapje eten, en me bij haar gemeld. Een paar lekkere tongzoenen werden meteen m'n deel, gevolgd door het standaardrecept in het Hof. Flink verder tongen, pijpen en vingeren op de bank dus :p.

  Op de kamer wederom van Babsi's uitzonderlijke service genoten. Heb haar eerst 'ns flink nat klaargelikt, daarna weer genoten van Babsi's flink lange, natte en diepe pijpen. Vervolgens verder in cowgirl en missie, tussendoor wederom prima pijpwerk. Gefinisht in doggy liggend achterop, met Babsi's lekkere kont omhoog duwend. M'n eindschot diep in Babsi gelost, zoals ze het zelf ook het liefste heeft. Babsi staat hoog in HM's NRW-Top-5, en kennelijk nu ook bij H1. Een unieke meid met 'n unieke service .
  Founding Member

 5. #5
  Geregistreerd
  19 oktober 2005
  Last Online
  15 juli 2024 @ 11:20
  Locatie
  Int noordn
  Berichten
  465
  Discussies
  26
  Thanks
  10
  Thanked
  17 in 8 posts

  Lächeln Mooie, rijpe dame met veel ervaring

  [samenvatting vanuit mijn privé-logboek, bezoek september 2005]

  Volgende dag opnieuw "HofTag" deze keer met Babsi geweest
  (mooie vrouw 42 jaar, ECHT blond, van Belgische afkomst -spreekt ook nog vlaams als het moet-, VEEL humor, over de gehele wereld gewerkt in dit vak -Hong Kong, Japan, Taiwan, etc.-)

  Gezellig op de bank, beneden in de bar begonnen. Ze is een dame met brains die een leuk gesprek kan voeren.
  Na de standaard-Hof-start (als je er eens geweest bent dan weet je wat hiermee bedoeld wordt) snel naar een kamertje.
  Deze vrouw weet van wanten....!!

  bij elkaar weer 45 minuten met FT voor 50 Euro...

  Veel plezier :wink: , Liefhebber
  To err is human...to really screw things up requires a computer!

  Do what makes you happy. Be with who makes you smile. Laugh as much as you breath. Love as long as you live.

  Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly And NEVER REGRET anything that made you smile!!

 6. #6
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 21:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  339
  Thanks
  67
  Thanked
  868 in 168 posts

  Standaard Babsi afwezig tot 24/01/06

  Babsi is afwezig tot dinsdag 24-01, de dag waarop zij haar werkzaamheden hervat. Komende 3 weken is dus ook H1 afwezig in het Hof .
  Founding Member

 7. #7
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  2 april 2022 @ 16:37
  Berichten
  1.848
  Discussies
  3195
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Dusss met Babsi geweest in het Hof van Eden. Wat een MILF zeg! Heerlijk. Bij de bar gepolst of ze tijd had en binnen 30 seconden mond op mond gekregen en na 5 minuten naar de kamer omdat ik niet zo van het publieke hou. Een geweldig staaltje blasen gaf ze daar weg, helemaal goed. Ze maakt het je echt naar je zin, leuke lieve en knappe dame waar je ook nog eens lekker mee k(l)etsen. Herhalingsgevaar zeer hoog!
  Ow behave!

 8. #8
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 21:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  339
  Thanks
  67
  Thanked
  868 in 168 posts

  Daumen hoch Donderdag 02/03/06

  Na bijna 2 maanden afwezigheid werd het gisteren tijd om het Hof weer 'ns te bezoeken. Om 12.55 (!) deed 'n piemelnaakte Babsi de deur open; wat 'n binnenkomer . Na 'n liveshow van Celine, Mina en Monica (met 2 Italianen op de Spielwiese !) was het 's-middags raak met Babsi. Aan de bar lekker lang staan tongzoenen, de bank overgeslagen om die tijd erbij te nemen op de kamer. Wil niet in herhaling vallen, eerdere recensies voldoen nog prima; toch 'n paar bijzonderheden.

  Babsi begon met 'n wereldse pijpbeurt zoals zelfs van haar nog maar zelden ontvangen. Langzaam en diep, met haar neusje langdurig tegen HM's buik gedrukt. En ondertussen doorlopend geil blijven aankijken, pfff ! Verder is de manier waarop Babsi haar bekkenspieren beheerst heel bijzonder. Alsof er 'n mondje van binnen om je stijve zuigt, brrr ! Weinig westerse dames kunnen dat, maar in Azie is deze techniek gemeengoed, zo ondervond HM ooit. Babsi kan dat dus ook, met als resultaat 'n diep eindschot in haar natte grotje :p.

  Na de sessie met Rita was het etenstijd en behoorlijk druk geworden, ook voor de dames. Kon tussendoor toch nog aan Babsi vragen om de dag af te sluiten zoals-ie begon; met haar dus. En dan is het 'n voordeel om stamgast te zijn. Er waren namelijk heel wat meer beren op jacht naar Babsi, maar ze verkoos haar avond met HM te besluiten. Wederom 'n monumentale ervaring, die bij wijze van uitzondering eindigde in Babsi's mondje .

  En zo werd het 22 uur en was het onderhand welletjes. Werd aan het begin van de dag binnengelaten door Babsi, en nu ook weer uitgeleide gedaan. Met recht 'n echte Babsi-dag dus :p. Na enkele flinke tongzoenen deed ze de deur open en reed HM met 'n heel fijn gevoel terug naar huis. Zelfs 'n pittige sneeuwbui onderweg, ter hoogte van de afslag Bruggen (!), kon dat niet verhinderen .
  Founding Member

 9. #9
  Geregistreerd
  10 januari 2006
  Last Online
  9 februari 2024 @ 22:07
  Berichten
  42
  Discussies
  8
  Thanks
  1
  Thanked
  7 in 3 posts

  Standaard Schieferhof - Babsi

  Bij mijn tweede bezoek aan Bernds sauna club kennis gemaakt met Babsi . Zij spreekt vlaams , wat het voor mij een stuk eenvoudiger maakte .
  Heb er een zeer leuk uurtje met doorgebracht . Wat een geile vrouw : tongzoenen , beffen , pzc en neuken .
  Zij komt zelf klaar ( ofwel kan ze zeer goed faken :-))) )

  groot herhalinggevaar

 10. #10
  Geregistreerd
  8 april 2006
  Last Online
  21 augustus 2006 @ 18:31
  Berichten
  1
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Nee dat geile lesbische mormeltje komt echt wel klaar. Eerst getrouwd geweest met een man en nu met een vrouw. Ze is dus bi ha ha
  Als er een nieuwe dame is wil ze die ook altijd meteen mee hebben in een trio.
  Dan vernasst Sie sich erst aan die dame, likt haar naar de zevende hemel en dan moet de ijsbeer het afmaken, zodat Babsi haar uitgebreidt kan tongen, aan de tieten likken enzovoort. Babsi is een lekker ding.

 11. #11
  Geregistreerd
  28 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 01:26
  Berichten
  2.922
  Discussies
  88
  Thanks
  2.167
  Thanked
  3.328 in 978 posts

  Standaard

  Met de bovenstaande berichten in mijn hoofd werd het tijd om ook met Babsi eens wat nader kennis te maken. Ik weet zeker dat er dames zijn die een beter figuur hebben, strakker zijn of wat weet ik wat er nog alemaal beter kan. Ook weet ik dat menig dame zou willen dat zij er zo uit zou zien zoals Babsi op haar leeftijd. Optisch zat het voor mij dus goed inelkaar. Babsi heeft goede communicatieve vaardigheden en is zeker niet dom.
  Het moest dus gaan gebeuren.
  Nou, kan een lang verhaal erg kort maken. Ik denk dat ik de volgende keer zelf maar geld ga vragen want deze dame had er minstens zoveel zin in als ik zelf. Een absolute top belevenis. Ja, zit al een hele poos in het vak en heeft heel veel ervaring. Zij gebruikt deze ervaring echter niet om er een standaard professioneel programma mee aff te draaien. De ervaring die zij heeft wordt gebruikt om het maximaal haalbare genot eruit te halen. Ben dan ook voor de verlnging gegaan.

 12. #12
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 21:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  339
  Thanks
  67
  Thanked
  868 in 168 posts

  Standaard Trio Babsi & Mara

  Schieferhof is bij uitstek geschikt om lesbische trio's te doen. Daarom 'n passage van Kineteh apart belicht:
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kineteh
  Babsi zat juist naast mij aan de bar in de benedenverdieping.
  Toen ze aanstalten maakte om boven te gaan jagen, heb ik haar verzocht om te blijven.

  Aan de bar lekker staan tongzoenen en een fantastische pijpbeurt gehad. Op de kamer de sessie afgemaakt, waarbij zij zittend op de rand van het bed me een fantastische pijpbeurt gaf. Heb haar beloond met mijn likkwaliteiten en lekker klaargekomen in haar kutje (MC).

  Later die avond had ik weer zin in een trio. Gekozen voor Babsi en Mara.
  Jongens wat een ervaring, je voelt je in een roetsjbaan. Alles is zo intens, fel, en hevig.
  Founding Member

 13. #13
  Geregistreerd
  25 maart 2006
  Last Online
  Gisteren @ 19:25
  Berichten
  2.140
  Discussies
  60
  Thanks
  1.602
  Thanked
  1.233 in 468 posts

  Standaard Babsi

  Na de meer dan geslaagde sessie met Tatjana, ging Krimson met zijn boodschappenlijstje in de hand naar de bar en spotte daar twee mogelijke prooien. De keuze viel uiteindelijk op Babsi, die in de moedertaal van Krimson hem wist te overtuigen het eens met de oudste vrouw van het nest te proberen.

  Babsi is een uiterst goed geconserveerde begin-veertiger die er met haar aristocratisch uiterlijk en lekkere ronde vormen bijzonder appetijtelijk uitziet. Met haar jarenlange ervaringen weet zij wat de ijsbeertjes graag hebben, en levert zij een onberispelijke service. :D

  Wat kroelen en napraten op de kamer maakte de sessie compleet; uiteraard ook van dat ander lekker snoepgoed laten proeven. Later op de avond regelmatig mekaar nog tegen het lijf gelopen.

  Krimson, die graag ronde vormen ziet
  Laatst gewijzigd door Willem2; 17 juni 2007 om 02:32

 14. #14
  Geregistreerd
  25 november 2005
  Last Online
  23 juni 2015 @ 21:07
  Locatie
  Brussel
  Berichten
  413
  Discussies
  42
  Thanks
  0
  Thanked
  8 in 8 posts

  Daumen hoch

  Oh, jongens,

  Brains and beauty - en een instelling, ongelofelijk gewoon. Ze kan welke man dan ook zo binnen een half uur volkomen, nou ja, U weet wel. Wat ik bovendien prettig vond, was dat ze het animeerverbod een stuk minder ernstig nam als sommige andere dames, en gewoon met je begon te kletsen, wat de kennismaking toch een stuk ontspannener maakte.

  Herhalingsgevaar : levensgroot.

  W-L

 15. #15
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 21:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  339
  Thanks
  67
  Thanked
  868 in 168 posts

  Standaard Woensdag 27/12/06

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door hollandmale
  Een goed voorbeeld doet goed volgen, zodat HM aan het eind van de middag Babsi ook weer 'ns arresteerde. Was alweer 9 maanden geleden, veel te lang natuurlijk. Elders 'n recensie van alweer 'n topsessie met Babsi .
  HM zat in de kelder met z'n reisgenoten te kletsen, waarbij Babsi ter sprake kwam. Juist op dat moment kwam ze voorbij en wilde er het hare van weten. Heb haar romige lichaam meteen maar dicht tegen me aan getrokken. Resultaat: na 'n paar langdurige natte tongzoenen en wederzijds gegraai door Babsi lekker diep angeblasen, zittend op 'n barkruk :p.

  Op de kamer weer volop genoten van Babsi's fameuze fullservice-menu; kleddernat pijpen en neuken met doorlopend heftige lange tongzoenen. Voor de verandering 'ns niet gefinisht in haar natte grotje maar in haar warme mondje, na 'n heerlijke blowjob .

  Dat Babsi niet in HM's Top-5 staat, is gewoon 'n grote vergissing .
  Founding Member

 16. #16
  Geregistreerd
  28 oktober 2006
  Last Online
  Gisteren @ 20:50
  Locatie
  Nordschleife
  Berichten
  6.044
  Discussies
  115
  Thanks
  1.401
  Thanked
  9.196 in 2.738 posts

  Reden woensdag 18-4 en vrijdag 20-4

  "All I ever wanted.. all I ever needed.. is here.. in my arms. Words are very.. unnecessary. They.. would only do harm"

  Nadat Mara me woensdag lekker onder handen had genomen, had ze nog wat advies voor een afsluiting. Toen ik weer wat op krachten was gekomen heb ik Babsi maar eens opgezocht. We lopen hier dan wel regelmatig te zwijmelen over de pijpkunsten van Princess en Marcella (nondedju over wie zwijmelen we eigenlijk NIET ), maar ook Babsi's "blaosmuziek" is zeer opwindend. Ik heb haar zo een Hof-halfuur laten volmaken terwijl ik haar zachtjes vingerde. Ik ben heel voorzichtig geweest, maar dat hielp niet zoveel; ze kwam evengoed klaar De stelling van Lellebel vorige week dat de beste dames uit Belgisch/Nederlands Limburg komen is op echtheid getest en bewezen. Tijdens de aftersales kwam er weer zo'n driest plannetje op: wat als ik Mara nou eens voor de goede raad kon bedanken met een Benelux-dreier? Babsi was er alvast voor te vinden.

  --------------

  De vrijdag daarna was Babsi er nog niet toen ik aankwam, maar Mara wel. Ik heb haar de situatie uitgelegd en ze vond dat ik maar eens de tijd moest nemen om goed te ontspannen, want Babsi kwam iets later. Uiteindelijk kwamen beide dames me ontvoeren naar de spielwiese, waar we de kleine bank als opwarmplek gebruikten. Ik meen ergens gehoord te hebben dat een paar malloten van BNN het in hun kop hebben gekregen een "liefdevolle pornofilm" te maken. Misschien moesten ze deze twee maar eens als consultants vragen: geweldig, zoals ze tekeer gingen Toen we naar de wiese verhuisden begonnen ze zo lekker te pijpen dat ik af en toe engeltjes meende te horen zingen of om genade wilde smeken. Helaas, ze schoven dan meestal een mondje, een borst of hun poesje voor mijn gezicht. Veel meer dan wat gesmoord geluid kreeg ik er dus niet uit. Was ook niet echt nodig, want ze hadden alles onder controle. Zoals Martin Gore van Depeche Mode ooit zong "Promises me I will be safe as houses, as long as I remember who's wearin' the trousers" Na nog een paar heerlijke standjes gingen ze voor de finale en kwam ik behoorlijk heftig in Mara's mondje klaar. En het meest bijzondere was: dit uitzonderlijke triootje was nog maar het begin van de dag
  "When in doubt... go flat out!" - Colin McRae

  "Never break the Chain" - Fleetwood Mac

 17. #17
  Geregistreerd
  8 november 2006
  Last Online
  Gisteren @ 23:32
  Locatie
  in de buurt van Eindhoven
  Berichten
  170
  Discussies
  4
  Thanks
  122
  Thanked
  145 in 57 posts

  Cool Babsi

  Schijnbaar te lang geleden dat ik Bernds bezocht heb. Werk in het oosten van europa en dat effe wat verder rijden naar de geliefde Schieferhof als vanuit het zuiden van Nederland.

  Bij mijn laatste bezoek " ergens in februari" had ik begrepen dat Babsi met " vervroegd pensioen" zou zijn.
  Uit voorgaande recencie begrijp ik dat ze de " pijp :teuflisch weer uit de wilgen geplukt heeft"

  Is mijn huidige conclusie correct of was mijn informatie van februari niet juist??

  Binnenkort rij ik weer voor enkele dagen naar het Nederlandse en een kort omweggetje via Hennef loont zich dan zeker.

 18. #18
  Geregistreerd
  12 februari 2006
  Last Online
  Vandaag @ 00:09
  Locatie
  NRW und Hessen
  Berichten
  24.742
  Discussies
  897
  Thanks
  4.701
  Thanked
  9.395 in 5.246 posts

  Blinzeln

  Als ik de berichten op het Roemerforum mag geloven is Babsi nog steeds actief in BSC .
  Ik heb eigenlijk ook geen reden daar aan te twijfelen :p.

  :wink: :wink:
  Big30
  1."L'intelligence? Une question de chimie organique, rien de plus. On n'est pas plus responsable d'être intelligent que d'être bête. "! Paul Léautaud
  2. "Ich lehre euch den Übermenschen. Der Mensch ist Etwas das überwunden werden soll." Friedrich Nietzsche

 19. #19
  Geregistreerd
  21 november 2005
  Last Online
  3 oktober 2010 @ 12:27
  Berichten
  171
  Discussies
  9
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard babsi

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bruintje Bekijk bericht

  Bij mijn laatste bezoek " ergens in februari" had ik begrepen dat Babsi met " vervroegd pensioen" zou zijn.
  Ik heb Babsi vorige week in Hennef ontmoet

 20. #20
  Geregistreerd
  8 november 2006
  Last Online
  Gisteren @ 23:32
  Locatie
  in de buurt van Eindhoven
  Berichten
  170
  Discussies
  4
  Thanks
  122
  Thanked
  145 in 57 posts

  Standaard Djiekujem

  Thanks voor de info,
  Ga eind mei maar weer eens op bezoek in Hennef.


 21. #21
  Geregistreerd
  15 september 2006
  Last Online
  21 juli 2024 @ 17:58
  Berichten
  1.979
  Discussies
  53
  Thanks
  412
  Thanked
  865 in 325 posts

  Standaard

  Tijdens mijn vorige bezoeken was ze mij al opgevallen als de dame die veel meer achter de bar dan ervoor hangt.
  Nu veel lof over haar gehoord en dus toch een gesprek mee aangeknoopt vandaag.
  Ze spreek zeer goed Vlaams zelfs zonder accent, moet wel af en toe achter een woord zoeken. ze zei me dat haar moeder Vlaams is en ze nog regelmatig in Vlaanderen komt.
  Leuke ervaring van goed pijpen en enorm tongzoenen tot een goede neukpartij in doggy en missionaris. Heerlijk half uurtje met haar doorgebracht. Ze wordt ook snel nat en doet niet echt veel klanten. Staat dus vaak achter de bar op het gelijkvloers. Toffe spontane meid toch die Babsi. Naar ik heb horen zeggen zou een trio met Babsi en Mara de moeite zijn. Volgende keer toch eens uit proberen.
  :teuflisch

 22. #22
  Geregistreerd
  15 september 2006
  Last Online
  21 juli 2024 @ 17:58
  Berichten
  1.979
  Discussies
  53
  Thanks
  412
  Thanked
  865 in 325 posts

  Standaard

  Vrijdag voor de 2de maal Babsi uitgetest, en net als vorige keer gaf deze MILF me weer een echte GFE, maar zo zijn er wel meer daar in Bernds.
  BTW Babsi is gek van witte Leonidas pralines net als de teckenfrau :D

 23. #23
  Geregistreerd
  28 oktober 2006
  Last Online
  Gisteren @ 20:50
  Locatie
  Nordschleife
  Berichten
  6.044
  Discussies
  115
  Thanks
  1.401
  Thanked
  9.196 in 2.738 posts

  Reden

  "Do we here someone say, when Babsi is away... we just haven't got a clue what to do! Does anyone know a way, there's got ter be a way... to get Babsi"

  Die manier is er: vroeg komen als ze nog met Conny achter de bar staat te gekken. Een verdwaasde IJsbeer op de Duitse fora meldde het weekend voor mijn bezoek nog dat hij iets ongelofelijks had meegemaakt met thekedame Conny, een Duitse blonde Milf die Belgische roots scheen te hebben. Vergissen is menselijk: hij had gewoon Babsi achter de bar opgepikt. Hetzelfde deed ik maandagmiddag ook. We sloegen de bankshow maar over, omdat Conny in een goede bui was, en we wilden dat niet bederven met commentaar op haar zangtalent :thefinger Terwijl Babsi al volop met haar "bloasmeziek" aan de gang was, ging Conny pesterig even voor onze kamer staan zingen. Gelukkig was Babsi's zuigkracht dusdanig dat ik er niet echt door werd afgeleid, maar Babsi zelf kreeg er toch een beetje oorpijn van. Na een langere befbeurt en een aantal verschillende standjes heeft ze me heerlijk klaargezogen. Kortom; een prima begin van de langzaamaandag. Wist ik veel dat ze veel later ook betrokken zou zijn bij de afsluiting van de langzaamaandag Ze is trouwens volgende week op vakantie, dat jullie het even weten
  "When in doubt... go flat out!" - Colin McRae

  "Never break the Chain" - Fleetwood Mac

 24. #24
  Geregistreerd
  19 november 2005
  Last Online
  13 mei 2010 @ 22:35
  Locatie
  Ja, wo wohne ich, ach Ja Schiefferhof 28
  Berichten
  496
  Discussies
  10
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard bezoek 12 juni 2007

  Pffffffff afgelopen dinsdag weer voor de verandering weer naar Hennef getogen of eigenlijk afgezet :D .

  Het mooie is ik hoef niet eens meer op de Bel te drukken de deur gaat reeds vanzelf open als ik kom, het grootste probleem wat ik heb is een keuze te maken wie van de dames wordt het deze X, heb een klein virtueel to do hennef lijstje:p, maar gelukkig zijn er geen echt slechte dames (slechts eentje maar waar ik echt twijfels bij hebt ).

  Okay to the point now:

  Babsie ken ik al langer maar nooit aan toe gekomen ze staat altijd bij mijn grote vriendin Conny:p de Theke dame en grap en grol altijd erg fijn met deze dames en vorige keer BABSIE beloofd haar eens mee naar de kamer te nemen, bij deze dus.

  Met babsie om 20.00 uur afgesproken en zowaar komt ze 10 minuten te vroeg mij op de bank gezelschap houden :o maar ja ik ben erg flexibel en paste mijn LUIPAARD schema met veel plezier aan en Babsie kwam direct ter zake en kussen en vele andere intimiteiten passeerden de revue :p little one werd opeens toch wel nnieuwsgierig en liet zich zien............

  Helaas zag Babsie dat, dook er direct boven op en gaf een Pijpshow weg waar zelfs Ik nog even stil van werd dorrie is dat toch niet te versmaden.

  Snel Naar de kamer, hier begon alles weer opnieuw alsof ze precies wist wat ik lekker vond hoe kan dat nu? ik heb haar weinig tot niks van mijn voorkeuren verteld... praten de dames dan met elkaar :o nee toch he mijn sexuele voorkeur ligt dan voor het oprapen of toch een voordeel.

  Heb diverse standjes van Babsie mogen ontvangen, ik deed mijn best haar bij te benen............. verdomme ben ik toch een eitje maar wel een ZACHTGEKOOKT EITJE VAN 4 MINUTEN :p.

  Verder moet je de beleving zelf maar gaan ontdekken ik zwijg als een gedwongen wandelaar en op naar de volgende ontdekkingsreis.

  Ben erg benieuwd naar de reactie van Conny, Basie zou haar nog wel even voorlichten... iets van: Hij is niet alleen erg grappig en lief maar kan ook nog goed :p euh LULLEN.

  Groeten,

  Het HOF Cockje.
  De Keizer van het Hofdom Lichtenberg/Hennef Oom Bernds .

 25. #25
  Geregistreerd
  29 januari 2006
  Last Online
  15 augustus 2019 @ 16:59
  Berichten
  5
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard De Keizer

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door De Cock Bekijk bericht
  Hij is niet alleen erg grappig en lief maar kan ook nog goed :p euh LULLEN.

  Beste Keizer,

  Good to see you haven't lost your gift.......


  Groeten,

  Morgaan
  Laatst gewijzigd door Willem2; 17 oktober 2007 om 09:14

 

 
Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:27.

Amari 468*60