Weergegeven resultaten: 1 t/m 6 van 6
 1. #1
  Geregistreerd
  27 september 2015
  Last Online
  Gisteren @ 23:15
  Locatie
  Stedje van Lol en Plezeer
  Berichten
  2.501
  Discussies
  140
  Thanks
  8.458
  Thanked
  14.015 in 2.060 posts

  Standaard Cum Challenge Chronicles

  Prelude to the Cum Challenge Chronicles

  Ice Bucket Challenge, Planking, Cinnamon Challenge en Mannequin Challenge zomaar wat "challenges" die ooit viraal gingen op de sociale media. Nu zullen jullie je natuurlijk afvragen wat dit met onze hobby van doen heeft. Dit zal duidelijk worden in deze inleiding.

  Het is een paar dagen voor kerst 2014 en mijn laatste bezoekje van het jaar aan de vulkaan. Na een verrassende en geslaagde sessie bij een favorietje (ze had een triootje geregeld) loop ik langs de mij bekende dames om ze prettige feestdagen te wensen. Aangekomen bij het allerliefste Albaneesje is zij teleurgesteld maar begripvol dat er een sessie met haar niet meer inzit. We maken de afspraak dat mijn eerste sessie in het nieuwe jaar met haar zal zijn. Ze oppert om dit gelijk op nieuwjaarsdag te doen en waar drommen mensen het jaar inluiden met een duik in de zee is dit het begin van de nieuwjaarswip. De daarop volgende twee jaren houden zij en ik deze traditie in stand. De wandelschoenen werden gaandeweg steeds vaker verwisselt voor de stoute slippers en aan de nieuwjaarstraditie om op de Vulkaan wippend het jaar in te luiden kwam na drie jaar een einde.

  In 2020 werd onze hobby grotendeels platgelegd door Corona. Tijdens de eerste lockdown genoeg tijd gehad om mijn erotische zonden te overdenken en belangrijker welke erotische zonde ik het liefste zou plegen als de clubs weer open zouden gaan. Op de vulkaan had ik al mijn grenzen wat betreft erotiek verkend en in de clubs komt het meestal aan op rechttoe rechtaan sex. Het plan ontstond om als de clubs weer opengingen te kijken of één dame erin zou slagen mij vier keer op vier verschillende wijzes kon laten klaarkomen tijdens één sessie. En aldus was de challenge geboren. Ik had ook al een dame op het oog en toen de clubs weer open gingen haar de challenge voorgelegd. Ze zag het wel zitten en bij een volgend bezoekje zouden we het ten uitvoer brengen. Echter de tweede lockdown gooide roet in het eten.

  Het zijn inmiddels de donkere dagen tussen kerst en oud op nieuw. De opslagplaats van nazaten begon nogal druk en overvol te worden. Wat beter dan het jaar te beginnen met twee vliegen in één klap. Een oude traditie in ere te herstellen en deze te combineren met de challenge. Gebladerd in mijn digitale rolodex van potentiële kandidates in case of emergency cq knuffelcontacten van wat bekende dienstverleensters die nu hun kunstjes vanuit thuis deden vanwege een vermaledijd vermeend vleermuis virus. Ook op gespecialiseerde sites kwamen een aantal bekende en gekende hulpverleensters voorbij.

  De "challenge" virtueel de WA wereld ingeslingerd aan een paar dames die ik in staat achtte dit tot een goed einde te brengen. Het bewijs dat de dames onderling een geheim geno(o)tschap hebben kreeg ik een paar uur later via een appje van een mij onbekend nummer. De tekst: I can do even one better. I make you cum five times in three hours with my feet, hands, mouth, pussy and tits. Daaronder een foto van haar lichaam en Guess who I am. Ik moest even graven in mijn grijze massa dat als geheugen door het leven gaat. Na het proces van eliminatie en afstrepen wist ik bijna zeker wie het is. Net zo verrassend als opmerkelijk. Onze eenmalige erotische encounter was toch al een geruime tijd geleden. Deze was zeker voor herhaling vatbaar geweest maar de sexsterren stonden daarna op de een of andere manier niet gunstig.

  Ze stelt zondag 3 januari voor om dit plaats te laten vinden. Na mijn bevestiging oppert ze 14.00 uur als begintijd. Een tijdstip dat ik zelf ook al in gedachte heb. Precies tussen het middag en avondeten inclusief de reistijd.

  Wat ik toen nog niet kon bevroeden was dat de challenge een trilogie zou worden. De drie delen zal ik vanaf morgen telkens op zondag posten.

  If you obey all the rules, you miss all the fun

  A dirty mind is a joy forever

  Some people see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask: why not?

 2. Onderstaande 7 leden hebben Patjax bedankt voor deze bijdrage:

  Giodude (18 december 2023),Kurt Cobain (18 december 2023),Manbijtkat (18 december 2023),mechelen (16 december 2023),mentholbear (16 december 2023),Pierke69 (19 december 2023),Wentelt Eefje (18 december 2023)

 3. #2
  Geregistreerd
  27 september 2015
  Last Online
  Gisteren @ 23:15
  Locatie
  Stedje van Lol en Plezeer
  Berichten
  2.501
  Discussies
  140
  Thanks
  8.458
  Thanked
  14.015 in 2.060 posts

  Standaard

  The Cum Challenge Chronicles Part 1: Sextravaganza  Ondanks alle raam- en clubbezoekjes door de jaren heen stijgt onbewust de spanning in mijn lijf naarmate ik haar woonplaats nader. Voor het eerst zal de plaats van handeling plaatsvinden in huiselijke sfeer. Ze opent de deur en ik zeg thuisbezorgd.nl met de door u bestelde vijf verschillende variaties van een proteïneshake. Ze lacht en ziet er prachtig uit. Een strak mini jurkje dat haar lekker lijfje volledig recht aan doet en suède laarzen tot boven haar knie. We nemen naast elkaar plaats op de bank. Even bijpraten, iets drinken en een sigaretje om even te relaxen na de autorit.

  Ze komt op mij zitten en plakt haar mond tegen de mijne en haar tong gaat op zoek naar een speelkameraadje. Niks geen tongtikkertje of tongtwister met een toerental van een op hol geslagen wasmachine maar uiterst sensueel, passioneel en met gevoel. Haar linkerhand verdwijnt onder mijn trui en speels bewerkt ze een tepel. De droogstand van de laatste twee maanden zorgt ervoor dat er een bobbel in mijn broek ontstaat. Dit blijft natuurlijk niet onopgemerkt door haar. Haar rechterhand maakt de riem los en opent de knopen van mijn broek. Ze bevrijdt the object of affection uit zijn benarde positie. Ze likt aan haar vingertoppen en laat ze speels over mijn eikel glijden. Mijn levensader snakt naar volledige vrijheid en dat heeft zij ook door waarop ze voorstelt ons te verplaatsen naar the room where the magic happens.

  I heard her say
  Walk, come with me now
  I'm gonna take you down
  Walk, come with me now
  I'm gonna show you how


  We ontdoen elkaar van de kledij en leggen ons op bed. Ze pakt haar telefoon en stelt de timer in op 3 uur. Ze laat er geen gras over groeien. Het is duidelijk dat ze de eerste lading zo snel mogelijk wilt ontfutselen. Op zich niet zo moeilijk gezien de droogstand van de afgelopen twee maanden. Gulzig likt en slurpt ze alsof het een waterijsje betreft na een dag zonder drinken in de woestijn. Met haar ervaring weet ze precies wanneer de slagroomspuit gereed is om te spuiten. Ze voorziet haar voetjes van olie en zij mogen het karwei afmaken. Het duurt dan ook niet lang voordat deze voorzien worden van een wit laagje. One down four to go.

  Nadat de rommel die de eerste ontlading heeft gemaakt opgeruimd is gaat ze voortvarend verder. Ze neemt het "heft" in handen en al snel heeft ze hem weer in volle glorie stijf overeind staan. Het aanbrengen van het rubbertje maakt duidelijk dat ze ditmaal voor de daad zelf gaat als wijze waarop ik mijn tweede donatie lever. Ze laat zich langzaam eroverheen zakken en in een rustig drafje berijdt ze hem. Gaandeweg wordt het tempo opgevoerd en in volle galop moet ik mij gewonnen geven en is de strijd in haar voordeel beslecht. Two down three to go.

  We besluiten om even een kleine rookpauze te nemen. Bovendien moet mijn kleine kompaan herstellen. We babbelen een tijdje totdat ze de olie pakt en haar borsten ermee instrijkt. Ze begint aan een titty massage. Als ik me al zou afvragen wat de derde manier zou worden dan was dat bij deze duidelijk. De erotische spanning wordt opgebouwd en wisselt ze fijngevoelig af door een tepel te gebruiken om het topje te bewerken. Na een tijdje legt ze zich op haar rug en neuk ik haar tussen haar tieten totdat lading drie de directe omgeving wit laat kleuren. Three down two to go.

  We nemen een douche om de sporen van onze smeerlapperij van ons af te spoelen en een pauze om wat te drinken en een sigaretje te roken. Ze vraagt of het en zij tot nu toe aan mijn verwachtingen voldoet. Duh, moet je dat echt vragen. The proof is in the pudding of in dit geval de porties mannenpap die ze me moeiteloos heeft ontfutseld. Toch opmerkelijk dat een dame met zoveel ervaring en kwaliteiten ook nog haar onzekerheden heeft.

  De plicht roept volgens haar en we verkassen weer naar de slaapkamer. Ditmaal laten we het lot de volgorde bepalen. Kop is de mondelinge en munt de manuele variant. Hij valt op munt en er volgt een edging HJ met olie. Haar finesse en fluwelen touch zorgen ervoor dat ontlading vier volgt. Four down one to go.

  Glimlachend maakt ze hem voorzichtig schoon en zegt blij te zijn dat het sluitstuk mondeling is omdat ze mijn voorliefde voor een BJ kent en ze nu meer tijd heeft. Ze trekt alle registers open en er volgt een spectaculaire sloppy variant waarbij alles de revue passeert. Van langzaam tot snel en van met veel gevoel de eikel bewerken tot hardcore huigtikkertje. Ook het klokkenspel wordt niet vergeten. Hoewel ze moeiteloos al eerder mijn lot had kunnen bezegelen neemt ze de tijd om mij intens te laten genieten. Ze is volledig in controle en uiteindelijk ontkurkt ze de champagnefles. Triomfantelijk laat ze de vijfde colonne aan nakomelingetjes langzaam uit haar mond lopen in plaats van ze hatseflats uit te spugen. Ze pakt haar telefoon en er resteren nog 1 minuut en 29 secondes. "Never underestimate the abillity of a woman to make a man cum how and whenever she wants" fluistert ze in mijn oor.

  Allebei hebben we behoefte aan een ass (after sex sigaretje). Ze pakt tijdens het roken mijn flesje massage olie en zegt dat ze na de geleverde inspanning wel recht heeft op een beetje ontspanning. Wie ben ik om haar dat te ontzeggen en het is absoluut geen straf om haar heerlijke hardbody onder handen te nemen.

  Flashback
  Eind 2015, begin 2016 was een tijd dat ik op zoek was naar mijn grenzen op sexgebied. De vulkaan had twee Anal Queens waarbij het buffelen in de reet tot hun standaardprogramma hoorde. Bij beiden ooit eens binnengestapt maar toen puntje bij paaltje kwam of in dit geval het aanbod van mijn paal in haar anaalkanaal zag ik er toch vanaf. Een jaar later of zo dan alsnog bij eentje voor deze optie gegaan en moet zeggen dat het voor mij weinig meerwaarde had.


  Onder de douche spoelen we de sporen van ons sexfestijn van ons af. Al snel blijkt dat haar geilheid niet door het doucheputje is verdwenen. Ze drukt haar kontje tegen mij aan en draait haar hoofd. Don't you wanna fuck my ass? Mijn expressie is schijnbaar dusdanig duidelijk dat ze vraagt waarom niet. Been there, done that, nothing special. Bovendien heb ik het gevoel dat ze het als grap bedoelt. Al snel blijkt dat ze echter serieus is en niet zomaar genoegen neemt met mijn afwijzing. Ik zeg haar dat we al ruimschoots door de tijd zijn. Daar moet ik me niet druk over maken zegt ze. We roken nog een sigaretje en komen tot de conclusie dat onze sexploits absoluut een vervolg verdienen. We spreken af om over twee weken op zondagmiddag een vervolg te geven aan het botvieren van onze lusten.

  You know that I'm a little tease, tease
  But I want it pretty please, please
  You know you know you know I'm crazy
  I just wanna be your baby
  You can fuck me, you can play me
  You can love and you can hate me
  Miss me, miss me, now you wanna kiss me
  Come get it now or never
  You know I want a little taste, taste
  So let me take you all the way, way
  You know you'll never be the same, same
  One night you won't forget the rest of your life
  So come on over to the wild side
  Buckle up and, baby, hold on tight
  Miss me, miss me, now you wanna kiss me
  We both know that you love me 'cause I'm so bad


  Als ik aanstalte maak om op te staan drukt ze haar kontje tegen mijn kruis. De hierop volgende reactie is haar natuurlijk ook niet ontgaan. Ze draait zich om en zegt dat we de serie alsnog compleet kunnen maken. Ik weet meteen waarop ze doelt en schud nee. Ze zegt mijn nee alleen te accepteren als we onze sextravaganza afsluiten met een vrijpartij die het verdiend en zij nog een door mij bezorgd orgasme heeft gehad. Om haar woorden kracht bij te zetten drukt ze haar lippen tegen de mijne en begint sensueel te tongzoenen.

  We verplaatsen ons naar de slaapkamer en helpen elkaar voor de tweede keer deze dag uit de kledingstukken. We beginnen in 69 en na een tijdje leg ik haar op haar rug en slaag erin om met mijn tong haar een orgasme te bezorgen. Na een minuutje bijkomen pakt ze een rubbertje en mijn nog overeind staande paal wordt ingepakt. Ze wil graag on top en ik hoef niets te doen volgens haar. Ze leunt met haar handen op mijn borstkas en rijdt zichzelf naar een orgasme. Na een korte adempauze vraagt ze welke positie ik wil. Ik zeg dat lepeltje lepeltje de enigste positie is waarvan ik denk dat het nog lukt om tot een orgasme te komen. Ze geeft zich volledig over en drukt stevig tegen. Het duurt dan ook niet lang meer totdat ik tot een ontlading kom.

  Het is nu toch echt tijd geworden om te gaan. Bij de deur nog een stevige knuffel en een heerlijke tongzoen. Ze vraagt of het aan mijn verwachtingen heeft voldaan. Nou, zeg ik, ruimschoots overtroffen. Ze zegt dat ze zich al verheugd op ons weerzien over twee weken. Ik kan niet anders dan dit volmondig te beamen.

  If you obey all the rules, you miss all the fun

  A dirty mind is a joy forever

  Some people see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask: why not?

 4. Onderstaande 9 leden hebben Patjax bedankt voor deze bijdrage:

  Ascari (17 december 2023),Giodude (18 december 2023),Kurt Cobain (18 december 2023),Manbijtkat (18 december 2023),mentholbear (18 december 2023),Pierke69 (19 december 2023),pret ( 1 januari 2024),WANDELAAR5 (17 december 2023),Wentelt Eefje (18 december 2023)

 5. #3
  Geregistreerd
  14 januari 2017
  Last Online
  Vandaag @ 00:29
  Locatie
  Mentholland
  Berichten
  12.530
  Discussies
  270
  Thanks
  25.982
  Thanked
  15.796 in 6.411 posts

  Standaard

  6x...

 6. #4
  Geregistreerd
  27 september 2015
  Last Online
  Gisteren @ 23:15
  Locatie
  Stedje van Lol en Plezeer
  Berichten
  2.501
  Discussies
  140
  Thanks
  8.458
  Thanked
  14.015 in 2.060 posts

  Standaard

  Cum Challenge Chronicles #2: Switch It Up

  Twee dagen na onze challenge krijg ik een appje van haar. Onze afspraak van volgende week zondag gaat niet door omdat ze gezien de verlenging van de lockdown beslote heeft om een aantal weken huiswaarts te keren. Als ik komende zondag niets te doen heb dan heeft ze een challenge voor mij. Nieuwsgierig als ik ben vraag ik wat ze voor ogen heeft. Ik moet haar maar vertrouwen en ze weet zeker dat ik er geen spijt van krijg. Zondagmorgen appt ze me dat als ik er ben eerst een berichtje moet sturen zodat ze haar voorbereidingen kan treffen en ik ongeveer een minuut of tien tot vijftien moet wachten.

  Ze opent de deur in een sexy politie uniform. Voor ik iets kan zeggen zegt ze you are under arrest, strip down till your underpants, hands against the wall and spread your legs. Ik geef gehoor aan haar opdracht. Ze fouilleert me en aangekomen bij mijn onderbroek zegt ze: I knew you were hiding a weapon. You will go straight to jail and are not allowed to speak. Ik word geboeid en resoluut afgevoerd naar de cel oftewel slaapkamer.

  Get back, get down
  Pull me closer if you think you can hang
  Hands up, hands tied
  Don't go screaming if I blow you with a bang
  Take it, take it
  World's bouncing like a trampoline
  When I get to where I'm going, gonna have you trembling
  Live fast, die young
  Bad girls do it well
  Live fast, die young
  Bad girls do it well


  Als de deur opengaat ligt daar een geblinddoekte naakte slanke deerne geketend met bedboeien op het bed. Toevalligerwijze de dame die ik als “hoofdverdachte” in gedachte had van het doorsturen van mijn cum challenge. Ik moet plaatsnemen op de stoel naast het bed. Zij neemt plaats op bed tussen de benen van de "gevangene" en begint haar sensueel te likken waarna ze met een vibrator verder gaat. Ze kijkt mijn kant uit en zegt dat ze zometeen wil zien wat voor impact mijn "weapon" heeft. Ze staat op van het bed en knielt zich voor mij neer. Mijn onderbroek wordt verwijderd en ze begint mij te pijpen. Als mijn wapen op volle schotkracht is brengt ze mondeling een bescherming aan, maakt mijn handboeien los en geeft mij de opdracht om mijn wapen in stelling te brengen in de weerloze dame.

  Voorzichtig penetreer ik haar natte en strakke gleufje. Ik begin met langzame en diepe stoten. De "agente" heeft plaatsgenomen op de stoel en begint met haar klitje te spelen. Ze moedigt me aan om de "gevangene" harder te neuken. Ik ben van nature geen rauwdouwer maar het geheel zorgt ervoor dat ik steeds sneller, harder en zo diep als ik kan stoot. Don't finish inside her pussy. I want you to fuck the mouth of this little cumhungry slut till you cum and she has to swallow all. Ik haal mijn paal uit haar, verwijder het rubberen beschermingsmiddel tegen ongewenste ongelukjes en nadat ik me hergepositioneerd heb druk ik hem tegen haar lippen. She presented her mouth for fucking en haar lippen omsluiten mijn paal en gretig begint ze hem te pijpen. Het duurt dan ook niet lang alvorens ik een salvo losse klodders in haar gulzige mondje schiet. De "agente" controleert of ze alles netjes tot zich genomen heeft en als blijkt dat dit het geval is wordt de blinddoek verwijderd en de boeien losgemaakt.

  Volgens de agente heb ik de eerste fase van mijn straf achter de rug maar de volgende zal beslissend zijn of ik mijn vrijheid weer terugkrijg. Ik moet de plek innemen van de gevangene en de dames ketenen mij vast aan bed. De agente pakt een erotisch zweepje en zegt dat ongehoorzaamheid en/of een ontsnappingspoging bestraft wordt met tien zweepslagen.

  De dames hadden in de club de reputatie een dynamisch duo te zijn en al snel blijkt deze op waarheid te berusten. Terwijl ze elkaar liefdevol kussen gaat er van ieder een hand richting mijn middelste regio. De ene speelt liefdevol met mijn ballen terwijl de andere mijn paal met een fluwelen touch weer fier overeind brengt. Ze storten hun gulzige mondjes op hem en er volgt een weergaloze dubbele BJ in alle denkbare variaties waaronder een DT-contest. De agente monteert een rubbertje en terwijl de gevangene haar knieën naast mijn hoofd plaatst en haar poesje tegen mijn mond zegt de agente dat ik de gevangene moet likken in hetzelfde ritme als zij mij neukt. Ik slaag erin haar klaar te likken en na een wisseling van het rubbertje wordt ik door de gevangene klaar gereden.

  Na een sigaretje duiken we de douche in en we soppen onze lichamen in. De twee maken er een waar festijn van en natuurlijk laat dit mijn paal niet onberoerd. Hoogtepunt is als eentje achter mij staat en mij met fluwelen touch aftrekt terwijl de ander op haar knietjes voor mij zit en met haar tongetje eikel en kopje likt. Klaarkomen is volgens de dames uit den boze in dit spelletje tease & denial. Als ik aangeef dat een ongelukje in een klein hoekje zit houden ze op en drogen we ons af.

  De "gevangene" heeft haar straf uitgezeten en nog een andere afspraak staan. Ik vraag haar wat de schade is en ze fluistert me in het oor dat dit door de "agente" wordt afgehandeld. Met een knuffel en een tongzoen nemen we afscheid. Nadat ze weg is wil ik natuurlijk weten hoe het zit. Dit wordt lachend door haar weggewuifd met de opmerking dat ik niet hoef te weten wat hun afspraak is.

  We nemen een adem-, drink- en peukenpauze in de woonkamer. Ik vraag een hint naar wat er nu komt. Haar blik wordt ondeugend en een duivels lachje vult de kamer. Ze staat op, loopt richting slaapkamer en komt terug met haar handen op de rug. This time there will be an ass which is gonna be fucked. Vanachter haar rug haalt ze een strapon vandaan. Mijn blik spreekt boekdelen. It is up to you to choose. You fuck my ass or I fuck yours. Lang hoef ik niet na te denken en zeg dat ik haar kontje dan wel neuk. I knew you would say that zegt ze met een knipoog en zo krijgt ze alsnog haar zin nadat ik vorige week nog had geweigerd.

  Om de spanning ervan af te halen (of de sexuele spanning op te bouwen) begint ze met een heerlijke sensuele B2B massage. Deze wordt gevolgd door een lekker potje pussy sliding. Mijn paal wordt in rubber verpakt en begrijpelijk rijkelijk voorzien van glijmiddel. Ze draait zich in reverse cowgirl positie en voorzichtig laat ze haar kontje over mijn paal glijden. Langzaam gaat ze op en neer en de aanblik van mijn paal die in haar anaalkanaal verdwijnt is toch wel geil. Als ze deze naar eigen zeggen voldoende opgerekt heeft wisselen we in de missio variant om daarna in doggy te eindigen. En, hoe was het? vraagt ze. Ik moet bekennen dat de wijze waarop ze het aanpakte ervoor zorgde dat het geiler en intenser was dan ik voor mogelijk had gehouden.

  Het kittige katje verandert in een purrend poesje als ze zich in lepeltje lepeltje tegen mij aan nestelt en ik mijn vingertoppen over haar lichaam laat glijden. Na een tijdje draait ze zich om en zoekt met haar mond de mijne op. Wat volgt is sensueel en liefdevol tongen. In de loop der jaren hebben een aantal dames mijn pad gekruist die dit tot een kunst hadden verheven maar dit was nog een niveautje hoger. Na een tijdje stopt ze om me het volgende toe te fluisteren: I really love it when a man knows how to kiss and you do. Normaliter zou ik dit zien als vleierij en klantenbinding maar gezien het feit dat ze voor een langere periode naar het huisfront gaat komt het oprecht over.

  Ze vraagt of ik mijn massage olie bij mij heb. Nadat ik haar rug, billen en benen heb gedaan wil ze dat ik ook haar voorzijde onder handen neem. Als eerste zijn haar prachtige perfect licht getunede borsten aan de beurt. Dan haar bovenbenen en langzaam ga ik richting haar erogene zone. Ze vraagt bijna verlegen kiss my pussy. Na al haar inspanningen heeft ze dit zeker verdient. Dat ze geil staat is snel duidelijk. Ze wordt steeds natter en als ze met haar bekken mee beweegt weet ik dat ze dichtbij een orgasme is. Haar dijen kraken bijna mijn schedel zoals een notenkraker een walnoot kraakt als ze haar hoogtepunt bereikt. Als haar dijen mijn hoofd weer bewegingsvrijheid geeft kan ik het niet laten om nog enkele plagerige likjes over haar klitje te geven. Leuk om te zien en voelen hoe haar lichaam daardoor nog kronkelt. Ze slaakt een diepe zucht gevolgd door een thank you. Ze heeft behoefte aan een sigaret om weer tot zinnen te komen.

  Ik realiseer me dat we geen tijdsduur hadden afgesproken en kijk op mijn telefoon. De middag heeft al plaatsgemaakt voor de avond. Ze zegt dat ik me niet druk moet maken over de tijd en vraagt of ik al iets qua eten heb voorbereid. Als ik nee zeg biedt ze aan mee te eten. Ze heeft ‘s ochtends een salade gemaakt en was van plan drumsticks erbij te bakken. Voordat ik ook maar kan antwoorden zegt ze mooi, dat is dan geregeld. We douchen ons snel en gaan naar de keuken.

  Terwijl zij de drumsticks bakt praten we over van alles en nog wat. Het is super relaxt en gezellig. Ze is zeer openhartig over wat ze nadat ze stopt als dvp gaat doen. Ze denkt zelf nog twee jaartjes alvorens ze haar hooker heels definitief opbergt. De drumsticks zijn klaar en we gaan eten. Het smaakt heerlijk en ze laat zich ontvallen dat ze gehoopt had dat ik bleef. We tafelen rustig na met een sigaretje en een drankje.

  Ze zegt dat ze nog een toetje wil. Uit haar blik blijkt dat ze een ander soort toetje bedoelt dan ik dacht. In een piep en een zucht liggen broek en onderbroek op de grond. Met het koord van haar kimono bindt ze mijn handen achter de stoel en ze gaat op haar knietjes tussen mijn benen. Ze steekt een sigaret op en blaast de rook sensueel in mijn gezicht. Ze neemt een tweede trekje en ditmaal blaast ze het richting mijn ontwakende paal. Klaarblijkelijk is mijn voorliefde voor een smoking BJ haar ingefluisterd. Plagerig en teasend vervolgd ze haar spel. Na deze geweldige smoking BJ is mijn genotsknots schijnbaar verandert in een slurpy/ijslolly variant gezien de wijze waarop ze aan deze likt en zuigt. Ze weet inmiddels precies hoe ze hem in opperste staat van opwinding kan brengen en maakt daar ook gebruik van. Haar tempo is rustig, de uitgeoefende druk perfect en de variatie met een edging HJ top. Simpelweg genieten met een grote G. De wijze waarop ze mij aankijkt verraadt dat ze wat van plan is. Ze staat op en ik word geblinddoekt. Ze fluistert relax and enjoy in mijn oor. Ze verhoogt geleidelijk de intensiteit en tempo. Ik voel het overtollig speeksel langzaam langs mijn paal en ballen glijden en een vinger van haar die mijn bilspleet masseert. Voorzichtig duwt ze deze naar binnen en terwijl ze verder pijpt gaat deze behoedzaam heen en weer. Dit zorgt ervoor dat ze vrij snel daarna haar beoogde doel heeft bereikt. Ze ontdoet mij van de blinddoek en triomfantelijk steekt ze haar tong uit met daarop een deel van mijn mannenpap om deze daarna via haar keeltje te laten verdwijnen. Lachend zegt ze dat ze alsnog deels haar zin heeft gekregen met haar vinger in mijn kont.

  Waar ik verwacht dat ze me los zal maken blijkt zij er andere gedachten op na te houden. Ze steekt een sigaret op en gunt mij ook enkele trekjes. Ze pakt mijn olie en er volgt een oily HJ die mocht deze op beeld hebben gestaan als lesmateriaal had kunnen dienen voor het gros der dames. Niet gericht op het abspritzen maar met veel finesse de grenzen van gevoeligheid opzoeken. Ze slaagt er moeiteloos in nog een lavastroom aan mannenpap uit mijn levensader te laten stromen en likt het gedeelte dat op haar hand terecht is gekomen ervan af. I like the sweet taste of your cum. Ze knipoogt en zegt dat ze me de vorige keer al had gezegd dat ze een man kon laten klaarkomen wanneer ze wilde. Ik zeg dat ze nu echt wel de laatste druppels eruit gehaald heeft. Are you sure? You wanna bet? Is haar repliek. Ik heb dringend de behoefte aan een sigaret om bij te komen en ze maakt me los. Ik had op voorhand geen enkel idee wat te verwachten maar dit had ik nooit kunnen bevroeden.

  De tijd is gekomen om naar huis te gaan. Er volgt een stevige en intense knuffel. Ze vraagt of ze een vervangster moet regelen tijdens haar afwezigheid. Ik knik nee en zeg haar dat ze mijn kleine vriend dusdanig heeft bewerkt dat hij de rust gedurende haar afwezigheid goed kan gebruiken. Ze lacht en zegt dat ze het wel begrijpt als ik gedurende haar afwezigheid toch een andere dame bezoek. It is just sex. Ze drukt haar lippen tegen de mijne voor een passionele afscheidskus en met een knipoog zegt ze dat deze ervoor moet zorgen dat ik haar niet vergeet. Dit is natuurlijk het teken om haar te plagen en mijn reactie "who are you" levert een speelse stomp op.
  Laatst gewijzigd door Patjax; 24 december 2023 om 16:49
  If you obey all the rules, you miss all the fun

  A dirty mind is a joy forever

  Some people see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask: why not?

 7. Onderstaande 9 leden hebben Patjax bedankt voor deze bijdrage:

  Giodude (25 december 2023),Kurt Cobain ( 2 januari 2024),Manbijtkat (24 december 2023),mentholbear (24 december 2023),Pierke69 ( 8 januari 2024),pret ( 1 januari 2024),spinazieboy (26 december 2023),WANDELAAR5 (24 december 2023),Wentelt Eefje (24 december 2023)

 8. #5
  Geregistreerd
  27 september 2015
  Last Online
  Gisteren @ 23:15
  Locatie
  Stedje van Lol en Plezeer
  Berichten
  2.501
  Discussies
  140
  Thanks
  8.458
  Thanked
  14.015 in 2.060 posts

  Standaard

  Cum Challenge Chronicles #3: Surprise Sunday

  Met mijn deeltijd sexgenote nog in haar thuisland gaan de weken voorbij zonder de drang om de vleselijke lusten in real life te bevredigen. Soms leiden onze WA (video)gesprekjes tot een eigen soort sexturbate waarbij we elkaar uitdagen met virtuele cum challenges. Een leuk alternatief maar niet te vergelijken met the real deal en beetje bij beetje steekt de huidhonger mede gevoed door de lente-achtige temperaturen toch weer de kop op. Van een terugkeer op korte termijn is geen sprake en ik begin te denken aan een tijdelijke andere hulp in de hormonenhuishouding. De keuze is reuze en ik maak een klein lijstje met potentiële alternatieven. Tal van omstandigheden zorgen ervoor dat deze onbenut blijft.

  Er zijn inmiddels al bijna drie maanden verstreken sinds zij weg is gegaan. Ik krijg een appje van haar. Meer dan "If you are free this sunday: same place, same time" gekoppeld met een veelzeggende smiley is het niet. Ze had voorafgaand geen enkele keer gehint op een terugkeer naar Duitsland en ik ben dan ook verrast. Ik vraag haar of ze al terug is en ze hult het in nevelen. Ik ben wel toe aan een potje ontspanning en zeg dat het ok is.

  Op zondagmorgen appt ze me dat ik het even moet laten weten als ik er ben via de app. Zoals afgesproken doe ik het en krijg als antwoord "wait 10 minutes and come to the door". Als ik na tien minuten aanbel staat er mij een grote verrassing te wachten. De deur wordt geopend door twee slanke blonde dames met de haartjes in Harley Quinn staartjes en dito outfit. De verbazing is natuurlijk van mijn gezicht af te lezen en zorgt dan ook voor de nodige hilariteit bij de twee. Ze werkten in dezelfde club als haar en met eentje had ik al eens gekamerd.

  Eentje pakt haar telefoon en belt, wat spoedig zal blijken, via WA en drukt mij de telefoon in de handen. Natuurlijk is het de dame die ik verwacht had aan te treffen. Ze begint te lachen en zegt dat het surprise sunday is en het maar over me heen moet laten komen en vooral genieten. De twee dametjes hebben de grootste lol. Ze nodigen me uit hun naar de slaapkamer te vergezellen en wie ben ik om nee te zeggen.

  Spoedig hebben we ons ontdaan van de overbodige kledij. De dames wat sneller dan ik en ze liggen dan ook al uitnodigend te wachten op bed. Ik leg me tussen de twee in en gelijk glijden er handjes over mijn lijf. Eentje richt zich op mijn tepels terwijl de andere linea recta richting middelste regionen gaat. Degene die met mijn tepel speelt drukt haar lippen tegen de mijne terwijl de ander haar lippen zich al kussend bij haar handje voegen om ze daarna over mijn al paraat staande paal te laten glijden. De smakkende geluidjes wekken de interesse van de ander en ze kijkt het schouwspel met een geile blik aan alvorens ook zij zich kussend een weg naar beneden baant. Wat volgt is één van de meest gedenkwaardigste blowjobs die ik tot op heden heb gehad. Dan weer afwisselend, dan weer gelijktig. Soms is mijn eikel het middelpunt van hun tongzoenen. Alles passeert de revue in mijn hoofd om te voorkomen dat ik te snel klaarkom en bovendien hebben de dames ervaring genoeg om mij op het randje te houden. Plots kijken vier geile zaadvragende ogen mij aan en krijg ik de vraag wie als eerste een portie proteïne tot zich mag nemen. Ik antwoord dat ze dat zelf maar moeten beslissen en de dame die als eerste aan de blowjob was begonnen laat zich dat geen twee keer zeggen. Waar het tot dan toe een sensuele en fluweelzachte variant was geweest gooit ze alle remmen los en laat ze een pure porno pijpbeurt op mij los. Normaliter niet zo mijn ding maar de wijze waarop ze het doet en die twee staartjes die heftig op en neer en heen en weer gaan zorgen toch voor een extra dimensie. De ontlading is dan ook groot en intens. Ze steekt haar tong uit waarop het resultaat van haar inspanning duidelijk te zien is. De ander pakt haar telefoon en maakt er een foto van. Ik vraag waarom en lachend zegt ze "proof".

  Met een sigaretje blazen we even uit. De dames zijn nieuwsgierig of ik dit verwacht had en wat ik er van vind. Ik antwoord dat ik dit inderdaad niet verwacht had maar dat het me ook weer niet verbaast omdat ik nooit weet waarmee ze op de proppen komt. De dames barsten in een schaterlach uit. Mijn curieuze blik zorgt voor extra decibellen. Ze zeggen dat er nog meer staat te wachten en het een onvergetelijke dag zal worden.

  De dames schakelen weer over naar de back to business modus en hun graaiende, grijpgrage handjes beginnen aan een four hands HJ. De dame waarmee ik al eens gekamerd had weet nog mijn voorkeur en neemt dan ook de leiding en instrueert de ander over de te volgen werkwijze. Mijn bare metal wordt weer keihard gesmeed door de handenarbeid van de dames. Ik heb al een vermoeden wat me te wachten staat en dit blijkt ook het geval te zijn als dame twee aan haar BJ begint. Deze is sweet, soft en sensual zoals destijds. De andere dame heeft zich pontificaal met haar poes op mijn gezicht geplaatst. Ergens maar goed ook anders was het pleit snel geslecht. Dame twee gaat onverdroten verder totdat ze mijn mannenpap er zeer vakkundig uitgezogen heeft. Er volgt weer een fotomoment van de geleverde prestatie en wordt via WA afgeleverd.

  Na dit alles nemen we met zijn drietjes een verfrissende douche en met een drankje en sigaretje nemen we op de bank plaats. Ik zeg hen dat ik snap waarom zij hen gepaired heeft. Trio's draaien vaak uit op 1+1=1 1/2 en in dit geval is het toch echt 1+1=3. De dames vinden het een leuk compliment en zijn blij dat het mij zo goed is bevallen. De deurbel gaat en aan de gezichtjes kan ik zien dat er wat staat te gebeuren. Ze lopen met zijn tweetjes richting voordeur.

  Vanuit mijn zitplaats heb ik zicht op de deur en waar ik verwacht dat zij voor de deur staat is de verrassing groot als ik een zwartharige dame binnen zie komen. Een regelrechte nymfomane porno sloopkogel die amper te temmen is. Met haar kenmerkende schaterlach wordt ik begroet en zegt ze dat ze mijn kleine makker komt killen en daar twijfel ik geen seconde aan. De twee blondjes nemen afscheid met een kus en een enjoy. We nemen de tijd om bij te babbelen alvorens we ons verplaatsen naar the room where the magic happens.

  Op de kamer verspilt ze geen tijd. Ze begint volle bak te tongzoenen terwijl haar hand zich om mijn kleine makker bekommert. Deze groeit daardoor snel en al snel liggen we in 69. Ze wil graag op zijn hondjes genomen worden. Ik ben geen fan van doggy maar met haar is het een belevenis van jewelste. Ze voegt eraan toe dat ik mag knallen maar niet ontploffen. Als ik voel dat the big bang eraan zit te komen haal ik hem eruit en we nemen een kleine peukenpauze. Ze neemt plaats tussen mijn benen, steekt een tweede sigaret aan en begint aan een smoking BJ. Hierna zegt ze dat ze DT aan haar skillset heeft toegevoegd en wil kijken of ze erin slaagt om hem helemaal in haar mond te laten verdwijnen. Ze komt een centimetertje of twee tekort en baalt opzichtig. Ze gaat rustig verder en zegt lachend dat ze zich kan beheersen en kan dit alleen maar bevestigen en eraan toevoegen dat als ze zo pijpt het genieten met een grote G is. Uiteindelijk kan ze zich toch niet meer beheersen en gaat in de porno overdrive. Sloppy met veel spuug totdat mijn paal mannenpap begint te spugen. Ze gebaart dat ik een foto moet nemen en steekt haar tong uit. Ze zegt dat ik wel kan raden naar wie ik hem moet sturen. Nadat ik dit gedaan heb krijg ik al snel als reactie: the proof is in the pudding met een lachende smiley.

  Nadat we ons opgefrist hebben en een sigaretje roken in de huiskamer zegt ze dat er mij nog één verrassing staat te wachten. We praten wat over de afgelopen maanden tot de deurbel gaat. Ik krijg de vraag of ik denk te weten wie het is. Ik zeg dat ik denk dat het niet haar is maar de andere dame van de vorige keer. Ze bevestigt mijn vermoeden. Ze opent de deur en de “gevangene” loopt linea recta op mij af. Er kan nog net een hallo vanaf of ik heb haar tong al in mijn mond voor een heerlijke tongzoen. Gedrieën drinken we wat en roken een sigaretje. Miss black hair maakt aanstalte om te gaan. Ik weet dat de twee een goed ingespeeld duo zijn en opper het voorstel dat ze blijft. Ze zegt dat ze dit graag zou doen maar dat dit niet tot het plan behoort en dit tot een andere keer moet wachten en we nemen afscheid.

  Aangezien ik het zeker wil weten vraag ik de “gevangene” of zij degene is geweest die destijds mijn appje had doorgestuurd. Ze bevestigt dit en zegt dat ze me goed genoeg kent dat ik dit ten uitvoer wilde brengen en aangezien zij nog in Roemenië was het haar beste vriendin gunde. Je had mij ook kunnen vragen het een week uit te stellen als je wist dat je terug zou komen. Ik wist toen nog niet wanneer ik terug zou komen. Ze vraagt of ik er klaar voor ben en na mijn ja verkassen we naar de slaapkamer.

  Ik begrijp heel goed waarom ze haar als laatste heeft gekozen. Ze is één van de sensueelste dames die ik ken en een sure thing. Tijdens het tongzoenen geeft mijn kleine makker al een teken van leven. Voor haar het teken om mond en tong op een andere plek in te zetten. Als ervaringsdeskundige met mijn paal weet ze feilloos hoe ze te werk moet gaan. Resultaten uit het verleden hebben bewezen dat ze hem kan laten exploderen wanneer ze wil. Ze bouwt het met veel gevoel op en als ze merkt dat het bij mij begint te borrelen gaat ze over in jaknikmodus voor een welverdiende portie mannenpap. Ze maakt een selfie van het resultaat van haar inspanningen. Net als ze deze wil doorsturen ziet ze dat mijn paal nog steeds overeind staat en neemt hem weer in haar mondje en with a little help of her hand slaagt ze er na een tijdje in een tweede lading met haar mondje te ontfutselen.

  Terwijl ik bij aan het komen ben stuurt ze de eerder gemaakte foto. Het duurt niet lang of mijn telefoon gaat. Ik zie dat zij video belt via WA en neem op. Ze vraagt hoe het was en of haar verrassing mij beviel. Aan de achtergrond kan ik zien dat ze nog thuis is. Ik zeg dat het inderdaad een verrassing was die ik niet zag aankomen. Ik moet maar een appje sturen als ik thuis ben. Dan kunnen we rustig verder praten. Ik neem afscheid van de “gevangene” en rij naar huis.

  Als ik thuis ben en een hapje heb gegeten stuur ik een appje. Binnen een minuut belt ze. Ze zegt dat ze besloten heeft niet meer terug te keren. Ook niet als de lockdown voorbij is. Het is tijd voor een nieuwe fase in haar leven. Hoewel ik het jammer vind begrijp ik haar volledig. Ze zegt dat ze me opties wilde geven om in een gevalletje huidhonger keuzemogelijkheden te hebben. Ik zeg dat ik dit zeer waardeer maar dat ik niet het idee heb dat het hetzelfde zou zijn. Drie jaar na dato hebben we zo nu en dan nog contact. Op de een of andere manier komen onze twee gedenkwaardige middagen altijd ter sprake en van haar kant de vraag of er al iemand in geslaagd is haar te overtreffen. Het antwoord is even kort als duidelijk nee indien iemand dat zich afvraagt.
  If you obey all the rules, you miss all the fun

  A dirty mind is a joy forever

  Some people see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask: why not?

 9. Onderstaande 12 leden hebben Patjax bedankt voor deze bijdrage:

  buttlover ( 1 januari 2024),Giodude ( 1 januari 2024),ju52 ( 2 januari 2024),Kurt Cobain ( 2 januari 2024),Liefje ( 1 januari 2024),mentholbear ( 1 januari 2024),mynasch ( 1 januari 2024),Pierke69 ( 8 januari 2024),pret ( 1 januari 2024),spinazieboy ( 2 januari 2024),WANDELAAR5 ( 1 januari 2024),Wentelt Eefje ( 1 januari 2024)

 10. #6
  Geregistreerd
  14 januari 2017
  Last Online
  Vandaag @ 00:29
  Locatie
  Mentholland
  Berichten
  12.530
  Discussies
  270
  Thanks
  25.982
  Thanked
  15.796 in 6.411 posts

  Standaard

  Scrooge kreeg 3 geesten aan zijn deur.
  Patjax maar liefst 4 nymphos...

  Bedankt voor het delen van zulk geil avontuur.

 11. Onderstaande leden hebben mentholbear bedankt voor deze bijdrage:

  Patjax ( 1 januari 2024)

 

 

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:32.

  FKK Artemis 468*60