Weergegeven resultaten: 1 t/m 3 van 3
 1. #1
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 22:23
  Berichten
  41.758
  Discussies
  4595
  Thanks
  46
  Thanked
  14.506 in 8.551 posts

  Standaard Wenn die Flucht im Bordell endet

  Was wurde aus den Warnungen vor Menschenhändlern, die die Situation geflüchteter Ukrainerinnen ausnutzen wollen? ZDF frontal hat recherchiert - unter anderem in Bordellen.
  ... https://www.zdf.de/nachrichten/panor...sland-100.html
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 2. Onderstaande leden hebben Willem2 bedankt voor deze bijdrage:

  WANDELAAR5 ( 7 september 2023)

 3. #2
  Geregistreerd
  22 juli 2011
  Last Online
  22 april 2024 @ 10:15
  Berichten
  3.192
  Discussies
  104
  Thanks
  1.544
  Thanked
  4.030 in 1.591 posts

  Standaard

  Hmmm,

  je zou toch verwachten dat wij ze zo onderhand tegengekomen zouden moeten zijn, gevluchte oekraïnse dames in duitse SC's. Maar ik heb er nog geen één getroffen in NRW.

  Goed, NRW is geen Berlijn maar de bordeeldichtheid in NRW is wel wat groter als in oost duitsland, neem ik aan. En hoe zit het met die hoerenpas? Ik heb het bericht niet heel goed gelezen maar als een oekraïnse vrouw legaal in bordeel wil werken behoort de duitse overheid dat toch te weten dmv aanvragen voor zo'n pas?

  Mijns inziens zou de titel van het bericht dan ook 'Wenn die Flucht im illegales Bordell endet" moeten zijn

 4. Onderstaande 2 leden hebben WA bedankt voor deze bijdrage:

  Haradamannetje ( 7 september 2023),WANDELAAR5 ( 7 september 2023)

 5. #3
  Geregistreerd
  21 augustus 2016
  Last Online
  Vandaag @ 01:48
  Berichten
  700
  Discussies
  31
  Thanks
  717
  Thanked
  1.644 in 512 posts

  Standaard

  De videoreportage van het ZDF-tijdschrift Frontal spreekt geen duidelijke taal en doet soms alleen maar suggesties. De termen mensenhandel en mensenhandelaars worden in algemene termen gebruikt zonder duidelijke voorbeelden te noemen.

  Er wordt bericht over aanbiedingen van Oekraïense vrouwen voor seks voor de camera. De aanbiedingen betreffen dan uitdrukkelijk geen geslachtsgemeenschap maar videotelefonie in ondergoed.

  Er zijn berichten van particuliere verhuurders in Berlijn die in ruil voor seks een huurappartement willen verhuren, in één geval alleen tegen een lagere huurprijs. In één geval zou een Oekraïense vrouw zijn verkracht.

  Straatprostitutie in Berlijn wordt alleen gesuggereerd door foto's, zonder mondelinge melding.

  Gerhard Schönborn, een medewerker van de Berlijnse hulporganisatie "Restart Club", meldt dat zijn organisatie prostituees in Berlijn verzorgt. In bordelen zouden alleen vrouwelijke vluchtelingen uit Oekraïne zijn aangetroffen. In Berlijn zou er sprake zijn van een toename van vrouwen uit Oekraïne in de prostitutie op het gebied van prostitutie.

  Het Frontal-rapport wijst erop dat volgens de autoriteiten het aantal Oekraïense vrouwen in de prostitutie niet is toegenomen. 'Frontal'-medewerkers bezoeken Berlijnse seksshops en bordelen. In zeven van de tien Berlijnse prostitutiebedrijven ontmoeten ze vrouwen uit Oekraïne. Uit de verklaringen van de Oekraïense prostituees kan worden afgeleid dat zij vanwege een economische crisis besloten in de prostitutie te gaan werken. Een direct verband met mensenhandel kan niet worden afgeleid, omdat hiervoor een gedwongen situatie nodig is.

  Waarom Oekraïense vrouwen in bordelen kunnen werken, wordt niet duidelijk uitgelegd. Of Oekraïense vrouwen in Duitsland niet als prostituee hoeven te worden geregistreerd en zonder registratie als prostituee worden getolereerd? Of een dergelijke registratie als prostituee zonder problemen door een Berlijnse autoriteit kan worden afgegeven, wordt niet uitgelegd. Ook wordt niet gerapporteerd in hoeverre de Berlijnse autoriteiten de registratiekaarten van prostituees controleren.

  Een medewerker van de Bundeskriminalamt (BKA) zegt dat de politie niets kan doen als Oekraïense vrouwen niet gedwongen worden om in de prostitutie te werken.

  Mensenhandel en mensenhandelaren met Oekraïense vrouwen worden in het rapport meerdere malen genoemd zonder concrete voorbeelden te geven.
  I have to exercise more on beautiful delight-girls, otherwise I'll get too fat!

 6. Onderstaande 5 leden hebben cameltoe slide bedankt voor deze bijdrage:

  Agronymus1 ( 7 september 2023),ju52 ( 7 september 2023),mentholbear ( 7 september 2023),pret ( 7 september 2023),schoolmeester ( 7 september 2023)

 

 

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:55.

Freude 468*60   Diamond 468*60