Ijsberen!

Shadow is de naam. Ik wandel vanaf zestienjarige leeftijd. Dit is begonnen in mijn woonomgeving Amsterdam. Later is dit uitgebreid met Den Haag, Alkmaar, Haarlem, Groningen, Eindhoven, Arhem, Antwerpen, Hamburg, Bankok en Pattaya. De eerste 15 jaar betrof voornamelijk raamprostitutie later wel eens een uitstapje naar prive ontvangst. Escort en sexhuizen zijn nooit mijn ding geweest.

Eind vorig jaar enthousiast geraakt door diverse geschreven berichten van de bekende Duitslandgangers en de stap naar Duitsland gemaakt. De eerste keer in ijsberenvel zal ik niet snel vergeten. Kort daarop alle FKK geboden(zie elders op de site) gebroken en een roerige periode gehad met vele hoogte-en dieptepunten, vreugde, verdriet, gfe's en vooral de betere betaalde sex ooit.

Omdat ik hardleers de FKK GEboden bleef overtreden, heb ik mijzelf een tijdlang een FKK VERbod opgelegd. Dit is inmiddels verstreken en ik sta te trappelen om weer eens richtin onze Oosterburen af te reizen.

Shadow heeft als hobbies o.a zijn werk, sport in het algemeen en in 't bijzonder wintersport en natuurlijk "wandelen". Graag mag Shadow regelmatig met vrienden en bekenden de horeca induiken en eens per jaar gaat Shadow voor de carnaval richting het zuiden. Overigens was ik afgelopen jaar verkleed als ijsbeer.

Shadow is een open minded persoon en heeft wel eens moeite met mensen bekrompen van geest.

Voor iedereen veel lees en wandelplezier!:wink: