Weergegeven resultaten: 1 t/m 16 van 16
 1. #1
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  7 juli 2010 @ 13:49
  Locatie
  hell, heaven, hell, heaven...
  Berichten
  3.979
  Discussies
  248
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard Schippersstraat 14/3, Melissa (russische)

  Hier dus mijn eerste recensie op dit forum.
  Veel plezier ermee, heren.

  Had Melissa voor de eerste maal gespot op een vrijdagavond, en we hadden haar spontaan omgedoopt tot Pipi Langkous. Zonder de gekleurde lange sokken dan wel te verstaan.

  Was dus al enkele keren naar het SK geweest, ik moest en zou uitvinden dat dit nu wel degelijk DE (ondergewaardeerde, blijkt achteraf) Melissa was.
  Wat me zo in haar aantrok? Haar 2 staartjes, haar glimlach, haar prachtig koppie en dito lijf, kon zo weggelopen zijn uit " de russische duizend en een nacht".
  Het viel me deze week al op trouwens dat ze wel degelijk veel bezet was, en je zou anders verwachten, naar aanleiding van de vele slechte reacties over haar op bepaalde forums.
  Eerst een wandeling gemaakt met een lekker belgisch frietje, even voorbij haar raampje gelopen, en die wonderbaarlijke glimlach verscheen rond haar lippen.
  Ben na enkele rondjes, en toen ze terug vrij was, bij haar binnengestapt, prijs gevraagd, en gelijk door naar achteren gelopen.
  Ik voeg haar naam, Lisa, waarop ik repliceerde, ah, Melissa.
  Melissa liep rood aan, en was net wel echt Pipi Langkous op dat moment.
  Ik probeerde haar op haar gemak te stellen, en zei haar dit te vergeten, we zouden het er later wel over hebben. Een glimlach verscheen, waarop ze, nog steeds naast me op het bed zittend, twee zweepjes te voorschijn haalde en me plagerig sloeg. Tja, ik had NOOIT gedacht dat deze dame aan SM, in welke vorm dan ook, zou doen. Ze zag waarschijnlijk de flikkering in mij ogen en voegde er onmiddellijk aan toe dat het 100 euro was voor een SM behandeling. Ik hapte natuurlijk maar al te graag toe. Het volgende uurtje, tja, dat had ik me alleen maar kunnen dromen.

  Vanaf ik me neerlegde op bed, veranderde deze russische schone in een wilde panter, ging met haar knieen op mijn armen zitten, en handboeide me ook op die manier. Ik had een prachtig uitzicht op haar prachtige body, en dat schattig, maar toch mysteriueze gezichtje.
  Ze deed haar zwart sjaaltje van haar nek, en blinddoekte me er mee, zodat ik even echt niks meer kon zien. Wat er toen gebeurde, was heerlijk, voor ik het besefte was er een condoom rond mijn jongeheer, en bereed ze me als een wilde amazone, met zweep in haar handen,ze deed mijn blinddoek (dat sjaaltje ruikt zalig) een beetje omhoog, keek me recht in de ogen, en zei me zwoel 'You came to fuck me, look who fucks who now', waarop ze ogenblikkelijk van me af kwam. Aaa, over plagen en een spel gesproken. Ik zag dat ze er duidelijk zin in had, en dat het wel klikte tussen ons.
  Blinddoek voor de ogen, deze (ondooide) ijsbeer wist verdorie waar ze mee bezig was (ik had haar duidelijk bij aanvang gezegd haar zin te doen, no limits. Ok, zei ze, only an orgasm, the rest i can do what i want, great... kwam er nog achterna). Ze doet ook haar best enkele woorden vlaams te spreken, samen met de mix engels, frans, duits en russisch ( ik spreek een ietsiepietsie russisch), is het best grappig, dat koetertaaltje.

  En daar lag ik dan, ze veranderde haar positie, dan weer zat ze over mijn been, dan weer net onder mijn mond, ik voelde de warmte van haar heerlijke body.
  Ze bouwde de spanning ook lekker op, ik wist totaal niet wat er gebeurde, vastgebonden, haar sjaaltje over mijn ogen, en een tweede sjaaltje gebruikte ze om de balletjes strak maar heerlijk af te binden. Time for poppers, wist zij veel dat ik al een jointje gerookt had vooraleer naar het SK te trekken. Ze speelde ook heerlijk met mijn tepels, en niet echt zacht, ik voelde zelfs het kaarsvet niet in het begin, waardoor ze me alleen maar harder met de zweep sloeg. Best wel spannend als je niet op voorhand weet waar deze gaat neerkomen. Poppers, kaarvet, zweep, haar scherpe tanden en nagels werden veelvuldig gebruikt door deze duivelin in spe. Geen enkel lichaamsdeel werd gespaard door Melissa, en ze paste het ritme van haar arbeid aan aan het ritme van mijn gekreun, zeer erg professioneel.
  Dit bleef maar duren, tot ik uiteindelijk op springen stond. Ze heeft me vakkundig (onder het toedienen van poppers, zweepslagen, kaarsvet, scratchen met haar nagels) afgewerkt met de hand. Ik kan aleen maar zeggen, een geweldige ervaring rijker.
  Voor mij (en zoals altijd is dit zeer persoonlijk) een toppertje die gerust kan wedijveren met Stefanie (SS 22/1), Nadia (SS 38/4), Bettie (VL5/2), en waarschijnlijk vergeet ik er nog anderen. Neen, voor mij geen toppertje, maar gewoon DE TOP. Over de vernoemde dames volgen uiteraard ook recensies...

  Wat me vooral bijblijft van deze dame is haar gedrevenheid, haar Pipi Langkous uiterlijk, haar wil om het me naar mijn zin te maken, en ook wel haar onhandigheid, of is het net gedrevenheid in SM. Daar ben ik nog niet helemaaluit voor mezelf. Soms dacht ik dat ze zo hard mepte met de zweep omdat ze niet goed wist hoe hard ze het deed, en toch denk ik dat ze maar al te goed weet wat ze doet, aangezien ze me perfect wist te behandelen, en er zijn zelfs een hoop “echte “ SM dames, die me niet zo goed aanvoelden. Niets meer dan een dikke pluim op haar (spreekwoordelijke) hoed.

  Na afloop keek ik op mijn horloge, en die wees 55 minuten aan, wel, niet slecht voor mijn 100 eurotjes, en dan nog SM. Daar kunnen enkele dames nog wat van leren. Ik had echt wel de indruk dat het klikte, zal daarmee wel heel erg veel te maken hebben ook waarschijnlijk.

  Na het wassen, en verwijderen van kaarsvet, dat gene wat ze er nog niet had afgemept met de zweep, en afgescratcht met de nagels, zijn we nog even aan het praten geslagen. Ze bleef me maar vragen of ik het wel goed vond, een totaal overbodige vraag trouwens. Ja Mel, Lisa, Natalie, Melissa, je deed het beter dan ik het me had kunnen inbeelden... .
  Ze is trouwens 25 lentes jong, voor de geinteresseerden.
  Ik kan alleen maar zeggen, dit verhaal wordt vervolgd... .  witchmaster – spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de knapste van heel rusland?


  Haarkleur/-lengte :blond/lang
  Lengte dame : 175 cm
  Postuur/Cupmaat : slank/ 75 C
  Nationaliteit/Taal :russisch/ russisch - duits - engels
  Leeftijd :25
  Tatoeages/Piercings : neen
  Service: soft SM/ normaal/ aftrekken zonder
  Voordelen:vriendelijk, goede service
  Nadelen:lijkt een beetje koel
  Tijdsduur : 0:55
  Prijs : 100
  Extra’s bij het bezoek: vriendelijk, goedlachs

 2. #2
  Geregistreerd
  11 november 2005
  Last Online
  4 februari 2017 @ 20:41
  Locatie
  Zeeland (NL)
  Berichten
  195
  Discussies
  11
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Zudra ik kan moet ik deze dame ook eens bezoeken en me laten berijden :thefinger

 3. #3
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  18 februari 2022 @ 17:11
  Locatie
  SKW Antwerpen
  Berichten
  2.215
  Discussies
  169
  Thanks
  0
  Thanked
  11 in 8 posts

  Standaard Melissa

  Zeg witchmaster,

  Wat kun jij goede recensies schrijven!
  Als Uw volgend recensies ook zo goed zijn zoals de deze, dat belooft!
  Moet ik toch ook eens dringend naar deze "Siberische schone" gaan.

  Anvers

 4. #4
  Geregistreerd
  11 november 2005
  Last Online
  4 februari 2017 @ 20:41
  Locatie
  Zeeland (NL)
  Berichten
  195
  Discussies
  11
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door witchmaster
  witchmaster – spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de knapste van heel rusland?
  Schoonheid is zo betrekkelijk, Tania is misschien niet de mooiste, maar wel mijn favoriete. Zo'n schat van een MENS, niet een seksmachine waar je na 'inworp' van xx euro, een nummertje mee mag maken.

  Als ik gezond en jonger zou zijn, dan zat ik elke dag bij haar.

  Voor de mensen die haar niet kennen SS05 rechterraam, dagshift.
  Grote (silco) tits, mooi, lang, zwart haar, heel vriendelijk en ze kan uitstekend pijpen.
  Ik mag haar heel graag, het is al maanden geleden dat ik bij haar kon zijn, maar ik herinner me haar nog alsof het gisteren was.... en ik mis haar.
  J'aime deux choses:
  Toi et la rose.
  La rose pour un jour,
  mais toi pour toujours.
  ---------------------
  Omnia vincit amor

 5. #5
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  7 juli 2010 @ 13:49
  Locatie
  hell, heaven, hell, heaven...
  Berichten
  3.979
  Discussies
  248
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard Melissa

  Tweede bezoek aan Melissa, dit bericht had al enige dagen verleden moeten verschijnen, maar wou het toch laten berusten, anders zou ik te subjectief worden waarschijnlijk.

  Na mijn eerste bezoekje aan deze "ontdooide ijsberin", kon een tweede bezoek niet lang uitblijven, dus de volgende avond maar terug mijn stoute schoenen aangetrokken, en hup, richting SK.
  Het was me al opgevallen dat ze enkel handboeien, en wat zweepjes had, nog geen andere SM uitrusting.
  Eerst dus maar even naar een naburige sexshop, en een geschikt speeltje uitgekozen, namelijk tepelklemmen.
  En dan naar Miss Melissa.
  De begroeting was hartelijk, een kus en naar achteren, ze begon onmiddellijk met een praatje, wat lekker aangenaam was.
  Ik overhandigde haar het geschenk, wel, in mijn lange loopbaan als wandelaar heb ik nog nooit iemand zo enthousiast zien reageen op een kleine gift. Het stopte niet, het regende thank you's (en ik hou daar niet van, ik bedank de dame liever zelf voor geleverde diensten). En tegelijk trok ze mijn tshirt naar boven, en plaatste ze al een tepelklem. Ja, die moesten toch even getest worden zeker.
  Deze keer was voor mij de verrassing nog groter, Melissa ontkleedde mij, ik moest enkel gaan liggen, en genieten van al het moois dat gebeurde.
  Ik had zelfs nog niet betaald, er was over geen prijs gesproken. Heb haar gevraagd, ja ,ik lag al vastgemaakt op bed, om haar te betalen. No problem, we do it afterwards, was het antwoord, waarna ze me omdraaide (ai, ik lag vastgeketend), ze mijn rug en kontje overvloedig met olie overgoot, en me een zalige rugmassage gaf, die eeuwig leek te duren. Daarbij ging ze zo zacht en zalig te keer,dat ik wegdroomde. Maar dat was buiten de waard gerekend, op een gegeven moment, ik was zalig aan het dromen, terwijl ik de warmte van haar lichaam op mijn lijf voelde, bereed ze met haar "doos" mijn been, ik dacht dat ze nooit meer zou stoppen, de hitte die er vanuit ging, ik voelde zelfs nattigheid. En de nattigheid, die kwam hoor, in een keer AI, damned, ze stopte en begon me te bewerken met de zweep, waarna ze me hardhandig omdraaide, en me harder begon te meppen. Daarbij de tepelklemmen niet ontziend.
  Daarna Heren, het ritueel van het afgelopen bezoek, met de extra service, dat ze na een dosis poppers telkens een draai gaf aan de tepelklemmen, die telkens strakker kwamen te zitten.
  Blinddoek, kaarsvet, vetertje, zweep, bijten, ik heb het hele gamma doorstaan, met pijnlijk genot natuurlijk.
  Het moment surpreme was heerlijk, en ze stopte echt niet, de laatste drup moest er alweer uit.
  Nadien afgerekend, heb 100 euro aan haar betaald, en ben toch alweer een klein uurtje binnengeweest. Maar het leek wel de ganse avond. Heb met haar ook een spannende afspraak gemaakt voor de volgende sessie, maar die afspraak houden we tot na de sessie, niet Anvers?

  witchmaster – de mens leert meer van lijden dan van genot

 6. #6
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  18 februari 2022 @ 17:11
  Locatie
  SKW Antwerpen
  Berichten
  2.215
  Discussies
  169
  Thanks
  0
  Thanked
  11 in 8 posts

  Standaard Melissa

  Deze Russische Tijgerin ( favoriete van onze collega witchmaster) de laatste tijd niet meer gespot op schippersstraat 23/3 ;
  Ofwel is zij met verlof, ofwel is zij met onze collega witchmaster (waarvan wij de laatste tijd ook zeer weinig horen!) vertrokken naar andere oorden. (lol) :wink: :wink:

 7. #7
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  18 februari 2022 @ 17:11
  Locatie
  SKW Antwerpen
  Berichten
  2.215
  Discussies
  169
  Thanks
  0
  Thanked
  11 in 8 posts

  Standaard

  Totaal geen bericht meer van onze collega Witchmaster sinds 27 december ll.

  Het vermoeden bestaat dat hij met deze Melissa naar Siberie zou kunnen vertrokken zijn, aangezien ik Melissa de laatste tijd ook niet meer spot op Schippersstraat 23/3. :p

  Heeft iemand meer info hierover?

  Anvers :wink:

 8. #8
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  7 juli 2010 @ 13:49
  Locatie
  hell, heaven, hell, heaven...
  Berichten
  3.979
  Discussies
  248
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard melissa te mijden???

  Heren,

  Dit hoort eigenlijk onder een apart topic thuis, maar toch maar even hier, omdat Melissa onrecht wordt aangedaan door bepaalde heren.
  Hier mijn betoog:

  Ik heb, tot grote frustratie heel veel slecht gelezen over deze dame, daarom ook raad ik iedereen aan: ga nooit aan de hand van een recensie naar een dame, want dat kan lelijk tegenvallen.
  Ikzelf heb dit al enkele keren meegemaakt (goede recensies:slechte ervaringen), maar je zal nergens, maar dan ook nergens van mij een slechte recensie vinden over een dame. Vanaf nu lees ik de recs dan ook enkel en alleen voor vertier, voor te zien wat kan/niet kan, voor de prijs enz... .
  Vooraleerst, deftige afspraken aan de deur, ten tweede, respect voor de dame.
  Ze kan bvb al eens een slechte dag hebben, of ik kan al eens een slechte dag hebben.
  De recensies zijn er vooral om te weten wat de dames doen/niet doen, voor welke prijs wat, enz... .
  Voor de rest zijn het leuke verhaaltjes, en het wakkert de verteller/schrijver in ons aan, nietwaar? En wij lezen allemaal graag sexueel getinte verhaaltjes, daar zijn we mannen voor.

  Maar vooral belangrijk, en het allerbelangrijkste, is de KLIK die er moet zijn tussen de dame en de wandelaar/ijsbeer. Anders draait het sowieso uit op een fiasco.
  Als er geen KLIK is, gaan we ontevreden buiten, de dames zijn tenslotte ook maar levende wezens, mensen van vlees en bloed, die ons respect verdienen.
  En als wij hen met respect behandelen, zullen we ook respectvol behandeld worden. De laatste tijd wordt er ook zo gezeverd over wat kan/niet kan/ beffen/tongen/afdingen op de prijs/het smoesje van niet genoeg geld te hebben/de duur van het bezoek, en ik kan er nog wel enkele verzinnen.
  Precies of het maakt wat uit dat je nu wel 15 minuten geniet, of het absoluut wil rekken tot 30 minuten, ik ken zelfs heren die voor een half uur betalen (eerst afdingen natuurlijk), en zelfs als ze na een 20 minuten klaar zijn, neen, dat kan niet, dan blijven ze toch nog lekker 10 minuten liggen. Dit vind ik persoonlijk zielig, dan moet je maar zorgen dat je je hormonen onder controle houden kan, en het ook 30 minuten volhouden.
  En als wij ons goden wanen, laat ons hen dan ook als godinnen behandelen.
  Ik erger me mateloos in sommige heren die er een sport van maken dames, neen, hele buurten proberen schade te berokkenen door vernietigende recensies.
  Zielig, verwaand, en denken zij dan dat ze adonissen zijn in bed, misschien adoniseren ze zichzelf wel, maar dat is weer een andere zaak natuurlijk

  Akkoord, deze dames zitten er voor ons plezier, maar tevens zitten ze er om centen te verdienen, en laat ieder mens op aarde in zijn waardigheid, ook dames van plezier.
  Ik heb al enkele slechte ervaringen gehad, maar ik zal steeds de hand in eigen boezem steken, lees al mijn recs er maar eens op na. En tja, spijtig van de weggegooide eurotjes dan, en daar heb ik mijn lesje dan weer mee geleerd.
  Geen enkele dame verdient van mij het label TMM, want ik bezoek geen TMM.
  Dat voel je, anders heb je heel erg weinig mensenkennis.
  En TMM, wat is te meiden? Een meesteres die te hard is? Te mijden? Een dame die volgens u slecht pijpt? Te mijden? Een onvriendelijke dame? Te mijden? ...
  En als je absoluut je zaad gratis kwijt wil, download dan een goede pornofilm, en trek er zelf eens goed aan. Dan kost het je niets, en kan je alleen jezelf verwijten dat het slecht was.

  Voor nu even terug te komen op Melissa, ik heb daar geweldige ervaringen mee, Melissa helpt me mijn grenzen te verleggen, voelt me aan, heeft oog voor mijn gevoelens, is voor mij de vriendelijkheid zelve.
  Ze is voor mij betoverend mooi, is een klassedame zoals ik er maar zelden eentje heb ontmoet.
  Vraag nu aan enkele anderen hun ervaringen over Melissa, en neen, ze is niets waard, een bijna TMM. Op basis van?
  Ja, ik hoor het je al zeggen (wie het schoentje past trekke het aan): ze doet niets, zeurt achter meer geld, en is ongeinteresseerd in haar job.
  Echt? Bij U wel, kan perfect.
  Maar waarom heb ik dit probleem nooit met haar? Misschien wel omdat ik meer geld op tafel leg, hoor ik je zeggen... .
  Misschien, misschien ook omdat ik haar respecteer, niet binnenkom en direct mijn kleine witchmaster wil bevredigen.
  Misschien wel omdat ik haar het gevoel geef op de eerste plaats een vriendin te zijn voor mij, en niet te behandelen als een ordinaire straath'oer, misschien omdat ik haar als mijn Godin behandel.
  Misschien omdat ik niet 'zo goedkoop mogelijk zo veel mogelijk' wil, ja hoor, ik ken verhalen van gerespecteerde(???) heren die 50 euro afspreken aan de deur, in de kamer enkel nadien willen betalen, en dan, nadat ze hun lusten hebben gebotvierd, maar 30 euro te voorschijn toveren, en dan vertellen dat ze niet meer bij hebben ( wie het schoentje past trekke het aan - het is trouwens hetzelfde schoentje als hierboven, maat 44 dus)
  Ik ken een (dezelfde schoen alweer) heer die haar raam voorbijwandelt met de middenvinger in de lucht, bij Melissa dus.
  Als een dame je niet interesseert, ga er dan gewoon voorbij, maar gedraag je niet als een overjaarse puber (hetzelfde schoentje).
  De kamer van Melissa is voor mij een aards paradijs, waar het aangenaam vertoeven is, en als ik er binnenwip, en zonder pardon haar 100 euro overhandig, wat ook telkens in mijn recs stond, waarde schoen, dan krijg ik daar een klein uurtje plezier voor, helemaal niet overdreven toch.
  Overgiet deze combinatie met een vleugje romantiek, een vleugje speelse SM, en ik heb meer genoten bij haar, voor dezelfde prijs als 2 korte bezoekjes van 20 minuten.
  En vooral, wat bij mij vooral telt, ik voel me nadien alsof ik bij een vriendin op bezoek ben geweest, en slaap altijd heel lekker de volgende nacht.

  Ik besef heel goed wat ik hier nu geschreven heb, heb enkele kwalijke passages weggehaald, omdat ik me niet wil verlagen tot voetniveau.
  Dit bericht is dus al enkele keren van inhoud gewijzigd, om hier niemand persoonlijk mee te kwetsen, zelf een schoen verdient respect, al was het maar omdat we er moeten mee wandelen.
  Beste schoen, laat Melissa dus in haar waardigheid, en tel je centjes vooraleer je ergens binnegaat... .

  Dit was mijn (ingekort) betoog, de volledige versie kan gedownload worden op www. (om met een grappige noot te eindigen)

  witchmaster - ik zou niet graag in zijn schoenen staan, het zijn lelijke
  Laatst gewijzigd door rplover; 6 maart 2006 om 22:05

 9. #9
  Geregistreerd
  11 november 2005
  Last Online
  4 februari 2017 @ 20:41
  Locatie
  Zeeland (NL)
  Berichten
  195
  Discussies
  11
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Witchmaster,

  Een prachtige recensie, ben ik blij dat ik niet DIE schoenen draag :teuflisch , tsja, ik denk dat ik deze Melissa niet zal bezoeken (de reden is U welbekend :teuflisch :D ), ik hoop met mijn lief evenveel plezier te beleven.

  Wie DIE schoen past, trekke hem beter uit en gaat op een andere manier wandelen


  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door witchmaster
  Heren,

  Dit hoort eigenlijk onder een apart topic thuis, maar toch maar even hier, omdat Melissa onrecht wordt aangedaan door bepaalde heren.
  Hier mijn betoog:

  Ik heb, tot grote frustratie heel veel slecht gelezen over deze dame, daarom ook raad ik iedereen aan: ga nooit aan de hand van een recensie naar een dame, want dat kan lelijk tegenvallen.
  Ikzelf heb dit al enkele keren meegemaakt (goede recensies:slechte ervaringen), maar je zal nergens, maar dan ook nergens van mij een slechte recensie vinden over een dame. Vanaf nu lees ik de recs dan ook enkel en alleen voor vertier, voor te zien wat kan/niet kan, voor de prijs enz... .
  Vooraleerst, deftige afspraken aan de deur, ten tweede, respect voor de dame.
  Ze kan bvb al eens een slechte dag hebben, of ik kan al eens een slechte dag hebben.
  De recensies zijn er vooral om te weten wat de dames doen/niet doen, voor welke prijs wat, enz... .
  Voor de rest zijn het leuke verhaaltjes, en het wakkert de verteller/schrijver in ons aan, nietwaar? En wij lezen allemaal graag sexueel getinte verhaaltjes, daar zijn we mannen voor.

  Maar vooral belangrijk, en het allerbelangrijkste, is de KLIK die er moet zijn tussen de dame en de wandelaar/ijsbeer. Anders draait het sowieso uit op een fiasco.
  Als er geen KLIK is, gaan we ontevreden buiten, de dames zijn tenslotte ook maar levende wezens, mensen van vlees en bloed, die ons respect verdienen.
  En als wij hen met respect behandelen, zullen we ook respectvol behandeld worden. De laatste tijd wordt er ook zo gezeverd over wat kan/niet kan/ beffen/tongen/afdingen op de prijs/het smoesje van niet genoeg geld te hebben/de duur van het bezoek, en ik kan er nog wel enkele verzinnen.
  Precies of het maakt wat uit dat je nu wel 15 minuten geniet, of het absoluut wil rekken tot 30 minuten, ik ken zelfs heren die voor een half uur betalen (eerst afdingen natuurlijk), en zelfs als ze na een 20 minuten klaar zijn, neen, dat kan niet, dan blijven ze toch nog lekker 10 minuten liggen. Dit vind ik persoonlijk zielig, dan moet je maar zorgen dat je je hormonen onder controle houden kan, en het ook 30 minuten volhouden.
  En als wij ons goden wanen, laat ons hen dan ook als godinnen behandelen.
  Ik erger me mateloos in sommige heren die er een sport van maken dames, neen, hele buurten proberen schade te berokkenen door vernietigende recensies.
  Zielig, verwaand, en denken zij dan dat ze adonissen zijn in bed, misschien adoniseren ze zichzelf wel, maar dat is weer een andere zaak natuurlijk

  Akkoord, deze dames zitten er voor ons plezier, maar tevens zitten ze er om centen te verdienen, en laat ieder mens op aarde in zijn waardigheid, ook dames van plezier.
  Ik heb al enkele slechte ervaringen gehad, maar ik zal steeds de hand in eigen boezem steken, lees al mijn recs er maar eens op na. En tja, spijtig van de weggegooide eurotjes dan, en daar heb ik mijn lesje dan weer mee geleerd.
  Geen enkele dame verdient van mij het label TMM, want ik bezoek geen TMM.
  Dat voel je, anders heb je heel erg weinig mensenkennis.
  En TMM, wat is te meiden? Een meesteres die te hard is? Te mijden? Een dame die volgens u slecht pijpt? Te mijden? Een onvriendelijke dame? Te mijden? ...
  En als je absoluut je zaad gratis kwijt wil, download dan een goede pornofilm, en trek er zelf eens goed aan. Dan kost het je niets, en kan je alleen jezelf verwijten dat het slecht was.

  Voor nu even terug te komen op Melissa, ik heb daar geweldige ervaringen mee, Melissa helpt me mijn grenzen te verleggen, voelt me aan, heeft oog voor mijn gevoelens, is voor mij de vriendelijkheid zelve.
  Ze is voor mij betoverend mooi, is een klassedame zoals ik er maar zelden eentje heb ontmoet.
  Vraag nu aan enkele anderen hun ervaringen over Melissa, en neen, ze is niets waard, een bijna TMM. Op basis van?
  Ja, ik hoor het je al zeggen (wie het schoentje past trekke het aan): ze doet niets, zeurt achter meer geld, en is ongeinteresseerd in haar job.
  Echt? Bij U wel, kan perfect.
  Maar waarom heb ik dit probleem nooit met haar? Misschien wel omdat ik meer geld op tafel leg, hoor ik je zeggen... .
  Misschien, misschien ook omdat ik haar respecteer, niet binnenkom en direct mijn kleine witchmaster wil bevredigen.
  Misschien wel omdat ik haar het gevoel geef op de eerste plaats een vriendin te zijn voor mij, en niet te behandelen als een ordinaire straath'oer, misschien omdat ik haar als mijn Godin behandel.
  Misschien omdat ik niet 'zo goedkoop mogelijk zo veel mogelijk' wil, ja hoor, ik ken verhalen van gerespecteerde(???) heren die 50 euro afspreken aan de deur, in de kamer enkel nadien willen betalen, en dan, nadat ze hun lusten hebben gebotvierd, maar 30 euro te voorschijn toveren, en dan vertellen dat ze niet meer bij hebben ( wie het schoentje past trekke het aan - het is trouwens hetzelfde schoentje als hierboven, maat 44 dus)
  Ik ken een (dezelfde schoen alweer) heer die haar raam voorbijwandelt met de middenvinger in de lucht, bij Melissa dus.
  Als een dame je niet interesseert, ga er dan gewoon voorbij, maar gedraag je niet als een overjaarse puber (hetzelfde schoentje).
  De kamer van Melissa is voor mij een aards paradijs, waar het aangenaam vertoeven is, en als ik er binnenwip, en zonder pardon haar 100 euro overhandig, wat ook telkens in mijn recs stond, waarde schoen, dan krijg ik daar een klein uurtje plezier voor, helemaal niet overdreven toch.
  Overgiet deze combinatie met een vleugje romantiek, een vleugje speelse SM, en ik heb meer genoten bij haar, voor dezelfde prijs als 2 korte bezoekjes van 20 minuten.
  En vooral, wat bij mij vooral telt, ik voel me nadien alsof ik bij een vriendin op bezoek ben geweest, en slaap altijd heel lekker de volgende nacht.

  Ik besef heel goed wat ik hier nu geschreven heb, heb enkele kwalijke passages weggehaald, omdat ik me niet wil verlagen tot voetniveau.
  Dit bericht is dus al enkele keren van inhoud gewijzigd, om hier niemand persoonlijk mee te kwetsen, zelf een schoen verdient respect, al was het maar omdat we ermee moeten mee wandelen.
  Beste schoen, laat Melissa dus in haar waardigheid, en tel je centjes vooraleer je ergens binnegaat... .

  Dit was mijn (ingekort) betoog, de volledige versie kan gedownload worden op www. (om met een grappige noot te eindigen)

  witchmaster - ik zou niet graag in zijn schoenen staan, het zijn lelijke
  J'aime deux choses:
  Toi et la rose.
  La rose pour un jour,
  mais toi pour toujours.
  ---------------------
  Omnia vincit amor

 10. #10
  Geregistreerd
  11 november 2005
  Last Online
  4 februari 2017 @ 20:41
  Locatie
  Zeeland (NL)
  Berichten
  195
  Discussies
  11
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door coco 2
  En dat we nog lang gezond mogen zijn. :wink:
  Hoezo we???
  J'aime deux choses:
  Toi et la rose.
  La rose pour un jour,
  mais toi pour toujours.
  ---------------------
  Omnia vincit amor

 11. #11
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 23:10
  Berichten
  41.747
  Discussies
  4594
  Thanks
  46
  Thanked
  14.487 in 8.540 posts

  Standaard

  Ik heb tot hier berichten weggehaald want de rest was alleen maar reageren op elkaar. Ieder lid die er aan meedeed heeft een mail ontvangen.

  Lees nog een keer de regels en de disclaimer.

  Willem2
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 12. #12
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  7 juli 2010 @ 13:49
  Locatie
  hell, heaven, hell, heaven...
  Berichten
  3.979
  Discussies
  248
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Reden een zalig uurtje

  Ben vanavond nog eens terug het SKW ingetrokken, en niet om te wandelen, maar recht naar Melissa toe.
  Een vriendelijk lach verscheen op haar gelaat, ja, het zal wel zijn omdat ze beseft dat ik niet 30 euro aan haar wil spenderen. Een kus op de lipjes, en naar vanachteren toe, haar kamertje in.
  Daar de noodzakelijke afspraken gemaakt, voor zover die nog moeten gemaakt worden met haar.
  Een groen biljet te voorschijn getoverd, dus eentje van 100 euro. Ik weet dan dat deze meid niet op haar klok kijkt, en enthousiast haar werk aanvat.
  Afgesproken, soft SM, en ze beloofde me dat ze me zou klaarrijden (oops, een beetje vulgair, maar dit was het echt) en achteraf zou ze me nog eens verrassen ook.
  Mmmm, dat beloofde alvast.
  Na de gebruikelijke wasbeurt, die zij voor haar rekening neemt, daarbij haar lekker warm lichaam tegen het mijne aanwrijvend, duwde ze me hardhandig op bed.
  'You want SM, you will get SM babe', was haar korte maar kordate uitleg. Haar taaltje, daar heb ik het nog steeds voor, een 'mixture' van Angelsaksisch en Germaans, met een vleugje Russisch.
  Ze weet dat ik haar taal een beetje machtig ben, dus maakt daar gretig gebruik van me op te hitsen.
  Zoals we weten, draagt Pipi Langkous (zo durf ik haar wel meer te noemen) ook een sjaaltje rond haar nek, wel, zo heeft ze nog een reserve, die ze voor heel andere doeleinden gebruikt.
  Eerst de polsen en de voetjes vastgeketend aan het bed, waarbij ze o zo heerlijk dicht tegen je gelaat komt, dat je de warmte van haar zalige lichaam gewoonweg voelt.
  Tevens rijdt ze dan zalig op je arm, gepassioneerd, zoals zij dat alleen kan (bij mij dan toch).
  Haar neksjaaltje uit, terwijl ze gespreid bovenop me zit, en ze bevestigt dit zo als blinddoek, dat ik nog net uit een hoekje kan gluren, haar heerlijke body en lief gelaat kan bekijken.
  Daar lig ik dan, vastgeketend, en overgeleverd aan haar driften.
  En dan begint ze met me zachtjes te plagen, nageltjes hier, tongetje daar, en ze laat geen centimeter onberoerd, plagend bijt ze me, ik waan me in het aards paradijs (of haar hel). Tijdens die plaagsessie komt ze dan ook zeer dicht tegen mijn lippen, ik voel haar warme adem, af en toe bijt ze er zelfs in.
  En alsof het niets is, duwt ze me poppers onder de neus, waardoor de hemel steeds dichterbij komt, ter voorbereiding op haar hel.
  Haar tweede sjaaltje wordt tevoorschijn gehaald, dat ze gebruikt om mijn twee kleine jannemannen mee af te binden, en ik kan je verzekeren, afbinden is afbinden bij haar, strakker kan het echt niet.
  Soms slaak ik een zucht van immens genot, die ze dan bestraft met een serieuze zweepslag.
  Over die zweepslagen, ze viseert steeds dezelfde plaatsen, namelijk tepels, en ook kleine witchmaster, die flink overeind komt van dit soort behandeling.
  Tja, overgeleverd aan haar, ik herbeleef het nu ik dit schrijf.
  Ze houdt niet op me plagend woordjes toe te spreken in het Russisch, het zal wel een fetisjisme zijn van me, maar het windt me alleen meer op. Nog een keertje de poppers erbij en aiaiai, ik hoor haar aansteker, wat betekent dat het 'tijdperk' kaarsvet aangebroken is.
  En ja hoor, zoals steeds (wat is ze toch voorspelbaar op dit vlak) haalt ze de blinddoek weg, en met een grijs op haar gelaat giet ze de eerste druppels kaarsvet over mijn tepels.
  'Does it hurt? Good, you deserve it', is haar enige commentaar, kaarsvet, nagels, zweepslegen, dit alles wisselt zich af op plaatsen die zeer gevoelig zijn.
  Alsof ze me steeds verder wil drijven, plaats ze haar nagels op kleine witchmaster en plant ze er werkelijk in, dit alles overgietend met kaarsvet.
  Ik begin werkelijk te 'moanen' van genot.
  'High time to fuck you'. Ik weet genoeg. Zou ze me losmaken? Zou ze het kaarsvet verwijderen?
  Neen hoor, ik lig daar, nog steeds geketend, en ze haalt een rubbertje te voorschijn, dat ze lekker over de kleine (hihi) schuift, al pijpend, ik moet echt moeite doen om alles nu al niet te verschieten.
  Ze houdt echter nauwlettend mijn gekreun in de gaten, en past zich aan aan mijn ritme.
  Ze vlijt zich op me neer, en zo glijd ik bij haar binnen. Terwijl ze me diep in de ogen kijkt, smerige woordjes fluistert, me plagend op mijn lippen en in mijn tong bijt, duurt het hooguit 20 stoten (lees:haar stoten) voordat ik grommend klaarkom.
  Ze drukt haar warme lichaam tegen het mijne, waarna ze (ik schat, zij is ook een schatje trouwens) een minuutje blijft liggen.

  'Please schatje, happy?' vraagt ze me, maar ik kan alleen knikken. Ze wast alles vakkundig met een washandje van me af, nog steeds lig ik geketend op bed.
  'Surprise', zegt ze, terwijl ze me losmaakt, en me op mijn buik duwt. Hierop volgt een oliemassage, maar wel eentje met haar prachtige naakte body, wat een heerlijk warm lichaam heeft Melissa toch.
  Ik val bijna in slaap, zo zalig is het.
  Na haar 'surprise' biedt ze me aan me terug te wassen, mijn rug dan.
  Waarna ik me aankleed en me al verheug op een volgend bezoekje.
  Ik open mijn portefeuille en wil haar een extra 50 euro geven, aangezien dit zo heerlijk was, maar neen hoor.
  'Buy me something for your next visit' was haar enige uitleg.
  Witchmaster dus als een gek naar de sexshop in de VR, Amerikaanse tepelklemmen gekocht, en die aan het raampje afgegeven.
  Wat dat gaat geven, kan ik jullie helaas pas bij een volgend bezoekje vertellen.

  witchmaster

 13. #13
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  18 februari 2022 @ 17:11
  Locatie
  SKW Antwerpen
  Berichten
  2.215
  Discussies
  169
  Thanks
  0
  Thanked
  11 in 8 posts

  Pfeil Melissa nu op Schippersstraat 32/1.

  Deze Russische schoonheid staat al een paar weken op Schippersstraat 32/1, dus kunnen we maar best haar adres aanpassen, zodat eventuele liefhebbers haar kunnen terug vinden!

  Anvers :wink:

 14. #14
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  18 februari 2022 @ 17:11
  Locatie
  SKW Antwerpen
  Berichten
  2.215
  Discussies
  169
  Thanks
  0
  Thanked
  11 in 8 posts

  Pfeil Melissa heeft haar intrek genomen op Schippersstraat 14/3.

  Nu Xena haar stek op Schippersstraat 32/1 terug ingenomen heeft, is de mooie Melissa opnieuw van plaats dienen te veranderen. :p
  Zij zit nu op Schippersstraat 14/3.

  Anvers :wink:

 15. #15
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  18 februari 2022 @ 17:11
  Locatie
  SKW Antwerpen
  Berichten
  2.215
  Discussies
  169
  Thanks
  0
  Thanked
  11 in 8 posts

  Daumen hoch

  rplover,

  ik moet eerlijk zeggen dat je destijds een goede smaak gehad hebt met Melissa.

  We zagen haar gisteravond toen zij arriveerde, en eerlijk gezegd, in het dagelijks leven en in "jeans" ziet zij er NOG beter uit dan in de vitrine. :p

  Anvers

 16. #16
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  18 februari 2022 @ 17:11
  Locatie
  SKW Antwerpen
  Berichten
  2.215
  Discussies
  169
  Thanks
  0
  Thanked
  11 in 8 posts

  Pfeil Melissa naar het archief !

  Mooie Melissa is er al sinds meer dan 2 maand niet meer.
  Dus best naar het archief.


  wico

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:54.

Living Room 468*60   Freude 468*60