Weergegeven resultaten: 1 t/m 3 van 3
 1. #1
  Geregistreerd
  14 augustus 2011
  Last Online
  30 mei 2020 @ 21:05
  Locatie
  Kortrijk
  Berichten
  1.715
  Discussies
  94
  Thanks
  1.899
  Thanked
  4.980 in 1.187 posts

  Standaard Isabella (Roemeense)

  ISABELLA (SixSens) - Speeddate with sexy McBabe
  Bij deze recensie


  Paspoortje:


  Isabella (Roemeense)
  Leeftijd : 22-25 jaar Taal : Duits (matig), Engels (matig)
  Haarkleur : Zwart Haarlengte : Lang
  Lengte : 1.65 m - 1.70 m Postuur : Zeer slank
  Tatoeage : Nee Lichaamsdeel : n.v.t.
  Piercing : Nee Lichaamsdeel : n.v.t.
  Cup-maat : A Siliconen : Nee
  Kleur ogen : Bruin Herhalingsgevaar :
  Prijs : 50 euro Tijdsduur : 20 minuten
  Service : NMC, PZC, Zoenen, Aftrekken
  Extra info : McChick McBabe Fuck&Go dame dat achteraf voor 10 extra (ontbrekende) minuten werd belaagd. Supermooi poppetje!..

  Uiterlijk

  Een zeer mooi Roems poppetje, slank gebruind, lekker kontje, mooie lange zwarte haren en wellustig gevormd pijpmondje. Ze is gewoon een plaatje om naar te kijken en ofschoon ik mijn service had qua twijfel verblindde die optics me. Ach, nog stoom genoeg af te blazen hier.


  Karakterschets

  Wat koud en afstandelijk en picky. Het vlotte moeilijker zeker na topper Marissa valt dat uiteraard extra hard op. Ik had gelukkig wel al mijn verwachtingen ver naar beneden bijgesteld wel inschattende dat het hier vooral een pure optick fickbeurt zal worden.


  Presales

  Ze was een klant aan het bewerken in de kino en die had er duidelijk geen zin in zelfs al had dit kippetje Isabella er haar tijd in gestoken hem geil te krijgen. Hij wist zeker wel welk vlees hij in de kuip had: schoon maar frigide die slechts fuck&go service bood. De wolf had echter wel eventjes zin in wat vlugge McSex actie voor ter vakantieplek terug te togen en wenkte de verbaasde dame bij zich. Ja, ineens gaat het wel en vlug zelfs. Ideaal voor deze McChick Isabella geheten. Een vlugge kennismaking volgde waarbij ik mijn wensen kenbaar maakte en dat was niet duidelijk genoeg voor McChick, te snel uitgelegd? Maar wat, ze is toch Miss McChick met de enige echte Fuck&Go service? Een herinnering aan een zeer prachtige dame in Aca Gold genaamd Luciana kwam in me op. Super mooi popje...maar zo frigide, dat had zo snel te warm.


  Kamer

  15 ergens bij de bar. Het is maar dat ik een kamer boven vroeg en ze dat anders interpreteerde ofzo. McChick heeft gewoon snel, snel de eerste sleutel genomen: mistress in McKeys I guess. De kamers zijn gelukkig nog voldoende geluidsdempend. Muziek kan uit, de verlichting harder.


  Kamersessie

  1) Aard van de sessie:
  Optick Fuck&Go met een McBabe...voor het geval je dat nog niet vermoedde....

  2) Duur:
  Half uur maar het zal korter geweest zijn. 20 minuten misschien.

  3) Communicatie en klik:
  Communicatie was stroef, klik was er nauwelijks.

  4) Betrokkenheid:
  Slecht, begreep niet wat me geil maakt in de actie. Zei wel dat ze het nu wel begrijpt voor later...als er een later komt dan wel en dat zien we nog wel weer want het blijft een supermooie McBabe. Zou ze meer ontdooien met 1 uur spass?

  5)Sessie:

  Vlug, krachtig en diep qua intensiteit op optisch niveau: ze is erg mooi gevormd en de slankheid van haar gebruinde lekkere lijf en die langs zwarte haren,de ranke lange nek, was alles een lust voor de geile oogjes. Zelfs al was ik nog vermoeid van de heftige sessie met Marissa, McBabe Isabella kon er nog moeiteloos een orgasme uit krijgen uit die arme wolf die hoognodig al de vermoeide ogen moest sluiten. Maar ze stonden wijd opengesperd om zoveel mogelijk vrouwelijk schoon te voelen. Ze wou al snel terugtrekken maar dat was niet met mij: ik hield haar lekkere bevallige kont in een stevige houdgreep, of hoe al dat fitnessen tussen de fitbabes waar deze Isabella overigens nog serieus boven al die eye candy ginder uit kon uitsteken loont! Ze was er eentje die graag navraag doet naar de staat van de witte uitbarstingsgraad daar beneden en ik loog er ook maar op los en kon er 2 uithalen. In 15 minuten. Dat ongeduldige wicht heb ik nog wat bzig gehouden terwijl ze haar lingerie weer aandeed en hield ze nog tegen me aan, de exit was nog niet aan de orde, ik wilde dat slanke lekkere lijf langer goed beetpakken en als ik zeg goed dan is dat ook stevig goed: bij de kont, haar slanke buikje en lendenen, haar lange nek strelend. Al de tijd. tot het einde. Ik ga niet zomaar een McChick met Fuck&Go mentality in 1-2-3 loslaten. Ik liet dan met spijt dat frigide mooie poppetje los. Bij de afrekening en later in de gang gerhaalde ik nog maar eens hetzelfde compleet met wat droogneuken waardoor de paal warempel weer op oorlogssterkte kwam te staan maar het was helaas time to go.

  6) Extra vermeldingen:
  Het zal er wel sterk van afhangen of er een herhaling volgt ttz het hangt van de overige opties af. Wellicht had ik toch voor de andere blonde diktiet Selena (of zoiets) moeten kiezen en was de goede service gegarandeerd geweest. Deze McBabe beweert nu me na deze eerste kennismaking beter te kennen. Misschien dat het volgende keer dan toch beter wordt. Ze blijft een beeldschoon poppetje, dus het kan wel dat ik nog eens toehap. Fuck ik krijg er gewoon weer stevig zin in...


  Afhandeling en betaling

  50€ en geen centje meer.

  Aftersales

  Noppes, wel, ik regelde die zelf zoals je dat al las. Eigenlijk haalde ik tegoed aan tijd op....


  Fazit en Score beleving

  Frigide, afstandelijk, niet zo een fysieke ervaring en klik was zoek. Het optische bleek het goed te maken.
  Ze hoort in de zelfde categorie als Luciana en toegegeven het uiterlijk van McBabe achtervolgt me in m'n dromen ondanks de geringe service....maar dit geldt ook voor Marissa en dat was met alles erop en eraan (vooral van voor dat laatste, hah).

  Belevingsscore: 1/2
  OFE score:

 2. Onderstaande 8 leden hebben VAZKOR bedankt voor deze bijdrage:

  Agronymus1 (21 september 2019),Flyerke ( 9 oktober 2019),Kwakje (19 september 2019),laplagne (20 september 2019),Manureva (22 september 2019),Pedro2000 (10 oktober 2019),Schietgraagft (20 september 2019),The Turbanator (26 september 2019)

 3. #2
  Geregistreerd
  15 juni 2016
  Last Online
  Vandaag @ 16:06
  Berichten
  317
  Discussies
  40
  Thanks
  2.082
  Thanked
  2.064 in 291 posts

  Standaard

  Ben er ook al 2 keer mee geweest, inderdaad een erg mooie dvp met een gipsy-look, enkel de borsten zijn wat minder.
  Haar naam is Sibelle en niet Isabella, dit om het onderscheid te maken met de eventjes mooie Roemeense Isabella, die sporadisch enkele weken in SS vertoeft en haar klanten zoekt in de Kino en op de gaanderij op -1.

 4. Onderstaande 4 leden hebben Bachatero bedankt voor deze bijdrage:

  freshmaker (21 september 2019),jansenroy (20 september 2019),Manureva (22 september 2019),Sjeufke (20 september 2019)

 5. #3
  Geregistreerd
  14 augustus 2011
  Last Online
  30 mei 2020 @ 21:05
  Locatie
  Kortrijk
  Berichten
  1.715
  Discussies
  94
  Thanks
  1.899
  Thanked
  4.980 in 1.187 posts

  Standaard

  ISABELLA (SixSens) - Herhaling met verbeteringen
  Bij deze recensie


  Uiterlijk

  Ze is een prachtige meid om naar te kijken met een echt droomfiguur en she knows it. Ze kijk steeds naar de spiegel terwijl ze haar ranke lijf met de mooie glooiingen draait en keert en haar haren naar achteren werpt. JE kan er naar blijven kijken. Optick fick all the way.


  Karakterschets

  Een stille dame, ingetogen, eerder introvert en stil. Er is niet veel te spreken met haar, ze sluit zich eerder af en speelt met haar smartfoon. Zodoende kan het contact met haar erg stroef zijn en een ijsbreker vinden is een uitdaging to get. Ze was deze keer veel minder gehaast.


  Presales

  Ik kan niet echt van presales spreken. Ja ze benaderde me in de barruimte eerder in de dag om me te verleiden voor een kamer toen Gabrieli even weg was. Ik zei haar dat ik eerst met Marissa wou gaan en ze hield me aan de belofte haar nog een kans te geven. Voor een of andere redenen had ik hier iets betere gevoelens bij dan vorige keer maar dat kan natuurlijk omdat ze er weer zo verdomde lekker uitzag. Een echte blikvanger.

  Veel later in de avond kruisten we elkaar in het restaurant. Ze wou eerst eten en bracht me mee naar het terras. Ze nam er echt het gemak van en deed weinig pogingen om contact te nemen of om het gezellig te hebben en me geil te maken. Niks davon, Isabella was nu niet langer de 'Mcbabe', ze deed alles traag en op 't gemak. Zou ze wat opgevangen hebben? Ze speelde wel veel met de smartfoon, verder geen aandacht. Hierna werd de sleutel gehaald en dat resulteerde in nog meer wachten. Tot mijn verrassing bleef ze bij me bij het wachten. Welja ze bewonderde zichzelf voortdurend in de spiegel. Presales is dit niet.


  Kamer

  11, bovenverdieping. Ze liep eerst mis en ging dan met me naar boven.


  Kamersessie

  1) Aard van de sessie:
  De optick fick was nu met 'extended menu' . Het was nog steeds een opgave, dat communiceren maar bij een tweede maal verliep een en ander iets vlotter.

  2) Duur:
  Half uur

  3)Sessie:
  Ze was écht van zinnens om het allemaal beter te doen al is het enthousiasme nog ver zoek. Een stille kracht deze dame en verleidde en speelde mijn rollenspel op non-dominante afwezige wijze. Het had ook wat, maar ik heb het wel beter geweten. Feit blijft dat haar schoonheid zoveel goedmaakt. Toen we aan seks toe waren deed ze wat dat me verrast heeft en positioneerde ze zich met haar benen links en rechts van m'n linkerbeen en ging rechtop en iets scheef op me zitten neuken wat een veel betere ervaring gaf van het seksen. Een nieuw standje zowaar! Ze deed dit ook nog eens traag en erg goed. Ze draaide haar lichaam licht wiegend links en terug en ik had zo een mooi zicht op haar mooie glooiingen van haar slanke lichaam die zo nog meer geaccentueerd waren. Ze weet dat ze doet! Het rollenspel kon ineens vergeten worden ik liet me zo door haar neuken. Daarna was weer gewisseld naar gewoon zij op me en ik kwam klaar met een lang orgasme. Ik dronk haar werkelijk in. We deden ook nog door en ik kwam nog eens klaar in doggy. De tijd werd dus genomen en het was nu wel een veel betere ervaring geweest. Het enige minpunt was dat ze ineens muziek wou opzetten tijdens dat ik in doggy bezig was en dat brak m'n concentratie. Ik vroeg haar dat te stoppen en dat deed ze en ik kwam net op tijd klaar. Madame ging dan kort douchen, ik zei dat ik dat beneden wel zou doen. Ze vroeg of ik nu tevreden was. Ja dat was ik maar helemaal vol vuur zoals bij haar collega is het nog niet. Ze wist me nog te vertellen dat ze in Frankfurt heeft gewerkt in een plaats die FKK Mainhattan heet. Dat verklaart een en ander, dergelijke Hessenclubs à la FKK Mainhattan en Oase zouden vol zitten met zulke McChicks. Gelukkig is deze bezig met zich aan te passen aan de SixSens service maar naar mijn mening zijn we er nog niet.

  4) Afhandeling - betaling:
  50€ werd koeltjes ontvangen.


  Aftersales

  Nopes


  Fazit en Score beleving

  Het was beter dan de vorige keer maar ik loop er niet warm voor. Een ding heeft ze wel goed: de seks was schitterend, beter dan vorige keer met zelfs een improvisatie die ik nog met geen enkele vorige dame had en dat maakt dat ik zo stom zal zijn dat een herhaling niet zal uitgesloten zijn in de toekomst.

  Belevingsscore: ***1/2
  OFE: *****
  De zwarte wolf

 6. Onderstaande 5 leden hebben VAZKOR bedankt voor deze bijdrage:

  Agronymus1 ( 9 oktober 2019),Bachatero (10 oktober 2019),Pedro2000 (10 oktober 2019),Schietgraagft (11 oktober 2019),Sjeufke ( 9 oktober 2019)

 

 

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:00.

Living Room 468*60