Pagina 10 van 17 EersteEerste ... 67891011121314 ... LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 226 t/m 250 van 420
 1. #226
  Geregistreerd
  2 maart 2006
  Last Online
  Gisteren @ 23:22
  Berichten
  856
  Discussies
  1
  Thanks
  2.405
  Thanked
  1.104 in 326 posts

  Standaard

  Deze dame is vanmiddag terecht door ruim 100.000 mensen uitgefloten op het Amsterdamse Museumplein tijdens de huldiging van de kersverse kampioen Ajax.

 2. #227
  Geregistreerd
  2 september 2015
  Last Online
  9 januari 2020 @ 18:48
  Berichten
  1.073
  Discussies
  81
  Thanks
  3.542
  Thanked
  3.320 in 1.815 posts

  Standaard

  Ik ben geen fan van deze burgemeester, uitfluiten oké maar die mongolen die met blikjes gaan gooien mogen ze wat mij betreft heel hard straffen, stelletje randdebielen

 3. Onderstaande 4 leden hebben @j bedankt voor deze bijdrage:

  Badslippers (17 mei 2019),Megaboob (26 mei 2019),Meme Moo (17 mei 2019),schoolmeester (17 mei 2019)

 4. #228
  Geregistreerd
  24 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 04:38
  Locatie
  Silicon valley
  Berichten
  5.781
  Discussies
  204
  Thanks
  9.137
  Thanked
  6.157 in 2.174 posts

  Standaard

  Bijna 20.000 stemmen tegen Femke, nog voor ze burgemester was. en dit ludieke plaatje erbij. dat zegt genoeg...nee dat zegt alles over Femke!

  femke.jpg
  Bigger is better!
  Plastic is Fantastic!
  I prefer silicone boobs on slim and beautiful womans!
  Read my lips: no more taxes!
  Voor de Nederlandse staat: Ik had geen ernstig vermoeden dat de betreffende dame met wie ik betaalsex had word uitgebuit of op enige wijze word gedwongen.

 5. #229
  Geregistreerd
  24 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 04:38
  Locatie
  Silicon valley
  Berichten
  5.781
  Discussies
  204
  Thanks
  9.137
  Thanked
  6.157 in 2.174 posts

  Standaard

  Heerlijk dat die groens links stemmende NIMBY's nu zelf "we are here"als buren krijgen. Je krijgt waar ke op stemt haha! Geweldig! Als er na deze periode nog weer een "jnieterlinks"college uitkomt daar in Amsterdam dan zijn ze echt helemaal van het padje..

  De telegraaf:

  Links stadsbestuur wijst zes locaties aan in woonwijken

  Slapeloze nachten Amsterdammers over komst illegalenhotels
  Door MIKE MULLER

  08 jun. 2019 in BINNENLAND  AMSTERDAM - Het linkse stadsbestuur van Amsterdam heeft gisteren de eerste zes locaties in woonwijken aangewezen waar illegalen zoals leden van We are Here moeten worden opgevangen. Dat leidt tot grote woede bij bewoners en oppositiepartijen.

  Boze buurtbewoners betogen tegen een illegalenhotel dat moet worden geopend bij het Gelderlandplein in Amsterdam-Buitenveldert. Ze zeggen verbijsterd en teleurgesteld te zijn door het stadsbestuur.
  Boze buurtbewoners betogen tegen een illegalenhotel dat moet worden geopend bij het Gelderlandplein in Amsterdam-Buitenveldert. Ze zeggen verbijsterd en teleurgesteld te zijn door het stadsbestuur.Ⓒ RICHARD MOUW
  Gisteren lekte via deze krant een brief uit van wethouder Rutger Groot Wassink waarin staat welke illegalenlocaties definitief worden. De GroenLinks-bestuurder heeft zes panden (waarvan drie in stadsdeel Zuid) aangewezen als 24-uursopvanglocaties waar de veelal uitgeprocedeerden moeten worden ondergebracht.

  In deze locaties, die in totaal ruimte bieden aan 238 illegalen, is het de bedoeling dat in anderhalf jaar tijd door de illegalen ’wordt gewerkt aan perspectief’. Dat kan uitzetting zijn, maar ook procederen om toch nog een verblijfsvergunning te ontvangen. Omdat Amsterdam in totaal 500 illegalen wil opvangen, wordt binnen enkele weken besloten welke panden nog meer moeten worden verbouwd tot illegalenhotels. De plannen kosten de gemeente in 2019 al 11,5 miljoen euro.

  "We zijn hier enorm door overdonderd"
  „We zijn hier enorm door overdonderd”, zegt Pam Rossel uit Buitenveldert, die nabij de voormalige brandweerkazerne woont die moet worden verbouwd. „Zuid krijgt drie van de zes opvanglocaties. Die bij ons om de hoek biedt straks plaats aan zeventig mannen, dat is substantieel meer dan de andere.” Een locatie in Noord viel wel af. Daar waren stadsdeel en buurtbewoners negatief.

  ’Teleurgesteld’
  Datzelfde geldt voor Claudia van der Vorst die in het actiecomité Geen illegalen in Buitenveldert zit. „De zorgen bij de bewoners zijn op geen enkele manier weggenomen”, zegt ze. „We zijn teleurgesteld en verbijsterd. Sinds het moment dat je hoort dat er zo’n voorgenomen besluit is, zijn we er bijna dagelijks mee bezig geweest.” Ze betreurt het dat de gemeente niet eens ’de moeite nam om brieven inhoudelijk te beantwoorden’. Van der Vorst: „Wij strijden door. Ikzelf woon echt naast die kazerne. De zorgen bij mijn buren zijn groot: een bovenbuurvrouw is angstig, heeft slapeloze nachten. Ze krijgt tegenwoordig medicatie van de huisarts om in slaap te vallen. Anderen willen verhuizen.”

  "Een bovenbuurvrouw krijgt tegenwoordig medicatie van de huisarts om in slaap te vallen"
  Juridische acties worden ook voorbereid, zegt de buurtbewoonster. „Amsterdam heeft een heel vreemde interpretatie van de wet. Groot Wassink hoopt volgens ons dat mensen hier juist blijven, terwijl dat voor uitgeprocedeerden niet geldt.” De actiegroep gaat zich bovendien tot de nieuwe staatssecretaris van Asiel Ankie Broekers-Knol (VVD) wenden.

  BEKIJK OOK:

  Hier gaat Amsterdam illegalen plaatsen
  Groot Wassink erkent in zijn brief dat de opvang van illegalen voor bewoners rond de locaties tot zorg leidt. „Soms leidt het ook tot spanningen in de buurt, waarbij voor- en tegenstanders tegenover elkaar komen te staan.”

  ’Voor de bühne’
  Hij wil dan ook een plan maken om ’een goede landing’ in de buurt te realiseren. Minstens een half jaar voor de verwachte opening van de locatie zullen bewoners, ondernemers en de begeleiders van de ongedocumenteerden om de tafel moeten.

  VVD-fractievoorzitter Marianne Poot begrijpt niets van de keuzes van het stadsbestuur. „Uitgeprocedeerden worden opgevangen, maar op mantelzorg, sport en maatschappelijke opvang wordt bezuinigd. Dit zijn niet onze keuzes.”

  "Uitgeprocedeerden worden opgevangen, maar op mantelzorg, sport en maatschappelijke opvang wordt bezuinigd"
  Oppositiepartij Forum voor Democratie woonde bijna alle bewonersbijeenkomsten bij, zegt fractievoorzitter Annabel Nanninga.

  „Zoals wij al vreesden waren die slechts voor de bühne en stonden de locaties grotendeels van tevoren al vast. De zorgen en bezwaren van omwonenden zijn compleet genegeerd, Rutger Groot Wassink is er wel voor de illegalen maar niet voor de Amsterdammers.”
  Bigger is better!
  Plastic is Fantastic!
  I prefer silicone boobs on slim and beautiful womans!
  Read my lips: no more taxes!
  Voor de Nederlandse staat: Ik had geen ernstig vermoeden dat de betreffende dame met wie ik betaalsex had word uitgebuit of op enige wijze word gedwongen.

 6. #230
  Geregistreerd
  29 december 2006
  Last Online
  Vandaag @ 00:32
  Locatie
  Antwerpen en Oostende
  Berichten
  6.677
  Discussies
  142
  Thanks
  3.635
  Thanked
  4.350 in 2.043 posts

  Standaard

  op het Nederlandse aktualiteitsmagazine ; 'Nieuwsuur;gaat deze rode feministe haar afschuw verklaren betreffende the red light district in Amsterdam

 7. #231
  Geregistreerd
  29 december 2006
  Last Online
  Vandaag @ 00:32
  Locatie
  Antwerpen en Oostende
  Berichten
  6.677
  Discussies
  142
  Thanks
  3.635
  Thanked
  4.350 in 2.043 posts

  Standaard

  wel heb haar met vertraging gehoord en ik viond dat ze best wel zinnige dingen zei
  ze wil prostitutie helemaal niet weg,enkle van haar voorgangers behorende tot de PVDA wel,met een dieptepunt in 2007
  neen,ze bekijkt het pragmatisch en vooral in de eerste plaats voor de sexwerkers zelf
  ik geef haar volkomen gelijk dat het niet past dat groepen,al of niet toeristen,die dames uitlachen en ongevraagd fotootjes nemen

 8. #232
  Geregistreerd
  24 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 04:38
  Locatie
  Silicon valley
  Berichten
  5.781
  Discussies
  204
  Thanks
  9.137
  Thanked
  6.157 in 2.174 posts

  Standaard

  Enorme faal weer in amsterdam...

  de telegraaf:

  Fabriek is levensgevaarlijk en rijp voor de sloop

  Geheime stukken: onthutsend beeld afvalcentrale Amsterdam
  Door BART MOS EN MIKE MULLER

  Updated 2 uur geleden
  Gisteren, 18:41 in BINNENLAND  AMSTERDAM - ’s Werelds duurzaamste afvalverwerkingsfabriek en energiecentrale ineen, het Afval Energie Bedrijf (AEB) in de haven van Amsterdam, staat op omvallen. De technische staat van de verbrandingsovens en stoomturbines is om te huilen en levensgevaarlijk om mee te werken. Daarnaast gaat iedere minuut minstens tien keer het alarm in de fabriek af wegens storingen en een groot deel van de werknemers is onbekwaam.


  Ⓒ STOFFELS, ANKO
  De gemeente Amsterdam hangt als trotse eigenaar van AEB een strop van honderden miljoenen boven het hoofd, nu de fabriek door alle technische tegenslagen in grote financiële problemen verkeert. Door de slechte staat van machines en leidingen loopt het AEB-personeel acuut gevaar, valt op te maken uit vertrouwelijke rapporten van de fabriek zelf.

  Een van de scenario’s waar de gemeente momenteel serieus rekening mee houdt is een faillissement. Dit ondanks dat de stad afgelopen week in het diepste geheim al met tientallen miljoenen over de brug kwam voor noodzakelijke herstelmaatregelen, zo blijkt uit gemeentelijke rapportages die zijn ingezien door De Telegraaf. Binnen twee maanden moet duidelijk zijn of er een duur reddingsplan komt of dat de fabriek, die al sinds de bouw in 2003 met tegenslagen kampt, definitief z’n deuren moet sluiten.

  Stoomturbines op hol
  Afgelopen woensdag onthulde deze krant dat de gemeente Amsterdam tientallen miljoenen moet uittrekken om te voorkomen dat het AEB z’n vierhonderd personeelsleden niet meer kan betalen. Kort daarvoor werden vier van de zes afvalverbrandingslijnen gestopt omdat de veiligheid van de medewerkers die de processen moeten begeleiden niet meer kan worden gegarandeerd. Nu blijkt ook nog dat de fabrieksleiding afgelopen jaren grote veiligheidsrisico’s heeft laten ontstaan. Zo kunnen de enorme stoomturbines voor het opwekken van elektriciteit op hol slaan en uit hun stalen omhulsels vliegen, en kunnen de leidingen met zeer gevaarlijke stoffen (zuren) in de rookgasreiniging gaan lekken. Ook is er een groot risico op het ’droogstoken’ van ketels. Als dat gebeurt, is een jaar nodig om de ketels te herstellen, met enorme financiële schade tot gevolg.

  Koning Willem-Alexander- toen nog kroonprins- keek in 2010 vol bewondering rond in wat toen nog werd gezien als het ’paradepaardje’ van Amsterdam.
  Koning Willem-Alexander- toen nog kroonprins- keek in 2010 vol bewondering rond in wat toen nog werd gezien als het ’paradepaardje’ van Amsterdam.Ⓒ ANP
  Uit de geheime stukken blijkt dat AEB jarenlang niet geïnvesteerd heeft in controlesystemen en dat preventief onderhoud aan de machines niet werd uitgevoerd. „Over de gehele linie zijn de systemen niet robuust genoeg en het controlesysteem bevat vele componenten die verouderd zijn en niet meer kunnen worden vervangen. Ook is er een overload aan alarmen die het systeem genereert en die medewerkers niet meer kunnen overzien. Het aantal alarmen per uur is een veelvoud van waar menselijkerwijs op kan worden geacteerd”, schrijft de nieuwe directie van AEB in een brandbrief aan de gemeente. In een onderzoeksrapport wordt gesteld dat er 10 tot 12 alarmen per minuut afgaan.

  "In een onderzoeksrapport wordt gesteld dat er 10 tot 12 alarmen per minuut afgaan"
  Daarnaast blijkt de organisatie niet op orde. „De afdeling onderhoud heeft niet voldoende mensen.” Zo zijn er mensen weggegaan en is er bezuinigd terwijl er een groter wordende werklast ontstond.” Ook is kennis en kunde onvoldoende. Uit extern onderzoek blijkt dat er een ’afschuifcultuur’ heerst binnen het bedrijf. „Mensen schuiven de verantwoordelijkheid af en zijn ongeïnteresseerd.”

  126 miljoen verlies
  Nu een groot deel van de afvalverbranding is stilgelegd, lopen de financiële problemen door terugvallende inkomsten alleen maar op. In de prognose wordt rekening gehouden met een verlies van in totaal 126 miljoen euro in de komende twaalf maanden. Bij de gemeente is dan ook aangeklopt voor extra financiële steun.


  Ⓒ STOFFELS, ANKO
  Als de gemeente niet heel snel met geld over de brug komt, zou de fabriek al binnen één maand niet meer aan haar betalingsverplichting kunnen voldoen en uitstel van betaling moeten aanvragen. AEB verzocht de gemeente in eerste instantie om 60 miljoen steun om de eerste vier maanden te kunnen overleven. „Onderkend moet worden dat dit bedrag het komende jaar met 90 miljoen kan oplopen naar 150 miljoen”, staat in een intern rapport. En daar stopt het bloeden van de gemeente nog niet. Een regelrechte financiële ramp dreigt als de banken waar AEB leningen van ruim 200 miljoen heeft uitstaan, waaronder ING, ABN Amro, Deutsche Bank en BNG Bank, zich terugtrekken.

  ’Niet levensvatbaar’
  „Aannemende dat de banken voor continuering van de financiering garanties zullen eisen die de gemeente niet mag verstrekken, dan wel volledige aflossing van hun financiering zullen eisen, verzoeken wij de gemeente om een kapitaalinjectie die voldoende is om de bankfinanciering af te lossen”, schrijft de AEB-directie aan burgemeester Halsema. In dat geval zal er in totaal 350 miljoen euro van de gemeente nodig zijn. Accountantsorganisatie KPMG berekende bovendien dat de gemeente als eigenaar van de fabriek het eigen vermogen van AEB (145 miljoen euro) en een lening (108 miljoen euro) volledig moet afschrijven. De totale strop voor Amsterdam zou daarmee uitkomen op ruim een half miljard euro.

  Uit de stukken blijkt dat het „zeer onzeker” is of AEB een „significant betere toekomst tegemoet gaat en weer helemaal opleeft na deze ingreep”. Bij de gemeente wordt er vanuit gegaan dat er in een later stadium opnieuw wordt aangeklopt om geld. Naast een reddingsplan, waarbij wordt gepoogd samen te werken met de banken, is er ook een „gerede kans” dat na nader onderzoek „de conclusie luidt dat de onderneming niet meer levensvatbaar te krijgen is en dat afgestevend zal worden op een faillissement.”

  De Amsterdamse wethouders Kock (Financiën) en Van Doorninck (Duurzaamheid) laten weten dat het door blijven gaan van publieke voorzieningen zoals afvalverwerking en warm water voor de gemeente het allerbelangrijkste is. Op vragen over de hoogte van de financiële strop willen zij niet ingaan.
  Bigger is better!
  Plastic is Fantastic!
  I prefer silicone boobs on slim and beautiful womans!
  Read my lips: no more taxes!
  Voor de Nederlandse staat: Ik had geen ernstig vermoeden dat de betreffende dame met wie ik betaalsex had word uitgebuit of op enige wijze word gedwongen.

 9. #233
  Geregistreerd
  10 juli 2007
  Last Online
  Gisteren @ 22:28
  Locatie
  op de grens
  Berichten
  2.000
  Discussies
  137
  Thanks
  2.200
  Thanked
  5.387 in 1.002 posts

  Standaard

  Het lijkt erop dat madame Halsema haar ambities zal moeten temperen. Typisch groen linkse klimaat drammerij. Zonder na te denken of het technisch wel mogelijk is, of het financieel wel haalbaar is (dan verhogen we toch de gemeentelijke belastingen, de parkeertarieven en de erfpacht), de groenste stad ter wereld willen zijn. Jan Wandelaar beschreef het al. Nu wordt het bevestigd.

  https://www.parool.nl/amsterdam/netw...acebook.com%2F
  Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
  En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bij doen.

 10. Onderstaande leden hebben noglangnietuitgewandeld bedankt voor deze bijdrage:

  Megaboob ( 6 augustus 2019)

 11. #234
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 03:24
  Berichten
  28.390
  Discussies
  4267
  Thanks
  46
  Thanked
  5.199 in 3.307 posts

  Standaard

  Ligt dit aan Femke Halsema of aan het Netwerkbedrijf Alliander? Dat "bedrijf" zou toch blij moeten zijn dat er zoveel extra werk gegarandeerd wordt tot 2050. Ik lees iets heel anders. Dit bedrijf wil helemaal niet vooruit kijken want ze hebben nu het betrouwbaarste netwerk in de wereld...
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 12. #235
  Geregistreerd
  9 september 2015
  Last Online
  Vandaag @ 01:01
  Berichten
  2.036
  Discussies
  23
  Thanks
  868
  Thanked
  2.450 in 931 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Willem2 Bekijk bericht
  Ligt dit aan Femke Halsema of aan het Netwerkbedrijf Alliander? Dat "bedrijf" zou toch blij moeten zijn dat er zoveel extra werk gegarandeerd wordt tot 2050. Ik lees iets heel anders. Dit bedrijf wil helemaal niet vooruit kijken want ze hebben nu het betrouwbaarste netwerk in de wereld...
  Ik denk meer een combinatie van. De klimaatjongens en meisjes willen van de “ene op de andere dag” alles omgooien. Maar zo werkt het helaas niet. Die dingen kosten tijd. Aanpassen van het netwerk is daar een van de dingen van. In noord-Nederland bijvoorbeeld wil men op dit moment geen windmolens of zonneweides meer toe staan omdat het netwerk dit niet aan kan. En er zijn te weinig vaklui beschikbaar om dit op korte termijn te realiseren.
  Als men toch sneller wil “elektrificeren”, zal er meer moeten ingezet worden op lokale opslag van energie. Dat wil zeggen, zonnepanelen leggen om je eigen stroom op te wekken is goed. Maar dan moet er ook een accu bij om je eigen energie te kunnen gebruiken als de zon niet levert, die dus opgeslagen is op het moment dat de zon meer leverde als jij gebruikte. Dan hoeft het netwerk veel minder aangepast te worden.
  Maar vriend Megaboob wil geen accu kopen voor bij zijn zonnepanelen, dus dit zal voorlopig nog wel niet gebeuren.
  Oordeel niet over de uitvoering als je de reis er naar toe niet kent.

 13. #236
  Geregistreerd
  24 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 04:38
  Locatie
  Silicon valley
  Berichten
  5.781
  Discussies
  204
  Thanks
  9.137
  Thanked
  6.157 in 2.174 posts

  Standaard

  Ik ga inderdaad geen accu kopen voor bij mijn zonnepanelen. dat onderbouw ik even:

  1) een accu kost waanzinnig veel geld (duizenden euro's). dat verdient zich (nog) niet terug.
  2) het produceren van de betreffende accu levert meer milieu belasting op dan er ooit aan klimaatwinst mee behaald kan worden, zinloos, duur en slecht voor het milieu dus. verzonnen door (groenlinkse) drammers die het niet snappen. in hoge concentratie aanwezig in Amsterdam. daar snappen ze het ook niet. het stroomnet kan het niet aan om auto's via laadpalen op te gaan laden. het aanpassen van de stroom infrastructuur gaat miljarden kosten. wie hoest dat op? juist de belastingbetaler. juist die mensen die geen elektrische auto kunnen betalen. dus oneerlijk, en dom. maar dat is typisch groenlinks, pvda, d66 en sp. drammen, niet omdat het moet, maar omdat het kan. en ja, het is de schuld van links deze keer. als je ziet wat het kneiterlinkse collega in Amsterdam allemaal doet en verzint dan val je toch van je stoel af van de domme en dwaze "oplossingen"van mensen zoals sharon dijksma. Wat een dwaas...

  megaboob
  Bigger is better!
  Plastic is Fantastic!
  I prefer silicone boobs on slim and beautiful womans!
  Read my lips: no more taxes!
  Voor de Nederlandse staat: Ik had geen ernstig vermoeden dat de betreffende dame met wie ik betaalsex had word uitgebuit of op enige wijze word gedwongen.

 14. Onderstaande leden hebben Megaboob bedankt voor deze bijdrage:

  bertje600 ( 6 augustus 2019)

 15. #237
  Geregistreerd
  6 maart 2009
  Last Online
  Gisteren @ 11:03
  Berichten
  8.432
  Discussies
  215
  Thanks
  9.956
  Thanked
  12.437 in 4.207 posts

  Standaard

  De capaciteit van het netwerk is dus ontoereikend voor de komende decennia en men vreest een stroominfarct. OK.
  En Amsterdam met zijn schamele 800.000 inwoners is de enige stad op deze aardkloot met dat probleem? London met 8 miljoen inwoners heeft dat probleem niet? Allemaal bangmakerij. Met de juiste technieken en innovaties is dat allemaal op te lossen. MB hoeft nog geen accu te kopen.

 16. Onderstaande leden hebben Badslippers bedankt voor deze bijdrage:

  Megaboob ( 6 augustus 2019)

 17. #238
  Geregistreerd
  24 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 04:38
  Locatie
  Silicon valley
  Berichten
  5.781
  Discussies
  204
  Thanks
  9.137
  Thanked
  6.157 in 2.174 posts

  Standaard

  De achterlijke Nederlandse overheid is druk bezig de enige echte goed werkende milieumaatregel op het gebied van stroom kapot te maken. De salderingsregeling gaat waarschijnlijk in 2023 sneuvelen. Daarmee laten Rutte en zijn treurnis kabinet zien dat het ze niet om het milieu gaat maar puur om de centjes. Iets wat de boobmeister vaak verweten word, maar de boobmeister heeft het milieuhart op de juiste plaats in dit geval.

  Waarom is salderen zo goed?

  Salderen zorgt ervoor dat je zonnepanelen een redelijke terugverdien tijd hebben (gemiddeld 5-7 jaar). daardoor nemen mensen panelen en dragen dus zo bij aan een duurzaam Nederland met zonnestroom. Dat is allemaal prime, een win-win.

  Het is ook logisch dat je datgene betaald krijgt voor stroom (inclusief achterlijk hoge belastingen op stroom) dat je ook betaald aan de (r)overheid (via de energie maatschappijen). Want waarom zou je zelf voor een derde (!) van de prijs moeten leveren? Dat kan alleen Treurnis 1 verzinnen, geen mens die dat logisch vind.

  Een ander voordeel is dat door het salderen al deze stroom op het net komt en niet opgeslagen hoeft te worden in dure en vervuilende accu's, met ook nog eens flink capaciteitsverlies.

  Een nadeel is dat het stroomnet flink verbeterd moet gaan worden (maar dat moet toch al omdat dwazen zoals Sharon Dijksma alleen nog maar elektrische auto's willen in Amsterdam vanaf 2030) om de fluctuaties in de stroom productie op te vangen. De energiebelasting en extra belastingen op stroom (die bizar hoog zijn, stroom kost circa 5 a 6 cent, en dan komt er 15-17 cent belasting en heffingen op per kw) zijn meer dan hoog genoeg om een perfect stroomnetwerk in Nederland aan te kunnen leggen en onderhouden. Zoals gebruikelijk gebruikt Treurnis 1 de opbrengst niet om het netwerk uit te bouwen en goed te onderhouden, maar om bed bad en brood te verlenen aan uitgeprocedeerde asielzoekers. De totale dwaas Rutger Groot Wassink in Amsterdam laat zien hoe het niet moet, maar ook het kabinet zelf kan er wat van, en spendeert miljarden aan de opvang van mensen uit veilige regio's zoals Albanie, Noord Afrika etc. etc. Zolang de linkse agenda hier regeert op dit punt, is er een bodemloze put in de Nederlandse staatsbegroting, wat alleen maar opvangen kan worden door de belastingdruk alsmaar op te hogen, en onlogische dingen te doen zoals de slimme en goed functionerende salderingsregeling af te gaan schaffen.

  Linkse "gutmenschen" zouden eens moeten beseffen dat de opvang van criminele organisaties zoals "we are here" in Amsterdam onterecht is en bakken met belastinggeld kost, en zo een negatieve impact heeft op hun leven en hun eigen wens om een klimaat neutraal Nederland te gaan creeeren. het geld is er wel, maar word onverantwoord en slecht besteed aan de opvang van opportunistische gelukszoekers die via extreem linkse organisaties zoals Seawatch 3, artsen zonder grenzen en andere NGO's Europe worden binnengesmokkeld onder valse voorwendselen. Het faciliteren van deze mensensmokkel zou per direkt strafbaar moeten worden (is het al, maar er dient et worden gehandhaafd), en het uitzetten van uitgeprodeceerde asielzoekers (hallo Lilly en Howick, en Khalid van we are here bijvoorbeeld) zou eindelijk eens serieus aangepakt moeten worden. Dan stopt de "aanzuigende werking", en kan Nederland haar absurd hoge belastingdruk (die onder Rutte 1,2 en 3 alleen maar is opgelopen, hoezo "rechts" beleid?) wat verlagen (wat hoognodig is, we lopen inmiddels behoorlijk uit de pas met de rest van Europa), en kan het geld nuttig worden besteed aan o.a. het in stand houden van denuttige, goed werkende en werkelijk groenen salderingsregeling.

  En zo zorgen "linkse" hobbies ervoor dat het klimaat in Nederland dus niet slim word geholpen, en er per 2023 dus veel minder zonnepanelen worden genomen, wat een grote min is voor het klimaat in Nederland, en een energie neutrale samenleving die zo gewenst word door linkse hipsters en klimaat drammers zoals Rob Jetten en de Jessias.

  Het word tijd dat Nederland eens wakker word en de juiste en slimme maatregelen treft om straks als de energietransitie werkelijk plaatsvind mee te kunnen en concurrerend te blijven. Sneeuwvlokjes, Gutmenschen, klimaatdrammers, word wakker en zorg ervoor dat Nederland straks voorop kan lopen in de energietransitie op een slimme en verantwoorde manier, die ook economisch te dragen is.

  Megaboob
  Bigger is better!
  Plastic is Fantastic!
  I prefer silicone boobs on slim and beautiful womans!
  Read my lips: no more taxes!
  Voor de Nederlandse staat: Ik had geen ernstig vermoeden dat de betreffende dame met wie ik betaalsex had word uitgebuit of op enige wijze word gedwongen.

 18. #239
  Geregistreerd
  9 mei 2006
  Last Online
  Vandaag @ 04:39
  Berichten
  2.180
  Discussies
  30
  Thanks
  10
  Thanked
  1.607 in 889 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Badslippers Bekijk bericht
  London met 8 miljoen inwoners heeft dat probleem niet?
  Kijk naar het Underground netwerk in Londen en dat ene metrolijntje in amsterdam, en je kan denk zelf de vraag wel beantwoorden waarom dingen die in de rest van de wereld de normaalste zaak van de wereld zijn in amsterdam een probleem worden (en de belastingbetaler vele malen meer kosten dan van te voren ingeschat).


  J.W.
  Keep on Walking.....

 19. #240
  Geregistreerd
  18 september 2014
  Last Online
  Gisteren @ 16:33
  Berichten
  509
  Discussies
  8
  Thanks
  291
  Thanked
  351 in 168 posts

  Standaard

  Laat de gemeente Amsterdam maar eens duidelijk maken wat de totale kosten zijn van een ombouw en wat het de Amsterdamse burger wel gaat kosten.
  Bij andere gemeenten is dit al duidelijk geworden.
  Een gemeente van 40.000 inwoners is 800 miljoen kwijt aan de transformatie.
  Dat wordt volledig op het bordje van de burger gelegd.
  Tel uit je winst.
  Ja, voor de zogenaamde bestuurders die uit de grote ruif meevreten.
  En zij zorgen er ook voor dat hun pensioenen wel waardevast zijn.
  Na hun de zondvloed is een Frans spreekwoord.
  Apres nous la deluige?

 20. Onderstaande leden hebben bertje600 bedankt voor deze bijdrage:

  schoolmeester ( 7 augustus 2019)

 21. #241
  Geregistreerd
  10 juli 2007
  Last Online
  Gisteren @ 22:28
  Locatie
  op de grens
  Berichten
  2.000
  Discussies
  137
  Thanks
  2.200
  Thanked
  5.387 in 1.002 posts

  Standaard

  Zoon van Halsema aangehouden wegens een gewapende inbraak, en al een maand geleden. Wordt gepresenteerd als een kwajongensstreek van een 15 jarige. Zou best zo kunnen zijn, maar het komt natuurlijk effe net niet uit. Te meer daar het lijkt op een doofpot die nu openbreekt. Wat zal dat joch op zijn lazer hebben gekregen van mams.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/9777...-in-de-doofpot

  Ze is trouwens op vakantie in Afrika, net nu dit uitkomt. Als vrijwilligster op een AZG boot zeker. Volgens mij kom je daar alleen maar met een vliegtuig. En wie was toch die burgemeester die naar CO2 neutraal wilde? Daar kan ze het nog lastig mee krijgen. Ja, maar, ik heb een boompje geplant ter compensatie. Lapwerk natuurlijk. Zonemans speelt de klimaatsceptici hiermee een behoorlijk stuk ammunitie in handen. Goed gedaan jochie!
  Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
  En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bij doen.

 22. Onderstaande 5 leden hebben noglangnietuitgewandeld bedankt voor deze bijdrage:

  @j (14 augustus 2019),Bredero (14 augustus 2019),gignnl (14 augustus 2019),Megaboob (14 augustus 2019),pret (14 augustus 2019)

 23. #242
  Geregistreerd
  28 mei 2007
  Last Online
  Gisteren @ 19:51
  Berichten
  8.263
  Discussies
  156
  Thanks
  2.414
  Thanked
  3.224 in 1.853 posts

  Standaard

  Niks mis met afschermen persoongegevens, het gaat om een minderjarige en om een verdacht, d'r wordt flink wat geroddeld bij de politie.
  Het gedrag van de paar politie mensen die de telegaap spreekt is voor mij voldoende bewijs dat :
  a- de gegeven terecht zijn afgeschermd
  b- het terecht is dat een ander parket zich hierover gaat buigen.
  Ik raak van alles kwijt....

  Behalve gewicht

 24. #243
  Geregistreerd
  2 september 2015
  Last Online
  9 januari 2020 @ 18:48
  Berichten
  1.073
  Discussies
  81
  Thanks
  3.542
  Thanked
  3.320 in 1.815 posts

  Standaard

  Journalist van de Telegraaf was zojuist op de radio. Dit is dus echt een gevalletje Stop Maar In De Doofpot !! Er mocht beslist niks naar buiten komen enz.. Pas toen journalisten het incident meldden kwam er een brief op de Gemeentesite van Halsema. Die brief was er echt niet gekomen als de journalist dit niet ontdekt had.

 25. Onderstaande 2 leden hebben @j bedankt voor deze bijdrage:

  hvdk52 (14 augustus 2019),Megaboob (14 augustus 2019)

 26. #244
  Geregistreerd
  29 december 2015
  Last Online
  Vandaag @ 03:47
  Berichten
  1.376
  Discussies
  23
  Thanks
  2.201
  Thanked
  1.141 in 528 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Partycrasher Bekijk bericht
  Die 2 Nederlandse jongens zijn pas schuldig van iets als er een slachtoffer is die aangifte doet.

  Volgens mij waren zij de populairste jongens van de hele camping. Da's ook weer typisch Nederlands: het populairst zijn op een buitenlandse camping.

  Er is niks gebeurd. Helemaal niks. Die 2 Nederlandse jongens zitten onschuldig in een Hongaarse gevangenis. Elke Nederlander die hen niet steunt, wens ik eenzelfde lot toe.
  Ik hoop dat elk kind van elke Nederlander die die 2 onschuldige aardige, keurige Nederlandse jongens niet steunt, terecht of onterecht met justitie in aanraking komt.

 27. #245
  Geregistreerd
  9 maart 2018
  Last Online
  15 januari 2020 @ 14:53
  Locatie
  Enschede
  Berichten
  57
  Discussies
  1
  Thanks
  34
  Thanked
  116 in 30 posts

  Standaard

  hou die groene kut daar lekker bij je in Amsterdam mooi geïsoleerd zo heeft de rest van NL er geen last van.

 28. #246
  Geregistreerd
  9 juni 2013
  Last Online
  Gisteren @ 21:12
  Berichten
  2.789
  Discussies
  79
  Thanks
  16.976
  Thanked
  7.708 in 1.839 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door avi Bekijk bericht
  hou die groene kut daar lekker bij je in Amsterdam mooi geïsoleerd zo heeft de rest van NL er geen last van.
  Nou nou wat een taalgebruik
  Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

 29. #247
  Geregistreerd
  8 augustus 2009
  Last Online
  Gisteren @ 23:02
  Locatie
  Hunedoara
  Berichten
  8.666
  Discussies
  649
  Thanks
  4.215
  Thanked
  7.174 in 3.426 posts

  Standaard

  Beste burgermeester

  Ik snap heus wel dat u als moeder dit vraagt en ik snap ook dat een 15 jarige wel eens een fout kan maken.

  U stelt en vraagt omdat hij u zoon is niet publiekelijk aan de schandpaal word gezet.

  U stelt dat het geen gewapende inbraak was maar een inbraak met een ( VERBODEN) nepwapen.

  U stelt dat u het niet in de doofpot wilde doen.

  Ik snap dat best als moeder maar wat ik niet snap als burgermeester.

  ALS HET IEMAND VAN EEN MOTORCLUB BETREFT MAG HIJ WEL PUBLIEKELIJK AAN DE SCHANDPAAL MET NAAM EN TOENAAM WANT BURGERMEESTERS ZIJN TROTS OM BIKERS ZOVEEL MOG TEGEN TE WERKEN.

  ALS ER BIJ EEN CLUBHUIS AAN DE MUUR ONBRUIKBARE WAPENS OID AAN DE MUREN HANGT ALS KADO IS HET EEN WAPENVONDST IPV ONBRUIKBARE WAPENS ALS VERSIERING.

  EN DAT WORD DAN GELIJK MET PERS ERBIJ GROOT UITGEMETEN IPV NA WEKEN PAS OMDAT POLITIE KLAAGT OMDAT HET U ZOON IS EN DENKT DAT HET IN DE DOOFPOT KOMT.

  U wilt dat u zoon eerlijke behandeling krijgt en niet zwaarder en of aan de schandpaal genaaid word omdat het u zoon is

  Just saying

  U komt er nu achter omdat het u zelf nu ook treft.

  Ik hoop ook gemeend voor u wat u vraagt als moeder dat het ook gewoon eerlijk gaat en dat u zoon idd niet aan de schandpaal word genageld zoals beschreven hierboven

  Ik hoop dan ook dat u de volgende keer nadenkt als dat bij een andere groep dreigt te gebeuren en met u ervaring nu ervoor springt en het recht gewoon eerlijk laat volgen zoals bedoeld in de rechtstaat ,want u merkt wat voor impact dit kan hebben voor personen.

  Mijn moeder zou u dankbaar zijn.
  1 kut is sterker dan 10 paarden.

  doe wat je moet doen.

  voor 50 euro kun je,
  je vrouw toch niet lastig vallen

 30. Onderstaande 2 leden hebben Piet Plezier bedankt voor deze bijdrage:

  Megaboob (14 augustus 2019),Sjeufke (14 augustus 2019)

 31. #248
  Geregistreerd
  7 november 2005
  Last Online
  Gisteren @ 22:47
  Berichten
  3.047
  Discussies
  28
  Thanks
  3.271
  Thanked
  3.943 in 1.502 posts

  Standaard

  Heb ik eindelijk de zin van het leven in elkaar gepuzzeld, zijn er nog 3 schroefjes over.

 32. Onderstaande 4 leden hebben gignnl bedankt voor deze bijdrage:

  @j (14 augustus 2019),JonnyFontane (14 augustus 2019),Megaboob (14 augustus 2019),schoolmeester (14 augustus 2019)

 33. #249
  Geregistreerd
  24 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 04:38
  Locatie
  Silicon valley
  Berichten
  5.781
  Discussies
  204
  Thanks
  9.137
  Thanked
  6.157 in 2.174 posts

  Standaard

  Femke valt weer eens van haar "troon"en dit is weer eens typisch groenlinks gedrag, zodra het ze niet bevalt en het hen zelf betreft word het met de mantel der liefde bedekt, is het niet ernstig en is het een prive kwestie. In alle andere gevallen gilt groenlinks moord en brand. Deze meest hypocrite partij van nederland met onzaligmakend extreem linkse fantasieen, word nu weer eens keihard op de harde werkelijkheid gewezen. Nepwapen: mag niet. Inbreken: mag niet. en dan is er dus sprake van een gewapende inbraak, en daar staan (gelukkig) strenge straffen op, ook voor 15 jarigte naar een witte schoolgaande burgemeesterszoontjes. Zeker deze crimineel had beter moeten weten gezien het feit dat mammie nu eenmaal burgemeester is van pjongjang aan de amstel. Gelukkig is het verder opbouwen van communistische heilstaat aan de amstel nog niet zo ver gevorderd dat de machthebbers en hun kinderen er mee weg komen. Hulde ana de telegraaf die dit stukje "in de doofpot stoppen"genadeloos aan de kaak stelt op de voorpagina. en dat terwijl Halsema vakantie viert in Afraka (per vliegtuig uiteraard) en daarmee mee CO2 uitstoot dan al die arme sloebers in Amsterdam die hun auto niet meer kunnen parkeren etc. Femke is dus niet groen, niet consequent, probeert familie uit de media en uit de gevangenis te houden, en zou dus per direct afgezet moeten worden als burgemeester voor deze gigantische groenlinks faal.
  Bigger is better!
  Plastic is Fantastic!
  I prefer silicone boobs on slim and beautiful womans!
  Read my lips: no more taxes!
  Voor de Nederlandse staat: Ik had geen ernstig vermoeden dat de betreffende dame met wie ik betaalsex had word uitgebuit of op enige wijze word gedwongen.

 34. Onderstaande 6 leden hebben Megaboob bedankt voor deze bijdrage:

  @j (14 augustus 2019),edoh (14 augustus 2019),hvdk52 (14 augustus 2019),noglangnietuitgewandeld (14 augustus 2019),peterp095 (14 augustus 2019),uurtje (14 augustus 2019)

 35. #250
  Geregistreerd
  10 juli 2007
  Last Online
  Gisteren @ 22:28
  Locatie
  op de grens
  Berichten
  2.000
  Discussies
  137
  Thanks
  2.200
  Thanked
  5.387 in 1.002 posts

  Standaard

  Door dit voorval kwam het ook uit dat ze vakantie houdt in Afrika. Zie dat maar als een bijvangst. Dat er voor het werk wel eens gevlogen moet worden daar kan ik inkomen. Maar dit is privé, vrije keus en niet groen. Femke Halsema hoort in haar vakantie te kamperen op het erf van een bioboerderij in Ouderkerk aan de Amstel, waar ze per kano naar toe kan peddelen. Dat is pas een 0-uitstoot vakantie.
  Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
  En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bij doen.

 36. Onderstaande 8 leden hebben noglangnietuitgewandeld bedankt voor deze bijdrage:

  @j (14 augustus 2019),Badslippers (15 augustus 2019),Bredero (14 augustus 2019),hvdk52 (14 augustus 2019),JonnyFontane (14 augustus 2019),Megaboob (15 augustus 2019),schoolmeester (19 augustus 2019),Sjeufke (14 augustus 2019)

 

 
Pagina 10 van 17 EersteEerste ... 67891011121314 ... LaatsteLaatste

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:39.

  Heaven7 468*60