Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 25 van 45

Discussie: Kallen in Limburg

 1. #1
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  @
  Locatie
  België
  Berichten
  651
  Discussies
  112
  Thanks
  0
  Thanked
  4 in 4 posts

  Cool Kallen in Limburg

  Hoi beste Belgische (of andere) ijsberen,

  bij het gezever kunnen jullie terecht voor alle vragen en ander gezever dat niet rechtstreeks betrekking heeft op de beschrijving van een ervaring met een dame of de beschrijving van de ervaring met een club, privéhuis, massagesalon, ...

  Veel plezier met schrijven

  Zero

 2. #2
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  @
  Locatie
  België
  Berichten
  651
  Discussies
  112
  Thanks
  0
  Thanked
  4 in 4 posts

  Standaard

  http://www.limburg.be/ichkaloochlimburgs/

  Deze "informatieve" site over de limburgse taal is me door Gondolas9 doorgegeven.

 3. Onderstaande leden hebben Zero bedankt voor deze bijdrage:

  Eddy_V (14 december 2017)

 4. #3
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  @
  Locatie
  België
  Berichten
  651
  Discussies
  112
  Thanks
  0
  Thanked
  4 in 4 posts

  Standaard Eén jaar cel wegens tewerkstellen van illegalen in prostitutie (12/02/2004)

  De correctionele rechtbank van Tongeren heeft donderdag een 35-jarige man van Albanese afkomst, die zonder gekende woon- of verblijfplaats in ons land verblijft, wegens het tewerkstellen van illegalen in de prostitutie bij verstek veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van één jaar en een boete van 4.957,87 euro.
  De rechter beval tevens de onmiddellijke aanhouding van de man en ontzette hem voor een periode van vijf jaar uit zijn rechten. De feiten speelden zich af tussen september 1997 en februari 1998 in Luik. In die periode liet de man minstens één vrouw uit Albanië overkomen om in het Luikse prostitutiemilieu te werken.

  De rechter oordeelde donderdag dat de Albenees deel uitmaakte van een bende die illegaal vrouwen ons land binnensmokkelde met de bedoeling om ze in de prostitutie te laten werken. De Albanees werd tevens betrapt op het gebruik van een vals paspoort en rijbewijs.
  Een tweede verdachte van 39 jaar, eveneens van Albanese afkomst en woonachtig in Sint-Truiden, werd wegens gebrek aan bewijzen vrijgesproken. De man beweerde dat hij enkel de vriendin van een vriend in België opving en haar wegwijs maakte in ons land. De rechter achtte die uitleg donderdag geloofwaardig en sprak de man vrij.
  De Albanese pooier, die verstek liet gaan, moet tot slot nog een schadevergoeding van 1.000 euro aan het benadeelde slachtoffer betalen.

  bron: www.hbvl.be
  Crazy world, Crazy life

 5. #4
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  @
  Locatie
  België
  Berichten
  651
  Discussies
  112
  Thanks
  0
  Thanked
  4 in 4 posts

  Standaard Elf vrouwen opgepakt bij actie tegen mensenhandel en prostitutie

  HASSELT - (Belga) De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in het grensgebied met Nederland en Duitsland een gecoördineerde actie uitgevoerd tegen mensenhandel en prostitutie. In het gerechtelijk arrondissement Hasselt werden elf vrouwen van Oost-Europese en Afrikaanse origine opgepakt, die niet in orde waren met hun documenten.

  De agenten vielen binnen in vijftien bars. De elf, voornamelijk Poolse en Afrikaanse diensters, zijn ter beschikking gesteld van de dienst vreemdelingenzaken. Zeven van hen zullen onmiddellijk gerepatrieerd worden naar hun land van herkomst. Drie andere meisjes kregen het bevel het land binnen vijf dagen te verlaten. Bij de actie werden simultaan in de Belgische, Nederlandse en Duitse grensregio controles uitgevoerd van zowat alle bars op het grondgebied. In België ging het om de arrondissementen Hasselt, Luik, Verviers en Eupen. Aanleiding is het nakende wereldkampioenschap voetbal, dat in juni in Duitsland van start gaat. De vrees bestaat dat dat een prostitutiestroom op gang zal brengen. (vrw)

  BELGA
  06/05/2006
  Crazy world, Crazy life

 6. #5
  Geregistreerd
  12 oktober 2005
  Last Online
  25 juni 2007 @ 16:54
  Locatie
  België, Antwerpen
  Berichten
  473
  Discussies
  90
  Thanks
  0
  Thanked
  5 in 5 posts

  Standaard Buitensex

  Buitensex in
  Limburg
  Lekker sexen en flirten in de buitenlucht. Waar doe je dat. Waar moet je op letten. Hieronder tref je een opsomming aan van plaatsen die medio 2004 erg in trek waren.


  Hasselt
  E313 Hasselt-Antwerpen, Parking net voor het klaverblad van Lummen, op het moment nog voornamelijk gay maar koppels beginnen de parking ook te kennen, zeker omdat er achter de parking veel bossen zijn en wandelwegen.
  E313 Hasselt-Luik, parking aan afrit Diepenbeek, bosjes langs parking vooral gay en bi-mannen, in beide richtingen.

  Houthalen op E314
  In beide richtingen op de parking ter hoogte van Houthalen, zeer druk bezocht voornamelijk gay en bi-mannen.
  Parking van het circuit van Zolder-Terlamen, U neemt de afrit Zolder-Terlamen daar volgt U richting circuit ( is 1 min rijden ) zeer grote parking om contact te maken, eens contact gemaakt zijn er nog vele mogelijkheden daar in de buurt, vele achterin gelegen kleinere parkings, regelmatig bezocht door koppels.

  Overpelt
  Op de nationale weg Hasselt-Eindhoven ter hoogte van Overpelt waneer je bijna aan het grote kruispunt bent kan je naa rechts de parking "Het Holven" op na het binnenrijden kom je op een grote parking in het bos, rustig en gans de dag druk bezocht. (Ook regelmatig dames die zich laten betalen naar wij vernomen hebben)

 7. Onderstaande leden hebben 099 bedankt voor deze bijdrage:

  fg22 (30 september 2016)

 8. #6
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  7 juli 2010 @ 13:49
  Locatie
  hell, heaven, hell, heaven...
  Berichten
  3.979
  Discussies
  248
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

 9. Onderstaande leden hebben rplover bedankt voor deze bijdrage:

  fg22 (30 september 2016)

 10. #7
  Geregistreerd
  12 oktober 2005
  Last Online
  25 juni 2007 @ 16:54
  Locatie
  België, Antwerpen
  Berichten
  473
  Discussies
  90
  Thanks
  0
  Thanked
  5 in 5 posts

  Standaard 18/01 Politie vindt hoertjes van 15

  De federale gerechtelijke politie van Hasselt heeft vorig jaar 45 controles uitgevoerd bij thuiswerkende prostituees. Dat leidde tot 11 gerechtelijke onderzoeken.

  In drie onderzoeken werden minderjarigen aangetroffen. Op een privé-adres in Hasselt en in Ham werd telkens een 15-jarig meisje aangetroffen, in Halen waren 15-jarige Roemeense jongens ingeschakeld.

  De afdeling mensenhandel van de federale politie had de privéprostitutie in haar actieplan 2006 opgenomen. Toch waren de controles ook een antwoord op klachten van Truiense baruitbaters over de almaar strenger wordende politiecontroles. Volgens hen weken alsmaar meer klanten uit naar bars net over de taalgrens, uit schrik dat ze op de Chaussée d’Amour werden betrapt. Ook de politiecontroles op de Luikersteenweg zijn opgenomen in het zonaal veiligheidsplan. Minstens twee keer per maand worden ze gecontroleerd op illegale arbeid.

  De bareigenaars reageerden boos omdat er volgens hen niets werd gedaan aan de oneerlijke concurrentie van de privé-prostitutie: dames die klanten ronselen via contactadvertenties in dag- en weekbladen en hen thuis of op een appartement ontvangen.

  “Zij betalen geen belastingen of taksen, ontsnappen aan alle overheidscontrole en werken voor dumpingprijzen.”

  “De controles waren niet echt het gevolg van de klachten van de baruitbaters”, zegt gerechtelijk directeur Luc Valkenborg. “We wilden al langer nagaan wat er reilt en zeilt binnen de privéprostitutie. Of er geen verdoken mensenhandel achter schuilgaat, of er bijvoorbeeld pooiers zijn die Oost-Europese vrouwen in appartementen laten werken. De resultaten van de controles vorig jaar waren wel spectaculairder dan verwacht. In het voorbereidend onderzoek hadden we onder meer contactadvertenties uitgeplozen die in dag- en weekbladen staan. Bij de controles hadden we niet gedacht dat er zoveel excessen aan het licht zouden komen. Dat er bijvoorbeeld pooiers aan het werk zijn die zelfs minderjarigen inschakelen.”

  hbvl

 11. Onderstaande leden hebben 099 bedankt voor deze bijdrage:

  fg22 (30 september 2016)

 12. #8
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 15:45
  Berichten
  38.919
  Discussies
  4516
  Thanks
  46
  Thanked
  11.980 in 7.136 posts

  Standaard Schatje favoriete koosnaampje van Limburger

  Schatje is het favoriete koosnaampje van de Limburger. Dat blijkt uit een studie van SwingGift. Ook Poepie, Lieveke en Bolleke zijn toppers in uw provincie......................
  http://www.hbvl.be/nieuws/in_de_rand/default.asp?art={31CAA311-7BBB-4367-855B-03C834EF8AF2}
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 13. Onderstaande leden hebben Willem2 bedankt voor deze bijdrage:

  fg22 (30 september 2016)

 14. #9
  Geregistreerd
  13 januari 2006
  Last Online
  Vandaag @ 14:25
  Berichten
  258
  Discussies
  4
  Thanks
  24
  Thanked
  252 in 101 posts

  Standaard

  Vrijdag ll in PSR met een zeker Ina, een heel mooie dame met veel tatoe's zowel voor als achter, gepraat. Zij beweerde dat er in belgenland kortelinks een soort fkk zou opengaan met de gebruikelijke inkom + 75 euro per 30 min (geld zoals elders rechtstreeks voor het meisje in kwestie) zaak zou onder een belgisch management staan.
  Helaas de plaats wist zij niet meer alleen dat het ongeveer 30km van Maastricht zou zijn.

 15. Onderstaande leden hebben bref-jefke bedankt voor deze bijdrage:

  fg22 (30 september 2016)

 16. #10
  Geregistreerd
  7 augustus 2006
  Last Online
  Gisteren @ 20:48
  Berichten
  654
  Discussies
  40
  Thanks
  51
  Thanked
  273 in 72 posts

  Standaard Nieuwe FKK-Club in Belgie.

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bref-jefke Bekijk bericht
  Vrijdag ll in PSR met een zeker Ina, een heel mooie dame met veel tatoe's zowel voor als achter, gepraat. Zij beweerde dat er in belgenland kortelinks een soort fkk zou opengaan met de gebruikelijke inkom + 75 euro per 30 min (geld zoals elders rechtstreeks voor het meisje in kwestie) zaak zou onder een belgisch management staan.
  Helaas de plaats wist zij niet meer alleen dat het ongeveer 30km van Maastricht zou zijn.
  Hier moeten onze Belgische ijsberen toch meer van weten ?
  Of onder onze Topografische ijsberen valt dat wel uit terekenen?
  Waar die club komt of is?
  Maar de inkom van €50 is dood normaal,maar €75 per half uurtje is wel aan de hoge kant.
  Daar kun je in de FKK clubs in Duitsland 1 uur lang plezier voor maken.

 17. Onderstaande leden hebben Josef bedankt voor deze bijdrage:

  fg22 (30 september 2016)

 18. #11
  Geregistreerd
  1 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 12:35
  Locatie
  Ergens in B.
  Berichten
  1.533
  Discussies
  137
  Thanks
  4.856
  Thanked
  2.492 in 845 posts

 19. Onderstaande leden hebben mechelen bedankt voor deze bijdrage:

  fg22 (19 februari 2016)

 20. #12
  Geregistreerd
  1 maart 2006
  Last Online
  4 november 2022 @ 16:37
  Berichten
  1.046
  Discussies
  66
  Thanks
  933
  Thanked
  663 in 336 posts

  Standaard

  Massages.

  Onze Hostessen zijn opgeleid om u een zeer kwalilteitsvolle massage aan te bieden.

  Ontdek onze massage opties:

  10' Massage standaard: 50 €
  15' Massage Dubbel Special: 80 €
  20' Massage: 100 €
  30' Massage: 150 €
  40' Massage: 180 €
  45' Massage: 200 €
  60' Massage: 250 €
  Massage 4 handen ( 2 Hostesses ) 15': 150 €
  Massage 4 handen ( 2 Hostesses ) 30': 250 €
  Massage 4 handen ( 2 Hostesses ) 60': 500 €  Champagne.

  Breng een aangename tijd door met één van onze hostesses in het gezelschap van een zeer goede fles champagne:

  Coupe : 60 €
  1/4 fles: 120 €
  1/2 fles: 200 €
  3/4 fles: 380 €
  3/4 fles Rosé: 430 €
  Magnum Champagne: 700 €

  Dit alles natuurlijk in zeer aangenaam gezelschap!  Jacuzzi.

  Onze Jacuzzi's zijn steeds vergezeld van minimaal één gratis drankje en natuurlijk één (of meerdere) hostesse(s). Dit alles in een zeer relaxte sfeer waar u zich snel zal thuis voelen!

  30'jacuzzi + 1 drankje: 200 €
  60'jacuzzi + 1 drankje: 350 €
  120'jacuzzi + 1 drankje: 500 €
  Als dat de prijzen zijn dan ga ik liever naar GT.

 21. Onderstaande 2 leden hebben Limburger bedankt voor deze bijdrage:

  fg22 (19 februari 2016),mechelen (18 februari 2016)

 22. #13
  Geregistreerd
  1 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 12:35
  Locatie
  Ergens in B.
  Berichten
  1.533
  Discussies
  137
  Thanks
  4.856
  Thanked
  2.492 in 845 posts

  Standaard

  Dat zijn de prijzen, jawel. En toch zijn er gasten die daar op in gaan...

 23. Onderstaande leden hebben mechelen bedankt voor deze bijdrage:

  fg22 (19 februari 2016)

 24. #14
  Geregistreerd
  15 augustus 2014
  Last Online
  23 oktober 2022 @ 22:42
  Berichten
  1.564
  Discussies
  29
  Thanks
  1.185
  Thanked
  989 in 616 posts

  Standaard

  Dat zijn normale raamprijzen. Wat dames aan de ramen meestal ook zeggen over de tijd van 'n sessie, voor € 50 moet je zo snel mogelijk weer buiten staan. Dan gaat een dame niet uitgebreid met je vergaderen. Er zit daar wel echt heel mooi spul en als je er de weg weet, kun je prima service bekomen. Dan heb je voor bv. € 150 een prima half uur, wat interessant is als je niet de tijd hebt om 'n halve dag in een saunaclub te zitten waar je doordeweeks of 's avonds (op een paar uitzonderingen na) vaak een kanon af kunt schieten en nauwelijks sfeer is. Akkoord, als je graag ergens de hele dag wilt zitten, er gratis eten en drinken bij wilt hebben en niet meer dan € 50 per half uur wilt betalen, moet je hier niet gaan, maar anders is dit nog wel 'n serieuze optie. Niet iedereen wil de hele dag eten, drinken en hangen voor zo min mogelijk geld. Meer dan bij bars zonder vitrine zie je ook wat voor vlees je in de kuip hebt voor je binnen gaat. Een uur in GT kost ook € 100 en met de entree erbij zit je aan € 160. Naar de Chaussée gaan scheelt me behoorlijk wat tijd en een pak frieten haal ik daar ergens wel.

 25. Onderstaande leden hebben Jan Verplancke bedankt voor deze bijdrage:

  fg22 (30 september 2016)

 26. #15
  Geregistreerd
  1 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 12:35
  Locatie
  Ergens in B.
  Berichten
  1.533
  Discussies
  137
  Thanks
  4.856
  Thanked
  2.492 in 845 posts

  Standaard

  Die bars dienen inderdaad niet om een hele dag fun te hebben; daar zijn er tegenwoordig genoeg alternatieven voor.

  Zoals JV het omschrijft : voor een half uur of een uur kan je wel wat leuks vinden, al zal je moeten zoeken (wel een beetje opletten : je bent aan 't rijden ). Zeker wie in de omgeving woont komt hier nog wel aan z'n trekken.

 27. Onderstaande 2 leden hebben mechelen bedankt voor deze bijdrage:

  fg22 (30 september 2016),Jan Verplancke ( 2 maart 2016)

 28. #16
  Geregistreerd
  15 augustus 2014
  Last Online
  23 oktober 2022 @ 22:42
  Berichten
  1.564
  Discussies
  29
  Thanks
  1.185
  Thanked
  989 in 616 posts

  Standaard

  Ja, je zult niet de eerste zijn die daar achter op 'n andere auto klapt of in botsing komt met een of andere idioot die vanaf een strook langs de weg opeens weer de baan op schiet en 'n schadeformuliertje in mag vullen.

 29. Onderstaande leden hebben Jan Verplancke bedankt voor deze bijdrage:

  fg22 (30 september 2016)

 30. #17
  Geregistreerd
  1 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 12:35
  Locatie
  Ergens in B.
  Berichten
  1.533
  Discussies
  137
  Thanks
  4.856
  Thanked
  2.492 in 845 posts

  Standaard

  Twee aanhoudingen na verband tussen schietincident E314 Lummen en vechtpartij in Sint-Truiden


  http://www.hbvl.be/cnt/dmf20160309_0...j-sint-truiden

 31. Onderstaande 2 leden hebben mechelen bedankt voor deze bijdrage:

  fg22 (30 september 2016),Jan Verplancke (11 maart 2016)

 32. #18
  Geregistreerd
  1 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 12:35
  Locatie
  Ergens in B.
  Berichten
  1.533
  Discussies
  137
  Thanks
  4.856
  Thanked
  2.492 in 845 posts

  Standaard

  Rode loper uitgerold voor bordeelbezoekers op de Chaussee d'Amour :


  http://www.hbvl.be/cnt/bljcr_0226685...aussee-d-amour

 33. Onderstaande leden hebben mechelen bedankt voor deze bijdrage:

  fg22 (30 september 2016)

 34. #19
  Geregistreerd
  1 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 12:35
  Locatie
  Ergens in B.
  Berichten
  1.533
  Discussies
  137
  Thanks
  4.856
  Thanked
  2.492 in 845 posts

  Standaard

  Vijf vitrines van meisjesbar met voorhamer stukgeslagen :


  http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-s...agen-a2729854/

 35. Onderstaande leden hebben mechelen bedankt voor deze bijdrage:

  fg22 (30 september 2016)

 36. #20
  Geregistreerd
  15 augustus 2014
  Last Online
  23 oktober 2022 @ 22:42
  Berichten
  1.564
  Discussies
  29
  Thanks
  1.185
  Thanked
  989 in 616 posts

  Standaard

  Een hoop idioten lopen en rijden er toch rond op de Chaussée.

 37. Onderstaande leden hebben Jan Verplancke bedankt voor deze bijdrage:

  fg22 (30 september 2016)

 38. #21
  Geregistreerd
  1 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 12:35
  Locatie
  Ergens in B.
  Berichten
  1.533
  Discussies
  137
  Thanks
  4.856
  Thanked
  2.492 in 845 posts

  Standaard

  Vier arrestaties in onderzoek naar mensenhandel en prostitutie in Heers en Sint Truiden :


  http://www.hbvl.be/cnt/dmf20160922_0...n-sint-truiden

 39. Onderstaande leden hebben mechelen bedankt voor deze bijdrage:

  fg22 (30 september 2016)

 40. #22
  Geregistreerd
  14 december 2016
  Last Online
  19 januari 2017 @ 14:10
  Berichten
  4
  Discussies
  1
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Interessante insteek!

 41. #23
  Geregistreerd
  1 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 12:35
  Locatie
  Ergens in B.
  Berichten
  1.533
  Discussies
  137
  Thanks
  4.856
  Thanked
  2.492 in 845 posts

  Standaard Sint Truiden wil minder bars langs Chaussee d'Amour :

  Sint-Truiden wil minder bars op de Chaussée d'Amour. De stad verhoogt daarom de overlasttaks die de uitbaters jaarlijks moeten betalen. De sector is niet te spreken over de maatregel.

  Het gaat om een taks van bijna 6.000 euro die wordt opgetrokken naar 10.000 euro, voor een oppervlakte tussen de 25 en 50 vierkante meter. Veel uitbaters van de eroshuizen betalen de taks nu niet en zij zullen dan ook strenger worden aangepakt.

  Als de uitbaters niet betalen kunnen ook de eigenaars van het pand aansprakelijk worden gesteld. "De taks wordt op dit moment amper betaald, omdat de uitbaters vaak onbekend zijn en we ze moeilijk te pakken krijgen", zegt schepen van Financiën Ingrid Kempeneers. "We hebben het juridisch nagevraagd of we de kosten ook kunnen verhalen op de eigenaars van de panden en die mogelijkheid is er."

  Forse verhoging

  Daarnaast wordt de taks ook bijna dubbel zo hoog. "We willen zo eigenlijk de volledige sector ontraden", zegt de schepen. "Er is nog altijd veel overlast voor de inwoners, er gebeuren malafide praktijken gelinkt aan de bars en we willen bars sluiten die deze praktijken blijven volhouden, met hulp van de politie."

  De sector is niet te spreken over de geplande wijziging en wil een overleg met de stad. Die moet de maatregel volgende week nog goedkeuren op de gemeenteraad.


  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2017/12...hausseedamour/


  Lees ook :

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland...iten~a5eb18fd/

 42. #24
  Geregistreerd
  1 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 12:35
  Locatie
  Ergens in B.
  Berichten
  1.533
  Discussies
  137
  Thanks
  4.856
  Thanked
  2.492 in 845 posts

  Standaard

  Sint-Truiden keurt verhoging ‘erostaks’ op bordelen goed


  De stad Sint-Truiden heeft vanavond de verhoging van de zogenaamde ‘erostaks’ - een belasting die bordelen jaarlijks moeten betalen - goedgekeurd tijdens de gemeenteraad. De taks, die vandaag schommelt tussen de 5.000 en 8.000 euro, kan door de wijziging in het belastingreglement bijna verdubbeld worden. Het stadsbestuur hoopt op het ontradende effect van de maatregel.

  Met 24 stemmen voor de verhoging van de erostaks, 5 onthoudingen en 4 tegenstemmen werd de meerderheid van de stemmen behaald. De taks die uitbaters van een bordeel jaarlijks moeten betalen, zal daardoor bijna verdubbeld kunnen worden. De taks werd jaren geleden in het leven geroepen ter compensatie voor de overlast en criminaliteit die prostitutie met zich meebrengt. Hij wordt echter niet altijd betaald.

  “Van de 200.000 euro die vorig jaar moest worden betaald, is amper 130.000 euro geïnd”, aldus schepen van Financiën, Ingrid Kempeneers (CD&V). “Over enkele jaren heen kunnen we toch wel stellen dat we 300.000 euro niet hebben geïnd.” Om de fraudeurs sneller aan te pakken en de sector in het algemeen te ontraden, wil het stadsbestuur daarom naast de uitbater van het bordeel ook de verhuurder en eigenaar aanspreken.


  Oppositiepartij N-VA is al langer voorstander van de maatregel, maar wil dat het stadsbestuur nog strenger optreedt. “Waarom int het stadsbestuur de taks niet aan het begin van het jaar?”, vraagt Jelle Engelbosch van N-VA Sint-Truiden zich af. “Bijvoorbeeld bij wie op 1 januari niet betaalt heeft, wordt meteen aangeklopt en als er op 2 januari nog steeds geen belasting betaald is, moet de bar dicht. Met de verdubbeling van de taks maakt het stadsbestuur het zichzelf alleen maar moeilijker.”

  Burgemeester Veerle Heeren wil in de tussentijd werk maken van een wettelijk kader om bordelen die weigeren te betalen, definitief te sluiten. Momenteel kan de stad enkel de vergunning van fraudeurs intrekken voor een jaar.  https://www.hln.be/nieuws/binnenland...goed~a63e9138/

 43. #25
  Geregistreerd
  15 augustus 2014
  Last Online
  23 oktober 2022 @ 22:42
  Berichten
  1.564
  Discussies
  29
  Thanks
  1.185
  Thanked
  989 in 616 posts

  Standaard

  Met zo'n taks zullen er toch de nodige bars gaan verdwijnen, zeker als men huurders aanspreekt. Nu houdt men dat vaak gescheiden. Denk dat een deel van de bars het zo voor gezien zal moeten houden als openstaande taks betekent dat er niet meer geopend mag worden.

 

 
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:27.

  Saunaclub Le Grand 468*60