Weergegeven resultaten: 1 t/m 3 van 3
  1. #1
    Geregistreerd
    9 oktober 2005
    Last Online
    Vandaag @ 07:34
    Berichten
    41.720
    Discussies
    4593
    Thanks
    46
    Thanked
    14.442 in 8.520 posts

    Standaard Heb jij ook zo'n last van Arrabiata?

    Bron : NOS.nl

    Uit een onderzoek in Groot-Brittannië naar seksualiteit en geslachtsziekten kwam naar voren dat ongeveer tweederde van de Britten denkt dat de pikante Italiaanse saus Arrabiata een seksueel overdraagbare aandoening is. Lekker, voor over de...pasta!
    Ieder voordeel heb zijn nadeel............

  2. #2
    Geregistreerd
    12 juli 2006
    Last Online
    19 januari 2021 @ 19:44
    Berichten
    104
    Discussies
    5
    Thanks
    6
    Thanked
    2 in 2 posts

    Standaard

    Ingrediënten:

    6 eetlepels olijfolie. 1 pak penne rigate. 2 teentjes knoflook . 2 chilipepers. 3 blikken tomaat, of 800 gr verse tomaten. rode peper vlokken zout peper


    Bereidingswijze:

    Verhit de olijfolie in een braadpan of lage sauspan. Voeg de super fijngehakte knoflookteentjes en de chilipepers toe aan de olie en laat gedurende enkele seconden bakken. Doe de gepureerde tomaten in blik erbij en de zout, peper en rode peper vlokken. Laat een goede 15 minuten pruttelen en kook de bij voorkeur “De Cecco” penne rigate gaar zoals staat aangegeven op de verpakking. Giet de pasta af en doe de nodige porties over in een wokpan of dergelijks. Voeg voldoende van de penne all’ arribbiata saus bij de pasta en bak het geheel totdat het voldoende warmte heeft. Napeer eventueel de pastaschotel met de overgebleven saus en klaar is kees.

  3. #3
    Geregistreerd
    12 juli 2006
    Last Online
    19 januari 2021 @ 19:44
    Berichten
    104
    Discussies
    5
    Thanks
    6
    Thanked
    2 in 2 posts

    Standaard Pasta arrabiata

    Benodigdheden voor 4 personen:

    2 eetlepels olijfolie
    2 grote tenen knoflook
    1 middelgrote Spaanse peper
    1,5 kg tomaten
    2 sjalotten
    400gr penne
    1 takje basilicum




    Bereiding:

    Kook water, dompel de tomaten erin onder.
    Haal ze eruit en ontvel en ontpit ze.
    Snij in blokjes.
    Verhit de olijfolie in een koekenpan.
    Bak de knoflook de sjalotten en Spaanse pepers op laag vuur tot de knoflook licht goudbruin is.
    Voeg de tomaten toe en breng op smaak met zout, stoof gedurende 20 minuten.
    Kook intussen de pasta ‘al dente’ in een grote pan met licht gezouten kokend water en laat hem uitlekken.
    Doe het basilicum bij de saus en breng hem vlak voor het serveren op smaak.
    Schep de pasta erdoor.

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:35.

FKK Artemis 468*60   Diamond 468*60