Weergegeven resultaten: 1 t/m 7 van 7

Discussie: Jenny

 1. #1
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 14:25
  Berichten
  37.623
  Discussies
  4488
  Thanks
  46
  Thanked
  10.752 in 6.438 posts

  Standaard Jenny

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door gustomass
  Een hele dag genieten van Jenny in Partytreff Xanten…..
  De Ontvangst.
  Gisteren woensdag lekker spontaan naar Xanten afgereisd. Mooi weertje, zin in een verzetje en nog wat tijd over. Dus naar Xanten.
  Beetje na 14 uur aangekomen, aardig wat auto’s op de parkeerplaats, slechts één Nederlands kenteken, aangebeld en verwelkomd door......de grote poort door, over het pad en boven aan de trap in die grote open deur stond waarachtig mijn eigen Afrikaanse Jenny me al op te wachten. Kom je na 4 maandjes nog eens kijken wordt je gelijk ingehaald door je favorietje in Xanten. Sjeetje, ik had mijn Top 5 al ingevuld en ook Jenny over het hoofd gezien.
  Jenny zou als een rode draad mijn verblijf van 9 en half uur gaan veraangenamen.
  Uitgebreid begroet, alsvast lekker gekust en haar eens flink vastgepakt. De toon was gezet.
  Gauw omgekeeld, 100 Euro betaald en de geldbuidel kon voor de rest van de dag achter slot en grendel. Wat zou Gustomass deze keer allemaal voor zijn kiezen krijgen voor deze 100 Euro???

  Visueel opwarmertje door Jenny.
  Spannend, dat wel. Na mijn douche en nog even de baard gladgeschoren te hebben mijn intrede gedaan in de living, in de woonkamer, en de aanwezigen begroet met een Guten Mittag. Amper antwoord krijgend (waren dus allemaal Duitsers!!) doorgelopen naar de bar waar een vriendelijk lachend Jenny meisje me iets te drinken aanbood.
  Jessy is een zeer donkerbruin gekleurd meisje uit Nigeria dacht ik. Ze heeft een heerlijk zacht huidje en een mooi figuurtje. Is best klein van stuk, ik denk 160 tot 165 en ze was slanker dan in Juli. Hele mooie puur natuur tietjes, zo zacht en zo bruin en zo lekker als Kwatta.
  Ze had een mooie spierwitte BH aan, heel mooi design en het stak wonderbaarlijk mooi af op haar bruine huidje.
  Een soort jurkrokje van netstructuur, sjonge hoe noem je zo iets nou , eroverheen . Dit omsloot haar bips zo mooi, zo mooi strak en haar rondingen kwamen prachtig tot uitdrukking.
  Jessy heeft er een mooi , zacht en lief kopje op staan. Ze lacht en glimlacht heel veel, maar altijd op de gepaste momenten, niet zo maar te pas en te onpas zoals te doen gebruikelijk in Amerikaanse sferen. Nee, juist gedoseerd , op de juiste momenten en in de juiste proporties.
  Ze heeft een echt afrikaans hoofdje en gezichtje, heel mooi, heel authentiek. Voor de liefhebbers van mooie mensen , van echte authenticiteit, een lust voor het oog.
  Dan die ogen, groot en dat oogwit wat zo mooi contrast geeft.

  Heb de hele dag van haar mogen genieten. Want wat was het geval, Gustomass had wel een beetje pech want vandaag was Jenny degene die Thekefrau moest spelen….Na enige tijd realiseerde ik me dat er dan vandaag geen samenzijn op kamer of matras met haar in zou zitten. Opvallend genoeg bespeurde ik geen echte teleurstelling van binnen. Gedurende de dag bleek dat het zelfs heel mooi was, dat niet naar de kamer kunnen gaan. Had ik de hele dag iets om naar uit te kijken, iets te wensen, iets wat je niet kan krijgen of wat moeilijk bereikbaar is, stijgt vaak in waarde, wordt op een of andere manier interessanter….
  Als ik aan de bar zat heb ik veel naar haar zitten kijken,…beetje praten, maar ze had het druk, serveren, ophalen, afwassen, inschenken etc etc. Het is mooi haar zo bezig te zien en als ze dan leunend op de balie iets noterend, met haar mooie achterwerk naar mij gericht stond… Mijn ogen waren dan continu op haar mooie lichaam gericht. Heb haar ook aangegeven dat dit niet fair was, om zo lang in die mooie houding te gaan staan. But why then?? My eyes are hurting….that’s why.

  .....
  In welke pose mag je dan Jenny in de laatste 10 minuten genieten??Een hele mooie middag en avond gehad en na 9 uur was het welletjes.
  Jessy was even uit het oog, dat was wennen, al vast een beetje afkicken voor Gusto.
  Toch even een kijkje in het washok genomen. Staat daar Jürgen de was te doen en ligt Jenny heerlijk wulps en supersexy op de wasmachine en droger…Een aanblik om hopelijk nooit meer te vergeten. Wat was dat mooi. Jürgen, hoe begrijpend kunnen mannen zijn, liet on s alleen waarna ik heerlijk heb kunnen vertellen aan Jenny wat ik voelde, hoe fijn het was, en dat het helemaal niet erg was geweest dat we geen sex hadden kunnne hebben. Ze werkt nu 6 dagen per week, niet op zondag. Volgende keer naar de kamer met haar, maar vandaag was het bij haar zijn en het haar mogen bekijken en genieten wellicht nog mooier dan sex te hebben.
  Ik ken meedere Afrikaansen maar deze is de mooiste, de liefste en de stabielste. Ze weet precies wat ze wil, waar ze staat, en dat te etaleren zonder storend of iets te zijn.
  Een geweldige dame en ik heb ervoor gezorgd dat zij de laatste dame zou zijn voor de afscheidskus…. Immers, het was ook Jessy die Gusto 9 en half uur eerder had verwelkomd op een gebeuren waarvan ie alleen van kon dromen.
  En dit alles voor 10 euro per uur, sexspass so viel mann möchte.
  Natuurlijk geniet ieder het op zijn eigen manier.
  Als je het hebt meegemaakt weet je wat het is.
  Deze 4e keer is Gustomass zo goed bevallen dat de 5e keer deze keer geen 4 maanden op zich laat wachten, eerder 4 weken…..
  Tot ziens Jenny en al je kameraadjes…..

  Gustomass…

  xxx
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 2. #2
  Geregistreerd
  18 februari 2006
  Last Online
  Gisteren @ 21:33
  Locatie
  nicht weit weg von Jenny's PartyTreff Xanten aber so weit weg von Acapulco....
  Berichten
  1.739
  Discussies
  90
  Thanks
  42
  Thanked
  95 in 28 posts

  Standaard Jenny; "I'll be working here 6 days a week"

  Enthousiaste ontvangst van Gustomass door een nog enthousiastere blonde Maya
  Om 17.45 aangekomen en dit maal stond een breed lachende blonde Maya al klaar om me te begroeten. Je lacht al van ver , jij bent hier vaker geweest. Stimmt, dass war vor 2 Tage. Helemaal vergeten me voor te stellen en de ontvangstkussen in ontvangst te nemen.
  Een snelle blik in de livingroom leerde me dat er enkele nieuwe gezichten aanwezig waren en dat Jenny ontbrak....

  .... Intussen had Jenny, toch aanwezig, het eten geserveerd.
  Jenny had weer haar beste beentje voor gezet en had een werkelijk heerlijke warme maaltijd voor ons hongerige beertjes en berinnen klaar gezet. Het was Afrikaans menu en het meisje heeft me nog zo goed uitgelegd wat het was maar Gusto heeft niet op zitten letten. Gusto weet wel precies hoe haar gezichtje en haar ogen er op dat moment uitzagen....
  Het eten was verrukkelijk. Ik had er eigenlijk een 2e keer van moeten nemen, maar dat is er vanwege druk sexueel verkeer gewoon niet van gekomen.
  Samen met een stel dat hier te gast was zitten eten.

  Nu kwam Gusto in zeer grote tweestrijd...
  Hoort Gusto plotseling Elthon John en ... met "Don't let the sun go down on me" Dat betekent salontafel vrij, vibratoren in de aanslag en stripdansen door Alexia en ...... Maya maar die was weg..... Jenny , danst die wel eens. Jazeker... Nou, dan moet je me even excuseren want dan ga ik even boven kijken of Jenny nu gaat dansen, want dat missen zou zonde zijn...
  gelukkig nu nog niet dus weer naar de kelder waar Jeanette in het hemelbed rustig op me lag te wachten.

  Even jennen door ons aller Jenny
  Uit vele signalen werd het Gusto steeds duidelijker dat Jenny vandaag niet aan onze zijde van de Theke beschikbaar zou zijn.... en wat nog erger is dat ze dat in mijn interpretatie ook niet meer zal komen.
  Laat Gusto vandaag speciaal voor Jenny naar Xanten zijn afgereisd. Hoe maak je dat kleine Gusto nu duidelijk??
  Heb haar heerlijk aantal keren vast kunnen pakken en op mijn opmerking dat ik begrepen had dat ze niet meer voor de Thke zou gaan werken vroeg ze ; "wer hat dass gesagt" Gevolgd door, "ik kan je vertellen dat ik 6 dagen per week hier werk...". gevolgd door een alleszeggend lachend gezichtje, een lichaam dat zich speels van me afwendde en weer een lachend gezichtje met de oogjes gesloten....Met een "ik weet genoeg" heb ik haar toch maar weer los moeten laten. Je blijft hopen maar ergens wens je toch in eerste plaats het beste voor haar zelf. Fijn als ze dit werk niet meer hoeft te doen.
  Voor Gusto zelf is het ook beter zo, want hij moest de afgelopen dagen meerdere malen aanhoren; "He je ziet er zo verliefd uit"
  Nee, afstand nemen en met beide benen op de grond of in het hemelbed natuurlijk.
  Overigens is ze een perfecte barjuffrouw/gastvrouw/ontvangstdame.

  Lekker geëten,dank je Jenny een drankje op zijn tijd, proost Jenny; of zoals je bij jullie thuis plachten te zeggen ; MAISHA MAIEFU . Proost.

  Al met al weer een heel mooie dag.
  Dat is allemaal goed en wel, maar het maakt het er de clubkeuze niet gemakkelijker op. Dan zwijgt Gustomass nog maar over de dameskeuze....
  Of mocht Jenny dan toch nog een keer aan onze zijde van de bar beschikbaar zijn, wordt het een stuk gemakkelijker...

  Het leven van een ijsbeer valt nog niet zo mee.....


  Gustomass.

 3. #3
  Geregistreerd
  18 februari 2006
  Last Online
  Gisteren @ 21:33
  Locatie
  nicht weit weg von Jenny's PartyTreff Xanten aber so weit weg von Acapulco....
  Berichten
  1.739
  Discussies
  90
  Thanks
  42
  Thanked
  95 in 28 posts

  Daumen hoch Jenny (=ex PT Xanten) now in FKK Van Goch!!!

  Good news for all Jenny-lovers. What?? Very good news...

  Last night this lucky Gustomass-guy had the night-of-his-life with no one less then Jenny.
  We had a chance to talk a lot about past, present and future.
  Part of this future might also be of importance to you , my fellow Icebears.
  Especially those who are familiar with PartyTreff in Xanten. Well they know what I am talking about: Our beloved Jenny who was the drive, the engine of Xanten.
  Now Jenny has found a new challenge, some new opportunities.
  Since last week she is available to all of us.
  She is now working in FKK Van Goch in Goch.!!
  Tuesday till Saturday she will be there to share the good things of life with us.

  For a change not in a Partytreff this time but in this newly opened FKK-club Van Goch. With all its extra possibilities and opportunities.

  I better stop now before this report might be scratched because of too much advertising. But that is simply not the case.
  There is only one lady who can really take care of advertising . That is Jenny herself.

  Thank you very, very much Jenny.


  Gustomass.

 4. #4
  Geregistreerd
  18 februari 2006
  Last Online
  Gisteren @ 21:33
  Locatie
  nicht weit weg von Jenny's PartyTreff Xanten aber so weit weg von Acapulco....
  Berichten
  1.739
  Discussies
  90
  Thanks
  42
  Thanked
  95 in 28 posts

  Daumen hoch Gustomass' visit to Jenny in Goch.

  Yesterday Friday Gusto could not take it any longer so Gusto decided to make his way to Goch and see Jenny there with his own eyes.
  Well she was there in full colour and vision.
  Oh man, what a lady. We had great times together and she was happy and proud to show me around in this new saunaclub. Elsewhere I will try to make a report on the club. A very nice jacuzzi is part of the club and it took Jenny a long time to explain Gusto everything about the Jacuzzi. Here you can spend good times with a lady, a very nice room , very large and very good atmosphere.
  We had great times and it was good to see a happy Jenny in the nice club.
  Thank you very very much Jenny..

  The latest news is that Jenny will not be working in Van Goch Saunaclub for the time being.


  Muchos gracias Jenny,

  Gusto mass.

 5. #5
  Geregistreerd
  9 juni 2006
  Last Online
  19 juni 2015 @ 09:00
  Berichten
  155
  Discussies
  14
  Thanks
  2
  Thanked
  7 in 6 posts

  Standaard

  Does she works with you private..man schrijf toch gewoon Nederlands!!!

 6. #6
  Geregistreerd
  18 februari 2006
  Last Online
  Gisteren @ 21:33
  Locatie
  nicht weit weg von Jenny's PartyTreff Xanten aber so weit weg von Acapulco....
  Berichten
  1.739
  Discussies
  90
  Thanks
  42
  Thanked
  95 in 28 posts

  Ausrufezeichen engels is toch universeel...??

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door carrera-gt3
  Does she works with you private..man schrijf toch gewoon Nederlands!!!
  Omdat ik in mijn schrijfhistorie in de clubs nogal wat matige en slechte ervaringen heb met het verkeerd lezen en interpretren door zogenaamde " vriendjes " van de dames in kwestie, je weet wel, die met die dikke auto's en glimmende sportvelgen waar mijn en jouw geld naar toe gaat, Die dan 8 woorden Nederlands kennen en daarmee mijn recensies lezen en er hun melkkoe mee om de oren slaan.
  Nou, ik heb er steeds meer een goed gevoel bij als ik in de taal van het meisje schrijf, kan zij uit eerste hand lezen wat er over haar wordt geschreven. Lijkt me wel zo fair richting de dame.


  In geval van Jenny vind ik het gewoon leuk dat ze verstaat wat ik over haar schrijf.

  That's all folks....

  Gustomass.

 7. #7
  Geregistreerd
  18 februari 2006
  Last Online
  Gisteren @ 21:33
  Locatie
  nicht weit weg von Jenny's PartyTreff Xanten aber so weit weg von Acapulco....
  Berichten
  1.739
  Discussies
  90
  Thanks
  42
  Thanked
  95 in 28 posts

  Daumen hoch 500 times Gustomass....

  Apparently this is Gustomass message number 500 on this Ijsberenforum.nl.


  I specially dedicate this one to you ....
  Jenny

  Jenny


  Maisha Maiefu

  Gustomass

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:58.