Haarkleur/-lengte : zwart, lang (maar steeds in een knotje)
Lengte dame : 1.55 m
Postuur/Cupmaat : slank, A/B
Nationaliteit/Taal : Roemense / Franstalig
Leeftijd :27
Tatoeages/Piercings : geen
Service: tz, pzc, ft (maar niet van harte), nmc
Voordelen: beste tongzoen- & pijpster van Bxl
Nadelen: moeilijk te spotten
Tijdsduur : half uurtje
Prijs : 50€ + 13€ hotel
Extra’s bij het bezoek:

Brussel, Koopliedenstraat , Roxanne(Roemeense)
Op de hoek van de Van Gaverstraat en de Quai au Foin/Hooikaai kan je mits flink wat geluk/geduld 's namiddags Roxanne vinden. Roxanne is immers erg bang om opgepakt te worden, verschijnt/ verdwijnt als een bliksemschicht, en is gezien de geboden kwaliteit erg populair, dwz ze staat er zelden langer dan 5 minuten. Doe dan ook zoals ik: ga er niet naar op zoek, maar neem ze mee als je ze toevallig ziet, dan is je dag gelijk goed.

Ze is een Roemeense van halfweg de twintig (ze heeft een dochtertje van 9), maar ziet er 18 uit. Ze staat er elke dag vanaf de middag tot 17 uur, meestal in het gezelschap van een groter, jonger meisje met een zwart leren jasje, Vally. Ze is erg klein en slank, heeft zwart haar in een knotje en draagt een jeans, soms een lange rok. Ze is niet superknap, maar ook niet lelijk, een gewoon donker meisje zoals je er in Brussel veel op straat ziet lopen, en ze is erg vrolijk, op weg naar het hotel loopt ze steeds zachtjes te zingen, ze doet dit werk duidelijk niet tegen haar zin.

Op de kamer is ze in één woord heerlijk. Ze wast zich vooraf, tongzoent vol overgave, laat haar kleine borstjes met lange tepels en haar zachte, behaarde en snel kletsnatte poesje uitgebreid betasten, en ze pzc echt hemels: lang, zonder handen, nu eens snel, dan weer langzaam, met haar tong langs de rand van je eikel, zaaaaaaaaalig. Neuken doet ze mc, in alle standjes.

Aanrader!!!!