Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 25 van 58

Discussie: Leyla (Litouwse)

 1. #1
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 22:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Daumen hoch Leyla (Litouwse)

  Haarkleur/-lengte : Blond/Halflang
  Lengte dame : 1.75
  Postuur/Cupmaat :Slank/B-echt
  Nationaliteit/Taal : Lithouws/Duits
  Leeftijd : 24
  Tatoeages/Piercings : Niet op gelet
  Service : Zeer goed; TZ, FO met FT
  Voordelen : Lookalike Inge de Bruin
  Nadelen : Half uur is veels te kort
  Tijdsduur : 1 uur
  Prijs : 100,-.
  Extra’s bij het bezoek :

  Vorige week zaterdag nog in Oedt geweest, vanwege 'n aanwezige geheimtip. Daar legde 'n medeforumlid echter beslag op, maar toen was ik in het begin van de avond al tegen Leyla aan gelopen. Had haar 'n dik jaar niet gezien; het pleit voor haar dat ze me niet was vergeten. Na 'n drankje en bijkletsen op de bank volgde er kort daarna 'n kamerbezoek. Heb geen zin heb om 'n nieuw verslag te schrijven, daarom hier m'n ontmoeting met Leyla vorig jaar. Die is nl. nog steeds actueel :D.

  Het grote verschil tussen Leyla en de meeste andere meisjes is vooral de intensiteit waarmee ze te werk gaat. Dat begint al als de deur in het slot valt. Ik werd door Leyla welhaast besprongen, waarbij haar zeer heftige, natte en diepe tongzoenen mij bijkans de adem benamen. Een werkelijk overdonderend begin. Leyla's heftige tegenspel ebt vervolgens niet weg, maar houdt in alle hevigheid het gehele uur aan. Langdurig nat en diep pijpen wisselt ze af met een scala aan standjes. Van cowgirl via doggy, gehurkt, 69, naar reverse cowgirl en plat onderop. Het bijzondere daaraan is, dat Leyla heel heftig met haar onderlijfje beweegt. Zo kwam ze in 69 op me zitten en reed als het ware met haar poesje over mijn mond. Ik moest af en toe gewoon naar adem happen, zo stevig zette ze zich op mij neer !

  Wat Leyla eveneens bijzonder maakt, is het feit dat ze nauwelijks praat tijdens het uur op de kamer, buiten het hoognodige. Ze concentreert zich volledig op de signalen die je afgeeft en speelt daar voortdurend mee. Daardoor weet ze de spanningsboog het hele uur in stand te houden, wat onvermijdelijk leidt tot een geweldige ontlading. Met minder neemt Leyla geen genoegen; ze gaat net zolang door tot ze dat doel bereikt heeft. En zo eindigt het meestal met een eindschot in haar warme mondje, in ieder geval bij mij.

  Ik heb lang nagedacht over hoe ik mijn ontmoeting met Leyla moest typeren. Het ligt erg voor de hand om dan het begrip "geil" te noemen. Ik doe dat echter niet omdat mijns inziens een ontmoeting pas geil is als beide partners zich volledig laten gaan. Ziedaar mijn definiering van geile sex. Leyla concentreert zich volledig op haar partner. Daarom noem ik onze ontmoeting liever "zeer erotisch". Het klinkt misschien vreemd, maar ze doet me denken aan enkele body-to-body-masseuses in Bangkok met een vergelijkbare complete service. Om misverstanden te voorkomen; dit beschouw ik als 'n groot compliment !

 2. #2
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  4 april 2022 @ 13:26
  Locatie
  100 km westelijk van Duisburg
  Berichten
  496
  Discussies
  40
  Thanks
  74
  Thanked
  18 in 8 posts

  Standaard

  6 oktober 2003

  Na het bezoek op de kamer met Jessica kwamen we Lalande tegen. Hij was snipverkouden, had neusdruppels bij zich maar wilde graag ook nog 2 paracetamol of aspirines hebben. Ik had er wel enkele bij me maar die lagen in de auto van Willem, en die was weer aan het masseren. Konden we dus niet storen.
  Sammy kwam voorbij lopen met twee aspirines die had ook wat keelpijn. Dus het heerste nogal. Gelukkig wist de bardame Lalande te voorzien van de nodige medicamenten. (Zouden ze ook de mannen van viagra kunnen voorzien??)

  Ondertussen was Willem ook weer terug van de kamer en wist te melden dat Wil48 er ook was. We werden bij deze gelegenheid aan elkaar voorgesteld.
  Ik vertelde Wil van mijn plannen namelijk dat ik een oogje had op Leyla. Ons aller Jack42 wist namelijk te melden dat dit een toppertje was. En ook Jester (nog nooit ontmoet, maar we hebben wel heel veel dezelfde vrouwen gehad) was hier enthousiast over. Wil kon deze goede berichten bevestigen.

  Terwijl ik op Leyla aan het wachten was, hadden we The Cupid en Fiesta nog ontmoet.... Zij waren ook op de goede berichten afgekomen en hadden het prima naar hun zin.

  Toen Leyla zich meldde om de sleutel terug te brengen, heb ik meteen gevraagd of ze al een andere afspraak had. Kennelijk weten ze ondertussen welk vlees ze in de kuip hebben want hier was ook weer het antwoord: "wacht je even?"

  Even een korte beschrijving van Leyla: Blond lang haar met krullen, slank figuur en haar borsten zijn een beetje peervormig en niet te strak tegen haar lijf, je kan er heerlijk mee spelen. Haar tepels staan daar weer als kersen bovenop... maar ja, met behulp van deze beschrijving kun je haar in de bar niet herkennen. Ze staat meestal als je de bar binnenkomt vooraan bij de eerste krukken aan de rechterkant. Bij de andere baltische meisjes....

  Op de kamer heeft Leyla mij overvallen met diep tongzoenen.... Gewoon met die tong tussen je amandelen... Dit was heftig zoenen..... Het pijpen en wippen was ook van bijzondere kwaliteit. Heb haar in 3 standjes genomen en doggy style het condoompje volgespoten. Oh ja, volgens mij heb ik har ook nog lekker gebeft maar met die vele vrouwen zijn wat dit betreft een details....

  Leyla spreekt behalve goed duits ook nog eens Engels, Russisch en Litouws.... niet dat ik verwacht dat de lezers de laatste 2 talen spreken maar Engels is voor sommige lezers wel makkelijk.


  Na afloop trof ik Bredero weer in de PHG. Hij had in de afgelopen maand flink wat gespaard en was weer in de PHG om Sammy en Leona te bezoeken maar voegde hij toe, hij wilde ook wat nieuws proberen. Ik heb hem Leyla aangeraden, wat hij later ook gedaan heeft.
  Hij was allerzins tevreden over haar capaciteiten...

  30 April 2004

  Op koninginnedag het bal geopend met Leyla. Ze zag er verrukkelijk uit, een zonnebank bruin lijf gehuld in een rood lingerie-setje en die lange blonde haren.

  Er was bij de mannen een grote angst dat er teveel gasten zouden zijn dus bleven er veel mannen thuis...Dit leidde tot een chronisch meidenoverschot.

  Ik had eerder een goede ervaring gehad met Leyla en wilde dit nog wel een keer.

  Op de kamer was het de bekende wervelwind die al zoenend over je heen kwam. Alles goed maar dit liedje had ik al een keer gehoord, of zoals Willem het pleegt te zeggen: Dit boek heb ik al een keer gelezen.

  Het over mijn pik heenschuiven met haar poes was zelfs wat pijnlijk doordat ze haar ladyshave laatstelijk niet gebruikt had.

  Het bracht me niet wat ik ervan verwachtte. Maar ja, de lat ligt hoog en ik ben niet gauw tevreden.
  Daarom cijfers aangepast. Al met al toch wel een aanrader voor heftige zoeners tijdens de sex.

 3. #3
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  1 juli 2022 @ 11:33
  Berichten
  2.277
  Discussies
  60
  Thanks
  1.666
  Thanked
  1.609 in 623 posts

  Lächeln Leyla

  Heb ook van Leila mogen genieten. Ik ben het er helemaal mee eens dat ze de eretitel "hot" heeft gekregen. Had haar al een tijdje in het vizier. Een lekker figuur en een paar mooie blauwe kijkers die je altijd geil aankijken.
  Op de kamer ging ze meteen tot aktie over en begon heftig te tongzoenen. Daarna op bed verder waarbij ze alle registers open trok en waar ze zelf alle initiatief nam. Niks geen handjes of tandjes. Heb haar lekker gebeft waar ze heftig op reageerde. Uiteindelijk heeft ze het met een FT afgemaakt. Even bijkomen en nog een lekkere massage gehad van haar.
  Al met al een regelrechte aanrader.  Het was al weer een paar maandjes geleden dat ik met Leila op de kamer ben geweest. Zag haar soms wel vlug voorbij schieten in de bar en wel een praatje met haar gemaakt maar het was er eigenlijk nooit meer van gekomen. Maar gisteren was ze op het juiste moment daar en heb haar meteen "gearresteerd" voor een uurtje centerparcs. Het lijkt wel of de service van Leila nog beter is geworden het was echt de max. Ik was eigenlijk best wel vermoeid van de escapades van de dag ervoor met Leona en Whina maar Leila kreeg me weer helemaal fit. Eerst heftig tongzoenen en daarna werd ik van boven tot onder met haar tong verwend op een wel heel lekkere manier (een echte specialiteit van haar). Haar als tegenprestatie ook verwend waar ze zichtbaar van genoot. Daarna begon ze opnieuw aan "spykie" te knabbelen en uiteindelijk heeft ze het met FT afgemaakt. Heb ook nog een heerlijke kriebel/streel massage van haar gehad wat heerlijk aanvoelt. Al met al een heerlijk weekendje Oedt gehad met mijn 3 toppers!!!

  Leyla behoort nog steeds tot de TA's in PHG!!!

  Jack42
  Laatst gewijzigd door Jack42; 20 oktober 2005 om 00:13

 4. #4
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  4 april 2022 @ 13:26
  Locatie
  100 km westelijk van Duisburg
  Berichten
  496
  Discussies
  40
  Thanks
  74
  Thanked
  18 in 8 posts

  Standaard Verhuisbericht ??

  Op het Rheinforum werd vermeld dat Leyla nu in FKK World werkt.

  Ogen openhouden dus om dit bericht tegen te kunnen spreken.

  :wink: Horny_one

 5. #5
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  8 februari 2021 @ 19:11
  Berichten
  2.893
  Discussies
  492
  Thanks
  531
  Thanked
  721 in 231 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Horny_one
  Op het Rheinforum werd vermeld dat Leyla nu in FKK World werkt.

  Ogen openhouden dus om dit bericht tegen te kunnen spreken.

  :wink: Horny_one
  De GT-clan gaat dit weekend op onderzoek uit. Wellicht komen ze met een bevestiging...

 6. #6
  Geregistreerd
  15 november 2005
  Last Online
  23 september 2011 @ 23:37
  Berichten
  6
  Discussies
  1
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard Has Leyla retired now?

  Does anyone know if Leyla had retired for her job or is she working in another club

 7. #7
  Geregistreerd
  19 juli 2006
  Last Online
  20 juli 2012 @ 11:13
  Berichten
  187
  Discussies
  49
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Daumen hoch

  Haarkleur/-lengte : Blond/Halflang
  Lengte dame : 1.75
  Postuur/Cupmaat :Slank/B-echt
  Nationaliteit/Taal : Lithouws/Duits
  Leeftijd : 24
  Service : Uitmuntend
  Tijdsduur : 2 uur
  Prijs : 200,-.
  Extra’s bij het bezoek : PZC is super

  Ik hoop dat de ijsbeertjes haar kunnen opspeuren want in het verleden best wel vaak bij deze blonde meid geweest, zie haar graag nog eens terug het liefst in eva kostuum en in een hutje
  Wordt je toch gek van achter haar aanstruien naar het hutje toe om maar te zwijgen wat ze allemal voor moois in het hutje in petto heeft.

 8. #8
  Geregistreerd
  17 november 2005
  Last Online
  7 oktober 2022 @ 13:47
  Berichten
  485
  Discussies
  88
  Thanks
  2
  Thanked
  55 in 29 posts

  Standaard Leyla

  Was gisteren ffkes in onze Blije Tuin en ving daar een glimpje op van Leyla die het zwembad en de nieuwe look kwam bewonderen. Ze zag er als vanouds uit in een lekker strak spijkerbroekie enzo...

  Helaas bleef het bij een glimp.....

 9. #9
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  1 juli 2022 @ 11:33
  Berichten
  2.277
  Discussies
  60
  Thanks
  1.666
  Thanked
  1.609 in 623 posts

  Lächeln Leyla!

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Frits van Ede
  Was gisteren ffkes in onze Blije Tuin en ving daar een glimpje op van Leyla die het zwembad en de nieuwe look kwam bewonderen. Ze zag er als vanouds uit in een lekker strak spijkerbroekie enzo...

  Helaas bleef het bij een glimp.....
  Als ze het zwembad maar niet te klein vind, want ze is 50 meter lengte gewend.
  Maar zonder gekheid, zou niet verkeerd zijn mocht deze voormalige TA opnieuw in PHG te vinden zijn.

 10. #10
  Geregistreerd
  12 oktober 2005
  Last Online
  25 juni 2007 @ 17:54
  Locatie
  België, Antwerpen
  Berichten
  473
  Discussies
  90
  Thanks
  0
  Thanked
  4 in 4 posts

  Standaard

  Ok Fritsje, maar kwam ze weer werken, of enkel op visite ? :teuflisch
  Ik denk dat dit de belangerijkste vraag is.

 11. #11
  Geregistreerd
  16 december 2005
  Last Online
  15 november 2022 @ 22:29
  Berichten
  798
  Discussies
  53
  Thanks
  141
  Thanked
  271 in 71 posts

  Standaard

  Hmmmmm, mein Holländisch...
  Kann hier mal einer übersetzen, ob Leyla nun gearbeitet hat , oder ob sie nur schwimmen gewesen ist

 12. #12
  Geregistreerd
  12 oktober 2005
  Last Online
  25 juni 2007 @ 17:54
  Locatie
  België, Antwerpen
  Berichten
  473
  Discussies
  90
  Thanks
  0
  Thanked
  4 in 4 posts

  Standaard

  Fritsje hoe zit het nou ? Moet ik als gek naar phg rijden, of was het loos alarm ?

 13. #13
  Geregistreerd
  23 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 18:10
  Berichten
  681
  Discussies
  26
  Thanks
  0
  Thanked
  14 in 3 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door 099
  Fritsje hoe zit het nou ? Moet ik als gek naar phg rijden, of was het loos alarm ?
  En Babbeltje zal antwoord geven :D
  Ik was gisteren lekker in het zwembadje aan het dobberen terwijl Inge de Bruin (Leyla) aan de kant stond te applaudiseren. Het water was veel te koud voor haar.

  Dus Leyla is er weer. Ze zag er goed uit, wel wat magertjes maar ze was op deze maandag aanwezig

  Babbel :wink:

 14. #14
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 22:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Standaard Draadjes samenvoegen

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Frits van Ede
  Was gisteren ffkes in onze Blije Tuin en ving daar een glimpje op van Leyla die het zwembad en de nieuwe look kwam bewonderen. Ze zag er als vanouds uit in een lekker strak spijkerbroekie enzo...
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Babbel
  Ik was gisteren lekker in het zwembadje aan het dobberen terwijl Inge de Bruin (Leyla) aan de kant stond te applaudiseren. Het water was veel te koud voor haar. Dus Leyla is er weer. Ze zag er goed uit, wel wat magertjes maar ze was op deze maandag aanwezig :wink:
  Met 2 betrouwbare spottings binnen 'n week, kunnen beide Leyla-draadjes wel worden samengevoegd .
  Founding Member

 15. #15
  Geregistreerd
  17 november 2005
  Last Online
  7 oktober 2022 @ 13:47
  Berichten
  485
  Discussies
  88
  Thanks
  2
  Thanked
  55 in 29 posts

  Standaard She's back....

  Met weemoed merk je eigenlijk nu pas hoezeer de kwaliteit eigenlijk slechter is geworden afgelopen jaar.......

  Vandaag een super uurtje gehad, na ruim een jaar..., met deze klasse dame....

  Ze blijft in ieder geval een half jaartje en zal vnml in het weekend gaan werken. Doordeweeks afentoe overdag aanwezig...

  Dat wordt weer strategisch afspraken plannen dus in de buurt van Venlo..

 16. #16
  Geregistreerd
  12 oktober 2005
  Last Online
  25 juni 2007 @ 17:54
  Locatie
  België, Antwerpen
  Berichten
  473
  Discussies
  90
  Thanks
  0
  Thanked
  4 in 4 posts

  Standaard

  Weet er iemand welke dagen ze werkt ? :green_smi
  dan gaat 099 eens linea recta naar de phg rijden.
  Dus za en zo vooral ?

 17. #17
  Geregistreerd
  16 december 2005
  Last Online
  15 november 2022 @ 22:29
  Berichten
  798
  Discussies
  53
  Thanks
  141
  Thanked
  271 in 71 posts

  Standaard

  Letzte Woche war Leila von Montag bis Freitag da, am Wochenende hat sie frei gemacht. Diese Woche hat sie am Montag kurzfristig abgesagt

 18. #18
  Geregistreerd
  20 januari 2006
  Last Online
  2 mei 2015 @ 08:21
  Berichten
  8
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Uit betrouwbare bron:D heb ik vernomen dat Leyla afgelopen donderdag zeker aanwezig was in PHG.

 19. #19
  Geregistreerd
  16 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 10:36
  Locatie
  Rotterdam en omstreken
  Berichten
  383
  Discussies
  1
  Thanks
  262
  Thanked
  362 in 134 posts

  Standaard

  Weet iemand op welke dagen zij werkt en vanaf hoe laat? Het liefst deze week. Ik krijg het idee dat ze enkel doordeweeks werkt en dan ook nog eens alleen overdag............

  Enige hulp zou uitkomst bieden bij het plannen van mijn week.

  bvd

 20. #20
  Rob10's schermafbeelding
  Rob10 is offline IJsbeer die steeds heter wordt door de Global Warming
  Geregistreerd
  4 november 2005
  Last Online
  12 oktober 2022 @ 18:09
  Locatie
  Omgeving Groene Hart
  Berichten
  464
  Discussies
  39
  Thanks
  28
  Thanked
  20 in 16 posts

  Standaard

  Gisterenmiddag weer lekker van haar genoten, ik ken haar nu weer 4 jaar, ze blijft top:D

 21. #21
  Geregistreerd
  26 november 2005
  Last Online
  9 januari 2010 @ 11:37
  Berichten
  2
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard Leyla

  Dit blonde schatje was lange tijd afwezig in Oedt tot ze onlangs weer opdook. Waarna ik er natuurlijk ook meteen opdook....

  Ik lees hier eigenlijk nooit iets over deze Inge de Bruin Look a like. Ik was haar bijna vergeten tot dat ik haar afgelopen zaterdag in Nederland zag winkelen.
  Het was net of ik een bekende Nederlander zag en was sprakeloos.
  Nu wil ik haar natuurlijk weer bespringen.
  Weet iemand of ze er volgende week woensdag is?

  Alvast bedankt.
  Zizi Croissant

 22. #22
  Geregistreerd
  25 januari 2007
  Last Online
  4 september 2022 @ 08:41
  Berichten
  19
  Discussies
  0
  Thanks
  1
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard Zwemles

  Weet iemand of we deze zomer nog zwemles van deze dame kunnen krijgen in het zwembad van PHG.

 23. #23
  Geregistreerd
  11 november 2005
  Last Online
  13 december 2016 @ 15:09
  Locatie
  Europa
  Berichten
  7.139
  Discussies
  309
  Thanks
  2.613
  Thanked
  3.185 in 1.082 posts

  Standaard

  Ik ben bang van niet dat ze hier nog komt.
  Ze is misschien wel te vinden bij het zwembad waar ze af en toe ook winkelt
  op een paar km afstand.

 24. #24
  Geregistreerd
  10 juli 2007
  Last Online
  28 juli 2007 @ 20:54
  Berichten
  1
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard Ex-PHG Leyla

  Weet iedereen waar Litouwse Leyla nog werkt of zij heeft opgehouden?

  Het is haar verjaardag binnenkort wenst haar zo een Gelukkige Verjaardag
  Laatst gewijzigd door Big30; 11 juli 2007 om 21:54 Reden: verjaardag datum

 25. #25
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  8 februari 2021 @ 19:11
  Berichten
  2.893
  Discussies
  492
  Thanks
  531
  Thanked
  721 in 231 posts

  Standaard

  Sinds vrijdag 7 maart weer in dit theater te bewonderen...
  Sex is not the answer, it's the question. "Yes" is the answer.

 

 
Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:16.

Babylon 468*60