Weergegeven resultaten: 1 t/m 1 van 1

Discussie: Regels

 1. #1
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 23:10
  Berichten
  41.747
  Discussies
  4594
  Thanks
  46
  Thanked
  14.487 in 8.540 posts

  Ausrufezeichen Regels

  Welkom

  Op het IJsberenforum.nl, een site waar ervaringen in de betaalde liefde worden uitgewisseld.

  Je bent hier welkom als klant en als aanbieder van diensten.
  Je kunt hier rondkijken als gast en je kunt inloggen en de site mee helpen opbouwen als lid.

  Ondanks dat er hier heel wat mogelijk is; zijn er enkele spelregels die je dient te respecteren. Enkele regels zijn ook opgenomen in de Disclaimer en zijn feitelijk dubbelop. De regels zijn ook van toepassing op de chatbox.

  Respect is het uitgangspunt. Wij verwachten dat van je, en wij doen ons uiterste best om jou dat te garanderen. Als gast, als lid, als aanbieder van diensten. Even een toelichting:

  Als Recensent/Lid

  1. Je recensies dienen positief geformuleerd te worden. Beklemtoon dus wat leuk was bij de betrokken dame, wat je anderen kunt aanraden. Indien het een negatieve ervaring is tracht je dit dus in nette bewoordingen weer te geven.

  2. Je kunt een bijkomende evaluatie maken door het recensieformulier er bij te plakken en in te vullen. Dit is echter niet verplicht. Het verhoogt wel het gehalte van de informatie die jij verstrekt.

  3. Persoonlijke aanvallen, het beslechten van vetes (tussen klant en aanbieder van diensten, tussen ex-werkneemster en clubeigenaar, en noem maar op) worden niet geduld en leiden tot onmiddellijke verbanning van de site.

  4. Hetzelfde geldt voor berichten waarin de persoonlijke integriteit van een aanbieder van diensten of van een medelid aangetast wordt, anders gezegd, berichten waarin beledigend over iemands uiterlijk of karakter gesproken wordt. Ook dan word je onmiddellijk en definitief gebannen.

  5. Persoonlijke gegevens (verwijzingen naar iemands echte naam, adres, telefoon of gsm, enz.) zijn taboe op het forum.

  6. Ook berichten verzonden per PB (PrivéBerichten) dien je discreet te blijven: wissel enkel gegevens uit als je weet dat de betrokkene het daarmee eens is: je weet nooit wie er echt de ontvanger is.

  7. Hate-mail, aanvallen per PB (PrivéBerichten), e.d. leiden tot onmiddellijke verbanning. Je eigen gegevens worden actief opgezocht en eventueel doorgegeven aan het slachtoffer van je aanvallen met het oog op een strafrechtelijke klacht.

  8. IJsberenforum.nl wil staan voor een zo groot mogelijke individuele vrijheid, maar die wordt noodzakelijkerwijs beperkt door de persoonlijke rechten van de anderen.

  9. Al wat binnen de criminele sfeer valt (bedreigingen, toespelingen op chantage, verwijzingen naar seks met minderjarigen, enz.) wordt automatisch gemeld bij de betrokken politiedienst.

  10. Inschrijven met een naam die lijkt op de naam van een Moderator/Administrator is verboden. Ook namen van leden die te veel op elkaar lijken kunnen verboden worden.
  Als Aanbieder van diensten

  1. IJsberenforum.nl gaat uit van een positieve benadering van het fenomeen betaalde liefde. We zien jou als een partner met rechten in de informatie-uitwisseling.

  2. Je kunt ons attenderen op overduidelijke onjuistheden in geposte berichten. Dit kan via de moderator/administrator van de betrokken sectie.

  3. Je bent op deze site meer dan welkom als lid indien je gewoon deelneemt aan de discussies. Reclame maken voor jezelf wordt niet getolereerd. Dit geldt ook voor clubeigenaars en al wie (financiële) belangen heeft bij het aanprijzen van een dame, club, e.d. Overtreders worden gebannen en hun ‘recensies’ worden gewist. Indien je toch reclame wilt maken neem dan eerst contact op met een Administrator.

  4. Je kunt niet reageren op respectvol geschreven recensies indien je niet akkoord gaat met de te lage waardering die uit de recensie blijkt. In dit geval is de klant een consument die vrijuit zijn mening mag geven.

  5. IJsberenforum.nl is een open forum. Berichten worden eerst gepost, en dan pas gelezen, ook door de Moderatoren/Administratoren. Maar wij garanderen je een absolute zorg om je persoonlijke integriteit. Berichten die hierop een inbreuk zijn, worden onmiddellijk verwijderd, en de overtreder wordt gebannen (zie ook de spelregels voor klanten).

  6. Stalking – ook per PB – wordt niet getolereerd. Gelieve ook dan de Moderatoren of de Administratoren op de hoogte te brengen.
  Voor de rest veel schrijf, - en leesplezier op IJsberenforum.nl


  xxx
  Laatst gewijzigd door Tiga; 17 juni 2009 om 13:11

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:57.

Freude 468*60