Weergegeven resultaten: 1 t/m 3 van 3
 1. #1
  Geregistreerd
  18 februari 2006
  Last Online
  Gisteren @ 21:33
  Locatie
  nicht weit weg von Jenny's PartyTreff Xanten aber so weit weg von Acapulco....
  Berichten
  1.739
  Discussies
  90
  Thanks
  42
  Thanked
  95 in 28 posts

  Idee Linne, Postillon Bar / Party Farm, Algemeen

  Vandaag is Gusto een beetje vreemd vreemdgegaan en wel in Linne.
  Een echt clubbezoek zat er niet in, dus maar eens ingegaan op de tip die Willem 2 in de ether heeft geslingerd. "Open dag van Relaxbedrijven."
  Gekozen voor Postillonbar in Linne en geen spijt van gehad.
  Leuk om eens te vergelijken met wat je als Duitse Saunaclubbezoeker normaal gesproken voorgeschoteld krijgt.
  Onder een vroeg winterzonnetje de auto geparkeerd op een al aardig volle parkeerplaats. Deze is , voor degenen die privacy wensen aardig afgeschermd van de publieke weg en van de publieke vrouwen:D .
  De bar ligt aan de drukke Rijksweg van Roermond naar Sittard??. Maar eenmaal binnen merk je daar helemaal niks meer van. Een warm onthaal viel ons ten deel, we kwamen net met een groepje nieuwsgierigen bij de voordeur aan. De bezoekers bestonden naast enkele doorgewinterde Saunaclubbezoekers veelal uit stelletjes, man en vrouw. Maar er werden ook enkele damesstelletjes gesignaleerd die het wel spannend vonden om eens te kijken hoe het er van in zo een club van binnen uitziet. Spannend.....!!!!
  De ontvangst was gewoon weg warm en vriendelijk en erg behulpzaam. Via de entree in een grote mooie barruimte aangekomen. Hier werd je een drankje en later wat warme hapjes aangeboden. In kleine groepjes van 4 tot 6 personen werden we rondgeleid door een van de bardames, die op een vrolijke, smeuige Limburgse wijze uitleg gaf en de vragen beantwoordde.
  Als eerste werden de kamers in het oorspronkelijke gebouw getoond. Later, een jaar of 10 geleden is aan de overkant van de weg een Partyfarm gebouwd, waarover later meer. Er zijn 8 kamers, die werkelijk heel stijlvol zijn uitgevoerd en ingericht. De foto's op hun site geven heel goed de realiteit weer.
  Elke kamer is anders, van wat kleiner tot heel groot en tot grote kamers, die eventueel door een tussendeur nog aan elkaar gekoppeld kunnen worden, eventueel voor grotere groepen die samen iets willen ondernemen. Elke kamer is voorzien van grote en stevige douchecabine en van een bubbelbad, iets met electronisch met bubbles, yets en nog iets wat me ontschoten is. Mooie baden om met 3 tot 4 personen in te vertoeven. Mooi in nis gebouwd of midden in de kamer, mooie muurschilderingen, erotische uiteraard van hele mooie welgevormde dames.
  Een wastafel is aanwezig met scheermesjes en föhn etc. alles wordt na gebruik gereinigd en gedroogd, alles wordt schoon opgeleverd.
  Jacuzzi kan worden gebruikt in kamerbezoeken vanaf één uur en langer.
  De bedden zijn voorzien van een stevig maar prettig voelend matras, waarbij de randen van hout zijn, een beetje hard dus en soms ietsje hoger zijn dan de matras.
  EHBO verbanddoos is verkrijgbaar, GRAPJE!!!!!!.
  Elk bed is een beetje nostalgisch aangekleed, met hoge ombouw, een soort hemelbed idee, ik bedoel een soort paradijsidee.
  Meeste kamers niet recht-toe-recht-aan maar mooi asymetrisch, met hoeken en uitbouwsels. Alle kamers zijn verschillend.
  De bubbelbaden zien er werkelijk heel aantrekkelijk uit. Stel je voor zat er nog niet eens water in, zaten er nog niet eens dames in,... zat je er zelf nog niet eens in....
  Alles is netjes gestoffeerd, wat ook een huiselijk idee en vooral warmte uitstraalt.
  Tijdens de rondleiding werden we gevolgd of volgenden wij hen, door kameraman van L1 TV. Wij deden ons best om niet en zeker niet herkenbaar in beeld te komen, om te voorkomen dat de aandacht van al dat moois onttrokken zou worden uiteraard.
  Eenmaal terug in de bar zie je enkele corners waar de dames en heren kunnen zitten. Bij de presentatie van de dames nemen zij meestal plaats in deze corners waarbij de heren rustig hun keuze kunnen maken. Een praatje of meer aan de bar is mogelijk onder het genot van een drankje, wat je haar uiteraard niet hoeft aan te bieden, maar wat je toch aanbied uit gezelligheid, voor de opbouw van de klick. Prijzen beginnen vanaf 25 Euro voor picolotje. afhankelijk van je behoefte en mogelijkheden is champagne mogelijk via 50, 100, 300 en over de 500 euro mogelijk.
  Minimaal ga je toch met een drankje op de kamer met een dame.
  De dames werken zelfstandig in deze club.
  Zijn overwegend Nederlandse maar ook veel uit buitenland waarbij Polen en Russich, maar ook Dominicaanse en Braziliaanse genoemd werden. gelukkig maar....voor ondergetekende.
  Allen kunnen goed Engels of duits, dat is een vereiste in deze club.
  Dan de kosten.
  De kosten voor de kamer zijn 25 Euro. Weet even niet of dat bij één uur 50 wordt, dacht het wel.
  Per half uur rekent de dame 50 euro. Dus een half uur kost je totaal 75 en een uur kost je 125 euro. dan heb je dus bubbelbad inclusief.
  Dus even in het midden of totaal uur(kamer plus dame 125 of 150 euro is)
  Gezien de ambiance, gezien de werkelijk schone en hygienische omgeving zeker waar voor je geld.
  Voor heren die staan op privacy is er de mogelijkheid om bij binnenkomst direct naar de bar beneden geleid te worden. Op deze manier kom je niet in kontact met andere mannen, privacy verzekerd.
  In een kamer, een dubbelkamer van in totaal 6 personen, stellen, staat een mooi groot bubbelbad. Dit was gevuld met heerlijk warm en bubbelend water. Nadat we ons bedwongen hadden er niet meteen in te duiken en nadat we de cameraploeg wederom hadden ontweken, vervolgden we onze weg naar de overkant; zijnde de Partyfarm.
  Dit is een mooi gedeelte met kamers, enkele grotere en kleinere, een grote speelweide, een matras van 2 bij 6 meter voor de liefhebbers.
  Buiten een grote goed afgeschermde tuin, met mooie beelden en mooie zitjes. Moet in de zomer op zomerse avonden heel romantisch zijn.
  Een prima gelegenheid voor de heren die niet gevoelig zijn voor het verliefd worden op hun dame.
  Oh ja, een uitstekende gelegenheid voor paartjes die samen op bezoek komen en in deze club een mooie tijd willen hebben. Dat kan op jezelf met zijn tweeen , je betaalt dan de huurpirjs voor een kamer of . Wil je er een of meer dames bij, kan dat ook. Alles is bespreekbaar. regelmatig viel in de Partyfarm de kreet; " Alles mag en niks moet."
  Er worden thema feesten georganiseerd elke 6 weken of zo, Nu waren voorbereidingen voor het Lolitafeest van vanavond in volle gang.Op de zaterdagavonden willen ze parenavonden gaan organiseren in de Partyfarm.
  Uit alles blijkt dat deze club die sinds 35 jaar bestaat meegaat met zijn tijd en probeert in te spelen op de zich wijzigende behoeftes van de bezoekende klanten.
  In het Farmgedeelte is ook een mooi binnenzwembad aanwezig, dat mooi ingericht is en een soort Romeins gevoel bij je doet oproepen.
  Ze zijn open van 20 tot 04.00 uur in de morgen.Er zijn minimaal 8 dames en maximaal tot 15 dames aanwezig. Team varieert want geen enkel meisje werkt elke dag, dagen op een rij.
  Dames zijn zelfstandig wat hun relatie met de bar betreft....

  Kortom, een mooie inkijk in deze club.
  Ze willen zich positief profileren en presenteren, naast alle negatieve zaken die toch nog steeds gepubliceerd worden.
  Dit is wat betreft richting de gewone bezoekers vandaag zeker gelukt. Ondergetekende had zijn bril niet op maar vergeleek alles toch met de Duitse Saunaclubs.
  Het is hier minder massaal, meer relaxed, zeer goed verzorgd, warm onthaal, goede bediening, netjes en karaktervol, veel ambiance en werkelijk heel mooie kamers die allen van alle gemakken zijn voorzien....
  Prijzen zijn niet direct vergelijkbaar met Golden Time, maar voor een uurtje op de kamer of in de blokhut ben je daar toch ook 50 plus 75 minimaal kwijt.
  Wil je een hele dag relaxen, dan wordt het hier in Postillonbar wat duur(der), maar voor een bezoek van enkele uurtjes zeker een alternatief.
  Onze vriendelijke dame heeft een flink stuk van de sluier voor ons opgelicht.

  Voor het ontbrekende deel zal Gustomass toch een keer op eigen gelegenheid en dan op eigen kracht voor nader onderzoek moeten terugkeren.
  We hebben namelijk geen dames gezien, die snoepjes werden bewaard voor .......vanavond vanaf 20 uur, zoals op elke avond, is de bar met snoepjes van allerlei nationaliteiten gevuld. Elk op een mooie plek gestationeerd , in een eigen verpakking en ongetwijfeld elk met een eigen uitdagende blik en eventueel nog wat meer.
  Je mag het vergelijken met een doos met dure, maar wel lekkere bonbons, waar je bij speciale gelegenheden wel eens een lekker snoepje uit wilt halen om er eens lekker van te genieten.....
  Hier zijn alle ingredienten in de juiste proporties aanwezig wat Gustomass betreft.

  BIj het uitgeleide doen antwoordde ik dan ook bevestigend op het ""tot ziens" dat onze vriendelijke gastvrouw me nog meegaf.
  Bij een zonnetje dat nog steeds scheen maar inmiddels erg laag aan de horizon stond heeft Gusto geprobeerd om een veilig heenkomen te zoeken...

  Hasta Luego....

  Gustomass.

  www.postillonbar.nl

 2. #2
  Geregistreerd
  6 november 2005
  Last Online
  20 september 2022 @ 18:25
  Locatie
  venlo
  Berichten
  106
  Discussies
  11
  Thanks
  21
  Thanked
  47 in 29 posts

  Standaard

  he gusto het is gewoon veel te duur je kan veel beter naar duitsland gaan en daar neuken dan weet je het voor twee geeltjes niet drie mijer ik ben er ook een keer geweest opeen zaterdag 12 vrouwen en je wweet dan nog niks
  praten kunnen ze daar wel eerst een picollo en dan nog een een dan blijkt het schip gezonkente zijn niks meer daar kun je nog beter naar de walle gaan in roermond tientje binnen en langs de kamers wandelen

 3. #3
  Geregistreerd
  2 november 2007
  Last Online
  21 november 2007 @ 22:27
  Berichten
  4
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  weet iemand of er ook chinese vrouw of indonische vrouw komt ik heb er nog geen ervaring mee op gedaan misschien wie weet het is een keer wat anders

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:21.

  Mabuhay 468*60