Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 25 van 31

Discussie: Hollandmale

 1. #1
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 21:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Standaard Hollandmale

  Handle: Hollandmale;

  Leeftijd: Begin 40;

  Geslacht: Gelukkig niet;

  Woonplaats: Vlakbij parkeerplaats Vaerlandt;

  Werk: Eveneens op 'n Weiterbildungsinstituut. Mag daar jonge talentjes tussen 17 en 21 opleiden tot veelbelovende prive-secretaresjes.

  Auto: Aanvankelijk de kleinste op de parkeerplaatsen voorbij Venlo. Recentelijk 'n grotere, voor bezoekjes dieper in Duitsland.

  Betaalde liefde: Thailand, Indonesie, Sri Lanka, Nederland, Duitsland;

  Eerste ervaring: Een Thaise in Lampang, vlakbij Chiang Mai, Noord-Thailand, december 1990. Kosten: 800 Baht, destijds 20 euro. Ze klopte om 10 uur 's-avonds op m'n hoteldeur en bleef tot 7 uur 's-ochtends. Zag haar 'n half jaar lang, iedere 2 weken in hetzelfde hotel, waar ik voor m'n werk kwam. Pure GFE, alhoewel we slechts non-verbaal met elkaar konden communiceren.

  Internationaal: Zoals gezegd Thaise, daarnaast Birmese, Laotiaanse, Cambodiaanse en Chinese meisjes, allen werkzaam in Thailand. In Indonesië veelal met Javaanse meisjes; in Sri Lanka met Singalese meisjes. Sinds m'n FKK-bezoeken wordt de lijst van internationale dames langer. Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Polen, Witrusland, Rusland, Kazachstan, Moldavië, Macedonië, Servië, Kroatië, Slovenië, Bosnië, Bulgarije, Roemenië, Turkije, Griekenland, Italië, Spanje, Portugal, Marokko, Algerije, Tunesie, Egypte, Kameroen, Ghana, Nigeria, Cuba, Dominicaanse Republiek, Haiti, Kaapverdië, Suriname, Antillen, Mexico, Venezuela, Colombia, Brazilie en Argentinië. In totaal 44 nationaliteiten en zal er best 'n paar vergeten zijn.

  FKK-Clubs: PHG, GT, BB, YY, PSW, Samya, Schieferhof en Ritz.

  Hobby's: FKK-party's organiseren;

  Muziek: Queen, Eagles, Sting, Eric Clapton, Tina Turner, Toto, Dire Straits, U2, Randy Newman, Frank Zappa;

  Drank: Vroeger Singa-Beer, Bintang-Beer. Nu Warsteiner en Veltins;

  Favoriete maaltijd: Gemengde Frans-Grieks-Russische schotel;

  Films: Veel malse natuurfilms;

  Porno-actrices: Uit bovengenoemde natuurfilms: Gina Wild en Kelly Trump. Kende hen van Internet, dacht dat het Amerikaanse meiden waren. Weet nu dat het volboed Duitsen zijn;

  Quote: "He Puppe, komm mal her, dann zieh' ich dir das Höschen 'runter !";

  Cabaretier: Theo Maassen (de quote is van hem !).

 2. #2
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 21:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Beitrag HM 2 jaar ijsbeer

  Op zondag 7 maart 2004 bracht HM z'n eerste bezoek aan PHG. Latina Linda wijdde 'm toen in de FKK-geneugtes in . Na frequente voorjaarsbezoeken aan PHG volgden nog frequentere zomerbezoeken aan het nieuwe GT. HM's eerste tuinsessie, op 'n handdoek in het zonnetje, zal 'm nog lang bijblijven. Evenzo 'n serie sessies met de grote ster van die eerste GT-zomer: Sabine . In de daaropvolgende GT-winter vond HM verwarming bij 'n andere grootmeesteres van de betaalde liefde: Svetlana .

  Alles bij elkaar 'n dozijn saunaclubs bezocht; in het profiel ontbreken World, Sudbad, Freude en Amnesia. De actieradius werd almaar groter, zeker nadat HM Schieferhof en Babsi had ontdekt . In 2 jaar gemiddeld 4 dames per week bezocht, full-service, bij gemiddeld 2 bezoeken per week. Zoiets kan natuurlijk niet voortduren . Inmiddels is het moment gekomen om 'n flinke pauze te nemen. Dat zal zwaar vallen, maar is onvermijdelijk geworden. Bevriende ijsberen zagen dat al 'n tijdje aankomen; HM was zelf pas de laatste die dat onder ogen wilde zien. Zal ongetwijfeld in 2008 m'n 4-jarig ijsberenjubileum vieren. Maar niet met de frequentie van de afgelopen 2 jaar .
  Founding Member

 3. #3
  Geregistreerd
  7 november 2005
  Last Online
  30 januari 2022 @ 23:50
  Berichten
  3.110
  Discussies
  30
  Thanks
  3.320
  Thanked
  4.124 in 1.549 posts

  Standaard

  heel verstandig hm ik was je iets voor kwam in 2003 al in de phg maar inderdaad ook vanaf het begin in gt.verder regelmatig in yy,de ritz en div privehuizen in eindhoven den bosch essen en wuppertal.
  ook bij mij sloeg het kostenplaatje bij nader inzien erg hoog uit en ben dan ook begonnen met het aantal bezoeken te verminderen.
  behalve dat de kosten beheersbaar zijn geworden zijn de bezoekjes met een grotere interval ook veel leuker.alles was een beetje een sleur.
  valt niet altijd mee maar bij hoge nood is den bosch om de hoek.....

 4. #4
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  27 januari 2013 @ 20:40
  Locatie
  Euregio
  Berichten
  1.451
  Discussies
  142
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door hollandmale
  In 2 jaar gemiddeld 4 dames per week bezocht, full-service, bij gemiddeld 2 bezoeken per week.
  Teveel, mon cher ami. Weiniger is meer. Als je dat snapt is dat oke. Ik heb een harde control hoe often ik wandelen ga. De reden is niet de money, zondern de hygiëne in mijn kop.
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door gignnl
  .....zijn de bezoekjes met een grotere interval ook veel leuker...
  Klopt. Anders zou ik elke dag met de kamper op de parkeerplaats van het GT zijn....Dat doe ik ook niet... :D
  @HM sucess..

  neukie :wink:

 5. #5
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 21:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Standaard HM's pauze

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door hollandmale
  Inmiddels is het moment gekomen om 'n flinke pauze te nemen. Dat zal zwaar vallen, maar is onvermijdelijk geworden. Bevriende ijsberen zagen dat al 'n tijdje aankomen; HM was zelf pas de laatste die dat onder ogen wilde zien.
  Heb niet de gewoonte om met de noorderzon te vertrekken, vandaar dit bericht. Heb inmiddels alle ijsbeeractiviteiten gestaakt, zowel club- als forumbezoeken. Ben dus ook per PB/IM voorlopig niet bereikbaar. Ietwat laat, maar wil 'n serieuze kans benutten om orde op zaken te stellen. Duik over 'n tijdje waarschijnlijk wel weer op; hou ondertussen 'n verlate winterslaap .
  Founding Member

 6. #6
  Geregistreerd
  30 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 13:43
  Locatie
  Vlakbij Maxima
  Berichten
  1.874
  Discussies
  110
  Thanks
  281
  Thanked
  130 in 50 posts

  Standaard Is toch ook gewoon logisch MAN..........................

  @hollandmale

  Beste HM,

  ik ken je nu al een tijdje en heb je ook verschillende keren in levende lijve gezien en gesproken. Ik heb je recensies altijd met veel plezier gelezen en heb ook genoten van de mooie teksten die je tijdens onze conversaties er weleens uit kraamden. Fantastisch!!! Je hebt mij ook weleens het advies gegeven om het allemaal iets rustiger aan te doen....................Misschien ben jij ook wel te hard van stapel gelopen en is ons ijsberengewandel uitgelopen op een ware sexverslaving.

  Zoals ook jij weet dat het in de clubs een paradijs is en dat er altijd fantastisch mooie vrouwen rondlopen. Maar je kent het gezegde, harlopers zijn doodlopers. En het is helemaal niet verkeerd om het rustiger aan te doen, integendeel zelfs. Ik zelf merkte ook dat het tegek werd. Gelukkig gaat het bij mij financieel gezien uitstekend, maar dit laat onverlet dat ik soms geld uitgaf in een week tijd, waar anderen een halve maand voor moeten werken!! Krankzinnig natuurlijk!! Uiteindelijk na vele tips van goede bekenden en vrienden ben ik tot de conclusie gekomen dat het juist beter is, zeker mentaal en fysiek gezien, om het rustiger aan te doen. En ik moet je zeggen, dit bevalt me ongelooflijk goed. Dus wees gerust, je hebt gewoon helemaal gelijk!
  Laatst gewijzigd door Befke; 2 april 2007 om 13:47 Reden: Fullquote verwijderd
  And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years.

 7. #7
  Geregistreerd
  3 november 2005
  Last Online
  15 juni 2022 @ 20:50
  Berichten
  178
  Discussies
  4
  Thanks
  1
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Rex
  Zoals ook jij weet dat het in de clubs een paradijs is en dat er altijd fantastisch mooie vrouwen rondlopen.
  Een paradijs als je je ogen kunt sluiten voor veel dingen die iedereen op moeten vallen na verloop van tijd.

  Er lopen inderdaad fantastisch mooie vrouwen rond. Ik ken er velen en aangezien het voor mij na de sex altijd nog aandacht is voor de dame heb ik ook veel gesprekken gevoerd met de dames. Ik moet zeggen dat het paradijs dan toch langzaam maar zeker steeds verder afbrokkeld. Totdat hij instort en je op de brokstukken staat van wat ooit zo mooi leek.

  Ook een ruïne heeft aantrekkingskracht
  Vergane glorie die er ooit was
  Glorie die er nooit echt geweest is
  Vergane fantasie
  Een droom
  Voorbij
  en toch blijft het doorgaan
  Voor hen zal er niets veranderen
  een nachtmerrie
  nooit voorbij

 8. #8
  Geregistreerd
  1 november 2005
  Last Online
  10 november 2015 @ 08:15
  Berichten
  146
  Discussies
  19
  Thanks
  2
  Thanked
  17 in 3 posts

  Standaard

  Hollandmale kündigt eine Clubpause an und wir wünschen ihm alles Gute. So weit habe ich alles verstanden. Das Vorposting von Woman Lover verstehe ich nicht. Ist das ein Abschiedsgedicht an HM oder ein Klagegedicht wegen verletzter Gefühle oder etwas ganz anderes? help!
  Neugierig
  bitchhunter

 9. #9
  Geregistreerd
  3 november 2005
  Last Online
  15 juni 2022 @ 20:50
  Berichten
  178
  Discussies
  4
  Thanks
  1
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bitchhunter
  Hollandmale kündigt eine Clubpause an und wir wünschen ihm alles Gute. So weit habe ich alles verstanden. Das Vorposting von Woman Lover verstehe ich nicht. Ist das ein Abschiedsgedicht an HM oder ein Klagegedicht wegen verletzter Gefühle oder etwas ganz anderes? help!
  Neugierig
  bitchhunter
  Het was een reactie op de post van Rex, het gevoel wat ik heb bij het lezen van 1 zinnetje; 1 woord eigenlijk.

  Het paradijs is aan de andere kant een hel. De scheidslijn is flinterdun.

  Vanuit deze positie wil ik HM ook het allerbeste toewensen.

 10. #10
  Geregistreerd
  17 november 2005
  Last Online
  14 januari 2010 @ 22:37
  Locatie
  te ver weg van Butzenstrasse 41
  Berichten
  228
  Discussies
  21
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Women Lover
  Een paradijs als je je ogen kunt sluiten voor veel dingen die iedereen op moeten vallen na verloop van tijd.

  Er lopen inderdaad fantastisch mooie vrouwen rond. Ik ken er velen en aangezien het voor mij na de sex altijd nog aandacht is voor de dame heb ik ook veel gesprekken gevoerd met de dames. Ik moet zeggen dat het paradijs dan toch langzaam maar zeker steeds verder afbrokkeld. Totdat hij instort en je op de brokstukken staat van wat ooit zo mooi leek.

  Ook een ruïne heeft aantrekkingskracht
  Vergane glorie die er ooit was
  Glorie die er nooit echt geweest is
  Vergane fantasie
  Een droom
  Voorbij
  en toch blijft het doorgaan
  Voor hen zal er niets veranderen
  een nachtmerrie
  nooit voorbij
  Klopt helemaal Women Lover, je hebt het mooi beschreven want zo'n paradijs is het zeker niet voor de vrouwen. Maar helaas ziet niet iedere ijsbeer dat, als je alleen al leest hoe sommige over het "paradijs" schrijven is gewoon respectloos en ook absoluut geen toegevoegde waarde voor dit forum. Maar ja,..... dan krijg je weer een hele discussie hierover en dat blijft een eindeloze discussie want sommige willen het gewoon niet inzien dat het "paradijs" voor vele dames een hel is.

  Ik wens HM ook al het beste mee met zijn pauze en ik hoop voor hem dat het een lange pauze wordt.
  Sterkte HM.

  Gegroet Carpe diem


  A.U.B. Ga hier nou weer niet discusseren over het "paradijs", hier kunnen we alleen maar HM sterkte wensen.
  "carpe diem quam minimum credula postero", oftewel "pluk de dag en geloof nooit in een volgende"

 11. #11
  Geregistreerd
  1 november 2005
  Last Online
  10 november 2015 @ 08:15
  Berichten
  146
  Discussies
  19
  Thanks
  2
  Thanked
  17 in 3 posts

  Standaard

  @womenlover
  Vielen Dank für Deine Antwort

  @carpe diem
  Ich wollte nicht diskutieren (worüber auch?) - ich habe es nicht verstanden und nur gefragt

  Gruß
  bitchhunter

 12. #12
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  27 januari 2013 @ 20:40
  Locatie
  Euregio
  Berichten
  1.451
  Discussies
  142
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  HM macht jetzt eine Pause. Bitte keine weiteren Fragen ueber HM s Pause oder seine Gruende. Passt oeffentlich nicht. Danke fuers Versteandnis. Sorry fuer die Umlaute, hab ne spanische tastatur vor mir.

  LG N.:wink:
  Laatst gewijzigd door neukie; 17 april 2006 om 14:52

 13. #13
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 21:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Rotes Gesicht Serieuzere pauze

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door neukie
  HM macht jetzt eine Pause.
  Daarvan is weinig terechtgekomen, de afgelopen 3 maanden . HM is inmiddels aan 'n serieuzere pauze begonnen .
  Founding Member

 14. #14
  Geregistreerd
  30 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 13:43
  Locatie
  Vlakbij Maxima
  Berichten
  1.874
  Discussies
  110
  Thanks
  281
  Thanked
  130 in 50 posts

  Standaard Alweer???

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door hollandmale
  Daarvan is weinig terechtgekomen, de afgelopen 3 maanden . HM is inmiddels aan 'n serieuzere pauze begonnen .
  HM, Alweer??

  Eenmaal verslaafd voor altijd verslaafd. Ik denk dat we je geregeld weer zullen tegenkomen!!

  Succes met alles........
  Gr,
  Rex
  And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years.

 15. #15
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 21:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Blinzeln Kamerpauze

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Rex
  Eenmaal verslaafd voor altijd verslaafd. Ik denk dat we je geregeld weer zullen tegenkomen!!
  Nou ja, afgezien van wat clausbezoekjes, in elk geval 'n kamerpauze dan .
  Founding Member

 16. #16
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 21:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Standaard Kamerpauze

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door hollandmale
  Nou ja, afgezien van wat clausbezoekjes, in elk geval 'n kamerpauze dan .
  Die kamerpauze duurt inmiddels alweer ruim 5 weken. Raar maar waar; hoe langer het duurt, hoe beter je het volhoudt .
  Founding Member

 17. #17
  Geregistreerd
  25 november 2005
  Last Online
  23 juni 2015 @ 21:07
  Locatie
  Brussel
  Berichten
  415
  Discussies
  40
  Thanks
  0
  Thanked
  8 in 8 posts

  Standaard pauze ?

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door hollandmale
  Die kamerpauze duurt inmiddels alweer ruim 5 weken. Raar maar waar; hoe langer het duurt, hoe beter je het volhoudt .
  'k geloof dat het 6 (zes) is geworden, en toen.....

  W-L

 18. #18
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 22:28
  Berichten
  37.467
  Discussies
  4487
  Thanks
  46
  Thanked
  10.633 in 6.367 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Wagons-Lits
  'k geloof dat het 6 (zes) is geworden, en toen.....

  W-L

  Toen was de beer weer los :D
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 19. #19
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 21:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Standaard

  HM's woede is wat gezakt; hij gaat weer verder met het posten van info waar ijsberen WEL op zitten te wachten .
  Founding Member

 20. #20
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  12 maart 2022 @ 22:09
  Berichten
  1.451
  Discussies
  96
  Thanks
  1.466
  Thanked
  802 in 234 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door hollandmale
  HM's woede is wat gezakt; hij gaat weer verder met het posten van info waar ijsberen WEL op zitten te wachten .
  Thanks m8!
  *..._______
  *./________\
  ./OO__V__OO\
  |=_-_____-_=|

  I just bought my wife a "Get Better Soon" card. She's not ill, but there is plenty of room for improvement.
  B'dum tsch ®

 21. #21
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 21:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Daumen hoch HM heeft z'n oude avatar weer terug.....

  ....., met dank aan mod Befke
  Founding Member

 22. #22
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 21:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Frage Hoe nu verder.....

  .....met Claudia, is momenteel HM's grote dilemma.

  Eerst maar 'ns de geschonden FKK-geboden opgesomd:
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Hollandmale
  1) Ga niet te vaak naar 'n FKK-club. Beperk het tot 1x, maximaal 2x per maand. Laat club en dames niet je hele gedachtengang beheersen. Moeilijk voor de singles onder ons, maar zij niet alleen, zoals blijkt uit de J&J-verhalen.

  2) Als je gaat, neem 'n bedrag mee dat in je budget past. Laat bankpassen thuis, neem geen "reservebedrag" mee. Alles wat je meeneemt, gaat nl. op.

  3) Maak geen al te lange kamersessies. Dat geeft je de vrijheid om onverwachte andere dames te kiezen en is op langere termijn beter voor je budget.

  4) Wissel frequent van dame, vermijd vaste "vriendinnen". Hoe leuk ook, er zijn volop andere dames waarmee je net zo'n leuke tijd kunt hebben. Bedenk ook, dat elke dame vroeg of laat weer uit de club vertrekt. Investeer dus doorlopend in het ontmoeten van nieuwe dames.

  5) Wissel geen mobiele nummers met dames uit. Beperk je contacten tot de club zelf, niet daarbuiten. Dit leidt er alleen maar toe dat je vaker dan gepland naar de club gaat, en dus meer uitgeeft dan gepland.
  Tja, dat ging afgelopen week dus niet goed .

  Bovendien doet zich 'n ander, voor HM nog onbekend fenomeen voor. De betreffende dame gaat in het hoofd zitten, wat de zin in andere dames doet afnemen. Op korte termijn heeft dat voordelen, want blijf nu 'n tijdje weg uit de clubs. Dat gaat goed zolang die dame afwezig is, maar hoe moet dat als ze weer terug is.......... En daar komt nog iets bij, want 'n low-cost vlucht is immers snel gevonden..........

  Had me voorgenomen om geen Cuup-verhaal te schrijven.
  Maar ben er ongewild eigenlijk al aan begonnen...........:o
  Founding Member

 23. #23
  Geregistreerd
  30 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 13:43
  Locatie
  Vlakbij Maxima
  Berichten
  1.874
  Discussies
  110
  Thanks
  281
  Thanked
  130 in 50 posts

  Standaard waar gaat dit heen

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Hollandmale
  .....met Claudia, is momenteel HM's grote dilemma.
  HM,

  ik dacht dat je wel geleerd had van al je affaires met menig dame.

  Koppie er bij houden hoor!!!!!!!!!!!
  And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years.

 24. #24
  Geregistreerd
  12 februari 2006
  Last Online
  Vandaag @ 22:10
  Locatie
  NRW und Hessen
  Berichten
  24.051
  Discussies
  865
  Thanks
  4.637
  Thanked
  8.634 in 4.849 posts

  Blinzeln

  @HM,

  Hoewel ik zelf momenteel zeer zelden een FKK-Sauna club bezoek, altijd een zeer beperkt bedraag meeneem, nooit lange kamersessies maak, geen vaste "vriendinnen" heb en zeer zeker nooit mobiele telefoonnummers met dames uitwissel kan ik me nochthans wel iets bij je gemoedstoestand voorstellen !

  Zoals Rex al opmerkte, koppie er bij houden en je realiseren dat de Sauna-FKK world je veel momenten van plezier en ontspanning kan geven maar dat in die wereld toch wel eens wat andere normen en waarden worden gehanteerd dan in the real world.

  Het zijn vaak niet meer dan gekochte illusies om het maar wat bot uit te drukken maar das soms wel zo helder!

  Oja in de eerste zin in dit bericht gebruik ik een stijlvorm die men ook wel eens omschrijft als zelf-spot of ironie !

  :wink: :wink:
  Big30
  1."L'intelligence? Une question de chimie organique, rien de plus. On n'est pas plus responsable d'être intelligent que d'être bête. "! Paul Léautaud
  2. "Ich lehre euch den Übermenschen. Der Mensch ist Etwas das überwunden werden soll." Friedrich Nietzsche

 25. #25
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  12 maart 2022 @ 22:09
  Berichten
  1.451
  Discussies
  96
  Thanks
  1.466
  Thanked
  802 in 234 posts

  Standaard

  @Azrael Er bestaat in het Engels een uitdrukking, door Coco 2 genoemd, die ongeveer luidt: "You can take a girl out of the bar, but you can't take the bar out of the girl".

  Die uitdrukking beoogt aan te geven dat - hoewel je iemand uit zijn omgeving kunt halen - daarmee niet gezegd is dat de invloeden die die omgeving op die persoon hebben gehad, ook uit diemand's leven verdwenen zijn.
  Het gaat dus niet over drankmisbruik.


  Zo kun je dus uit Coco 2's ongedurige opmerking hierboven opmaken dat hij in een vorig leven waarschijnlijk treinconducteur is geweest - hij is uit de trein gehaald, maar de trein (en voor de goede verstaander: de vertragingen die met treinen samenhangen) niet uit Coco 2 :D


  Voor iedereen (op het forum en daarbuiten) geldt: mensen die iets niet begrijpen moet niet voor dom of stom uitmaken, die mensen moet je dingen uitleggen.
  *..._______
  *./________\
  ./OO__V__OO\
  |=_-_____-_=|

  I just bought my wife a "Get Better Soon" card. She's not ill, but there is plenty of room for improvement.
  B'dum tsch ®

 

 
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:29.

  The Climax 468*60