Bron : NU.nl

Uitgegeven: 10 november 2006 09:20

AMSTERDAM - Jessica Simpson heeft per ongeluk een blind date gehad met een mannelijke prostituee. Sinds de breuk met zanger John Mayer is de zangeres/actrice aan het internetdaten geslagen.

"Tijdens haar online speurtocht naar een leuke man vond Jessica een foto van een man in Los Angeles", zo vertelt een vriend van de zangeres aan New Weekly Magazine. "Jessica meende dat dit wel eens de ideale man kon zijn. Ze planden een afspraakje, maar toen de twee elkaar ontmoeten wilde hij enkel betaalde seks. De man bleek een mannelijke prostituee te zijn."


Geschrokken

De sexy blondine had de bedoelingen van de man direct door, en liet de man weten hier niet op in te willen gaan. "Jessica is er enorm van geschrokken. De volgende keer zal ze wel twee keer nadenken voordat ze zomaar iets afspreekt."

Simpson vertelde onlangs in een Amerikaans televisie programma dat ze seksueel gefrusteerd was. De zangeres is bang om alleen te zijn en bezoekt daarom datingsites op internet. "Ze gebruikt een valse naam en doet zich voor als een verlegen meisje uit Texas", zo onthulde een bekende van de zangeres onlangs."

Jessica scheidde vorig jaar van zanger Nick Lachey, met wie ze drie jaar getrouwd was. Sindsdien zou ze affaires hebben gehad met onder anderen Johnny Knoxville, Maroon 5-zanger Adam Levine en John Mayer.