Pagina 1 van 15 1234511 ... LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 25 van 355
 1. #1
  Geregistreerd
  15 oktober 2005
  Last Online
  27 september 2011 @ 18:04
  Locatie
  Thuis
  Berichten
  833
  Discussies
  82
  Thanks
  0
  Thanked
  4 in 3 posts

  Standaard

  Gisteren laat in de ochtend (11.15 uur) aangekomen bij GT. Weinig mannen, maar al een behoorlijk aantal vrouwen die allen van de zon gingen genieten. Hetgeen leidde tot enkele leuke gesprekken, want klandizie was er niet. In de loop van de middag met Poolse Natascha naar de kamer geweest, prima ervaring en laat op de avond met Thaise Pop, die er duidelijk doorheen: ze had pijn, weinig variatie, weinig tijd, kortom slechte ervaring.

  Het was een dag met vele mooie vrouwen, waarbij deze week terug van weggeweest Hongaarse Anita. Voor het laatst: Tina & zus. Ook aanwezig Olga, Tess, Angela, Chantal, Sara, Sonja, Tanja1, Tanja2, Svetlana & Nana, Roxanna, Magdalena, Vivian, Ola, Sandra, Tina, Linda, Layla, Christina, Cassandra, Kim, Gabriella, Cindy, Kate en nog vele vele anderen. Een aantal dames was naar Kaarst geweest, maar inmiddels al weer terug. Conclusie: een mooie club voor de toekomst, vooralsnog weinig klanten en dus ook weinig vrouwen.

  MiniMe en Witlof4U maakten het feestje compleet. Om 00.30 uur werden we bijna tegen onze wil in tot neuken aangezet door het nieuwe Hongaarse klasje, maar dat was niet echt bezwaarlijk. Om 1.00 uur alle dames en Gustomass uitgezwaaid en de poort gesloten. De onderzoeker van de Erasmus Universiteit was helaas niet op onze uitnodiging ingegaan om een dagje mee te draaien in GT, wellicht verstandig want ik denk dat al zijn theoretische concepten de kast in hadden gekund.

 2. #2
  Geregistreerd
  25 november 2005
  Last Online
  23 juni 2015 @ 21:07
  Locatie
  Brussel
  Berichten
  415
  Discussies
  40
  Thanks
  0
  Thanked
  8 in 8 posts

  Standaard Ja, nee, weetniet....

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Sir Wankalot
  Betekent die nieuwe vestiging in Kaarts dat het aantal dames in GT nu verminderd is (en aangezien de parking en lockerruimte nog steeds uitpuilt de mannenpopulatie stijgt) waardoor de M/V verhouding flink voor ons mannen de verkeerde kant uitgaat?
  Kweenie...
  Afgelopen donderdag de proef op de som genomen (in GT dan) en bij het binnenkomen rond 14:00 inderdaad geschrokken van de echt foute M/V -ratio. Maar vorig jaar zomer was dat ook al zo; reken maar dat de combinatie van voetbal (de dames haten het gewoon) en vakantietijd altijd wat dames wegjaagt. Later op de dag werd het een stuk beter, trouwens.

  Wat wel interessant is, is dat de leiding van GT nu een wapen heeft tegen de gemeente Brueggen. De gemeente speelde ooit met het idee de belastingen aan GT fors te verhogen; GT had toch geen alternatief. Nu kan GT aan de gemeente dreigen de tent te sluiten en de dames naar Kaarst te migreren of in Brueggen op een heel laag pitje door te werken. En deze situatie is in ons (ijsberen) voordeel: geen belastingverhoging betekent geen risico op verhoogde entreeprijs en/of verminderde dienstverlening.

  Laten we de boel maar positief bekijken, voorlopig.

  W-L

 3. #3
  Geregistreerd
  11 november 2005
  Last Online
  13 december 2016 @ 14:09
  Locatie
  Europa
  Berichten
  7.139
  Discussies
  309
  Thanks
  2.613
  Thanked
  3.185 in 1.082 posts

  Standaard super avond ook voor de Duitsers

  Gisteren super middag en avond in de tuin van GT.en in de avond ook nog gezelschap van Sonny,Gustomas,Rex en andere bekende van het forum.
  Ook weer eens genoten van een heel jong meisje Paris en later op de avond met Seila uit Servie weer eens mee gegaan.
  Ook Cassandra kwam weer binnen rond 21.30 u en toen was het bijna vechten tussen Sonny en Rex wie eerst, en de massage olie moest gedeelt worden.
  Ik heb haar voor de volgende week al besproken om eens heerlijk een paar uurtjes met haar terug te trekken.
  Ook heb ik nog een aantal keren moeten horen over de reaktie bij Pamela die iedereen wel zwaar overdreven vond en zelfs vijandig geplaatst was.
  Dus heb ik vandaag maar eens gelezen wat er stond en gereageerd als een volwassen iemand en niet als een gefrusteerde ijsbeer.
  Hopende deze man eens te mogen ontmoeten.
  Verder was het een lange avond met drank,vrouwen en eten.

  P.S. maten zoals jullie weten laat ik me de les niet lezen.

 4. #4
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  6 juli 2022 @ 16:36
  Berichten
  4.063
  Discussies
  196
  Thanks
  2.500
  Thanked
  2.375 in 850 posts

  Standaard GT=Grote T**ten?

  Was inderdaad een zonnige dag in de tuin van GT gisteren. Opvallend was dat er vrij veel "grote borsten" dames aanwezig waren (zoals Svetlana, Nanna, Lisa, Cochio en natuurlijk Olga), dit is wel eens anders geweest. Zelf ben ik niet echt een kenner, maar voor de liefhebber goed om te weten.

  O ja, dit bericht http://hookers.nl/showthread.php?t=67048 kan ik wel wat nuanceren: GT zelf heeft misschien geen WiFi AP, maar wel de bouwmarkt (of een woning in de buurt) waarop het prima werken is vanuit zowel de hal als in de tuin! (AP naam: default, onbeveiligd).

  Op dit forum dus weer de antwoorden op al uw vragen :teuflisch

 5. #5
  Geregistreerd
  19 november 2005
  Last Online
  27 mei 2009 @ 10:44
  Locatie
  flevoland
  Berichten
  31
  Discussies
  1
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door MiniME
  Opvallend was dat er vrij veel "grote borsten" dames aanwezig waren (zoals Svetlana, Nanna, Lisa, Cochio en natuurlijk Olga), dit is wel eens anders geweest. Zelf ben ik niet echt een kenner, maar voor de liefhebber goed om te weten.
  Hey minime, dat is goed nieuws voor deze jongen.
  Denk dat ik me a.s. woensdag dan wel goed kan vermaken.
  Bedankt, je hebt mijn hele weekend goed gemaakt.

  groetjes,

  intergames
  beter 1 vagina in de hand dan de lucht van 10 in de neus.

 6. #6
  Geregistreerd
  30 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 22:12
  Locatie
  Vlakbij Maxima
  Berichten
  1.874
  Discussies
  110
  Thanks
  281
  Thanked
  130 in 50 posts

  Standaard Prima vermaakt vrij 30-06

  Vrijdag voor de afwisseling maar weer es naar GT. Nog ff de laatste minuten meegepakt van de verlenging Duitsland - Argentinië en de strafschoppen mogen aanschouwen waarbij Duitsland de meerdere bleek en toch won uiteindelijk. Gelukkig zat de sfeer er dus meteen in bij de aanwezige dames.

  Hierna gezellig met Sonny en Jansen wezen eten van de barbeknoei om vervolgens met een Salitos aan de mond rustig rond te kijken welke lekkere chick ik deze avond zou gaan verwennen. Eerste ronde met de Duitse Alexia weggeweest. Heerlijk uurtje mee weggeweest. Ja Duitsland had gewonnen en dat was bij haar duidelijk te merken want het was werkelijk super met haar op de kamer.

  Tweede ronde ( ook weer met een Duitse) met Jill. Wat is dit een sexmachine zeg, ongelooflijk wat een super geil wijf. In de tuin op een schommelstoel haar heerlijk bereden...............

  Derde ronde wilde kleine Rex ook nog wel en had de lekkere Russische Cassandra al snel in het vizier. Afspraakje meegemaakt en samen met Sonny nog wat gegevens over haar uitgewisseld. Sonny zat al klaar met z'n massage olie en zei dat hij de eerste zou zijn, Nee dacht Rex dat gaat mooi niet door. Omdat ik mijn ijsbeervriend Sonny ook nog gunde om met haar de kamer op te gaan afgesproken dat ik een halfuur zou gaan en dat er dan nog ruim een halfuur voor Sonny overbleef om haar ook te verwonen...............Goede afspraak uiteindelijk want Cassandra heeft me heerlijk verwend. Wat is dit een leuk en lief en lekker meisje. Heerlijk laten verwennen door haar. Zeker voor herhaling vatbaar de volgende keer....................

  Hierna had Rex eigenlijk nog wat kraft over en nog snel voor het einde met de Poolse Melissa weggeweest. Werkelijk een heerlijk halfuurtje mee wezen rollebollen, heerlijk.....................

  Poe poe 4 keer naar de kamer geweest en ik had nog steeds energie over. Ongelooflijk. Volgende keer maar ietsje rustiger aan doen. Maar ja je leeft maar één keer dus....................Wat een super avond!!
  And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years.

 7. #7
  Geregistreerd
  30 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 22:12
  Locatie
  Vlakbij Maxima
  Berichten
  1.874
  Discussies
  110
  Thanks
  281
  Thanked
  130 in 50 posts

  Standaard Bijzonder.............

  Ik vergat nog iets alleraardigs te melden dat voordat ik met Jill ging stoeien ik nog lekker aan het ouwehoeren was met Jansen er ineens een Duitse schone naar ons toe kwam ( tenminste dit dachten wij) en aan de kerel achter ons op de loungebank vroeg of hij zin had om een trio te doen met twee vrouwen inclusief zijzelf en dat een ander ijsbeer toekeek, maar dat hij zelf niets hoefde te betalen, zelf mocht bepalen hoe lang hij wilde blijven, maar dat die andere ijsbeer mocht toekijken. Jansen en ik zeiden almeteen van........die gaat zich lopen afrukken die man. Later bleek dat dit idd het geval was.

  Dit gebeurd mij nou nooit eens dat ik wordt uitgenodigd door een vrouw om een trio te mogen doen en dat een ander voor mij betaald............

  Ik vond dit toch wel geinig. De ijsbeer in kwestie wist me later nog te vertellen dat dit zijn eerste bezoek was aan een fkk club. En dan al meteen zoiets meemaken is toch waanzinnig................
  And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years.

 8. #8
  Geregistreerd
  11 november 2005
  Last Online
  13 december 2016 @ 14:09
  Locatie
  Europa
  Berichten
  7.139
  Discussies
  309
  Thanks
  2.613
  Thanked
  3.185 in 1.082 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Rex

  Hierna gezellig met Sonny en Jansen wezen eten van de barbeknoei om vervolgens met een Salitos aan de mond rustig rond te kijken welke lekkere chick ik deze avond zou gaan verwennen. Eerste ronde met de Duitse Alexia weggeweest. Heerlijk uurtje mee weggeweest. Ja Duitsland had gewonnen en dat was bij haar duidelijk te merken want het was werkelijk super met haar op de kamer.

  Tweede ronde ( ook weer met een Duitse) met Jill. Wat is dit een sexmachine zeg, ongelooflijk wat een super geil wijf. In de tuin op een schommelstoel haar heerlijk bereden...............

  Derde ronde wilde kleine Rex ook nog wel en had de lekkere Russische Cassandra al snel in het vizier. Afspraakje meegemaakt en samen met Sonny nog wat gegevens over haar uitgewisseld. Cassandra heeft me heerlijk verwend. Wat is dit een leuk en lief en lekker meisje. Heerlijk laten verwennen door haar. Zeker voor herhaling vatbaar de volgende keer....................

  Hierna had Rex eigenlijk nog wat kraft over en nog snel voor het einde met de Poolse Melissa weggeweest. Werkelijk een heerlijk halfuurtje mee wezen rollebollen, heerlijk.....................

  Poe poe 4 keer naar de kamer geweest en ik had nog steeds energie over. Ongelooflijk. Volgende keer maar ietsje rustiger aan doen. Maar ja je leeft maar één keer dus....................Wat een super avond!!
  Volgende keer 3 en een half keer en goed dat je teveel had gepint

 9. #9
  Geregistreerd
  11 november 2005
  Last Online
  13 december 2016 @ 14:09
  Locatie
  Europa
  Berichten
  7.139
  Discussies
  309
  Thanks
  2.613
  Thanked
  3.185 in 1.082 posts

  Standaard Vertraging

  woensdag 5 juli ook dan weer grenscontrole maar bij vertraging naar GT geen probleem want de Kino blijft die avond langer open.
  Ook het bos achter de tuin met schommelstoelen blijft open.
  Neem wel citronella mee tegen muggenbeten (muggen blijven weg en vrouwen mischien ook )


  Jansen (lust er wel pap van)

 10. #10
  Geregistreerd
  25 november 2005
  Last Online
  23 juni 2015 @ 21:07
  Locatie
  Brussel
  Berichten
  415
  Discussies
  40
  Thanks
  0
  Thanked
  8 in 8 posts

  Reden

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Rex
  ik ga geen super gebouwde excel spreadsheets in elkaar flansen...............
  Iets off topic, maar vooruit:

  Ik heb eenmaal (najaar 2004) een Nederlandse ijsbeer met een spreadsheet in GT bezig gezien - gedownload en gesorteeerd uit een toen tamelijk populair forum.... nou ja...

  W-L

 11. #11
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  6 juli 2022 @ 16:36
  Berichten
  4.063
  Discussies
  196
  Thanks
  2.500
  Thanked
  2.375 in 850 posts

  Standaard

  wow, dat moet wel een hele aparte dame zijn die Carry! en dat terwijl MY en ik buiten in de tuin verwoede podingen deden om 2 hongaarse dames van ons af te slaan (de 1 heet Janet, de ander heel toepasselijk Ficky, uh, ik bedoel Vicky!)

  fijn dat hier in ieder geval nog de GM recenties te lezen zijn! :D


  NW2 : Zijn recensies wel .......
  Laatst gewijzigd door Willem2; 2 juli 2006 om 21:59

 12. #12
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:05
  Berichten
  37.526
  Discussies
  4489
  Thanks
  46
  Thanked
  10.674 in 6.393 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Wagons-Lits
  Iets off topic, maar vooruit:

  Ik heb eenmaal (najaar 2004) een Nederlandse ijsbeer met een spreadsheet in GT bezig gezien - gedownload en gesorteeerd uit een toen tamelijk populair forum.... nou ja...

  W-L
  Lalande had in het begin hele lijsten bij zich en neukte alleen de top ( en uiteraard de extra's wat bij hem in de smaak viel ) Ook Caligula had en heeft een lijst dan wel boekjes met vertalingen.Tommyvv had oo zo'n systeem. Nemo heeft alles in zijn PDA opgeslagen en Willi69 in zijn hoofd ........

  Maar Rex er zijn dus wel mensen die jou aan een spreadsheet kunnen helpen maar ik denk dat jij beter gewoon een beetje kan rondneuken

  Gr Willem2 :wink:
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 13. #13
  Geregistreerd
  18 februari 2006
  Last Online
  15 september 2022 @ 20:01
  Locatie
  nicht weit weg von Jenny's PartyTreff Xanten aber so weit weg von Acapulco....
  Berichten
  1.739
  Discussies
  90
  Thanks
  42
  Thanked
  95 in 28 posts

  Frage

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door MiniME
  wow, dat moet wel een hele aparte dame zijn die Carry! en dat terwijl MY en ik buiten in de tuin verwoede podingen deden om 2 hongaarse dames van ons af te slaan (de 1 heet Janet, de ander heel toepasselijk Ficky, uh, ik bedoel Vicky!)

  fijn dat hier in ieder geval nog de GM recenties te lezen zijn! :D

  een hele geruststelling, de leuke dingen gaan gewoon door.
  Zowel in GT als daarbuiten.

  Ja MiniMe het was me een gebeuren daar op dat parasolterras van GT. Maar nu maak je me wel neiuwsgierig, de zus van Tina is dat Janet of Vicky??


  Groetjes, Gusto mass todo al Tiempo dÓro.

 14. #14
  Geregistreerd
  27 november 2005
  Last Online
  26 april 2018 @ 11:03
  Berichten
  1.739
  Discussies
  198
  Thanks
  13
  Thanked
  84 in 20 posts

  Standaard Geluidsoverlast

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door gustomass
  Dat kon ons niet deren en Carry slaakte een luide kreet, jawel rubbertje zat erom en rijden maar. Een tot dan toe verborgen gebleven cowgirl kwam in Carry tot leven.Hihaaaahhh Er was geen houden aan, en nu kon Gustomass de rest van het gebeuren geen snars meer schelen, enkel was het nu zaak om zijn eigen zaakje zo heerlijk mogelijk tot een happy ending te brengen. Sjonge jonge, con mucho fuerte, wat een vuur komt er uit zo’n Latina, geweldig hoor.
  Gustomass.
  Nou Nou GM,

  Ik was tijdens deze actie samen met Cassandra in een blokhut. Nu kan ik haar woensdag toch vertellen waar dat geluid vandaan kwam
  We vroegen ons al af of er iemand vermoord werd

  Mooi verhaal GM

  BR, Sonny

 15. #15
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  6 juli 2022 @ 16:36
  Berichten
  4.063
  Discussies
  196
  Thanks
  2.500
  Thanked
  2.375 in 850 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door gustomass
  een hele geruststelling, de leuke dingen gaan gewoon door.
  Zowel in GT als daarbuiten.

  Ja MiniMe het was me een gebeuren daar op dat parasolterras van GT. Maar nu maak je me wel neiuwsgierig, de zus van Tina is dat Janet of Vicky??


  Groetjes, Gusto mass todo al Tiempo dÓro.
  De zus van (disco girl) Tina, is een andere Hongaarse dame, alweer weekje of 2 in GT..........het lijkt erop dat Hongarije langzaam weer goed vertegenwoordigd is in GT!

  Vicky is geblondeerd, beetje mollig, met spleetje tussen haar tanden en nu een week of zo in GT. Janet had vrijdag haar allerleerste werkdag in GT en werd door Vicky bijgestaan als tolk.

  Fijn dat we weer lekker off-topic kunnen bezig zijn he! :D

 16. #16
  Geregistreerd
  12 november 2005
  Last Online
  16 april 2017 @ 21:16
  Locatie
  tussen Schüttorf en Brüggen
  Berichten
  214
  Discussies
  19
  Thanks
  90
  Thanked
  99 in 22 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door MiniME
  Janet had vrijdag haar allerleerste werkdag in GT en werd door Vicky bijgestaan als tolk.
  Dan moet die Vicky wel erg snel Duits of Engels geleerd hebben, woensdag sprak ze echt alleen nog maar Hongaars, toen speelde een andere Hongaarse voor tolk. Uiteindelijk toch maar de tolk verkozen boven Vicky.

  A viszontlásra, GT-junky

 17. #17
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  6 juli 2022 @ 16:36
  Berichten
  4.063
  Discussies
  196
  Thanks
  2.500
  Thanked
  2.375 in 850 posts

  Standaard

  de lamme die de blinde leidt moet je maar denken........:D

  Vicky spreekt inderdaad nog geen "ueberdeutsch" maar heeft zich in korte tijd wel de GT woordenschat aangemeten (nah? zimmer? schluessel? ficky? spaeter? whirlpool? 50 euro! usw....) en zo helpen de dames elkaar verder. Zie het als de intensieve taalcursussen in het klooster bij de nonnen. Ook daar wordt je de hele dag opgesloten tussen de dames en kun je binnen een week een taal redelijk onder de knie krijgen

  ben dan wel weer benieuwd wie de tolk van Vicky was? en wie was haar tolk dan weer?
  Laatst gewijzigd door Willem2; 3 juli 2006 om 23:24

 18. #18
  Geregistreerd
  12 november 2005
  Last Online
  16 april 2017 @ 21:16
  Locatie
  tussen Schüttorf en Brüggen
  Berichten
  214
  Discussies
  19
  Thanks
  90
  Thanked
  99 in 22 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door MiniME
  ben dan wel weer benieuwd wie de tolk van Vicky was? en wie was haar tolk dan weer?
  Een weer in GT teruggekeerde dame, Anita , die inmiddels na een maand of 8 wel behoorlijk goed Duits spreekt, althans beter Duits spreekt dan dat ik Hongaars spreek

 19. #19
  Geregistreerd
  14 januari 2006
  Last Online
  12 november 2018 @ 18:27
  Berichten
  516
  Discussies
  1
  Thanks
  382
  Thanked
  212 in 117 posts

  Standaard

  ++++++++Kort tevoren had ze me nog verteld dat vandaag weer haar eerste dag was, dat ze met niemand echt ver was gegaan op de kamer en dat ze zo geil was als boter, en dat ze gewoon zin had om eens heerlijk genomen te worden.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++

  Kann ich mir vorstellen

  Viele Grüße
  Sunny (der sie an ihrem 1. Tag dann doch "unbefriedigt" gelassen hat ........................ ich denke unser Willem wird diesen meinen Kommentar verstehen ...........)

 20. #20
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:05
  Berichten
  37.526
  Discussies
  4489
  Thanks
  46
  Thanked
  10.674 in 6.393 posts

  Standaard

  Die blokhutten met airco zijn wel een uitkomst voor de ijsbeer ........:D

  Willem2 :wink:
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 21. #21
  Geregistreerd
  19 november 2005
  Last Online
  13 mei 2010 @ 22:35
  Locatie
  Ja, wo wohne ich, ach Ja Schiefferhof 28
  Berichten
  497
  Discussies
  9
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Willem2
  Die blokhutten met airco zijn wel een uitkomst voor de ijsbeer ........:D

  Willem2 :wink:

  Als alles woensdag 5 juli maar perfect werkt incl. de airco's .

  Hoop dat het weer nog even goed blijft want er wordt slecht weer voorspeld.

  Groeten,

  De Cock.

 22. #22
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  27 januari 2013 @ 20:40
  Locatie
  Euregio
  Berichten
  1.451
  Discussies
  142
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Jansen
  Neem wel citronella mee tegen muggenbeten (muggen blijven weg en vrouwen mischien ook )

  Jansen (lust er wel pap van)
  zeg dat aan W-L. Dan heeft hij weiniger probs bij het volgende date met Linatje.........

 23. #23
  Geregistreerd
  11 november 2005
  Last Online
  13 december 2016 @ 14:09
  Locatie
  Europa
  Berichten
  7.139
  Discussies
  309
  Thanks
  2.613
  Thanked
  3.185 in 1.082 posts

  Standaard weg is weg

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door neukie
  zeg dat aan W-L. Dan heeft hij weiniger probs bij het volgende date met Linatje.........
  Doe ik maar is het de bedoeling dat zij dan ook weg blijft? daar heb ik nog een sterker middel voor bij me.

 24. #24
  Geregistreerd
  18 februari 2006
  Last Online
  15 september 2022 @ 20:01
  Locatie
  nicht weit weg von Jenny's PartyTreff Xanten aber so weit weg von Acapulco....
  Berichten
  1.739
  Discussies
  90
  Thanks
  42
  Thanked
  95 in 28 posts

  Frage wie helpt me??

  Ben toch niet helemaal nieuw op dit forum, maar het lukt me al enkele dagen niet om ee GT recensie verstuurd te krijgen.

  Kan iemand mij vertellen waarom het niet lukt.
  Mijn vermoeden is dat de omvang te groot kan(zal) zijn. hoe groot mag ie wel zijn??

  Gustomass wacht met smacht op antwoord.
  Hoop toch te kunnen publiceren anders moet ik hem uitprinten en morgen bij Golden Time voorlezen.

  Wedden dat ik snel antwoord krijg.

  Groetjes, Gusto Mass.

 25. #25
  Geregistreerd
  12 februari 2006
  Last Online
  Vandaag @ 21:08
  Locatie
  NRW und Hessen
  Berichten
  24.055
  Discussies
  865
  Thanks
  4.637
  Thanked
  8.639 in 4.852 posts

  Idee

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door gustomass
  Ben toch niet helemaal nieuw op dit forum, maar het lukt me al enkele dagen niet om ee GT recensie verstuurd te krijgen.

  Kan iemand mij vertellen waarom het niet lukt.
  Mijn vermoeden is dat de omvang te groot kan(zal) zijn. hoe groot mag ie wel zijn??

  Gustomass wacht met smacht op antwoord.
  Hoop toch te kunnen publiceren anders moet ik hem uitprinten en morgen bij Golden Time voorlezen.

  Wedden dat ik snel antwoord krijg.

  Groetjes, Gusto Mass.
  Als de bericht grootte te groot is of je te veel smilies gebruikt zie je dat volgens mij als je het bericht probeert te verzenden.
  Er is volgens mij wel een maximum aan het aantal tekens/berichtgrootte dat je mag gebruiken net als in een IM, maar kan me totaal niet voorstellen dat Gustomass die altijd zeer extreem kort en bondig formuleert en schrijft ooit tegen dat maximum aan zal lopen .

  Gr. B. :wink: :wink:
  1."L'intelligence? Une question de chimie organique, rien de plus. On n'est pas plus responsable d'être intelligent que d'être bête. "! Paul Léautaud
  2. "Ich lehre euch den Übermenschen. Der Mensch ist Etwas das überwunden werden soll." Friedrich Nietzsche

 

 
Pagina 1 van 15 1234511 ... LaatsteLaatste

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:22.

Babylon 468*60   The Climax 468*60