Weergegeven resultaten: 1 t/m 3 van 3
 1. #1
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 14:25
  Berichten
  37.623
  Discussies
  4488
  Thanks
  46
  Thanked
  10.752 in 6.438 posts

  Standaard Naar bed met Ivo Belet

  Er zijn verkiezingen binnenkort in België en er wordt van alles aan gedaan om de kiezer maar voor zich te winnen.......................  Limburgse Vrouwenraad boos over promofilmpje

  hasselt - Een campagnefilmpje van Ivo Belet op het internet kan op weinig begrip rekenen van de Limburgse Vrouwenraad. Het filmpje toont hoe Belet op campagnetocht in de slaapkamer van een wel erg enthousiaste fan belandt. Dit getuigt van weinig respect voor de politiek en voor de vrouw, vindt de voorzitster van de Vrouwenraad.

  Op de website tvrespect.be gaan de jonge actrices Veerle en Amara op zoek naar de achtergrond en de betekenis van respect, het sleutelwoord van CD&V in de verkiezingscampagne. Ze vragen in diverse filmpjes respect voor de harde boerenstiel en voor kleuterjuffen.

  Via de persoon van Ivo Belet wordt ook respect gevraagd voor de partijmilitant. Maar in het filmpje, dat doet denken aan een aflevering van het komische programma In de Gloria , loopt het enigszins uit de hand. De militante waar Belet aanbelt, blijkt een stalkster van het zuiverste water. Letterlijk alles draagt de beeltenis van de Hasseltse CD&V-lijsttrekker Belet: van het keukenservies over het beddengoed tot zelfs een dildo op het nachtkastje.

  De dame in kwestie is hoegenaamd niet geïnteresseerd in Belets politieke boodschap, des te meer in zijn persoon. Belet zelf staat achter het filmpje. ,,Je moet het met een grote korrel zout nemen. Het is bedoeld voor mensen die normaal niet in aanraking komen met politiek. We benaderen het thema respect op een erg grappige manier. Als die boodschap goed over komt, vind ik het prima'', zegt Belet.

  Lea Vanschoenwinkel, voorzitter van de Limburgse Vrouwenraad, heeft het niet zo begrepen. ,,Terwijl wij proberen om meer vrouwen warm te maken voor de politiek, schildert het filmpje de politieke militante af als iemand die politici alleen in haar bed wil krijgen. De inhoud van Belets programma doet er zelfs niet toe. De manier waarop het campagne-voeren wordt afgebeeld, is er in mijn ogen net iets over'', vindt Vanschoenwinkel. ,,De Limburgse Vrouwenraad bestaat echt niet uit oubollige verstokte feministen. Dat je een sportvedette of een artiest op deze manier opvoert, kan voor ons. Maar politiek is een ernstige zaak.''

  .''

  www.tvrespect.be
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 2. #2
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 14:25
  Berichten
  37.623
  Discussies
  4488
  Thanks
  46
  Thanked
  10.752 in 6.438 posts

  Standaard

  Dan nog wat gevonden : 't is goe geweest hé Guy ? Nog ne keer , Freya ?  http://www.standaard.be/Assets/Image...ENFREYA.MM.jpg


  Freya is een lekker ding, ook haar stem is uitermate sexy..............

  Groeten Willem2

  PS Niet dat ik naar de inhoud luister .................
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 3. #3
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 14:25
  Berichten
  37.623
  Discussies
  4488
  Thanks
  46
  Thanked
  10.752 in 6.438 posts

  Standaard

  In België speelt seksuele aantrekkingskracht in reclamefilmpjes een belangrijke rol voor de gemeenteraadsverkiezingen. Eén filmpje begint met een bezweet hoofd en bovenlichaam van een man in beeld, die kennelijk toewerkt naar een orgasme. Hij schreeuwt de namen van allerlei vrouwen, zoals Anneke, Lien, Sophie, weer Lien, Rebecca, Rebecca en dan nog eens Lieeeeeen. Een nahijgende vrouwenstem vraagt hem daarna "Wie was dat, die Lien?". De man zegt met een tevreden glimlach: "Nummer acht van de socialisten!". Het filmpje eindigt met "Mag zij je ook gelukkig maken? Kies LIEN!".

  Het gaat om Lien Braeckeveld, een 29-jarige politica uit Gent die achtste staat op de lijst van de SP.A, de socialistische partij van België. Ze maakte voor de lol enkele filmpjes op internet en trok daarmee de aandacht van de Belgische media. Op een ander filmpje speelt ze een soort stripper die moeite heeft met het uitzoeken van kleding. Maar ze is niet de enige met opvallende reclamefilmpjes.

  Ook de christen-democratische lijsttrekker van Hasselt, Ivo Belet, probeerde aandacht te trekken door seksuele aantrekkingskracht in zijn spotje te betrekken. Belet gaat in zijn filmpje in een oranje regenjack op huisbezoek. Daar komt hij aan bij een vrouw die hevig fan van hem blijkt te zijn. De vrouw ritst haar jurk spontaan open wanneer de lijsttrekker plaatsneemt aan tafel. Overal in het huis is zijn afbeelding te zien: op posters aan de muur, op het servies en op een dildo.

  Belet kreeg kritiek op zijn filmpje van de Limburgse Vrouwenraad. "Terwijl wij proberen vrouwen warm te maken voor de politiek, schildert Belet een politiek betrokken vrouw af als iemand die de politicus alleen maar in bed wil krijgen", reageerde de raad verontwaardigd. Belet interesseert het niet en is blij met elke aandacht die hij krijgt. Of dat nu positief of negatief is.


  Maar ook de premier Guy Verhofstadt en de vice-premier Freya van den Bossche van België proberen suggestief in de spotlights te komen. Beide politici willen dat de VLD en SP.A in Gent blijven samenwerken. Om dat te realiseren gingen ze gezellig samen op de foto op een bankje in het park. In een tekstballonetje zegt Freya van den Bossche "'t is goe geweest, hè Guy?". De Belgische premier antwoord "zeg dat wel... nog ne keer, Freya?".


  Bron : http://frontpage.fok.nl/nieuws/69025

  De telegraaf / VRTnieuws
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:24.

Mabuhay 468*60