Weergegeven resultaten: 1 t/m 12 van 12
 1. #1
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  7 juli 2010 @ 14:49
  Locatie
  hell, heaven, hell, heaven...
  Berichten
  3.979
  Discussies
  248
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Lächeln Verversrui 05/1, Angela

  Haarkleur/-lengte : Zwart
  Lengte dame : 1,65 m
  Postuur/Cupmaat : slank / 85 C
  Nationaliteit/Taal : Belgisch /Fr Ned
  Leeftijd : 21
  Tatoeages/Piercings : none
  Service: PMC, NMC, Soft SM
  Voordelen: mooi, vriendelijk, lief
  Nadelen:niet gemerkt
  Tijdsduur : 25 min
  Prijs : 50 euro
  Extra’s bij het bezoek: gezellige babbel

  Deze Belgische Juffrouw intussen tweemaal bezocht, en kon nergens een recensie van haar vinden. Bij deze dus.
  Vooraf: Angela is Franstalig, maar beheerst Nederlands zoals jij en ik. Je hoort wel dat ze van het andere landsdeel komt, aan haar Franse tongval.
  Ik had Angela al enkele keren zien staan, en haar mooi figuurtje en dito koppie stond me wel aan. Waar had ik dit koppie nog gezien? Neen, nergens, ik moet me schromelijk hebben vergist.
  Prijs gevraagd, de gebruikelijke 50 euro, P+N.
  Kans gewaagd en haar gedwee naar boven gevolgd.
  Ze is een lekkere verschijning, niet te groot, niet te klein, niet te dun, niet te dik, kortom, perfecte vormen en maten.
  Na het uitkleden en het wasje, beiden naast mekaar plaatsgenomen op bed.
  Het pijpwerk is zeer goed te noemen, niet te zacht, niet te hard, waarbij ze je aankijkt met een blik van 'kga je pakken', kortom heel goed. Ze nestelt zich daarbij zo dat je haar in al haar schoonheid kan bewonderen, en een lekker body heeft ze, nietwaar USA?
  Ze vraagt ook zelf om nog wat door te gaan of over te gaan tot het andere werk.
  De klant is dus koning, en zo hebben we ze graag.
  Ikzelf verkoos om andere plekken te verkennen, en ook dat was goed. Naast het bed zijn spiegels aangebracht, en Angela kijkt je via deze spiegels voortdurend in de ogen. Ze laat ook af en toe een zachte hmmm uit haar mondje komen, echt wel geil en lief. Zo hoort het dus.
  Tijdens het spel merkte ik op haar nachtkastje handboeien op, en Angela begon ook met zachtjes te kletsen op Gin's billen, wat me mateloos opwond. Verder weet ze heel erg goed hoe een man te behagen, dan weer je zachtjes strelend, dan weer een klets op de poep. Daarbij kijkt ze je -via de spiegels dus- aan om je reactie op dit alles op te vangen.
  Dit is voor mij dan ook een heel goede ervaring in het SKW.
  Na de daad effe gewassen, en het onderwerp handboeien gestart.
  Ook een zweepje opgemerkt op de paravent verderop de -trouwens uiterst verzorgde- kamer.
  Op de -overbodige- vraag of ze aan SM doet, antwoordde ze me : ik doe bijna alles, wel daarbij de opmerking met de vingers 'entre parentaise' makend, Dus waarschijnlijk is er veel mogelijk bij deze Brusselse knappe Juffrouw, zolang zij er plezier in heeft, en haar grenzen niet worden overschreden.

 2. #2
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  7 juli 2010 @ 14:49
  Locatie
  hell, heaven, hell, heaven...
  Berichten
  3.979
  Discussies
  248
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard deel 1

  Heb deze Dame de afgelopen weken enkele malen bezocht, hier volgt deel1.

  Angela stond mooi te wezen in jeans, en voor een keertje had ze haar paardenstaart losgemaakt. Ze zal er nog wulpser uit dan de vorige keer, en als teken van herkenning gaf ze me een brede glimlach en een knipoog.
  Ben eventjes een praatje gaan maken met de belofte terug te komen binnen en halfuurtje.

  Op haar kamer aangekomen, deze maal op het hoogste verdiep, had Angela zich in no time van haar jeans ontdaan. Wat een prachtbody heeft deze meid toch.
  Ze zat op haar knieen, kontje naar achteren, bijna tegen de spiegel aangedrukt, zodat ik een prachtig zicht had op haar. Totaalbeeld dus.
  Ze hield mijn gedragingen nauwlettend in de gaten.

  Verleiden heren, ja dat kan ze. Nu moet ik bekennen dat ik me echt aangetrokken voel tot Angela, dus het werd er niet beter op bij het aanschouwen van dit spektakel. Ik was dan ook bij voorbaat opgewonden.

  Eerst is ze wat tegen me komen aanliggen, en heb ik haar op haar buik gedwongen. Zodat ik een nog mooier zicht kreeg op die natuurlijke schoonheid, die ze wel degelijk is. Angela heeft de kwaliteit steeds contact te zoeken met haar bruine fascinerende kijkers, is het niet rechtstreeks, dan wel via de spiegels op de kamer.
  Ok, deze kamer was romantisch, dus besloot ik er maar een zachte romantische beurt van te maken (niet tot het einde, maar lees rustig verder).

  Angela, draaide zich zachtjes naar me toe, en begon een goede natte pijpbeurt, en ja hoor, me dieper en dieper in de ogen kijkend. Haar lekkere borsten duwde ze tegen me aan, en ik was al vlug klaar voor meer.
  Meer dus, de neukbeurt. Blijkbaar had ze zin in 'doggy', want plots zat ze op haar knietjes, kontje lekker achteruit, en steeds in die spiegel kijkend.

  Ik heb, in deze 'romantische bui', haar dan ook zachtjes genomen op deze manier, en ik voelde dat ze zachtjes meestootte op mijn ritme. Totdat mejuffer haar armen naar achteren sloeg, mijn kontje zocht, en dit stevig vastgreep.
  Intussen nog steeds dat lekkere kontje naar achter duwend, maar nu lag ze dus zonder ondersteuning met haar gezicht in de lakens.
  Een mooi 'vergezicht', een beetje een holle rug, oogjes via de spiegels in contact met me. Ik hield haar stevig vast in haar heup, en haar grip op mijn kontje werd steeds steviger. Af en toe sloot ze de oogjes, en hoorde ik zacht gekreun, heel erg zachtjes, alsof ze zich ervoor schaamde. Niet dus :D
  Ze levert gewoon profi werk, en doet dit op een voorbeeldige manier.

  Lang heeft het niet meer geduurd vooraleer ik mijn zin had, lekker klaargekomen dus. Nog eventjes nagenoten in haar, en dan gezellig naast mekaar uitgepuft, en een goede babbel gehad.
  Ze heeft me languit verteld over haar werk in Den Haag, maar, ok, dat houd ik in petto voor deel 2, de massage en haar verleden

 3. #3
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  7 juli 2010 @ 14:49
  Locatie
  hell, heaven, hell, heaven...
  Berichten
  3.979
  Discussies
  248
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard deel 2

  Intussen nog enkele keren Angela ontmoet, :D

  Ik had beloofd hier over de massage te vertellen, maar ga eventjes de andere toer op. Mijn massage aan Angela.
  Tja, intussen gaan we zeer losjes met makaar om, het is alsof ik op bezoek ga bij een vriendin. Laat me het dan zo stellen, we huren een dure hotelkamer en ik betaal. Zij geniet van de aandacht.
  Ok, ik stond voor haar raam, een knipoog, en een lach, en ik kon haar niet weerstaan. Ik had trouwens al beloofd te komen, maar ja, ik liep daar rond met de sub, anvers, mascotte en usa. En we zouden eerst een pint gaan drinken.
  Maar ik stond te popelen, 't kon niet vlug genoeg gaan. Ditmaal droeg Angela een witte stretchbroek in badjasstof en bijbehorend topje. Mmmmm, nog lekkerder dan in lingerie, deze jongen werd zowat wild.
  Op de kamer aangekomen, het was intujssen al dik half twaalf 's nachts, de huur voor de hotelkamer afgerekend, en aan de babbel geraakt. Ik had haar gevraagd haar witte broek aan te houden, en ik had ook nog mijn jeans en tshirt aan.
  Heb haar zachthandig op haar buik gedraaid, en haar topje losgemaakt. Neen, rplover wou geen sex vandaag, hij wou Angela eens een goede massagebeurt geven.
  Heb haar eerst rustig haar nek losgemasseerd, om rustig over te gaan naar haar rug, waarbij mijn handen zacht, dan weer hard hun werk deden.
  Ik kon duidelijk merken dat Angele hier ECHT van genoot. Neen, geen echtegenoten, dat geeft enkel ellende
  Plagend tikte ik af en toe op haar heerlijke billen en soms deed ik een hand verdwijnen in haar broekje. Haar kontje voelde heerlijk aan.
  Ik plaagde haar steeds weer, door afwisselend haar rug, schouders en nek te masseren, afwisselend met een klets op haar poep, zachtjes haar borstjes aan te raken, haar lipjes (bovenste) te beroeren, en meer van dat moois.
  Op een bepaald moment trok ze zelf haar broek uit, waarop ze mijn hand naar beneden begeleidde. CENSUUR. CENSUUR. CENSUUR. Verder langs haar kontje, haar dijen en benen langzaam afgegleden naar haar voetjes, en zo is rplover doorgegaan.
  Ik bleef haar ook aanstaren, via de spiegel, en nu genoot ze er niet blijkbaar van, maar genoot ze echt van die massage. Na een tijdje heeft ze zich spontaan op haar rug gedraaid. Met de magische woorden:"gaan we vrijen? Neen, dus, mijn werk was maar half klaar. NEEN NEEN NEEN zei ik terwijl er een kleine jongen JA JA JA schreeuwde. Mijn verstand overwon, ik zou deze massage afmaken, kost wat kost ( de huur van de hotelkamer dus).
  Ik heb haar nog nooit zo een smile zien tevoorschijn toveren.
  Toen ze me zei, nadat ik volledig klaar was, als je sex wil, zeg het me nu, heb ik haar geantwoord, graag, maar laat ons het houden voor de volgende keer, want ik wil dit niet verknoeien met een beurtje wippen.
  Tja, soms komt het er niet op aan om je zak te legen, maar is het prettiger iemand met een goed gevoel achter te laten.
  Ze heeft me goed vastgepakt, maar niet nadat ik haar terug in haar kledij had geholpen, en ditmaal haar burgertenue, want het was tijd voor haar om huiswaarts te keren. We hebben nog samen de kamer opgeruimd, en toen ik de deur achter me dichttrok vroeg ze of ik niks vergeten was. Ach ja, natuurlijk, een afscheidskus. Ik was zo voldaan dat ik eens iets anders had gedaan dan een ordinaire wip, dat ik haar zelfs vergat een afscheidskus te geven. Foei, foei foei.

  Och ja, ze had me beloofd de volgende keer eens een verrassingsbeurt te geven, als beloning voor dit heerlijk uurtje dat ze had beleefd.
  En dat heb ik geweten heren....
  ... en jullie binnen een dagje of twee ... ook haar relaas van Den Haag en consoorten

  rplover
  Laatst gewijzigd door Willem2; 22 oktober 2006 om 02:44

 4. #4
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  7 juli 2010 @ 14:49
  Locatie
  hell, heaven, hell, heaven...
  Berichten
  3.979
  Discussies
  248
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard verlof

  Angela is in verlof tot volgende week maandag, wat niet wegneemt dat ik me morgen aan deel 3 van mijn verhaal ga zetten...
  ... maar zo is iedereen op de hoogte

  groet

  rplover

 5. #5
  Geregistreerd
  17 november 2005
  Last Online
  22 maart 2017 @ 12:44
  Locatie
  Schippersstraat 24/1
  Berichten
  465
  Discussies
  23
  Thanks
  12
  Thanked
  6 in 5 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door rplover
  Angela is in verlof tot volgende week maandag, wat niet wegneemt dat ik me morgen aan deel 3 van mijn verhaal ga zetten...
  ... maar zo is iedereen op de hoogte

  groet

  rplover
  Deze prachtmeid stond deze avond weer aan de overkant op VVR 5/1 mooi te wezen. Ze zag er nu nog verleidelijker uit dan afgelopen Zaterdagmiddag.

  Het wordt daar een "gevaarlijk" stukje, VVR 2 Maria en Sonja, en ook Sarah? van VVR 4 (de vriendin van Lola) stond daar, VVR 4 Isabelle, VVR 5 Angela en Nathalie, VVR 7 Eni. De een nog schoner dan de ander.

  Grz Sub

 6. #6
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  7 juli 2010 @ 14:49
  Locatie
  hell, heaven, hell, heaven...
  Berichten
  3.979
  Discussies
  248
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard adreswijziging

  Ik denk dat ze nu wel definitief verhuisd is naar de dagshift, en na een kort uitstapke naar Gent definitief (voor wat het waard is natuurlijk) haar nieuwe zitje heeft gevonden.

  Mag aangepast worden naar Verversrui 5/1, Angela.

  Spijtig dat ze enkel nog de dagshift klopt, want ze zou niet misstaan in de Royale Straat :smile:, waar nu al heel wat schoon, en vooral goed volk samenstaat 's avonds.

  Nog een tip voor potentiële bezoekers, zorg alvast dat de klik er is en behandel haar goed, want ik lees ook slechte dingen over haar, maar ben ervan overtuigd, als het klikt, is het een supergoede Meid.
  Als er geen klik is daarentegen, kan ze wel eens als een afwerkertje en ongeinteresseerd overkomen, en ze laat het dan nog merken ook. Ga dan best haar deurtje voorbij.

  groet,

  rplover

 7. #7
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  7 juli 2010 @ 14:49
  Locatie
  hell, heaven, hell, heaven...
  Berichten
  3.979
  Discussies
  248
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard

  Vrijdag Angela bezocht, na een tijdje in Gent gezeten te hebben, is ze eindelijk terug in Antwerpen. Voor hoe lang? Angela mag het weten, deze jonge Meid is op werkplaatsbinding zeer wispelturig.
  Tijdens onze marathonwandeling van dinsdag hadden we haar al opgemerkt, en ik had toen al een praatje gaan maken. En beloofd dat ik haar dit jaar nog zou vereren met een bezoekje. Het is er dus vrijdag van gekomen.

  Heb haar weer mogen meemaken als weleer. Uitdagend, lief, speels, knuffeltje hier, kneepje daar. Gezellige babbel vooraf gehad, maar dat is niet meer dan normaal toch.
  Heb van een goede pijpbeurt mogen genieten, terwijl ze me steeds verliefd aankijkt (ze is het niet, maar ze kijkt zo wel). Gekozen dat ze haar witte lange broek aanhield tijdens de pijpbeurt, mmmm.
  We hebben het rustig bij één standje gehouden, zij op haar zijde, en ik erachter, witte lange broek tot op de knietjes, wel lekker, is eens wat anders :D Zalige mooie indringende oogjes heeft Angela. Net als haar lijf, knap knap knap. En ze nestelt zich steeds zo dat ze je constant in de ogen kan kijken. Toch wel een prinsesje, eigenlijk was ik al vergeten hoe lief, teder en knap ze wel is. Ze had maar zo lang maar niet moeten weggelopen zijn :p
  Door die houding lijkt het erop alsof ze je vriendinnetje is, die niet eens de tijd had haar kleren uit te trekken, en er een lekkere vrijpartij onstaat door wederzijds hevig geil gedrag. Haha, dat geile komt natuurlijk van mijn kant, ik heb dan ook een boontje voor Angela
  Ik moet echter de berichten tegenspreken dat Angela graatmager zou zijn, neen hoor, haar borsten zijn meer dan een handvol, en ze snoept heel erg veel. Heel schoon kontje, benen, lichaam, niks niks te mager dus. Kheb haar eens hard op de billen geklets, en kheb enkel lekker vlees gevoeld trouwens, mmmmmm.
  't Is dan ook een snoepke, en een heel lekker snoepke
  Dus een heel knappe Meid, met de juiste verhoudingen op de juiste plaats.

  Angela is ook jarig geweest, en dit tijdens haar afwezigheid. Hebben er samen op geklonken, en lekker gepraat over koetjes en kalfjes nadien.
  Vooral over haar werk, en haar toekomstplannen. Nu is vooral Angela zeer wispelturig wanneer het op beslissingen nemen aankomt, maar blijkbaar wil ze het toch eens gaan proberen als escortdame. Planning, vanaf half januari, begin februari.
  Het voordeel, dan krijgen we een website van haar te zien, met al dat lekkers dat ze te bieden heeft erop.
  Ik zal ten gepaste tijden, indien ze daadwerkelijk aan escort gaat doen, haar website meededelen aan jullie. Ik ben trouwens de gelukkige die hem (gratis) mag ineenknutselen. Maar dat wil ook zeggen dat ik de fotokes mag nemen, en alles wat er komt bij kijken
  Ik kijk er alvast naar uit, na nieuwjaar beginnen we aan het ontwerp en de realisatie, we houden jullie 'informed'.
  Groetjes,

  rplover


  P.S. Nu werkt ze weer 's nachts in de VR5/4, maar dat is waarschijnlijk voorlopig. To be continued ... .

 8. #8
  Geregistreerd
  17 november 2005
  Last Online
  22 maart 2017 @ 12:44
  Locatie
  Schippersstraat 24/1
  Berichten
  465
  Discussies
  23
  Thanks
  12
  Thanked
  6 in 5 posts

  Standaard Website Angela

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door rplover
  Vooral over haar werk, en haar toekomstplannen. Nu is vooral Angela zeer wispelturig wanneer het op beslissingen nemen aankomt, maar blijkbaar wil ze het toch eens gaan proberen als escortdame. Planning, vanaf half januari, begin februari.
  Het voordeel, dan krijgen we een website van haar te zien, met al dat lekkers dat ze te bieden heeft erop.
  Ik zal ten gepaste tijden, indien ze daadwerkelijk aan escort gaat doen, haar website meededelen aan jullie. Ik ben trouwens de gelukkige die hem (gratis) mag ineenknutselen. Maar dat wil ook zeggen dat ik de fotokes mag nemen, en alles wat er komt bij kijken
  Ik kijk er alvast naar uit, na nieuwjaar beginnen we aan het ontwerp en de realisatie, we houden jullie 'informed'.
  Groetjes,

  rplover


  P.S. Nu werkt ze weer 's nachts in de VR5/4, maar dat is waarschijnlijk voorlopig. To be continued ... .

  Rplover,

  Ik ken nog een goede fotograaf, Met goede (semi)profesionele apparatuur. Die bereid is te helpen bij het maken van de foto's.

  Grz Sub

 9. #9
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  7 juli 2010 @ 14:49
  Locatie
  hell, heaven, hell, heaven...
  Berichten
  3.979
  Discussies
  248
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door de Sub
  Rplover,

  Ik ken nog een goede fotograaf, Met goede (semi)profesionele apparatuur. Die bereid is te helpen bij het maken van de foto's.

  Grz Sub
  Had ik het niet gedacht, maar er moet gewerkt worden he, niet gefeest
  En Angela is nogal verlegen, ze gaat niet graag bloot voor het oog van vreemde en rare fotografen

  P.S. En jij zou wel eens heel wat andere semiprofessionele apparatuur durven bovenhalen, "fiezerik" :D:D:D

 10. #10
  Geregistreerd
  17 november 2005
  Last Online
  22 maart 2017 @ 12:44
  Locatie
  Schippersstraat 24/1
  Berichten
  465
  Discussies
  23
  Thanks
  12
  Thanked
  6 in 5 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door rplover
  Had ik het niet gedacht, maar er moet gewerkt worden he, niet gefeest
  En Angela is nogal verlegen, ze gaat niet graag bloot voor het oog van vreemde en rare fotografen

  P.S. En jij zou wel eens heel wat andere semiprofessionele apparatuur durven bovenhalen, "fiezerik" :D:D:D

  Vreemd ben ik niet voor haar, ze heeft me al vaak genoeg gezien.:D

  En ik ben zeker ook niet raarder dan gij zelf zijt.

  Gun een ander ook eens iets.

  Grz Sub

 11. #11
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  7 juli 2010 @ 14:49
  Locatie
  hell, heaven, hell, heaven...
  Berichten
  3.979
  Discussies
  248
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door de Sub
  Vreemd ben ik niet voor haar, ze heeft me al vaak genoeg gezien.:D

  En ik ben zeker ook niet raarder dan gij zelf zijt.

  Gun een ander ook eens iets.

  Grz Sub
  Ow, ik dacht dat je zei :"ik ken nog een fotograaf" :thefingerTja, kben niet van de slimste, had dan gezegd dat jij dat was :p
  Mij hebben ze altijd geleerd geen snoepke aan te pakken van vreemden, dus ik heb dat doorgegeven aan Angela he

  Ik gun je alles wat je maar wil, trouwens, ging jij haar niet eens bezoeken, of ga je wachten tot ze aan escort doet ?
  Ik gun je het totale plezier van een schone Belgische, wat kan je nog meer willen van me, je bezoekje betalen, dat net niet :D

  Ik een rare? Ooooooooooo, hoe durf je?

  groetjes

 12. #12
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  18 februari 2022 @ 18:11
  Locatie
  SKW Antwerpen
  Berichten
  2.215
  Discussies
  169
  Thanks
  0
  Thanked
  11 in 8 posts

  Pfeil Angela mag WERKELIJK naar het archief !

  rplover,

  Uw Angela hebben we toch al heeeeeel lange tijd niet meer gezien, in het SKW, dus wordt het tijd om haar naar het archief te verplaatsen. :o

  En begin nu niet "te zagen" dat zij verdwijnt. Ik heb nog NOOIT een dame naar het archief laten verplaatsen waarvan ik niet ZEKER was ! :p

  Eén van de grondbeginselen van een forum is om dit zo veel mogelijk "up-to-date" te houden.

  Trouwens als zij terug opduikt, kan zij onmiddellijk uit de "oude doos" opgevist worden. :p

  Anvers :wink:

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:27.

  Golden Gate 468*60