Pagina 140 van 170 EersteEerste ... 4090130136137138139140141142143144150 ... LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 3.476 t/m 3.500 van 4238
 1. #3476
  Geregistreerd
  30 september 2019
  Last Online
  3 december 2019 @ 22:46
  Berichten
  12
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked
  23 in 5 posts

  Standaard

  Hierbij mijn ervaring van deze club. Ik heb in totaal maar 1 keer deze club bezocht, dit heeft vooral te maken met het feit dat ik nogal ver moet reizen als ik deze club wil bezoeken.
  Het fijne aan deze club vind ik is dat er veel vrouwen rondlopen, althans zaterdag tenminste. Vind het namelijk fijn om veel aandacht van de vrouwen te krijgen. Hoe meer keus hoe beter. Bij RTC clubs een vele andere kleine clubs zitten vaak maar max 10 vrouwen. Dan ben je toch al sneller uitgekeken.
  Optisch gezien vond ik het wat tegenvallen. Ook veel vrouwen die naar mijn smaak te oud waren. Gelukkig zaten er nog 2 a 3 mooie tussen waarvan ik er met eentje naar de kamer ben geweest. Was een Roemeense van 19 jaar, ben alleen haar naam kwijt. Ze had mooie tieten. Die bleken helaas niet naturel te zijn maar voor neptieten zagen ze er best nog natural uit. Ben zelf namelijk geen voorstander van neptieten. In eerste instantie had ik dit echter niet door.
  Prijs / kwaliteit van deze club vind ik goed. Als je voor 14.00 aankomt betaal je 50 euro entree.
  Eten en welness is prima.

 2. Onderstaande 7 leden hebben ramon kannon bedankt voor deze bijdrage:

  Eddy_V ( 8 oktober 2019),hvdk52 ( 8 oktober 2019),keesboz ( 9 oktober 2019),Schietgraagft ( 9 oktober 2019),Sjeufke ( 8 oktober 2019),terminator ( 9 oktober 2019),Viscamessi ( 9 oktober 2019)

 3. #3477
  Geregistreerd
  14 augustus 2011
  Last Online
  Gisteren @ 13:43
  Locatie
  Kortrijk
  Berichten
  1.715
  Discussies
  94
  Thanks
  1.899
  Thanked
  4.980 in 1.187 posts

  Standaard

  Supertijd in SixSens
  22 September 2019

  Na twijfelen toch besloten om er weer een clubdagje van te maken. Waar dan? Na nog meer twijfelen voor SixSens gekozen en daar gaven de aanwezigheid van dames als Sofia en Marissa de doorslag voor....of wat dacht je

  FAZIT
  1) neutraal
  De Security had wat meer aanmerkingen bij vertrek maar dat is hun job en ik hoef het niet leuk te vinden. Dat gezegd zijnde is dat dan gezegd.

  2) Positief: Alles: line-up, eten, wellness, ambiance


  Kamergangen en overall service

  Ik kan zeer tevreden zijn over het service-gehalte des dames. Het speelt een rol dat dit alle herhaalsessies zijn met dames waar ik zelfs onlangs pas mee op kamer ben geweest:

  1) SOFIA - Sex met de the100 lookalike

  2) MARISSA - Meer pret met mijn favo babe!

  3) ISABELLA - Herhaling met verbeteringen


  GEMIDDELDE BELEVINGSSCORE SESSIES: ****


  CLUBVERSLAG
  1) Algemene indruk
  Na lang twijfelen besloot ik aan de Babylonische ontbijttafel om naar SixSens af te zakken. Het begint duidelijk te worden dat ik vaker deze club frekwenteer: zekerheden worden voorgenomen ten opzichte van avontuurlijkheden. Ik kwam bij de club aan rond half een, de parking was nog niet helemaal vol: dit is een goed uur om aan te komen. Ik kon mijn handdoek en ijsberenvel ter hand nemen en naar de lockers gaan. Aan de inkom werd ik tevens door Gabrieli begroet.

  Daarop ging ik eigenlijk vooral wellnessen. Hierna ging ik naar het terrasgedeelte want het weer was erg goed. Ik zag ondermeer Bokito8, Ricardo Banana, Dhr N. zitten en ik schudde na lange tijd weer de hand van streekgenoot Oudebelg en we praatten bij. Hierna ging ik terug naar beneden om de bar te verkennen. Ik zag geen Iris en nog steeds geen Jasmina. Dames die me al snel herkenden waren ondermeer Isa, Stacey, Victoria, Marissa, Iris en Isabella 'McChick' en nog meer dames. Ik begin er behoorlijk bekend te worden want het is dan ook de 6de maal dat ik deze club betreed dit jaar. Dit zal weinig lijken voor velen die dichterbij zitten: voor iemand die langere afstanden moeten nemen, op het budget dient te letten en normaal gezien meerdere andere clubs bezoekt is dat wel meer dan gewoonlijk. SixSens staat nu in de jaarlijst op nr. 1 boven Babylon. Ik heb in gedachten aangevinkt dat ik nog met de Bulgaarse Viktoria wil kameren, ik hoor goede dingen. Ik mistte Jasmina, die is nog steeds niet aanwezig. Ik kan nog lang uitwijden wat er allemaal gebeurd is maar de waarheid is dat ik nu te zeer in herhaling zou vallen. De clubambiance was goed te noemen, niet al te druk en voldoende mooie dames aanwezig, vooral bij deze die me al kennen en dat zorgde voor flink wat keuzestress. Niet al te druk, zei ik, maar toch zijn er wel wachttijden te melden tot een half uur. Als de dame bij je blijft is dat vanzelfsprekend geen straf en kan die wachttijd als presale tijd gebruikt worden. Dames als Iris en Marissa deden dat met mij, het is geen garantie dat die dat met iedereen doen: dat hangt af van hoe goed het klikt. Dames die dat bij mij niet doen, blijven wellicht wel plakken bij andere beren, spreek hen er dus a.u.b. niet op aan mocht het dan niet gebeuren.


  2) Korte omschrijvingen
  a) Algemene sfeer: De typische SS-Sfeer. + het was lekker zwembadweer!

  b) Line-up: Voor mij schitterend met de mij bekende dames en andere dames waar ik lekkerbekkend naar keek. Ik heb echt geen klagen.

  c) Drukte beren: Viel mee al zijn er steeds de wachttijden tot een half uur.

  d) Club interieur en eventuele veranderingen: Ik blijf die nieuwe muurschilderingen prachtig vinden en ze doen er aan door.

  e) In de barruimte: overdaags zeer rustig vanwege warme weertje, naarmate het avond werd drukker en drukker maar nooit storend druk. Publiek viel erg mee.

  b) Wellness: Wellness top wie immer, alleen zwembadwater was frisser dan anders maar ik liet het niet na te zwemmen.

  c) Restaurant & eten: Heel goed: varkensvlees, frieten en groentes gegeten naar tevredenheid!

  d) Contacten bezoekers: Ik had minder contacten met de mij bekende beren die dag, ik was te zeer in de wolken met mijn mooie dames. Later dronk ik nog een laatste biertje bij de banaan en z'n maten. De schoonheid achter de bar moest voor mij zowaar een nieuw biervat openen en ze keek er met een vreemde verbaasde blik in de ogen naar dat die nu al helemaal leeg gezopen was en ik ook....of toch niet echt eigenlijk.

  Links van me stond Victoria mooi te wezen. Ach, ach, wat een spijt en m'n budget was op en de tijd was ook op want de volgende dag was het weer gewoon een werkendag voor deze ijsbeer ;( Moest ik dit schatje nu echt laten lopen? Serieus!? Ja helaas, ik liet ze lopen!!! :o Ik hoop dat het volgende keer bingo wordt.

  Ik had gedurende de dag een aangenaam gesprek met een landgenoot die gaarne de Afrikaanse dames bezoekt in hun habitat (geen dvp's). Afrika als continent voor sekstoerisme: dat heb ik nog niet van gehoord maar het blijkt a big thing te zijn, je weet wel wat ze zeggen over dat 'once you go black' enzo...


  3) Line-up en kamergangen

  Ik heb 3 kamers gemaakt: met Sofia, Marissa en, jawel, Isabella. Die laatste kan als een verassing overkomen want over de kamergang was ik laatst niet zo lovend. Ze bleek voorgenomen een en ander goed te maken en beter te willen doen dan vorige keer en ik beet toe.

  Sofia kwam in de bar: ze had een klasse-uitstraling gekleed in die pikante rode jurk en ging recht op me af om me te omhelzen en te fluisteren waarom het zo lang heeft geduurd dat ik weer was. Ze kent haar vak zeer goed, moet ik zeggen...of meent ze het? Wat er ook van zei, ik liet haar de sleutel halen, een kamer met Sofia is steeds een garantie voor geslaagde hete actie. Bovendien is ze plots bij de rij van lookalikes gaan horen, ditmaal deed ze me sterk terugdenken aan een actrice uit the100 serie Octavia vanwege de sterke uitstraling, iets in haar uiterlijk en dan vooral die ogen van haar:

  => SOFIA - Sex met de the100 lookalike


  Marissa zag me al de bar binnenwandelen en omhelsde me gelijk. Natuurlijk zou ik op herhaling gaan met haar, ze is de reden dat ik naar hier kwam en niet naar LR. Ze wist me weer lekker geil te maken met die mooie grote borsten en haar ondeugende blik en het werd weer een spetterende sessie. Ik hield het op een half uur en dat heeft alles te maken met de belofte aan Isabella en het feit dat ik al 2u had gekamerd in Babylon. Won ik de lotto maar eens!

  => MARISSA - Meer pret met mijn favo babe!


  Gabrieli en ik waren in gesprek over een beer die de wens had dat er een andere ijsbeer mee de kamer op ging om voor voyeur te spelen maar op het laatste moment er vanaf zag. Dit gesprek gebeurde eerder ook in de men's room. Ze vond mij de uitstekende ijsbeer gezien ze me vertrouwt. Ze ging nog eens naar hem toe en Isabella 'McBabe' zag haar kans schoon om naast me te komen zitten en me te verleiden. Ze was echt van zinnen weer een kamer te hebben met me en alles beter te doen dan vorige keer. Er werd een belofte gemaakt dat ik haar die dag die kans ging geven en zo geschiedde. Ik moet zeggen dat ze er nog één verdient al was het maar om dat nieuwe seks standje opnieuw te doen dat me zo goed zicht gaf op haar fantastisch mooie droomlijf! Er moet er nog gewerkt worden aan de communicatie en de klik blijft wat zoek:

  => ISABELLA - Herhaling met verbeteringen


  4) Einde van de dag

  Ik zei nog gedag aan Oudebelg en de andere Belg aca de Africalover. Daarna kleedde ik me om en ging half gekleed nog een glas water in de wellness halen. Zagen ze dat? Ik mocht alleszins niet even bij zinnen komen omdat ik het even moeilijk had als vorige keer. Ik moest meteen de polsband afdoen en vertrekken. Bizar maar soit die security moet ook z'n job doen maar een valse noot was het wel. Anders heb ik weer supertevreden de SixSens verlaten want ik had die afleiding echt nodig. En of het geslaagd was, alles dankzij de dames en de prachtige setting die deze club bied.


  5) Afsluitende video

  Laatst gewijzigd door VAZKOR; 9 oktober 2019 om 20:19
  De zwarte wolf

 4. Onderstaande 12 leden hebben VAZKOR bedankt voor deze bijdrage:

  Agronymus1 ( 9 oktober 2019),Bachatero (10 oktober 2019),Eddy_V (10 oktober 2019),Eric vb ( 9 oktober 2019),jansenroy ( 9 oktober 2019),le_belge ( 9 oktober 2019),mechelen (10 oktober 2019),Patjax (15 oktober 2019),Schietgraagft (11 oktober 2019),Sjeufke ( 9 oktober 2019),sofaking ( 9 oktober 2019),Viscamessi (11 oktober 2019)

 5. #3478
  Geregistreerd
  29 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 19:01
  Berichten
  186
  Discussies
  3
  Thanks
  1.448
  Thanked
  320 in 56 posts

  Standaard

  Ik ben deze namiddag een paar uurtjes in SS geweest. Twee dingen in de club zijn nieuw vanaf vandaag:

  1. De grote trap van de ingang naar -1 richting lokkers wordt compleet vernieuwd en was vandaag afgesloten. Ook de trap van de "galerie" -1 naar de bar -2 was "sorry, closed". Het gevolg was soms "Stau" op de andere trappen

  2. Roken is niet meer toegestaan in het hoekje bij de gokkasten, maar alleen nog in de veranda. Dit zorgt voor heel wat verschuivingen bij de vaste plaatsen van de dames. Even uitkijken hoe dat verder gaat in de winter...

 6. Onderstaande 11 leden hebben le_belge bedankt voor deze bijdrage:

  Agronymus1 (11 oktober 2019),keesboz (10 oktober 2019),mechelen (10 oktober 2019),Patjax (15 oktober 2019),pret (11 oktober 2019),Schietgraagft (11 oktober 2019),Sjeufke (10 oktober 2019),Viscamessi (11 oktober 2019),Wijze grijze (10 oktober 2019),yylover (10 oktober 2019),zeppos58 (11 oktober 2019)

 7. #3479
  Geregistreerd
  6 juli 2007
  Last Online
  Vandaag @ 17:39
  Berichten
  85
  Discussies
  3
  Thanks
  2
  Thanked
  11 in 5 posts

  Standaard

  Heeft er iemand ervaringen met Alexia of Lili ( niet de donkere Lili )

 8. #3480
  Geregistreerd
  10 februari 2015
  Last Online
  Vandaag @ 20:13
  Berichten
  6.550
  Discussies
  221
  Thanks
  12.257
  Thanked
  7.470 in 3.391 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door hardon Bekijk bericht
  Heeft er iemand ervaringen met Alexia of Lili ( niet de donkere Lili )
  Laat jij je sessies afhangen van de ervaringen van anderen????

 9. Onderstaande leden hebben pret bedankt voor deze bijdrage:

  fingerprint68 (11 oktober 2019)

 10. #3481
  Geregistreerd
  6 juli 2007
  Last Online
  Vandaag @ 17:39
  Berichten
  85
  Discussies
  3
  Thanks
  2
  Thanked
  11 in 5 posts

  Standaard

  Nee ik ga niet blind op ervaringen van anderen af. Maar als er al meerdere zeggen het is niets dan zou het toeval zijn als het bij mij wel goed ging. Dus dsn kan die op mijn not to do lijst. Aan de andere kant heb ik wel een commentaren gezien waarin dames de hemel in geprezen werden waarvan ik na het eens geprobeerd te hebben dacht nou nooit meer. Maar ok ik vraag niets meer en we gaan verder met de rest van de onzinnige discussies hier. Fuck it

 11. Onderstaande leden hebben hardon bedankt voor deze bijdrage:

  stimpy3 (11 oktober 2019)

 12. #3482
  Geregistreerd
  9 juni 2013
  Last Online
  Vandaag @ 20:34
  Berichten
  2.923
  Discussies
  80
  Thanks
  17.846
  Thanked
  8.101 in 1.939 posts

  Standaard

  Iedereen hier heeft een bepaalde manier van communiceren. Pret is direct. En jij ook zo te lezen. Kortom, soms even tussen de regels doorlezen.


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
  Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

 13. #3483
  Geregistreerd
  2 januari 2014
  Last Online
  Vandaag @ 20:07
  Berichten
  1.015
  Discussies
  34
  Thanks
  1.897
  Thanked
  1.392 in 455 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pret Bekijk bericht
  Laat jij je sessies afhangen van de ervaringen van anderen????
  Dat is dus precies wat ik tegenheb met die hysterische namenlijstjes. Ten eerste: who gives a fuck, buiten de namenfreaks. Ten tweede: als er beren zijn die al die dames persoonlijk kennen en dat als een prestatie zien dan heb ik met ze te doen.

  Maar most of all: voor goede sessies heb je de mazzel-factor nodig; de dame moet er net zin in hebben en d'r moet net een klik zijn. Ik heb plenty 'aardige' sessies gehad waar de ophemelbrigade ongetwijfeld een juichverhaal van had gemaakt, maar waarbij ik iets had van 'meh, al te beroepsmatig, ondanks al het getongzoen'. Met slechte sessies dito; je merkt het verschil echt wel tussen een dame die gewoon haar dag niet zo heeft en een dame die de boel loopt op te lichten en dat bij iedere klant doet.

  Voor die laatste categorie ( de oplichtsters) vind ik 't helemaal prima om daar recensies over te schrijven of over na te vragen. Voor alle andere categorieen is het 'het hangt af van je chemie met haar en de stand van de maan'.

 14. Onderstaande leden hebben stimpy3 bedankt voor deze bijdrage:

  vse (11 oktober 2019)

 15. #3484
  Geregistreerd
  12 juni 2006
  Last Online
  Gisteren @ 22:04
  Berichten
  82
  Discussies
  1
  Thanks
  25
  Thanked
  49 in 10 posts

  Standaard

  Hoi iemand Nancy en Natascha al gezien in sixsens?

 16. #3485
  Geregistreerd
  24 april 2016
  Last Online
  29 april 2020 @ 23:39
  Berichten
  1.699
  Discussies
  19
  Thanks
  974
  Thanked
  1.316 in 739 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pret Bekijk bericht
  Laat jij je sessies afhangen van de ervaringen van anderen????
  Hoe kom je anders tot een goede BE sessie tegenwoordig?


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

 17. #3486
  Geregistreerd
  24 april 2016
  Last Online
  29 april 2020 @ 23:39
  Berichten
  1.699
  Discussies
  19
  Thanks
  974
  Thanked
  1.316 in 739 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pret Bekijk bericht
  Laat jij je sessies afhangen van de ervaringen van anderen????
  Hoe kom je anders tot een goede BE sessie tegenwoordig?


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

 18. #3487
  Geregistreerd
  24 mei 2019
  Last Online
  16 oktober 2019 @ 12:45
  Berichten
  12
  Discussies
  0
  Thanks
  3
  Thanked
  8 in 4 posts

  Standaard

  Woensdag naar de party geweest
  Was mooi versierd met ballonnen
  Wat meer keuze om te eten
  Elk uur een sexshow
  Was wel mooi
  Maar beetje afgang voor de man zonder erectie
  Terwijl een gewone gast met een aanwezige dvp het wel kan en live op haar tierjes klaarkomt
  Heel de dag was positief, doch enkele opmerkingen:
  Positief dat eindelijk die vervelende dronken Ricardo banaan eruit gezet werd!
  Bijna wekelijks hetzelfde probleem met hem.
  Negatief de lange wachttijden!
  Omdat: enkele dames kamers min 5 uur bezet houden, doe dit op een andere dag toch, heeft toch geen zin om naar een party te komen en dan alleen maar uren op de kamer te gaan blijven?
  Vele dvp gaan al een ticket halen en erna op zoek naar een ijsbeer!!
  Op te lossen door het nr aan de ijsbeer en eventueel dvp gezamenlijk te geven, niet met twee voor sleutel. dan kom maar terug!

 19. Onderstaande 2 leden hebben Stefbef69 bedankt voor deze bijdrage:

  Eddy_V (11 oktober 2019),Sjeufke (11 oktober 2019)

 20. #3488
  Geregistreerd
  3 maart 2017
  Last Online
  25 april 2020 @ 16:19
  Berichten
  54
  Discussies
  6
  Thanks
  33
  Thanked
  36 in 21 posts

  Standaard

  Beide waren am Mittwoch anwesend. (N. und N.)

 21. #3489
  Geregistreerd
  11 juli 2010
  Last Online
  Vandaag @ 16:25
  Locatie
  Bergen en dalen
  Berichten
  754
  Discussies
  24
  Thanks
  988
  Thanked
  1.377 in 303 posts

  Standaard

  Het zichzelf vertellende verhaal; oftewel: verrassingen.

  Verrassing 1
  Op de dag na Dierendag liep ik rond 13.30 uur het parkeerterrein van SS op. Tof om er weer te zijn, dat was dit voorjaar voor het laatst.
  Bij binnenkomst meteen laten we zeggen 'een verrassing': ik mocht mijn rugzak, waar ik als wandelaar zowat altijd mee op loop, niet mee naar binnen nemen. 'Ik kom hier al zo'n zes jaar, en het was nooit een probleem.' De theke (een voor mij nieuwe Limburgse blondine): 'Ja sorry, dat is nieuw. Sinds twee weken. Men neemt zo veel mee naar binnen. En mee naar buiten. We zijn al handdoeken en badjassen kwijt geraakt. '
  Dat je de badjas van Sixsens mooi vind, prima. Je moet er tenslotte daar de hele dag in rondlopen. Dat je er een beetje verliefd op kunt raken omdat je het een dag goed naar je zin hebt gehad, kan ik in komen. Maar overal waar je in het vervolg dat ding aan zult trekken, moetje een hele hoop uitleggen.

  Drukte om 14 u
  Enfin, de helft van mijn rugzak in een plastic tas gedaan die ik stomtoevallig mee had genomen. 'Je weet maar nooit. Het regenachtige weer. Zeker bij het wandelen. '
  Met plastic tas de kleedkamer in gedoken. Omkleden maar.
  Daarna eerst naar het restaurant. 'Ja, de rauwe haring met uitjes is er.' Een kom soep, wat broodjes en beleg. Een schep rauwkost, en lekker lunchen. Dat kun je goed bij SS. Nu wel koffie en toetjes, en niet bij het diner.... maar alla. Ik had hier op het forum al gelezen dat Lana weer aanwezig was. Lana kwam binnenlopen, ging aan een andere tafel zitten. Zag ze me niet? Ik heb haar maar begroet.
  Naar de bar voor een bakje koffie, en de eerste verkenningen: wie is er? Van zowel vrouwelijke als mannelijke zijde.
  'Tjonge, wat een drukte al in de bar. En dat om 14 u 's middags.' Deed mij denken aan de ene keer dat ik ooit in GT ben geweest. Op een donderdagmiddag, ook rond 14 u. Net of ze er toen een kantooruitje mannen hadden losgelaten.
  Nu was het net niet zo druk als destijds in GT, maar toch al behoorlijk wat witte jassen. En gelukkig ook dames. Die wisten dat blijkbaar al.
  Lana even mee gepraat, ze was vriendelijk en beleefd maar geen echt hartelijk gesprek. Misschien hadden we elkaar te lang niet gezien.
  Ik zag voor mij veel nieuwe dames.

  Amalia
  Uiteindelijk kreeg ik een leuk kort gesprekje met een niet opvallend maar wel leuk uitziende Roemeense ('Hoe kan het ook anders..' dacht ik nog) met een paar mooi gevormde billen. Het klikte, dus ze ging een sleutel halen. Het werd een van de oude kamers boven in het oude gedeelte....'Joepie' dacht ik nog 'die zijn mooi licht en hebben een raam met daglicht.' Maar deze kamers zijn blijkbaar helemaal gerestyled. Het raam was weggewerkt. Vond ik niet zo leuk. Maar door het raam zijn ze uit zichzelf toch lichter dan de kamertjes op de tussenverdieping.
  Ja, Amalia was lief. Het pijpen was goed, en met de CD om haar nog genomen. Helaas ging het niet zo ik wilde omdat ik JV niet stijf hield. Amalia heeft nog een paar pogingen gedaan. Ondanks dat kwam ik niet. Laat onverlet dat Amalia erg lief tegen me was.

  Verrassing 2!
  Niet geheel ontevreden ben ik aan de bar gaan zitten, en heb de kamergang op mijn gemak laten zakken. Lekker een bav erbij.
  Ondertussen nog wat rond gelopen. Ergens kwam ik Regan tegen, onze ijsbeer uit Groningen. Die weer eens afgezakt was naar het andere uiteinde van Nederland.
  Rondlopen. Ik wilde toch nog weer een keer kameren, de energie moest er toch uit.
  Op gegeven moment liep ik de trap op het restaurant door, en zag in de gauwigheid Regan in het restaurant met een dame praten. Goed, dat kan.
  Niet veel later toevallig dezelfde kant weer op.
  Op het bankje in de kamersleuteluitgiftehoek voor de dames waar ze ook de handdoeken en het laken voor de kamergang mee nemen zat een wat grotere en wat ouder uitziende dame met een vriendelijk gezicht te wachten. Ik maakte een opmerking in uiteraard Engels.
  Toen gaf ze me in het Nederlands antwoord! Dat viel op, want Nederlandstalige dames heb ik tot op heden in SS nog niet ontmoet.
  Toen ik verbaasd antwoordde dat ik nederlandstalige dames in SS niet gewend was, en haar verrast vroeg waarom ze nederlands sprak, gaf te kennen dat ze Vlaamse was. Erg verbaasd ging ik naast haar zitten.
  Ze vertelde me dat ze sinds enkele weken hier met enige regelmaat in de avonden een paar uurtjes vrijwillig als DVP werkte, en soms een hele dag in het weekend.
  Het is een bewuste keuze van haar om dit te doen, ze doet het er naast haar werk bij.
  Toen kwam Regan de trap naar het restaurant af, hij had net met haar afgesproken. Ze gingen samen kameren.
  Ik ben de bar in gelopen, liet het verhaal even zakken, en heb nog een bav gepakt.

  Cathy
  De drukte in de bar groeide ondertussen gestaag door. Actieve en naar verhouding veel passieve dames. Domenika zat er een beetje verloren bij, Lana had geen klandizie. Wel zat ze op gegeven moment in het restaurant flink te snoepen.
  De bar weer in, en daar kwam de Vlaamse dame vlak langs lopen. Klaar met de kamersessie met Regan.
  Ik naar haar toe. Ze wilde even een glas drinken. Maar wilde wel met mij een kamer opzoeken. Ze stelde zich voor als Cathy (ik hoop dat ik het goed schrijf).
  Naar de sleuteluitgifte, het werd kamer 13. Op de tussenverdieping, dus.
  Nadat ze zich even had opgefrist kon ons samenzijn beginnen. Ik wist niet wat ik kon verwachten.... nog nooit een Vlaamse gehad. En van haar leeftijd.
  Maar ere wie ere toekomt: het werd een verrassing. Cathy legde een gepassioneerdheid aan de dag. Wauw! Ze begon met stevig zoenen. Ik vond het gaaf haar in mijn armen te hebben. Heerlijk haar van achteren rond haar borsten vast te pakken. Het werd verder een heel behoorlijke pijpbeurt, en een goede doggy.
  Heel bijzonder.

  Andrea in de Dark Room
  Na Cathy aan de bar voor weer een paar glazen zoet. Omdat het toch etenstijd werd naar het restaurant. Bon voor een steak verzilverd. Ik trof Regan. Ervaringen over onze kamergang met deze bijzondere dame uitwisselen. Daarna samen voor de koffie naar beneden.
  We hebben er geloof ik nog wel een uur zitten praten over wat ons in het leven bezig hield. Ook belangrijk. Het liep tegen achten, en Regan moest nog terug, dus hij ging. Ik kon lang blijven, en verkende de club maar weer 's. Zeker naar de avond toe is het leuk om geregeld de Dark Room in te lopen of er al actie is.
  Eerder die middag probeerde een niet onaantrekkelijke Italiaanse mij mee naar binnen te krijgen. 'for the movie!' zoals ze me toeriep. Of het haar aan een bioscoop deed denken, of dat wij samen 'de film' moesten gaan zijn. In ieder geval haar in geen velden of wegen meer te vinden... zul je net zien.
  Stonden we met een rij van een witte badjas of zeven op de tussenverdieping de bar beneden in te kijken die bijna helemaal wit was van de beren. Tussendoor liepen wat dames die niet op een of andere kamer waren.
  Een groepje van ongeveer zes dames liep de trap op. Andrea zag me staan, gaf een oogje. Ik gaf er een terug.
  Ik weet dat zij er geen moeite mee heeft om het buiten een kamer te doen. We grapten er nog over: 'Ja, het kan moeilijk hier middenin de gang. Ja, en op een bank in de bar zal ook niet gaan. '
  Dat werd dus de Dark Room.
  Eerst een bank recht na de ingang, op dat moment de enige die vrij was. OK. We waren ons net aan het installeren, toen de hoekbank achter ons vrij kwam.
  Wij er gauw op. Ik heb Andrea er met een heerlijke missio op mijn gemak genomen. We kennen elkaar.
  Toen ik opstond lagen er een koppeltje of vijf actief te zijn. Dat gaf toch een heel speciaal sfeertje... Hmmmmm.

  Tot slot
  Hierna ben ik niet meer zo lang gebleven. De tijd was aardig voorbij gevlogen. Alweer geen tijd gehad voor de welness. Rugzak opgehaald, en vertrokken. Tevreden, vol met indrukken.
  De drukte was opvallend. Toch dat YY dicht is. Maar tot op heden vangt SS het goed op, al brengt de drukte wat gevolgen en dito regeltjes met zich mee...Daar moet je rekening mee houden. SS weer bedankt. Amalia, Cathy en Andrea bedankt.

  Ik kom uiteraard graag weer terug.

  Johan
  Laatst gewijzigd door Johan35; 11 oktober 2019 om 22:11

 22. Onderstaande 22 leden hebben Johan35 bedankt voor deze bijdrage:

  Agronymus1 (12 oktober 2019),Bachatero (12 oktober 2019),Befke (14 oktober 2019),Charly76 (13 oktober 2019),Eddy_V (12 oktober 2019),forgetskinnyletsgetfatty (11 oktober 2019),hasta la pasta (15 oktober 2019),Husky (11 oktober 2019),jansenroy (11 oktober 2019),Jooploop (11 oktober 2019),man (12 oktober 2019),mechelen (11 oktober 2019),Patjax (15 oktober 2019),Reagen (13 oktober 2019),rolo (14 oktober 2019),Schietgraagft (14 oktober 2019),Scrotum (15 oktober 2019),Sjeufke (11 oktober 2019),sofaking (11 oktober 2019),Sphinx (15 oktober 2019),Wijze grijze (12 oktober 2019),yylover (15 oktober 2019)

 23. #3490
  Geregistreerd
  29 december 2006
  Last Online
  Vandaag @ 08:02
  Locatie
  Antwerpen en Oostende
  Berichten
  7.181
  Discussies
  153
  Thanks
  3.826
  Thanked
  4.801 in 2.266 posts

  Standaard

  johan,die discussie werd hier toch al gevoerd en te begrijpen
  ken een hotelmanager van een bekende hotelketen,en die vertelde mij dat er enorm veel spullen worden meegenomen door de hotelgasten,zoals ook badjassen,slippers,handdoeken etc ,tot elf de minibar waar men de kleine flesjes whiskey leegdrinkt en er ingaat pissen zodat het niet opvalt door de kamermeisjes
  hoe lossen jullie dat op? vroeg ik,wel reageerde hij,dat is ingecalculeerd in de prijsverhoging aan al onze bezoekrs
  wel,indien men de toegang zou verhogen voor alle klanten in Sixsens,het forum zou weer ontploffen van verantwaardigheid
  dus; toch beter grote zakken waar kleine tasjes inkunnen niet toelaten dan? toiletzakjes mogen wel nog

 24. Onderstaande 4 leden hebben deket bedankt voor deze bijdrage:

  Cucumber (11 oktober 2019),Husky (14 oktober 2019),Schietgraagft (14 oktober 2019),Sjeufke (11 oktober 2019)

 25. #3491
  Geregistreerd
  29 december 2006
  Last Online
  Vandaag @ 08:02
  Locatie
  Antwerpen en Oostende
  Berichten
  7.181
  Discussies
  153
  Thanks
  3.826
  Thanked
  4.801 in 2.266 posts

  Standaard

  johan,die discussie werd hier toch al gevoerd en te begrijpen
  ken een hotelmanager van een bekende hotelketen,en die vertelde mij dat er enorm veel spullen worden meegenomen door de hotelgasten,zoals ook badjassen,slippers,handdoeken etc ,tot elf de minibar waar men de kleine flesjes whiskey leegdrinkt en er ingaat pissen zodat het niet opvalt door de kamermeisjes
  hoe lossen jullie dat op? vroeg ik,wel reageerde hij,dat is ingecalculeerd in de prijsverhoging aan al onze bezoekrs
  wel,indien men de toegang zou verhogen voor alle klanten in Sixsens,het forum zou weer ontploffen van verantwaardigheid
  dus; toch beter grote zakken waar kleine tasjes inkunnen niet toelaten dan? toiletzakjes mogen wel nog

 26. #3492
  Geregistreerd
  9 juni 2013
  Last Online
  Vandaag @ 20:34
  Berichten
  2.923
  Discussies
  80
  Thanks
  17.846
  Thanked
  8.101 in 1.939 posts

  Standaard

  Negatief de lange wachttijden!
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Stefbef69 Bekijk bericht
  Omdat: enkele dames kamers min 5 uur bezet houden, doe dit op een andere dag toch, heeft toch geen zin om naar een party te komen en dan alleen maar uren op de kamer te gaan blijven?
  Vele dvp gaan al een ticket halen en erna op zoek naar een ijsbeer!!
  Op te lossen door het nr aan de ijsbeer en eventueel dvp gezamenlijk te geven, niet met twee voor sleutel. dan kom maar terug!
  Er is tegenstrijdigheid, niet in jouw post overingens!!

  Er zijn nou eenmaal pannenkoekers, ik ben er ook een. Geen 5 uur overigens!
  Daar staat tegenover dat dames soms meer dan een uur moeten wachten. Vervolgens gaat die klant dan 30 minuten met de dame op kamer.

  Ik begrijp het vanuit beide kanten wel. Als er wachttijden zijn, is het shit als kamers niet vrijkomen voor de ijsbeer. Als je goesting hebt duurt wachten erg lang.
  De meiden willen geld maken en wachten op een kamer is inkomstenderving. Dus lange kamers zijn bij de dames meer dan welkom, als er wachttijden zijn. Als er geen wachttijden zijn ook

  Een dame gaat eerst een ticket halen en dan pas op zoek gaat naar een ijsbeer. Zelf nog niet gezien. Ik vermoed dat het om enkele dames gaat. Niet goed, maar of dat de wachttijden significant korter maakt, betwijfel ik. Immers, op een moment gaat die dame ook kameren. Dan is die kamer ook weer bezet. Het enige verschil is de plaats in de wachtrij.....noem het maar een vorm van voorkruipen.

  Er zijn clubs die op bepaalde dagen en/of uren een max. kamerduur invoeren. Bijvoorbeeld van 1 uur. De enige oplossing om pannenkoekers uit te bannen.
  Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

 27. Onderstaande 7 leden hebben Sjeufke bedankt voor deze bijdrage:

  Agronymus1 (12 oktober 2019),Bachatero (12 oktober 2019),Husky (11 oktober 2019),jansenroy (11 oktober 2019),Patjax (15 oktober 2019),Schietgraagft (14 oktober 2019),Vendezz (11 oktober 2019)

 28. #3493
  Geregistreerd
  22 juni 2011
  Last Online
  24 mei 2020 @ 16:13
  Berichten
  179
  Discussies
  2
  Thanks
  1.733
  Thanked
  159 in 78 posts

  Standaard

  "Een dame gaat eerst een ticket halen en dan pas op zoek gaat naar een ijsbeer."
  Ik heb dat woensdag ook opgemerkt dat deze manier van de boel belazeren voorkomt.Wat mij is opgevallen dat het wel de categorie dvp's is die weinig of geen aantrekkingskracht opwekken bij de meeste beren,die deze praktijk toepassen.
  Verder alle lof voor het team van SS voor het organiseren van deze dag,echt top!

 29. Onderstaande 2 leden hebben hvdk52 bedankt voor deze bijdrage:

  jansenroy (12 oktober 2019),Sjeufke (11 oktober 2019)

 30. #3494
  Geregistreerd
  12 maart 2013
  Last Online
  Vandaag @ 14:14
  Locatie
  �� overal, overal ��, waar de meisjes zijn, waar de meisjes zijn!
  Berichten
  6.178
  Discussies
  108
  Thanks
  8.417
  Thanked
  12.880 in 4.194 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Sjeufke Bekijk bericht

  Een dame gaat eerst een ticket halen en dan pas op zoek gaat naar een ijsbeer. Zelf nog niet gezien. Ik vermoed dat het om enkele dames gaat. Niet goed, maar of dat de wachttijden significant korter maakt, betwijfel ik. Immers, op een moment gaat die dame ook kameren. Dan is die kamer ook weer bezet. Het enige verschil is de plaats in de wachtrij.....noem het maar een vorm van voorkruipen.

  Er zijn clubs die op bepaalde dagen en/of uren een max. kamerduur invoeren. Bijvoorbeeld van 1 uur. De enige oplossing om pannenkoekers uit te bannen.
  Die paar mannen die meer dan 2 uur op kamer gaan zijn te verwaarlozen op het totaal.
  Wat stefbef69 (héé 69!) meldt, herken ik helaas wel.
  Merkte het woensdag dat groepjes dames één of meerdere tickets in de tas hebben en de dame die het eerst beet heeft krijgt van uit het vriendinnengroepje het ticket dat het eerst zal oplichten op het display.
  Had het zelf nog niet eerder gezien maar op drukke dagen zou dit vaker voorkomen hoorde ik (op zaterdagen maar dan kom ik er bijna nooit).
  Het verkort de wachttijd voor de dame en de heer natuurlijk wel, want als zij pas een ticket waren gaan halen na de “kennismaking” dan had er zomaar een half uur extra of langer gewacht moeten worden. Anderen moeten daardoor langer wachten. De dames die het eerlijk spelen krijgen zo minder heren want sommige mannen haken af als ze te lang moeten wachten. We heten niet allemaal HL1 die zich onder alle omstandigheden thuis voelt in de darkroom (waarschijnlijk omdat hij toch niet ziet waar hij is zodra hij zijn bril afdoet..!)
  Tijd naar max 1 uur invoeren op drukkere dagen zou ik heel irritant vinden. Ben ook geen echte pannekoeker van 2 uur of meer, maar het idee dat je op de klok moet kijken hoelang je nog tijd hebt, zou mij zeer onrustig maken waarmee de hele relaxte sfeer van Sixsens teniet gedaan zou worden. Waarbij ik trouwens schuld beken want ik was in de middag ook 2 uur onderweg met mn aanstaande. Maar ja, we hadden ook zoveel te bespreken, huwelijkse voorwaarden enzo
  Ik heb er wel andere ideeën over enigszins in lijn met Stef en zal die eens delen met de club.
  De clubleiding kennende vinden zij het ook belangrijk dat zowel de heren als de dames tevreden zijn.
  En Garde

 31. Onderstaande 7 leden hebben Eddy_V bedankt voor deze bijdrage:

  Agronymus1 (12 oktober 2019),Bachatero (12 oktober 2019),jansenroy (12 oktober 2019),Schietgraagft (14 oktober 2019),Sjeufke (12 oktober 2019),Viscamessi (14 oktober 2019),yylover (12 oktober 2019)

 32. #3495
  Geregistreerd
  23 oktober 2016
  Last Online
  Vandaag @ 17:53
  Locatie
  Den Bosch
  Berichten
  199
  Discussies
  4
  Thanks
  45
  Thanked
  154 in 53 posts

  Standaard

  Het was vandaag denk ik de laatste mooie dag van het jaar dus een buitenkans om te gaan. Het eten was rond 12:30 niet te kanen as usual met een of andere griezelige soep waar ik alleen de spekjes van te pruimen vond. De cake erna was wel te kanen en het avondeten was lekkerder dan op een zaterdag.
  Weinig beren gezien ook, snappen ze niet dat dit de laatste mooi dag van 2019 is? Er waren ook minder dames dan normaal. Uiteindelijk 2x gekamerd met Chris. Echt een toppertje lekker naturel en leuk om mee te praten. Zeker HHG. Verder werd ik vies aangestaard de hele dag door een zekere Roemeense Anna met een kromme neus. Borderliner wat mij betreft en ik raad iedereen aan om haar links te laten liggen dat rare vogeltje. Heb me niks aangetrokken van deze patient en een leuke dag gehad. Zeker nu WE gewonnen hebben is mijn dag compleet

 33. Onderstaande 3 leden hebben Antonios bedankt voor deze bijdrage:

  Bachatero (14 oktober 2019),Eddy_V (13 oktober 2019),Sjeufke (13 oktober 2019)

 34. #3496
  Geregistreerd
  15 augustus 2018
  Last Online
  Vandaag @ 18:29
  Berichten
  107
  Discussies
  5
  Thanks
  156
  Thanked
  300 in 53 posts

  Standaard

  @VAZKOR dan moeten wij echt eens even afspreken en dan moet je "Octavia" eens aanwijzen haha.

  Zal ik je een klein beetje jaloers maken? Wij ( YouMeHer ) ontmoeten haar volgende maand in het echt.

  Her zit er zelfs mee aan tafel, in het kader "pics or it didnt happen" die kunnen we dan laten zien

 35. Onderstaande leden hebben YouMeHer bedankt voor deze bijdrage:

  Sjeufke (14 oktober 2019)

 36. #3497
  Geregistreerd
  15 augustus 2018
  Last Online
  Vandaag @ 18:29
  Berichten
  107
  Discussies
  5
  Thanks
  156
  Thanked
  300 in 53 posts

  Standaard

  7TH BIRTHDAY PARTY

  Na een slechte solo de donderdag voor het feestje toch maar besloten om samen naar het feestje te gaan.

  Rond kwart over twaalf aangekomen op de parking, een norse ( nee geen Noorse maar een Duitse ) dame gebaarde
  dat we NOG dichter op de auto naast ons moesten parkeren. Bij binnenkomst direct genoeg geld uit de automaat
  halen voor heel de dag. En direct werden we aangesproken door een dame naast de ATM
  ( wederom redelijk nors ) : "is dit jullie eerste keer hier?"
  Bijna in koor antwoorden we dat dit zeker niet onze eerste keer Sixsens is. We betalen netjes, tassencontrole,
  handdoeken, badjassen en de vriendelijke dame achter de balie die ons al vaker heeft gezien wenst ons veel plezier.
  Als we naar beneden willen lopen... "Kennen jullie de regels? Geen kleding aan in de sauna en jacuzzi
  en geen mannen aanspreken". "Komt goed, ze zullen Her toch wel aanspreken."

  Als we naar beneden lopen is het al lekker druk, de verhouding beren en dames is goed er hangt al een lekker sfeertje.
  We gaan zitten op wat eigenlijk ons vaste plekjes is geworden, halen wat drinken en we geven onze ogen de kost. Het duurt
  niet lang of we worden aangesproken "hey jullie zijn zeker YouMeHer?" ja dat klopt. Het zijn HL1 en De Dokteur, toffe
  stamgasten die ons nog verder op weg helpen. Het vrouwelijk schoon is toch iets terughoudender dan naar mannen alleen,
  maar geen probleem zegt HL1 als je wat ziet zeg het maar! We hebben Vikkie of Vicky zien lopen, petit met bruin haar en
  lief bekkie. HL1 stapt er zo op af en komt terug : "geregeld als jullie willen komt ze zo bij jullie zitten even kijken of het klikt,
  ze doet alles behalve zelf likken". Even later na wat lachen naar elkaar en een wenkje komt ze tussen ons inzitten, het klikt
  en niet heel veel later lopen we ( helemaal ) naar boven.
  Vikkie/Vicky is een beetje zenuwachtig, naast de lesbishowtjes als de dames een trio doen heeft ze nog nooit met een
  stel gekamerd. Ik geef aan dat ik nog even ga douchen, ik vind het sowieso geweldig en doe het altijd... al ik dan binnenwandel
  zijn de meiden vaak aan het lachen, kussen en friemelen. Nu was het niet anders! Ik ga bij ze liggen op bed en begin ook
  overal te strelen, geef mn handen en ogen de kost net als Vicky en Her... Na dit heerlijke trio voel ik me alsof
  er een vrachtwagen over me heen is gereden. Wat zal ze zijn 1.60m, maar wat een toppertje. We vinden allebei dat ook zij voor
  herhaling vatbaar is. Helaas is het vinden van een dame die naar onze smaak is en ook wil likken vrij lastig, gelukkig is dit
  natuurlijk geen vereiste voor een geslaagde kamer.

  Terug beneden
  Heerlijk bijkomen, terug naar "ons" plekje. We zijn niet zo van de zoetigheid, taart slaan we over. Her drinkt prosecco en op
  de flyer stond dat er prosecco, maar nergens te zien. We horen van Eddy_V dat het boven bij de ingang te krijgen is, dus even
  2 glazen halen.
  Wat leuk is, is dat we nu bij de dames ook bekender worden. Dus ons gezicht maar nog vaker laten zien.
  Als we zitten is het leuk dat de mannen veel over de dames weten te vertellen en dat diverse dames waar die we kennen en/of
  mee gekamerd hebben ook gewoon bij ons komen zitten om een kusje te geven en een praat te maken. Zo kwamen : Lara en
  Alina om de beurt nog even langs en bijna was ik weer om en wilde ik met Ailna en Her naar boven. Gelukkig heeft Her een heel
  goed geheugen en kon HL1 me helpen. ( ik was namelijk een hele grote turn off op de kamer vergeten )
  Iedere keer als we in Sixsens zijn gaat onze aandacht ook naar Vanessa en HL1 hoort me tegen Her zeggen dat ik een trio met
  haar ook wel zie zitten. Man man wat is die man snel : binnen 5 minuten is hij terug en heeft de boodschap dat als we willen
  ze niet likt en 2 x 2 vraagt voor een kamergang. ( normaal en logisch betalen we als stel x2, omdat het voor haar iets ongewoons
  was nog een x2 er bij. We haken direct af, ik fluister in Her's oor : dank moet ze een gouden kutje hebben.
  Her gaat lekker een massage nemen bij de voor haar onbekende midweekse masseur.
  Her klets nog even met "de advocaat" gezellige oudere man met een mooi verhaal.
  Ik ga naar de bar voor drinken en zie Lia zitten, mooie vrouw van midden 30 en een heerlijke voorkant. Nog even een praatje mee
  gemaakt en wellicht leuk om na het eten mee af te spreken.
  Her komt terug en ook over deze masseur te spreken.
  We drinken wat en vanuit het rookhok zwaait die topless meid met heerlijke borsten, we zwaaien terug en ik zeg nog : "dat is toch
  Lulu? Direct komt ze naar ons toe. Hé zijn jullie er weer, wat leuk dat jullie er weer zijn. 1 Van de vorige keren was Her na 2
  trio's en een massage te suf voor nog een kamergang, ik ben toen alleen geweest. Weet je nog? Jij was te moe en ik ben met je man
  naar kamer 3B geweest.... Damn wat een geheugen, het was februari. We spreken af om ergens na het eten met zn 3én naar boven
  te gaan.
  Voor het eten nog een showtje van Jolee Love en hup naar boven.

  Het buffet is iets uitgebreider als een normale zaterdag, maar eigenlijk niet dat je zegt WOW. We eten steak net als anders, altijd super!
  En hop weer naar beneden... Het is half zeven en we moeten vandaag vroeg naar huis om kleine YMH op te halen bij opa & oma, we hebben
  helaas nog een rit van +2uur. We wachten nog even op Lulu maar zien haar nergens, als we richting douches gaan komen we haar tegen.
  Ik ben een beetje verdrietig, ik had de planning om meer te kameren. Met iets meer contacten in Her's telefoon gaan we huiswaarts en
  Her maakt al afspraakjes voor de volgende keer. Dan gewoon een zaterdag tot laat, wanneer het gaat worden weten we nog niet maar ik
  hoop dit jaar.

  In de auto naar huis krijg ik al te horen dat we voor vandaag nog niet klaar zijn gelukkig!

  7 JAAR kort :
  * Gezellig als een zaterdag
  * Leuke contacten opgedaan
  * Eten en drinken niet heel veel anders
  * Shows voor ons geen meerwaarde, die hebben we toch al op de kamer

  Sixsens tot snel!

 37. Onderstaande 30 leden hebben YouMeHer bedankt voor deze bijdrage:

  +to2xq1 (23 oktober 2019),Agronymus1 (14 oktober 2019),Bachatero (15 oktober 2019),Befke (15 oktober 2019),bierbeer (16 oktober 2019),BrulKoning (16 oktober 2019),Charly76 (14 oktober 2019),cheasehead (14 oktober 2019),De Shyman (16 oktober 2019),e-is-mc-2 (18 oktober 2019),Eddy_V (14 oktober 2019),Elmo3108 (16 oktober 2019),Flyerke (14 oktober 2019),forgetskinnyletsgetfatty (14 oktober 2019),gignnl (16 oktober 2019),Husky (14 oktober 2019),hvdk52 (15 oktober 2019),jansenroy (14 oktober 2019),JonnyFontane (14 oktober 2019),Jooploop (14 oktober 2019),keesboz (14 oktober 2019),mentholbear (17 oktober 2019),Patjax (15 oktober 2019),rolo (15 oktober 2019),Ryuhayabusa (14 oktober 2019),Schietgraagft (16 oktober 2019),Sjeufke (15 oktober 2019),sofaking (14 oktober 2019),Viscamessi (14 oktober 2019),Wijze grijze (14 oktober 2019)

 38. #3498
  Geregistreerd
  30 maart 2015
  Last Online
  Vandaag @ 20:18
  Berichten
  400
  Discussies
  13
  Thanks
  6.649
  Thanked
  1.573 in 281 posts

  Standaard

  Wie weet of Amalia, vriendin van Nikki, en meestal zittend onder het TV-scherm in de bar weer terug is van vakantie?

 39. #3499
  Geregistreerd
  3 augustus 2018
  Last Online
  Vandaag @ 19:08
  Berichten
  80
  Discussies
  0
  Thanks
  236
  Thanked
  186 in 52 posts

  Standaard

  Nog niet zolang terug van mijn bezoek aan ss. De bedoeling was van 2 dagen te gaan . Dus zondag en maandag maar door omstandigheden die heel leuk waren er nog een dagje bij gedaan . Zotter moet het niet worden. En nu slapen want dat heb ik iets te weinig gedaan de laatste dagen

 40. Onderstaande 5 leden hebben Eric vb bedankt voor deze bijdrage:

  Bachatero (16 oktober 2019),BrulKoning (16 oktober 2019),jansenroy (16 oktober 2019),Sjeufke (15 oktober 2019),YouMeHer (16 oktober 2019)

 41. #3500
  Geregistreerd
  7 juni 2017
  Last Online
  Vandaag @ 20:18
  Berichten
  617
  Discussies
  3
  Thanks
  568
  Thanked
  587 in 270 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Eric vb Bekijk bericht
  Nog niet zolang terug van mijn bezoek aan ss. De bedoeling was van 2 dagen te gaan . Dus zondag en maandag maar door omstandigheden die heel leuk waren er nog een dagje bij gedaan . Zotter moet het niet worden. En nu slapen want dat heb ik iets te weinig gedaan de laatste dagen
  Eric je begin op rabbiet te lijken hihi

  Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
  een dag niet gewipt is een dag zonder fun

 42. Onderstaande leden hebben keesboz bedankt voor deze bijdrage:

  Eric vb (16 oktober 2019)

 

 
Pagina 140 van 170 EersteEerste ... 4090130136137138139140141142143144150 ... LaatsteLaatste

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:34.

Finca Erotica 468*60   Heaven7 468*60 Big Pack