Weergegeven resultaten: 1 t/m 11 van 11
 1. #1
  Ace2's schermafbeelding
  Ace2 is offline A poor lonesome icebear, fucking far away from home
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 07:18
  Berichten
  8.959
  Discussies
  140
  Thanks
  7.141
  Thanked
  7.737 in 2.379 posts

  Beitrag Rotterdam, Kinky.nl, Keaw (Thaise)

  Internet : http://www.kinky.nl/06/adver.asp?id=73304

  Naam: Keaw

  Nationaliteit/taal: Thaise/engels, ned. (beetje) en Thais

  Leeftijd: 30+ ( ze zegt 28 )

  Haar: krullen/zwart

  Lengte: 1.60m.

  Postuur/cup-maat: slank/c-cup (dankzij dokter)

  Service: TZ,pzc gfe; goed


  Tijdens mijn bezoekjes aan Niew en Ae was het mij al opgevallen dat er nog een derde dame was. Eerlijk gezegd was deze dame aantrekkelijker dan Niew en Ae. Ze lachte mij vriendelijk toe en deelde mij mede dat ze ook een keer graag met mij wilde stoeien. Nou anders ik wel. Maar wie was zij?

  Van een wandelaar vernam ik dat er inderdaad een derde meisje was dat Keaw heet. Zo, nu waren wij weer wat verder. Toen ik eenmaal op Kinky.nl haar aantrof was een afspraak snel gemaakt.

  Op het adres aangekomen, bleek ik inderdaad de juiste dame te hebben gekozen. Ze is mooi, maar de leerplicht-leeftijd heeft zij toch al overschreden, als je goed kijkt.

  Dit keer konden wij niet naar boven, want die kamer was al bezet. Dus moesten wij de kelder in. Daar zat Niew. Ik werd aan Niew voorgesteld en mij werd verteld dat dit een hele prettige dame in de sexuele omgang was. Of het de bedoeling was dat ik alsnog aan Niew werd gekoppeld was mij niet helemaal duidelijk, maar wat ik zelf wel duidelijk maakte was dat ik voor Keaw kwam.

  Voor degenen die van kelders houden, moet ik teleurstellen. het stelt niet veel voor. Er staat een bar (niet in gebruik) en een tafel met enkele stoelen. In het midden hangt een gordijn, waarachter wij heen gingen. Daar stonden 2 banken met nog een tafeltje en een opklapbed. Wees gerust dat bed is sterk genoeg. En oh ja, er staat ook nog een fitness-apparaat. Of dat goed werkt weet ik niet.

  Toen de gordijnen dicht gingen kwam Keaw dicht tegen mij aan staan en begon mij teder te tongzoenen. Heeeeeeerlijk Met haar hand greep ze zacht in mijn kruis en kreunde zachtjes. "I want to know that dick". Dat was wederzijds. Ze hielp mij met uitkleden en zoende mij en mijn lichaam. Daarna gingen wij ons opfrissen in een keukentje. Ik heb liever een douche, maar ja die was bezet.

  Op bed aangekomen gingen wij verder met teder vrijen. Keaw heeft een mooi slank lichaam. Ze voelt zacht aan en is, eerlijk gezegd, niet echt strak in het vel. Ze heeft een blanke huidskleur zoals thaise dames dat graag hebben. Ik zie ze zelf liever iets meer gekleurd. Haar borsten zijn redelijk groot (dankzij de dokter) en staan goed bij haar figuur. Voor een dergelijke dame kom ik graag terug. Maar zover was ik nog niet. Ik was pas net gestart.

  Langzaam kroop ze naar beneden waar ze mijn lichaam kuste om uiteindelijk bij mijn penis aan te komen. Ook die kreeg de nodige zoenen, waarna hij heerlijk in haar zachte mondje verdween. Keaw pijpt zacht, teder en nat. Keaw pijpt heel goed en maakt smakkende geluidjes
  Ik lag op mijn rug met mijn handen in mijn nek heerlijk te genieten. Keaw is een van de betere pijpsters die ik recentelijk ben tegen gekomen.

  Maar ook ik had zo mijn taken en op mijn zij kroop ik naar haar poesje dat ik langzaam begonnen te kussen, te likken, te beffen. Ze was al nat, maar werd al snel nog natter. Op onze zij lagen wij elkaar oraal te verwennen. Dit mocht van mij eeuwig duren. Na een minuut of 10 stopte zij met pijpen en begon wilder met haar bekken te stoten. Ineens trok ze haar bekken weg, maar ik had haar goed vast. Ik liet haar niet gaan en ging onverstoorbaar door met beffen. Ze probeerde nog een keer weg te komen, maar liet ineens een diepe zucht en stootte wat ongecontroleerd met haar bekken. Ik dacht niet dat ze was klaar gekomen, daar we pas net waren begonnen. Maar ze duwde mij weg en zij lachend: "ik ben klaar". Ik keek haar verbaast aan. "Je kunt gaan" zei ze. Krijg nou wat: een Thaise dvp met humor. Waar zie je dat nog.

  We lagen even naast elkaar waar ze in mijn oren fluisterde dat ik lief was. Daarna ging ze weer langzaam naar beneden om mij te pijpen. Dit keer iets minder teder en goed. Nog steeds een voldoende, maar niet meer zo geweldig als in het begin. Snel het condoom erom en diverse standjes uitgeprobeerd.

  Eerst ging ze op mij zitten en zakte langzaam op mijn penis, waarbij ze haar ogen sloot en haar tongetje uit haar mond liet hangen. Langzaam, heel langzaam ging mijn gehele penis er bijna helemaal in. Ze voerde het tempo op en ging steeds sneller op en neer. Daarna ging ik op haar liggen en voerde het tempo zelf wild op, waarna ik haar omhoog trok. Ik zat en zij ging op mij zitten en stootte op mij. Maar bij de doggy-style kreeg ik toch de indruk dat zij wel haar best deed om mij te plezieren, maar dat ze ook gewoon bezig was haar klus af te werken. Dat vond ik jammer. De "erotische" spanning die er tussen ons had gezeten de eerste 10 minuten was helemaal weg.

  Uiteindelijk trok ik het condoom eraf en liet mij weer pijpen. Toen ik klaar kwam trok ze snel haar mond weg en trok mij af. Helaas niet klaar gekomen in haar mond.

  Nog even nakletsen, verschonen en aankleden. Ik keek op de klok en zag dat er 50 minuten waren verstreken. Keaw stond al met haar handen klaar om het geld in ontvangst te nemen. Het kwam iets te hebberig over.

  Kort samengevat: een mooie dame waar best een leuk uurtje mee te beleven is. Ze gaat mij zeker vaker aanschouwen, maar dan ga ik toch iets minder snel van start.
  Laatst gewijzigd door Willem2; 2 maart 2007 om 16:22

 2. #2
  Geregistreerd
  19 november 2005
  Last Online
  13 mei 2010 @ 22:35
  Locatie
  Ja, wo wohne ich, ach Ja Schiefferhof 28
  Berichten
  497
  Discussies
  9
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard

  Enige tijd geleden naar de Thaise Keaw getogen, deze dame had ik al meermaals via Kinky gespot en nu maar eens de stoute schoenen aangetrokken en naar Rotjeknor getogen .

  Via de Telefoon afgesproken voor PZC ook duidelijk conform advertentie KINKY en dus volgens mij geen vuiltje aan de lucht .


  Citaat:
  Kinky tekst: BEZOEK DOOR HEEL NEDERLAND. DE MOGELIJKHEDEN ZIJN GEWELDIG. PIJPEN ZC, TONGZOENEN, INTIEM EN NATUURLIJK ONVERGETELIJKE THAISE MASSAGE MET OF ZONDER OLIE. PRIJZEN VA 100 EURO P/U VOOR DE ESCORT EN BIJ ONTVANGST IS EEN HALF UUR OOK MOGELIJK A 70 EURO. EEN UUR ONTVANGST IS EVENEENS 100 EURO. BEL SNEL


  Ik kom daar aan, doet een lieve thaise vrouw de deur open doen

  Ik denk dat wordt smullen ( voor haar wel te verstaan ), de trap op naar boven en de kamer in.

  Eerst even douchen waar Keaw mijn gereedschap een wasbeurt geeft en dan afdrogen en hup op het Bed liggen .

  Keaw likt mijn lichaam lekker af en bijt zachtjes van boven naar beneden en tussendoor lekker zoenen .

  Dan zakt zij af naar mijn genotsstaaf en zij likt de ballen (heerlijk) en mijn staafmixer neemt zij zowaar even in haar mond en ik denk dat wordt na een paar minuten lekker ejaculeren ...... waare het niet dat zij plotsklaps een condoom uit haar tasje neemt en mijn staafmixer een jasje aandoet (ik denk ze wil neuken ) nee ze gaat verder met pijpen ik zeg kom lekker neuken en zij klimt op mijn staaf en berijd hem op z'n hurks en na een paar minuten zo te hebben geneuk hurkt draait zij zich om en ik neuk het rubbertje lekker vol.

  Na afgepoetst te zijn gaat zij mij masseren en dat is een lekkere overgang naar deel 2....

  Na massage op krachten voor 2e ronde en zij neemt mijn staafje in haar hand en deze reageert door op te bloeien en zij trekt hem naar een fatsoenlijke grote en ik denk nu gaat zij pijpen graait zij in het tasje en een condoom komt tevoorschijn en zij doet deze over mijn gereedschap en begint te pijpen Ik zeg hallo hallo wat gebeurd daar beneden je zou zonder condoom pijpen Zegt zij plotseling nee dat is gevaarlijk Ik refereer naar onze afspraak en kinky site en zij begrijpt het plotsklaps niet meer .... hierdoor was mijn lust toch behoorlijk naar een ijstijd niveau afgegleden en deed mijn staafmixer het niet meer....

  Zeer Jammer, want een tweede ejaculatie is mij door deze onbegrijpelijke aktie gewoon door de neus geboord .

  Nog even om opheldering gevraagd: niets, nada, nothing en het geld is van eigenaar gewisseld, ja zo kan ik het ook heb haar wel even gezegd dat ik het het graag tevoren had geweten, dan had ik nl. een andere dame in rotterdam gelukkig gemaakt en haar die Euro 100,- gegeven in ruil voor 2 HP's .

  Gedouched, aangekleed en naar huis gegleden met mixed emotions

  Groeten,

 3. #3
  Ace2's schermafbeelding
  Ace2 is offline A poor lonesome icebear, fucking far away from home
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 07:18
  Berichten
  8.959
  Discussies
  140
  Thanks
  7.141
  Thanked
  7.737 in 2.379 posts

  Standaard

  Keaw gaat 16 maart voor 5 weken naar Thailand op vakantie.

 4. #4
  Ace2's schermafbeelding
  Ace2 is offline A poor lonesome icebear, fucking far away from home
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 07:18
  Berichten
  8.959
  Discussies
  140
  Thanks
  7.141
  Thanked
  7.737 in 2.379 posts

  Standaard Vakantiebericht

  Keaw gaat vanaf 19 januari tot en met halverwege maart met vakantie naar Thailand. Misschien brengt ze iets lekkers voor ons mee als ze terugkomt.:p

 5. #5
  Geregistreerd
  27 april 2006
  Last Online
  31 oktober 2019 @ 16:18
  Berichten
  39
  Discussies
  2
  Thanks
  15
  Thanked
  28 in 10 posts

  Standaard

  Ze adverteert weer op kinky sinds begin mei.

 6. #6
  Ace2's schermafbeelding
  Ace2 is offline A poor lonesome icebear, fucking far away from home
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 07:18
  Berichten
  8.959
  Discussies
  140
  Thanks
  7.141
  Thanked
  7.737 in 2.379 posts

  Daumen hoch

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door term Bekijk bericht
  Ze adverteert weer op kinky sinds begin mei.
  Keaw is echt een toppertje :p Veel dames spelen passie en gfe, maar Keaw komt heel dicht tegen de werkelijkheid aan. Ze zoent passievol, pzc, nmc, FT en heerlijke massage (vreemd genoeg is dat een uitzondering in de pay-sex). Ze is niet echt jong meer (ik schat zelf 30+), maar dat is haar niet aan te zien. Slank en grote (maar niet te groot) borsten (met dank aan de dokter).
  Ik kan niet uitgekeken raken op deze dame. Deze week heb ik haar maar gelijk een paar keer bezocht. Ik had daar ook alle reden toe.
  Ze is inderdaad weer begonnen (halverwege april), maar is nu weer voor een paar weken naar Thailand

 7. #7
  Ace2's schermafbeelding
  Ace2 is offline A poor lonesome icebear, fucking far away from home
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 07:18
  Berichten
  8.959
  Discussies
  140
  Thanks
  7.141
  Thanked
  7.737 in 2.379 posts

  Standaard

  Keaw is weer druk aan het werk. Ik heb het er zelf ook druk mee.

 8. #8
  Ace2's schermafbeelding
  Ace2 is offline A poor lonesome icebear, fucking far away from home
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 07:18
  Berichten
  8.959
  Discussies
  140
  Thanks
  7.141
  Thanked
  7.737 in 2.379 posts

  Standaard

  Keaw gaat weer naar Thailand. Vanaf volgende week zullen wij haar minimaal 2 maanden moeten missen. Voor degenen die nog snel afscheid willen nemen, dan zou het mogelijk zijn om vrijdag (2de kerstdag) en zaterdag nog een afspraak te maken.

 9. #9
  Ace2's schermafbeelding
  Ace2 is offline A poor lonesome icebear, fucking far away from home
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 07:18
  Berichten
  8.959
  Discussies
  140
  Thanks
  7.141
  Thanked
  7.737 in 2.379 posts

  Standaard

  Keaw is weer aan de slag.

  Veel plezier allemaal.

 10. #10
  Geregistreerd
  5 februari 2009
  Last Online
  19 oktober 2011 @ 13:33
  Berichten
  22
  Discussies
  1
  Thanks
  1
  Thanked
  0 in 0 posts

  Reden

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ace2 Bekijk bericht
  Keaw is weer aan de slag.

  Veel plezier allemaal.
  Ik ga snel eens kijken of ze nog vakantiegeld nodig heeft:thefinger
  thai girls have fun

 11. #11
  Geregistreerd
  5 februari 2009
  Last Online
  19 oktober 2011 @ 13:33
  Berichten
  22
  Discussies
  1
  Thanks
  1
  Thanked
  0 in 0 posts

  Daumen hoch

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door asiantai Bekijk bericht
  Ik ga snel eens kijken of ze nog vakantiegeld nodig heeft:thefinger
  :hot: Ze was fantastisch en ze is weer wat vakantiegeld rijker.:hot:
  thai girls have fun

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:20.