Nep-Paris Hilton laat zich verwennen

3 september 2006

(Novum) - Een dubbelgangster van Paris Hilton heeft een zomer op de kosten van bewonderaars geleefd. De 23-jarige kapster Lucie Triance ging zonder geld of werk naar Ibiza en liet zich daar achtervolgen door rijke mannen en fotografen, vertelt zij zondag in de Britse krant News of the World.

Het bedrog begon toen Lucie een nachtclub binnenstapte in een roze jurk, waarvan de hotelerfgename er ook een heeft. "Een travestiet stelde mij voor als Paris en ik besloot het spelletje mee te spelen", vertelt de Britse blondine. "Ik sprak de menigte toe met een Amerikaans accent en werd omringd door mensen die een handtekening en foto's wilden hebben. Heerlijk."

Een dag later bezocht zij een vriendin in het Franse Saint-Tropez, waar zij het toneelstukje volhield. Als Paris sloeg zij de zoon van een Russische topondernemer aan de haak. "Die nacht hadden wij zes keer seks." Lucie troggelde hem duizenden euro's af om luxe kleding te kopen. Toen zij de echte Paris in een nachtclub tegen het lijf liepen, kon de Britse de poppenkast niet langer volhouden. De rijke Rus kon wel om haar streken lachen. De minnaars brachten nog een week samen door.

Foto: http://www.nieuws.nl/281136/Nep-Pari...zich_verwennen