Naam: Ariana

Nationaliteit/Taal: Roemeens/matig Engels en Roemeens

Leeftijd : ong. 23 jaar

Haarkleur/-lengte: Blond/lang

Lengte dame: 1.60 cm.

Postuur/Cupmaat: Normaal/C-cup

Tatoeages/Piercings: niet gezien

Service: TZ, PZC, NMC, beffen, FT en geen anaal.

Voordelen: Harde werkster

Nadelen: Niet zo goed Engels

Tijdsduur: 120 min.

Prijs: €100,00

Extra’s bij het bezoek: Zeer lange BJ!


Hier een stuk uit Magnum algemene verhalen 12-6-2012:

We lopen rond en ik kom al redelijk snel Ariana tegen. Er liepen veel mooiere dames rond, dus ik zeg haar netjes dat ik nog wat rondloop. teleurgesteld droop ze af. Bram zat al in een bankje met een donkere dame uit Roemenië, ik dacht dat ze Sylvana heette. Ik ga even erbij zitten om mijn verslag te doen van het laatste rondje, komt daar Ariana. Tja, toch maar met ons vieren richting TV ruimte vertrokken waar zich op dat moment een sperma festijn afspeelde. Bram neemt aan de andere kant plaats en ik lig knus naast Ariana. De porno maakt wel wat ik me los, en ik begin maar met Ariana te TZ. Het duurt niet lang voordat Ariana aan mijn lul begint te zuigen. Voor Bram geen onbekend gezicht en hij gaat aan de slag met zijn nieuwe vlam. Maar kijt toch af en toe naar mijn dame.
Na een tijdje moet ik mijn dame tot stoppen dwingen anders was het al gebeurd. Ik wil naar de kamer, en Bram wilt weer een kamer delen. Ik heb daar niets op tegen, maar wil het wel bij mijn dame houden. Duidelijk en we gaan naar een kamer in het Penthouse. We liggen wat te spelen met het licht, maar uiteindelijk toch de juiste settings gevonden en het feest kan beginnen. Maar Bram kan het niet laten om de clown uit te hangen, hij haalt allerlei fratsen uit en heb de tranen in mijn ogen van het lachen. Mijn leuter heeft deze lachsalvo niet overleeft, Ariana moet weer aan de slag. Ik weet dat het nu wat langer duurt, maar ik wil toch waar voor mijn geld. Maar Bram blijft bezig, van ellende maken we het licht uit, maar Bram komt op het lumineuze idee om foto's te maken. ik dacht in eerste instantie dacht ik van ons, maar toch gewoon van hen. Hij heeft het dus weer getroffen, foto's maken van zijn doggy positie. Zijn meid maakt het niet zoveel uit, nu zie ik met een beetje maanlicht Bram in actie. Ze geniet er met teugen van, Bram ook. Ik kijk naar Bram en Ariana pijpt verder, het heeft wel wat zo met zijn vieren op de kamer.

Ariana moet wel heel hard werken voor der geld, maar ze doet heel goed haar best. Maar Bram denkt toch het laatste woord nodig te hebben en stoort weer. Ik heb het dan wel een beetje gehad. Volgende keer binden we hem niet alleen vast, maar snoeren we ook zijn mond. Ik moet zeggen dat we wel veel lol met elkaar hebben gehad, maar de sex was met mij het slachtoffer. Bram is zijn zaakje kwijt en vind het leuk om deze arme gast zijn hoogte punt te ontnemen. We nemen afscheid van de dames, ze gaan zich klaar maken voor de nacht. ik loop nog een rondje want ik moet toch nog wat kwijt. Bram begint aan zijn nachtelijke ritueel, en neemt daar de tijd voor.