Bron : De Telegraaf.nl

LONDEN - Brandweermannen en verpleegsters spelen een hoofdrol in veel Britse erotische fantasieën. Ze scoren veel hoger dan bijvoorbeeld politici en parkeerbeheersters, blijkt uit een onderzoek van het bedrijf Budget Van Insurance waarvan de resultaten dinsdag werden gepubliceerd.


Circa 47 procent van de ondervraagde vrouwen fantaseert over brandweermannen, terwijl bijna 54 procent van de mannen droomt van vrouwen in een verpleegstersuniform. Voor politici was dat percentage onder vrouwen een schamele 1,7 procent. Parkeerbeheersters konden nog door de beugel bij 6,5 procent van de mannen.


Militairen zijn na brandweermannen favoriet bij de vrouwen. Ze bevolkten de dromen van 28 procent van de ondervraagde vrouwen. Zakenmannen, dokters en voetballers maken de topvijf compleet. Onderaan de lijst bij vrouwen staat de bekende maar blijkbaar weinig tot de verbeelding sprekende melkboer met 0,8 procent. Mannen geven na verpleegsters de voorkeur aan huishoudsters (44 procent) en stewardessen (40 procent).