Weergegeven resultaten: 1 t/m 2 van 2

Discussie: Prostitutiebuurt?

 1. #1
  Geregistreerd
  1 maart 2006
  Last Online
  4 november 2022 @ 16:37
  Berichten
  1.046
  Discussies
  66
  Thanks
  933
  Thanked
  663 in 336 posts

  Standaard Prostitutiebuurt?

  Is dit niet in die prostitutie buurt?


  http://www.tv-visie.be/?pagina=nieuw...&bericht=10302

  Nieuws: België
  Najaar VT4 : 'The Block' - het format
  17 augustus 2006

  Wat gebeurt er als je 4 koppels elk een loft tot in de puntjes laat renoveren en decoreren in amper 10 weken tijd en hen daarvoor een identiek, gelimiteerd budget toekent? Je krijgt een waanzinnige reality-show, genaamd The Block Falconplein!


  Tijdens het harde werk om de loft tijdig klaar te krijgen voor verkoop, wordt de handigheid, de creativiteit én de relatie van de koppels danig op de proef gesteld. Maar bovenal willen de duo's natuurlijk vooral élkaar overklassen.

  Met een budget van 45.000€ en een uitgebreid starterspakket gaan onze 4 koppels ook dit jaar de strijd aan in The Block Faconplein.

  Zoals het Block-reglement het voorschrijft mogen de koppels tussen 9 en 17u op weekdagen hun loft niet betreden (ingehuurde aannemers mogen dat wél). Alle verbouwingen moeten dus ’s avonds en in het weekend uitgevoerd worden en dat vergt niet alleen een aanzienlijk fysiek uithoudingsvermogen en mentale weerbaarheid, maar ook een niet te onderschatten vermogen om te structureren, te organiseren en te budgetteren. Dat het haalbaar is, werd in vorige edities van The Block al bewezen, maar je moet als koppel wél stevig de handen uit de mouwen kunnen én willen steken.

  Ook dit seizoen zijn er 5 tussentijdse evaluatiemomenten, waarop de koppels telkens een felbegeerde kamerprijs kunnen in de wacht slepen, nl. 5.000€ extra renovatiebudget. En dan spreken we nog niet van de enorme mentale opsteker en energieboost die zo’n kamerprijs met zich meebrengt. Maar om voor dit alles in aanmerking te komen moeten zij om te beginnen wel de tussentijdse deadline halen en vervolgens ook het beste rapport krijgen van onze kamerexporten.

  Dit seizoen werken we met 1 vaste kamerexpert in combinatie met 1 wisselende gelegenheidsexpert, die voor een onbevangen en frisse kijk moet zorgen. Dat hun evaluaties niet altijd bij iedereen in even goede aarde zullen vallen is inmiddels een heuse Block-boutade…

  Met de kamerprijzen kan dus behoorlijk wat extra renovatiebudget worden verdiend, maar ook tijdens aparte, tussentijdse opdrachten kunnen nog waardevolle extra’s worden gewonnen die de uiteindelijke verkoopwaarde van de loft meer dan positief beïnvloeden. Slaapsystemen, surroundsystemen, designverlichting … het zijn maar een paar voorbeelden van extra troeven waar de gemiddelde koper niet ongevoelig voor blijkt.

  Het ultieme doel is uiteraard het creëren van een zo hoog mogelijke meerwaarde. Deze meerwaarde is het verschil tussen het op de dag van de finale hoogst binnengekomen bod en de voor de koppels vastgestelde richtprijs. Voor het eerst in The Block geschiedenis zal deze richtprijs niet voor elk koppel identiek zijn. Dat heeft uiteraard alles te maken met de specifieke inplanting en intrinsieke kwaliteiten van de loften en hun (al dan niet aanwezige) terrassen. Wél wordt er voor het eerst in The Block geschiedenis een overdekte autostaanplaats mee aangeboden bij elke loft. In de Antwerpse binnenstad een onmiskenbare verkoopstroef.

  Niet alleen steekt elk koppel, na verkoop de meerwaarde van zijn loft op zak, het koppel dat de hoogste meerwaarde realiseert, ontvangt bovendien nog eens een fikse bonus van 25.000€. Met andere woorden: renoveren, concurreren en uiteindelijk hopelijk ook incasseren, dàt is The Block Falconplein!

  'The Block Falconplein', vanaf 5 september elke dinsdag om 21.05 uur op VT4.

 2. #2
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 00:37
  Berichten
  42.441
  Discussies
  4652
  Thanks
  46
  Thanked
  15.289 in 8.955 posts

  Standaard

  Ja in het Schipperskwartier in Antwerpen. Over dit onderwerp staat al ergens een topic . Bob de Bouwer wordt Bob den Douwer :D

  Willem2 :wink:
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:06.

Babylon 468*60