Slipje van zangeres Peaches van eBay gehaald

15 augustus 2006

(Novum) - Het gedragen slipje van de Canadese zangeres Peaches is verwijderd van de veilingsite eBay. Het kleine stukje stof is volgens de veilingsite niet geschikt voor de verkoop. Dat meldt de muziekwebsite NME.

De opbrengst van het slipje en andere zaken gaat naar de Canadese Tyler Clark Burke, die momenteel kampt met gezondheidsproblemen in zijn familie. De oprichter van het muzieklabel Three Gut Records wil met het geld een huis kopen. Op de website van Burke is te lezen dat hij op eBay nu een bolletje wol heeft. De hoogste bieder op dit bolletje ontvangt alsnog het gedragen slipje van Peaches.

Naast het roze stukje stof van Peaches zijn er meer lokale Canadese beroemdheden die bijzondere diensten aanbieden. Zangeres Feist wil een lied zingen met de hoogste bieder. De boulevardfotografe Catherine Farquharson zegt de hoogste bieder te achtervolgen als een echte 'paparazzi'.

De veiling voor de 'Canadese band zonder vaste bezetting, Broken social scène' is ondertussen gesloten. De groep bood aan om een lied te schrijven voor de hoogste bieder. De veiling van dit aanbod bracht 636 euro op.

Het laatste album van Peaches, 'Impeach my bush', kwam in juli uit. Haar nummer 'Fuck the pain away' is te horen in de film 'Lost in translation'.

Foto: http://www.nieuws.nl/271224/Slipje_v...n_eBay_gehaald