Pagina 1 van 7 12345 ... LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 25 van 151
 1. #1
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Idee De Zuid-Hollandse IJsberenkuil

  Hieronder alle vragen,opmerkingen en andere wetenswaardigheden met betrekking tot Zuid-Holland. Dit indien je geen zin hebt om zelf een topic te starten.

  Veel plezier

  PS Wees duidelijk en liefst informatief ......
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 2. #2
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard

  Uit het AD Groene Hart.

  Ben zelf één keer in deze club geweest en ik moet zeggen dat het een hele mooie club is. Alleen hou ik niet zo van champagne........

  Bordeel te koop voor half miljoen
  Door LUC VAN DEN OEVER


  GOUDA - Club Chantal aan de Peperstraat in Gouda staat te koop. Sinds deze week hangt er in de vitrine van Match makelaars aan de Hoge Gouwe een pamflet waarin Gouda’s oudste seksclub voor 550.000 euro van eigenaar mag veranderen.


  Uit discretie-overwegingen spreekt het affiche van de makelaar niet over een bordeel, maar over ’een herenhuis met horecavergunning’, hetgeen de lading ook dekt.

  De nieuwe eigenaar kan met het pand verschillende kanten op. Wonen is daarvan de gemakkelijkste. Wie de horeca- en ’bordeelvergunning’ wil behouden, moet zich meer moeite getroosten. De exploitatievergunning voor een seksinrichting is namelijk persoonsgebonden in Gouda. Net als het aantal seksinrichtingen is het aantal vergunningen om een dergelijke bedrijf te runnen begrenst op maximaal drie. Met persoonsgebonden variant wil de gemeente voorkomen dat jan en alleman de nieuwe entrepeneur wordt. Van alle gegadigden worden de achergronden nagetrokken. Er wordt gekeken naar een eventueel crimineel verleden. Verder wordt bezien of een seksinrichting wel in het bestemmingsplan past. Dat klinkt vreemd, omdat Club Chantal dat tot op heden wel doet. Daarnaast wordt onderzoek gedaan naar de brandveiligheid en ook bouw- en woningtoezicht komt langs. Tot slot wordt advies gevraagd aan de politie. Een nieuwe eigenaar met de beste bedoelingen dient dus op te boksen tegen in het verleden behaalde resultaten. In het geval van Club Chantal zal het advies positief zijn; in 2004 waren er drie meldingen, die volgens de politie buiten de noemer ’geluidsoverlast’ vielen. Wel is de zaak op last van burgemeester Cornelis vorig jaar een maand gesloten geweest. Sindsdien heeft er nog maar een keer een lastige klant voor de deur amok gemaakt omdat hij er niet in mocht. De vijf officiële controles van dit jaar, waarvan de laatste een maand geleden, zijn met glans doorstaan.

  W2
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 3. #3
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard

  ’Erotisch massagesalon niet weren’

  ALPHEN -De aanwezigheid van het Groen College in de nabijheid van de nieuwe vestiging van Sun City aan de Kalkovenweg is geen aanleiding het bedrijf te weren.

  Dat laten b en w weten in antwoord op vragen van de raadsleden Sneep en Kortleven van de ChristenUnie. De partij verzet zich tegen de vestiging van de erotische massagesalon in een bedrijfspand op een steenworp afstand van de school.

  De directie van het Groen College heeft onlangs zelf de hulp ingeroepen van de ChristenUnie in de strijd tegen de komst van Sun City. Volgens de school vormt de massagasalon een bedreiging voor de leerlingen van de school.

  Dergelijke ’nadelige maatschappelijke effecten’ zijn voor b en w echter geen aanleiding Sun City te weren. Om de vestiging van het bedrijf mogelijk te maken, moet het bestemmingsplan worden aangepast. Daarbij spelen alleen ruimtelijke aspecten een rol, aldus b en w.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 4. #4
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard Prikkels : Pijn en Pret ; Cultureel en educatief

  Prikkels: Pijn en Pret
  ROTTERDAM - Hoe werken pijnstillers? Waar ligt je eigen pijndrempel? Hoe zorgt de anesthesist voor een mooie droom terwijl je been zorgvuldig wordt geamputeerd? Hoe werd de heilige Erasmus gemarteld? Dit zijn slechts een paar vragen waar bezoekers antwoord op kunnen krijgen tijdens de tentoonstelling 'Prikkels: Pijn en Pret' die het Natuurmuseum Rotterdam en het Erasmus MC organiseren tot en met 2 april 2006.

  Vanuit diverse aspecten van pijnbeleving en pretbeleving wordt een breed en jonger publiek dichter bij (bio)medische wetenschappen gebracht. Behalve de tentoonstelling in het Natuurmuseum vinden ook maandelijks speciale publieksactiviteiten plaats in het naast gelegen Erasmus MC. Prikkels: Pijn en Pret bestaat uit een tentoonstelling over wetenschappelijk onderzoek naar de werking van onze zenuwen en toepassingen van deze kennis in geneesmiddelen en het ziekenhuis. Onderdelen van de tentoonstelling zijn ondermeer een interactieve pijndrempeltest, waar de bezoeker zijn pijngrens kan meten, een interview met een patiënt met chronische pijn en presentaties over pijnonderzoek, pijnstillers en pijnbehandelingen.
  Vanuit herkenbare ervaringen (je lekker voelen, of juist niet) legt de tentoonstelling een relatie met neuro-wetenschappelijk onderzoek en klinische toepassingen van biomedische kennis zoals die in het Erasmus MC plaatsvinden. Vanuit een warme lounge, met lekkere geuren, zachte meubels en zoete kleuren komt de bezoeker in een kille ruimte met nare geluiden en enge kleuren, om vervolgens uitleg te krijgen over de prikkels die de geleden 'pijn' en pret hebben veroorzaakt.

  Tentoonstelling 'Prikkels, Pijn en Pret', tot en met 2 april 2006 te zien.

  Adres: Westzeedijk 345 (Museumpark), Rotterdam. Open: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, zon- en feestdagen van 11.00 tot 17.00 uur. Entree: volwassenen € 4,-, kinderen (5-15 jaar), 65+, studenten, CJP € 2,-, kinderen t/m 4 jaar, leden/donateurs, Museumkaart en Rotterdampas gratis. Voor meer info: http://www.nmr.nl
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 5. #5
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard

  Na sluiting tippelzone R'dam

  Verslaafde prostituee wil geen hulp


  Door onze redacteur Arjen Ribbens


  ROTTERDAM, 26 NOV. De hulpverlening aan de prostituees van de verdwenen tippelzone in Rotterdam verloopt moeizamer dan verwacht. Veel vrouwen weigeren de aangeboden hulpverlening en huisvesting.


  Tweeënhalve maand na de sluiting van de gedoogzone aan de Keileweg zitten pas 95 van de 266 prostituees in een kliniek of een beschermd-wonenproject - aanzienlijk minder dan verwacht.

  De zone werd gesloten omdat de vrouwen een gevaar voor de volksgezondheid vormden. Bijna alle prostituees bleken bij onderzoek verslaafd en te lijden aan lichamelijke en/of geestelijke problemen.

  ,,We zijn te optimistisch geweest over hun vrijwillige deelname'', zegt een woordvoerder van Bouman Geestelijke Gezondheidszorg, de verslavingszorginstelling die de prostituees opvangt. ,,De problematiek is weerbarstiger dan we dachten. Veel vrouwen zijn veel zieker dan we dachten en niet in staat hun eigen situatie goed te beoordelen.''

  Van 30 prostituees van de Keileweg weet Bouman niet waar ze zijn. 44 vrouwen worden in een kliniek behandeld, 51 zijn opgenomen in het zogeheten Intensief Beschermd Wonen-project dat speciaal voor de vrouwen is opgezet. Maar het grootste deel van de tippelaarsters, 141 vrouwen, onttrekt zich aan behandeling.

  De weigerachtige vrouwen komen wel geregeld in de twee zorgcentra in de stad waar ze eten en onderdak kunnen krijgen. Maar zij bedanken vooralsnog voor de woonhuizen waar ze onder begeleiding aan een 'normaal' leven kunnen wennen. Struikelblok bij de doorstroming naar het begeleid-wonenproject is de voorafgaande verplichte medische en psychiatrische behandeling. Als de vrouwen niet eerst in een kliniek hun drugsgebruik onder controle krijgen, zijn ze ongeschikt voor het woonproject, zegt de woordvoerder van Bouman. Volgens Nora Storm, voorzitster van de Rotterdamse Junkiebond, hebben de meeste vrouwen ,,geen zin om eerst af te kicken in zo'n kliniek''.

  Marianne van den Anker, wethouder veiligheid en volksgezondheid, pleitte onlangs in NRC Handelsblad voor gedwongen opname van verslaafde prostituees. ,,Het is kletsen, kletsen, kletsen om die vrouwen opgenomen te krijgen. En eenmaal binnen springen ze vaak weer weg, ze zijn net popcorn.'' Volgens de wethouder is ,,zeker 80 procent van de Keileweg-vrouwen'' een gevaar voor zichzelf: ,,Door de hoer te spelen denken ze aan het werk te zijn.''

  Sinds de sluiting van de Keileweg op 12 september is straatprostitutie in Rotterdam verboden. Zo'n honderd mannen zijn sindsdien door de politie beboet voor het oppikken van een prostituee.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 6. #6
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard

  Seks in massagesalon toegestaan

  ROTTERDAM - In de massagesalon op nummer 93 van de 's-Gravendijkwal in het centrum van Rotterdam mag wel degelijk seks worden bedreven. Er is geen sprake van een nieuwe seksinrichting. Inclusief de salon telt de 's-Gravendijkwal en omgeving nog steeds zestien bordelen.

  Dit schrijft burgemeester Opstelten in antwoord op vragen van raadslid M. van Ravesteijn (D66). Per abuis had hij eerder in een vergadering op 6 oktober opgemerkt dat de zaak geen seksvergunning had en die ook niet zou krijgen.

  Groot was daarom de verbazing onder bezorgde bewoners toen Salon 93 recent toch toestemming kreeg voor betaalde seks.

  De burgemeester stelt dat de vergunning terecht is verleend, omdat Salon 93 er al eentje had. Hoewel hij een fout heeft gemaakt, wijst hij erop dat de bewonersorganisatie en de stichting Boulevard al in 2001 schriftelijk is medegedeeld dat Salon 93 als een zogeheten seksinrichting zou worden aangemerkt.

  Omdat er sindsdien geen klachten over de salon zijn geweest, is de vergunning telkens verlengd. Voor de duidelijkheid verzekert burgemeester Opstelten dat hij niet mee zal werken aan nieuwe bordelen.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 7. #7
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard

  Dubbele straf voor loverboy

  ROTTERDAM - De rechtbank in Rotterdam heeft loverboy Haci H. (21) uit Rotterdam veroordeeld tot vijf jaar cel.  Dat is twee keer zo veel als de officier van justitie twee weken geleden eiste.
  Het verschil komt doordat de rechtbank in tegenstelling tot de aanklager het mede verkrachten van drie minderjarige meisjes bewezen achtte.

  H. stond met drie anderen terecht voor het ronselen van (minderjarige) meisjes voor de prostitutie, om ze vervolgens uit te buiten. De Rotterdammer was de hoofdverdachte. Hij gebruikte de slachtoffers volgens de rechtbank als ’gebruiksobject’. Hij liet meisjes verliefd op hem worden met de bedoeling ze erna tot prostitutie te verleiden. Dit zijn zogeheten loverboypraktijken.

  Husnu A. (48) uit Rotterdam had door zijn werk in een coffeeshop veel contact met potentiële slachtoffers en regelde de plekken waar ze konden werken. Hij kreeg na een eis van 26 maanden gevangenisstraf twee jaar opgelegd plus het betalen van een voorschot van een duizend euro aan een slachtoffer.

  Twee 21-jarige hulpjes uit Rotterdam kwamen er vanaf met straffen tot een half jaar gevangenisstraf en het medebetalen van het voorschot aan smartengeld
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 8. #8
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard Fikse verliezen bij opvang van ex-prostituees

  ROTTERDAM - Bouman GGZ, de instelling voor verslavingszorg, heeft met de opvang van ex-prostituees van de Keileweg in 2005 ’aanzienlijke verliezen’ geleden.

  Volgens voorzitter Sjef Czyzewski heeft dat te maken met het feit dat met de sluiting van de tippelzone – september vorig jaar – een ruim aanbod aan opvang voor deze vrouwen beschikbaar moest zijn. „Dit moest duidelijk maken dat er voor iedereen plaats is,’’ schrijft hij in een brief aan het stadsbestuur.

  Deze aanpak bracht wel tijdelijke leegstand met zich mee in de panden waar de voormalige tippelaarsters moeten worden ondergebracht. Gebruikelijk is een vergoeding voor de daadwerkelijk geleverde zorg, per persoon per dag. Leegstand wordt dus niet gefinancierd. „Zoals afgesproken komen deze verliezen voor rekening van Bouman GGZ,’’ aldus de voorzitter.

  Het is gelukt om ongeveer 120 van de mensen op wie deze organisatie zich richt – in totaal 240 personen groot – ’stabiel in zorg’ te krijgen. Meer dan de helft van deze groep is in de laatste fase van het hulpverleningstraject aangekomen. Dat behelst onder meer wonen met begeleiding in een van de woonvoorzieningen in Rotterdam.

  Ook slaagt Bouman GGZ erin steeds meer vrouwen, die nu nog zo nu en dan van de voorzieningen gebruik maken, binnen te houden. „Er kan worden geconcludeerd dat er geen sprake is van stagnatie bij het verlenen van hulp aan deze vrouwen en dat de resultaten nu al boven verwachting liggen.’’

  Oorspronkelijk bekommerde de hulpverlener zich om 268 vrouwen. Elf procent van deze vrouwen is uit beeld verdwenen, omdat ze onder meer naar andere steden verhuisden of bij een andere organisatie in behandeling zijn.

  Bij alle vrouwen zijn behalve de verslaving ernstige andere somatische en psychische aandoeningen vastgesteld. Dit vereist een zeer uitgebreide en intensieve behandeling. „Alleen daarmee wordt recht gedaan aan hun problematiek.’’
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 9. #9
  Geregistreerd
  20 november 2005
  Last Online
  25 maart 2006 @ 14:09
  Berichten
  51
  Discussies
  2
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Ridderkerk - De politie van Rotterdam-Rijnmond heeft met de aanhouding van vijf verdachten een onderzoek naar illegale prostitutie, mensenhandel, drugshandel en illegaal gokken afgerond. Vorige week werden de hoofdverdachte, een 52-jarige man uit Ridderkerk en twee vrouwen uit Ridderkerk (22 en 33 jaar oud)aangehouden.De 52-jarige Ridderkerker runde een casino en bordeel in een pand aan de Noordenweg in Ridderkerk waar eveneens in verdovende middelen werd gehandeld. Er werd illegaal gelegenheid gegeven tot gokken en illegale prostituees, veelal afkomstig uit het voormalig Oostblok, werden te werk gesteld. De vrouwelijke verdachten traden op als gastvrouw. Tegen de drie verdachten zijn meerdere aangiften gedaan terzake mensenhandel. De man wordt eveneens verdacht van verkrachtingen.

  Op 21 maart hield het rechercheteam een 63-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel en een 57-jarige plaatsgenoot in hun woonplaats aan. Zij worden verdacht van mensenhandel. Zij worden vrijdag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.
  Tevens werd tijdens het onderzoek een aantal inwoners van Ridderkerk en omstreken, in leeftijd variërend 19 tot 23 jaar, aangehouden die kort daarvoor in het pand hoeveelheden verdovende middelen hadden gekocht. Bij doorzoeking in het pand werden ruime hoeveelheden cocaïne en enkele honderden Viagrapillen aangetroffen. Deze werden in beslag genomen en vernietigd.

  De hoofdverdachten zijn inmiddels voorgeleid aan de Officier van Justitie. Twee zijn in bewaring gesteld en één is overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie.

 10. #10
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard Sekshal moest er een keer aan geloven

  Nog een berichtje gevonden.......

  RIDDERKERK - Rijk, loslippig en gevaarlijk. Typeringen schieten tekort voor Jan D., de Ridderkerker die een illegaal bordeel en casino zou hebben gerund in zijn woonplaats.

  In zijn, naar eigen zeggen, ’amusementscentrum’ aan de Noordenweg zijn illegale prostituees uit het voormalige Oostblok te werk gesteld, werden vrouwen verkracht en is illegaal gegokt, meent justitie. In het pand werden bovendien ’ruime’ hoeveelheden cocaïne gevonden, net als honderden viagrapillen.

  Bevindingen die bekenden van de 52-jarige niet verbazen. Vooral binnen de Ridderkerkse zaalvoetbalcompetitie, die D. al 26 jaar runt, waren de schimmige zaken publiek geheim. ,,Iedereen wist ervan. Hij deed daar niet geheimzinnig over,’’ weet een aangesloten zaalvoetballer, die eens in het pand aan de Noordenweg was. ,,Je struikelde er over gokkasten en roulettetafels en er zaten altijd twee hoeren.’’ D. bazuinde rond dat hij geregeld naar het voormalige Oostblok en Rusland ging voor 'nieuwe werknemers'. ,,Hij leek daar steenrijk van te worden. Hoeren en gokken waren zijn voornaamste zaken. Wanneer klanten geen geld hadden, leende hij het hen. Kwamen ze toch een keer terug.’’ Een ander herkent deze werkwijze en wil mede daarom niet bij naam worden genoemd.

  D. zou klanten ook chanteren en was niet bang geweld te gebruiken of derden daarvoor in te zetten. ,,Ik weet van één geval, maar het zong rond dat dit vaker plaatsvond.’’ Volgens een medewerker van een Ridderkerkse sportstichting, was D. altijd keurig met betalingen voor de zaalcompetitie. ,,Misschien omdat dit één van zijn ’witte’ zaken was. Hij moest z'n geld ergens ’schoon’ zien te krijgen.’’

  Woedend was D. toen hij in februari beroofd werd van 38.000 euro. In zijn voormalige woning, waar het geld lag, werden z'n ex-vrouw en dochter op brute wijze bestolen. De dochter werd gekneveld voordat moeder onder bedreiging van een vuurwapen geld afhandig werd gemaakt. D., zelf niet thuis, zei zoveel contant geld in huis te hebben ’voor zijn werk’.

  ,,Dat hij zoveel contanten thuis had, verbaast mij niets,’’ zegt een Ridderkerker die hem zo’n vijf jaar kent. ,,Een colaatje betaalde hij met een honderdje. Telkens weer.’’ Zijn achteloosheid is hem fataal geworden, denkt hij. ,,Als je zo’n grote mond hebt, moet dat je een keer opbreken.’’

  Justitie zegt pas onlangs voldoende bewijs tegen D. te hebben verzameld om hem te arresteren.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 11. #11
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard 16 jaar cel voor moord prostituees

  Het gerechtshof in Den Haag heeft een 23-jarige man uit Rotterdam veroordeeld tot 16 jaar cel voor de moord op twee prostituees in Rotterdam.

  Opdracht
  Eerder sprak de rechtbank hem gedeeltelijk vrij. Het hof acht bewezen dat de man in oktober 2004 opdracht gaf tot de moord op de vrouwen die op de tippelzone aan de Keileweg werkten. Het Openbaar Ministerie had 12 jaar geëist.

  Trekker
  Een andere 23-jarige man kreeg eerder van de rechtbank in Rotterdam 16 jaar cel, omdat hij degene was die de trekker overhaalde en de vrouwen van 36 en 44 jaar oud doodde

  Bron : RTL
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 12. #12
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard Justitie over schietpartij in Waterland: loverboy kreeg ruzie

  SPIJKENISSE

  De kogels floten om z’n hoofd, herinnert de 21-jarige Erhan ’Haci’ H. zich de schietpartij aan het Ottersveen in Spijkenisse.

  Woensdag moest hij zich voor de Rotterdamse rechtbank verantwoorden voor zijn aandeel in de kogelregen. ,,Ik had geen pistool. Dan had ik wel teruggeschoten,’’ verweert de Rotterdammer zich.

  Volgens officier van justitie H. Hambeukers was Haci, een in februari veroordeelde loverboy, op 21 juni met een vriend in de Spijkenisser wijk omdat hij van twee Antilliaanse loverboys een meisje wilde hebben dat voor hem als prostituee zou werken.

  Daarover zouden ze ruzie hebben gekregen. Haci beweert dat de Antillianen z’n maat en hem wilden beroven. De Antillianen zetten een wapen op het hoofd van z’n metgezel en Haci vluchtte.

  De door de knallen gealarmeerde buurtbewoners zagen hem rennen. Enkelen beweren zelfs een pistool in z’n hand te hebben gezien waarmee hij zou hebben gemikt op z’n belagers. De Rotterdammer houdt het erop dat ze zijn mobiele telefoon zagen.

  Officier van justitie Hambeukers eist een celstraf van zes maanden bovenop Haci’s eerdere gevangenisstraf van vijf jaar voor het aanzetten van meisjes tot prostitutie en het verkrachten van drie minderjarigen. Uitspraak over twee weken.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 13. #13
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard

  Bron : AD


  Van cola tot champagne

  WESTVOORNE - Privéboerderij Sonja in Rockanje wordt volgende week heropend.
  Na een langdurige sluiting probeert Rotterdammer Jeffrey Nelisse met twee partners de zaak aan de Duinzoom nieuw leven in te blazen.


  De vorige eigenaar moest de deur na juridische problemen sluiten. De nieuwe exploitant Jeffrey heeft sinds kort alle benodigde vergunningen in huis.

  ,,Het wordt een fatsoenlijke club, ook met escort,’’ vertelt hij. ,,We hebben alleen Nederlandstalige dames, geen voormalig Oostblokvrouwen. Illegale dames zul je hier niet tegenkomen. ’’

  De naam heeft hij bewust niet veranderd. ,,Huize Sonja is natuurlijk een begrip in deze regio,’’ weet hij.

  Jeffrey mikt op klandizie uit de hele omgeving. ,,We hebben op Voorne het alleenrecht als club, is ons verzekerd. We denken dat er ook veel belangstelling zal zijn uit de Europoort, zeker als straks de Maasvlakte wordt uitgebreid.’’

  Het drietal heeft de buurt al over de plannen geïnformeerd. ,,We hebben strakke huisregels en zullen de overlast voor de buren beperken. Gasten die de zaak verlaten, wordt door de portier verzocht rustig weg te gaan.’’

  De huisregels zijn duidelijk, laat hij weten. ,,Wapens worden niet getolereerd. Geen drugs.’’

  Jeffrey heeft met de verbouwing van het interieur gewacht tot hij de gemeentelijke vergunningen binnen had. ,,Dat heeft lang geduurd,’’ is het enige dat hij erover kwijt wil.

  Nu wordt de laatste hand gelegd aan de aanpassingen. ,,Bouwkundig hebben we niets veranderd.

  Aan het interieur hebben we onze eigen stijl gegeven.’’ Op de begane grond de bar, waar de klanten door een gastvrouw worden ontvangen. Boven de kamers en een jacuzzi. ,,Overal tv’s, om met een filmpje op te warmen.’’
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 14. #14
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard Webcamhuis kan naar Rijswijk

  Bron : AD

  VOORBURG/RIJSWIJK - Het ’illegale camhuis’ waar meisjes zichzelf vanuit een Voorburgse portiekwoning aanbieden via webcams, mag naar de gemeente Rijswijk verhuizen. Dat zegt een gemeentewoordvoerder. Daarbij moet het wel om een bedrijfspand gaan, benadrukt hij, bijvoorbeeld in de Plaspoelpolder: ,,Tussen de woningen mag niet.’’

  De politie sloot in februari delen van de Voorburgse portiekwoning af, omdat het volgens de gemeente Leidschendam-Voorburg om een illegale seksinrichting zou gaan. De eigenaresse van het ’camhuis’ had haar woning omgetoverd tot een seksinrichting, met onder meer een sm-kamer en een ’nursing’.

  In totaal hingen elf webcams verspreid door de woning. De vrouw had hiervoor geen vergunning en dus moest zij de werkzaamheden staken. Sinds de boel is afgesloten, zoekt zij naar een nieuwe stek voor haar bedrijf:

  ,,In de gemeenten Leidschendam-Voorburg en Den Haag was het antwoord nee, in Delft twijfelden ze of het in de gemeente mag. Ik ben blij dat ik in Rijswijk terechtkan.’’ Haar plan is nu om daar een foto-, film- en webcamstudio te beginnen.

  Volgens de Rijswijkse gemeentewoordvoerder is dit geen seksinrichting of escortbureau, maar valt haar ’camhuis’ in een nieuwe categorie. Hier komen bijvoorbeeld geen mensen over de vloer, zoals bij een bordeel. ,,Daarom gelden voor deze vrouw dezelfde regels als voor ieder ander bedrijf.’’
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 15. #15
  Geregistreerd
  12 oktober 2005
  Last Online
  25 juni 2007 @ 17:54
  Locatie
  België, Antwerpen
  Berichten
  473
  Discussies
  90
  Thanks
  0
  Thanked
  5 in 5 posts

  Standaard Buitensex

  Hieronder tref je een opsomming aan van plaatsen die medio 2004 erg in trek waren.

  Zuidholland.
  Krimpen aan de IJssel.
  N210 Lekkerkerk richting Krimpen, rechter parking voor afslag Krimpen wijk 4 en 5. Klein, weinig bezoekers, overlast van kampeerders, wel goed beschut en groot natuurgebied achter de parking. Zowel hetero stelletjes als mannen
  met elkaar. Tot 23.00 uur

 16. #16
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard Van alles mis met escortservice

  Van alles mis met escortservice

  ROTTERDAM

  De escortbranche in Rotterdam-Rijnmond rammelt aan alle kanten. Politieagenten bestelden onlangs voor het eerst bij wijze van controle vijf escortes van vijf verschillende bureau’s in een Vlaardings hotel.

  Drie vrouwen kwamen opdagen. Een bleek het slachtoffer van vrouwenhandel, de andere twee verbleven illegaal in Nederland.

  Politie in Amsterdam, Utrecht en Brabant gebruikt de ’bestel-methode’ al langer. Het is toegestaan en wordt niet beschouwd als uitlokking.

  In het Vlaardingse hotel deden medewerkers van het Controleteam Prostitutie en Mensenhandel zich voor als klant. Ze selecteerden een bureau naar aanleiding van bijvoorbeeld een krantenadvertentie. Kwamen de vrouwen opdagen, dan werden zij en hun eventuele chauffeurs gevraagd naar onder meer legitimatie en verblijfsvergunning.

  Van de vijf benaderde bureaus stuurden er drie een escortdame naar het hotel. De drie afgeleverde vrouwen kwamen uit Roemenië, Litouwen en Slowakijke. Onderzoek naar de Litouwse leverde op dat ze het slachtoffer is van vrouwenhandel. De illegale Roemeense en de Slowaakse moeten het land uit. De gemeente, de fiscus en de Arbeidsinspectie gaan verder met onderzoek naar de drie escortbureaus.

  De politie spreekt van een succesvolle controle. ,,Er zullen er zeker meer volgen,'' licht een woordvoerster toe
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 17. #17
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard Arrestatie moord Dordtselaan

  Bron : AD.nl

  ROTTERDAM

  Een 37-jarige verdachte is opgepakt voor de steekpartij afgelopen maandag bij de Dordtselaan op Rotterdam-Zuid, waarbij een nog onbekende man het leven liet.

  De politie wil in belang van het onderzoek niet zeggen waar de verdachte vandaan komt, en of hij in Rotterdam of elders is gearresteerd.

  Het slachtoffer overleed maandagavond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Nabestaanden hebben zich nog niet gemeld. De politie heeft wel een vermoeden wie de man is en hoopt op een andere manier zijn identiteit vast te stellen. Volgens de buurt kwam de slachtoffer uit Oost-Europa of Turkije. Mogelijk zou het motief van de moord in de sfeer van prostitutie of vrouwenhandel liggen.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 18. #18
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard Buurt geschokt door seksvergunning

  Bron :AD.nl

  WASSENAAR - Het besluit van burgemeester en wethouders, dat de charmante witte villa aan de Rijksstraatweg 554 als sekshuis mag worden ingericht, is in Wassenaar-Zuid ingeslagen als een bom. „U bent zeker de eerste klant?,” vragen buren aan de fotograaf als deze zijn auto in de Houtlaan parkeert.


  De heer en mevrouw Geschiere hebben het bericht zojuist in de krant gelezen en kijken verbolgen. „De hele buurt staat op z’n kop,” foeteren de achterburen. „Dit wil Wassenaar niet. Het college wéét wat Wassenaar wil. En mag daar zomaar een bedrijfspand komen? Een stukje verderop is het ook al geprobeerd, maar daar stak de gemeente tenminste een stokje voor.”


  De Geschieres doelen op de grote witte villa met de ingang aan de Van der Oudermeulenlaan. ’Verhuurders van onroerend goed’ als Tinus Fens hadden daar al spiegelplafonds en goudkleurige badkranen laten plaatsen maar prostituees mochten er niet aan de slag. „En dan willen b en w nu een versnelde artikel 19-procedure toestaan?” moppert meneer Geschiere.


  Door het winkelende publiek in de Langstraat wordt deze zaterdagmiddag wél gelachen. Vooral door Wassenaarders die niet in ’Zuid’ wonen en ook niet met hun naam in de krant willen. Ze noemen ook wat adressen van thuiswerksters in het dorp, maar de gemeente joeg eerder al zulke dames van plezier weg die een privé-huis waren begonnen op de Oostdorperweg 47a. Daarom vind het raadslid Henk de Greef (VVD) dat het college het besluit om akkoord te gaan met het gebruik als seksinrichting/erotische massagesalon eigenlijk moet voorleggen aan de gemeenteraad. „Dit is gewoon te ingrijpend. In feite ook een wijziging van het beleid. En dan op die zichtlocatie.” De nestor van de raad zegt dat er niet bij en villa Eikenhorst ligt niet pal aan de overkant, maar als prins

  Willem-Alexander en prinses Máxima in Den Haag moeten zijn komen ze dagelijks langs de knusse villa met de groene zonwering en rode geraniums.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 19. #19
  Geregistreerd
  19 juli 2006
  Last Online
  20 juli 2012 @ 11:13
  Berichten
  187
  Discussies
  49
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Blinzeln

  Topic aangemaakt over een meid met betrekking tot raamprostitutie, zag hierover nog helemaal niets staan, eens moeten we eraan beginnen toch

 20. #20
  Geregistreerd
  12 juli 2006
  Last Online
  19 januari 2021 @ 20:44
  Berichten
  104
  Discussies
  5
  Thanks
  6
  Thanked
  2 in 2 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door mr williams
  Topic aangemaakt over een meid met betrekking tot raamprostitutie, zag hierover nog helemaal niets staan, eens moeten we eraan beginnen toch
  R. Williams doet ook mee !

 21. #21
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard Prostitutie Poeldijksestraat verdwijnt

  Bron , AD.nl


  DEN HAAG-Het laatste prostitutiepand in de voormalige Poeldijksestraat - nu Wolterbeekstraat - in de Haagse Schilderswijk wordt op korte termijn ontmanteld. Daarmee verdwijnt de oudste van de drie prostitutiestraten uit Den Haag.

  De gemeente is bezig met een onteigeningsprocedure om dat pand in haar bezit te krijgen om zo de laatste prostituees daar te verwijderen. Dat zegt de woordvoerder van burgemeester Deetman desgevraagd.

  Het verzoek tot onteigening ligt nog bij de rechter. De betrokken partijen wachten nog op het vonnis. Dan wordt ook bekend hoe groot het bedrag is dat de huidige eigenaars krijgen.

  Als de gemeente het pand bezit, verdwijnt de prostitutie, aldus de woordvoerder. Dat betekent dat de prostituees daarna niet meer welkom zijn in die straat.

  Die vrouwen moeten dan verkassen naar de twee andere Haagse raambuurten, in de Doubletstraat in het Oude Centrum en de combinatieraamstraat Geleenstraat/Hunsestraat in de Rivierenbuurt, óf stoppen met dat werk. Ze kunnen ook nog in clubs, privé-huizen en de escortservice terechtkomen. De kans bestaat eveneens dat deze vrouwen in de illegale prostitutie belanden.

  Het laatste blok in de oude raamstraat, dat met de rug vastzit aan het politiebureau Hoefkade, wordt níet afgebroken, zoals dat met de panden in de rest van de straat wel is gebeurd. De gemeente wil dat deze straat, daarom ook omgedoopt tot de Wolterbeekstraat, van het negatieve imago afkomt.

  De Wolterbeekstraat moet een nieuwe, frisse straat worden met nieuwbouwwoningen. Het laatste pand waar nu nog rond de tien prostituees dagelijks werken, wordt straks gerenoveerd. Ook de nieuwbouw start, als de prostitutie in het voormalige Poeldijksestraat helemaal is verdwenen.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 22. #22
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard Prostituées nemen afscheid van Poeldijkse

  Bron = AD.nl


  DEN HAAG- Maria (34) neemt vrijdag 28 juli afscheid van haar peeskamertje in de Poeldijksestraat. De Venezolaanse prostituee ziet met weemoed haar laatste dag in de Haagse Schilderswijk tegemoet.

  Maria en haar bijna tien andere collega-prostituées kregen te horen dat ze vanaf augustus 2006 niet meer welkom is in haar oude, vertrouwde raamstraat. „Ik werk hier al zes jaar, zes en soms zeven dagen per week. Hier had ik mijn eigen spulletjes en mijn vaste klanten. Ik weet niet hoe snel ik die weer krijg in Amsterdam,’’ zegt Maria. Vanaf zaterdag 29 juli begint ze al op de Wallen. „Ik ken daar een vrouw. Zij helpt me aan een kamer. Ik denk dat ik daar net zoveel kwijt ben aan huur als hier.’’ De prostituées betalen in de Poeldijksestraat zo’n honderd euro per dag.

  De gemeente is bezig met de onteigening van het laatste prostitutiepand in de oudste raamstraat - nu Wolterbeekstraat - van de drie die er in Den Haag over zijn. Nieuwbouwwoningen en renovatie komt daarvoor in de plaats.

  De Colombiaanse Consuela (45) is bang voor de toekomst. „Ik weet niet waar ik terechtkom. Ik wil graag naar de Geleenstraat, maar ik ben bang dat ik daar niet word geaccepteerd. De vrouwen daar zien me al aankomen!’’

  Consuela werkt al twaalf jaar in de ’Poeldijkse’. Ze herinnert zich nog haar eerste dag. „Ik verdiende toen nog honderd gulden per keer. Toen hield ik veel meer over dan nu. Mijn prijs is nu 25 euro en alles met condoom.’’

  Als Consuela verhuist neemt ze niet alles mee uit haar kamertje. „Als ik ga, neem ik alléén mijn Maria-beeldje mee. Zij beschermt me. Altijd!’’
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 23. #23
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard Eigenaar prostitutiepand krijgt te weinig

  Bron : AD.NL
  DEN HAAG - Het laatste prostitutiepand in de ’oude’ Poeldijksestraat is ruim een miljoen euro waard. De gemeente Den Haag wil er echter maar 436.000 euro voor betalen.

  Dat zegt R. van der Voort, eigenaar van dat pand in de Haagse Schilderswijk.

  Die oude school met twee verdiepingen is ongeveer 1200 vierkante meter groot. Het gebouw zit voor een deel vast aan het politiebureau Hoefkade.

  De eigenaar heeft een taxatierapport van twee makelaars en taxateurs van een jaar geleden en de correspondentie met de gemeente als bewijs.

  De gemeente is bezig met een onteigeningsprocedure van het gebouw, zodat er op die plek nieuwbouw en renovatie kan worden gepleegd. De prostitutie moet daarna uit die straat verdwijnen, aldus een woordvoerder van burgemeester Deetman. De nieuwe naam Wolterbeekstraat moet het volgens de gemeente ’negatieve’ imago doen vergeten.

  Het pand moet volgens de gemeente in augustus 2006 dicht, maar Van der Voort wil een maand uitstel tot 11 september 2006. De Hagenaar wil de tijd krijgen om het pand leeg te halen. Ook wil hij de prostituées de gelegenheid geven om elders een onderkomen te vinden.

  De eigenaar heeft het gebouw al twintig jaar in bezit. In dat pand heeft hij 37 ramen. Van der Voort vraagt vijftig euro huur voor een dag en veertig euro per dagdeel aan de vrouwen van vooral Zuid-Amerikaanse afkomst. Met die prijs is hij één van de goedkopere kamerverhuurders binnen de Haagse prostitutiebranche. Zijn vergunningen zijn in orde.

  Van der Voort weet nog niet wat hij na de onteigening gaat doen. Een pand in de Geleen- of de Doubletstraat kan hij naar eigen zeggen niet betalen met de vier ton die hij van de gemeente krijgt. Daar zijn de ramen ’zeker drie keer’ zo duur.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 24. #24
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard Onderzoek naar illegale prostitutie Rotterdam

  Bron : AD.nl

  ROTTERDAM - In opdracht van de gemeente Rotterdam voert het onderzoeksbureau Verwey Jonker momenteel een onderzoek uit naar de aard en de omvang van illegale prostitutie in de stad.

  Sinds de opheffing van het bordeelverbod eind 2000, verstrekt de gemeente vergunningen voor seksinrichtingen (64 seksinrichtingen hebben nu een vergunning). Volgens het college heeft de komst van het vergunningenstelsel geleid tot ’decriminalisering en enige verbetering van arbeidsomstandigheden’ in de sekswereld.

  Op de illegale prostitutie is minder zicht. Het college komt op basis van de onderzoeksresultaten van Verwey Jonker over enkele maanden met een plan van aanpak om meer grip te krijgen op illegale prostitutie.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 25. #25
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 20:27
  Berichten
  41.208
  Discussies
  4579
  Thanks
  46
  Thanked
  13.801 in 8.201 posts

  Standaard 'Pas op voor loverboys'

  Bron : AD.nl

  GORINCHEM - Vmbo-scholen in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden gaan leerlingen waarschuwen voor de praktijken van zogeheten loverboys.

  Ze richten zich met een speciaal project op de meisjes in het tweede leerjaar, die volgens onderzoekers het grootste risico lopen in handen te vallen van jongens die het slecht met hen voor hebben. Het project is opgezet door JSO, een expertisecentrum voor jeugd, samenleving en opvoeding dat werkt in de regio.

  De onderzoekers hiervan hebben vastgesteld dat ook in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden problemen zijn met loverboys.

  Deze jongens palmen meisjes in met cadeaus en beloftes. Vervolgens isoleren ze hen van familie en vrienden. Uiteindelijk belanden de meisjes onder druk in de prostitutie. Er zijn echter geen harde cijfers voor handen.

  ,,Het speelt, dat is een feit,’’ zegt Christien ter Linde van de gemeente Gorinchem. ,,Maar hoe groot het probleem werkelijk is, weet ik ook niet. Het project moet voorkomen dat meisjes het slachtoffer worden van zo’n loverboy. Ze leren het herkennen, als zo’n ongelijkwaardige relatie dreigt te ontstaan.’’

  Gorinchem trekt ruim 6500 euro uit voor het project, dat voorlopig drie schooljaren gaat draaien. Alle gemeenten in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden betalen er aan mee. Het bedrag is afhankelijk van het inwoneraantal.

  De provincie Zuid-Holland betaalt het preventieproject het komende schooljaar en bouwt haar bijdrage de jaren erop af.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 

 
Pagina 1 van 7 12345 ... LaatsteLaatste

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:27.

Living Room 468*60