Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 25 van 32
 1. #1
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 07:18
  Berichten
  41.309
  Discussies
  4581
  Thanks
  46
  Thanked
  13.904 in 8.253 posts

  Standaard Janice (ex PHG/Freude/TP/Finca)

  Naam : Janice

  Haarkleur/-lengte : blond, page-kopje

  Lengte dame : 1.65m

  Postuur/Cupmaat : Normaal tot slank , C-Cup , siliconen

  Nationaliteit/Taal : Duitse, duits en engels

  Leeftijd : 27-29 jaar

  Tatoeages/Piercings : ja tatoege op haar rug

  Service : Goed. Zoenen, beffen, PZC, NMC, FT

  Bijzonderheden : Janice heeft al in heel wat clubs onderhand gewerkt. Ze is nu in GoldenTime en Traumparadies aanwezig. Wel een aardige meid die zeer gehaaid reclame voorzichzelf kan maken. Maar zoals gezegd nogal reislustig en dus overal en nergens aan te treffen.

  Internetsite Janice Niet bijgewerkt want toen maakte ze nog reclame voor de PHG.

  Er zijn op het internet wel meer foto's van haar te vinden.

  W2
  Laatst gewijzigd door Willem2; 17 januari 2007 om 23:53
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 2. #2
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 22:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Standaard Traum Paradies, Troisdorf - Spich, Janice (ex GT)

  Heb met Janice 'n prima ervaring gehad, vlak nadat YY opende. Een uur full-seks, GFE en stevig tegelijk, met FT. Janice tongzoende prima, sympathieke meid ook. Ze was toen op dezelfde dag zowel in GT als in YY, in het gezelschap van vriendin Moni, ook bekend uit GT. Het is bij 'n eenmalig optreden in YY gebleven, zoals ook enkele andere bekende dames uit GT. Insiders weten waarom; zal hier geen oude koeien uit de sloot halen. Overigens ligt TraumParadies (TP) in Troisdorf, dat vlakbij Hennef is. Wie weet zien we Janice daarom nog 'ns in Schieferhof. Als dat zo is, volgt meteen HM's berichtje op dit forum :D.

 3. #3
  Geregistreerd
  15 oktober 2005
  Last Online
  9 maart 2009 @ 22:12
  Berichten
  1.608
  Discussies
  94
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Daumen hoch Janice, weg uit GT :(

  Helaas is deze topper nu alleen nog in Traum Paradies te euh... zien.

  GT 29 juli:
  Had al eerder over Janice gehoord, maar wist niet wie dat was. Toen Gries me vertelde dat zij Janice was, wist ik genoeg. Aan de bar met haar gezeten, eerst wat gekletst, toen wat gezoend, nog meer gezoend, nog meer gezoend... Mijn god, wat kan zij zoenen!!! Sleuteltijd! Bungalowtje met airco (gelukkig, al over de 30 graden buiten), en rustig de tijd genomen elkaar eens goed te leren kennen. Ik kwam nog een stukje metaal tegen op een plek waar ik dat niet vaak tegenkom .

  Gezellig typje ook, Janice, kletst ook vrolijk mee over van alles, maar pas als we sexueel helemaal klaar zijn. Laat dat maar aan haar over.

  Zeer, zeer grote herhalingskans (gevaar is het niet, wel gewoon lekker :D).

  Ook later altijd even een lach, een aai of een woordje wisselen. TopAct!


  GT 4 aug:
  Gisteren een fantastische herhaling van vorige keer. 2 1/2 uur met Janice, echt eventjes helemaal uit de boze buitenwereld teruggetrokken, en heerlijk van elkaar genoten.

  Cijfers zijn niet meer toereikend, blijven dus maar staan. En de details hou ik ook even voor mezelf. Bis naechtsten Mal!

 4. #4
  Geregistreerd
  15 oktober 2005
  Last Online
  9 maart 2009 @ 22:12
  Berichten
  1.608
  Discussies
  94
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Idee Troisdorf-Spich, Traum Paradies, Janice

  7 december

  Janice heeft GT al weer een tijdje geleden verlaten Dat is erg jammer (voor mij en andere fans) maar voor haar is de verhuizing naar Traum Paradies (waar ze vroeger ook gewerkt heeft) beter uitgepakt. Ze is weer een stuk vrolijker, en nog steeds het bijdehandje als altijd. En natuurlijk een lekker ding, dat precies weet wat mannen nodig hebben.

  Heb via TP een afspraak met haar geregeld, maar niet laten doorgeven dat ik 't was. Nou dat werkte goed, ze was totaal perplex :D . Het bijdehandje was effe totaal sprakeloos, en dat had ik nog niet eerder meegemaakt. We hebben 1 1/2 uur pret gemaakt, en dat was weer van het bekende Janice niveau. Details zijn niet nodig.

  Voor mij was TP nieuw. Het is een heel luxe prive huis, met grote kamers (minimaal 6x6m schat ik zo), en douches op elke kamer. Elke kamer heeft zijn eigen thema met bijbehorende inrichting. Er zijn ook een paar suites, met whirlpool en eigen toilet. Nog een slagje groter!

  Het was leuk om eens in TP te zijn, maar ik zal er vermoedelijk niet meer heengaan. De inrichting is prachtig, maar de gezelligheid nul. Het is geen FKK of saunaclub, en dus ook geen contact tussen klanten onderling, wat ik juist de charme vind van een GT.

  Het prijsniveau is ook fors hoger: voor 45 min 100 EUR, voor een uur 150 EUR, en voor 90 min 200 EUR. Suites kosten extra. Als je nog niet weet met wie je wilt, komen de dames zich een voor een voorstellen. Dan kies je. Van te voren betalen bij de dame, die jou daarna ook letterlijk uitkleedt , waarna de pret verdergaat met een gezamenlijke douche. Er is geen entreegeld, en drankjes zijn gratis (althans, de spa die ik heb gehad :D ). Wat heren evt tussen 2 dames door doen (bar? sauna?), weet ik niet, na Janice ben ik naar Hennef gegaan, kwartiertje verderop .


  http://www.traum-paradies.de/
  Laatst gewijzigd door Zero; 24 mei 2006 om 11:29

 5. #5
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  1 juli 2022 @ 11:33
  Berichten
  2.276
  Discussies
  60
  Thanks
  1.665
  Thanked
  1.609 in 623 posts

  Lächeln Janice weer in GT

  Janice is weer in GT aanwezig

  Bron: HunnyBunny, dus Janice zelf op Rheinforum.

 6. #6
  Geregistreerd
  15 oktober 2005
  Last Online
  9 maart 2009 @ 22:12
  Berichten
  1.608
  Discussies
  94
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard


  Goed nieuws voor haar fans!


  Randy, fan van (te) veel dames

 7. #7
  Geregistreerd
  15 oktober 2005
  Last Online
  9 maart 2009 @ 22:12
  Berichten
  1.608
  Discussies
  94
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard GT Independence Day

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door randy Bekijk bericht
  Op mijn lijstje staan veel dames aan wie ik toch regelmatig nog even denk.
  ...
  Janice, die ik veel te vaak tegenkwam in juli/aug '05 (GT, Duitsland). Heftige sex, pittige persoonlijkheid, dame die weet wat ze wil. 1x heeft ze me willen bewerken met een emmervol (!) ijsblokjes. En ik had echt niks gedaan. Werkt nog wel, maar toch wat te ver voor mij. Maar wie weet...
  ...
  Janice is ruim 1.5 jaar weggeweest uit GT, en sinds een week weer terug. Ik zat net in de jacuzzi, en daar kwam ze aandeinen, nog mooier dan ik me haar herinnerde. Ik verslikte me, schoof van schrik onderuit, en daarna was ik even buiten westen geloof ik. Toen ik mijn ogen weer open deed lag ik in de armen van Janice in de jacuzzi. Net of ik in de hemel was. Dat was niet helemaal zo, maar het kwam er toch verrekte dicht bij. Lang gekletst, en geknuffeld, en vervolgens ons voor lange tijd teruggetrokken.

  En na het eten nog maar een rondje gedaan. Je weet nooit wanneer je weer de kans krijgt.:D

  't Was beide keren weer als vanouds.

  Janice heeft me verteld dat ze de komende tijd in GT blijft werken. :remybussi

 8. #8
  Geregistreerd
  27 juni 2007
  Last Online
  23 februari 2024 @ 23:45
  Berichten
  1.809
  Discussies
  73
  Thanks
  931
  Thanked
  1.767 in 444 posts

  Standaard

  Op 6-7 in GT geweest. Na een eerste paar drankjes bij de bar heb ik mij eerst maar eens een whirlpool gegunt. Zo kon ik een keer op mijn gemak bekijken hoe het er bij GT een beetje toegaat, wat er voor vrouwelijk schoon allemaal voorbij loopt en via de overig aanwezige ijsberen horen hoe de dames zijn. Zo nu en dan liep de voor mij, op dat moment nog, onbekende Janice al een enkele keer voorbij. De blikken kruisten elkaar en al was de temperatuur van de whirlpool niet zo enorm hoog, kreeg ik het er zeer warm van. Kleine luckyP gaf aan dat het nu wel eens tijd voor de eerste actie werd en dus ging ik maar eens kijken waar ze was. Van haar vriendin kreeg ik jammer genoeg te horen dat ze inmiddels beschäftigt was en dat dat wel even kon duren. Shit dacht ik. In ene stond ze toch bij de bar. Dus ik gelijk op haar af, maar ze was dus inderdaad met een andere ijsbeer bezig en kwam alleen wat halen. Zij was voor 3 uur geboekt!!! Hoe hou je het vol!

  Op dat moment liep Kate voorbij. Wow, dat was niet verkeerd dacht ik, dus er achteraan. Zie voor verder info bij Kate.

  3 uur later...... He daar is ze weer. Ik zag haar en jawel ze kwam meteen op mij af. Deze kans zou ik niet meer laten lopen. We zochten een plekje waar we elkaar wat beter leerde kennen. En ik had meteen door dat ik nu echt viel voor Janice. Leuke meid, spraakzaam, niet opdringerig, en van alle comforts voorzien. We begonnen wat te spelen met elkaar, TZ en wat trekwerk, en ik vroeg maar meteen om een kamersleutel. Nou, dat duurde even, bijna 40 minuten! Maar goed, ze kwam steeds weer terug bij mij en dan warmde ze mij iedere keer weer lekker op. Uiteindelijk kregen we dan een kamersleutel van een tuinhuisje. En toen begon het feest pas echt. Goh, wat een klassemeid. Geweldige ZK, fantastisch FO waarbij ik al bijna kwam maar precies op tijd stopte zij, heerlijk NMC, en uiteindelijk nogmaals FO, waarbij ik heerlijk kwam. Ook zij genoot er volgens mij wel van, met name toen ik tussen haar benen met haar piercingkje speelde. Daarna namen we nog de tijd om even na te genieten van elkaar. Toen ik bij het weggaan haar nog een keer zag kwam ze nog even op mij af en gaf mij nog een heerlijke tongzoen. Nou goed, al met al was mijn dag volledig geslaagd.

 9. #9
  Geregistreerd
  27 juni 2007
  Last Online
  23 februari 2024 @ 23:45
  Berichten
  1.809
  Discussies
  73
  Thanks
  931
  Thanked
  1.767 in 444 posts

  Standaard foto's Janice

  Medeijsberen,

  In een van de eerste recensies van Willem2 m.b.t. Janice werd vermeld dat er wel meer foto's van Janice op internet stonden. Ik kan ze echter niet vinden op internet op die ene site die Willem2 aangeeft na dan. En bij navraag bij Wllem2 bleek dat die ze ook niet meer kon vinden op internet. Jammer genoeg heeft hij ze ook niet bewaard. Maar er zullen toch wel ijsberen zijn die dat lekkere koppie (en rest) wel bewaard hebben? M.a.w. wie heeft ze, wie helpt mij aan de foto's van Janice die op internet stonden of aan foto's van Janice ergens anders vandaan? Dit kan ook via de priveberichten als ze niet voor deze forum bestemd zijn.

  P.S.: Op de site van Traumparadies staan ze ook niet meer.

 10. #10
  Geregistreerd
  7 november 2006
  Last Online
  16 november 2023 @ 09:19
  Berichten
  1.203
  Discussies
  21
  Thanks
  269
  Thanked
  404 in 96 posts

  Standaard

  ik was woensdagavond in GT en had deze dame al wel eerder gezien maar nooit meegesproken of weggeweest.

  ze sprak me bij de cinema aan en vroeg of ik vaker kwam ik zei ja regelmatig nou vond ze raar dat ze me nog niet kende ... ze wilde me van binnen en buiten kennen nou ik vond op dat moment niet heel veel andere dames lekker dus dacht laat ik het maar proberen had ook nog niet over haar gelezen... nu ik net bovenstaande recensies lees kan ik me er bij aansluiten.

  Leuke spontane dame.. lekker lichaam en pijpt heerlijk... ze wil graag weten wat je lekker vind en doet haar best er voor.... al met al hele leuke en lekkere ervaring die ik zeker nog een keer ga overdoen.

 11. #11
  Geregistreerd
  30 mei 2006
  Last Online
  23 juli 2018 @ 13:39
  Locatie
  België
  Berichten
  2.314
  Discussies
  90
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Toevallig (yeah right! )struikelde ik over deze post. Ik had hem nog niet gezien maar de dame in kwestie wel. (ik herkende haar onmiddellijk op de foto's die bij de eerste post staan)

  In een ver verleden (begin 2005?) heb ik zeker en vast eens de kamer gedeeld met haar. Een concrete herinnering heb ik er niet meer aan dus het zal gewoon goed geweest zijn. Enkel de echte toppers en echte floppers blijven hangen in de zeef van Sickboy die andere mensen wel eens een geheugen noemen.:o

  :wink:
  Cancel my subscription to the ressurection...

 12. #12
  Geregistreerd
  31 maart 2007
  Last Online
  Gisteren @ 10:09
  Berichten
  28
  Discussies
  0
  Thanks
  1
  Thanked
  20 in 10 posts

  Standaard

  Richtig, die kleine Rothaarige ist Janice und sie arbeitet immer Freitags in der Finca !

 13. #13
  Geregistreerd
  3 december 2005
  Last Online
  4 juni 2018 @ 08:10
  Locatie
  Keulen
  Berichten
  2.672
  Discussies
  144
  Thanks
  2.873
  Thanked
  637 in 324 posts

  Idee immer freitags in der Finca...........

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door dominik Bekijk bericht
  Richtig, die kleine Rothaarige ist Janice und sie arbeitet immer Freitags in der Finca !
  wat macht die denne die anderen Tage ????
  Dr.Rammler, Professor für Poppologie und Lochkunde, Forschungsstelle zur Geschmacksverbesserung von Körperflüssigkeiten, Institut für Zungenficktechnik

  In tiefer Trauer um meinen alten Freund Willi69----R.I.P.

 14. #14
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 07:18
  Berichten
  41.309
  Discussies
  4581
  Thanks
  46
  Thanked
  13.904 in 8.253 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door egon, Dr. Rammler Bekijk bericht
  wat macht die denne die anderen Tage ????
  Ze is aan het studeren. Gewoon naar school dus

  Voor de rest zou ze deze week afentoe in Freude aanwezig zijn en daarna wel weer eens kijken waar ze eventueel zou gaan werken. Dit dan wel ergens in de Ruhrpot omdat ze wel dichterbij huis wil blijven vanwege de studie.

  :wink:
  Laatst gewijzigd door Willem2; 27 april 2009 om 14:45
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 15. #15
  Geregistreerd
  13 april 2008
  Last Online
  24 juli 2013 @ 20:44
  Locatie
  Amsterdam
  Berichten
  329
  Discussies
  20
  Thanks
  0
  Thanked
  2 in 2 posts

  Daumen hoch

  Leidmotief

  Recentelijk zag ik iemand in de grote kamer van de Bochumse saunaclub Freude 39 die op natuurlijke wijze mijn aandacht trok. Een donkerharige schone die opviel door haar sympathieke oogopslag, haar prikkelende uitstraling, haar klassieke gelaatstrekken en haar slanke figuur. Wat een stuk :D! Ze wuifde me parmantig na en toverde daarbij een charmante lach op haar gelaat. Eenmaal naast haar op de bank zittend, ontspon zich een boeiende conversatie over haar studie, de onstuitbaarheid van de globalisering en het werk in deze club. Ze stelde zich voor als Janice, bleek een smaakvolle Duits-Franse cocktail en sprak foutloos Engels met een vettig Amerikaans accent. In tegenstelling tot de hete Celine, met wie ik eerder die dag op de kamer was geweest, viel zij niet ogenblikkelijk aan op mijn lijf, maar nam de tijd voor een inleidend gesprek met enige diepgang waarbij niet over seks werd gesproken. Deze benadering beviel mij zeer. Janice was spraakzaam, bracht haar gedachten vaardig onder woorden en toonde zich een pittige, ontwikkelde vrouw die zich niet snel iets laat wijsmaken. Na een kwartiertje te hebben geconverseerd, waarbij ze voortdurend oogcontact hield en regelmatig olijk lachte, begon ik haar benen zacht te strelen. Die actie werd gezwind beantwoord: ze vleidde zich dicht tegen mij aan en een hand schoof brutaal (:p) onder mijn ijsberenvel op zoek naar mijn tepels. Het was tijd haar prooi definitief binnen te halen. Oef, wat een ondeugende blik had zij ineens in haar ogen...

  Toen ik vroeg of ze zich met mij wilde afzonderen, kneep ze haar oogjes samen en knikte overtuigend. "Yes offcourse...", fluisterde ze en bracht haar gezicht langzaam dichterbij om op 10 centimeter afstand te stoppen. We genoten even van dit spannende moment, de zekerheid van zoenen een gegeven, beiden wachtend op wie die laatste afstand zou overbruggen. Ik voelde haar warme adem al op mijn gezicht, bevochtigde mijn lippen maar maakte verder geen aanstalte. Een schalkse blik was mijn deel . Toen begon ze me zo heerlijk en vol te tongzoenen dat ik alles om mij heen vergat. Haar hand gleed over mijn borstkas en zakte langzaam richting mijn hardheid waar ze even in kneep om vervolgens waarderend te knikken. Deze geraffineerde vrouw weet hoe ze een man moet bespelen. We stonden op en liepen samen naar een kamer naast de bioscoop. Daar aangekomen zette de passionele zoenpartij zich voort en al snel rolden we wild tongend over de matras waarbij ze mijn badjas opende en me innig knuffelde. Op geen enkel moment haalde ze haar voet van het gas -ik evenmin (:D)- en ze bewoog lichtvoetig over het bed. Toen we ons weer omhoog hadden gewerkt en ik gehurkt tegenover haar zat, dook ze ineens omlaag en begon mij intensief oraal te plezieren waarbij mijn oog viel op een tribal op haar onderrug. Ik kneedde haar warme, ronde billen. Haar vorstelijke Oralverkehr ohne Kondom was overigens ver boven het maaiveld verheven. Wild en zoet zoog ze me af als een pornoster, met lekker veel spuug waarbij ze me voortdurend aankeek terwijl een plagende vinger speels langs mijn perineum streelde.

  Ze beschikte over een ongehoord lekkere, nasty pijpbeweging die ik niet eerder had meegemaakt en me kei- en keihard maakte: haar geopende mond een centimeter of dertig boven de kleine Extince hangend liet ze zich hard naar beneden vallen () tot mijn mannelijkheid diep in haar keel begraven lag. Haar zachte keelspieren fungeerden hierbij als stootrem. Vervolgens liet ze me tergend langzaam uit haar keel glijden waarbij haar speeksel draden trok en ze zeer geil naar me keek. Dit herhaalde ze een paar keer en ik schreeuwde het uit, overmand door een onweerhoudbare hunkering. Ik vroeg haar te stoppen, ik vroeg haar om meer. En raakte haast buiten zinnen... Tijdens de daarna door mij ingezette cunnilingus genoot ze van mijn montere tongstrelingen en ook standje 69 was een ware fiesta met deze passionele vrouw, die hierbij af en toe rechtop ging zitten. Ik ontwaarde een piercing op een spannend plekje en haar schaamhaar was kundig getrimd in een open V vorm. Bij de woman on top bereed ze me ongeremd en toen ik vanuit mijn bekken mee begon te stoten, ging ze helemaal los. In een haast dromerige sfeer wist ze een dierlijke lust in mij op te roepen. Haar fraai geboetseerde siliconen borsten staken hierbij trots vooruit. Janice voelde mij goed aan, vond alles leuk en had op elke actie van mijn kant een pasklaar antwoord. De viervoeterspositie was fel en krachtig en tijdens een diep gevoeld missionarisstandje raakte ik gehypnotiseerd door haar lustige blik toen deze kanjer ineens om een korte pitstop vroeg (), omdat ze dorst had gekregen van de inspanning die deze gloeiende seks met zich meebracht.

  Ze sprong op om twee verkoelende flesjes Cola Light te halen en na een persoonlijk en geanimeerd gesprek waarbij existentiële vragen niet werden geschuwd, wisselde ze het condoom om en besteeg me weer als een volleerde amazone. Ik raakte nu definitief in een trance . Haar flanken toonden zich licht bezweet terwijl haar onzedelijke heupen hun slopende werk deden. Zo gaf ik me uiteindelijk gewonnen aan deze duivelskunstenaar. De alomvattende extase die door mijn lichaam trok, waste het stof waar ik uit geweven ben schoon. Onze klamme lijven lagen nog even naast elkaar uit te puffen. Al met al ruim anderhalfuur kamertijd gehad met deze intrigerende vrouw. Janice baat haar seksualiteit op een bijzondere manier uit en combineert verbale intelligentie met een lichamelijke uitdrukkingsvaardigheid zoals je niet vaak tegenkomt bij dames uit het vak. De seks was heftig en passievol, de wijze waarop ze opging in het erotisch vertier en de meeslepende zoenpartijen maakten het geheel tot een intense beleving :o. Toegewijdheid was het dominante leidmotief in haar overtuigende spel... Ik maak een buiging voor de wijze waarop deze kanjer haar vak uitoefent. Bij zo’n DVP ben ik schier onverzadigbaar en ze gaf me dan ook een van mijn beste saunaclub ervaringen tot nu toe. Voor mijn gevoel hadden we een sterke klik maar wat daarvan echt was en wat gespeeld blijft natuurlijk gissen. Dat ik daar mijn vinger niet achter krijg, leert mij dat zij haar rol knap speelde. Ik ben hoe dan ook verkocht en zal haar indien de mogelijkheid zich nog eens voordoet opnieuw tot een kamerbezoek uitnodigen. Ze vertelde nog tot de zomer bij Freude 39 te werken om vervolgens haar geluk te proberen bij Villa Vertigo.
  Steeds weer als je denkt dit is het einde, sta je op de grens van wat begint.

 16. #16
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  1 juli 2022 @ 11:33
  Berichten
  2.276
  Discussies
  60
  Thanks
  1.665
  Thanked
  1.609 in 623 posts

  Standaard

  Even Randy blij maken, Janice is weer terug in GT.

 17. #17
  Geregistreerd
  26 februari 2008
  Last Online
  11 januari 2023 @ 12:07
  Locatie
  Op de bank naast Truus
  Berichten
  1.195
  Discussies
  24
  Thanks
  2
  Thanked
  10 in 5 posts

  Standaard

  nou als ik die verhalen zo lees, dan mag ze mij ook wel een keertje blij maken

 18. #18
  Geregistreerd
  15 oktober 2005
  Last Online
  9 maart 2009 @ 22:12
  Berichten
  1.608
  Discussies
  94
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Jack42 Bekijk bericht
  Even Randy blij maken, Janice is weer terug in GT.

  Ook dat nog... Weet ik helemaal niet meer waar ik het zoeken moet.

  Toch zeer bedankt!

 19. #19
  Geregistreerd
  27 juni 2007
  Last Online
  23 februari 2024 @ 23:45
  Berichten
  1.809
  Discussies
  73
  Thanks
  931
  Thanked
  1.767 in 444 posts

  Standaard

  ojee, dan moet ik er snel weer een keer heen. Op welke dagen is zij er weer??? Mijn hartje begint al weer te kloppen.

  Gr.
  Cupido

 20. #20
  Geregistreerd
  9 november 2006
  Last Online
  13 augustus 2013 @ 11:06
  Berichten
  157
  Discussies
  8
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Het was een prettige ervaring gisteren, later meer...

  Zeg Jack, en dat allemaal met je PDA? Was je dat aan het doen op de bank

 21. #21
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 07:18
  Berichten
  41.309
  Discussies
  4581
  Thanks
  46
  Thanked
  13.904 in 8.253 posts

  Standaard

  Sporadisch actief in Acapulco en ze schijnt soms aan escort te doen volgens Rheinforum.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 22. #22
  Geregistreerd
  27 juni 2007
  Last Online
  23 februari 2024 @ 23:45
  Berichten
  1.809
  Discussies
  73
  Thanks
  931
  Thanked
  1.767 in 444 posts

  Standaard

  Willem2, zit ze zelf ook nog op het forum? Dan kan ik haar nog eens een mailtje sturen!!!

 23. #23
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 07:18
  Berichten
  41.309
  Discussies
  4581
  Thanks
  46
  Thanked
  13.904 in 8.253 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Cupido Bekijk bericht
  Willem2, zit ze zelf ook nog op het forum? Dan kan ik haar nog eens een mailtje sturen!!!
  Ja, volgens Rheinforum wel.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 24. #24
  Geregistreerd
  1 februari 2007
  Last Online
  16 december 2015 @ 08:16
  Berichten
  149
  Discussies
  10
  Thanks
  1
  Thanked
  12 in 7 posts

  Standaard

  Toen ik vorige week donderdag in aca kwam zat Janice op het podium en zoals altijd lachte ze me aan. Snel gevraagd of we in de Kino konden beginnen en dat vond ze een goed idee.
  Eerst daar gaan zitten en enige tijd gekletst, zij is een inteligente meid die weet wat ze wil, maar ineens gingen haar handjes onder het berenvel om klein Limbo te begroeten. Al snel lag de bikinitop op de grond en schoof ze haar slipje opzij zodat ik overal aankon.
  Toen zij mij begon te pijpen op de bank was dat DT tot aan de wortel en ook het zakje werd niet vergeten. Op mijn vraag naar een kamer stelde zij voor op het bed van de kino verder te gaan.
  Daar ontspon zich een sexgevecht waar de omstanders toeschouwers bij waren en ik had het gevoel dat ze hier veel reclame maakte. Na een enorme DT hebben we een wilde rit gemaakt over het hele bed en daarna Doggy waarbij haar achterste steeds tegen mijn buik stoote. Tenslotte kon ik het niet langer volhouden en na een hernieuwde pijpbeurt van superkwalteit spoot ik allen in haar mondje,het kwam vanuit de tenen.
  Langzaam liet ze het uit haar mond vloeien voordat ze het in en doekje spoog.
  Facid: geen GFE maar een goede sexbeurt. Je merkt dat zij profi is maar dat is niet storend bij de sex.

 25. #25
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  12 september 2015 @ 23:48
  Locatie
  linker Niederrhein ™
  Berichten
  5.650
  Discussies
  392
  Thanks
  4.150
  Thanked
  2.853 in 1.178 posts

  Standaard

  Ab morgen im... tatatata GT.
  Ein Niederrheiner ist einer, der nix weiß und alles erklären kann. (Hanns Dieter Hüsch, † 12/2005)

  In DFB-Pokal und Champions League noch ungeschlagen! Die Elf vom Niederrhein - Auf, auf, auf in die Champions League

  Nach dem Club ist vor dem Club. (frei nach Sepp Herberger, † 4/1977)

 

 
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:23.

  Living Room 468*60