Playboy wil ONM-actrice Annelieke naakt zien

12 juli 2006

(Novum) - Playboy heeft soapactrice Annelieke Bouwers gevraagd uit de kleren te gaan. De hoofdredacteur van het blootblad liet de blonde babe uit ONM dinsdag weten dat hij een fotosessie met haar wil maken. "Jan Heemskerk heeft me via een gemeenschappelijke kennis benaderd. Hij wil een afspraak met me, om te praten over een naaktreportage", zegt Bouwers woensdag tegen Novum Nieuws.

De 30-jarige actrice twijfelt nog over het aanbod. "Ik moet er nog even over nadenken." Als Bouwers inderdaad uit de kleren gaat, doet ze dat niet voor haar carrière. "Als je het doet, moet je het voor jezelf doen. Niet om er beter van te worden, maar omdat je trots bent op je lichaam."

Vorige week bracht Bouwers zelf al het gerucht de wereld in dat ze was benaderd door Playboy. Ze deed dit om in de publiciteit te komen in het kader van het televisieprogramma 'ONM-GTST, the battle'. In deze BNN-show, die in september wordt uitgezonden, strijden de acteurs van beide soapseries tegen elkaar. Voor deze opdracht moesten de acteurs en actrices zoveel mogelijk media-aandacht genereren. Wie uiteindelijk de meeste opdrachten tot een goed einde weet te brengen, mag zich van BNN de beste soapserie van Nederland noemen.

Bouwers is sinds 2004 te zien in ONM. Ze speelt in de BNN-soap de rol van Sanne Klein. Eerder had de actrice onder meer een rol in de musical 'The sound of music'.

http://www.nieuws.nl/255664/Playboy_...eke_naakt_zien