Weergegeven resultaten: 1 t/m 2 van 2
 1. #1
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  12 juni 2024 @ 21:44
  Berichten
  42.108
  Discussies
  4599
  Thanks
  46
  Thanked
  14.975 in 8.779 posts

  Standaard Tamponmaniak actief in Groningen

  Opmerkelijk, raar nieuws .........

  Bron : AD.nl
  Tamponmaniak actief in Groningen

  GRONINGEN - In Groningen is sinds enkele maanden een tamponmaniak actief die in vuilniszakken op zoek is naar gebruikte tampons en maandverbanden.

  Volgens de politie wordt de man sinds ruim een half jaar regelmatig bij studentenpanden gesignaleerd waar hij in buiten staande vuilniszakken snuffelt. Wat hij vervolgens met de gevonden tampons en maandverbanden doet, is niet bekend.

  De tamponfetisjist heeft bij een aantal van zijn slachtoffers een briefje achtergelaten. De politie wil in het belang van het onderzoek niet zeggen wat er in die briefjes stond, maar zegt wel dat er 'zinspelingen' in worden gemaakt.

  Tot nu toe heeft één studente aangifte gedaan, maar de politie vermoedt dat daar binnenkort twee bij zullen komen. Op basis van die aangiftes en het strafrechtelijk onderzoek dat momenteel loopt, hoopt de politie de man binnenkort aan te kunnen houden. Volgens de zegsman zal hij dan worden beschuldigd van belaging en bedreiging.

  Voor het openen en doorsnuffelen van vuilniszakken kan alleen een boete worden opgelegd.

  Het is niet de eerste keer dat de tamponmaniak in Groningen actief is. Ook een aantal jaren geleden ging hij met regelmaat in vuilniszakken op zoek naar gebruikte tampons. Na een goed gesprek met de politie hield hij zich een tijd gedeisd, maar sinds een paar maanden heeft hij z'n oude gewoonte weer opgepakt. Hoe vaak hij er nu op uit gaat om tampons te zoeken, is niet bekend, maar volgens de woordvoerder is hij wel 'zeer actief'.

  De politie spreekt van 'buitengewoon afwijkend' gedrag. Zodra de Groninger is aangehouden zal de politie hem dan ook doorverwijzen naar professionele hulpverleners.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 2. #2
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  12 juni 2024 @ 21:44
  Berichten
  42.108
  Discussies
  4599
  Thanks
  46
  Thanked
  14.975 in 8.779 posts

  Standaard

  Tamponsnuffelaar uit Groningen opgepakt
  AMSTERDAM - Tamponmaniak René de H. (40) die maandenlang Groningse studentes lastig viel door wekelijks gebruikte tampons en maandverband ongegeneerd uit hun afvalzakken te vissen, is aangehouden door de politie.


  De bizarre fetisjist kon lange tijd ongestoord zijn gang gaan en meldde zich trouw iedere zondagavond bij studentenhuizen. De politie denkt hem wegens stalking voor de rechter te kunnen slepen. "We hebben een aantal serieuze aangiften binnen", aldus de Groningse politie. "En we gaan nu uit van een strafbare zaak." Het is nu aan justitie om de Groninger al dan niet te vervolgen.

  De tamponmaniak sloeg enkele jaren geleden ook al toe rondom studentenflats en kamers in de binnenstad. Zijn handelwijze is meestal hetzelfde. Hij doorzoekt vuilniszakken van studentes en neemt daaruit tampons en maandverband mee. Vervolgens bestookt hij zijn 'slachtoffers' met vervelende briefjes over de meegenomen troep.

  De politie en veel studenten weten exact dat de dader René de H. is, maar toch bleek optreden tegen de fetisjist haast onmogelijk. De politie waarschuwde hem een jaar geleden. Na het gesprek hield de snuffelaar zich even koest. Sinds enkele maanden duikt hij echter weer regelmatig tussen het vuilnis op. Voor het eerst deden studentes aangifte. De politie denkt de man nu te kunnen arresteren wegens stalking, omdat de meisjes zich bedreigd voelen. "Stalking moet altijd enige tijd aanhouden, daarom hebben we de afgelopen maanden zoveel mogelijk gegevens over hem verzameld", legt politiezegsman Heidanus uit.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:01.

  FKK Artemis 468*60