http://www.fkk-flamingo-island.de

Deze club werd eerder bezocht door Caveman die hier ook nog wel een verslag zal laten geworden. Hij informeerde me ook van het bestaan van deze club dit via e-mail. Volgens caveman was het groter dan GT en kleiner dan fkk-world. Er zouden een 35 vrouwen aanwezig zijn.
Met dit in hoofd, samen met Bonkie.6 naar Karlsruhe (wat toch 3,5 uur rijden is vanaf de grens met Venlo, als je "doorsjeest" kan het in aanzienlijk minder tijd).
Daar aangekomen, eerst gevraagd of we konden overnachten in het motel dat langs de club lag, maar dit bleek reeds volgeboekt.
Maar in de club wisten ze ons te vertellen dat 2 km verderop nog een hotel was. Hotel-HOLDER 92 euro per nacht voor een 2-persoonskamer.
Hotel geboekt, en teruggereden. 60 euro entree betaald.
(De club is een fkk, dus de dames lopen naakt rond en de gasten in grote badhanddoek. Je kan een badjas huren voor 5 euro.)
De kleedkamer bood plek voor meer dan 200 gasten, was groot en ruim, ook een grote douche in de kleedkamer. De binnenruimte is voorzien van een grote bar, 4 bubbelbaden, een zwembad, 2 sauna's en een dampbad.
Er is ook een eetzaal en een kino. Buiten heb je een zwembad, een bubbelbad en een sauna.
De club op zich is niet zo heel groot, maar men heeft de ruimte gewoon zeer goed benut! Vooral buiten zeer veel faciliteiten op een kleine oppervlakte.
De kamers zijn mooi, elke kamer heeft zijn eigen thema!
Zo heb je de Junglekamer, de zwart-wit kamer, de gevangeniskamer, etc...
(Er is toch een kamer of 20 aanwezig).
Het eten was doorlopend, buiten kon je dus wanneer je wilde iets laten grillen. Er was geen bier verkrijgbaar (wel alcohovrij). De club heeft wel een champgnekaart.

Er waren een 15-tal dames aanwezig, minder dan verwacht dus, maar dit zou komen vanwege de vakantie van vele dames. Achja je hebt maar een paar goede dames nodig en die hebben we daar wel getroffen
Er waren zelfs dames bij die Nederlands spraken : lekker pijpen!
De prijs van de dames is 50 euro per 30 minuten.
We zijn zo rond de klok van 18h binnengekomen, toen was de verhouding dames/heren prima, maar tegen 24h veel beren en weinig vrouwen.

We zijn dan ook naar het hotel teruggereden, aangezien de volgende dag FKK-world op het menu stond.
De club is wel geopend (althans op zaterdag) tot 3h.

Het is zeker geen tegenvallend bezoek geweest, prima club, maar om speciaal zo ver voor deze club te gaan rijden zullen we voor het eerst ook niet meer doen.