Weergegeven resultaten: 1 t/m 17 van 17
 1. #1
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 14:24
  Berichten
  41.928
  Discussies
  4597
  Thanks
  46
  Thanked
  14.736 in 8.664 posts

  Idee Pegasus (voorheen Parksauna Wildenrath) FAQ

  PARKSAUNA WILDENRATH

  Vooraf: Deze Club-FAQ is hetzelfde opgebouwd als Club-FAQ PHG (Planet Happy Garden), omdat hij van dezelfde (co-) auteur (mij) is. Kaleu was als een van de meest aktieve stamgasten van de parksauna was zo vriendelijk mijn concept te bewerken en te corrigeren. Vandaar dat we hem dank verschuldigd zijn.

  Inhoudsopgave

  1. Routebeschrijving
  2. Parkeren
  3. Openingstijden
  4. Entree / Dienstverlening
  5. Verblijfsruimte
  6. Beschrijving
  7. Publiek
  8. Atmosfeer
  9. Kennismaking / Afloop
  10. Verzorging
  11. Hygiëne
  12. Barpersoneel
  13. Goede tijden, slechte tijden
  14. Dames
  15. Extra’s
  16. Overig


  1. Routebeschrijving

  Uit de richting Düsseldorf / Mönchengladbach de A52 uitrit nr. 3 Niederkrüchten nemen, aan de verkeerslichten rechts en dan de weg (B221) volgen, deze voert je door meerder dorpen. Uiteindelijk in Wildenrath aan de linkerkant direkt naast het Arial-tankstation. Voor routebeschrijvingen uit andere richtingen kun je de homepage raadplegen.

  Adres: Parksauna Wildenrath, Heinsberger Str. 35, 41844 Wegberg, Tel. 02432 / 908535 en 0171 / 1556801

  Homepage: Parksauna Wildenrath

  In het centrum van Arsbeck is een geldautomaat, uit de richting van de A52 komend in de bocht voor de kerk aan de rechterkant (voor noodgevallen is 50 meter verder in die straat nog een automaat).
  "Een geldautomaat is ook aanwezig NAAST de parksauna. Je kan, in geval van nood, zelfs gewoon in je witte badjas gaan pinnen..."


  2. Parkeren

  Ongeveer 20 - 25, camerabewaakt en van buiten gedeeltelijk in te zien. Indien er geen plek meer is zal langs de straat geparkeerd moeten worden.

  3. Openingstijden

  ma - za. 14.00 – 04.00 uur, zo + feestdagen 17.00 – 02.00 uur. Entree tot 1 uur voor sluitingstijd. Gesloten op: Kerstavond (24 december) en Oudejaarsdag (31 december).

  4. Entree/Dienstverlening

  Sinds december 2006 zijn de prijzen aangepast. Vrije entree tot 18uur Daarna 50 euro entree. Indien je gebruik hebt gemaakt van de gratis entree dan betaal je voor de alcoholische dranken (5 euro) alsmede voor het eten (10 euro).
  Verder onbegrenst verblijf, badjas of handdoek, veel handdoeken, badslippers, föhn, sauna- en tuingebruik. De sleutel van het kledingkastje kan men bij zich houden of aan de bar afgeven. Omdat de armbandjes veel te kort zijn blijft voor handdoekdragers alleen de laatste optie over.

  5. Verblijfsruimte

  In de barruimte op de begane grond, op de meestal lege eerste verdieping (waar voorheen het eten geserveerd werd) of op het terras / in de tuin.

  6. Sfeer

  Vrijstaand huis met in totaal 4 etages (4de is privé), vroeger barruimte, gedurende de laatste 2 jaren meerdere malen gerenoveerd en verbouwd De barruimte werd in de zomer van 2002 compleet veranderd, niets is meer zoals vroeger. Alles erg licht en vriendelijk, echter volkomen onerotisch. Er is gebruik gemaakt van hetzelfde materiaal als in het Nachtcafé van PHG, dus een bar van licht hout met blauw-groene bekleding, dezelfde leren zetels (ca. 6), banken (2), barkrukken (ca. 20) en tafels (2), de hoek, vanaf de ingang gezien aan de rechterkant, heeft een iets verhoogde houten vloer, waar ook het eten klaar staat (niet meer op de eerste verdieping). De zeesterren die blijkbaar zijn overgebleven uit de oude bardecoratie zijn onder een belichte glasplaat in de houten vloer verwerkt. De bar loopt nu rondom tot aan de terrasdeur, de televisie (met Fashion TV zoals in PHG, zonder geluid) is in de wand ingebouwd, helaas hebben nog twee fruitmachines het overleeft. Dan nog de SB-koelkast met non-alcoholische dranken en een sigarettenautomaat. Verder zijn nog aanwezig de kleedruimte en douches (6), toiletten en sauna. De kleedruimte (70 kastjes, camerabewaakt) is slecht geventileerd, de kleren ruiken naderhand altijd naar rook. De sauna is volledig vernieuwd (duidelijk groter) met 2 doorgangen naar binnen en het terras. Opgelet: op de stenen verbrand je makkelijk je voeten! De temperatuur wordt automatisc geregeld met als gevolg dat het af en toe slechts lauwwarm is. Op de eerste verdieping staan een grote ronde slaapbank en 6 leren banken, grootbeeldtelevisie, een bar (onbemand) en SB-koelkast met non-alcoholische dranken. Verder 4 kamers waarvan twee met bad/whirlpool (genoeg voor twee personen), een doucheruimte met 4 douches en een toilet. Positief: voor de banken staan tafels zodat men de dranken makkelijk weg kan zetten. De tuin werd eveneens compleet vernieuwd, terras met 3 houten tafels en enkele stoelen (momenteel 6 zitplaatsen), een zonnescherm en buitendouches. De BBQ-plek is in een hoek van de tuin. In de kelder bevinden zich 6 of 7 kamers en mag niet zonder vrouwelijke begeleiding bezocht worden. Bovendien is er nog een bijkeuken en douche voor de dames. Over het geheel gezien een zeer nette indruk. Behalve de kamers zijn dus alle ruimtes gelijkvloers en dus ook voor gehandicapten en mensen in een rolstoel goed te bereiken.

  7. Publiek

  Vooral Duits, maar ook Turks, Nederlands en Engels. Gemiddelde leeftijd ligt iets lager dan in PHG.

  8. Sfeer

  Sterk aan veranderingen onderhevig, niet meer zo’n uitbundige stemming als vroeger. De barruimte mag aangekleed niet betreden worden, overtredingen worden soms onvriendelijk afgehandeld. De animatie, die destijds sterk de overhand gekregen had, is in die mate niet meer te vinden. De tot voor een jaar gebruikelijke „bankacties“ zijn door de 2 overgebleven banken in de eethoek ook technisch niet meer mogelijk. Hierbij moet worden opgemerkt dat indien men zich nog iets beter wil leren kennen vooraf, men daarvoor naar de eerste verdieping kan. Als je dat niet doet dan staat de dame binnen een minuut met de sleutel naast je.

  9. Kennismaking / Afloop

  De kennismaking vindt ergens in de club plaats, voorspel en intiem theoretisch overal mogelijk, praktisch alleen nog in op de eerste verdieping (en natuurlijk op de kamers). Veel dames bieden openlijk voorspel helemaal niet (meer) aan.

  10. Verzorging

  Het eten is in voldoende mate aanwezig zodat men ook laat op de avond nog iets kan eten. Zeer effectief warmhoudsysteem. Zomer’s op dinsdag Frank’s BBQ-party. Het drankensysteem is precies andersom als in PHG: bier (alleen pils) en koffie bij de bar (vrijwel altijd bemand), frisdranken uit een grote koelkast en op de eerste verdieping als zelfbediening te verkrijgen. Er is nog een automaat waaruit men ijs en snacks kan trekken. Regelmatig worden er een of meerdere flessen champagne ontkurkt tegen € 150,- per stuk.

  11. Hygiene

  Een poetsvrouw/-man, die je regelmatig ziet. Sanitair is ok, de rest is ook netjes opgeruimd.

  12. Barpersoneel


  13. Goede tijden, slechte tijden

  Aanbevolen is dinsdag (zomer’s BBQ-avond) of vrijdag/zaterdag. (-avond), dan is er iets te doen, veel gasten komen pas zeer laat (na middernacht). Op andere tijden is het meestal rustig.

  14. Dames

  a) Aantal en herkomst

  Max. 15 - 20 gelijktijdig `s-avonds, op andere tijden minder. Verrassend veel dames uit Turkije, Noord-Afrika, Arabische landen, weinig uit Duitsland, enkele uit Oost-Europa, af en toe getinte dames.

  b) Verloop

  Enkele dames zijn al zeer lang aanwezig, andere komen en gaan. Dan zijn er nog de dames die tussen Wildenrath en PHG heen en weer pendelen.
  Nieuw: Ondertussen is nog een dependance in Mönchengladbach geopend, het Tag&Nacht-Café. Enkele dames (en ook gasten, intern wordt openlijk reclame gemaakt) zijn daarheen geleid en dat maakt het nog moeilijker om te voorspellen wie momenteel in Wildenrath werkt.

  c) Communicatie

  Uitgezonderd de getinte dames, die van nature vloeiend Engels spreken, is in het Duits zonder problemen te communiceren. Sinds kort ook enkele dames uit Oost-Europa aanwezig die goede basiskennis van het Duits hebben.

  d) Service

  Frans zonder is bij alle dames mogelijk, bereidheid tot zoenen daalt echter. De dames wijzen bij het betalen (vooruitbetaling gewenst) op de mogelijkheden. Frans Totaal daalt inmiddels in aanbod, maar wordt nog steeds gedaan. Meer extra’s aub zelf afstemmen met de dame. Voor wat betreft de pendelende dames is meer informatie opgenomen in de PHG-lijsten, die ook links naar recensies bevatten.

  e) Kamerprijzen

  Dezelfde struktuur als in PHG, dus € 50,- per 30 min, frans totaal nogmaals € 25,- extra (indien aangeboden), elke 30 min.extra € 25,-.

  f) Animatie

  Duidelijk afnemende tendens, de clubleiding heeft waarschijnlijk actie ondernomen naar aanleiding van klachten..

  g) Dresscode

  Voorheen FKK, ondertussen voor de dames vrij (in tegenstelling tot reclame: poedelnaakt): FKK, oben ohne, lingerie, bikini, topjes, handdoek.

  h) Diversen

  De dames moeten € 75,- per week betalen (incl. Verzorging), de kamerverdiensten gaan volledig naar hun.

  15. Extra’s

  ---

  16. Overig

  Op Römer- en nu ook op Rheinforum zijn aparte rubrieken aangemaakt voor afspraken/carpoolen (alleen te zien na inloggen). Wanneer je dus geen zin hebt om alleen overgeleverd te worden aan de dames, kun je gewoon aangeven dat je wilt carpoolen bij bestaande afspraken of maak je een nieuwe afspraak aan (aub niet te kortdag!). Meestal zijn de mensen (scouts), die daar genoemd worden, zeer goede kenners van de betreffende club, die je graag beter bekend maken met de club.

  Als je van deze FAQ resp. de recensies over de Parksauna geprofiteerd hebt, zouden wij het waarderen, als je ons werk door het schrijven van recensies zou ondersteunen. Dat geldt voor zowel positieve als negatieve ervaringen.

  Bij fouten, onduidelijkheden of onvolledigheden stuur je me een e-mail / PN.

  Veel plezier bij je volgende bezoek!!
  Laatst gewijzigd door Willem2; 30 maart 2007 om 01:43
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 2. #2
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  12 september 2015 @ 22:48
  Locatie
  linker Niederrhein ™
  Berichten
  5.650
  Discussies
  392
  Thanks
  4.150
  Thanked
  2.853 in 1.178 posts

  Standaard

  Bitte mal die Öffnungzeiten aktualisieren:

  mo.-sa. 14 - 4 Uhr, so./feiertags 17 - 2 Uhr
  Ein Niederrheiner ist einer, der nix weiß und alles erklären kann. (Hanns Dieter Hüsch, † 12/2005)

  In DFB-Pokal und Champions League noch ungeschlagen! Die Elf vom Niederrhein - Auf, auf, auf in die Champions League

  Nach dem Club ist vor dem Club. (frei nach Sepp Herberger, † 4/1977)

 3. #3
  Rob10's schermafbeelding
  Rob10 is offline IJsbeer die steeds heter wordt door de Global Warming
  Geregistreerd
  4 november 2005
  Last Online
  27 april 2024 @ 18:07
  Locatie
  Omgeving Groene Hart
  Berichten
  463
  Discussies
  39
  Thanks
  28
  Thanked
  20 in 16 posts

  Standaard PSW

  Tegenwoordig is de entree tot 18.00 uur gratis en berekend men Euro 5 voor softdrinks en bier en Euro 10 voor longdrinks. Na 18.00 uur is de entree Euro 50 en de drankjes gratis.

 4. #4
  Geregistreerd
  27 oktober 2005
  Last Online
  31 mei 2018 @ 09:26
  Berichten
  119
  Discussies
  17
  Thanks
  3
  Thanked
  5 in 2 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door rob10 Bekijk bericht
  Tegenwoordig is de entree tot 18.00 uur gratis en berekend men Euro 5 voor softdrinks en bier en Euro 10 voor longdrinks. Na 18.00 uur is de entree Euro 50 en de drankjes gratis.
  Ben er op Paasmaandag geweest en niks hoeven te betalen voor de entree en voor frisdrank. Het eten kost dan wel 10 euro.

  F

 5. #5
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 14:24
  Berichten
  41.928
  Discussies
  4597
  Thanks
  46
  Thanked
  14.736 in 8.664 posts

  Standaard

  Aktuelle Infos aus dem heutigen EXPRESS:

  Citaat:
  25 - 35 internationale Girls (ab 18)
  Mo. + Do. die ultimative FKK-Party
  Täglich 10 verschiedene Gerichte, Getränke frei
  1 x Spaß = 50
  2 x Spaß = 75
  3 x Spaß = 100
  NEU: jeder 5. Gast Eintritt frei und inklusive 1 Programm frei
  Geöffnet von 10 - 5 Uhr, Eintritt bis 18 Uhr frei.
  Met dank aan Willi69.

  Omdat de prijzen dus nog steeds kunnen verschillen ; wordt de Faq niet aangepast.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 6. #6
  Rob10's schermafbeelding
  Rob10 is offline IJsbeer die steeds heter wordt door de Global Warming
  Geregistreerd
  4 november 2005
  Last Online
  27 april 2024 @ 18:07
  Locatie
  Omgeving Groene Hart
  Berichten
  463
  Discussies
  39
  Thanks
  28
  Thanked
  20 in 16 posts

  Standaard 16 april

  Ik ben er maandag 16 april geweest en moest aan Thekefrau Claudia Euro 5 betalen voor een cola-light

 7. #7
  Geregistreerd
  25 maart 2006
  Last Online
  Vandaag @ 05:47
  Berichten
  2.140
  Discussies
  58
  Thanks
  1.592
  Thanked
  1.233 in 468 posts

  Standaard PSW

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door rob10 Bekijk bericht
  Ik ben er maandag 16 april geweest en moest aan Thekefrau Claudia Euro 5 betalen voor een cola-light
  Nochtans staat op hun website nog altijd dat de softdrinks gratis zijn … :green_smi

  Dat men bij PSW nu eens eindelijk ophoudt met die voortdurende wijzigingen aan de tariefstructuur en er voor zorgt dat er terug aan aantal aantrekkelijke meiden met een degelijke service aanwezig zijn.
  Dit is de enigste manier om deze club, die toch wel wat potentieel heeft, populair te maken.

  :wink:
  Laatst gewijzigd door Willem2; 24 juni 2007 om 00:46

 8. #8
  Geregistreerd
  3 december 2005
  Last Online
  4 juni 2018 @ 07:10
  Locatie
  Keulen
  Berichten
  2.672
  Discussies
  144
  Thanks
  2.873
  Thanked
  637 in 324 posts

  Frage Preise nu in Wildenrath ???

  es wäre schön, wenn mal jemand betrouwbar was über die derzeitig dort geltenden Preise, Service und auch evtl. Getraenke, berichten könnte.
  Dank im Voraus mit Gruss Egon :wink:
  Dr.Rammler, Professor für Poppologie und Lochkunde, Forschungsstelle zur Geschmacksverbesserung von Körperflüssigkeiten, Institut für Zungenficktechnik

  In tiefer Trauer um meinen alten Freund Willi69----R.I.P.

 9. #9
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  27 januari 2013 @ 20:40
  Locatie
  Euregio
  Berichten
  1.451
  Discussies
  142
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door egon, Dr. Rammler Bekijk bericht
  es wäre schön, wenn mal jemand betrouwbar was über die derzeitig dort geltenden Preise, Service und auch evtl. Getraenke, berichten könnte.
  Dank im Voraus mit Gruss Egon :wink:
  Bester Kollege, fahr doch einfach mal hin, die 20 Tacken mehr oder weniger machen Dich nicht arm. Du findest oben was von Willi69 aus April. Ob das noch gültig ist weiß hier keiner. Machste eben nen Basis-club-test mit entsprechender Würdigung hier. Du kannst ja auch mal für Erstinfos da anrufen.

  Fakt ist daß der Club ein wenig ruhiger ist und deshalb vernünftige aktuelle infos fehlen.

  Also opfer Dich :D

  LG neukie

 10. #10
  Geregistreerd
  1 februari 2007
  Last Online
  Gisteren @ 13:45
  Locatie
  Limbabwe
  Berichten
  1.257
  Discussies
  67
  Thanks
  1.711
  Thanked
  2.801 in 729 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door egon, Dr. Rammler Bekijk bericht
  es wäre schön, wenn mal jemand betrouwbar was über die derzeitig dort geltenden Preise, Service und auch evtl. Getraenke, berichten könnte.
  Dank im Voraus mit Gruss Egon :wink:
  eintritt bis 18:00 frei aber getranke kosten dann 5 euro
  nach 18:00 50 euro eintritt inclusive getranke un essen..

  30 min 50
  60 minuten 75
  90 minuten 100

  grusse

  wooley
  De Riesen-Eisbear...

 11. #11
  Geregistreerd
  3 december 2005
  Last Online
  4 juni 2018 @ 07:10
  Locatie
  Keulen
  Berichten
  2.672
  Discussies
  144
  Thanks
  2.873
  Thanked
  637 in 324 posts

  Standaard @ wooley

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door wooley Bekijk bericht
  eintritt bis 18:00 frei aber getranke kosten dann 5 euro
  nach 18:00 50 euro eintritt inclusive getranke un essen..

  30 min 50
  60 minuten 75
  90 minuten 100

  grusse

  wooley
  Danke dir !!! :wink:
  Dr.Rammler, Professor für Poppologie und Lochkunde, Forschungsstelle zur Geschmacksverbesserung von Körperflüssigkeiten, Institut für Zungenficktechnik

  In tiefer Trauer um meinen alten Freund Willi69----R.I.P.

 12. #12
  Geregistreerd
  1 februari 2007
  Last Online
  Gisteren @ 13:45
  Locatie
  Limbabwe
  Berichten
  1.257
  Discussies
  67
  Thanks
  1.711
  Thanked
  2.801 in 729 posts

  Standaard kost weer 50 euro eintritt

  Helaas,ik was vanmiddag in wildenrath en je moet nu weer entree betalen...
  Zal wel binnekort op de fles gaan zo komt niemand meer......
  De Riesen-Eisbear...

 13. #13
  Geregistreerd
  3 december 2005
  Last Online
  4 juni 2018 @ 07:10
  Locatie
  Keulen
  Berichten
  2.672
  Discussies
  144
  Thanks
  2.873
  Thanked
  637 in 324 posts

  Reden @ neukie

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door neukie Bekijk bericht
  Bester Kollege, fahr doch einfach mal hin, die 20 Tacken mehr oder weniger machen Dich nicht arm. Du findest oben was von Willi69 aus April. Ob das noch gültig ist weiß hier keiner. Machste eben nen Basis-club-test mit entsprechender Würdigung hier. Du kannst ja auch mal für Erstinfos da anrufen.

  Fakt ist daß der Club ein wenig ruhiger ist und deshalb vernünftige aktuelle infos fehlen.

  Also opfer Dich :D

  LG neukie
  leewen neukie ! Opfern ?? hab mich jahrelang geopfert, geopfert, geopfert.....
  wat hab ich nu davon ? nö, werd auch älter, sollen sich mal andere opfern, hab die Schnauze voll davon.
  allerdings, wenn sich da noch ein Opfer finden würde, wär ich bereit so Mitte September für ein gemeinsames "Opfer" :D
  Gruss Egon :wink:
  Dr.Rammler, Professor für Poppologie und Lochkunde, Forschungsstelle zur Geschmacksverbesserung von Körperflüssigkeiten, Institut für Zungenficktechnik

  In tiefer Trauer um meinen alten Freund Willi69----R.I.P.

 14. #14
  Geregistreerd
  13 januari 2006
  Last Online
  Vandaag @ 13:11
  Berichten
  261
  Discussies
  4
  Thanks
  25
  Thanked
  261 in 104 posts

  Standaard

  gisteren zat 15/09 ins PSW geweest, blijkbaar nog steeds het wintersysteem voor 18:00 gratis drankjes te betalen na 18:00 50 euro.
  Laatst gewijzigd door Willem2; 16 september 2007 om 20:45

 15. #15
  Geregistreerd
  3 december 2005
  Last Online
  4 juni 2018 @ 07:10
  Locatie
  Keulen
  Berichten
  2.672
  Discussies
  144
  Thanks
  2.873
  Thanked
  637 in 324 posts

  Daumen hoch @bref-jefke

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bref-jefke Bekijk bericht
  gisteren zat 15/09 ins PSW geweest, blijkbaar nog steeds het wintersysteem voor 18:00 gratis drankjes te betalen na 18:00 50 euro.
  heel bedankt.....
  wieviel Frauen sind dann anwesend ??
  servicemässig gut oder nicht ?
  mit GT und PHG zu vergleichen ??
  sorry, war noch nie dort :o
  groetjes egon
  Dr.Rammler, Professor für Poppologie und Lochkunde, Forschungsstelle zur Geschmacksverbesserung von Körperflüssigkeiten, Institut für Zungenficktechnik

  In tiefer Trauer um meinen alten Freund Willi69----R.I.P.

 16. #16
  Geregistreerd
  13 januari 2006
  Last Online
  Vandaag @ 13:11
  Berichten
  261
  Discussies
  4
  Thanks
  25
  Thanked
  261 in 104 posts

  Standaard

  het waren zaterdag slechts 8 vrouwen, waaronder enkele oude getrouwe. Eén daarvan is Sara en die krijgt toch ergens een goeie recentie, Yasmine is niet slecht, maar te gemaakt en houd van veel "gekreun" doch een praatje met haar en het geluid verdwijnt onmiddellijk.

 17. #17
  Geregistreerd
  3 december 2005
  Last Online
  4 juni 2018 @ 07:10
  Locatie
  Keulen
  Berichten
  2.672
  Discussies
  144
  Thanks
  2.873
  Thanked
  637 in 324 posts

  Daumen hoch @bref-jefke

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bref-jefke Bekijk bericht
  het waren zaterdag slechts 8 vrouwen, waaronder enkele oude getrouwe. Eén daarvan is Sara en die krijgt toch ergens een goeie recentie, Yasmine is niet slecht, maar te gemaakt en houd van veel "gekreun" doch een praatje met haar en het geluid verdwijnt onmiddellijk.
  ok bedankt für de Info. Muss das doch mal pers. kontrollieren in Kürze........
  Dr.Rammler, Professor für Poppologie und Lochkunde, Forschungsstelle zur Geschmacksverbesserung von Körperflüssigkeiten, Institut für Zungenficktechnik

  In tiefer Trauer um meinen alten Freund Willi69----R.I.P.

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:26.

Living Room 468*60   Babylon 468*60