Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 25 van 33
 1. #1
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 01:25
  Berichten
  30.658
  Discussies
  4324
  Thanks
  46
  Thanked
  6.844 in 4.170 posts

  Idee Planet Happy Garden te Oedt FAQ

  Planet Happy Garden (PHG) te Oedt

  Vooraf: Deze Club-FAQ is gemaakt en ontwikkelt door de vele stamgasten en forumleden.
  Speciale dank gaat uit naar Laursone@Verkehrsberichte.de of Laursone@gmx.de die de eerste opzet heeft gedaan.

  _____________________________________________
  Inhoudsopgave


  1. Adres / Internet / Email / Route
  2. Parkeren / Ingang
  3. Openingstijden
  4. Entree / Dienstverlening
  5. Verblijfsruimtes
  6. Beschrijving
  7. Publiek
  8. Atmosfeer
  9. Kennismaking / Afloop
  10. Verzorging
  11. Hygiëne
  12. Barpersoneel
  13. Goede, slechte tijden
  14. Dames
  15. Extra's
  16. Overig
  _____________________________________________

  1. Adres/Internetadres/Routebeschrijving

  Adres:
  Planet Happy Garden
  Butzenstrasse 41
  47918 Toenisvorst
  Tel. 02152/ 2045321

  Internetadres : Planet Happy Garden

  PHG ligt op een klein industriegebied in niemandsland zo'n 20km vanaf Venlo.Bij de oprit naar het industriegebied staat een zuil met reclameborden voor afzonderlijke bedrijven, 's-nachts valt PHG op door de belichting.

  (1) Uit de richting Koblenz / Mönchengladbach: de A61 in richting Venlo gebruiken tot afrit nr. 6 Suechteln, aan het eind van de afrit rechts afslaan in de richting Viersen-Süchteln, de berg afrijden (Let op: snelheidscontrole kort voor het plaatsnaambord!) tot aan de tweede verkeerslichten, daar rechts afslaan en de weg volgen naar het einde van de plaats richting Vorst / Krefeld, daarna bij de eerste verkeerslichten links afslaan richting Oedt, na enkele kilometers in Oedt aan de kerk naar rechts afslaan richting Krefeld / Kempen / St. Tönis, bij de eerste kruising rechts afslaan en na 30 meter wederom rechts afslaan. Daar meteen weer rechts aanhouden tot aan de oprit naar de parkeerplaatsen van PHG.

  (2) Uit de richting Köln: A57 richting Krefeld, bij autosnelwegkruising (AK) Kaarst naar de A52 (richting: Roermond, Mönchengladbach), bij AK Neersen (Afrit nr. 10) verder op de A44 (richting: Krefeld), bij afrit Willich-Muenchheide (23) links afslaan naar de L361/Anrather Straat (richting: Tönisvorst); na Tönisvorst links afslaan richting Oedt (over de Reckenhoefestraat), 30 m voor de kruising (links naar Oedt, rechts naar Kempen) links naar PHG.

  (3) Uit de richting Düsseldorf (alternatief op de variant uit Koeln (2)): de A52 tot aan de AK Neersen (afrit nr. 10) gebruiken, daar richting Krefeld (A44) afslaan, maar niet de A44 oprijden, maar direct op de invoegstrook richting Neersen afslaan, aan het einde van de afrit links aanhouden richting Neersen, na de tweede verkeerslichten rechts richting Grefrath / Suechteln / Anrath afslaan, na ca. 12 kilometer in Oedt aan de kerk naar rechts afslaan richting Krefeld / Kempen / St. Tönis, de rest zie (1).

  (4) Uit de richting Ruhrgebied: A40 over AK Kaiserberg verder op de A40 (richting: AK Duisburg), over de A40 / E34 51 bij de AK Moers verder over de A40 (richting: Venlo, Neukirchen-Vluyn) tot afrit nr. 5 Kempen, daar links aanhouden richting Kempen, bij de eerste verkeerslichten (voor McDonalds) links afslaan op de Kempener buitenring, aansluitend aan de zesde verkeerslichten links richting Oedt afslaan, na ca. 2 km links richting Krefeld / St. Tönis afslaan, de rest zie (1).

  (5) Uit de richting Eindhoven / Venlo over de A40 / E34 resp. Uit de richting Geldern / Straelen (L39): afrit nr. 3 Wankum / Grefrath, rechts aanhouden richting Viersen / Grefrath (vanaf hier geldt de routebeschrijving uit de richting Geldern / Straelen / Aldekerk), na ca. 8 km bij de eerste verkeerslichten links afslaan richting Krefeld / Kempen / Oedt (B509), bij de vierde verkeerslichten rechts afslaan richting Oedt, na ca. 2 km links richting Krefeld / St. Tönis afslaan, de rest zie (1).


  (ter vergroting aanklikken!)

  Per OV: dichtsbijzijnde treinstations zijn Krefeld, Kempen en Viersen; tussen Krefeld HBf en Viersen-Suechteln vertrekt elk uur buslijn 66 (door de week tot ca. 24.00u, za. tot ca. 21.00u, zo. maar 4x), bushalte is Graverdyk. Uit de richting Krefeld een paar honderd meter terug lopen tot aan de kruising, uit de richting Viersen in rijrichting tot aan de kruising lopen en dan rechts.

  Taxi kan in PHG besteld worden.

  Geldautomaten bevinden zich in Oedt in de buurt van t-splitsing (Kerk) vanuit PHG komend (SPK & VB) of in Kempen op de binnenring.


  2. Parkeren

  In 2004 is de parkeerplaats gedeeltelijk verplaats naar voren waar nu een ruime parkeerplaats is, afgeschermd door een groen, licht doorzichtig doek. Op het terrein zelf zijn nog slechts een tiental parkeerplaatsten met
  video-bewaking. De Parkeerplaats direct voor de ingang is nadrukkelijk voor gehandicapten (zie ook 6. Beschrijving) bedoeld en wordt door een fontein versiert.


  3. Openingstijden

  Ma - za van 11.00u – 01.00u, zo. + feestdagen van 13.00u – 01.00u, entree tot ca. 24.00u. Gesloten: Kerstavond + Oudjaarsdag. Op drukke dagen wordt flexibel omgegaan met de sluitingstijd; 01.30u of 02.00u is dan gebruikelijk. Het is bijna standaard geworden op Vrijdag en Zaterdag dat ze tot 02.00 open zijn.


  4. Entree / Dienstverlening

  € 60 entree, daarbij zijn inbegrepen het eten en de drank (non-alcoholische en diverse biersoorten), zie ook 10. Verzorging. Bovendien onbegrenst verblijf, badjassen (fluweel zacht, de dames hebben rose badjassen voor de weg naar de tuinhuisjes), veel handdoeken, slippers, föhn, sauna- en tuingebruik. Betaling is alleen à contant mogelijk. Entree word onmiddellijk bij binnenkomst betaald; daarvoor krijgt men een badjas, een kleine handdoek en een sleutel voor een garderobekastje. Slippers kun je zelf uit de rek tegenover de ingang pakken. Voor nieuwelingen geeft de verantwoordelijke bardame korte aanwijzingen voor het gebruik van de club (zie ook 12. Barpersoneel), een rondleiding is niet gebruikelijk. Bij het verlaten a.u.b. alles op de daarvoor bestemde plaatsen opruimen, de garderobesleutel dient in het bruine kastje boven de brandblusser gegooid te worden. De kleedruimte bevindt zich na de gang rechtdoor (rechts in de gang is het herentoilet). De garderobekastjes zijn voldoende groot; de nummering is gedeeltelijk onoverzichtelijk. Voor de kleineren onder ons staat er een kruk om de kleding in een hoger gelegen kastje op te hangen. In deze ruimte of op de aangrenzende verdiepingen worden later ook veelal de dames betaald; daarom de portemonnee eenvoudig bereikbaar in het kastje opbergen. De sleutel moet men bij zich dragen. Een paar trappetjes naar beneden vind je aan de linkerkant een zonnebank.
  Verder op die verdieping bevinden zich de douches (links en rechts) en een tweede toilet. De douches aan de rechterkant zijn nieuwe douches met mengkranen. Indien je bij de zonnebank naar beneden gaat heb je aan de linkerkant nog een toilet ( 2 urinoirs en "gewoon toilet" ) De gasten dragen badjassen, in de zomer geregeld ook alleen handdoeken. Men kan zelf een badjas en slippers meenemen indien gewenst.


  5. Verblijfsruimte

  Er zijn verschillende ruimtes waar men verblijven kan. Direct bij de douches voor de binnensauna is een ronde tafel; voor ontspannen discussies tussen echte mannen, regelmatig echter ook met deelname van dames. In het voormalige zwembad bevindt zich het Nachtcafé (anno 2002) direct aangrenzend (helaas nog steeds zwak bezocht). In deze ruimte wordt meestal rustigere muziek ten gehore gebracht dan in de bar. Hier hangt ook een groot scherm waarop allerlei sportevenementen worden uitgezonden. Tenslotte een tuin met zwembad en terrassen, in de zomer erg aangenaam, met twee terrasverwarmers voor koelere dagen. Het terras wordt gedeeltelijk door de dames bezocht. Belangrijkste ruimte is echter de bar tussen de ingang en de terrasdeur, geheel gerenoveerd in 2005. Hier zijn 90% van de dames te vinden en verder zijn er nog twee speelautomaten.


  6. Beschrijving

  PHG is een vrijstaande bungalow in een klein industriegebied, voorheen een parenclub, sinds 1993 in huidige vorm. Destijds een van de eerste clubs (naast Gelsenkirchen, Grimbergstraat) in deze ongedwongen stijl. De kleedruimte (104 kastjes, videobewaakt) is van 2 kanten te betreden, daardoor relatief goed belucht. Twee toiletten, 2 doucheruimtes (elk 4 douches en een douchcabine, voornamelijk voor de dames bedoeld), shampoo in despenders, 2 vrij grote sauna’s (een binnen en een buiten met aangrenzend een koude douche trap afwaarts), 18 kamers op de begane grond / kelder / nachtcafé plus 10 tuinhuisjes (met verwarming), een bediende en een onbediende bar (Nachtcafé) met makkelijke zetels/banken, zonnebank (kost 5 euro extra), sigarettenautomaat, 3 speelautomaten. Het meeste speelt zich in de bar, buiten staan veel vier- en vijfpersoonstafels (hout), een deel daarvan bij slecht weer of sterke zon afgedekt, een ronde tafel bij de sauna. Grappig is het toilet bij de ingang waar klassieke muziek hoorbaar is; in het de bar wordt Trance / Techno / House / Top 40 gedraaid en in het Nachtcafé rustigere muziek. In totaal 6 televisies in de bar waar Fashion TV op te zien is, zonder geluid; in het Nachtcafé een grote flatscreen waar naast Fashio TV ook bij belangrijke aangelegenheden voetbal wordt getoond.
  Kamers: allen geheel gerenoveerd in 2005, modern aangekleed, zeer verschillend van omvang, van afwerkkamers (7, 12) tot groepsexkamers (17), twee kamers hebben ramen, sommige zijn met een televisie uitgerust. Verdere extra’s zoals wasbakken of whirlpool zijn er niet, toch hebben bijna alle kamers een lichtdimmer. Over het totaal gezien niet bijzonder maar functioneel. De sigarettenautomaat is niet vrij toegankelijk omdat deze zich in een privéruimte bevindt. Je moet dus een dame of iemand van het barpersoneel vragen om sigaretten voor je te halen. Tip: liever een keer een sigaret overslaan komt de lucht ten goede.

  Behalve de douches en het nachtcafé zijn alle wezenlijke inrichtingen gelijkvloers (incl. kamer 1-3 en 10) en daardoor ook voor lichamelijk gehandicapten en mensen in een rolstoel makkelijk te bereiken.

  Sinds medio 2005 staat de masseur niet meer bij de douches bij de schuifdeur naar de tuin echter in een aparte ruimte naast het toilet bij de douches beneden.


  7. Publiek

  Erg gemengd, veel stamgasten, een deel Turken, daarnaast ook Italianen, de laatste tijd erg veel Nederlanders en Japanners/Chinezen, bezoekers die een onverzorgde en dronken indruk maken worden niet binnen gelaten, eveneens bij enorme drukte. Enkele ouwe lullen. Een groot deel van de bezoekers komt in groepen.


  8. Atmosfeer

  Absoluut uniek zoals in geen enkele andere mij bekende club! Café- resp. Feeststemming, men komt eenvoudig met andere gasten in gesprek, ook het barpersoneel heeft een luisterend oor indien men op dat moment niet bezig is. In de barruimte staat de muziek meestal erg hard, maar buiten en bij de sauna kan men zich goed met de dames onderhouden, zonder een verplichting aan te gaan. Tijdens drukke dagen een absolute must, moet je een keer meegemaakt hebben. Doordat het aantal kamers is uitgebreid en door het teruglopend aantal bezoekers ook op piektijden nauwelijks nog wachttijden op vrijkomende sleutels/kamers, zie ook 13. goede tijden, slechte tijden.


  9. Kennismaking / Afloop

  De kennismaking gebeurt meestal in de bar. De eenvoudigste manier is: men kiest een dame uit, spreekt haar aan en vraagt of ze mee naar de kamer gaat (en je vraagt naar bijzondere services indien gewenst), dan haalt zij de sleutel uit de privéruimte en vult daar op een lijst de tijd in en gaat dan met jou de kamer op. Daar kun je dan je badjas uittrekken, ondertussen gaat zij zich eventueel nog opfrissen (dat jij je opgefrist hebt, wordt hier als vanzelfsprekend ervaren). Naderhand wordt in de kleedruimte betaald, wie van te voren weet wat hij wil kan ook het geld mee de kamer opnemen en meteen aansluitend daar betalen. De aangenamere variant is natuurlijk om in de bar oogcontact te maken met de dame, met haar te praten en haar versieren. Sommigen vinden dat leuk, anderen niet. Zolang er geen intensief contact is, is in de bar niets bindend. De vraag naar een kamer of sleutel bezegelt eigenlijk pas de deal. In tegenstelling tot bijna alle andere saunaclubs gebeurt er in de openbare ruimtes niets, m.a.w. buiten geknuffel gebeurt daar helemaal niets. Daardoor kan men niet de service van de dames beoordelen in de bar. Anderzijds maakt het ook onderdeel uit van de sfeer in PHG.


  10. Verzorging

  Tot ca. 14.00u ontbijtbuffet in het nachtcafé (zolang de voorraad strekt) en fruitschalen, tussen 18.00u en 18.30u warm eten (weekeinde: 19.30u – 20.00u), later wederom fruitschalen. Men kan van mening zijn dat het grootste deel van de bezoekers alleen voor het eten komt, want er ontstaat onmiddellijk een lange rij, na uiterlijk 15 tot 20 min. is de pret voorbij. Sinds enige tijd wordt het eten niet meer in de bar geserveerd maar in het nachtcafé. Wie op dat moment op de kamer is, mist het eten dus. Uitzondering; bij mooi weer wordt in het weekeinde op het terras gegrild, start om ca 20.00u. Omdat het grillen meer tijd in beslag neemt, zal iedereen dan vol raken. Indien er genoeg vraag naar is komt rond 22.00u nog pizza (een aantal grote schalen) die in de bar wordt geserveerd. Dranken zijn aan de bar te krijgen (overdag een, s-avonds twee bardames, in andere gevallen bedienen de dames). In het nachtcafé is feitelijk zelfbediening voor alle dranken. Men kan ook eten laten komen.
  - Bieren: Frankenheim Alt, Pilsner Urquell, Warsteiner, Herrnbraeu (Hefe-Weissbier, normaal + donker), Koenigs Pilsener, Brinkhoffs No 1, Heineken, Klausthaler alcoholvrij, sinds de renovatie ook tapbier.
  - andere dranken: Cola, Cola light, Fanta, Spa Blauw (wasser), Jus d’Orange (Orangensaft), Appelsap (Apfelsaft), koffie, espresso, cappuccino, latte machiato
  - niet in de entree inbegrepen: de fles champagne a 300 € (wordt in PHG slechts zelden besteld).


  11. Hygiëne

  Altijd meerdere schoonmakers aan het werk, ook het barpersoneel en de bedrijfsleiding houden de hygiëne in de gaten. Gebruikte glazen en servies worden snel afgeruimd, de glazen soms iets te snel. Toilet en douche worden zo vaak schoongemaakt als de drukte het toelaat. Problemen met warm water zijn er niet, de temperatuur kan traploos versteld worden en je kunt zo lang als je wilt douchen. De douchestraal kan in sterkte en in alle richtingen versteld worden.


  12. Barpersoneel

  Overdag wordt men ontvangen door s-avonds meestal door Janine (klein, zeer slank, donker haar, voorheen voor de bar), Wischna (klein, korte donkere Haren), Sally (klein, lang donker haar, voorheen voor de bar), Meggie (klein blond, opgemaakt), Vivian (voorheen voor de bar, lange blonde haren), Nadine (klein, halflang donker haar, girl next door),... Om 18.00u wisselen ze vaak van dienst. Allen erg vriendelijk, ze hebben de zaak goed onder controle zonder autoritair te zijn. In het geval dat de bar niet bezet is, kun je ook een van de dames aanspreken om je van een drankje te voorzien; de gasten is het verboden om zich achter de bar te begeven.
  Bij het verlaten van de club (tussen de toegangshek en de voordeur bevindt zich links een drukbel waarmee men kan aangeven dat men de zaak wil verlaten) wordt altijd gevraagd of alles in orde was. Eerlijke kritiek is gebruikelijk. Klachten kun je desondanks het beste onmiddellijk uiten, reclamaties van stamgasten worden ten alle tijde onderzocht.


  13. Goede tijden, slechte tijden

  Ook al in de vroege namiddag goed bezocht, na 19.00u meestal vrij vol tot 22.00u – 23.00u, in het weekeinde ook langer. Vrijdagavond is de drukste tijd, soms wachttijden op vrije dames/kamers. Zo/ma is voor veel dames een rustdag, dus vrij rustig. Aanbevolen kunnen worden dinsdag tot donderdag of zaterdag. Zeker te vermijden zijn carnaval en vaderdag!


  14. Dames

  a) Aantal en herkomst
  De meesten zijn tussen 18.00u en 22.00u aanwezig, ca 20 – 30, regelmatig meer dan 40; vroeger en later beduidend minder (ca -10). Het merendeel nog steeds uit Oost-Europa, naast Duitse en gekleurde ook enkele dames uit Turkije, Thailand en Noord-Afrika (Tunesië / Marokko).
  Om 18.00u is voor veel dames wisseling van de wacht, andere stoppen tegen 22.00u. Dames die langer blijven moeten het tot 01.00u uithouden.

  b) Verloop
  Groot, regelmatig nieuwe dames elke week, daarnaast ook een aantal dames dat er reeds lang werken. De meeste blijven 1 seizoen, sommige komen na een pauze weer terug. Met de concurrentie van Golden Time proberen dames vaak beide clubs uit.

  c) Communicatie
  Veel Oosteuropese dames spreken redelijk Duits of Engels. De dames uit Oost-Europa zijn gedeeltelijk voor het eerst in Duitsland, daardoor kan communicatie met nieuwelingen voor de doorsnee-europeaan moeilijk gaan omdat deze dames meestal slechts beperkt Engels beheersen. De woordenschat blijft in deze gevallen beperkt tot "Zimmer / Schluessel / mit Gummi / ohne / 25 / 50". De gekleurde en Thaise dames spreken goed Engels als ze al geen Duits spreken.

  d) Service
  Zeer afwisselend, van haast niets mogelijk tot taboeloos (is niet Anal Zonder (Anal Ohne/AO) is alles vertegenwoordigd. In vergelijking met andere clubs iets terughoudender. Zie ook Kamerprijzen. Tongzoenen is niet vanzelfsprekend standaard (ca 50% van de dames) zo ja dan zonder meerprijs.

  e) Kamerprijzen
  € 50 per 30 min, daarin zijn inbegrepen frans zonder condoom / zowel bij jou als bij haar en intiem(dit tarief komt eigenlijk niet meer voor), frans totaal kost € 25 meer (niet altijd, afhankelijk van de persoon), elke 30 min meer + € 50. Tussentarief 45min = € 75. De duur van de bezetting van de kamer wordt niet door de bedrijfsleiding bewaakt en ligt in handen van de dames, daardoor kan een half uur ook wel eens 40 min duren (eventueel ook 20 min). Activiteiten zijn alleen op de kamer mogelijk. Let op: Extra’s zoals FZ worden slechts 1 keer berekend niet per aangebroken 30 min., zoals sommige dames je zullen proberen wijs te maken! Tip: indien je met twee mannen en twee vrouwen op de kamer bent betaal je extra voor de handelingen die vrouwen bij elkaar verrichten en als je wisselt van dame.

  f) Animatie
  Weinig. Soms wat dansende dames en vragende dames.

  g) Dresscode
  PHG is weliswaar een sauna maar geen FKK-Club. In tegenstelling tot de meeste andere clubs dragen de dames daarom lingerie of dat wat zij onder lingerie verstaan, regelmatig ook sexy topjes, bloesjes, bikini etc.

  h) Diversen
  De dames betalen € 75 per week (incl. verzorging), de kamerprijzen gaan voor de volle 100% naar hun. De omzet van de club wordt dus hoofdzakelijk gerealiseerd door entreegeld, bij meer dan 150 gasten op goede dagen hoeft dat ook geen probleem te zijn.


  15. Extra’s

  Van dinsdag tot zaterdag vanaf 's-middags masseur (o.a. André), 30 min. kosten € 25, totale lichaamsmassage 60 min € 50. Zeer vriendelijk en correct, meestal snel tot 01.00u volgeboekt. Geen garantie op aanwezigheid. De massage vindt sinds kort plaats in de ruimte achter de afgeschermde douches.

  Er liggen visitekaartjes met omschrijving klaar op een drankautomaat aan de bar.


  (Ter vergroting aanklikken!)


  16. Overig

  Voor correctheid: Willi69
  Vertaald door: tiga, laatste update november 2005
  Laatst gewijzigd door Willem2; 17 maart 2015 om 21:07
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 2. #2
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  12 september 2015 @ 22:48
  Locatie
  linker Niederrhein ™
  Berichten
  5.653
  Discussies
  392
  Thanks
  4.156
  Thanked
  2.852 in 1.179 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Willem2 Bekijk bericht
  Internetadres : Planet Happy Garden
  => http://www.planet-happygarden.de

  Ich glaube, die Club-FAQ müsste dringend mal wieder überarbeitet werden...
  Ein Niederrheiner ist einer, der nix weiß und alles erklären kann. (Hanns Dieter Hüsch, † 12/2005)

  In DFB-Pokal und Champions League noch ungeschlagen! Die Elf vom Niederrhein - Auf, auf, auf in die Champions League

  Nach dem Club ist vor dem Club. (frei nach Sepp Herberger, † 4/1977)

 3. #3
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  12 september 2015 @ 22:48
  Locatie
  linker Niederrhein ™
  Berichten
  5.653
  Discussies
  392
  Thanks
  4.156
  Thanked
  2.852 in 1.179 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Snor Bekijk bericht
  Ik heb me ooit eerder aangemeld voor een vrijkaartje voor deze club, maar me weer afgemeld omdat ik dacht dat dat met OV niet haalbaar was.
  Schwierig, aber nicht unmöglich:

  - Mit dem Zug bis Viersen Hauptbahnhof,
  - mit der Buslinie 083 bis Viersen-Süchteln / Busbahnhof,
  - mit der Buslinie 066 bis Haltestelle Graverdyk,
  - 200 m in Fahrtrichtung bis zur nächsten Kreuzung laufen,
  - dann rechts und Du bist da. :wink:

  Fahrpläne in Deutschland siehe unter www.vrr.de - die Rückfahrt dürfte etwas schwieriger werden, da die Busse nur bis circa 22 Uhr verkehren.
  Ein Niederrheiner ist einer, der nix weiß und alles erklären kann. (Hanns Dieter Hüsch, † 12/2005)

  In DFB-Pokal und Champions League noch ungeschlagen! Die Elf vom Niederrhein - Auf, auf, auf in die Champions League

  Nach dem Club ist vor dem Club. (frei nach Sepp Herberger, † 4/1977)

 4. Onderstaande leden hebben Willi69 bedankt voor deze bijdrage:

  Snor ( 1 juli 2012)

 5. #4
  Geregistreerd
  9 oktober 2014
  Last Online
  Gisteren @ 00:44
  Locatie
  Dreamland
  Berichten
  415
  Discussies
  13
  Thanks
  447
  Thanked
  354 in 211 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Willi69 Bekijk bericht
  Schwierig, aber nicht unmöglich:

  - Mit dem Zug bis Viersen Hauptbahnhof,
  - mit der Buslinie 083 bis Viersen-Süchteln / Busbahnhof,
  - mit der Buslinie 066 bis Haltestelle Graverdyk,
  - 200 m in Fahrtrichtung bis zur nächsten Kreuzung laufen,
  - dann rechts und Du bist da. :wink:

  Ik had het er vorige week vrijdag nog met Bluebear over, dat als ze mn auto onderweg zouden afpakken
  er toch nog met het openbaar vervoer zou kunnen komen, maar wist niet hoe.
  Daarom voor die beren die met ov willen komen, toch nog even Willie's berichtje naar voren genomen,
  omdat het al zolang geleden is.

 6. Onderstaande 2 leden hebben Peperduur bedankt voor deze bijdrage:

  Carlitos (10 februari 2015),Willi69 ( 9 februari 2015)

 7. #5
  Geregistreerd
  22 april 2012
  Last Online
  12 september 2020 @ 00:41
  Berichten
  658
  Discussies
  58
  Thanks
  377
  Thanked
  370 in 176 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Willem2 Bekijk bericht
  Planet Happy Garden (PHG) te Oedt

  3. Openingstijden

  Ma - za van 11.00u – 01.00u, zo. + feestdagen van 13.00u – 01.00u, entree tot ca. 24.00u. Gesloten: Kerstavond + Oudjaarsdag. Op drukke dagen wordt flexibel omgegaan met de sluitingstijd; 01.30u of 02.00u is dan gebruikelijk. Het is bijna
  standaard geworden op Vrijdag en Zaterdag dat ze tot 02.00 open zijn.
  Volgens de website is PHG iedere dag geopend tot 05u.

 8. #6
  Geregistreerd
  16 april 2010
  Last Online
  28 oktober 2020 @ 01:40
  Berichten
  6.635
  Discussies
  1830
  Thanks
  101
  Thanked
  3.026 in 1.713 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door T&A Addict Bekijk bericht
  Volgens de website is PHG iedere dag geopend tot 05u.
  Correct. Iedere dag van 11u-05u geopend.

 9. #7
  Geregistreerd
  23 december 2011
  Last Online
  Gisteren @ 18:39
  Berichten
  5.660
  Discussies
  435
  Thanks
  1.493
  Thanked
  2.864 in 1.592 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Admin Bekijk bericht
  Correct. Iedere dag van 11u-05u geopend.
  is dat ook op feestdagen zoals kerst oud en nieuw

 10. #8
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  12 september 2015 @ 22:48
  Locatie
  linker Niederrhein ™
  Berichten
  5.653
  Discussies
  392
  Thanks
  4.156
  Thanked
  2.852 in 1.179 posts

  Standaard

  Außer am 24.12. (geschlossen) und 31.12. (Party?) ist jeden Tag von 11 UIhr morgens bis 5 Uhr morgens geöffnet.
  Ein Niederrheiner ist einer, der nix weiß und alles erklären kann. (Hanns Dieter Hüsch, † 12/2005)

  In DFB-Pokal und Champions League noch ungeschlagen! Die Elf vom Niederrhein - Auf, auf, auf in die Champions League

  Nach dem Club ist vor dem Club. (frei nach Sepp Herberger, † 4/1977)

 11. #9
  Geregistreerd
  22 april 2012
  Last Online
  12 september 2020 @ 00:41
  Berichten
  658
  Discussies
  58
  Thanks
  377
  Thanked
  370 in 176 posts

  Standaard

  Dankzij Google kun je ook binnen een kijkje nemen, Street view: https://goo.gl/maps/f9mcZ3sxaht

 12. Onderstaande 3 leden hebben T&A Addict bedankt voor deze bijdrage:

  Big30 (15 december 2015),Bluebear (15 december 2015),uurtje (14 december 2015)

 13. #10
  Geregistreerd
  22 augustus 2009
  Last Online
  27 oktober 2020 @ 21:12
  Locatie
  Bergen op Zoom
  Berichten
  311
  Discussies
  96
  Thanks
  190
  Thanked
  295 in 95 posts

  Standaard

  Weet iemand of er in de buurt van Happy garden ook een hotel in de buurt is? Zo ja....wat zijn de prijzen hiervoor en hoe gaat dat in zijn werk....kan je dat hotel ook vanuit Happy Garden regelen......zoals dat ook mogelijk is (zo las ik ergens) bij Golden Time?? Ik wil binnenkort met een aantal vrienden weer naar deze club...en die mannen willlen dan graag daar in de buurt overnachten.

 14. #11
  Geregistreerd
  12 februari 2006
  Last Online
  Vandaag @ 02:08
  Locatie
  NRW und Hessen
  Berichten
  22.920
  Discussies
  845
  Thanks
  4.584
  Thanked
  8.243 in 4.785 posts

  Standaard

  Ibis in Krefeld of Willich ligt dicht in de buurt en is kwa prijs aantrekkelijk. Zie:
  http://www.ibis.com/nl/booking/hotels-list.shtml

  Zie ook dit topic:
  https://www.ijsberenforum.com/forum/...-en-Saunaclubs

  Dit zul je wel zelf moeten regelen uiteraard.
  1."L'intelligence? Une question de chimie organique, rien de plus. On n'est pas plus responsable d'être intelligent que d'être bête. "! Paul Léautaud
  2. "Ich lehre euch den Übermenschen. Der Mensch ist Etwas das überwunden werden soll." Friedrich Nietzsche

 15. Onderstaande leden hebben Big30 bedankt voor deze bijdrage:

  Jovibeer ( 6 maart 2016)

 16. #12
  Geregistreerd
  17 januari 2008
  Last Online
  11 oktober 2020 @ 17:34
  Locatie
  Leiderdorp
  Berichten
  1.182
  Discussies
  127
  Thanks
  5.206
  Thanked
  1.750 in 659 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Jovibeer Bekijk bericht
  Weet iemand of er in de buurt van Happy garden ook een hotel in de buurt is? Zo ja....wat zijn de prijzen hiervoor en hoe gaat dat in zijn werk....kan je dat hotel ook vanuit Happy Garden regelen......zoals dat ook mogelijk is (zo las ik ergens) bij Golden Time?? Ik wil binnenkort met een aantal vrienden weer naar deze club...en die mannen willlen dan graag daar in de buurt overnachten.
  Kijk even op Bookings.com of Trivago dan heb je zo een hotel en tegen een scherpe prijs!
  Prijzen wisselen met het uur dus boek niet te vroeg!
  Bij de beter club vraag je dit aan de manager en die heeft vaak een kort lijntje met de hotels in de buurt.
  Hij boekt dan wat en regelt ook snel het vervoer er na toe.
  Met taxi of hij brengt je even.
  De plek waar het goed toeven is voor alle ijsberen.
  Waar je kan genieten van leuke dames en uitgebreide wellness en lekker eten.

 17. Onderstaande 3 leden hebben SAS bedankt voor deze bijdrage:

  Jovibeer ( 6 maart 2016),pret ( 6 maart 2016),Sjeufke ( 6 maart 2016)

 18. #13
  Geregistreerd
  2 september 2010
  Last Online
  Gisteren @ 23:35
  Locatie
  De Peel
  Berichten
  1.102
  Discussies
  50
  Thanks
  970
  Thanked
  1.021 in 438 posts

  Standaard

  PP-Hotel Grefrather Hof  

  Adres: Am Waldrand 1, 47929 Grefrath, Duitsland  Telefoon:+49 2158 4070
  Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

  http://www.youtube.com/watch?v=BszIZjYzMDQ

  Een vrouw en een fiets, is altijd iets!

 19. Onderstaande leden hebben Ricardo Banana bedankt voor deze bijdrage:

  Jovibeer ( 8 maart 2016)

 20. #14
  Geregistreerd
  2 mei 2011
  Last Online
  Gisteren @ 22:16
  Locatie
  Veel te ver van Duitsland
  Berichten
  3.470
  Discussies
  211
  Thanks
  1.696
  Thanked
  5.962 in 1.547 posts

  Standaard

  In Vorst heb je ook een aardig hotelletje. Nadeel van phg blijft dat je voor al die hotels wel de auto/ taxi nodig hebt. Zeler omdat het vooral een zuipclub lijkt te zijn op het moment.

 21. #15
  Geregistreerd
  12 maart 2013
  Last Online
  Vandaag @ 00:57
  Locatie
  �� overal, overal ��, waar de meisjes zijn, waar de meisjes zijn!
  Berichten
  6.660
  Discussies
  116
  Thanks
  9.152
  Thanked
  14.252 in 4.567 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door vrije jongen Bekijk bericht
  Zeler omdat het vooral een zuipclub lijkt te zijn op het moment.
  De tent zuipt niet.. Hooguit de bezoekers en die hebben dat toch zelf in de hand?! Niemand wordt gedwongen.
  En Garde

 22. #16
  Geregistreerd
  8 augustus 2009
  Last Online
  Gisteren @ 21:06
  Locatie
  Hunedoara
  Berichten
  9.702
  Discussies
  687
  Thanks
  4.877
  Thanked
  8.452 in 3.951 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Eddy_V Bekijk bericht
  De tent zuipt niet.. Hooguit de bezoekers en die hebben dat toch zelf in de hand?! Niemand wordt gedwongen.
  dat is juist het probleem het zelf in de hand hebben.
  1 kut is sterker dan 10 paarden.

  doe wat je moet doen.

  voor 50 euro kun je,
  je vrouw toch niet lastig vallen

  genoeggezwetsnueersteenkouweklets

 23. #17
  Geregistreerd
  2 mei 2011
  Last Online
  Gisteren @ 22:16
  Locatie
  Veel te ver van Duitsland
  Berichten
  3.470
  Discussies
  211
  Thanks
  1.696
  Thanked
  5.962 in 1.547 posts

  Standaard

  Goed voor de kleuters gaan we het in jip en janneke taal uitleggen:

  Het is een nadeel dat je een auto nodig hebt omdat het er op lijkt dat phg op het moment een club is waar mensen vooral komen om te zuipen; het een club lijkt die vooral verdient aan de verkoop van sterke alcohol; en de meest voor de hand liggende (enige?) manier om een beetje leuke tijd te hebben samenhangt met jezelf volgieten met alcohol.

  Hopelijk is het zo duidelijker... al zitten er ook een paar woorden met drie lettergrepen in, dat is toch lastig he.

 24. Onderstaande leden hebben vrije jongen bedankt voor deze bijdrage:

  SAS ( 7 maart 2016)

 25. #18
  Geregistreerd
  23 november 2011
  Last Online
  Gisteren @ 21:14
  Locatie
  Een drie kwartier rijden van mijn speeltuin. (Dan wel met 160km/h.)
  Berichten
  3.069
  Discussies
  50
  Thanks
  11.023
  Thanked
  4.041 in 1.729 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door vrije jongen Bekijk bericht
  Nadeel van phg blijft dat je voor al die hotels wel de auto/ taxi nodig hebt. Zeker omdat het vooral een zuipclub lijkt te zijn op het moment.
  Of je regelt een chauffeur die je weer mooi thuis brengt, ben je ook klaar. En geloof me dat het geen expliciete zuiptent is geworden, niks meer dan elders, want er wordt nog zeer veel gekamert. Geen stickers plakken waar de waarheid niet op staat, alstublieft. De hoofdzaak blijft toch neuken heb ik uit de eerste hand begrepen en gehoord.
  NEVER UNDERESTIMATE THE SENSE OF THE NON-SENSE.

 26. Onderstaande 3 leden hebben Bluebear bedankt voor deze bijdrage:

  Nedlovefkk ( 7 maart 2016),Pietjepik ( 7 maart 2016),Sjeufke ( 7 maart 2016)

 27. #19
  Geregistreerd
  17 januari 2008
  Last Online
  11 oktober 2020 @ 17:34
  Locatie
  Leiderdorp
  Berichten
  1.182
  Discussies
  127
  Thanks
  5.206
  Thanked
  1.750 in 659 posts

  Standaard

  Geen stickers plakken waar de waarheid niet op staat, alstublieft zie Bluebear.

  Alle clubs verdienen aan de toegang van de dames en de heren.
  Verder aan de diverse sterke drank en bubbels en red bull en verbruikartiekelen van de dames.
  Deze sticker kan je op elke club plakken.
  De plek waar het goed toeven is voor alle ijsberen.
  Waar je kan genieten van leuke dames en uitgebreide wellness en lekker eten.

 28. Onderstaande 3 leden hebben SAS bedankt voor deze bijdrage:

  Bluebear ( 7 maart 2016),de duisburg spesjalist (19 oktober 2016),Sjeufke ( 7 maart 2016)

 29. #20
  Geregistreerd
  8 augustus 2009
  Last Online
  Gisteren @ 21:06
  Locatie
  Hunedoara
  Berichten
  9.702
  Discussies
  687
  Thanks
  4.877
  Thanked
  8.452 in 3.951 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bluebear Bekijk bericht
  Of je regelt een chauffeur die je weer mooi thuis brengt, ben je ook klaar. En geloof me dat het geen expliciete zuiptent is geworden, niks meer dan elders, want er wordt nog zeer veel gekamert. Geen stickers plakken waar de waarheid niet op staat, alstublieft. De hoofdzaak blijft toch neuken heb ik uit de eerste hand begrepen en gehoord.
  voor mij is de hoofdzaak bier zuipen.
  En neuken bijzaak
  1 kut is sterker dan 10 paarden.

  doe wat je moet doen.

  voor 50 euro kun je,
  je vrouw toch niet lastig vallen

  genoeggezwetsnueersteenkouweklets

 30. Onderstaande leden hebben Piet Plezier bedankt voor deze bijdrage:

  Bluebear ( 7 maart 2016)

 31. #21
  Geregistreerd
  8 augustus 2009
  Last Online
  Gisteren @ 21:06
  Locatie
  Hunedoara
  Berichten
  9.702
  Discussies
  687
  Thanks
  4.877
  Thanked
  8.452 in 3.951 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door vrije jongen Bekijk bericht
  Goed voor de kleuters gaan we het in jip en janneke taal uitleggen:

  Het is een nadeel dat je een auto nodig hebt omdat het er op lijkt dat phg op het moment een club is waar mensen vooral komen om te zuipen; het een club lijkt die vooral verdient aan de verkoop van sterke alcohol; en de meest voor de hand liggende (enige?) manier om een beetje leuke tijd te hebben samenhangt met jezelf volgieten met alcohol.

  Hopelijk is het zo duidelijker... al zitten er ook een paar woorden met drie lettergrepen in, dat is toch lastig he.
  geen (piet) plezier,zonder bier
  Geen lol zonder alcohol
  1 kut is sterker dan 10 paarden.

  doe wat je moet doen.

  voor 50 euro kun je,
  je vrouw toch niet lastig vallen

  genoeggezwetsnueersteenkouweklets

 32. Onderstaande 2 leden hebben Piet Plezier bedankt voor deze bijdrage:

  Bluebear ( 7 maart 2016),SAS ( 8 maart 2016)

 33. #22
  Geregistreerd
  22 augustus 2009
  Last Online
  27 oktober 2020 @ 21:12
  Locatie
  Bergen op Zoom
  Berichten
  311
  Discussies
  96
  Thanks
  190
  Thanked
  295 in 95 posts

  Standaard

  Misschien toch even goed om weer eens op te halen. Afgelopen zaterdag heb ik aan de theke nog een copy van een lijst gevraagd van beschikbare hotels in de buurt van PHG. Dit vooral omdat de maten met wie ik in de toekomst toch weer die kant op wil gaan en zij liever in een hotel verblijven dan 's nachts terug te rijden. Ik heb geen prijzen opgezocht, dus wie weet weten jullie dat? Dus hier een overzicht:

  1. Hotel-Restaurant Mertenshof
  Kirchstraße 14
  47918 Tӧnisvorst
  Tel. 02151-709010

  2. Bayernstube
  Schelterhofer Straße 180
  47918 Tӧnisvorst
  Tel.: 02151-8206790

  3. Haus Vorst
  Kuhstraße 4
  47918 Tӧnisvorst
  Tel.: 02156-77606

  4. Gasthof zur Linde
  Bahnstraße 1
  47918 Tӧnisvorst
  Tel.: 02151-790784

  5. Landhotel Classhoff
  Neubuschweg 2
  478477 WILLICH
  Tel.: 02154-9531780

  6. Hotel Landgut Ramshof
  Ramshof 1
  47877 WILLICH
  Tel.: 02156-95890

  7. Hotel Hubertus Hamacher
  Anratherstraße 4
  47877 WILLICH
  Tel.: 02154-9180

  8. Kempener Sport + Tagungshotel
  Schmeddersweg 4
  47906 KEMPEN
  Tel.: 02152-20190

  9. Ibis Hotel **** (omcirkeld)
  Jacob-Kaiser-Straße 5
  47877 WILLICH
  Tel.: 02154-429465

  10. Greyfrather Hof
  Am Waldrand 1-3
  47929 Grefrath
  Tel. 021584070

 34. Onderstaande leden hebben Jovibeer bedankt voor deze bijdrage:

  Wentelt Eefje (19 oktober 2016)

 35. #23
  Geregistreerd
  28 mei 2008
  Last Online
  Gisteren @ 23:57
  Berichten
  5.035
  Discussies
  113
  Thanks
  1.718
  Thanked
  4.067 in 1.629 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door SAS Bekijk bericht
  Geen stickers plakken waar de waarheid niet op staat, alstublieft zie Bluebear.

  Alle clubs verdienen aan de toegang van de dames en de heren.
  Verder aan de diverse sterke drank en bubbels en red bull en verbruikartiekelen van de dames.
  Deze sticker kan je op elke club plakken.
  Dat weten de meeste ijsberen en de ijsberen die komen voor te neuken en niet voor het zuipen laten de zuipketen links liggen en gaan naar de clubs waar je flink moet betalen voor een pilsje en waar het neuken dan ook nog eens goedkoper is en de entree flink lager ligt,iets wat normaal is.
  In deze clubs is het altijd overdag goed bezet zowel met dames als ijsberen,die hoeven de kater niet te verwerken.

 36. #24
  Geregistreerd
  2 september 2010
  Last Online
  Gisteren @ 23:35
  Locatie
  De Peel
  Berichten
  1.102
  Discussies
  50
  Thanks
  970
  Thanked
  1.021 in 438 posts

  Standaard

  Je kunt tegenwoordig ook bij Happy zelf blijven slapen a € 100 per kamer per nacht.
  Je krijgt dan een van de nieuwe kamers in de gang waar de nieuwe kino tegenwoordig gehuisvest is.
  Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

  http://www.youtube.com/watch?v=BszIZjYzMDQ

  Een vrouw en een fiets, is altijd iets!

 37. Onderstaande 2 leden hebben Ricardo Banana bedankt voor deze bijdrage:

  Bluebear (19 oktober 2016),Smouse (28 oktober 2016)

 38. #25
  Geregistreerd
  23 november 2011
  Last Online
  Gisteren @ 21:14
  Locatie
  Een drie kwartier rijden van mijn speeltuin. (Dan wel met 160km/h.)
  Berichten
  3.069
  Discussies
  50
  Thanks
  11.023
  Thanked
  4.041 in 1.729 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ricardo Banana Bekijk bericht
  Je kunt tegenwoordig ook bij Happy zelf blijven slapen a € 100 per kamer per nacht.
  Je krijgt dan een van de nieuwe kamers in de gang waar de nieuwe kino tegenwoordig gehuisvest is.
  Krijg je er dan ook een warme kruik bij in de vorm van een dame? Of moet je dan weer dealen met een dame? Ik snurk volgens mijn dames, ik als alleenstaande weet dat natuurlijk niet. Na de daad knoer ik altijd eventjes met de dames. Lekker man.
  NEVER UNDERESTIMATE THE SENSE OF THE NON-SENSE.

 39. Onderstaande leden hebben Bluebear bedankt voor deze bijdrage:

  Ricardo Banana (19 oktober 2016)

 

 
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:43.