Weergegeven resultaten: 1 t/m 2 van 2
 1. #1
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  7 april 2023 @ 09:45
  Locatie
  Limboland
  Berichten
  1.059
  Discussies
  37
  Thanks
  150
  Thanked
  106 in 47 posts

  Standaard Regels mbt het komende wk.....

  Altijd handig om dit aan je vrouw of vriendin te geven

  Aan alle vrouwen, namens de meeste mannen :

  1. Van 9 Juni t/m 9 juli 2006, is het de bedoeling dat je de sportsecties van de kranten leest, zodat je op de hoogte bent van wat er gebeurt met betrekking tot de World Cup 2006, zodat je kan meepraten in een discussie. Als je dit niet doet, bestaat de kans dat je kwaad wordt aangekeken, of totaal wordt genegeerd. AUB niet klagen als je geen aandacht krijgt.

  2. Tijdens de World Cup is de televisie van mij, de hele tijd, zonder uitzonderingen. Als je ook maar naar de afstandsbediening kijkt, ben je een oog kwijt !!!!!

  3. Mocht je tijdens een wedstrijd voor de tv langs willen, dan mag dat, mits je dit kruipend over de vloer doet, zonder mij te storen. Wanneer je besluit om naakt voor de tv te gaan staan, zorg dan dat je daarna gelijk weer je kleren aandoet, want als je een koutje vat, heb ik geen tijd om je naar een dokter te brengen of je te verzorgen tijdens de World Cup.

  4.Tijdens de wedstrijden ben ik doofstom en blind, behalve als ik iets te drinken of te eten nodig heb. Je bent gek als je denkt dat ik naar je luister, de deur open ga doen, de telefoon opneem, of, indien aanwezig, de baby opraap als die op de grond is gevallen.....Dat gebeurt niet !!!

  5. Het is belangrijk dat je er te allen tijde voor zorgt dat er minimaal 2 kratten bier in de koelkast staan, er voldoende chips in de kast ligt en dat je je gedraagt als er vrienden van mij voetbal komen kijken. Als tegenprestatie mag jij dan de tv gebruiken tussen 00.00 uur en 06.00 uur, behalve als er een herhaling van een goede wedstrijd is.....

  6. AUB !!! Als ik boos of verdrietig ben, omdat mijn favoriete land aan het verliezen is/ verloren heeft zeg dan NOOIT : Het is maar een spelletje, of : geen zorgen, de volgende wedstrijd winnen ze. Wanneer je dit soort dingen zegt, maak je mij alleen maar bozer en ga ik minder van je houden. Bedenk dat je nooit meer van voetbal zult weten dan ik en je troostende woorden dus alleen maar averechts zullen werken en leiden tot een scheiding.....

  7. Je bent welkom om 1 wedstrijd samen met mij te bekijken en je mag in de rust tegen me praten, maar alleen tijdens de reclame en als de score gunstig is. Ik benadruk dat dit voor 1 wedstrijd is....Je kan de World cup dus niet gebruiken als excuus om meer tijd samen door te brengen.

  8. De herhalingen van de doelpunten zijn erg belangrijk. Het kan mij niet schelen dat ik ze al gezien heb, ik wil ze weer zien. Heel vaak..

  9. Vertel je vrienden geen baby's te krijgen, of kinderfeestjes te geven of andere bezigheden die mijn aanwezigheid vereisen te organiseren, want :
  a) Ik kom niet
  b) Ik kom niet
  c) Ik kom niet

  10. Mocht 1 van mijn vrienden bellen om op zondag voetbal bij hem thuis te kijken, dan gaan we gelijk. !
  11. De dagelijkse hoogtepunten uitzendingen op tv elke avond, is net zo belangrijk als de wedstrijden zelf. Durf niet te zeggen " maar dit heb je toch al gezien...laten we overschakelen op 1 van mijn favoriete uitzendingen" want het antwoord zal zijn :" Kijk bij regel 2 van deze lijst "

  12. En als laatste : Houd opmerkingen als "Gelukkig is het WK maar 1 keer in de 4 jaar"voor je. Ik trek mij toch niets aan van deze opmerking, want na het WK beginnen De Eredivisie, de Serie A, de Primera Division, de Premier League etc, etc, etc. Toch weer


  Bedankt voor de medewerking
  Wie het laatst lacht, die lacht ook :wink:

 2. #2
  Geregistreerd
  26 maart 2006
  Last Online
  29 september 2023 @ 13:13
  Berichten
  909
  Discussies
  11
  Thanks
  712
  Thanked
  79 in 55 posts

  Standaard

  Je kan ook aan je vrouwtje zeggen dat je bij vrienden voetbal gaat kijken, en dan toch naar PHG, GT of Ritz rijden....

  Ach, al dat gevoetbal is toch maar een spelletje(&#176...

  (&#176 Spelletje dat gespeeld wordt door overbetaalde luierikken, die te lam zijn om een gewone job te gaan doen, en die met staking dreigen als ze méér dan 2 wedstrijden per week moeten spelen...

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:20.

FKK Artemis 468*60   Living Room 468*60 Bundesliga TV