Weergegeven resultaten: 1 t/m 7 van 7
 1. #1
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  12 augustus 2022 @ 19:51
  Berichten
  37.077
  Discussies
  4471
  Thanks
  46
  Thanked
  10.323 in 6.202 posts

  Standaard Meisjes Mediamarkt in de Playboy

  ROTTERDAM - De Duitse Playboy had vorig jaar al de primeur, maar nu is de Nederlandse uitgave van het mannenblad aan de beurt.

  Een deel van de voorplaat van Playboy.  In de november-editie staan twaalf pagina’s vol blootfoto’s van medewerksters van elektronicaketen MediaMarkt. Met toestemming van de baas, overigens.

  Directeur Pieter Haas van MediaMarkt: ,,Playboy heeft ons gebeld en gevraagd wat wij van het idee vonden. Nou prima. Kun je zien dat er bij MediaMarkt ook gewone, mooie meisjes werken en niet van die met siliconen opgeblazen types uit Amerika.’’

  De foto’s zijn niet in een MediaMarkt gemaakt. ,,Nee, gewoon bij een professionele fotograaf thuis. En zonder de directie erbij,’’ voegt Haas eraan toe. ,,Andere ketens kiezen soms platgetreden paden om in het nieuws te komen, wij willen anders zijn dan anderen. Het eerste wat ik aan Playboy vroeg, was ook: ’Is dit al eens eerder gedaan?’. Het antwoord was ’nee’. Nou, dat was voor ons reden genoeg om erin toe te stemmen.’’

  Circa 125.000 klanten van MediaMarkt krijgen deze dagen een exemplaar van het blad in handen gedrukt. ,,Wel op zo’n manier dat niemand er aanstoot aan hoeft te nemen.’’ Saillant detail: de gemiddelde oplage van het blad is 82.000 exemplaren.

  Marketing-goeroe Eugene Roorda - ontwerper van onder meer de BOB-campagne (geen drank op achter het stuur) en van advertenties voor Dirk van den Broek - denkt dat de reportage hartstikke goed uitpakt voor MediaMarkt.

  ,,Alles voor de aandacht, zo gaat dat in deze tijd. Ja, ik word er ook niet vrolijk van, maar het verschil tussen reclame en pornografie vervaagt. Dat is de populaire cultuur waarin we leven. Kijk naar Katja Schuurman en de Gouden Gids. ’Klik me aan, klik me aan, ik wil jou in de Gouden Gids’, zegt ze op de website. Waar gaat het over?’’

  Totaal doorgeslagen erotisering van reclame.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 2. #2
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  12 augustus 2022 @ 19:51
  Berichten
  37.077
  Discussies
  4471
  Thanks
  46
  Thanked
  10.323 in 6.202 posts

  Standaard

  Playboy presenteert de Meiden van de Media Markt!
  Playboy presenteert 6 oktober in zijn novembernummer een spectaculaire fotoshoot met Meiden van de Media Markt. De medewerksters van Nederlands grootste keten voor consumentenelektronica waren zeer bereid om naakt voor de camera te poseren.

  Playboy plaatste in augustus posters in de vestigingen van de Media Markt met de oproep aan medewerksters om mee te werken aan de fotoshoot. Het aantal reacties was overweldigend. Wij hebben uiteindelijk de meest spontane en mooiste Meiden geselecteerd. Barbara van Roon (24 jaar, medewerkster van de foto & videoafdeling van de Media Markt in Zoetermeer): “Door de vele aanmeldingen was het even spannend of ik wel geselecteerd zou worden. Uiteindelijk was het fantastisch om een Playboy shoot een keer persoonlijk mee te maken”.
  De shoot toont de Meiden van de Media Markt uit de verschillende 19 vestigingen in Nederland en laat tevens producten zien die in de Media Markt te koop zijn. Jan Heemskerk, onze hoofdredacteur, “Ik ben erg tevreden over het resultaat en was blij verrast over het enthousiasme en de professionaliteit waarmee de meiden hebben geposeerd!”

  De directie van Media Markt was direct enthousiast toen wij haar benaderden voor dit project. Consumenten krijgen bij aankoop van een product van Media Markt vanaf 6 oktober een Playboy cadeau (zo lang de voorraad strekt).


  Nou weet ik zeker dat het storm gaat lopen bij de Mediamarkt.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 3. #3
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  12 augustus 2022 @ 19:51
  Berichten
  37.077
  Discussies
  4471
  Thanks
  46
  Thanked
  10.323 in 6.202 posts

  Standaard

  Nadat ik hier dus al melding had gemaakt heeft cabaratier Youp van 't Hek er maar een column over geschreven :

  Blootjob


  Youp van 't Hek

  Opeens ligt er een Playboy in mijn kleedkamer. Cadeautje van een van mijn technici. Waarom? Omdat hij het blad ook weer cadeau kreeg! Van wie? Van een winkel waar hij iets technisch voor de voorstelling kocht. Hoezo? Die winkel is onderdeel van een keten en deze keten wil zichzelf profileren. Dit bedrijf heeft een aantal pagina's in de Playboy gekocht en vijf vrouwelijke personeelsleden staan bloot afgebeeld. Dus je ziet een naakte dame met een televisie voor haar doos en dan staat er bij dat zij de caissière van het filiaal Broek op Langendijk is. Zoiets. Uiteraard deden ze dat geheel vrijwillig. Er stond niet in hun contract dat ze op straffe van ontslag op staande voet hun tieten aan eenzaam Nederland moesten tonen.

  Hoe kom je op zo'n idee? Ik zie de directievergadering. Mannen. Ik vrees buikige vijftigers, uitgeschoten met de aftershavefles. Na veel discussies komt een van de krijtstrepen met het brutale voorstel om de lekkerste wijven van de zaak in hun blote reet in de Playboy af te drukken. Vrijwillig uiteraard. Geschrokken van zijn eigen woorden kijkt hij de anderen aan. Het valt niet verkeerd. Integendeel. De directeur weet zo al vijf mokkeltjes die hij graag uit de kleren ziet. De gereformeerde in het gezelschap distantieert zich onmiddellijk en zegt de vergadering te zullen verlaten als ze hier serieus over door gaan praten. Een uur later verlaat hij het pand. De rest zegt een paar lelijke dingen over hem en vergadert verder. De plannen worden gaande de middag heter en heter.

  Uiteindelijk komen ze bij het punt wie het aan de dames durft te vragen? En wie vragen ze?

  Niet Corry van de administratie. Daar is men het meteen over eens. Die hebben ze op een bedrijfsweekend in het zwembad van een bungalowpark een keer in bikini gezien en de bomen verloren meteen hun bladeren. Zelfs de dennen lieten hun naalden moedeloos vallen.

  ,,Toen zij een bommetje maakte was het zwembad leeg'', grapt de een.

  ,,Het was meteen een zoutwaterbad'', toept de ander er overheen.

  ,,En Anja van de kantine uit Dokkum komt ook niet in aanmerking. Een paar pukkels zijn met de computer nog wel weg te poetsen, maar bij dit Twentse driekoningenbrood is dat totaal zinloos. En die zeekoe uit het magazijn in Wolvega mag ook niet. Anders moeten we een pagina maken die je zeven keer kan uitklappen'', proest het Hoofd Inkoop over de vergadertafel.

  ,,En wat doen we met onze islamitische personeelsleden?''

  ,,Die mogen deze keer zonder hoofddoek.''

  ,,En mevrouw Van Loon? Die is 66!''

  ,,Die kan in plaats van Vanessa in het kerstnummer. Rollatorseks.''

  De stemming zit er lekker in en uiteindelijk mag gladde Leo, die niet weet dat hij zo genoemd wordt, de dames benaderen. Eerst per mail en dan een persoonlijk gesprek. Hij denkt dat ze voor het geld wel zullen zwichten.

  En ik maar denken aan Elsje van de afdeling marketing, de schat die zo gehoopt had dat ze ook gevraagd zou worden. Anorexia gehad, tieten al een keer laten bijvullen, kop genadeloos strak getrokken, laat nog elke dag haar gepiercete navel zien, ook in de winter. Ze had zo gehoopt dat zij op haar vierenveertigste nog een keer de kans zou krijgen om haar goddelijke sportschoollijf aan de mensheid te tonen. Elke ochtend opende ze nerveus haar mailbox, steeds maar hopend op een berichtje van gladde Leo. Maar helaas. Ze zal zich deze dagen murw roddelen over vriendinnetjespolitiek en dat de mensheid niet deugt. Ze bijt zich door dit weekend en heeft principieel geen blootblad mee naar huis genomen. Wel verkondigt ze tegen iedereen dat als ze gevraagd zou zijn, dat ze dan snoeihard geweigerd zou hebben. Een geur van medelijden hangt rond de koffieautomaat.

  Het blad ligt in de winkel en ik vrees dat de directie van de keten zeer tevreden is. Zowel over de stunt als over de getoonde tieten. Ik vrees schaamteloze trots. En ik ruik provincie. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het 2005 is. En ik weet dat ik er nooit iets zal kopen. Waarom niet? Niks meer te fantaseren aan de kassa.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 4. #4
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  12 augustus 2022 @ 19:51
  Berichten
  37.077
  Discussies
  4471
  Thanks
  46
  Thanked
  10.323 in 6.202 posts

  Standaard

  Prijsstunters elektronica vaak duurder

  Uitgegeven: 8 januari 2006 08:26
  Laatst gewijzigd: 8 januari 2006 14:18

  FRANKFURT - Duitse prijsstunters voor elektronica zoals Mediamarkt zijn vaak duurder dan hun concurrenten. Dat concludeerde de krant Frankfurter Allgemeine Zeitung na steekproeven in de regio's Berlijn en München.

  Alleen al in München telt de consument in 70 procent van de gevallen meer neer bij winkels die eigenlijk als discounters gelden. Een geluidsinstallatie voor een thuisbioscoop bijvoorbeeld was bij de Mediamarkt honderd euro duurder dan bij een warenhuis. De krant vergeleek 21 vaak verkochte artikelen.


  Volgens het dagblad hanteren de Metro-dochters Mediamarkt en Saturn geraffineerde strategieën om bij het publiek het imago op te bouwen dat ze goedkoop zijn. Ze lokken met een paar uiterst laag geprijsde producten, die echter vaak snel zijn uitverkocht. Vaak worden ook verouderde apparaten aangeboden om daarmee meer winst te maken. De Duitse consumentenbond kondigde al juridische stappen aan.
  Wat je dus in zo'n groot warenhuis gaat halen is niet altijd goedkoop .... en wat je ver gaat halen ook niet ....... W2
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 5. #5
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  12 augustus 2022 @ 19:51
  Berichten
  37.077
  Discussies
  4471
  Thanks
  46
  Thanked
  10.323 in 6.202 posts

  Standaard

  Dit bedrijf doet alles om in de media te komen.......

  Directie Mediamarkt gaat uit de kleren

  DEN HAAG - Na de pronte dames van de Media Markt nu de heren. Vier directeuren van de vestigingen Den Haag, Rotterdam,...

  ... Middelburg en Heerlen gaan ’ uit de kleren’ in het ondernemersblad Bizz. De ’Mannen van de Media Markt’ volgen daarmee het voorbeeld van hun vrouwelijke personeel, dat in november poseerde voor blootblad Playboy. Een prikkelende stunt, die de elektronicagigant veel publiciteit opleverde.

  Maanblad Bizz vond het wel aantrekkelijk om op herhaling te gaan bij de lardering van een verhaal over de bedrijfsformule van Media Markt. Vier vestigingsdirecteuren bleken er voor te porren, onderwie Dennis Hooijmans (33), baas van de Haagse vestiging: ,,Een van onze meisjes in de winkel Desiree, straalde vorig jaar in de Playboy. Dus vind ik dat ook wij het lef daartoe moeten hebben. We hebben in elk geval vreselijk veel lol gehad.’’

  De heren zeggen niet ontevreden te zijn over het resultaat. Hooijmans: ,Ik weet natuurlijk niet of de lezer van Bizz op ons zit te wachten, maar het ziet er toch niet rot uit? Ik bedoel, het is toch niet echt afschrikwekkend?’’

  Hoewel hij begrijpt dat de meningen er over kunnen verschillen vindt Hooijmans de actie wel passen in de ’open bedrijfscultuur’ die hij op zijn werk met zijn 180 werknemers nastreeft. ,,En het publiek zal de humor er van in zien. Het past bij ons als jonge speler, die snel marktaandeel wil veroveren. ’t Is een middel om ons bedrijf voor de bühne te brengen.’’

  De heren directeuren hoefden overigens niet helemaal naakt, evenmin als de rondborstige dames in de Playboy. ,,We hielden onze onderbroek aan en dat maakt het wel zo ludiek. Uitdoen is zelfs niet aan de orde geweest. De lezers van een zakenblad zitten toch niet op echt naakt te wachten,’’ veronderstelt hij.

  ,,De reactie van mijn vrouw? Die moest er hard om lachen. Maar dat ik het deed vond ze wèl stoer.”
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 6. #6
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  18 februari 2022 @ 17:11
  Locatie
  SKW Antwerpen
  Berichten
  2.215
  Discussies
  169
  Thanks
  0
  Thanked
  11 in 8 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Willem2
  Directie Mediamarkt gaat uit de kleren
  DEN HAAG - Na de pronte dames van de Media Markt nu de heren. Vier directeuren van de vestigingen Den Haag, Rotterdam,...
  ... Middelburg en Heerlen gaan ’ uit de kleren’ in het ondernemersblad Bizz. De ’Mannen van de Media Markt’ volgen daarmee het voorbeeld van hun vrouwelijke personeel, dat in november poseerde voor blootblad Playboy. Een prikkelende stunt, die de elektronicagigant veel publiciteit opleverde.
  Ze doen maar deze heren die uit de kleren gaan , maar geef mij toch maar de dames! :smile:

  Anvers :wink:

 7. #7
  Geregistreerd
  23 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 11:30
  Berichten
  681
  Discussies
  26
  Thanks
  0
  Thanked
  14 in 3 posts

  Standaard

  Ik was op zoek naar software en wilde ook die dames wel eens goed bekijken. :ledy-in-r Helaas dat viel tegen zowel de software als de dames waren er niet. Toen maar naar een privéhuis gegaan in de lichtstad

  Babbel :wink:

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:19.

Mabuhay 468*60