Bron : Planet

Gepubliceerd op maandag 01 mei 2006

Raquel Pacheco, voorheen als prostitué bekend als 'Bruna the Surfer Girl' maakte het met haar weblog. Daar kwam een boek uit voort en dat leidt nu tot een film.
De Britse krant The Times bericht over de 21-jarige Braziliaanse.

Pikant
De krant vermeldt het weblog van Bruna Surfistinha (Bruna the Surfer Girl) niet, wellicht omdat ze in het Portugees schrijft. Dat doet ze trouw vrijwel dagelijks, en nog altijd pikant.

Fotoblog
Ze vermeldde gisteren ook het begin van een fotoblog. Daar staan onder meer plaatjes van signeersessies.

Op haar 17e verliet 'Bruna' na tal van problemen het ouderlijk huis om met prostitutie haar geld te verdienen. Nu is 21, zegt het vak verlaten te hebben, maar teert commercieel nog op de herinneringen.

Boeiende ervaringen
Van haar, naar eigen zeggen, ruim duizend klantcontacten heeft ze veel boeiende ervaringen en kennis overgehouden. Die deelt ze in haar boek met de lezers.

Meer dan 100.000 exemplaren gingen er nu over de toonbank, en na een Spaanse vertaling volgt ook een Amerikaanse uitgave. Volgens de uitgever werd het blog voornamelijk door mannen gelezen maar kochten relatief veel vrouwen het boek: 80 procent van de lezers betreft vrouwen tussen de 13 en 35. Dat kwam wellicht vanwege de praktische tips en kennis over de wensen van het andere geslacht.

Ouders
Ze hoopt overigens het nu ook goed te kunnen maken met haar ouders, die Pacheco adopteerden en zichzelf uitgebreid en negatief beschreven zagen in het boek en op het webblog. Ze overwogen eerder een proces maar dat zou weinig kans maken.