Haarkleur/-lengte : halflang, blond (waarschijnlijk geblondeerd)
Lengte dame : 1.75m
Postuur/Cupmaat : normaal, B
Nationaliteit/Taal : Russisch, Duits
Leeftijd : midden 20 (?)
Tatoeages/Piercings : oeps, niet op gelet, te druk met wat anders...
Service: alle voorkomende
Voordelen: leuke vlotte meid, ook goed 'gewoon' mee te praten
Nadelen: geen
Tijdsduur : 30 minuten
Prijs : EUR 50
Extra’s bij het bezoek:

Golden Time, donderdagmiddag. Hoewel het tussen Christelijk- en Orthodox Pasen is, en er dus een aantal Oostblokdames thuis zitten, loopt er genoeg in Brueggen rond om W-L van een uiterst prettige midag te voorzien. Zoals de blondine die bij de ingang van de 'Kino' rondhangt. Een goed figuur, een leuk gezichtje, een beetje tuttig (maar dan op een lekkere manier) en goed aanspreekbaar zonder plakkerig te zijn. Iets voor een eerste sessie van de dag ? Ach, waarom ook niet ?

De dame is Russische en heet Natasja (of Natasha, hoe doen we die transcriptie ?). ze heeft al enige ervaring opgedaan in andere clubs en is het nu in Brueggen aan het proberen. In het gesprek, dat vlot gaat, valt het woord 'Schluessel' vrij snel - normaliter gaan mijn (weinige) haren dan meteen recht overeind staan, maar wat kan me nou eigenlijk gebeuren (anders dan 50 euro kwijt zijn aan een desillusie, okee heren) ?

Kamer 2 opgegaan en er heeeel tevreden vanaf gekomen, later. Natasja is niks geen rip-off of 'Optikfick' maar gewoon een leuke blonde dame die weet hoe je een man moet verwennen en dat blijkbaar met graagte doet. Ze heeft een schattig blond koppie, een prachtig lichaam en haar kunsten zijn ook niet mis. Bovendien is haar after-sales (zowel op de kamer als na de sessie) goed in orde. Een regelrechte aanrader.

W-L