gooi twee meiden maar op 1 hoop omdat ze toch vaak van adres veranderen.

Eerst naar Lola gegaan, zie: http://www.6g6.de/x/2207

Jonge studente uit Litouwen van 20 jaar. Ze werkte net 2 dagen en had het werk nooit eerder gedaan. Mooie en schone meid maar ik denk als daar een paar ruwere kerels overheen gaan dat ze snel is vertrokken. Ze lijkt een beetje op Nicole (die was echter supermooi). Nicole was ook vertrokken binnen een maand. Lola zou het 1 maand uitproberen zei ze. Verder standaard werk. PZC en ook beffen want ze is heel schoon. 50 euro / 30 min.

Daarna naar Niki gegaan: http://www.6g6.de/x/1758

Daar wilde ik eigenlijk eerst heen maar ze was er eerst niet (roes uitslapen). Op de site stond 18 jaar dus dat wilde ik graag meemaken. Maar ze bleek dus 22 en warempel ik zie nu dat het op de site ook veranderd is.

Niki komt ook uit Litouwen maar is een wat ruiger type die wel van dit soort leven houd. Ze was uitgeweest tot diep in de ochtend ....... na het douchen moest ik mee naar de kamer waar ze een glaasje jus voor me had ingeschonken. Handdoeken hadden ze daar niet dus in mn blote kont en nat mee naar de kamer waar ik braaf op de bank zat mn glaasje jus te drinken terwijl Niki over haar avonturen van de avond ervoor verhaalde. Ze scheen de situatie heel normaal te vinden. Wel een aardige meid maar wat een meur kwam eruit toen ze haar benen opende Wel een lekker ding maar ik had de pech dat ik haar rechtstreeks uit de disco voorgeschoteld kreeg en ik vraag me af of ze de moeite had genomen zich te douchen. Die meur die tussen haar benen vandaan kwam achtervolgde mij een heel stuk op de terugreis. Beffen dus maar niet gedaan. PZC deed ze redelijk. Niki heeft ook erg lekkere naturel borsten. Dus als je naar Niki wil eerst bellen of ze er is en navraag doen hoe ze zich heeft voorbereid voor deze werkdag.