Pagina 69 van 75 EersteEerste ... 1959656667686970717273 ... LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1.701 t/m 1.725 van 1875
 1. #1701
  Geregistreerd
  4 februari 2015
  Last Online
  24 mei 2020 @ 22:27
  Berichten
  771
  Discussies
  1
  Thanks
  3.509
  Thanked
  3.998 in 574 posts

  Standaard

  Nu weer over een fijn bezoek aan een saunaclub HellaHello heeft al een uitgebreid bericht gemaakt over zijn en een beetje mijn belevenissen.
  Afgelopen vrijdag was ik met 11.15 uur aankomst vroeg voor mij doen,maar tot mijn verbazing stond de parking op een plaatsje na compleet vol,donderdag was de dag van de Duitse eenheid,dus ook vele Duitse ijsberen hadden er een langweekend van gemaakt,na het betreden van de club zag het er wit van de ijsberen,toen al 40 dacht ik en slechts 10 DVP,wat later echter aangroeide tot meer als 40 dames.
  Mijn eerste kamer was met Natasha een stoere Roemeense DVP met een wellustig lichaam en een beetje porno uitstraling,kamer was prima,TZ,BJ en in mijn nakomelingen de vrijheid gegeven,prima seks maar wat minder GFE gehalte!
  Daarna een snelle lunch en mij overgeleverd aan mijn vaste tafel en seks dame Anka,na een prettig gesprek en de nodige vrijage vooraf was Anka anderhalf uur mijn sparringpartner,dit kleine Roemeense milfje heeft elke keer wat nieuws in petto,en ook nu kwamen we samen weer tot een fijne afsluiting met Anka in cowgirl positie bovenop mij ook de service daarna via een knuffel,kus of wat te drinken halen was weer echte top.
  Twee keer de sauna bezocht en mijn meegebrachte kranten doorgenomen op overdekte terras op de bovenste verdieping,gesproken met een aantal ijsberen die ik o.a. ken vanuit VV,Penelope en Gallardo en wat meer opgetrokken met HellaHolla die het prima naar zijn zin had met al die mooie dames onder handbereik
  Ook later nog met VAT69 gesproken over het vroegere saunaclub leven in o.a. VM.
  Mijn derde kamer was met het bijzonder lieve Barbie dametje Christina, voorzien van alles wat Husky behaagt,een prachtig lichaam met heerlijke billen, mooie borsten en een vriendelijk engelen
  gezichtje dit alles gehuld in spannende witte lingerie die prachtig afstak tegen haar gebruinde huid,we weten wat we aan elkaar hebben en hebben meermalen gekamerd in VM,Gallardo,salome en nu dus een aantal keer in AG.
  Bij alles wat we doen BJ,TZ etc. kijkt ze je heerlijk aan met die grote kijkers.
  Ook nu ruim een uur van elkaar genoten,op tijd let ze niet zo als Christina het naar haar zin heeft,en in mijn laatste druppeltje sperma er in dit mooie lichaampje er uitgeperst
  Andere aanwezige dames,Vivian,Corina,Vannessa nu Evelene ex VM en Venus,Lavina nu Andrea ex Gallardo en Venus,dacht halfzus van Evelene,Magda,Christa,Putri,Zambiaanse Shila en drie andere mooie donkere dames, een leuke nieuwe dame vond ik Amanda en fraaie Roemeense die in Stuttgart heeft gewerkt,iets Rubens figuur,maar om in te bijtenMaria uit Columbia,Maja,Anka etc.
  Voor 25 Euro 11 uur lang weer een prima relax dag,drie fijne kamers,goed eten,wellness en het prima gezelschap van een aantal positief ingestelde ijsberen,schrijvend of niet schrijvend.
  Om 23.30 uur vertrokken om op tijd zaterdag weer een potje te voetballen,volgende week staat Artemis in Berlijn op mijn lijstje.

 2. Onderstaande 9 leden hebben Husky bedankt voor deze bijdrage:

  HellaHolla ( 6 oktober 2019),Manureva ( 9 oktober 2019),mynasch ( 6 oktober 2019),Patjax ( 6 oktober 2019),phea ( 6 oktober 2019),pret ( 6 oktober 2019),Sjeufke ( 6 oktober 2019),VAT 69 (26 oktober 2019),Wijze grijze ( 6 oktober 2019)

 3. #1702
  Geregistreerd
  16 augustus 2007
  Last Online
  16 mei 2020 @ 10:10
  Berichten
  267
  Discussies
  20
  Thanks
  40
  Thanked
  265 in 71 posts

  Standaard

  Gisteren maar weer eens bij deze club geweest. Ik kwam eigenlijk voor Jamie en Ivy die meestal de weekenden er wel zijn. helaas waren beide afwezig. Wel wat nieuwe gezichten.. Er waren ook wel best veel ijsberen. Mijn eerste kamergang was met Stefania. Begin 20 klein, zwart haar en heerlijk figuurtje. Vooral haarachterste is geweldig. Kamergang was niet super ,maar ook niet slecht. Tweede kamergang was met Justina Zij werkt er al een poosje maar aangezien ze niet mijn type is nooit mee gekamerd. Aangezien ze veel goede recensies heeft toch maar de gok genomen. had er geen spijt van. Nog laat op de avond vlak voor ik naar huis ging nog snel gekamerd met Barebera. Normaal figuur ,grote borsten en lang zwart haar en mooie ogen. Volgens haar zit ze nog kort in het vak. Op de kamer kwam het wel tot uiting. Hoewel het een vrij goede kamergang is geweest was ze best wel onhandig in bepaalde dingen. Hoewel mijn toppers niet aanwezig waren , toch een leuke avond gehad, Ik had zelfs de pech dat Olivia haar werk voorlopig heeft stop gezet en voorlopig of altijd daar als thekevrouw werkt. Gun haar natuurlijk het allerbeste, maar hoop toch dat ze ooit weer haar oude vak oppakt..Weet trouwens iemand of Ivy er nog werkt??

 4. Onderstaande 5 leden hebben pasja bedankt voor deze bijdrage:

  Manureva ( 9 oktober 2019),Patjax ( 6 oktober 2019),phea ( 6 oktober 2019),Sjeufke ( 6 oktober 2019),VAT 69 (26 oktober 2019)

 5. #1703
  Geregistreerd
  18 september 2014
  Last Online
  Vandaag @ 09:36
  Berichten
  668
  Discussies
  8
  Thanks
  338
  Thanked
  487 in 251 posts

  Standaard

  Ik geloof niet dat dit "schelden" iets toevoegt aan dit forum.
  Laten we het wel netjes houden.

 6. #1704
  Geregistreerd
  12 februari 2006
  Last Online
  Vandaag @ 12:58
  Locatie
  NRW und Hessen
  Berichten
  22.572
  Discussies
  840
  Thanks
  4.566
  Thanked
  7.914 in 4.621 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bertje600 Bekijk bericht
  Ik geloof niet dat dit "schelden" iets toevoegt aan dit forum.
  Laten we het wel netjes houden.
  Exact, derhalve een paar berichten met gescheld en niet relevante privé info verwijderd.
  1."L'intelligence? Une question de chimie organique, rien de plus. On n'est pas plus responsable d'être intelligent que d'être bête. "! Paul Léautaud
  2. "Ich lehre euch den Übermenschen. Der Mensch ist Etwas das überwunden werden soll." Friedrich Nietzsche

 7. #1705
  Geregistreerd
  6 november 2018
  Last Online
  30 mei 2020 @ 14:21
  Locatie
  Holland
  Berichten
  138
  Discussies
  3
  Thanks
  454
  Thanked
  370 in 77 posts

  Standaard

  Vier oktober, de dag dat ik de romeinse godin van de liefde links liet liggen en 2 vliegen in 1 klap sloeg met een bezoek aan een beroemde Mexicaanse badplaats en een bezoek aan Nederlands beroemdste postimpressionist.
  Ofwel: dat dag dat ik in plaats van Venus, naar Acapulco Gold (ACG) en Goch ging.

  Hoe is dat allemaal zo gekomen? Als ex YY-bezoeker ben ik nog steeds op zoek naar het beste alternatief voor mij. GT, SS en PHG al bezocht en mijn mening gedeeld in het forum. Ik had Venus in de planning staan voor 1 oktober, daar kwam wat tussen en het werd 4 oktober. Ook hadden VAT69 en ik afgesproken samen Venus te bezoeken. Ik maar kort, tot max 3 uur in de middag. VAT69 gaf aan dat hij dan waarschijnlijk na Venus door zou reizen naar ACG om daar de rest van de dag te vertoeven. Ik had al veel goeds gehoord over ACG maar ik had ze nooit serieus overwogen vanwege de reisafstand vanuit het westen van NL. Maar het trok nog altijd wel ... Toen ik op de website van ACG zag dat ze al om 10 uur de deuren openen, en VAT69 me wist te vertellen dat de lineup dan meestal al redelijk op orde is heb ik het roer omgegooid.
  Mede door de berichten (dank aan de mede beren!) dat het in Venus best lawaaierig kan zijn en dat je je buiten het belhokje, maar moeilijk kan onttrekken aan de herrie als je een zakelijk telefoontje moet plegen. Het mooie en nieuwe van Venus trekt me, maar bij het compacte van Venus had ik al mn bedenkingen. Zoals gezegd spontaan het roer om, zeker gezien de weersvoorspelling: veel regen dus viel er een heftige vrijdag middagspits te verwachten. Dus vroege start in ACG, en in plaats van de welness relax te doen tussen het kameren in, die tijd gebruiken om vast zoveel mogelijk kilometers westwaarts te reizen. En dan kom ik al snel op Goch. Nooit geweest, maar ik had, niet gebaseerd op feiten, mn bedenkingen tegen Goch, waarom weet ik niet. Toch maar eens proberen. En met een entree van 25 voor ACG en 30 voor Goch dus 55 samen, valt een dubbel bezoek financieel nog best OK uit. Het plan werd: ACG ca 10 uur tot 12 uur, uurtje rijden, Goch van 13:00 – 14:30, wat me riant de tijd gaf om zelf met horror files, nog op een normale einde werkdag reistijd in het westen te arriveren.

  Hieronder het verslag van ACG, Goch staat bij Goch.

  VOORBEREIDING
  Route naar ACG(voorbereiding)
  In tegenstelling tot GT en SS en Happy bleek uit Google maps dat ACG niet het voordeel heeft dat het zonder navi makkelijk kan vinden. Ik hou niet zo van het ingeven van adressen in je navi want die onthoud alles en dan moet ik er weer aan denken die te wissen. En Google streetview hebben ze daar in Duitsland nog steeds niet … dus vast even ‘de buurt verkennen’ zat er ook niet in. Wel een paar keer de files bekeken. Het bleek dat al vroeg in de middag zo vanaf 2 uur, de eerste files rond Ratingen ontstaan. Besloten om heen de A15 - A67 te doen en terug langs Goch de A3 en A15. Verder bij ACG geen 360graden fotos dus geen kijkje binnen kunnen nemen vooraf. Omdat ik helaas toch zakelijk bereikbaar moet blijven en soms een kort belletje moet doen, had ik van VAT69 de tip gekregen om de grote kleedkamer te vragen: het meest ver van eventuele herrie en een prima plek om even te bellen.

  Op pad
  Met die voorbereiding vroeg op pad gegaan: kwart over 7 in de auto. Waze als Navi het werk laten doen want in Waze kan ik eenvoudig bestemmingen uit mijn navi wissen en je kan tegen Waze praten: het inspreken van “Saunaclub Acapulco Gold in Ratingen’ snapt ie prima en hij zoekt zelf het adres erbij. Het plensde enorm onderweg! Meestal is de vrijdag ochtend spits rustig, zeker oostwaarts maar het was behoorlijk druk door het weer en mensen die dan niet terug durven van de linker baan naar rechts. In Duitsland op de A67 wat wegwerkzaamheden maar dat vertraagde nauwelijks. Wel altijd heerlijk om op mijn dashbord te zien dat er geen snelheidsbeperking geldt: het was droog en rustig dus kon het gas erop!

  Parkeren:
  Om iets voor 10 en zonder wegrestaurantpauze en dus zonder koffie reed ik voor bij ACG. Ik reed een ommuurde en overdekte parking op. Het voelde een beetje schimmig, er lag veel zwerfvuil op de betonnen ondergrond maar … eigenlijk wel super! Ruime plek, overdekt en dus droog uitstappen en super discreet want je staat er goed aan het oog onttrokken vanaf de straat. Er stond nog een auto of 5.

  Entree en ontvangst
  Ik stapte kort na 10 uur binnen via een hekwerkdeur en vervolgens de buiten deur, ik meen dat ik op een belletje moest drukken maar dat weet ik niet meer zeker. Ik kwam in een lichte hal (gelukkig! Ik vind het vreselijk om zo’n donker hol in te stappen). Vriendelijke ontvangst van de theke, betaald, geen vragen gekregen of ik er al eerdere was (nee), badjas ontvangen, geen handdoek. Gevraagd om een locker in de grote kleedruimte. Ik kreeg een wat lomp sleutelpolsbandje, er zit een groot stuk hardplastic aan met het lockernummer. Ik heb m maar niet omgedaan en in mn badjas gehouden. Hilarisch dat ik vervolgens de Theke moest vragen waar dan de grote kleedruimte was, ik zag haar denken: je wilt daar je locker maar weet niet eens waar het is? Maar ze wees me zonder vragen netjes de weg.
  Laptopje ging zonder een enkele vraag mee naar binnen en er werd niet gevraagd naar mobiele telefoons.

  Badlinnen:
  De badjas was wit en schoon, een beetje ruw niet erg dik en niet heel nieuw maar zeker ook niet aan vervanging toe. Voelde wel een beetje Hema / Ikea kwaliteit aan, maar hé, wat wil je met 25 euro entree?

  Kleedkamer:
  Fijn! Ruim, en er zijn bankjes om op te zitten, slippers liggen ook klaar, ook niet de nieuwste maar prima. Beetje pielen met de sleutel, kon er op 2 manieren in maar werkt maar op 1 manier. Locker is ruim genoeg met 3 knaapjes er in: jasje, broek en shirt kregen ieder hun eigen knaapje. Alles oogt prima, het is er licht maar ook wel erg basic. Zoals in de zwembaden waar ik 50 jaar geleden zwemles kreeg: grijs, schoon, simpel, hufterproof, tijdloos en functioneel. Geen klachten, praktisch helemaal top net als de parking maar zero uitstraling, luxe of allure.

  Binnen:
  Vanuit de kleedkamer loop je een gang door met direct naast de kleedkamers de toiletten: zelfde als de kleedkamer: schoon, functioneel maar geen allure of uitstraling.
  Doorlopend kom je langs een grote kino en de douches maar ik was meer toe aan koffie en stelde de douche nog even uit. Na de douches kom je in een grote ruimte, echt groot! Ik schat 20 bij 20 met overal 2 zits bankjes en bijzet tafeltjes er naast. Er zaten / liepen een stuk of 5 DVPs en ik zag VAT69 aan de bar bij het koffie apparaat. Zelfbediening dus. Het apparaat zag er veelbelovend uit maar produceerde een teleurstellend slappe dubbele espresso, ik weet niet meer of het een bonen machine was. De koffie nuttigden we in het restaurant gedeelte, daar kom je door vanaf de douches de grote ruimte recht door te steken, bar links te houden en de serre in te gaan. Dan kom je eerst in een gedeelte waar de DVPs zaten te roken en wakker aan het worden waren, en dan via een schuifdeur het linker gedeelte van de serre in te gaan. Het ontbijt was voor mij teleurstellend: geen yoghurt gevonden, geen vers schoongemaakt fruit, geen sapje, geen croissantje . Wel broodjes, broodbeleg (kaas, vleeswaren) , rauwkost en misschien ook wel warme zaken als scrubed eggs, dat weet ik niet, niet op doorgezocht. Het was dus slappe koffie met een koud hard gekookt eitje. Maar hé: wat mag je verwachten voor25 euro? Eigenlijk prima dus.

  Na het ontbijt samen met VAT69 de grote ruimte in gegaan en de dynamiek aan ons voorbij laten trekken: DVP’s die positie nemen, of binnen komen voor ontbijt of een kop koffie. Wat voorkeuren en smaken uitgewisseld maar voor mij begon de tijd ook te dringen: VAT69 had de hele dag, ik wilde om 12 uur of zo weer door.

  Ook in deze grote en ook best schemerige ruimte ontbreekt het aan enig gevoel voor luxe en uitstraling: er staan banken, het is schoon, ruim, bankjes te over, er is beweging van komen en gaan door de ruimte heen, alleen van mij zou er wat meer licht mogen zijn. Het voelt een beetje als een grote feestzaal met bankjes in plaats van een dansvloer. Maar het werkt prima, lekker zitten, kijken of er wat van je gading is, beetje kletsen .. het voelde goed. Maar de aanwezig DVPs (niet echt veel) waren mijn type niet, ik wil heupen en taille en borsten, het zandlopen model. En wat ik zag was petit, recht en dun. Behalve dan één met blote bungelende borsten maar die had van alles wel weer heel veel, behalve dan haar taille, die was er dan weer niet. Ook twee domicaanse (VAT69 kende alles en iedereen daar, dat was prettig!), ook mijn smaak niet. Lekker blijven rondkijken totdat er een wat forsere dame binnen kwam stappen. Geen stijl lang haar, mijn type. Als ik het me goed herinner heette ze Oxana (?) en ze was Russisch. Netjes gevraagd of ze al had ontbeten (nee, maar ze wilde alleen maar koffie). Verteld waar ze me daarna kon vinden en dat ik nog even ging douchen. Hoefde niet zij ze, ze ging een kamer met douche regelen.

  Kameren
  Even later pikte ze me op. De kamer was boven, ik kreeg 2 handdoeken en kwam samen met haar in een grote ruime kamer met apart douche, toilet en bidet. Prima bed, schoon, ruim. Er ging een ruime doek op het bed, geen laken maar wel bed bedekkend, ik geloof dat ze zoiets een hamamdoek heet.
  Gedouched en heerlijk een uur gekamerd. Het plafond bleek voorzien van spiegeltegels, vind ik altijd en grote pré !
  Normaal maak ik vooraf altijd afspraken over wensen en prijzen, dit keer niet. Ze vroeg me 80 euro voor een kamergang waar ik elders 150 voor had moeten betalen. Super prijs, inclusief entree dus 105 euro waar ik bij een duurdere club 150 + 50 entree = 200 aan kwijt geweest zou zijn. Ik was in een royale bui en was goed verwend dus ik heb de 8o royaal naar boven afgerond.

  Wegwezen
  Nagedouched en me weer bij VAT69 gevoegd die een strategische positie had ingenomen in de grote zaal. Samen nog even bijgekletst en de aanwezige DVPs besproken. Ik zag nu veel meer DVPs en ook wat meer DVPs van mijn type. Één van de dames die in mijn smaak viel was volgens VAT69 ‘de moederkloek van de jonge roemeense meisjes’, die hou ik in gedachten voor een volgende keer.
  Afscheid genomen van VAT69 en uitgescheked en onderweg naar Goch voor deel 2.

  Samenvattend
  Voor mij (te) ver weg maar fantastische prijs / kwaliteit voor de club en de DVP’s. Alles prima in orde, er hangt een prettige sfeer, er is heen en weer geloop dus dynamiek. Het is groot maar toch overzichtelijk en gemoedelijk. De muziek was (nog) niet luid. De grote ruimte wat schemerig. Het ontbreekt aan een gevoel van allure en luxe. Het is zeg maar HEMA / Ikea basic, en daar betaal je ook naar: de prijs is echt ongekend laag voor wat je krijgt, ook bij kameren. Voor mij niet voor een dagje ‘relax’ wel voor een half dagje lekkere seks. Mobiel bereik binnen is prima. Welness heb ik niet gebruikt.

  Ik denk dat ik het nog wel een keer bezoek op een woensdag, dan begint de avondspits niet zo vroeg als op vrijdag en is ie niet zo heftig: dan kan ik wel wat langer blijven en is de openingstijd om 10 uur met redelijke line up een groot voordeel om toch een lang verblijf mogelijk te maken, ondanks de reisafstand.

  Mijn persoonlijke ranking is (YY niet meerekenend):
  1 SS, met als enig nadeel reisafstand en mobiel bereik onder maaiveldnivo, hogere prijs maar ook hogere kwaliteit
  2 ACG, met als enig nadeel de reisafstand, prima prijs / kwaliteit
  Gedeeld 3 PHG, met als nadeel tov ACG een mindere prijs / kwaliteit verhouding
  Gedeeld 3 Goch (zie Goch verslag), met als nadeel tov ACG: de sfeer
  5 GoldenTime: prijs / kwaliteit klopt niet en te compact

 8. Onderstaande 15 leden hebben e-is-mc-2 bedankt voor deze bijdrage:

  Bolkedebeer (11 oktober 2019),Eddy_V (10 oktober 2019),Elmo3108 (12 oktober 2019),mentholbear (11 oktober 2019),Pandabeer82 (10 oktober 2019),Patjax (13 oktober 2019),phea (10 oktober 2019),RobOpzoek (10 oktober 2019),Rookie68 (10 oktober 2019),schoolmeester (10 oktober 2019),Shakir (10 oktober 2019),Sjeufke (10 oktober 2019),VAT 69 (26 oktober 2019),Wijze grijze (10 oktober 2019),Zultbroek81 (11 oktober 2019)

 9. #1706
  Geregistreerd
  14 juli 2019
  Last Online
  21 maart 2020 @ 16:41
  Berichten
  65
  Discussies
  1
  Thanks
  36
  Thanked
  221 in 39 posts

  Standaard

  Mijn bezoek aan deze club op donderdag 10-11-19.
  Hier afgesproken met een paar vrienden, dat maakt het extra gezellig.
  Ik bezoek deze club al een tijdje, prima prijs kwaliteit verhouding en de mooiere dames van NRW lopen hier rond. En de service is doorgaans prima.
  Toch wil ik een kritische noot achter laten:
  Sinds een paar maanden is de boven ruimte tot 15:00 afgesloten, jammer want ik zit daar graag (je weet wel, die 4 lederen banken in de hoek). Douches zijn kut, maar dat zijn ze altijd geweest en ik heb het vermoeden dat er op eten bezuinigd word. De lekkere groentes zijn verdwenen. Hier eet je voornamelijk Turkse snackbar voedsel, met als bijkomstigheid dat wanneer je niet precies op tijd in de rij gaat staan het meeste al op is. Ik ben hier 7 keer geweest dit jaar en dat was altijd op een donderdag of vrijdag. BBQ vlees komt m'n neus uit inmiddels. Ik wil de groente weer terug!
  Gezellig is het hier wel, al komt de gezelligheid vaak pas laat op gang, jammer voor mij omdat ik op tijd vertrekken wil voor een autorit van 3 uur voor ik thuis ben.
  Het personeel is doorgaans vriendelijk en de club is opgeruimd en schoon genoeg voor een budget club. Ik ga hier zeker nog eens naar toe.

 10. Onderstaande 4 leden hebben Bolkedebeer bedankt voor deze bijdrage:

  blauwebeer (12 oktober 2019),Husky (11 oktober 2019),Sjeufke (11 oktober 2019),VAT 69 (26 oktober 2019)

 11. #1707
  Geregistreerd
  24 oktober 2009
  Last Online
  28 mei 2020 @ 09:47
  Berichten
  702
  Discussies
  39
  Thanks
  1.238
  Thanked
  2.768 in 461 posts

  Standaard

  Vrijdag 11 oktober 2019: Acapulco Gold…  Het was vrijdag, en ik had er (zoals trouwens elke) weer zin in…en besloot het tochtje naar Ratingen weer eens te maken. De vijfde keer dit jaar als ik het een beetje goed heb bijgehouden. Verwelkomd door een jonge theke dame die althans niet eerder meende gezien te hebben… en zo rond halfelf meldde ik mij vermomd als ijsbeer bij de bar, alwaar god betere het mijn lievelingsdame Maya achter de bar stond in een erg burger kledij, met minimale make-up. Een uiterst sexy verschijning in deze vermomming, en het bloed kroop natuurlijk onmiddellijk waar het het beste heen kon gaan…. Maar de pret moest nog even wachten, daar Maya inderdaad een bardienst overnam van de kennelijk zieke Anastacia…. Verleidelijk was het wel, en ik moest gewoon even wachten…

  Dat bleek helemaal geen straf. Een van de voor mij grote voordelen van ACA Gold is het feit dat er al vrij vroeg heel wat dames aanwezig zijn. Om half elf waren er een stuk of 10-15,war enorm aangroei naarmate de tijdverstreek. Toen ik rond 15:30 wegging was het in mijn ogen zelfs druk.

  Daar ik niet elke week in aca ben ken ik helaas nog niet elke dame, maar ik deed mijn best: ik spotte: Natalie, Vanessa, Maria, Maya, Putri, Axana, Anka,Carolina, Carmen, Michaela (met bril), Caro, Sonja, Joanna (Dominicaanse), Johanna (Ro), Zelena, Victoria (woow, op de verlanglijst), Celina, Ricky, Micky, Ina en Shila. Ik schat dat ik de andere 50 pct niet bij naam ken. Maar toch zeker zo’n 40 tal deernen.

  Een mij onbekende dame (klein (< 1.50, jonger dan 23, lang sluik haar, in Eva’s kostuum, heel slank, A cupje) zag er uiterst sexy en onweerstaanbaar (waarschijnlijk door haar onschuldige / kwetsbare indruk) uit… werd onmiddellijk geboekt, kwam na 45 min weer terug en werd opnieuw geschaakt. Niet meer terug gezien. Iemand een idee???? (het lijkt me die Kleopatra die manureva noemde)

  De sfeer was gemoedelijk, het bleek tamelijk druk met ijsberen (volgens de dames zelf) en er werd dan ook frequent gekamerd. Ik had gesprekjes met velen, en dat gebeurde in prima atmosfeer, nauwelijks pressie om onmiddellijk te gaan kameren.

  Eerste kamer met de Colombiaanse Maria. Prima zet van mij. Eerste keer ben ik altijd een beetje zenuwachtig (en dat op mijn leeftijd) maar dat bleek helemaal niet nodig. Maria weet hoe ze de oudere beer op zijn gemak moet stellen, met een magic-touch, veel gezoen en gevrij en een blow job van de blaas academie. Prima, en ze gaat mij ongetwijfeld terug zien. Ze genoot (dixit haarzelve) van mijn bef beurt, en beloonde me met een druipend orgasme, ik bleef nog even op haar liggen, mijn tong heel voorzichtig in bedwang houdend rond Maria's kloppende clitoris…en merkte dat ze het heerlijk vond haar daar nog even te tongen…en …een tweede orgasme liet niet lang op zich wachten. Vleiend voor mij deelde ze mee dat ze al vrij lang geen orgasme had gehad. Foei mede-beren: aktie vereist!!

  Tweede sessie, hoe kan het ook anders gezien het bovenstaand met Maya (Ro)die klokslag 14:00 haar burgerkledij wisselde voor een sexy lingerietje dat haar ook uiterst appetijtelijk stond. Even samen iets gedronken in het aanpalend buitenverblijf (altijd leuke gesprekken met haar) en daarna op naar de kamer waar ik haar bar-aktiviteiten een beetje heb weggemasseerd, en haar middels een fraai orgasme bij haar weer in DVP land liet neerdalen. Welaan, ze had er zin in na dat orgasme, en trok al haar sexuele vernuft (met heel wat jaren op de teller) uit de kast. En de kleine en grote mynasch lieten zich dat welgevallen. Heerlijk zo’n sloppy blow-job kletsnat, heeeel diep. Orgasme lang uitstellend. Hemeltje kloppende penis, kloppend hart wat een fraai orgasme wist ze eruit te krijgen! Maya is een instituut!

  Ik vond het kortom weer een uiterst geslaagde dag daar in Ratingen. Terugweg duurde helaas aanmerkelijk langer dan de heen weg, maar alla, op zo’n afstand is het vermijden van file welhaast onmogelijk.
  Sauna was weer prima, de verzorging tijdens de lunch eenvoudig, maar voor mij genoeg!


 12. Onderstaande 11 leden hebben mynasch bedankt voor deze bijdrage:

  Dalton (15 oktober 2019),Devante (15 oktober 2019),Elmo3108 (12 oktober 2019),gignnl (12 oktober 2019),Klatergoud (13 oktober 2019),Kwakje (13 oktober 2019),noglangnietuitgewandeld (12 oktober 2019),Patjax (13 oktober 2019),RobOpzoek (13 oktober 2019),Sphinx (14 oktober 2019),VAT 69 (26 oktober 2019),Wijze grijze (14 oktober 2019)

 13. #1708
  Geregistreerd
  7 juni 2017
  Last Online
  Gisteren @ 19:52
  Berichten
  622
  Discussies
  3
  Thanks
  568
  Thanked
  592 in 272 posts

  Standaard

  ben er vandaag geweest en met een blonde dame naar de kamer geweest maar ik ben geen tallenwonder en weet niet meer de naam maar ze heb blond haar en zit links van de in gang van de sauna in acpulco gold weet soms iemand de naam ze gaan zo eff terug naar thuis
  haar duist is beter dan engels en mijn engels is ook meer steen kolen engels maar op de kamer was super ze zat bijna de gehele tijd op haar bankje of ze was naar de kamer best vaak bezet
  een dag niet gewipt is een dag zonder fun

 14. #1709
  Geregistreerd
  18 maart 2007
  Last Online
  Vandaag @ 13:31
  Berichten
  3.787
  Discussies
  190
  Thanks
  4.320
  Thanked
  3.859 in 1.498 posts

  Standaard

  twee of drie weken terug was ik erop ene zaterdagavond... drie dames gehad, eten was weer prima , sauna goed heet , dus niks te klagen eigenlijk.
  De dames:

  1 Aga, poolse super wip, daar blijf ik voor naar deze club rijden
  2 Delia/dea roemeense met dikke tieten, pijpen was te strak, wippen , ze deed zo haar best dat ze voortijdig ophield, het bloed stroomde over mijn pik met condoom heen, bad dat ook maar weer eens mee gemaakt, kamer afgebroken.. 40 euro betaald en nooit meer, het overkwam haar nooit, oorzaak volgens haar, net voor de menstruatietijd te hard neuken levert alsnog de eisprong op... jaja blabla pfffft
  3. dan toch nog uit en op een twee orgasme, had de kamer immers afgebroken, jawel geblondeerde Raluka voor het eerst verschalkt, ik val niet oude slanke meisjes, maar zij si toch niet te slank, zeer goed kamer uitstelde pijpen en lekker wippen, naast Aga een topper in Aca gold, tja ze is volgens mij heel vaak zeer lang op de kamer... weinig kans op herhaling dus... afijn we zien wel.

 15. Onderstaande 4 leden hebben phea bedankt voor deze bijdrage:

  brombeerzuid (12 oktober 2019),ju52 (13 oktober 2019),Sjeufke (13 oktober 2019),VAT 69 (26 oktober 2019)

 16. #1710
  Geregistreerd
  13 juli 2014
  Last Online
  Vandaag @ 08:32
  Berichten
  297
  Discussies
  2
  Thanks
  1.274
  Thanked
  1.118 in 226 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door mynasch Bekijk bericht
  Vrijdag 11 oktober 2019: Acapulco Gold…
  Een mij onbekende dame (klein (< 1.50, jonger dan 23, lang sluik haar, in Eva’s kostuum, heel slank, A cupje) zag er uiterst sexy en onweerstaanbaar (waarschijnlijk door haar onschuldige / kwetsbare indruk) uit… werd onmiddellijk geboekt, kwam na 45 min weer terug en werd opnieuw geschaakt. Niet meer terug gezien. Iemand een idee????
  Lijkt mij de 19 jarige, overheerlijke, ietwat onervaren Indira .....

 17. Onderstaande leden hebben Klatergoud bedankt voor deze bijdrage:

  mynasch (13 oktober 2019)

 18. #1711
  Geregistreerd
  25 maart 2006
  Last Online
  Vandaag @ 10:30
  Berichten
  2.007
  Discussies
  58
  Thanks
  1.330
  Thanked
  1.085 in 398 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Klatergoud Bekijk bericht
  Lijkt mij de 19 jarige, overheerlijke, ietwat onervaren Indira .....
  Hoe krijg jij 'Onervaren' en 'Indira' in één zin ?

 19. #1712
  Geregistreerd
  7 juni 2017
  Last Online
  Gisteren @ 19:52
  Berichten
  622
  Discussies
  3
  Thanks
  568
  Thanked
  592 in 272 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door blauwebeer Bekijk bericht
  Hoe krijg jij 'Onervaren' en 'Indira' in één zin ?
  Bedankt ik was er ook eff in haven

  Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
  een dag niet gewipt is een dag zonder fun

 20. #1713
  Geregistreerd
  1 juli 2017
  Last Online
  11 april 2020 @ 13:09
  Berichten
  29
  Discussies
  1
  Thanks
  21
  Thanked
  36 in 12 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door phea Bekijk bericht
  twee of drie weken terug was ik erop ene zaterdagavond... drie dames gehad, eten was weer prima , sauna goed heet , dus niks te klagen eigenlijk.
  De dames:

  1 Aga, poolse super wip, daar blijf ik voor naar deze club rijden
  2 Delia/dea roemeense met dikke tieten, pijpen was te strak, wippen , ze deed zo haar best dat ze voortijdig ophield, het bloed stroomde over mijn pik met condoom heen, bad dat ook maar weer eens mee gemaakt, kamer afgebroken.. 40 euro betaald en nooit meer, het overkwam haar nooit, oorzaak volgens haar, net voor de menstruatietijd te hard neuken levert alsnog de eisprong op... jaja blabla pfffft
  3. dan toch nog uit en op een twee orgasme, had de kamer immers afgebroken, jawel geblondeerde Raluka voor het eerst verschalkt, ik val niet oude slanke meisjes, maar zij si toch niet te slank, zeer goed kamer uitstelde pijpen en lekker wippen, naast Aga een topper in Aca gold, tja ze is volgens mij heel vaak zeer lang op de kamer... weinig kans op herhaling dus... afijn we zien wel.
  Phea de meeste dames werken ook als ze ongesteld zijn, een spons ( geen afwas spons natuurlijk) daarin en je merkt er niks van, ze gebruiken dan meestal RODE condooms, dit ik heb van een van dames gehhord.

 21. #1714
  Geregistreerd
  18 maart 2007
  Last Online
  Vandaag @ 13:31
  Berichten
  3.787
  Discussies
  190
  Thanks
  4.320
  Thanked
  3.859 in 1.498 posts

  Standaard

  Hmm Indy ik ken een aantal dames die dat niet doen en rode condooms weiger ik... die zijn te dik, dus 80% van de dames is aan het wippen met mijn condooms.. dus jouw verhaal gaat waarschijnlijk op met wie jij wipt en ik maak wel eens uitstapjes naar andere dames, het wordt nu weer tijd de vaste waarden op te zoeken, teveel bloopers.. zullen we zeggen...

 22. Onderstaande 2 leden hebben phea bedankt voor deze bijdrage:

  brombeerzuid (13 oktober 2019),Husky (13 oktober 2019)

 23. #1715
  Geregistreerd
  1 juli 2017
  Last Online
  11 april 2020 @ 13:09
  Berichten
  29
  Discussies
  1
  Thanks
  21
  Thanked
  36 in 12 posts

  Standaard

  Mirella komt vandaag terug in acag, iK heb alvast been Lange sessie geboekt van 3-4 uur. Daarna gaat zij mij aankleden en in de auto helpen, het schijnt dat zij dat doet voor klanten

 24. #1716
  Geregistreerd
  27 september 2016
  Last Online
  Vandaag @ 13:24
  Berichten
  438
  Discussies
  10
  Thanks
  444
  Thanked
  901 in 248 posts

  Standaard

  Mirella, die nu in Venus zit/zat?

 25. #1717
  Geregistreerd
  18 maart 2007
  Last Online
  Vandaag @ 13:31
  Berichten
  3.787
  Discussies
  190
  Thanks
  4.320
  Thanked
  3.859 in 1.498 posts

  Standaard

  er is nog een tweede mirella mooie joke...

 26. #1718
  Geregistreerd
  27 september 2016
  Last Online
  Vandaag @ 13:24
  Berichten
  438
  Discussies
  10
  Thanks
  444
  Thanked
  901 in 248 posts

  Standaard

  Haha, vandaar ook dat ik het vraag. Het zou zonde zijn om voor de verkeerde naar een bepaalde club te gaan. Je antwoord is duidelijk. Voor 'mijn' Mirella blijf ik dan naar Venus gaan. Naar AcaG voor een ander schatje (Adina).

 27. #1719
  Geregistreerd
  1 juli 2017
  Last Online
  11 april 2020 @ 13:09
  Berichten
  29
  Discussies
  1
  Thanks
  21
  Thanked
  36 in 12 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door phea Bekijk bericht
  Hmm Indy ik ken een aantal dames die dat niet doen en rode condooms weiger ik... die zijn te dik, dus 80% van de dames is aan het wippen met mijn condooms.. dus jouw verhaal gaat waarschijnlijk op met wie jij wipt en ik maak wel eens uitstapjes naar andere dames, het wordt nu weer tijd de vaste waarden op te zoeken, teveel bloopers.. zullen we zeggen...
  Phea je hebt gelijk het hangt natuurlijk af van de dame waar mee je gaat, maar meestal kom je er niet achter tenzij ongelukken gebeuren.

  Ik heb een paar vaste dames in de club met wie ik een gooien verstandhouding heb, die vertellen alles eerlijk, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Vastigheid kent ook zijn voordelen.

 28. Onderstaande 2 leden hebben indy-jones bedankt voor deze bijdrage:

  phea (14 oktober 2019),Sjeufke (14 oktober 2019)

 29. #1720
  Geregistreerd
  7 juni 2017
  Last Online
  Gisteren @ 19:52
  Berichten
  622
  Discussies
  3
  Thanks
  568
  Thanked
  592 in 272 posts

  Standaard

  hallo heren
  geheel onverwacht 12okt met de stewardessen party samen met mijn ijbeer maat wij in de auto naar ratingen en de rit er naar toen wij bij praten hoe zou het op de zaterdag zijn en wij om 13.45 de parking op gereden en gelijk link een plekie vrij en wij naar binnen ,
  en na de betaling richting de locker bij de douche ons omgetoverd naar ijsbeer naar de kantine voor een broodje maar geen stewardes gezien
  nu zie een dvp dat het pakje niet lekker zat en na een kamer niet meer weer aan gedaan .dus kort gezegd ze waren gevlogen de stewardessen
  maar ook hier jagen de dames want na het broodje ging ik naar de wc en een dvp hadt mijn bij de swans vast en ik dacht naar de kamer voor dat haar handen zijn vastgeplakt dat was en met zwart haar die altijd jacht bij de wc en de gang naar biscoop en het was een leuk begin
  daarna een leuke blonde gespot bij de sauna maar die was vaak bezet dus toch ook maar daar gaan zitten en het was weer partytime voor een kamer
  maar nu was op een vipkamer en bad en ik vroeg dat heb ik niet gevraagd maar was nog vrij deze kamer en dus geen meer prijs
  deze kamer zijn echt mooi tegen over de kamer vanuit de bar naar boven waar je nek breek oven de schonen van de dames
  deze kamer was super wet alleen haar naam niet meer maar het was zo leutige dat het uit liep naar bijna pannekoek party
  maar kees hadt er twee volgeschoten met de vleesspee
  en na de avond eten wij naar huis
  alleen geen stewardes gezien ze waren niet geland of wel al weer gevlogen
  maar de prijs kwalitiet een mooie tent om ies te kijken
  maar nu naai ik ertussen uit .groet van rabbiet
  een dag niet gewipt is een dag zonder fun

 30. Onderstaande 6 leden hebben keesboz bedankt voor deze bijdrage:

  Dalton (15 oktober 2019),Husky (16 oktober 2019),Manureva (16 oktober 2019),phea (15 oktober 2019),pret (15 oktober 2019),Sjeufke (15 oktober 2019)

 31. #1721
  Geregistreerd
  18 maart 2007
  Last Online
  Vandaag @ 13:31
  Berichten
  3.787
  Discussies
  190
  Thanks
  4.320
  Thanked
  3.859 in 1.498 posts

  Standaard

  zeg kees de naam van de leuke blonde in de vip ?

 32. #1722
  Geregistreerd
  7 juni 2017
  Last Online
  Gisteren @ 19:52
  Berichten
  622
  Discussies
  3
  Thanks
  568
  Thanked
  592 in 272 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door phea Bekijk bericht
  zeg kees de naam van de leuke blonde in de vip ?
  Dat weet ikniet meer ze zit links van de deur naar de sauna ze spreek duist en geen goed Engels maar lang blond haar en zit de lening van bank richting drankautomaat te kijken En net zo mooi als de Queen van sixsens phea

  Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
  een dag niet gewipt is een dag zonder fun

 33. Onderstaande 2 leden hebben keesboz bedankt voor deze bijdrage:

  phea (15 oktober 2019),Sjeufke (15 oktober 2019)

 34. #1723
  Geregistreerd
  10 december 2017
  Last Online
  16 mei 2020 @ 19:32
  Locatie
  Limboland
  Berichten
  227
  Discussies
  6
  Thanks
  502
  Thanked
  660 in 165 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door keesboz Bekijk bericht
  Dat weet ikniet meer ze zit links van de deur naar de sauna ze spreek duist en geen goed Engels maar lang blond haar en zit de lening van bank richting drankautomaat te kijken En net zo mooi als de Queen van sixsens phea

  Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
  Dat moet Racula zijn

 35. Onderstaande leden hebben hotrod68 bedankt voor deze bijdrage:

  phea (15 oktober 2019)

 36. #1724
  Geregistreerd
  7 juni 2017
  Last Online
  Gisteren @ 19:52
  Berichten
  622
  Discussies
  3
  Thanks
  568
  Thanked
  592 in 272 posts

  Standaard

  hallo ik heb het nagezien en Racula kom echt in de beurt van een aantal Duistse verhalen door de vertaller gedaan en kom er over een maar ze zie dat ze op vakantie ging of naar thuisland en ze zou terug komen maar weet niet hoelang maar ze zou weer terug komen en 26jaar dat dacht ik ook wel
  maar gaan er wel weer eens kijken en mee rollenbollen maar de tijd op de kamer ging als een f16 voor bij
  een dag niet gewipt is een dag zonder fun

 37. Onderstaande 2 leden hebben keesboz bedankt voor deze bijdrage:

  delaplace1 (25 oktober 2019),Manureva (16 oktober 2019)

 38. #1725
  Geregistreerd
  4 februari 2015
  Last Online
  24 mei 2020 @ 22:27
  Berichten
  771
  Discussies
  1
  Thanks
  3.509
  Thanked
  3.998 in 574 posts

  Standaard

  Was dinsdagmorgen in de buurt van Ratingen en dan denk je aan AG,dus snel richting vliegveld gereden om mijn ijsberenvel en sleuteltje voor 25 Euro rond 13.00 uur in ontvangst te nemen,Anka daarvoor al gebeld om een pannenkoek sessie voor te bereiden,na de lunch samen wat geknuffeld en beide een rokertje opgestoken om daarna nog een tijdje op de sofa onze laatste wetenswaardigheden door te nemen.
  Uiteindelijk belande we in een fraai appartement met douche, ligbad en spiegels aan het plafond,we hadden zin in elkaar en dat resulteerde in intense erotische sessie waarbij ik samen met mijn favoriete AG milfje een heerlijk orgasme in beleefde, verdere details houd ik achterwege, die zijn meer als genoeg gememoreerd Ze zag er weer sexy uit in haar zwarte lingerie waarbij haar bips en borsten
  goed zichtbaar en voelbaar waren!
  Na anderhalf uur kamer genot mij nog heerlijk met babyolie laten masseren door Anka waarbij de kleine Husky niet vergeten werd
  De line up bestond later op de dag uit minimaal 40 vooral mooie dames en zo`n 50 goed gemutste ijsberen, heel veel DVP voor een regenachtige dinsdag.
  Voor mij bekende dames waren o.a. Duitse Lea, Indonesische Putri,Roemeense Manuela,Natalie ex VM, Russische Oxana,andere zwartharige Mirella,Anka,Eveline ex VM,Gallardo,Venus,Anderea ex Gallardo en Venus,Corina en ook twee fraaie lichtbruine dames uit de Dominicaanse Republiek en nog veel meer schoons.
  Na een prima warme hap eten,en een tweede sauna bezoek mij laten verleiden door de mooie Russische Oxana,gekleed in spannende zwarte lingerie,ze spreekt goed Engels is zo rond de 26-28 jaar denk ik (vraag niet altijd naar iemands leeftijd) een prachtig figuurtje met een klein buikje en een prachtig snoetje.
  Had al bij binnenkomst zowel oog als verbaal contact met haar,zonder dat ze opdringerig was.
  Op de kamer een prima service,TZ,BJ met hoog GFE gehalte,uiteindelijk in mijn nakomelingen de vrijheid gegeven, zondermeer een topper in AG,zeker voor herhaling vatbaar
  Nog een tijdje gesproken met Pieterman een sympathieke ijsbeer die vroeger wel schreef en nu niet meer,wel een schat aan ervaring waar hij leuk over kan vertellen,ook mijn Japanse Sushi kok vriend Suzuki was aanwezig,3 weken geleden trof ik hem nog in Villa Vanilla.
  AG weer een prima prijs kwaliteit verhouding,mooie dames,goed eten en voor mij een prima ambiance,vooral omdat ik al meerdere dames ken en de overige dames zijn goed toegankelijk en vriendelijk.
  Vertrok om 21.30 uitgewuifd door Leyla om nog een bezoekje aan Diamond te brengen waar Lilly en Monica weer aanwezig waren na een vakantie in hun moederland

 39. Onderstaande 13 leden hebben Husky bedankt voor deze bijdrage:

  brombeerzuid (17 oktober 2019),Johnsonxxx (18 oktober 2019),ju52 (18 oktober 2019),keesboz (17 oktober 2019),Manureva (20 oktober 2019),mynasch (17 oktober 2019),Patjax (20 oktober 2019),phea (17 oktober 2019),pret (17 oktober 2019),rmjhexe (17 oktober 2019),schoolmeester (17 oktober 2019),Sjeufke (17 oktober 2019),VAT 69 (26 oktober 2019)

 

 
Pagina 69 van 75 EersteEerste ... 1959656667686970717273 ... LaatsteLaatste

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:31.

Villa Vanilla 468*60 Angebot