Weergegeven resultaten: 1 t/m 17 van 17
 1. #1
  Geregistreerd
  15 oktober 2005
  Last Online
  9 maart 2009 @ 22:12
  Berichten
  1.608
  Discussies
  94
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard Gabrielle, Braziliaanse

  Haarkleur/-lengte : Donker met blond, lang (schouders)
  Lengte dame : 1.65m
  Postuur/Cupmaat : normaal, A/B
  Nationaliteit/Taal : Braziliaans, Duits en Portugees
  Leeftijd : 24
  Tatoeages/Piercings : niet
  Service: Goed, PZC, FT, beffen, NMC.
  Voordelen:
  Nadelen:
  Tijdsduur : 1u
  Prijs : 125
  Extra’s bij het bezoek:

  GT, 6 april

  De 2e Gabriella, uit Brazilië. Een passioneel type, en lief ook nog. We hebben elkaar een uur lang flink verwend, beginnend met zoenen in de kino, en al vlot haar om een sleutel gevraagd. Op de kamer ging ze helemaal los, en dat beviel mij goed.

 2. #2
  Geregistreerd
  11 november 2005
  Last Online
  13 december 2016 @ 15:09
  Locatie
  Europa
  Berichten
  7.139
  Discussies
  309
  Thanks
  2.613
  Thanked
  3.185 in 1.082 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door 1234
  Na een ronduit slechte beurt met een meid uit het Roemeense naaikransje

  Ik denk dat het ook van belang is om hier ook aan te geven over welke Roemeense het gaat.
  Dit forum is niet bedoeld voor alleen positieve reacties maar voor veel mede ijsberen ook van belang om het negatieve te lezen.
  Hieruit haal je dan ook of het nog de moeite is om met deze dame mee te gaan.
  Ikzelf zou het dan ook graag lezen desnoods op I.M.
  Laatst gewijzigd door Willem2; 1 mei 2006 om 22:25

 3. #3
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  1 december 2022 @ 01:36
  Locatie
  Belgien
  Berichten
  827
  Discussies
  55
  Thanks
  142
  Thanked
  142 in 89 posts

  Standaard

  Op een verloren zondagnamiddag belandde Bredero in bed met dit Braziliaantje. Nou Braziliaantje ... volgens mij is ze een stuk ouder dan de aangegeven 24 hoor. Maar uiterlijk merk je daar nauwelijks wat van. Gabrielle is een vrolijk karakter en biedt bovendien een prima service. Ze doet alles met volle overgave en wil absoluut dat haar gast het naar z'n zin heeft. Klantentevredenheid is geen ijdel begrip bij haar. Tongzoenen van de bovenste plank, prima pijpwerk en neuken in allerlei standjes. Bovengemiddelde service maar geen absolute topper.

 4. #4
  Geregistreerd
  15 oktober 2005
  Last Online
  27 september 2011 @ 19:04
  Locatie
  Thuis
  Berichten
  833
  Discussies
  82
  Thanks
  0
  Thanked
  4 in 3 posts

  Standaard

  Ik kan me aansluiten bij bovenstaande recensies. Absoluut geen gfe, had mijn twijfels op de bank omdat ze enigszins verlegen overkwam, maar op de kamer uitstekend. Met name goed pijpwerk, maar ook een aantal standjes die ze met overgave en vaardigheid beheerste.
  Goede sessie, goede zoenen, mooie vrouw. In de juiste bui kortom uitstekend.

 5. #5
  Geregistreerd
  20 februari 2006
  Last Online
  3 september 2017 @ 08:10
  Berichten
  142
  Discussies
  10
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Prachtig zwartharig meisje met een heel lekker figuurtje. Ik vond het onderhoud met haar in de bar toch aangenaam en heb dat op een kamer voortgezet. Deze cubaanse mag wel meer met mij dansen. Heerlijk zoenen en pijpen.
  Ik moet Bredero gelijk geven ik denk ook dat ze iets ouder is dan 24.

 6. #6
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 01:03
  Berichten
  38.089
  Discussies
  4498
  Thanks
  46
  Thanked
  11.208 in 6.679 posts

  Standaard

  Dit was de dame waar Bonkie als een hondje al kwijlend achterna liep en uiteindelijk etc.

  Kortom lopen bonken

  Hij zal het wel vergeten zijn na zijn avonturen in World

  Willem2 :wink:


  PS Is dus een geheimtip van Bonkie
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 7. #7
  Geregistreerd
  24 januari 2006
  Last Online
  23 oktober 2022 @ 12:57
  Berichten
  4
  Discussies
  1
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Op 26 juli jl. nog eens naar GT getrokken met de bedoeling wat te relaxen in de tuin met het prachtige weer die dag; ik zou wel zien wat er te beleven viel in deze (m.i.) kalme periode.
  Ik zat helemaal achteraan in zo'n hangzetel wat te schommelen; naast mij een drietal dames aan het roddelen (je weet hoe dames onder elkaar zijn :teuflisch ).
  Toen twee van hen richting club gingen bleef daar eentje helemaal alleen achter, na een tweetal minuutjes vroeg ze of ik niet bij haar wou gaan zitten. Ik dacht waarom niet (er hoeft daarom geen sleutel bij te pas komen, praatje kan ook). Bleek deze Brazilaanse zoetigheid heel aangenaam in de omgang zonder er daarom direct sex bij te willen betrekken.

  Na een aangenaam halfuurtje babbelen over koetjes en kalfjes bleek het toch wel goed te klikken met haar; op de schommelstoel heb ik mij een beetje laten oraal verwennen, waarna we dan maar richting kamer gegaan zijn voor een twee-uren marathon. Ik zal niet in detail treden maar toen ik daarbuiten kwam, kon ik niet meer... ze had beide "ballekes" (niet die van de tomatensoep!) helemaal leeggeperst en het kostte nog niet eens veel moeite om dit binnen die twee uur te doen. Nochtans is zij qua uiterlijk niet echt mijn ding, toch is ze knap (naturel) en zeer aangenaam.

  Ook veel later 's avonds kwam ze me nog eens opzoeken en lagen we in het donker samen naar de sterren te kijken op de tuinzetels. Heeeeeel relaxed; Nog een keertje sex heb ik afgewezen; vind ik zo leuk aan GT, die sex hoeft niet per se als je er op dat moment geen zin in hebt. Toch bleef ze, het was reeds rond middernacht dus besloot ze om gewoon wat samen te chillen (no strings attached).

  Geen optik-topper (zoals ik ze verkies), maar het klikte zowel op niet- als op sexueel gebied zeer goed dus waarom niet nog eens de volgende keer?

 8. #8
  Geregistreerd
  20 oktober 2005
  Last Online
  30 november 2022 @ 12:44
  Berichten
  476
  Discussies
  63
  Thanks
  199
  Thanked
  202 in 70 posts

  Daumen hoch Gabriella

  sieht aus wie eine Rumänin, erst auf dem Zimmer sagte sie mir aus Brasilien zu sein. Dass sie vor 3 Jahren schon einmal im GT weilte brachte die Suche hier im Forum zu Tage.
  Nach Valentina (PHG) ist es die 2. Ausnahme: ich dachte eigentlich mit Latinas nicht sonderlich gut klar zu kommen. Gabriella spricht sehr gutes Deutsch, bläst wie eine Ukrainerin und poppt wie eine Rumänin. Dass FT auch möglich ist erfuhr ich zu spät, so gibt es bei einer späteren Buchung noch etwas zu Erleben.

 9. #9
  Geregistreerd
  6 maart 2009
  Last Online
  Gisteren @ 16:20
  Berichten
  10.536
  Discussies
  219
  Thanks
  12.411
  Thanked
  16.269 in 5.692 posts

  Standaard Zondag 7 November, LR

  Soms is het moeilijk om een dame uit de recensies te herkennen. Maar bij deze dame kan ik me aansluiten bij de heren Bredero, Randy en Pim met hier en daar een correctie. We zijn immers alweer vier jaar verder.

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Randy Bekijk bericht
  Haarkleur/-lengte : Donker met blond, lang (schouders). Zeer donkere, lange en krullende haardos tot halverwege rug
  Lengte dame : 1.65m. 1.62m
  Postuur/Cupmaat : normaal, A/B. Check
  Nationaliteit/Taal : Braziliaans, Duits en Portugees. en NEDERLANDS
  Leeftijd : 24. Zeker over de 30
  Tatoeages/Piercings : niet. Schorpioen op rechter voet+nog diverse kleine tattoes.
  Service: Goed, PZC Deep Throat, FT, beffen, NMC.
  Voordelen: Vriendelijk, speels, zeer beweeglijk en sensueel, uitstekende pré- en aftersales
  Nadelen: Geen
  Tijdsduur : 1u
  Prijs : 125 100
  Extra’s bij het bezoek: Als er een goed muziekje op de kamer te horen is, danst ze zeer sensueel voor je.
  Ik trof deze dame heel toevallig tijdens het eten omdat Pistol Pete met haar aanschoof. PP wist van mijn voorkeur voor de ervaren en rijpe vrouwen en ik moet hem op mijn knieën danken dat hij haar bij me introduceerde. Gezellig gesprekje met deze goedlachse, vrolijke Latina. Onderwijl het eten en praten voelde ik zo af en toe een lichte streling over mijn been waarbij ze me lief aankeek. Eerste contact gelegd.

  Terug in de bar op haar afgestapt en deze Brasiliaanse verder verkend. Oei oei, wat bewoog ze sensueel op de zuid amerikaanse muziek. Ik fluisterde in haar oor dat wij deze avond nog zeker intensiever contact zouden hebben. Stom als ik was ging ik weer bij het "Bull's" klupje staan om al snel tot de ontdekking te komen dat dit een dramatische fout was.

  Ik zag Gabriëlla na een poos op de schoot van een grijsaard zitten met haar heerlijke kontje in de hoogte. Die gore snoeperd genoot met volle teugen hoe ze hem droogneukte en zijn lul aan het warm rijden was. Mijn God, wat was ik jaloers. Kans verkeken en die "Bull's" maar lachen. Niet veel later liep ze met die ouwe klootzak naar de kamer.

  Tot mijn grote vreugde zag ik haar een poosje later aan de bar plaats nemen en zo snel als een aal in een emmer snot schoot ik naar haar toe en gebood haar onmiddellijk de sleutel te halen. Hier was immers geen tijd te verliezen. En na een minuut of tien lagen we in elkaars armen op de grote kamer met drie dubbele bedden. Muziekje erbij en Gabriella sensueel en erotisch haar heupen schudden en langzaam uitkleden. Heerlijk kussen waarbij ze met haar tong als een krolse kater gepassioneerd en vurig tongzoende. "Brasilian Kissing" noemde ze dat.

  Langzaam daalde ze af waarbij haar lange haren tintelend over mijn borstkas streelden. Zacht en nat pijpend werd mijn lul onderhanden genomen en ik voelde dat hier iets speciaals gebeurde. Want toen ik haar lang zwarte manen aan de kant schoof zag ik dat ze mijn rondhout volledig tot zich had genomen. Ik kreunde van genoegen. Telkens weer "Deep Throatend" bezorgde ze me bijna een hoogtepunt maar ik wilde dat dit heerlijke lijf ook nog eens de Lambada op mijn bekken zou dansen. Dus condoom om en inderdaad een cowgirl rit van de bovenste plank waarbij ze me heerlijk bereed.

  Vervolgens "Doggy" waarbij ik afwisselend zachtjes, diep en hard bonkte. Jammergenoeg ben ik niet meer de jongste en kreeg ik zowat de kramp in mijn benen waardoor ik door mijn hoeven zakte en de erectie een moment van slapte onderging. Maar deze Latina beschikte over zowel temperament, conditie, orale vaardigheden en een niet aflatende drang om mij te plezieren. Opnieuw dook zij met haar wilde haardos tussen mijn benen en binnen een paar minuten ontplofte mijn zoutpilaar met een dermate kracht dat haar lange manen van een nieuwe laag conditioner werden voorzien.

  Conclusie: Deze dame is een en al passie en zuid-amerikaans temperament die het jou naar de zin wil maken en daarbij een heel batterij aan verleidingstechnieken kan inzetten. Van subtiel tot rauwe seks. Ook in de openbare ruimte in voor een heftige vrijpartij. Een van de betere pré- en aftersales dame.

 10. #10
  Geregistreerd
  24 februari 2009
  Last Online
  19 december 2021 @ 13:02
  Locatie
  Zoals een zigeuner: overal en nergens
  Berichten
  3.559
  Discussies
  305
  Thanks
  1.757
  Thanked
  7.207 in 1.540 posts

  Standaard

  Lief en speels... Was ze niet zo afgemat nadat Badslippers er met zijn pervers geweld overheen gegaan was, dan was ze onderworpen geweest aan de opperbull.

  Zal voor een ander keertje zijn, maar zelfs dan lopen er andere prioriteiten rond. Een Spaanse, Enkele Roemeense en een onbekende schone die altijd aan mijn oren kwam trekken wanneer ze voorbij kwam.
  Is seks dirty? … Only when it's being done right !!!

 11. #11
  Geregistreerd
  14 oktober 2010
  Last Online
  4 november 2022 @ 02:30
  Berichten
  518
  Discussies
  19
  Thanks
  1.624
  Thanked
  1.050 in 165 posts

  Standaard Volledig mee eens

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Badslippers Bekijk bericht
  Conclusie: Deze dame is een en al passie en zuid-amerikaans temperament die het jou naar de zin wil maken en daarbij een heel batterij aan verleidingstechnieken kan inzetten. Van subtiel tot rauwe seks. Ook in de openbare ruimte in voor een heftige vrijpartij. Een van de betere pré- en aftersales dame.
  Met deze conclusie ben ik het helemaal mee eens !!! Deze dame is misschien ietsjes ouder dan gemiddeld en iets minder lekker dan de lekkerste jonkies uit Roemenië, maar nog steeds jong en lekker genoeg. En wat seks betreft overtreft deze Braziliaanse werkelijk alles !!! Pijpen doet ze in 3 etappes, namelijk: stap 1) diep, stap 2) zeer diep en stap 3) zo diep dat ze zich zelf bijna wat aandoet en nauwelijks nog lucht krijgt. Op dit moment ben ik verwonderd van de geboden service en denk nog bij mijzelf: "ik dwing haar er niet toe; ze doet het uit vrije wil". Kortom geweldige diensten in bed (of aan de bar of in de tuin) !!!

  P.S. "Badslippers" volgens mij hebben we dezelfde smaak. Alweer een vrouwtje dat we delen.

 12. #12
  Geregistreerd
  6 maart 2009
  Last Online
  Gisteren @ 16:20
  Berichten
  10.536
  Discussies
  219
  Thanks
  12.411
  Thanked
  16.269 in 5.692 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Rudi_NL Bekijk bericht
  Met deze conclusie ben ik het helemaal mee eens !!! Deze dame is misschien ietsjes ouder dan gemiddeld en iets minder lekker dan de lekkerste jonkies uit Roemenië, maar nog steeds jong en lekker genoeg. En wat seks betreft overtreft deze Braziliaanse werkelijk alles !!! Pijpen doet ze in 3 etappes, namelijk: stap 1) diep, stap 2) zeer diep en stap 3) zo diep dat ze zich zelf bijna wat aandoet en nauwelijks nog lucht krijgt. Op dit moment ben ik verwonderd van de geboden service en denk nog bij mijzelf: "ik dwing haar er niet toe; ze doet het uit vrije wil". Kortom geweldige diensten in bed (of aan de bar of in de tuin) !!!

  P.S. "Badslippers" volgens mij hebben we dezelfde smaak. Alweer een vrouwtje dat we delen.
  Ja Rudi_NL je hebt de etappe koers plastisch beschreven. Deze dame is een van de weinige echte "Deep Throaters" voor zover ik weet. Hoewel, Sabine in "Xanten" is er ook niet vies van.

 13. #13
  Geregistreerd
  14 oktober 2010
  Last Online
  4 november 2022 @ 02:30
  Berichten
  518
  Discussies
  19
  Thanks
  1.624
  Thanked
  1.050 in 165 posts

  Ausrufezeichen Gabrielle nog in LR en wanneer?

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Badslippers Bekijk bericht
  Ja Rudi_NL je hebt de etappe koers plastisch beschreven. Deze dame is een van de weinige echte "Deep Throaters" voor zover ik weet. Hoewel, Sabine in "Xanten" is er ook niet vies van.
  Is deze echte deep throater met haar Zuid-Amerikaanse temperament misschien gestikt in een lolly of zo? Ik heb haar helaas al een tijd niet meer gezien in LivingRoom. Weet iemand op welke dagen deze topper aanwezig is en of ze überhaupt nog steeds in LivingRoom werkt?
  Rein raus, rein raus und fertig ist der kleine Klaus.

 14. #14
  Geregistreerd
  30 november 2008
  Last Online
  27 november 2017 @ 07:53
  Berichten
  2.432
  Discussies
  294
  Thanks
  640
  Thanked
  1.411 in 407 posts

  Standaard

  voor de liefhebbers van deze Braziliaanse dame, ze is al geruime tijd gestopt en heeft een 'normale' baan en een relatie. We hebben elkaar in Brazilie getroffen en gezamenlijk inmiddels meerdere malen wezen stappen, zo ook op oud en nieuw. Ik voelde me de koning te rijk met 5 dames op mijn appartement. we waren te moe voor de gangbang die ze grappenderwijs voorstelde. gabriela niet. die ging nadat we om 08.00 thuiskwamen direct door naar de praia alwaar wij ons om 14.00 uur aansloten. Ik heb geweldige tijden beleefd met deze knotsgekke dame. En....ze heeft een hele leuke zus en een nichtje die het beste is te omschrijven als een lolitaatje...De komende dagen zullen we elkaar nog wel treffen. Wat een geweldige meid in real life.
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Rudi_NL Bekijk bericht
  Is deze echte deep throater met haar Zuid-Amerikaanse temperament misschien gestikt in een lolly of zo? Ik heb haar helaas al een tijd niet meer gezien in LivingRoom. Weet iemand op welke dagen deze topper aanwezig is en of ze überhaupt nog steeds in LivingRoom werkt?

 15. #15
  Geregistreerd
  14 oktober 2010
  Last Online
  4 november 2022 @ 02:30
  Berichten
  518
  Discussies
  19
  Thanks
  1.624
  Thanked
  1.050 in 165 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pistol Pete Bekijk bericht
  voor de liefhebbers van deze Braziliaanse dame, ze is al geruime tijd gestopt en heeft een 'normale' baan en een relatie. We hebben elkaar in Brazilie getroffen en gezamenlijk inmiddels meerdere malen wezen stappen, zo ook op oud en nieuw. Ik voelde me de koning te rijk met 5 dames op mijn appartement. we waren te moe voor de gangbang die ze grappenderwijs voorstelde. gabriela niet. die ging nadat we om 08.00 thuiskwamen direct door naar de praia alwaar wij ons om 14.00 uur aansloten. Ik heb geweldige tijden beleefd met deze knotsgekke dame. En....ze heeft een hele leuke zus en een nichtje die het beste is te omschrijven als een lolitaatje...De komende dagen zullen we elkaar nog wel treffen. Wat een geweldige meid in real life.
  Heel goed en leuk om te horen, Pistol Pete!!!
  Ik kan het me levendig voorstellen dat het leuk is met Gabriela & Co.
  In LR was het echt een super sexbeest en was zij ook nog eens leuk en erg spontaan.
  Groeten en heb nog een leuke tijd in Brasil.


  P.S. Wat dames grappenderwijs voorstellen, willen ze maar al te graag in het echt!!!
  Vertrouw me nu maar en start die gangbang dus maar op.
  Rein raus, rein raus und fertig ist der kleine Klaus.

 16. #16
  Geregistreerd
  6 maart 2009
  Last Online
  Gisteren @ 16:20
  Berichten
  10.536
  Discussies
  219
  Thanks
  12.411
  Thanked
  16.269 in 5.692 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pistol Pete Bekijk bericht
  voor de liefhebbers van deze Braziliaanse dame, ze is al geruime tijd gestopt en heeft een 'normale' baan en een relatie. We hebben elkaar in Brazilie getroffen en gezamenlijk inmiddels meerdere malen wezen stappen, zo ook op oud en nieuw. Ik voelde me de koning te rijk met 5 dames op mijn appartement. we waren te moe voor de gangbang die ze grappenderwijs voorstelde. gabriela niet. die ging nadat we om 08.00 thuiskwamen direct door naar de praia alwaar wij ons om 14.00 uur aansloten. Ik heb geweldige tijden beleefd met deze knotsgekke dame. En....ze heeft een hele leuke zus en een nichtje die het beste is te omschrijven als een lolitaatje...De komende dagen zullen we elkaar nog wel treffen. Wat een geweldige meid in real life.
  Wat heeft PP toch een leven. Ik word ter plekke zo jaloers dat ik groene sperma spuit. Zit-ie verdorie met een van de beste "Deep Throat Specialisten" gezellig te converseren en te tafelen. Met deze dame, die een paar woorden Nederlands spreekt, had ik ooit het genoegen en ik vreesde voor haar leven en mijn lul, zo diep kon deze Brasiliaanse pijpen. Onverantwoord diep. @Pistol Pete > Laat die Lolita's nou maar zitten en laat deze rijpere vrouw maar eens aan die slurf van jou sabbelen. Ben je tegelijk van dat Schoolmeisjes-imago af.

 17. Onderstaande leden hebben Badslippers bedankt voor deze bijdrage:

  Rudi_NL ( 2 januari 2012)

 18. #17
  Geregistreerd
  30 november 2008
  Last Online
  27 november 2017 @ 07:53
  Berichten
  2.432
  Discussies
  294
  Thanks
  640
  Thanked
  1.411 in 407 posts

  Standaard

  BREAKING NEWS!!!

  Gabriella zal weer in Living Room te bewonderen zijn. Op zaterdag 14 januari zal ze er in ieder geval zijn tot 23 uur.

  Laat de Enfica maar draaien....

 19. Onderstaande 2 leden hebben Pistol Pete bedankt voor deze bijdrage:

  Badslippers (13 januari 2012),Rudi_NL (14 januari 2012)

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:51.

  Babylon 468*60